עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by CodeNinja,

שלום לכולם! אפליקציה חדשה שפיתחתי- MoBot. זוהי למעשה אפליקציית ניהול תיזמונים. תוכלו לשלוח SMS, לשלוח EMAIL או לבצע שיחת טלפון לפי זמן שקבעתם מראש או מיקום ! ככה תוכלו למשל לשלוח הודעה אוטומטית ברגע שהגעתם למקום מסויים (לפי מיקום שהגדרתם מראש). או לפי זמן שהגדרתם מראש. האפליקציה עדיין בשלביה הראשונים וצפויה להשתדרג בעוד פיצ'רים בקרוב ובנתיים פירסמתי אותה בחינם . אשמח אם תורידו ותדרגו! שיהיה אחלה שבוע!

2. Started by StrayGator,

כי המוכר בבאג אמר לי שלא, והוא צריך איזה1.2-1.4A בשביל להטען. מהמעט שאני יודע על USB, זה נשמע לי לא הגיוני בעליל. מצד שני, טאבלטים (לדוגמא) חורגים מהסטנדרט בלי להתבייש. המכשיר שלי זה iPod Classic. מטען קיר פשוט יספיק? ואם אני קונה iPod Touch?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by CyberBot,

כן כן אני יועד לא אוהבים את סימביאן בכל מקרה הOS של פלאפון ואני רוצה לשים את הג'נרית איך?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. שלום קיבלתי הודעה באייפון שלי שבגלל שיש לו פריצה גיילבייק אז המכשיר ינעל עוד 48 שעות , פרצתי מחדש את המכשיר באותה גירסה (4.3.1). השאלה אם זה הסתדר או לא, ואם המכשיר ננעל לי האם אפשר לאפס אותו דרך האי טיונס ( שעשיתי בתוכו גיבו לגירסא הראשונה) . בלי קשר לבעיה הנ״ל האם יהיה כדאי לעדכן ל4.3.3. או שזה ימחוק לי את המידע שבמכשיר . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  6. דגמי הסמארטפונים הבכירים של היצרנית הגדולה זמינים לרכישה רשמית בישראל, במחירים התחלתיים זהים לאלו של השנה שעברה לכתבה

7. Started by harelme2,

אם אני מביא אחד מהם לארץ, לא אמורה להיות בעיה להשתמש איתו כאן, נכון? תודה!

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  8. מחפשים סוללה חיצונית שכיף להסתובב איתה בכיס? ה-PV120 החדשה של ADATA היא בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-adata-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%94-pv120-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by K300K,

אחרי מלא מלא זמן שאני מחפש ומלבט הוא הגיע.. ZVM חדש מארה"ב במכיר של 220 דולר.. אני שמח להגיד שאני לא מתחרט אפילו לא שנייה.. המכשיר מדהים!!!!!!! איכות הוידיאו שלו מטורפת !יותר טובה מהטלוויזיה שלי חח והוא גם לא כזה גדול אפילו לא גדול בכלל כמו שחשבתי.. יש בוא הכל! החלתתי שכשימציאו לו חור או משהו כדי לעשות איתו אהבה אנחנו אפילו מתחתנים. חח קיצר ממליץ בחום.....................ותודה שעזרתם לבחור. נ.ב אם מישהו מבין או יודע או מכיר את תפעול הנגן.. אפשרי לצפות שם בתיקיות? כי כמו שאני רואה זה לא ממש אפשרי לסדר בתיקיות אלה רק בPLAY LISTS .. ועוד דבר אם מישהו מכיר מישהו שמוכר או חנות או מקום שאפשר לקנות מימנו נרתיק פלסטיק אם מגן מסך שידבר איתי בקשר לזה........ תודה.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  10. שלום לכולם, מה אני רוצה שיהיה בו: - איכות שמע טובה של מוסיקה (ישמש כנגן מוסיקה) רמקולים לא חשובים לי. - מצלמה טובה (לפחות 5MP). - תפעולי נוח ואמין. תקציב: 1,000 ש"ח * יש לי כרטיס סים של דור 3.5 עם חבילה נחמדה. את הפלאפון אני רוצה לקנות לא מחברות הסלולר אלא מעסק פרטי, אחריות לא חשובה... מה ההמלצות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  11. שמרתי את האתר בסינון מחירים וחברות לסמארטפונים וזה לא שמר תשלחו לי קישור בבקשה

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  12. שלום יש ברשותי טלוויזיה 32 אינץ של סמסונג עם 2 חיבורי HD אך ללא חיבור USB. אני רוצה להריץ עליה אנדרואיד מלא ומתעניין במכשיר הזה MK802 III . האם אוכל להפעילו ללא USB בטלוויזיה? האם הוא חייב גם חיבור חשמל? האם יצא משהו טוב יותר לשוק שאתם ממליצים? מאיפה הכי זול להזמין אותו כיום? תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by luvan,

שלום, לא הצלחתי למצוא על זה מידע באינטרנט אז אני שואל כאן. במידה ויש לי מכשיר עם אפשרות לשני כרטיסי SIM, האם אני יכול לעשות שימוש בשניהם בו זמנית או שצריך כל פעם להגדיר אחר? האם אפשר לקבל ולהוציא שיחות משניהם ללא שינוי הגדרות כאלה ואחרות כאילו יש במכשיר רק סים אחד? תודה איתי נ.ב מישהו יודע מה קרה לאתר gsm-israel? כבר הרבה זמן שאני לא מצליח להיכנס אליו ואני נתקל בהודעה: לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של השרת של gsm-israel.co.il.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. לראשונה: לפרוץ את אייפד 2 או אייפון עם מערכת הפעלה iOS 4.3.3 בלחיצת כפתור. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=812912

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Biatch,

אמ נגיד שומעים בו מוזיקה והשיר נגמר .. הוא עובר לבד לשיר אחר ? :

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by Imtheman,

יש לי דיבורית BT של מוטורולה ישנה איזו אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כדיבורית לסקייפ למשל ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לכם מושג למה : http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/profile-widget_jbgx.html לא עובד לי כשאני מתקין את ה-Launcher Pro?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by roee97,

שלום! ראיתי את הכתבה על ה Nexus 4 שכנראה הולך לצאת ב29 החודש. כרגע יש לי Galaxy S II שקניתי לפני חודשיים. רציתי לדעת האם כדאי למכור את המכשיר שלי ולקנות את הנקסוס ולכן יש לי כמה שאלות: 1. בכמה בערך אני יכול למכור את המכשיר שלי? המצב שלו טוב מאוד כי הוא בסך הכל בן חודשיים ויש אחריות לעוד 10 חודשים. יש לי כמובן את הקופסה המקורית עם אוזניות, מטען וכבל USB. 2. מה המחיר הצפוי ל Nexus 4? 3. האם לדעתכם כדאי לי לעשות את ה"מהלך" הזה? תודה מראש, רועי

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ddl,

שלום רב. אני כרגע לכוד בחברת סלקום לפרק זמן של יותר משנה [אלא אם אני משלם 1400 שח קנס יציאה]. יש לי מכשיר דור 2 פשוט שהתיישן ואני רוצה להחליפו. במכשיר החדש שאני יקנה באחת החנויות אני יוודא שתהיה לו תמיכה גם בדור 3 תדר 850Mhz. ככה אני יוכל לעבור איתו [שההתחיבות לסלקום תפוג] לכל חברה סלולארית בארץ. אני מעונין במכשיר שישמש בעיקר לשיחות, לא רוצה חבילת גלישה וגם לא לשלם על חבילת גלישה, בחיפוש ברשת עלה NOKIA C2-01 בדגם שתומך בתדר דור 3 850Mhz, אבל כל מכשיר אחר עם ספיקר עוצמתי שתומך בתדר הזה יתקבל בברכה. השאלה שלי היא [ותסלחו לי אם זאת שאלת קיטבק, אני לא מבין בזה], אם אני משתמש במכשיר דור 3 לשיחות טלפון בלבד, האם אני מקבל חיובים על גלישה? אני מתכוון כאן לכל רשת שהיא: סלקום, פלא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Danits1,

אני מחפש אתר טוב כדי לעשות כמה השוואות בין סמארטפונים. אני מכיר רק את http://www.anandtech.com. אבל אני אשמח לעוד אתר אחד איכותי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. את שמות האנשי קשר? עד לאחרונה זה היה שומר לפי שם האיש קשר שבזיכרון, אבל זה הפסיק וכתוב רק אם השיחה שהוקלטה היא נכנסת או יוצאת. זה מאוד מסרבל כשרוצים לחפש שיחה ספציפית. זה גם מאוד מעצבן ולא הוגן ששינו את זה בן לילה אבל עכשיו אין כל כך מה לעשות. רק למצוא אחרת נורמלית.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Kukishin,

האם העובדה שהוא חסין למים לא מכריעה את השאלה, כי נראה שהנתונים הטכניים די דומים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by rontg7,

שלום, אני צריך לתקן את הנקסוס 4 שלי (מסך + פאנל אחורי). נתקלתי במעבדה שהראתה לי נקסוס 4 שיושב אצלם בקופסא, ואמרה שהם פשוט יפרקו ממנו את החלקים הנדרשים וישימו בשלי. האם כך עובדים הדברים? עד כה הייתי בטוח שמזמינים את החלקים החדשים בנפרד. האם אני צריך לחשוש מהדרך הזאת? תודה

24. Started by maormark,

שלום חברים יש לי אופציה להביא אייפון 4S מספרד ברצלונה, במחיר של 1800 שח בערך המכשיר 4S הזה הוא לא SIM FREE אבל שווה לקנות? יש פריצה? יש מישהו מקצועי שפורץ את זה לסים פרי ואפשר לשלם לו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אז ככה, אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבלת את המוצר שמתאים לי. 1. קטן אבל לא צעצוע - רצוי מאוד שיהיה עם מסך ו\או שלט כמו שהיה במינידיקים 2. זמן סוללה מקסימלי - כמה שיותר יותר טוב 3. איכות ללא פשרות - מאוד מאוד רצוי תמיכה ב flac 4. לפחות 2גיגה (אין לי צורך בממש הרבה זיכרון אבל גם לא מפריע) 5. שמות שירים בעברית ו\או רוסית (לפחות אחד משניהם) נ.ב מוכן להזמין מחו"ל אם צריך תודה.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.