עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by MODI,

יש שם מחירים מעולים אבל מה אני עושה בקשר לעיברית? איפה אפשר להוסיף עיברית במקשים ובתוכנה עצמה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by wooper,

לאור ההיצע הרחב של כיסויים ומגנים למכשיר אני אשמח להמלצה על כיסוי ומגן איכותי למכשיר משיטוט הבנתי שבארץ דורשים מחירים מופקעים על כיסויים ומגנים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן. המכשיר שלי בן כחצי שנה, ואני לא עובר יום בלי שהסוללה אצלי תגמר. אני מטעין אותו בשעות הצהריים, לקראת הערב הסוללה מתרוקנת מהר מאוד ובוקר למחרת המכשיר כבוי בלי סוללה בכלל. בדקתי את מספר הסוללה שלי והיא לא מופיעה תחת סוללה בעייתית (למי שזוכר, היו סוללות בעייתיות בGalaxy S4) האם ללכת לנסות להחליף סוללה תחת "אחריות" או שזה מיותר ואין טעם לבזבז זמן? אם כן, כמה סוללה חדשה תעלה לי בEBAY? וממי לקנות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי תמכשיר של סמסונג R500 הקלטתי בו בצילום וידאו סרטון הכל סבבה אני מפעיל אותו בפלאפון הוא עובד ושומעים ורואים העברתי את הקובץ ה MP4 למחשב דרך הכרטיס זיכרון ובמחשב רק רואים את הוידאו ולא שומעים תקול בכלל התקנתי מקודדים וכל מיני חבילות והסרות והתקנות ורק רואים ולא שומעים מה הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Alonleibo,

היי! אשמח לקבל המלצות לטאבלט שנוח לכתוב עליו. לכתוב - עם עט, לא במקלדת. המטרה היא כתיבה בשיעורים/תרגולים/שרטוטים וכו'. ראיתי שיש את ה-S3 של סמסונג בסביבות 600$ (כולל משלוח ומיסים) ויש כמובן אופציות יקרות יותר כמו ה-Surface. האם ישנן אופציות נוספות שאני מפספס ושוות את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Huawei מחליטה לנצל את הבמה של תערוכת המובייל הגדולה בעולם בכדי להשיק מחשב מיוחד מאוד לכתבה

7. מיקרוסופט הצליחה לדחוס מעבדי Core i7 וליבה גראפית מפתיעה במכשירי ה-Surface Book שלה, אבל המחיר לכך יהיה בהתאם לכתבה

8. סמארטפון ה-Android One החדש ביותר של היצרנית הסינית הפופולרית הושק רשמית בישראל לכתבה

9. Started by gator_play12,

או שכדאי לשמור את הכסף למשהו אחר ולקנות משהו פחות טוב

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

עבר דיי הרבה זמן מאז שקיבלתי את ה 1 GB לפלאפון שלי ואני חושב שהגיע הזמן לאוזניות טובות... אז ככה הפלאפון שלי תואם BlueTooth זה NOKIA האוזניות צריכות להיות תואמות כמובן לפלאפונים וזה בונוס יפה אם יהיה להם גם דוגנלים לUSB וחיבור אוזניות סטאנדרתי... רצוי שהאוזניות יהיו קטנות אבל עוד יותר רצוי שלא יהיה לי את הקשת הזאת מעל הראש כשאני שם אותם... התקציב שלי הוא 230 שקל....תודה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עיצומים נוספים שהוטלו על היצרנית הסינית בידי ממשלת ארצות הברית הביאו גם למהלך דרמטי מצד גוגל - שעלול להקריס את עסקי הסמארטפונים שלה לכתבה

12. דגם ה-Redmi מהדור הבא של היצרנית המצליחה תועד בגוף התקינה הסיני - ועשוי להעיד על זינוק נוסף בחיי הסוללה הצפויים לנו לכתבה

13. אני רוצה לקנות גלאקסי וראיתי בזאפ שמוכרים ב1800 שקל (פלוס מינוס), לפי אורנג' זה "להתחייב" לשנתיים ולשלם 170 שקל כול חודש=4080 שקל. מצד שני מקבלים חבילת אינטרנט חבילת שיחות וחבילת סמסים. עכשיו אני ממש לא מדבר הרבה, יש לי כרגע מירס ויוצא לי לדבר בערך בין 60 ל120 שקל, כולל סמסים[באינטרנט אני בכלל לא גולש]. אני רוצה את הSGS בישביל משחקים ואינטרנט שיעביר לי את הזמן בבסיס ובעבודה. עוד שאלה, בעמוד המכירה הזה, יש את ה"תוספות מיוחדות" (עיברית מלאה וכו'), אם אני קונה בלי עיברית אני יכול להתקין את הגירסא עם העיברית בבית בלי הרבה בלאגן? ומה לגבי ביטוח? אצל אורנג' או בחנות באינטרנט מה ההבדל?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by arad gonen,

שלום אני טס בעוד שבוע לניו יורק והייתי רוצה לקנות שם אייפון... האם זה אפשרי? כי המחיר בארצות הברית נמוך משמעותית מהארץ (המחיר בין 800-900 ש''ח) תודה מראש ארד גונן! ;D

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Drek Boy,

קבלו תאייפוד החדש שיצא... http://gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=7443 הוא שווה!!!! שמעתי שהוא אמור לצאת בתחילת 2007 שזה עכשיו ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג מתי וכמה הוא אמור לעלות +- בדולרים... שמעתי גם שהוא יצא בתערוכה של MacWorld עם ה IPHONE ועוד גאדג'טים של אפל... למישהו יש מושג מתי זה? קצת פרטים אולי על הנגן החדש... אם אפשר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Systema,

יש פה מישהו שמכיר ויכול לתת את דעתו עליו? שווה\לא שווה את המחיר? זה מכשיר עם דיסק קשיח מובנה שמתחבר לטלוויזיה\מערכת ויכול להציג וידאו\אודיו... אתר: http://www.mvix.co.il

17. שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מגיע ל-5 ג'יגה בחודש. מה זה הדבר הזה??? זה תקע אותי גם בחו"ל, ועצרתי את ה"אפליקציה" הזו - אך הgmail לא עבד לי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם היום קניתי את הנגן sansa clip 4 gb ואמרו לי שיש אפשרות להוסיף לו תמיכה לעברית דרך האתר של סנסה ניסיתי וכל השינוי הוא שרואים עברית, אבל היא הפוכה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. אני שוקל לרכוש לצרכי עבודה טאבלט. אשתמש בו לכתוב פרוטוקולים בשטח, בשמש ולצילום תמונות. בנוסף שליחה וקבלה מיילים, צפייה במסמכים, גלישה באינטרנט. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Cupid Me,

היי, מאיפה הכי כדאי לקנות אייפון 5 סים פרי בארה"ב (הגרסה הזולה ביותר) ומה המחיר? (כרגע יש לי אייפון 4 בסלקום אם יש עם זה בעיה) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. צמיד הכושר משולב חיישן הדופק מבית היצרנית הסינית האהודה מוצע לרכישה במחיר מצחיק לכתבה

23. Started by avipaz,

יש לי טאבלט של assos מנסה להוריד אפליקציה של וולה vod לצפיה ישירה יש למשהו המלצה לאפליקציה יעילה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אהלן חברה, אין לי צורך באינטרנט אלחוטי או בצג מגע ( לא אכפת לי שיהיו אבל לא על חשבון הצרכים האמיתיים שלי). המכשיר צריך להיות אמין, יחסית קל ובעל מצלמה די טובה. שמתי עין על ה6700 CLASSIC שעולה כ-1000 שקלים. באתר הזה: http://www.gsmarena.com/nokia_6700_classic-2659.php טוענים שהמצלמה היא בין הטובות בתקופתו. אני יודע שהתקציב הזה מתקרב לכל מיני מכשירי מגע חדישים שאני לא יודע אם יש לי צורך ממשי בהם. איזה מכשירים יש חוץ מהמכשיר שהצעתי שמתאימים לצרכיי? תודה!

25. אז ככה, חבר שלי מעביר לי משחקים, או יותר נכון קבצי התקנה של משחקים מK800 שלו ל6120 שלי דרך בלוטוט', אני מקבל את הקבצים כהודעה נכנסת, ברגע שאני נכנס להודעה+קובץ הוא מתקין אוטומטית את המשחק, הדבר היחיד שהוא נותן לי לעשות עם ההודעה זה רק להעביר אותה בין תיקיות בתחום ההודעה ותו לא, מה שאני רוצה לעשות זה לשמור את ההתקנה בכרטיס זכרון... ואני פשוט לא מוצא איך... יש למישהי פתרון לזה?? גם אם זה יכלול ישום אחר אני אשמח. תודה חבר'ה!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים