גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי הזדמנות לרכוש מכשיר סלולרי מארה"ב מקרוב שמגיע לביקור, מכשיר של סאמסונג Samsung I9100 Galaxy S II http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php 1. אלו פרטים אני צריך לבדוק כדי שמכשיר זה יעבוד בארץ Open SIM מטען ל 220V 2. לגבי השפה עברית איך ניתן להוסיף את השפה העברית על מערכת האנדרואיד ? 3. האם המכשיר יוכל לעבוד על ה SIM הנוחכי שברשותי ללא צורך בהחלפת מספר ? (אוראנג'). איזה טיפים תוכלו לתת לי... תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת monitor טובה שנותנת מידע גם על שיחות וגם על 2g/3g/SMS/wifig ויש לה ממשק יפה??
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
שלום, אני מוכר לחבר את הנוקיה 5800 שלי, רציתי לדעת אם יש באפשרותי להוריד את רשימת אנשי הקשר למחשב או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי מאיזה חברת טלפון אני יכול להשיג טלפון מהדור הנוכחי (אייפון 4 או מקביל אנדרויד) ככה שאני ישלם עליו בתשלום חודשי אבל הכי זול שיש, כלומר מעוניין לשלם כמה שפחות על המסלול. יש לציין שאני סטודנט! תודה למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום חברים הגיע לידי מכשיר פלאייבוק חדש , 16GB אחרי שהתלהבתי כחצי שעה מהפונקציונליות שלו נכנסתי לחנות ה APPS וגיליתי שיש שם מבחר מאד מצומצם (ומעפן) של תוכנות ומשחקים האם זה עניין של זמן עד שיגיעו לשם משחקים ותוכנות חדשות? או שיש דרך לסנכרן את המכשיר לכיוון החנות של אייפון ולהוריד תוכנות ? האם בכלל תוכנות שפועלות באייפון יכולות לעבוד על הפלאייבוק ? בכל אופן אם מישהו שמע על משהו מעניין שאפשר לעשות עם היצור הזה, אני אשמח לדעת תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להתחבר עם לפטופ לאיטנטרנט דרך ה-HTC Desire בעזרת Wifi? איזה פונקציה צריכה להיות למכשיר כדי לתמוך בזה?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מעונין בנגן עם איכות חומרים\הרכבה טובה, שלא יהיה עדין מידי. וגם לא קטן מידי, שיהיה נוח לאחיזה, איכות שמע מעולה. סוללה פנימית נטענת. מגע לא מגע, לא משנה לי. עד 700 800 ש''ח. חשבתי על נגן של סמסונג SAMSUNG MP4 8GB YP-P3 שווה את ההשקעה? אם יש אלטרנטיבה טובה ממנו, אשמח אם תאמרו לי. בתודה מראש, ובברכת כל טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי המוכר בבאג אמר לי שלא, והוא צריך איזה1.2-1.4A בשביל להטען. מהמעט שאני יודע על USB, זה נשמע לי לא הגיוני בעליל. מצד שני, טאבלטים (לדוגמא) חורגים מהסטנדרט בלי להתבייש. המכשיר שלי זה iPod Classic. מטען קיר פשוט יספיק? ואם אני קונה iPod Touch?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי iPod touch 3G ואני מחפש סוללה חיצונית\נטענת \ניידת בתוך נרתיק מגן , בשביל להשתמש במכשיר כשמקור הכח החיצוני עליו, אבל שהסוללה החיצונית לא תקצר את חיי סוללת האייפוד כל עוד היא טעונה (battery lifespan). במוצרים של mophie מבטיחים שקודם הסוללה החיצונית תהיה בשימוש ורק אחר כך הפנימית , אבל האם במציאות זה פועל כמו שהם מבטיחים? Intelligent Power Distribution Smart Battery Technology instructs the iPod to always drain out the juice pack air™ first. When the juice pack air™ has been full drained, you still have a fully charged iPod. בנוסף אני מחפש אלטרנטיבה לjuice pack air בגלל כל החסרונות שלו, למשל סוללה חיצונית קטנה כמו הiWalk 800 ודומים לה ,שחסרה את המאפיין הזה …
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עם כל הרעש והזעקות שעלו ברשת מנאמני החברה, עם האיומים על אי קנייה, עצומות ותחנונים, המנכ"ל, פיטר צ'ו, הודיע רשמית בערוץ הרשמי של HTC בפייסבוק: "There has been overwhelmingly customer feedback that people want access to open bootloaders on HTC phones. I want you to know that we've listened. Today, I'm confirming we will no longer be locking the bootloaders on our devices. Thanks for your passion, support and patience," כבוד לHTC על הקשבה למי שבאמת חשובים, הלקוחות שלהם!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
פורסם פה לינק בעבר באחד הפוסטים לאתר שמציע SGS 2 ב3700 ש"ח וכששאלו על אמינות האתר - מישהו רשם שהבעלים של החנות/אתר זה אותם בעלים של הפורום iandroid אז רציתי לדעת אם אפשר לינק לאותו אתר בבקשה
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אז ככה, אני ואבא שלי, שנינו, לקוחות של פלאפון. אני נמצא במסלול חיילים ואבי במסלול עסקי. השבוע הציעו לו לחליף חבילה ולקבלת אייפון בהחזר מלא אבל הוא מהדור הישן ששונא טכנולוגיה הוא רוצה פלאפון רק לשיחות ולמיילים וזה השלב שאני נכנס לתמונה: האם שנינו יכולים להחליף פלאפונים ע"י כך שנחליף את הכרטיס סים שבפלאפון?? הבנתי שלאייפון יש מייקרו סים ובשלי יש מיני ואפשר לגזור את המיני בכדי שיתאים למייקרו, זה נשמע פשוט מידי?!?!?! יש פה סיבה לדאגה ?? כל אחד מאיתנו ישאר עם המסולול שלו,המספר החבילת אינטרנט וכדומה?? אם אני לא ברור בניסוח או משו בבקשה להעיר לי עוד שאלה : אם הוא מחליף את הפלאפון לאייפון הוא צריך לחזיר את הפלאפון שיש לו עכשיו?? תודה מראש , אוראל
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם מכירים אולי אפליקציה אשר הופכת את ה Galaxy s למודם סלולרי ? מה שאני רוצה לעשות זה שהגלקסי יהיה כמו כרטיס רשת USB שאני יכול לחבר את הגלקסי למחשב, הגלקסי יקלוט את ה- WIFI ואז אני יכול לגלוש בעזרתו באינטרנט במחשב. תודה לעוזרים. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות כזאת בהגדרות של המכשיר אבל משום מה שאני מפעיל את זה יש לי המון ניתוקים ואני צריך כל פעם לחדש את זה. אז חשבתי אולי יש אפליקציה שתפעיל לי את זה באופן חלק בלי ניתוקים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום החלטתי לעשות מעשה נועז- ללכת לEline בחיפה ולקנות Desire S. הכל עבד יופיב בחנות, וגם חלק מהזמן בבית כשרוקנתי את הסוללה- ואחרי כמה זמן (קצת לפני שהתרוקנה) הWIFI התחיל לעשות צרות ולא להתחבר יותר. כמה דקות לפני זה מצאתי בקלות את הרשת שלי ואת כל שאר הרשתות באזור, ומאז הוא מציג רשתות ומעלים אותן, כולל את שלי. לפעמים אני מצליח לנסות להתחבר, וזה מבקש סיסמה ואישור IP וכל שאר הדברים- אבל בפועל זה לא באמת מתחבר, ולא לרשתות אחרות. הרשת שלי עובדת מצויין עם 3 מחשבים בבית. הייתי עם נציגת שירותשל ELINE חצי שעה בטלפון ועם עוד טכנאי שעזר לה, ושלושתינו לא הצלחנו לגלות מה הבעיה גם אחרי 2 שחזורי יצרן... עזרה, מישהו?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עדיין קיים יצור כזה? אני "רואה" רק Ipodים כאלה... וכל הנגנים המבוססים זיכרון פלאש נורא יקרים יחסית לכמות האחסון שהם מציעים...
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כרגע הדרך היחידה שראיתי זה לעשות גיבוי ואז זה יותר קובץ יעודי של נוקיה. האם יש דרך לשמור את ההודעות בפורמט קריא?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מחפש מטען מהיר לסוללות AA וAAA. כרגע יש לי מטען של GP שעושה את העבודה ב15 דקות. מחפש משהו בסגנון, אם אפשר ל8 סוללות בו זמנית, אפשר להסתפק ב4 אם זה לא נכנס לתקציב. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, איפה אפשר לקנות מעמד לקטנוע שלי (עדיפות לקליפס שיתפוס את המשקף), וכמה זה עולה? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברים, קיבלתי אינספור המלצות טובות על החנות הזו. לפני שאני רוכש בה מכשיר במיטב כספי אני מבקש לשמוע אך ורק על בעיות שהחנות עשתה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סנסה קליפ+ ואני בסה"כ מאוד מרוצה ממנו, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב לוקח לו אח"כ איזה 10 דקות לעדכן את הדאטה-בייס (גם אם לא הוספתי שירים). זה מאוד מעצבן, כי אני ממילא מעדיף להשתמש בתיקיות ולא בתגיות. בעיה נוספת היא שלוקח הרבה זמן לעשות סקרול, כי אין גלגל. יש נגן שפותר את הבעיות האלה?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי קניתי מכשיר שהוא חיקוי/שיבוט/זיוף של IPHONE שנקרא SCIPHONE I68. הכנסתי לתוכו סים ממכשיר ישן שלי (לא דור 3) ועל הצג של המכשיר כתוב באותיות קטנות INSERT SIM אבל, אני יכול להוציא ולהכניס שיחות. האם כתוצאה מכך שאני לא משתמש בסים דור 3 לא ניתן למצות את כל יכולותיו של המכשיר? שאלה נוספת: המכשיר מזהה את הרשת האלחוטית אצלי בבית אבל אני לא מצליח להתחבר ולגלוש. האם צריך להכניס את הMAC ADDRESS ואם כן, איך עושים את זה, או שצריך לעשות משהו אחר? אשמח לקבל מכם כל עזרה/הדרכה שכן אני לא מכיר ב כ ל ל את התחום הזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אנא הגיבו בדחיפות.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניית Bluetooth אם שמע איכותי ויכולת השמעת רדיו (אני חושב שזה נקרא A2DP) אני מודע למחירים בארץ ולא מצפה למצוא משהו טוב (אשמח לטעות) לכן מעניינים אותי דגמים שאפשר לקנות ב EBAY, AMAZON, דיל אקסטרים אני חושב שראתי דגמים מתאימים באזור ה 40$.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-