עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. צריך עזרה בבחירת סמארטפון כמה שיותר זול שיוכל להריץ waze, whats up כל מיני אפליקציות ומשחקים שיהיה רדיו ומצלמה לא כזה חשוב... ראיתי את זה http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=926429 http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/infinity/by-orange/ זה פלאפון infinity של אורנג שהם כותבים שהוא דומה ל סמסונג גלקסי 2 רק שהוא עולה 1600 שקל והגלקסי 2 עולה משהו כמו 3600 שקל... למה האפשרים האלה? והאם ב אינפיניטי אני יוכל להריץ את הדברים שאמרתי למעלה? ואם יש לכם הצעות אחרות?

2. Started by elhanan1986,

שלום, מישהו יודע היכן ובכמה ניתן לקנות מכשיר אמין וחדש ? SAMSUNG GALAXY S3?

3. מתוך http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7 הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל... למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט? בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC... ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית... אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם... זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה... לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה טוב, רטנתי יות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור לקבל את הסמארטפון הראשון שלי - HTC ONE S אני מחפש המלצות לכמה אפליקציות: 1. פייר וול ואנטיוירוס 2. קראתי איפשהו שיש איזה אפליקציה שמצמצמת את נפח המידע בגלישה- אז את זה 3. אפליקציות לאופטימיזציה 4. אפליקציות שימושיות אחרות (ניווט אני יודע שיש את וויז, ולצ'טים יש את ואזאפ או איך שלא כותבים את זה...) המכשיר מיועד לגלישה כללית, ניווט ויומן. תודה לעזורים נ.ב. אני לא מחפש את האפליקציות לבד כי ניסיתי את זה ואחרי איזה שעה הגעתי למסקנה שזה לא רעיון טוב במיוחד....

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by yed.k77,

מנסיון גרוע בפעם ה3 של ללכת לחנות ולקנות מה שהמוכר אומר שקורא כתוביות בעברית אני פונה לאנשים פה להמליץ לי על אחד שאולי כבר יש לכם האחרון שקניתי היה pioneer dv2032 אני מחפש dvd קורא כתוביות(שמנותקות מהקובץ של הסרט פורמט srt לרוב) עם חיבור usb שקורא גם כן כתוביות בעברית כדי שאני אוכל להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לטלווזיה בלי כאב ראש מיותר. תקציב עד 300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש סיכוי למצוא משהו מחו"ל שיהיה שווה את המחיר? משהו מכיר ויודע? מה בנוגע למכס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by moranhoresh,

שלום, אני משתמש ממוצע, מצלם כ-10 תמונות בחודש, סרטון פעם בחודש, משתמש במכשיר בעיקר לאימייל, שליחת SMS, שיחות, מעט גלישה ו-WAZE. אינני משחק משחקים במכשיר, בטח שלא משחקים כבדים. חשוב לי שהמכשיר יהיה אמין, לא יתקלקל, ולא יתקע. כמו"כ אשמח אם המכשיר יוכל להחזיק יום עבודה שלם. כיום יש ברשותי blackberry bold 9700. איזה מהמכשירים הבאים כדאי לי לרכוש, בהנחה שעלותם זהה: 1. HTC One V 2. Sony Xperia U האם כדאי לי להשקיע עוד כ-150-200 ש"ח ולרכוש את ה-Xperia Sola או Xperia Ray? תודה

8. אם ניתן אשמח להפנייה למדריך. לא אכפת לי שימחקו נתונים וכולי, במילא מפרמט אותו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי בשוק הסמארטפונים, כי למי יש זמן. בכל מקרה, היה לי HTC Desire ממנו התאכזבתי והחלפתי לאייפון 4S. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הוא זורם ולא נתקע ולא מרגיש כמו משחק עם 15 FPS בדומה ל Galaxy Nexus שיצא לי לעבוד איתו ול Desire שהיה לי, ואני אוהב את הטון הטבעי של המסך. הדבר היחיד שמאוד מפריע לי ויכול להיות שהוא דיל ברייקר זה הקטע שלהיות עם טלפון של אפל זה בערך כמו להיות כלוא. אני משועבד ל iTunes המטופש הזה, ובגלל שאני על מק, גם ל iPhoto למשל. הגלקסי S III פשוט ענקי מדי, וממש לא בא לי להחזיק טלפון עם שתי ידיים. גם צבעי המסך שלו לדעתי מזעזעים, אבל ניחא. איזה עוד חלופות יש? הדרישה העיקרית היא שהמכשיר יזרום לחלוטין, כי בנפילת פריימים הראשונה אני אזרוק אות…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by maylu1990,

שלום, אני רוצה לקנות סמרטפון שמחירו אינו עולה על 2000 שקלים. התלבטתי בין 3 מכשירים ורציתי לדעת איזה מהם הכי כדאי. הראשון הוא Galaxy S2, השני HTC one S , והשלישי Sony Xpeira S הדברים שממש חשובים לי הם חיי סוללה, אפשרות לשדרוג גירסה והתקנת ערכות נושא! תודה רבה

11. Started by assafbz,

אפליקציה שמטרתה לחסוך את המצבים הבאים: 1. אתה עסוק ולא רוצה לקבל שיחות כרגע. 2. אתה בחול ולא רוצה לקבל לא שיחות ולא סמסים. 3. אתה מתקשר לחבר שעסוק והוא לא עונה - סתם חיכית לצלצול 3-5 שניות 4. אתה מתקשר לחבר שעסוק והוא עונה ואומר שהוא לא יכול לדבר כרגע - סתם חיכית לצלצול ושילמת על שיחה (למי שאין חבילה ללא הגבלה). כדי לעבוד באופן מלא צריך שלשני הצדדים יהיה את האפליקציה. מה היא עושה? 1. אתה מסמן שאתה לא זמין לשיחות וכן זמין לסמס מוסיף כמה מילים, מעלה תמונה אם בא לך. 2. חבר שלך בא להתקשר אלייך 3. השיחה נעצרת ומופיע מסך שמראה את הסטטוס שלך ומציע לו לשלוח סמס במקום. מה עוד היא עושה? מאפשרת לתזמן סטטוסים כך שיתחלפו אוטומטית. מאפשרת לשלוח למישהו הודעה מובנית שחיפשת אותו (במקום סמ…

12. Started by אוריגמיש,

האם פיתוח אפליקציות לאייפון מחייב עבודה במק, או שאפשר לעבוד דרך מכונה וירטואלית על PC, או שקיים פתרון טכנולוגי כזה או אחר, שיאפשר לפתח על PC במקום לרכוש מק? (לפחות בהתחלה, עד שאבין שפיתוח אפליקציות לאייפון זו כיוון שאני מעניין להמשיך בו). כלומר, אני רוצה לפתח אפליקציה או שניים על ה PC (חזק) שלי, ולא לרכוש מק, האם אפשרי וכיצד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Grim-X,

שלום לפורום. אני מתכוון לקנות S3 בקרוב ואני חושש שהחנויות שמוכרות אותו במחיר זול יחסית לספקיות הסלולר מוכרות פלאפונים מתוקנים ולא חדשים. מצאתי את המדריך הזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/access-hidden-menu-android-phone/ רציתי לדעת האם מישהו ניסה והאם זה עובד ובאמת נותן תוצאה אמיתית. בנוסף רציתי לדעת האם אפשר לזייף את התשובה שהבדיקה הזאת נותנת, האם החנות יכולה לאפס את הנתון ל No. שאלה נוספת למי שקנה כבר באחת החנויות שמופרסות בZAP, כיום החנויות מורידות כל יום ב 2-3 שקלים את המחיר רק כדי להיות בתחילת הרשימה. מישהו קנה מאחת החנויות שמופיעות בZAP ויכול לתת ביקורת, האם הפלאפון היה מזויף או Refurbished? תודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. השאלה בכותרת, אבל ארחיב: אני מסתכל בעיקר בחנויות דרך זאפ. בחלק מהחנויות מציינים שהמכשיר מגיע "רק" עם 16GB זיכרון פנימי, וחלק כותבים 16/32/64GB זיכרון פנימי, אבל אני לא רואה הבדלי מחירים (אז אני מניח שזה קופי פייסט מאיפהשהו?). גם בחנויות שמוכרות את המכשיר במחיר יקר יותר אני לא רואה שמצוין שהמכשיר המוצע הוא עם 32 או 64 GB. אז מוכרים בארץ SGS3 עם 32GB פנימי, או שבשביל להשיג את זה צריך לקנות מחנות מחו"ל? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Aviad6,

אהלן חברה, אז לאחרונה הבנתי שבאמת זה מומלץ לבצע התקנת רום. יש לי s2 gt-i9100t של סלקום עם 4.0.3 לא הבנתי איזה רומים מומלצים ואיך אני יודע איזה רום לקחת וכו וכו. ראיתי שפירסמו מדריך עכשיו פה באתר אבל הוא קצת לא ברור לי עדיין (הסד"פ). למישהו יש אולי עוד מדריך טוב ועדכני? תודה חברה ושבת שלום!

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום רב. סבא וסבתה שלי החליטו סופית להתקדם לסמארטפונים. מכיוון שאני מקדם את התחום הטכנולוגי במשפחה, רציתי להתייעץ בקשר לרשימה של מכשירים שעשיתי או להוסיף הצעה אחרת. קריטריונים: 1.מחיר מקסימלי לכל מכשיר הוא 1500. עדיף לחסוך, אך אם זה יפגע בקריטריונים שיצוינו בהמשך- אפשר לנצל עד תום. 2.נוחות שימוש (זה כולל מסך גדול- לפחות 3.5"). 3.מכשיר "עמיד" בפני מים ואבק- אופציונלי אך לא מחייב. בימיינו יש כיסוים איכותיים למכשירים. 4.יצרן שמקדם את המכשיר מבחינת מערכת הפעלה ו/או קהילת מפתחים די גדולה. 5. הרכישה היא בארץ או בחו"ל (תלוי איפה יותר זול), אך נדרשת בדיקה פיזית בחנות אם המכשיר מתאים להם או לא (לא מחייב רכישה באותה חנות שהתבצעה בה בדיקה). מועמדים: 1. Sony Ericsson Xperia ray- יש ל…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by liordavid,

שלום לכולם, יש לי גלקסי 3, אנדרואיד 4.1.1 האם ישנה אפליקציה שדרכה אפשר לקבל ולשלוח פקסים מהפלאפון ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Access Denied,

אני רוצה לרכוש אחד משני המכשירים האלו (כנראה ה-ug802) מישהו יודע לספר על תקלות או בעיות מוכרות בהם?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני ממש מבקש עזרה בזריזות כי אני חייב תשובה עוד היום/מחר! (שישי/שבת) מצטער על החפירה, מי שקצר בזמן שיקרא את הפסקה הראשונה.. נוצר מצב שנאמר לי שיכולים להשיג לי Galaxy Nexus ב1700 ש"ח (בארץ, אחריות וכו'..), אז ישר קפצתי על ה"מציאה" (בכל זאת, יש לי כרגע iPhone 3GS מתפרק..). בסוף מסתבר (לא הופתעתי מאוד, בכל זאת זה סבא שלי שמקשקש הרבה ) שסבא לי הביא פלאפון אחרון, Samsung S Advance שהוא עולה 1700, והנקסוס עולה 2000 ש"ח. יש לי את האפשרות ללכת לחנות ביום ראשון, להוסיף את ה400 ש"ח (1640 לעומת 2060) ולקחת את הנקסוס, או לחילופין לנסות לדחוק את ההורים ל2780 ש"ח ולקחת את הSGS3. היתרונות של הSGS3: מצלמה טובה יותר (8MP לעומת 5MP ו30FPS לעומת 24FPS) חזק פי 2.5 לפי כמה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by matan13,

האם מישהו יודע על חוסר תמיכה של מכשיר ה-samsunge galaxy ace plus באפליקציות הבאות: viber, waze ו-whatsapp ?

21. אני רוצה כל פעם שמישהו מסוים מתקשר אלי השיחה תועבר אוטומטית למספר פלאפון אחר איך אני עושה את זה? סלקום, סוני W995

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by omrij,

הוספיו עוד 9 מדינות בהם ניתן לנווט עם GOOGLE MAPS 1. Saudi Arabia. 2. UAE. 3. Egypt. 4. Jordan. 5. Algeria. 6. Lebanon. 7. Qatar 8. Bahrain. 9. Kuwait. ושכחו מדינה אחת באמצע

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בHTC EVO 3D ראיתי את אחי מתעסק עם המכשיר אני מפחד שהוא עשה משהו שם

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by Ymac,

שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את הדרון החדש של פארוט מקנדה. סיפור ארוך של מכס ושאר טובין אבל הוא הגיע ההליקופטר נורא כיפי להטסה, מהיר, עם טווח מעולה ואופציית ההקלטה המעולה. אבל הדבר המאכזב היחיד הוא הבטריה. היא מתרוקנת כמו שדה! אחרי המראה כבר מתחסלים להם 7 אחוזים עד 11 וזמן ההטסה במקסימום עומד על 12 דקות. מאכזב. בגלל זה אני רוצה לקנות בטריה נוספת. אם אפשר, שתהיה בעלת נפח גבוה יותר ושתהיה איכותית. והכי חשוב, יהיה אפשר לטעון אותה עם המטען המקורי (המטען של ה-2.0 שונה!). את הבטריה המקורית ניתן לקנות מהאתר של פארוט ומאמזון ב-40 דולר (משלוח לא משנה, יש לי משפחה בקנדה) יש באיביי כל מיני דברים שקשה לסמוך עליהם, בטריות סיניות ועוד.. אני ראיתי שהכי הרבה ממליצים על הבטריה 1300MA…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AtR,

היי חברים תהיתי אם למישהו מכם יש מושג היכן ניתן להשיג בארץ או להזמין מחו"ל, מעמד לרכב לגקלסי נוט 1,בטח רובכם תשאלו למה אני שואל כי קיימים מליון אופציות שכאלו, אז הקטע הוא שאני מחפש מעמד מיוחד שלא מגיע עם ה"פומפיית וואקום" המוכרת שמתחברת לשמשה, אלא מעמד יפה שמתחבר לתריסים של המזגן (ראיתי כמה כאלה אצל אנשים ברכבים), המעמד נראה מאוד נוח ונמצא בגובה העיניים אשמח לדעת אם מישהו מכם מכיר תודה והמשך יום טוב!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים