עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן! אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי. כרגע יש לי שתי אופציות, ה- DEFY PLUS או ה- XPERIA RAY. מה שחשוב לי במכשיר זה מצלמה ולראות סרטים; במצלמה ה- RAY מצטיין יותר מה DEFY, ובמסך להיפך. מה שכן, אני נוטה לכיוון ה- RAY, כי המצלמה של הדיפיי פשוט גרועה. עכשיו, יש לי תהייה נוספת. קראתי לפני כמה ימים על "רפורמת הסמארטפונים", השאלה שלי היא האם כדאי עכשיו לשדרג או שעדיף לחכות קצת כדי שהמחירים יירדו בגלל הרפורמה הזו. תודה מראש ושבת שלום חברים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by UponTheRose,

יש לחבר שלי נגן IKO planet 7879 שהוא זול יחסית ובנפח 4 ג'יגה, נקנה לפני כמה חודשים עכשיו הקטע ההזוי זה שכל פעם שמחברים אוזניות לנגן, שומעים באוזנייה אחת בסדר ובאוזנייה השנייה לא בסדר (כלומר, צריך להזיז את הכבל של האוזניות ולשחק איתו עד שהוא יעבוד). שימו לב לבעייה המוזרה כאן-הבעייה היא בנגן אבל כל אוזניות שתחברו- אם תשחקו עם הכבל עצמו זה יסתדר פה ושם למרות שהאוזניות בסדר גמור, האם ידוע למישהו כאן על בעייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. אני שוקל לרכוש לצרכי עבודה טאבלט. אשתמש בו לכתוב פרוטוקולים בשטח, בשמש ולצילום תמונות. בנוסף שליחה וקבלה מיילים, צפייה במסמכים, גלישה באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רכשת אסוס 696 חדש, עם igo בכרטיס הזיכרון, הפאט'צ של רונלייט מותקן, כאשר תוכנת הigo מופעלת אני נכנס ולוחץ detect המכשיר מוצא לי את אנטנת ה gps, אבל לא מוצא לווינים. חיכיתי 30 דק כאשר המכשיר נמצא במרפסת, אך עדיין לא עובד האם יש הגדרה כלשהי שצריך לשנות ? אשמח לשמוע המלצות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. דגם ה-Redmi מהדור הבא של היצרנית המצליחה תועד בגוף התקינה הסיני - ועשוי להעיד על זינוק נוסף בחיי הסוללה הצפויים לנו לכתבה

6. Started by kletsman,

שלום. איזה כיסוי כדאי לי לקנות לגלקסי s2 תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by minimi,

שלום לכם המכשיר שבכותרת נירכש עבורי מאירופה והוא ללא עברית. האם ניתן להוסיף\לצרוב עליו עברית ללא עזרה מחנות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חבר שלי העביר לי אייפון 3GS פרוץ עם מסך שבור תיקנתי את המסך והכל עבד טוב.. רציתי למחוק את כל הדברים ואפלקציות שהיו שם ולהתקין דברים חדשים אז עשיתי פורמט דרך המכשיר ועכשיו כשאני מדליק את המכשיר הוא נתקע לי על הלוגו של אפל אני לא יכול לכבות את המכשיר רק כשנגמר החשמל ואני והמכשיר לא מוזוהה באייטונס אז אני לא מצליח לעשות ריסטור. מישהו יודע מה אני יכול לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות אייפוד טאצ' ואני רוצה לשמוע את דעתכם על המכשיר.. עד כמה הוא משתלם.. ואם יש לכם אופציות דומות בערך באותו סכום, מן הסתם חשוב שיהיה איכותי ופחות או יותר זהה לאייפוד טאצ' באפשרויות שיש לו.. תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Alonleibo,

היי! אשמח לקבל המלצות לטאבלט שנוח לכתוב עליו. לכתוב - עם עט, לא במקלדת. המטרה היא כתיבה בשיעורים/תרגולים/שרטוטים וכו'. ראיתי שיש את ה-S3 של סמסונג בסביבות 600$ (כולל משלוח ומיסים) ויש כמובן אופציות יקרות יותר כמו ה-Surface. האם ישנן אופציות נוספות שאני מפספס ושוות את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מיקרוסופט הצליחה לדחוס מעבדי Core i7 וליבה גראפית מפתיעה במכשירי ה-Surface Book שלה, אבל המחיר לכך יהיה בהתאם לכתבה

12. עם אוזנית בלוטוס אפשר לשמוע MP3 מהפלא'?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ncl,

אני מתכנן לקנות GALAXY S 2 באופן פרטי מחנות רגילה אני לא מתכוון לרכוש דרך האינטרנט אלא פיזית בחנות בארץ. יש המלצות על חנות טובה באזור המרכז? מה שחשוב לי זה שיהיה לי למי לחזור במקרה של תקלה במכשיר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מעוניין לשדרג את נגן ה MP3 שלי והחלטתי ללכת שוב על sansa 8GB רציתי לדעת על מה בין ה 3 האלו שווה ללכת? 1. Sandisk Sansa View 8GB Sansa E280-FM 8GB 2 Sandisk Sansa Fuze 8GB 3.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כחלק מתוכניתה של סמסונג להשיק את מכשיר ה-Galaxy S6 במהלך חודש מרץ המתקרב, הצהירה החברה כי היא החלה את הייצור הרשמי של שבב ה-Exynos 7 בליטוגרפיה של 14 ננומטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%91%d7%91/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dkaro,

https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-doogee-x5-pro-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9A-lte-%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-200-%D7%A9/?_fromLogin=1 המחיר ממש מטורף ואני שוקל לקנות אפילו כדי שיהיה לי אקסטרה בבית למקרה הצורך. השאלה שלי מתפצלת ל-2: 1. האם אשלם מכס או מיסים כלשהם? המחיר הסופי לא דורש מכס ומסים כמדומני, אבל מצד שני המחיר המלא כן דורש, ושמעתי פעם שלא מתחשבים שם במכס במבצעים אלא רק במחיר מלא. מישהו יודע להגיד האם הה-227 ש"ח האלה זה המחיר הסופי שאשלם? 2. אשמח אם מישהו יודע לתת קצת ביקורות על המכשיר, מעבר למפרט הטכני, מבחינת חוויית שימוש וכו'. …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Systema,

יש פה מישהו שמכיר ויכול לתת את דעתו עליו? שווה\לא שווה את המחיר? זה מכשיר עם דיסק קשיח מובנה שמתחבר לטלוויזיה\מערכת ויכול להציג וידאו\אודיו... אתר: http://www.mvix.co.il

18. שלום לכולם. אחי הגדול מחפש נגן Mp3 לפי הקריטריונים הבאים: 1) קטן מידה ככל האפשר ( עדיף קטן יותר מקופסת סגריות [ הוא לא מעשן ] ) 2) סוללה שתחזיק מעמד להרבה זמן. 3) מחפש איכות הקלטה גבוהה שתכלול כניסת Line IN + מיקרופון פנימי ואפשרות למיקרופון חיצוני.. 4) גודל זכרון - בין 4 - ל 10 GB בערך. 5) שיהיה חיבור להטענה משקע חשמל ולא רק USB. 6) מחפש את האיכות השמיעה הטובה ביותר 7) אשמח אם תהיה אפשרות להעברת קבצים ממצלמה USB2GO אבל לא חובה. 8) ללא הגבלה כספית ! נ.ב בטכלס mp3 הכי קטן שיש עם איכות שמיעה טובה ואופציה להקלטה. תודה מראש בן.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

עבר דיי הרבה זמן מאז שקיבלתי את ה 1 GB לפלאפון שלי ואני חושב שהגיע הזמן לאוזניות טובות... אז ככה הפלאפון שלי תואם BlueTooth זה NOKIA האוזניות צריכות להיות תואמות כמובן לפלאפונים וזה בונוס יפה אם יהיה להם גם דוגנלים לUSB וחיבור אוזניות סטאנדרתי... רצוי שהאוזניות יהיו קטנות אבל עוד יותר רצוי שלא יהיה לי את הקשת הזאת מעל הראש כשאני שם אותם... התקציב שלי הוא 230 שקל....תודה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה, חבר שלי מעביר לי משחקים, או יותר נכון קבצי התקנה של משחקים מK800 שלו ל6120 שלי דרך בלוטוט', אני מקבל את הקבצים כהודעה נכנסת, ברגע שאני נכנס להודעה+קובץ הוא מתקין אוטומטית את המשחק, הדבר היחיד שהוא נותן לי לעשות עם ההודעה זה רק להעביר אותה בין תיקיות בתחום ההודעה ותו לא, מה שאני רוצה לעשות זה לשמור את ההתקנה בכרטיס זכרון... ואני פשוט לא מוצא איך... יש למישהי פתרון לזה?? גם אם זה יכלול ישום אחר אני אשמח. תודה חבר'ה!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by com,

היי. רצה העולם, ואני סטודנט למשפטים, שקורא הרבה, מהמחשב. והתחילו לכתוב לי העיינים, אני חושד שזה מהמחשב. האם הספרים האלקטרונים לא מאמצים את העיניים? האם הקריאה הרבה יותר בריאה איתם? ואיזה ספרים אלקטרונים זמינים בארץ? (או שכדאי להזמין מאיבי?) אשמח לקבל אינפורמציה על המוצרים.. על המחירים... וכאלה וכאלה. אני כבר לא יכול לקרוא מהמסך של הלפטופ... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by aviad13,

זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795817 מהחוות דעת הבנתי שזה אוזניות מצויינות. עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות: הראשונה זה לקנות דרך ebay ויותר בזול אבל בלי אחריות והשנייה זה לקנות בארץ עם אחריות אבל גם היא רק לשלושה חודשים... מה כדאי לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כבל usb שכנראה הוא גם הכבל חשמל, או איך הוא מתחבר בכלל לטלויזיה ? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Drek Boy,

קבלו תאייפוד החדש שיצא... http://gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=7443 הוא שווה!!!! שמעתי שהוא אמור לצאת בתחילת 2007 שזה עכשיו ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג מתי וכמה הוא אמור לעלות +- בדולרים... שמעתי גם שהוא יצא בתערוכה של MacWorld עם ה IPHONE ועוד גאדג'טים של אפל... למישהו יש מושג מתי זה? קצת פרטים אולי על הנגן החדש... אם אפשר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Ovid,

http://www.engadget.com/2011/12/15/meizu-mx-review/ וזה מכשיר שעולה פחות מ-400$. נראה לא רע...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים