עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Drek Boy,

יש לי תפלאפון ואני רוצה להרחיב לו זכרון עכשיו השאל היא האם הוא תומך רק ב512 או גם בג'יגה? בהוראות כתוב שעד 512 אבל אם אני לא טועה שמעתי ממישהו פעם אבל אני לא בדיוק זוכר שיש לו על זה ג'יגה וזה עובד לו בסדר אז אם מישהו יודע פה מניסיון אני אודה לו מאוד תודה מרש על העזרה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by aviram20,

מישהו מכיר בארץ חנות טובה שמתעסקת ? אני מחפש כסויי לגלאקסי טאב 8.9 ולא מצאתי בשום מקום

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  3. דיווחים עדכניים ותמונות מודלפות מתחילות להראות לנו את המפלצת שעתידה להיות מכשיר הדגל הבא של Xiaomi, עם מסך העשוי מספיר, חיישן לטביעות אצבע והשבב המתקדם ביותר בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-mi5-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%aa-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%90-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. איזה גאדג'טים כדאי לקנות בקנדה בסכום של עד 350$? ואיפה?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. עם ליבה גראפית מדור ה-Kepler, כותרים איכותיים שבלעדיים לו ותג מחיר נמוך יותר, ב-NVIDIA מקווים שה-Shield K1 יוכל להיות יורש אמיתי עבור ה-Nexus 7 לכתבה: http://hwzone.co.il/טאבלט-האנדרואיד-העוצמתי-של-nvidia-עושה-קאמב/

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לרום cm10 בגלקסי I9000 שלי. יש לי גלקסי נוסף עם רום מקורי של סמסונג. ברום של סמסונג הייתה אפליקצייה שהשתמשתי בה הרבה ולא מצאתי משהו זאת האפליקצייה תזכיר של כל מיני פתקים (MEMO) יש לי את ההתקנה אבל שאני מנסה להתקין אותה רשום לי ש"היישום לא הותקן". הייתי גם רוצה את האפליקציית מחשבון שהיה ברום המקורי של סמסונג וגם את האפליקציית הודעות והמקלדת שהיו שם ויש גם בגלקסי 3 (רום עם גירסת אנדרואיד מתקדמת יותר). אשמח אם תעזרו לי בנושא ותגידו לי איך אפשר להתקין אותם ומאיפה אני אוכל לקחת את ההתקנה של המקלדת זה ממש חשוב לי. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זה לא נותן את גלי בין ,אבל כן את הגירסה האחרונה של ICS שחוץ מהדברים שסמסונג עצמה הכניסה ,זה אמור לתת את זה עם משדרגים מ4.0.3 אבל יכול להיות ,ואני לא זוכר שהרישמית הקודמת למכשיר היתה נמוכה מזה ובמיקרה כזה מקבלים גם את בכל מיקרה שידרגתי ,אבל לא בדקתי לעומק דברים המכשיר עבד לי מצוין גם לפני ,לדברים הקלילים שאני עושה איתו 99% מהזמן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by papoose,

היי אני מחפש טלפון לחדר ואלה התכונות החשובות (למעלה הכי חשוב) שיראה טוב, זה על השולחן במקום בולט, עדיף משהו כסוף כזה מגניב ספיקר טוב שיזכור כמה טלפונים אם אפשר לעשות שאני יוכל רק לשמוע מה אומרים בלי שישמעו תצד שלי (שאם מישהו מדבר על אותו קו מהבית שלי יהיה אפשר להקשיב בקלות.. ) מחיר עדיף כמה שיותר זול

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  9. המכשירים החכמים הראשונים שיזכו לתמוך בפלטפורמת ה-Daydream פרט לאלו החדשים של גוגל עצמה הם ה-Moto Z וה-Moto Z Force לכתבה

10. Started by baraksol1,

יש לי את המכשיר כבר תקופה ומאז העידכון 2.2 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית שלי כמו בגירסה הקודמת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by VanGuard,

אני מעוניין לקנות סוללה לטלפון הנייד שלי (k610i - כן כן לא לצחוק) ומצאתי אחת תואמת באיביי. השאלה היא האם יש בעיות מכס בישראל בנושא הזה? העלות של הסוללה באיביי היא כ-3 דולר. כבר הזמנתי דברים יקרים יותר באיביי ולא גבו ממני מס כלשהו אך טרם ייבאתי מוצר אלקטרוני. האם למישהו יש נסיון בנושא ומעוניין לחלוק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין שתמליצו לי על נגן MP3 עם זכרון פלאש הכולל טייפ מנהלים (הקלטה) ונפח זכרון של ג'יגה לפחות. התקציב הוא כ400 שקל, 550 -גג עליון. חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה כמה שיותר וגם איכות ההקלטה. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מערכת ההפעלה לוקח ג'יגה ??

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  14. ברשותי NOKIA N95 וכרטיס MICRO SD 1GB של סאנדיסק. בגלל שחסר לי מקום בפלאפון אני רוצה להחליף לכרטיס של 2 GB, השאלה שלי- אם יש איזושהי דרך(לא מסובכת) להעתיק את המידע מהכרטיס הנוכחי לכרטיס הבא שלי(כנראה). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by almog1620,

לפני כמה ימים אמא שלי קבלה הודעה מאחד ממכריה בה כתוב שוואטצפ עומדת לעלות כסף אלא אם כן, נשלח את ההודעה ל10 אנשים. זה אמיתי? האם זה וירוס???

16. ברום של Cyanogen יש אפליקצית torch שנותנת את האפשרות להגביר את הבהירות של הפלאש לד האחורי מעבר למקסימום.. יש אפליקציה כזו גם לרומים של sense? ניסיתי לייבא את קובץ ה-apk ישירות מהקובץ של ה-ROM, אבל הוא לא עבד

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by עידו אהרון,

יש לי נגן mp3 עם 1GB ואני סתם בא אל חבר והוא מראה לי מחשק נחמד ששוקל נגיד 30 מגה ואי רוצה אותו אז אני יכול לשים את זה על הmp3 ואז לבוא הביתה ולראות את הקובץ ב mp3? אותו דברים למסמכים אני יכול לקחת ממחשב אחר מסמכים ולסים אותם על ה mp3 ואז לבוא אל מחשב אחר ואז אי רואה תמסמכים ב mp3? תודה.מצטער שזה ארוך

18. קיבלתי את E71 החדש שלי וזה בערך הסלולרי הריאשון שלי שעושה יותר מלחייג ככה שאני לא מבין יותר מדי בתחום. הוא מגיע עם FLASH PLAYER , REAL PLAYER אבל לשניהם יש חיסרון מעצבן אי אפשר להריץ קדימה ואחורה אני מחפש נגן או כמה נגנים שיאפשרו לי לצפות ב DIVX ,FLV וכל פורמט אחר שקיים אבל גם יאפשר להריץ קדימה ואחורה.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  19. אני עובד עם חשבון "פרטי" וחשבון "מקצועי" רק שבמהלך השנים נוספו לי טלפונים לשניהם וחלקם מקבילים וזהים. הטלפון מראה את שניהם ואני מעוניין אחת ולתמיד למזג, לשלב ולנקות כפילויות (זה גם מתנגש לי בקבוצות המתקשר והצלצולים השונים). יש דרך למזג/לשלב, כך שאם שמרתי את "משה כהן" בחשבון 1 תחת קבוצה א', ובחשבון 2 הוא בקבוצה א'+אנשי קשר שלי, אז אחרי השילוב אוכל לבחור שיהיה רק ב-א'?

• 3 תגובות
    • 8.4k צפיות
  20. Started by nokia,

מי יותר טוב מבין שני הטלפונים? אתם גם יכולים לראות תגובות ולהוסיף תגובות בפורום זה בשם: "תעזרו לי!!! מי יותר טוב?"

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  21. תביא פה כל מיני אתרים שיש בהם רקעים,אנימציות,סירטונים....לסלולר הנה 2 שלי: למוטורלה: http://www.motoheaven.co.uk/v2/ סוני אריקסון : http://www.seheaven.co.uk/ לסוני אריקסון ונוקיה : http://www.mobile9.com/ MORE

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום חבר'ס עברתי להוטמובייל ואני מחפש בנרות מדריך הגדרה למכשיר הנ"ל (מערכת הפעלה BADA2) אשמח לעזרה כי נכון לעכשיו אפשר רק להוציא שיחות מהמכשיר, אין אינטרנט ואין MMS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  23. מוצר הדגל של היצרנית הטאיוואנית כולל הרבה מאפיינים מעניינים ומתקדמים, אך במקביל מסמל עוד צעד בכיוון בעייתי בכל הנוגע לתמיכה באוזניות לכתבה

24. אני מחפש איזשהו התקן שיוכל לשלוט בווינאמפ מרחוק, מישהו יודע אם קיים דבר שכזה?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי פלאפון SONY ERICSON W810i שהביאו לי מחו"ל ואין לי תוכנת BLUETOOTH אני לא מוצא בשום אתר כולל של SONY ERICSON . מישהו אולי יכול למצוא לי משהו ??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.