גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
זכיתי בתחרות וקיבלתי אייפד חדש. בפנים אין דוקומנטציה של אחריות. במידה ותהיה תקלה, האם אני יכול פשוט לגשת לזכיין של אפל בארץ ולבקש תיקון? איך זה הולך?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלתי כשם הכותרת. אני מבין שמשווקים אייפון בארה"ב אך ורק עם חוזה בחברת סלולר AT&T ווריזון.. האם בכל זאת קיימת אופציה משתלמת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אני בחברת אורנג אני בודקת אופציות למעבר פלאפון או לסלקום. אני מדברת בחודש בממוצע 140 שקל פחות או יותר. מה שחשוב לי במכשיר זה: -זמן סוללה -שיהיה עשוי מחומרים טובים(עמיד בפני נפילות) - שיהיה אפשר לגלוש בו - רזולוציה טובה. -משחקים. מה שהכי פחות חשוב לי זה מוזיקה,כבר יש לי מכשיר מוזיקה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב כדי לעשות כמה השוואות בין סמארטפונים. אני מכיר רק את http://www.anandtech.com. אבל אני אשמח לעוד אתר אחד איכותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. חבר טוב שלי חוגג עוד מאט יומהולדת ולאחר הרבה מחשבות הגעתי לרעיון הנ"ל כמתנה צנועה. היה לו בעבר נגד IPOD שיצא מכלל שימוש. יש משהו ששווה השקעה בטווח המחירים הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר ב- SGS לשים קובץ אקסל על אחד ממסכי הבית ? האם ניתן ליצור תיקייה במסך הבית ובתוכה את הקובץ ? האם ניתן ליצור קיצור דרך לתיקייה שנמצאת ב- INTERNAL SD למסך הבית ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין את הדור השני של peel 520. שנקרא iSky Apple Peel 520 מפה- http://www.dealextreme.com/p/isky-ap...364?r=70917979 השאלה לאיזה דור מהירות אינטרנט סלולרי הוא תומך?. ואיך אפשר לדעת אם המוצר קיים במלאי?. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי , חברה שלי קיבלה את הLEGEND של HTC , ואת הדבר הכי בסיסי שיש לא הצלחנו לעשות . איך לעזאזל מעבירים תמונות מהמחשב לפלא ? תודה ויום טוב, אור
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום המתאים. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה או בנאדם שבונה אפלקציה לIPHONE ולאנדרואיד ? אני מעוניין לרכוש פיתוח של אפליקציה והייתי שמח לא לזרוק כסף סתם
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הקלאסי של להעיף את המסך השחור ויש לי שאני צריך להתאים פאזל ועוד 2 אני ראיתי אצל אנשים דברים מגניבים אחרים, איך אני משיג את זה?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שמתי עין על המכשירים, עכשיו שיקר בינייהם עולה 2000~ ש"ח זה נהיה מעניין מבחינת ספקות, מאוד מחשיד אותי כל העניין בחנויות של השדרוגים, אם אני משדרג לבד, מאבד אחריות? (נשמע כמו שיגידו לי שאם אני מתקין Service pack למחשב, אז אין אחריות...). הסתכלתי על חנויות Eline ו-DimPhone, יש המלצות בעניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אין הרבה מה לפרט השאלה בכותרת.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלפון נייד פשוט שיחליף את הנוקיה הנוכחי שלי שמת אחרי קרוב ל7 שנות שימוש. אני לא מעוניין בכל הצעצועים החדשים. מה שאני רוצה זה טלפון חזק שיחזיק מעמד עם יכולת לשלוח SMS וחיי בטריה ארוכים. לא צריך אינטרנט / תוכנות / כל דבר אחר. כמו כן אני מעדיף שהקרינה שלו תהיה נמוכה, אבל זה פחות חשוב. מה אתם יכולים להמליץ לי? האם יש בכלל נייד כזה בשוק או שאני צריך להתחיל לחפש אחרי נוקיה ישנים מיד שניה? תודה דב
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה לרום ANDROID עבור HD2. ועדיף עם מדריך התקנה מא' עד ת'. מדובר בגרסאת המכשיר של T-MOBILE. זקוק גם למדריך בנושא העדכונים שיש לבצע למכשיר לפני ההתקנה ולהתקנה עצמה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בני שכח להוציא את הפלאפון מהמכנסיים והפלאפון עבר כביסה. האם יש סיכוי להצילו? אם לא, אלו חלקים צריך להחליף ומהי העלות שלהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון W980 של סוני אריקסון יש לו זיכרון 8 גיגה פנימי כבר כמה חודשים שהוא לא בשימוש כי החלפתי לאייפון עכשיו אני רוצה להעביר את התמונות שצילמתי בו למחשב והוא לא נדלק לי ישנה דרך בכל זאת לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב טס לדרום אמריקה לחצי שנה, אני מחפש טלפון או משהו אחר בסגנון שיהיה לו חיבור WIFI ושאפשר להתקין עליו SKYPE, העדפה שלי היא כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה יד שניה,אני לא מתכון להשקיע כי יש סיכוי טוב שהטלפון יגנב שם, בינתיים חשבתי על nokia n95 או e66 יש לכם המלצות לפלאפונים אחרים? למישהו יש ניסיון עם סקייפ על n95?האיכות שיחה סבירה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר ברשת אורנג סליידר 6500S בקיצור לפני כמה חודשים היה לי משהו מוזר בפלאפון, כל הזמן שהייתי מקבל שיחות או משהו מתקשר אז פתאום הוא היה מציג לי הודעת סוללה חלשה למרות שהסוללה טעונה במלואה תמיד, הכנסתי לתיקון, החליפו הכל כולל הכל ועדיין התופעה לא נעלמה. החלטתי להחליף למכשיר של חבר וגם שם ההודעה הזאת חוזרת כאשר יש שיחה או שמתקשרים. החלפתי כרטיס סים אפילו ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה. האם מישהו יודע משהו לגבי התופעה המוזרה הזאת? אולי למישהו זה קרה גם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עקבתי אחרי מדריך מהאתר android police, ההתקנה עברה כמו שצריך. אבל אין לי אינטרנט מהמפעילה הסלולרית... מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
התלבטתי הרבה זמן, במיוחד כשראיתי מחירים של סביבות ה400 שקלים לממירים רגילים שאפילו בלי אפשרויות הקלטה. מצאתי ממיר בשם QUE STQ500 שנמכר במחיר מגוחך גם בKSP וגם באייבורי ואכלתי סרטים אם לקנות או לא - במיוחד מאחר ולא מצאתי ביקורות או דיווחים בפורומים שנוגעים לממיר הזה. בסוף לקחתי בגלל המחיר הזול והתפללתי שלא זרקתי אותו סתם. הרושם הראשוני שקיבלתי הוא שהאנטנה הקטנטנה שמגיעה בבאנדל לא תתן קליטה סבירה, אבל אני חייב לציין שאני מופתע לטובה. התמונה נראית היטב על טלויזיה 29'' CRT בת 10 שנים. קולטים היטב ערוץ 1, 2, 10, 33, 99 כולל לוח שידורים מפורט הרבה יותר מהלוח שמתקבל ע"י ממיר VOD של HOT. נ.ב. אני בבאר שבע. אצל ההורים שלי לעומת זאת, במיתר, לא קלטתי אפילו ערוץ אחד.
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_mdl_cd=GT-I9000RWYORG&srchword=GT-I9000%2fRW8 העלו USER MANUAL לגירסה החדשה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי שאלה - יש לי מוטורולה אטריקס - אנדרואיד 2.2. רציתי לדעת האם זה אפשרי לשלוח מהמכשיר מסמכים להדפסה, כגון מיילים PDF וכו'.. ניסיתי להוריד כל מיני תוכנות מהמרקט אבל אף אחת לא מצליחה לבצע זיהוי של המדפסת. אני מחובר עם המכשיר ב - WIFI לרשת הביתית שלי, בה קיימות 2 מדפסות בשיתוף. האם זה בעיה תוכנתית? אנדוראיד? הגדרות מדפסת? שיתופיות וכו'? תודה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון סלולרי E325 עם מצלמה מובנית.צילמתי מספר תמונות שלא ניתן לשמור על כרטיס זיכרון,רק על הזיכרון של המצלמה,בנוסף לא ניתן להעביר את התמונות למחשב. התקנתי את התוכנה של מוטורולה,מתקבלת תשובה על שגיאה. התקשרתי למוטורולה ושם צחקו ממני "כאילו איזה פרייר" המכשיר עלה לי בסביבות 700 ש"ח, לטענת החברה ממוטורולה לא ניתן בשום אופן לשמור תמונות בכרטיס זכרון. שאלתי היא האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שתאפשר לשמור את התמונות בכרטיס הזכרון ולהעביר למחשב כמו כל טלפון נורמלי.אגב המכשיר אצלי כבר למעלה משנתיים.יצויין כי שירים כן ניתן לשמור בכרטיס הזכרון תודה לכל המשיבים וחג פסח שמח שימי71
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
למי שיש את המכשיר ומעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1036446
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-