עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום רב. לא מצאתי אפליקציה בוינדוס 10 של יוטיוב . כך שאני רוצה להציג סרטון על גבי הטלויזיה דרך האינטרנט זה לא עובד . יש למישהו רעיון כיצד לעשות זאת. בברכה א.ר

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. היי לכולם. כמו כולם מידי פעם אני מוצאת עצמי נדרשת להכניס סיסמאות הן לטלפון והן לאפליקציות שונות במערכת. כמובן שאת הסיסמא של הג'ימייל. גם סיסמאות לאפליקציות שונות, למשל אפליקציית המייל, סיסמאות לאתרים בדפדפן המובנה [או הפיירפוקס] וכיוב. אני די חדשה בענייני המערכת ובינתים טרם מצאתי כיצד אני יכולה לחזות בסיסמאות אלו גם לאחר שהזנתי אותן. יש לי הרגשה [תקווה] שהדבר אפשרי. אשמח אם המומחים פה ילמדו אותי כיצד למצאן ולחזות בהן בככלי וספציפית [וחשוב מאוד] בסיסמת הג'ימייל. תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולכם

• 4 תגובות
    • 14.9k צפיות
  3. שלום אני מקווה שפה יוכלו לעזור לי. למה בפוקט לא ידעו. אני רוצה לראות סרט מלא בנוקיה N82. להוריד מהאיכות לא בא בחשבון כי אנ י מחבר לטלוויזיה ורואה את בטלוויזיה (יש הרבה זמן בעבודה). עכשיו בלי קשר אם אני מחבר לטלווייזה או לא מתי שהסרט מגיע לאקשן מהיר כלומר תמונה דינאמית ומורכבת יש מלא תקיעות שהורסים את הצפייה. ניסיתי אם core player וסמרט מובי שנחשבים הטובים ביותר - שניהם כשלו. מישהו יודע מה הפתרון ? איזה נגן צריך ? אולי מקודדים? אולי ה n-series לא חזקים מספיק להציג סרט שלם ? (היה לי גם n93 שסבל מאותה בעיה)

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by guynemni,

היי קניתי אתמול את ה- sansa fuze 2 GB וכשהכנסתי את השירים אני רוצה שיראו את התמונה של האלבום. מישהוא יודע אולי מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום, התחילה להתארגן קבוצת רכישה לגלקסי 4. פנינו למספר גורמים ואנחנו מחכים להצעות מחיר. כל מי שיש לו עניין, שיצטרף לקבוצה. כבר מעל ל 700 חברים בקבוצה. https://www.facebook.com/groups/ChaverimTovim

6. Started by intel suck,

תספרו איזה נגן יש לכם ותעלו תמונות לי יש SANSA E250 + CREATIVE EP635 תמונות בקרוב

• 60 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. חיברתי אותו למחשב , כשהוא מחובר למחשב חיבתי אותו ומאז הוא לא נדלק. מה לעשות? :'(

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, בבקשה עזרה!!! קיבלתי iriver e-100 , ורציתי להכניס בו שירים, תמונות וכו' אני מחברת אותו למחשב נייד באמצעות הכבל usb , אבל- המחשב לא מגיב גם כשאני פותחת את 'המחשב שלי' אין שום זיהוי שלו וכן במנהל ההתקנים!! אני מיואשת, כבר ניסיתי הכל!! ניסיתי לשנות בהגדרות של המכשיר את ה- connection type, פעם MSC ופעם MTP. לקחתי אותו לחנות והמוכר פירמט לי אותו, וכשהגעתי הביתה באמת קפצה לי ההודעה על 'התקן לא מוכר' ויש להכניס את הדיסק שבא איתו. באותו רגע לא מצאתי אותו וכן, לא היה לי זמן אז למחרת שוב חיברתי, אך ההודעה כבר לא קפצה, ושוב- התעלמות מוחלטת מהמכשיר... עיזרו לי! אני כבר לגמרי מבולבלת... (MSC\MTP , power and data, setting, בקר אפיק טורי אוניברסלי.......................…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שלום; האייפוד שלי עושה לי צרות, היום בעבודה הקשבתי לאייפוד במשך כ4 שעות ברצף, והסוללה דיי התרוקנה (היא לא הייתה מלאה מהתחלת השמיעה), אז כאשר חזרתי אל בייתי חיברתי אותה למחשב (זה היה בסביבות השעה שלוש), עכשיו, לאחר מעל 6(!!!!) שעות, האייפוד לא מגיב, ועל הצג יש הודעה :"Very low battery", מה אפשר לעשות? קניתי את המוצר בארה"ב, אם הוא דורש תיקון (רוב הסיכויים שכן) איפה אפשר לתקן אותו? מישהו מכיר את הבעיה?? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הציעו לי בחברה לתיקון סלולר להתקין מגן מסך zagg nano בטכנולוגית סיליקון, מישהו מכיר, ממליץ? העלות 150 ש"ח. זה נראה טוב ללא בועות ושומר על איכות HD למכשיר.

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. ה-Le Pro 3, עם שבב Snapdragon 821 ותג מחיר שמתחיל בכ-270 דולר בלבד, נמכר במאות אלפי יחידות בתוך שניות בודדות לכתבה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  12. חברת GPD מרוצה מאוד מההצלחה של נייד ה-Pocket הזערורי שלה - וגם מזו של אחיו הקטן אפילו יותר, Win לכתבה

13. המכשיר הוא mio 168 RS איך אני מסדר ?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  14. קיבולת של 6,000mAh מאפשרת ל-ROG Phone 2 להצטיין בזמני הפעולה שלו - גם כאשר פאנל התצוגה שלו פועל בקצב רענון גבוה במיוחד של 120 הרץ לכתבה

15. ה-Snapdragon 695 אשר כיכב בלא מעט דגמי ביניים פופולריים בשנה שעברה עדיין כאן איתנולכתבה

16. שבבי ה-LPDDR5T החדשים של החברה מגיעים אל קצב פעולה של 9,600MT/s ומוסיפים 13 אחוזים אל השיא שנקבע רק לפני כמה חודשיםלכתבה

17. Started by RDS,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בתקציב של 150$ בארהב... זהו התקציב המקסימלי פחות או יותר... מה ההצעות? נ.ב אל תציעו IPOD ישר... תפרטו קצב...

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  18. היי יש לי סוללרי סוני אריקסון אקספריה X10 ואני מעונין לקנות אוזניות IN EAR עד 200 שח (פלוס מינוס), וכמובן שאיכות השמע היא הנושא החשוב. FireFlash

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  19. קיבלתי הצעה ורציתי להתייעץ אם ללכת על זה או לא. וכן לכל השואלים זה ה-4S (עוד לא הגיע אני יודע). 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה מהירות 1MB מכשיר iPhone 4S תשלום חודשי קבוע של 304 ש"ח. תשלום חד"פ של 100 ש"ח. החזרים: -20 ש"ח לחודש לשנה. -תוספת של עוד 25 ש"ח לחודש לשנה וחצי. -תוספת של עוד 20 ש"ח לחודש לשלוש שנים. ללכת? לא ללכת? תודה מראש כמובן.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שבת שלום לכל הפורום, קבלתי הצעה מפתה הבוקר מסלקום ולמרות כל רצונותיי לא להתחייב מחדש לחברות הסלולר אני מוכרח לציין שזה מפתה אותי... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מכשיר חדש (עכשיו אני עם נוקיה 7120 ) ובקרוב אני טס לניו יורק (תחילת דצמבר) והחלטתי שאקנה מכשיר שם. נכון לעכשיו אני מעוניין לקנות את הגלקסי אס 16GB והוא עולה באזור ה640 דולר... יכול להיות שאם הנקסוס אס כבר יהיה זמין אז אלך עליו אבל אי אפשר לדעת מה קורה איתו בינתיים... סלקום הציעו לי את המכשיר המדובר דרכם בהתחייבות לשלוש שנים שבהן אם אני עובר את ה150 ש"ח בחודש אני מקבל החזר מלא על המכשיר, ואני מתחייב לעלות שימושים בקו של 75 ש"ח. זאת אומרת שלצורך העניין אם עוד שנה וחצי מהיום אני אחליט להתנתק הקנס שאאלץ לשלם יהיה…

• 42 תגובות
    • 8.7k צפיות
  21. היצרניות מהמזרח ממשיכות לצמצם את הפערים הטכנולוגיים בזריזות מרשימה Ulefone היא חברה שרחוקה מלהוות שם שגור בפיו של חובב הגאדג'טים הממוצע, אך נראה שיש לה שאיפות גדולות להמשך הדרך שעשויות לשנות את המצב הזה. עתה, היצרנית הסינית הזו משיקה את סמארטפון ה-Future החדש שלה, שמתפאר בכך שהוא מציע מסך "ללא גבולות" בעלות של כ-240 דולר בלבד. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%A2%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%99%D7%9F-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-ulefone-future-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%A2-%D7%9E%D7%A1/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מעבדי ה-Ryzen המעודכנים לשוק המובייל ממשיכים לצבור תאוצה - וכעת נראה כי יהיה שילוב יחד עם כרטיס גראפי חסכוני של NVIDIA בדגמי ZenBook 14 מעודכנים לכתבה

23. בדומה לשאלון של ייעוץ לרכישת מחשב, אני חושב שכדאי לעשות גם שאלון לרכישת סמארטפון שיכלול שאלות כמו גודל מועדף, סוג מסך, אם יש שימושים מיוחדים ולא סטנדרטיים, כמובן תקציב וכו'..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני רוצה נגן MP4 עם 2GB שיהיה קטן או/ו דק. תחסכו את כל העניין של "חרא סאונד בכולם במחיר הזה" וכל הבלה בלה. אני לא אשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לשמוע יותר טוב כשאני לא כזה פריק סאונד. אשמח לתגובות בהקדם האפשרי. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.