עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום כולם! יש לי הזדמנות להביא את האייפון החדש מניו יורק אבל אני לא מצליח למצוא חנויות אמינות אני אשמח להמלצה שלכם לחנות שאני יכול להביא לה פשוט את את הפרטי אשראי שלי והן יבצעו את המשלוח לכתובת שאני אתן להם כמובן שעל האייפון להיות סימפרי פשוט מי שבא משם אני לא רוצה להטריח אותו יותר מידי, רק פשוט שיאסוף את החבילה ויביא לי בתודה מראש, לירן

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by T-boon,

שלום, אני לא ממש מתמצא מתאבלטים, ברשותי דגם GT-P7510 לאחרונה בדקתי את UC BROWSER כי הדפדפן המובנה וגם FIREFOX מעלים את האתר הזה (HWZONE) ממש לאט, ואני ממש מרוצה מהנוחות ומהירות, אתמול קראתי את המאמר: [h=1]GIGABYTE R9 280X בביקורת - על הדבש ועל העוקץ[/h]ובעמוד 6 נתקלתי בבעיה שטבלאות ההשואה לא נפתחות כראוי, חשבתי שזו בעיה עם פלאש אבל בדפדפנים האחרים זה עובד בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי איזה עדכון/שינוי באפשרויות? אולי המלצה לדפדפן מהיר אחר? וגם, בכלליות על האתר הזה, הוא תמיד עולה ממש לאט, גם במחשב השולחני שלי (מחשב חזק) למה זה ככה? מה, השרת כל כך חלש? זה קורה בכל שעות היום והלילה... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. זקוק לעצה יצירתית - מחפש מכשיר למנחת קבוצות שיאפשר לה לצלם דינמיקות קבוצתיות ומיד לאחר מכן (לא ב-LIVE) להציג סצנות מהדינמיקה כמשוב למשתתפים. * יש מחשב נייד מחובר למקרן בחדר. * צילום וידאו איכותי ככל שניתן בחדר הרצאות - עדיף עם ייצוב אופטי, זום אופטי וביצועים טובים בצילומי פנים. * למקרן חיבור VGA בלבד. * חייב להיות פתרון פשוט מאוד ומיידי - ממש לא לחובבי טכנולוגיה. משהו שפשוט יעבוד בלי יותר מדי הגדרות, חיווטים וכדומה. * להתחיל לנתק ולחבר את המקרן לא ממש בא בחשבון. * תצוגה דרך הנייד למקרן. * חשוב - ללא תלות ברשת WIFI קיימת! * חיבור חוטי למחשב בא בחשבון במידת הצורך. חשבתי על מצלמת-אנדרואיד כמו ה-S4 ZOOM או ה-GALAXY CAM ו"לשקף" את המסך שלהם לנייד דרך NFC/WiDi אבל לא יודע איך ז…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, מה האפליקציה / וידג'ט שמראה הכי טוב preview של סמסים / שיחות שלא נענו על גבי מסך הנעילה של lg g2?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. טוב, אז רכשתי ת' DEFY+, שאמור להיות לו 1GHZ מעבד, ובכלל משווקים אותו בקטע שהוא גם מנגן וידאו [יש תמונה של איזה סרט על גבי האריזה של הטלפון]. בקיצור, אחרי קריאה מרובה, וניסוי של כמה אפליקציות, הגעתי למסקנה ש MOBO PLAYER הינה האפליקציה הנבחרת לניגון סרטים. אני מנסה להריץ קובץ MKV או WMV ברזולוציות 720P והפריימים עוברים שם במהירות של פריים לדקה לעומת זאת, אנשים בגוגל-סטור שיש להם גם את אותו המוטורולה דיפיי שלי, וגם כאלה עם מכשירים איטיים וישנים יותר- משבחים את ה MOBO PLAYER ואומרים שסרטים בגודל 1080P רצים להם חלק!! ידוע לי שיש גם "חבילות קודקים" [יותר מידי, האמת] של MOBO PLAYER שצריך כנראה להוריד בכדי לנגן סרטים כמו שצריך [קבצים נפרדים כאלה]. הורדתי את כולם. עדיין לא עו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

בעוד חודש יהיה לי שנה את המכשיר הזה. בעקרון אני מרוצה ממנו, גם קהילת הפיתוח שלו מדהימה ביותר ומפתחים בשבילו המון דברים ובמהירות רבה. מתי יהיה הגיוני להחליף אותו ויהיה משתלם? כי המכשירים החדשים די הרהיבו אותי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by iz,

1. אם אני קונה S4 עם אחריות לשנתיים ע"י היבואן הרשמי האם במקרה של תקלה אני יכול לגשת לחנות של סמסונג או רק לחברה שממנה קניתי את המכשיר ? 2. האם בכל המכשירים של היבואן הרשמי יש עדכוני FOTA ? כי בחלק מהאתרים זה מוזכר ובחלק לא לדוגמא : https://mobile.rami-levy.co.il/Model.aspx/96 מוזכר http://ksp.co.il/?select=.272..573.&list=1&sort=3&glist=0&uin=19044&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לא מוזכר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by נעמה וילדו,

היי, אני רוצה לקנות DVD נייד מתנה לאחיינים שלי. הוא נועד רק לצפייה בסרטים מצוירים בזמן נסיעות ארוכות ברכב, בטיסות וכו', ואך ורק לשימושם של הילדים. מצאתי אחד של Apex שמתאים במחיר ונראה לי בסדר, למישהו יש ניסיון עם החברה מבחינת אחריות וכו' שיכול להגיד לי אם זה בסדר לקנות? תודה

9. יצרנית השבבים הטייוואנית תדחוס אפילו יותר ליבות בדור מעבדי ה-Helio X20 החדש שלה, ומאמינה שתוכל להציע ביצועים גבוהים בכ-40 אחוזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%96%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-10-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dkaro,

https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-doogee-x5-pro-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9A-lte-%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-200-%D7%A9/?_fromLogin=1 המחיר ממש מטורף ואני שוקל לקנות אפילו כדי שיהיה לי אקסטרה בבית למקרה הצורך. השאלה שלי מתפצלת ל-2: 1. האם אשלם מכס או מיסים כלשהם? המחיר הסופי לא דורש מכס ומסים כמדומני, אבל מצד שני המחיר המלא כן דורש, ושמעתי פעם שלא מתחשבים שם במכס במבצעים אלא רק במחיר מלא. מישהו יודע להגיד האם הה-227 ש"ח האלה זה המחיר הסופי שאשלם? 2. אשמח אם מישהו יודע לתת קצת ביקורות על המכשיר, מעבר למפרט הטכני, מבחינת חוויית שימוש וכו'. …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Posford,

רציתי לדעת אם בגרסא של Sansa Clip 8GB יש תמיכה בתיקיות? אם כן, אז איך נכנסים דרך הנגן לשמוע מתיקיות? ואם אין תמיכה בתיקיות אז מה האלטרנטיבה האחרת? נניח ורוצה לפי Albums אבל בקבצים אין פרטים של אלבום, איך הוא ידע לזהות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, ראיתי כבר מספר לא מבוטל של ת'רדים על הנושא הזה ולכן ריכזתי את מירב השאלות שהיו לי: אני מחפש לקנות נגן MP3, הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה איזה 30 ג"ב לפחות, איכות ברמה גבוהה, זמן נגינה גבוה. מן הסתם, שמתי עיני על ה-iPod 80 ג"ב וידאו (אפשר גם את ה-30), ה-iTunes זאת אחלה תוכנה ובכלל המכשיר ברמה גבוהה. העניין הוא שאין בו רדיו (קצת מפריע לי, לא יותר מידי - לא בגלל זה אוותר), אין לו מטען (רק USB ואחר צריך לקנות) ובכלל כל ה-Accessories שלו עולים המון כסף. בכל מקרה אני מחפש המלצה שתעזור לי להחליט, או עליו או על מכשיר דומה... ועוד שאלה שיש לי, האם מישהו יודע כמה עולה המכשיר בדיוטיפרי, משמע האם כדאי לקנות שם או בארץ? *אגב, תמיכה בעברית חשובה לי. יש לי ספריית מוזיקה גדולה בע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם. אחי הגדול מחפש נגן Mp3 לפי הקריטריונים הבאים: 1) קטן מידה ככל האפשר ( עדיף קטן יותר מקופסת סגריות [ הוא לא מעשן ] ) 2) סוללה שתחזיק מעמד להרבה זמן. 3) מחפש איכות הקלטה גבוהה שתכלול כניסת Line IN + מיקרופון פנימי ואפשרות למיקרופון חיצוני.. 4) גודל זכרון - בין 4 - ל 10 GB בערך. 5) שיהיה חיבור להטענה משקע חשמל ולא רק USB. 6) מחפש את האיכות השמיעה הטובה ביותר 7) אשמח אם תהיה אפשרות להעברת קבצים ממצלמה USB2GO אבל לא חובה. 8) ללא הגבלה כספית ! נ.ב בטכלס mp3 הכי קטן שיש עם איכות שמיעה טובה ואופציה להקלטה. תודה מראש בן.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by s0d,

אני רוצה לקנות MP3 וחשבתי על ה sansa e250 , אני רוצה לרוב שירים ואולי תמונות קצת האם שווה לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. האם צריך בשביל הסינכרון את השלט המקורי של המכשיר או שאפשר בלי כי יש לי כאן בבית רסיבר ודיוידי בלי שלטים ואני מתעניין בקשר לשלט אוניברסלי שיעשה את העבודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by rabers,

שלום, אני כבר כמה חודשים עם סלקום tv (מבוסס wifi) ולא היו בעיות מיוחדות. התשתית היא בזק 15 מגהביט והספק הוא הוטנט. לאחרונה התחילו מדיי פעם בעיות קליטה בממיר של סלקום אך מה שמוזר הוא שגם כאשר אין בעיה אני לא מצליח להתחבר עם האייפד לרשת האלחוטית וגם בטלפון שלי (נקסוס 5) מופיעה כי יש רשת והיא מזוהה ומחוברת והקליטה מקסימלית אך ישנו החיווי של בעיית דאטה (סימן קריאה) איך יכול להיות שהממיר קולט אך הטלפון, על אף שמראה כי הקליטה טובה והרשת מחוברת, עדיין יש בעיית דאטה והאייפד לא מצליח להתחבר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hadarelk,

שלום, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי, בעל הבנה בסיסית בטכנולוגיה. הטאבלט אמור לשמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וכדומה. לא משהו מיוחד. התקציב הוא עד 200 דולר. ראיתי המלצות פה על Ainol והFirewire/Spark נראים הכי טוב. אשמח לקבל המלצות אחרות בתקציב הזה בגודל 9-10 אינץ'. ואם להישאר עם הדגם הזה, מאיפה הכי כדאי להזמין? ראיתי שהמליצו פה על Aliexpress אבל הזמן משלוח שלהם ארוך בטירוף. כמו כן, אנדרואיד 4.1.1 תומך בעברית? כלומר, תפריט בעברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, החברה שלי רוצה לשדרג את הטלפונים הקיימים של העובדים בטלפונים חדשים מתכננים לרכוש את הטלפון הכי טוב שניתן עם מערכת הפעלה אנדרואיד (יהיו גם אייפונים אבל פה אין בעיה) אשמח לקבל המלצות איכותיות על טלפונים קיימים ועל כאלה שצפויים לצאת בקרוב (חודשים בודדים) אין מגבלת תקציב *המגבלה היחידה היא שניתן יהיה לקנות אותו מאורנג'/סלקום/פלאפון עדיף שיהיה בכולן שכן נקנה את המכשירים והחבילה ככל הנראה מאותו מקום (משיקולים כלכליים) בתודה מראש, איתמר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני מקבל את אחד המכשירים האלה לבחירתי, אני מקבל את שני הטלפונים באותו מחיר כך שהמחיר לא פקטור בבחירה מחפש רק את המכשיר היותר טוב. השימושים שלי הם די רגילים שיחות, הודעות, גלישה באתרי חדשות, מצלם יחסית הרבה בטלפון סטילס ווידאו. תודה, חזי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. דגם ה-Razer Blade Pro בגודל 17 אינץ' זוכה לגרסה עליונה חדשה - במחיר של 3,700 דולר לא כולל מסים לכתבה

21. מגיע ל-5 ג'יגה בחודש. מה זה הדבר הזה??? זה תקע אותי גם בחו"ל, ועצרתי את ה"אפליקציה" הזו - אך הgmail לא עבד לי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Huawei מחליטה לנצל את הבמה של תערוכת המובייל הגדולה בעולם בכדי להשיק מחשב מיוחד מאוד לכתבה

23. Started by TaMiRn2,

עבר דיי הרבה זמן מאז שקיבלתי את ה 1 GB לפלאפון שלי ואני חושב שהגיע הזמן לאוזניות טובות... אז ככה הפלאפון שלי תואם BlueTooth זה NOKIA האוזניות צריכות להיות תואמות כמובן לפלאפונים וזה בונוס יפה אם יהיה להם גם דוגנלים לUSB וחיבור אוזניות סטאנדרתי... רצוי שהאוזניות יהיו קטנות אבל עוד יותר רצוי שלא יהיה לי את הקשת הזאת מעל הראש כשאני שם אותם... התקציב שלי הוא 230 שקל....תודה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בעקבות היותי דביל שלא יכול להשתמש במחשב בלי לשחק עליו או סתם לבזבז זמן באתרים דביליים אני צריך סמארטפון אשר ישמש אותי בעיקר ללימודים. עקב כך אני רוצה שיהיה נוח לקרוא ממנו PDFים או קבצי וורד,לגלוש עליו, שיהיה נוח להעביר אליו וממנו קבצים(האם יש סמארטפונים שאפשר להדפיס מהם?[ז"א שאפשר להתקין להם דרייבר כלשהו של מדפסת ולחבר בUSB או משהו?]),תמיכה בvideo streaming, אני חייב שהוא יתמוך בג'אבה בצורה טובה ואשמח גם אם יהיה צילום סטילס ווידאו באיכות טובה. סוללה כבר הבנתי שאין ממש הבדל ועם כולם צריך להסתובב עם מטען. כרגע התקציב פתוח, ז"א שאני יכול בתיאוריה להשקיע את ה5000 שקל אם זה באמת יעזור אבל ממש אשמח אם תוכלו לתת לי טווח של פלאפונים ומחירים שאוכל לראות מה ההבדלים והאם שווה לי להש…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.