עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. עכשיו הורדתי בזמנו את המשחקים לאייפוד והכל עובד מצויין, השאלה היא האם כשאני אתקין את העדכון הם יימחקו? השירים יימחקו? תודה..

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by geigera,

שלום רב אני שיך כעת לגולן. אני לא כל כך מרוצה מהעניין של הקליטה. למרות שאולי זה בגלל המכשיר. יש לי נקסוס 4. אשתי עם גלקסי 2 וקולטת בסדר. אני יכול עכשיו לקבל בסלקום מחירים כמו של גולן, דרך מקום העבודה שלי. שווה לעבור? תודה ארי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Milford Cubicle,

היי פתאום בלי שום הודעה מוקדמת, באתי לקחת את הפלאפון שלי.. וגיליתי שיש לו פס מוזר על המסך (בתצוגה עצמה). זה לא נעלם גם כשטיילתי בתפריטים. אז כיביתי אותו, והדלקתי מחדש.. אבל - הוא לא נדלק. המסך מואר, לבן לגמרי, היה רטט בודד, והוא נשאר תקוע במצב הזה. כל פעם שאני מנסה ללחוץ שוב על כפתור ההדלקה, יש רטט. המסך נשאר תקוע במצב לבן. ניסיתי להוציא את הסוללה, ואפילו להוציא את ה-SIM לא עזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאני רץ מחר למרכז שירות של סלקום? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by F430,

אני הולך לקבל מכשיר שהוא שניי דגמים לפני הHD2 יש אפשרות לגלוש דרכו בWAP או להתקין עליו מערכת הפעלה יותר חדשה וינדוס מובאיל 6.5?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  5. כמה המלצות יהיה עוד יותר נחמד! תודה, מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אם מישהו מכיר.... בבקשה תמליצו... עדיף שלא יהיו מהסוג שאטים לחלוטין לרעשים חיצוניים

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  7. בדירוג הרבעוני של אפליקציית מבחני הביצועים הפופולרית Antutu, מכשירי ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge ושבבי ה-14 ננומטר שבתוכם מפגינים יתרון גדול על פני המתחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/antutu-%d7%9e%d7%92%d7%9c%d7%94-%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%9d-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%a4%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%a0/

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by eranmor,

ערב טוב לכולם ההורים שלי רוצים לטוס לשוודיה לעשות טיול עצמאי הם ביקשו ממני לברר על GPS שיהיה איכותי ועמיד בשביל הטיול שלהם התקציב הוא בערך 1500 ש"ח מומלץ משהו עם מסך מגע גדול וברור ובעל ממשק נוח ואם אפשר שיהיה אפשר להטעין לו מפות מהאינטרנט ללא תשלום נוסף

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  9. מכשיר הדגל הראשון של היצרנית הסינית עם שבב ה-Snapdragon 855 מהצד האחד - ודגמי Redmi חדשים בפחות מ-1,000 שקלים מהצד השני לכתבה

10. Started by shikasha,

היי, אני מתכנן לחו"ל בחגים וכנראה אקנה סלולרי חדש (מסתמן SGS2). הבנתי שעל הקניה מקבלים החזר מס ע"י טופס מהחנות בשדה התעופה. אני טס להולנד אבל חוזר מצרפת. הדוכן שבו מקבלים החזרי מס נגיש גם אם לא טסים חזרה? איך אפשר לקבל החזר מס במקרה שלא? כמו כן, המלצות על חנויות סלולר זולות באמסטרדם יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by neo690,

יש ל נוקיה 6288 אני מחבר את האוזניה שהקיבלתי עם המכשיר והמכשיר עושה מתחיל בשרשרת reset שלא נגמרת אלא אם כן אני מוציא את האוזנייה התקשרתי לאורנג' הם אמרו שהיא אולי מקצרת ובגלל זה יש את הפאקים ניסיתי אוזניית בלוטוס וגם כבל מתאם לשמיעת השירים ברמקולים רגילים וזה עובד מה עושים? הלכו האוזניות? משהו במכשיר?

12. שלום יש לי את הMP3 של סאן דיסק מדגם M240 ואני לא יודע אך אני יוצר שם רשימת השמע(אמרו לי שזה צריך להיות כמו תיקיות וזה עוזר בסידור של השרים) ואני כבר משתגעה אני לא מצליח.... חיפשתי באתר שלהם לא רשום אך יוצרים את זה למשהו יש את הדגם הזה ויודע או שמשהו סתם ככה יודע זה יכול מאוד לעזור לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by א אוהל,

שלום לכולם. מכיוון שיצא לי להתרשם לטובה מהגלסקי נקסוס ובו זמנית אינני מעוניין לקנות מכשיר שבאופן יחסי מיושן אז אני מעוניין לדעת אם צריך לצאת מכשיר נקסוס חדש . תודה רבה ולהתראות . (ולא אני לא רוצה המלצות על מכשירים אחרים , תודה רבה ) .

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  14. מישהו יודע אם יש אפשרות להכניס קליפ ווידיאו ל " I RIVER H10"? שמעתי שיש יזה תוכנה שמכניסים לנגן וזה אפשרי, יש למישהו מושג על זה?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by ruff stuff,

זה לא בדיוק בעייה אלא חוסר ידע מצידי . ישלי את טלפון se 750 אני מנסה להתקין לו את תוכנת ה pc suit שהגיעה אותו לפני ההתקנה עליי להוריד דרייברים ואז את התוכנה. כשחיברתי את כבל ה usb אז מנהל ההתקנים מצא וזיהה את החיבור הלכתי לפי הוראות ההפעלה ולאחר שסיימתי אז שוב פעם עןלה ההודעה שנמצא התקן חדש למרות שכבר ביצעתי את ההתקנה זה חזר על עצמו גם בחיבור אחר כשניכנסתי לתוך מנהל ההתקניפ דרך "המחשב שלי" ראיתי שירדו לי הדרייברים וגם כל מיני התקנים אחרים portim ושהמכשיר משמש כמודם. אני יודע שעל מנת שהדרייברים יועדכנו יש להריץ את קובץ ההתקנה שלהם אבל נאדה. בקיצור בלגאן 1 גדול. איבדתי את הידיים והרגליים בזה ושמח אם תהיו לי לעזר כי זה התקנה שאמורה לקחת 2 דקות. ואני בכישרוני הרב רק סיבכתי…

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by surve1020,

ראיתי סירטון ביוטיוב שמישהו התקין את זה, איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי ארבעה מכשירי SK-6000 (סליידר) במשפחה - כן, אני יודע שהם ישנים. לא, אני לא רוצה לשדרג, תודה. באופו טבעי הבטריות שלהם די גמורות ואני רוצה לקנות חדשות ב-eBay. הבעיה היא שאני לא יודע איך קוראים לדגם של הטלפון בחו"ל. כמובן שלא קיים דבר כזה SK6000 מחוץ לישראל. מי יכול לעזור במציאת שם הדגם ? תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. היי חברה לא משנה איך, הוצע לי טלפון חדש לבחירתי וטאבלט מוטורולה. לגבי הטלפון, בינתיים נתנו לי את המוטורולה אטריקס, איך הוא? בהשוואה לאייפון, גלאקסי 2 והארק (שממש בא לי עליו, מה איתו?). בעניין הטאבלט, איך הוא? אני לא ממש בעניינים. איך הוא בהשוואה לאייפד 2? הוא יכול לשמש כמחשב לכל דבר? יש אפשרות לכתוב מסמכים? האם מוכרים באורנג' גם אייפד? תודה רבה חברה

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות טלפון חדש או galaxy s4 או lg g2 כי יש להם מחירים סבירים ואני מתלבט האם לקנות עכשיו אחד מהם ואיזה לקנות או לחכות שיצא טלפון יותר טוב מ lg3 ומ galaxy s5 או שהמחיר של מה שאני רוצה ירד אז מה לעשות........... (אם אפשר תציעו לי טלפונים אחרים במפרט יותר טוב וסוללה חזקה) בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מישהו יכול לאשר 100% איזה גרסת מודם עובדת עם גולן טלקום על רום CM7?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Sheik Yerbouti,

כרגע אני משלם 40 ש"ח על שני קווים ללא הגבלה + 3GB גלישה + ספק אינטרנט ביתי בhotmobile . המבצע הולך להגמר באמצע החודש הבא. האם יש לכם עצה מה לעשות? אני רואה שהם ממשיכים מבצע זוגות ב-60 + אינטרנט ב-9.90, האם יש משהו יותר משתלם? בתודה מראש למשיבים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני רוצה שיהיה בו תמיכה בתיקיות ותמיכה מלאה בעיברית + לפחות 1 גיגה זיכרון.... ורדיו מובנה ולא באוזניות ודברים כאלה... מה אתם חושבים על המכשיר הבא: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=506188 תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by duk4u,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3441985,00.html

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  24. תודה . קצת דחוף ...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by aylon34,

יש לי נגן cowon d2 וקניתי כבל שאפשר לחבר את הנגן לטלויזיה. מה אני צריך לעשות בנגן כדי שיראו בטלויזיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.