גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
הציעו לי בחברה לתיקון סלולר להתקין מגן מסך zagg nano בטכנולוגית סיליקון, מישהו מכיר, ממליץ? העלות 150 ש"ח. זה נראה טוב ללא בועות ושומר על איכות HD למכשיר.
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-Le Pro 3, עם שבב Snapdragon 821 ותג מחיר שמתחיל בכ-270 דולר בלבד, נמכר במאות אלפי יחידות בתוך שניות בודדות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חברת GPD מרוצה מאוד מההצלחה של נייד ה-Pocket הזערורי שלה - וגם מזו של אחיו הקטן אפילו יותר, Win לכתבה
-
- 17 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר הוא mio 168 RS איך אני מסדר ?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קיבולת של 6,000mAh מאפשרת ל-ROG Phone 2 להצטיין בזמני הפעולה שלו - גם כאשר פאנל התצוגה שלו פועל בקצב רענון גבוה במיוחד של 120 הרץ לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Snapdragon 695 אשר כיכב בלא מעט דגמי ביניים פופולריים בשנה שעברה עדיין כאן איתנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
- 1 follower
-
-
שבבי ה-LPDDR5T החדשים של החברה מגיעים אל קצב פעולה של 9,600MT/s ומוסיפים 13 אחוזים אל השיא שנקבע רק לפני כמה חודשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בתקציב של 150$ בארהב... זהו התקציב המקסימלי פחות או יותר... מה ההצעות? נ.ב אל תציעו IPOD ישר... תפרטו קצב...
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה ורציתי להתייעץ אם ללכת על זה או לא. וכן לכל השואלים זה ה-4S (עוד לא הגיע אני יודע). 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה מהירות 1MB מכשיר iPhone 4S תשלום חודשי קבוע של 304 ש"ח. תשלום חד"פ של 100 ש"ח. החזרים: -20 ש"ח לחודש לשנה. -תוספת של עוד 25 ש"ח לחודש לשנה וחצי. -תוספת של עוד 20 ש"ח לחודש לשלוש שנים. ללכת? לא ללכת? תודה מראש כמובן.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכל הפורום, קבלתי הצעה מפתה הבוקר מסלקום ולמרות כל רצונותיי לא להתחייב מחדש לחברות הסלולר אני מוכרח לציין שזה מפתה אותי... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מכשיר חדש (עכשיו אני עם נוקיה 7120 ) ובקרוב אני טס לניו יורק (תחילת דצמבר) והחלטתי שאקנה מכשיר שם. נכון לעכשיו אני מעוניין לקנות את הגלקסי אס 16GB והוא עולה באזור ה640 דולר... יכול להיות שאם הנקסוס אס כבר יהיה זמין אז אלך עליו אבל אי אפשר לדעת מה קורה איתו בינתיים... סלקום הציעו לי את המכשיר המדובר דרכם בהתחייבות לשלוש שנים שבהן אם אני עובר את ה150 ש"ח בחודש אני מקבל החזר מלא על המכשיר, ואני מתחייב לעלות שימושים בקו של 75 ש"ח. זאת אומרת שלצורך העניין אם עוד שנה וחצי מהיום אני אחליט להתנתק הקנס שאאלץ לשלם יהיה…
-
- 42 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
היצרניות מהמזרח ממשיכות לצמצם את הפערים הטכנולוגיים בזריזות מרשימה Ulefone היא חברה שרחוקה מלהוות שם שגור בפיו של חובב הגאדג'טים הממוצע, אך נראה שיש לה שאיפות גדולות להמשך הדרך שעשויות לשנות את המצב הזה. עתה, היצרנית הסינית הזו משיקה את סמארטפון ה-Future החדש שלה, שמתפאר בכך שהוא מציע מסך "ללא גבולות" בעלות של כ-240 דולר בלבד. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%A2%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%9F-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-ulefone-future-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%A2-%D7%9E%D7%A1/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי ה-Ryzen המעודכנים לשוק המובייל ממשיכים לצבור תאוצה - וכעת נראה כי יהיה שילוב יחד עם כרטיס גראפי חסכוני של NVIDIA בדגמי ZenBook 14 מעודכנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בדומה לשאלון של ייעוץ לרכישת מחשב, אני חושב שכדאי לעשות גם שאלון לרכישת סמארטפון שיכלול שאלות כמו גודל מועדף, סוג מסך, אם יש שימושים מיוחדים ולא סטנדרטיים, כמובן תקציב וכו'..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה נגן MP4 עם 2GB שיהיה קטן או/ו דק. תחסכו את כל העניין של "חרא סאונד בכולם במחיר הזה" וכל הבלה בלה. אני לא אשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לשמוע יותר טוב כשאני לא כזה פריק סאונד. אשמח לתגובות בהקדם האפשרי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדם מה.. טוב זה פשוט מביך, וגיבשתי תקציב של 1800 שקל, וזה המקסימום של המקסימום. חשוב בפלאפון: *סאונד טוב *BT *מסך גדול (לא חייב גדול אבל לא קטן מידיי) *מצלמה איכותית... (מעל 2.0) *הרבה מקום אחסון *אני אחד שאוהב כל מיניי תוכנות וגאדג'טים בפלא אז זה יהיה +... לא מפריע לי הגודל או העיצוב שלו ככה שלא צריך להתחשב בזה. בנתיים שמתי את העין שלי על הN95 8G, אני לא יודע מתי זה יתאפשר מבחינת התקציב לקנות חדש אבל תמיד אפשר לקנות "יד שניה" חדש מכאלה שהביאו מחו"ל למכור בארץ... יש עוד הצעות? או חיזוקים לN95 8G? אוליי אפשר לפרט עליו?.. או שבכלל שווה לי לחכות למשהו? או לחכות לתקציב יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פה שלט לטלוויזית LCD של LG, שלט למערכת רמקולים Logitech Z5500 ושלט למזגן של LG. תוסיפו לזה את העכבר והמקלדת האלחוטיים, ותקבלו A REAL PAIN IN THE ASS. יש למישהו הצעה (עדיף מניסיון, אבל לא חייב) לשלט באמת פונקציונלי ונוח שייאחד את השלושה (ואם יוכל לפטור אותי מהעכבר/לשלוט גם על המחשב - מה טוב, אבל לא חובה)? מבחינת מחיר מובן שארצה את הסוג הזול ביותר שיהיה אמין ונוח. שאר הדגשים הם כאמור פונקציונליות - שיוכל למלא את כל התפקידים שהשלטים כרגע ממלאים על כלל הפונקציות שלהם, נוחות - שיהיה פונקציונלי בצורה נוחה (5 לחיצות באוניברסלי במקום לחיצה בודדת בשלט המקורי זה לאו דווקא כ"כ נוח. ככל שמורכבות השימוש עולה באיזשהו שלב זה נעשה כבר לא כדאי) ואמינות - לא צעצוע זוהר בחושך ע…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אנדרויד עם נתונים די מרשימים + מקרן. http://www.gsmarena.com/samsung_i8520_beam-3150.php וידאו:
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה מפתה מסלקום שקשה לי להאמין שניתן לסרב לה. כרגע יש ברשותי אייפון 4 16G שחור, המכשיר ברשותי שנתיים - סך הכל נשאר לי לשלם עוד שנה אחת, לאחר חישובים מול חברת סלקום נותר לי לשלם עוד 1000 שקלים והחיוב על המכשיר נגמר והמכשיר שייך לי. (חשוב לציין שבמשך השנתיים המכשיר הוחלף למכשיר חדש לפני חצי שנה) כרגע אני משלם 100 ש"ח על המכשיר + 90 ש"ח על החבילה המצויינת למטה. סך הכל 190 ש"ח ההצעה של סלקום היא - אייפון 5 עם תוכנית של החברה לישראל שזה כולל: 5000 - דקות לרשת סלקום 5000 - דקות VPN 400 - SMS 4- דקות לכל היעדים בעלות של 157 ש"ח כולל הכל כולל מע"מ. אותי אישית החבילה מספקת שנתיים היית לי אותה ולא חרגתי מהחבילה. לסיכום במידה ואקנה אייפון אצטרך לשלם 100 שקל כל חודש ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך נראה ה-Apple A10X שמפעיל את מכשירי ה-iPad החדשים ומצעיד את אפל אל עידן שבבי ה-10 ננומטר במבט מקרוב? התשובות בפנים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הקאמבק של החברה הפינית לעולם המובייל עשוי להיות ממש מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היצרנית הסינית השאפתנית אמורה לנסות את מזלה עם שבב Surge חדש מתוצרת עצמית, כבר בחודש הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
- 2 followers
-
-
דגם ה-Oppo X נראה כמו הגלגול המהפכני הבא בשימוש במסכים גמישים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
- 1 follower
-
-
רגע לפני שהוא נחשף רשמית, לכאורה, אנחנו מקבלים שקופיות שמציגות את כל מה שצריך לדעת אודות סמארטפון ה-Galaxy A9 הגדול והמרשים סדרת מכשירי ה-Galaxy A של סמסונג התרחבה רק לאחרונהעם שלושה חברים חדשים לשנת 2016, ואמורה להתרחב פעם נוספת ממש בקרוב, כך נראה, עם השקתו של ה-Galaxy A9, אשר יהיה המכשיר הגדול ביותר של הענקית הקוריאנית מאז ה-Galaxy Mega של 2013. אנחנו שומעים דיווחים על ה-Galaxy A9 כבר כמה חודשים, אך עכשיו נראה שההשקה באמת קרובה תודות לכמה שקופיות רשמיות שמקורן בנציגות הסינית של סמסונג, ושמפרטות את רוב המפרט הטכני הצפוי לנו – עם מסך Super AMOLED בגודל 6 אינץ' וברזולוציית 1080p בראש ובראשונה, שבב Snapdragon 620 מתומן ליבות חדש, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון מובנה …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-