עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by taltarablus,

ריי אוזי, ארכיטקט התוכנה הראשי לשעבר במיקרוסופט, משיק את שירות ההודעות Talko, שינסה לאגד את כל האינטרקציות שלנו למקום אחד לכתבה: http://hwzone.co.il/talko-%d7%99%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%97%d7%93/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כבל usb שכנראה הוא גם הכבל חשמל, או איך הוא מתחבר בכלל לטלויזיה ? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני מתעתד לקנות את הטאבלט הבא מסין http://www.amazon.com/Ainol-NOVO-Elf-Multi-touch-Capacitive/dp/B006WOJZ68 אני מבקש לדעת האם יש תמיכה בכתיבה בעברית ובצפייה בעברית לכל מה שמבוסס אנדרואיד ICS (שאלת תם...) כמו כן עד כמה שהבנתי מירב התמיכה באפליקציות היא למעבדי ARM (כגון פלאש וכיוב') - האם הנחה זו מבוססת או לא שאלה אחרונה אם בטווח מחירים זה (תוספת של עד 25 אחוז) ישנו טאבלט 10 אינטש או טאבלט עם אופציה לכרטיס 3G ובלוטות' - אשמח לדעת (והאם אפשרי להשתמש ב-3G בדונגל) תודה רבה, גבריאל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מיקרוסופט הצליחה לדחוס מעבדי Core i7 וליבה גראפית מפתיעה במכשירי ה-Surface Book שלה, אבל המחיר לכך יהיה בהתאם לכתבה

5. Started by ackohen,

שלום, אני היום מקבל את המוטורולה ATRIX שהזמנתי ועשיתי כבר מחקר קצת לגבי איך להתאים אותו לישראל.. בעיקרון אני מבין שצריך לבצע שני דברים - 1. unlock, ככה שאפשר יהיה להשתמש בסים מקומי. 2. ROOT - כדי שיהיה אפשר להתאים אותו באופן חופשי יותר. מחיפושים באינטרנט אני כרגע מבין שבנוגע לאנלוקים - זה מתבצע רק באמצעות הכנסת קוד שצריך לשלם לחברות/אתרים כלשהם כדי שיאתרו מהו הקוד המתאים לפתיחת המכשיר הספציפי ברשת מסוימת. שאלתי היא - האם באמת זה אמין? האם כדאי באמת לשלם לאתר כזה ולקבל ממנו קוד לאנלוק? לגבי ה - ROOT ראיתי שצריך להוריד תוכנה מסוימת ודרייברים ויש טוטוריאלים דיי פשוטים לאיך לעשות את זה, גם פה אני תוהה מנסיון אנשים - האם זה פרקטי באופן פרטי? הסיבה שאני שואל היא כי זה נר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלושה סמארטפונים חדשים שמשתייכים למותג הדגל של סוני מצאו את דרכם אל הרשת. החשיפה הרשמית כבר בסוף השבוע הנוכחי? לכתבה: http://hwzone.co.il/שלושת-מכשירי-ה-xperia-z-החדשים-של-סוני-נחשפים/

8. שלום לכולם, בפסח אני נוסע לארה"ב (ניו יורק) ורוצה להתפנק על מכשיר סלולרי חדש. לאחר קראית חומר רב והתנסות שלי עם חלק מהמכשירים החלתתי ללכת על HTC DESIRE HD. עכשיו נשאלת השאלה: איפה עדיף לקנות? דרך אתר או חנויות? האם תהיה אחראיות למכשיר גם בארץ ואיפה? בנוסף ראיתי מכשיר חדש GALAXY ACE, מה דעתכם עליו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by arad gonen,

שלום אני טס בעוד שבוע לניו יורק והייתי רוצה לקנות שם אייפון... האם זה אפשרי? כי המחיר בארצות הברית נמוך משמעותית מהארץ (המחיר בין 800-900 ש''ח) תודה מראש ארד גונן! ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by נעמה וילדו,

היי, אני רוצה לקנות DVD נייד מתנה לאחיינים שלי. הוא נועד רק לצפייה בסרטים מצוירים בזמן נסיעות ארוכות ברכב, בטיסות וכו', ואך ורק לשימושם של הילדים. מצאתי אחד של Apex שמתאים במחיר ונראה לי בסדר, למישהו יש ניסיון עם החברה מבחינת אחריות וכו' שיכול להגיד לי אם זה בסדר לקנות? תודה

11. Started by Posford,

רציתי לדעת אם בגרסא של Sansa Clip 8GB יש תמיכה בתיקיות? אם כן, אז איך נכנסים דרך הנגן לשמוע מתיקיות? ואם אין תמיכה בתיקיות אז מה האלטרנטיבה האחרת? נניח ורוצה לפי Albums אבל בקבצים אין פרטים של אלבום, איך הוא ידע לזהות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

בימים האחרונים אני מחפש נקסוס 4 במחיר שפוי ושמתי לב שהמחיר נע בין 1800-2200 כשההבדל בין הנמוך לגבוה הוא האחריות פרטית למחיר הנמוך ואחריות יבואן (רונלייט) מחיר הגבוהה . האם שווה את ההפרש? האם לנקסוס אמינות שנויה במחלוקת? נ.ב מדובר על הנקסוס 16gb

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Huawei מחליטה לנצל את הבמה של תערוכת המובייל הגדולה בעולם בכדי להשיק מחשב מיוחד מאוד לכתבה

14. Started by morpheus211,

אני מחפש מכשיר סליידר (רק סליידר ולא קנדי בר), נתקלתי בשניים של נוקיה: 3600 ו 6600 ההבדל ביניהם דיי קוסמטי לפי המפרטים, איזה מהם עדיף? יש מכשיר סליידר אחר עדיף עליהם באותו סדר גודל של מחיר? תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אני רוצה להזמין את ה Xperia active מחו"ל מצאתי אותו באמזון ב 260$ http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Unlocked-Smartphone-Touchscreen/dp/B0071R3KKM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337251773&sr=8-3 השאלה היא אם מה שמצאתי יתאים לארץ מבחינת תדרים, אני יודע שיש 2 דגמים לפלאפון הזה וה i אמור להתאים אני רק רוצה לוודא שאני מזמין ת'דגם הנכון. ועוד שאלה קטנה, מישהו יודע אם דיגמי Xperia כבר קיבלו עידכון רשמי ל ICS?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח גיא מיכאל

לפי המידע העדכני ברשת, סמסונג תכריז על זוג פאבלטים חדשים בתוך פחות מחודש בכדי להקדים תרופה לסמארטפונים החדשים של אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/המלך-מגיע-עם-יד-ימינו-פרטים-חדשים-על-הג/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום כולם! יש לי הזדמנות להביא את האייפון החדש מניו יורק אבל אני לא מצליח למצוא חנויות אמינות אני אשמח להמלצה שלכם לחנות שאני יכול להביא לה פשוט את את הפרטי אשראי שלי והן יבצעו את המשלוח לכתובת שאני אתן להם כמובן שעל האייפון להיות סימפרי פשוט מי שבא משם אני לא רוצה להטריח אותו יותר מידי, רק פשוט שיאסוף את החבילה ויביא לי בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכם אני מצאתי את הטלפון באלי אקספרס ​http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Honor-6-plus-Dual-SIM-4G-FDD-LTE-phone-Octa-core-CPU-3GB-Ram-16/1947806001.html ואשמח להמלצות על המכשיר לפני רכישתו תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מישהו יכול להמליץ לי על נגן MP3 שיש לו רדיו FM מובנה איכותי ויכולת הקלטה ממנו ושתהיה תמיכה מלאה בעברית? המחיר עד 800 ש"ח. ראיתי שיש ל-IAUDIO כמה דגמים נחמדים כמו G3 ו-U3 אבל לא ראיתי בשום מקום שכבר יש להם תמיכת עברית. מישהו מכיר את הנגנים של CLUBIN? ראיתי שגם להם יש נגנים מתאימים ואפילו לא יקרים אבל לא מצאתי שום ביקורת עליהם. יש נגנים אחרים מומלצים? בתודה רבה מראש על כל עצה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. צמיד הכושר משולב חיישן הדופק מבית היצרנית הסינית האהודה מוצע לרכישה במחיר מצחיק לכתבה

21. מתלבט בין שניהם: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7705231 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7706809 מחירים די זולים השאלה אם זה שווה את ההבדל במחיר,300 שקל... יש משהו במחיר 400 יותר טוב מזה?אני מחפש עם מסך כמה שיותר גדול-חשבתי על הסינים אבל אני לא בטוח בבקשה עזרה דחוף אני משועמם כבר חודש בלי MP4

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מגיע ל-5 ג'יגה בחודש. מה זה הדבר הזה??? זה תקע אותי גם בחו"ל, ועצרתי את ה"אפליקציה" הזו - אך הgmail לא עבד לי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן, ראיתי כבר מספר לא מבוטל של ת'רדים על הנושא הזה ולכן ריכזתי את מירב השאלות שהיו לי: אני מחפש לקנות נגן MP3, הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה איזה 30 ג"ב לפחות, איכות ברמה גבוהה, זמן נגינה גבוה. מן הסתם, שמתי עיני על ה-iPod 80 ג"ב וידאו (אפשר גם את ה-30), ה-iTunes זאת אחלה תוכנה ובכלל המכשיר ברמה גבוהה. העניין הוא שאין בו רדיו (קצת מפריע לי, לא יותר מידי - לא בגלל זה אוותר), אין לו מטען (רק USB ואחר צריך לקנות) ובכלל כל ה-Accessories שלו עולים המון כסף. בכל מקרה אני מחפש המלצה שתעזור לי להחליט, או עליו או על מכשיר דומה... ועוד שאלה שיש לי, האם מישהו יודע כמה עולה המכשיר בדיוטיפרי, משמע האם כדאי לקנות שם או בארץ? *אגב, תמיכה בעברית חשובה לי. יש לי ספריית מוזיקה גדולה בע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

עבר דיי הרבה זמן מאז שקיבלתי את ה 1 GB לפלאפון שלי ואני חושב שהגיע הזמן לאוזניות טובות... אז ככה הפלאפון שלי תואם BlueTooth זה NOKIA האוזניות צריכות להיות תואמות כמובן לפלאפונים וזה בונוס יפה אם יהיה להם גם דוגנלים לUSB וחיבור אוזניות סטאנדרתי... רצוי שהאוזניות יהיו קטנות אבל עוד יותר רצוי שלא יהיה לי את הקשת הזאת מעל הראש כשאני שם אותם... התקציב שלי הוא 230 שקל....תודה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. איך מגבים במחשב את מספרי הטלפון שיש לי בפלאפון? יש לי פלאפון K800i של סוני אריקסון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.