גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להזמין OnePlus One מאיביי http://www.ebay.com/itm/351306143777?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מה הסיכוי שייתפס במכס? בכלל אשמח לשמוע דעתכם על הקניה והאם יש חלופות טובות יותר. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-doogee-x5-pro-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9A-lte-%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-200-%D7%A9/?_fromLogin=1 המחיר ממש מטורף ואני שוקל לקנות אפילו כדי שיהיה לי אקסטרה בבית למקרה הצורך. השאלה שלי מתפצלת ל-2: 1. האם אשלם מכס או מיסים כלשהם? המחיר הסופי לא דורש מכס ומסים כמדומני, אבל מצד שני המחיר המלא כן דורש, ושמעתי פעם שלא מתחשבים שם במכס במבצעים אלא רק במחיר מלא. מישהו יודע להגיד האם הה-227 ש"ח האלה זה המחיר הסופי שאשלם? 2. אשמח אם מישהו יודע לתת קצת ביקורות על המכשיר, מעבר למפרט הטכני, מבחינת חוויית שימוש וכו'. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא מאמין שאפשר לעשות משהו בהגדרות של הטלפון, אז השליטה על הזרם צריכה לבוא ממקור המתח. יש לי 6 או 7 מטעני USB, כולם כאלה שאפשר לחבר כל כבל USB סטנדרתי. הכבלים שאני משתמש בהם עם הטלפון הם מהסוג ה-"מגנטי". (למכשיר עצמו כל הזמן מחובר מתאם מגנטי). כשאני מחבר את הטלפון ישירות למחשב - הזרם הוא באזור ה-430 mA. אומנם כשאני מחבר את הטלפון למטעני הקיר - הזרמים הכי נמוכים שאני מצליח להגיע אליהם הם באזור ה-1300 - 1400 mA. אני רוצה לשמור על הסוללה בטלפון שלי לאורך שנים, לכן, אני חייב להימנע מזרמי טעינה גבוהים. זאת הסיבה שעד עכשיו תמיד הטענתי את הטלפון מהמחשב. אבל עכשיו קורה שאני צריך לשים אותו ליד המיטה ושם כבר מדובר במטען קיר. כשהטלפון על 10-15% הוא נטען מהמחשב ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אם אני רוצה לקנות פלאפון בחו"ל, האם אוכל להשתמש בו מייד או שהוא צריך לעבור משהו בארץ לפני השימוש? (מול חברת הסלולר למשל) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא ממש מתמצא מתאבלטים, ברשותי דגם GT-P7510 לאחרונה בדקתי את UC BROWSER כי הדפדפן המובנה וגם FIREFOX מעלים את האתר הזה (HWZONE) ממש לאט, ואני ממש מרוצה מהנוחות ומהירות, אתמול קראתי את המאמר: [h=1]GIGABYTE R9 280X בביקורת - על הדבש ועל העוקץ[/h]ובעמוד 6 נתקלתי בבעיה שטבלאות ההשואה לא נפתחות כראוי, חשבתי שזו בעיה עם פלאש אבל בדפדפנים האחרים זה עובד בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי איזה עדכון/שינוי באפשרויות? אולי המלצה לדפדפן מהיר אחר? וגם, בכלליות על האתר הזה, הוא תמיד עולה ממש לאט, גם במחשב השולחני שלי (מחשב חזק) למה זה ככה? מה, השרת כל כך חלש? זה קורה בכל שעות היום והלילה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים גדול רציתי לדעת אם יש אפליקציה לאייפון או לאנדרואיד שאני אוכל דרך המחשב להכניס נתונים ואוכל ונווט בין הנתונים? משהו שיציג נתונים כמו אקסס מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אבא שלי צריך GPS.. הוא לא מהאנשים שממש ינצלו תכונות של גאדג'טים, אז צריך משהו פשוטו להפעלה. ישמש לניווט גם בארץ ובעיקר בחו"ל. אבל נראה לי קצת טיפשי לקנות מכשיר ייעודי כמו אחד מה-MIO ולא PDA שכן המחיר הוא בערך אותו דבר, ועם PDA עם wireless הוא גם יוכל לבדוק אימיילים בחו"ל, ולעדכן לכל תוכנת ניווט שיתחשק. הבנתי שהמכשירים שרשמתי בכותרת נחשבים כרגע למוצלחים בשוק מבחינת PDA, וגם לא רעים כ-GPS, כשה-HP אפילו מגיע כבר עם מפות לאירופה. איזו תוכנה הכי מומלצת לניווט בארץ? משיטוט בפורומים קלטתי את השם I-GO שהיא כנראה הכי נפוצה? האם יש עזר קולי בעברית אם מתקינים אותה? ובכלל הבנתי שניתן להוסיף עברית למכשרים בתוספת של 150 ש"ח - מה זה נותן בעצם?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי IPHONE נוסף שהלך לעולמו ,אחרי שהוא נרטב (הקודם נידפק כתוצאה מנפילה ) אני אשמח לקבל המלצות לגבי SMARTPHONE עמיד במיוחד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. התקנתי את תוכנת Sygic DRIVE גירסה 7.50408 התוכנה ללא מפות! יש למישהו מושג איך ומהיכן מורידים מפות, או את התוכנה כולל מפות של ישראל? אשמח לכול רעיון.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות MP3 וחשבתי על ה sansa e250 , אני רוצה לרוב שירים ואולי תמונות קצת האם שווה לקנות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן ואומר שיש שם סלולרים ממש בזול. אנחנו עוברים בקרוב מפלאפון לאורנג' וחשבתי שהוא יכול להביא כמה מכשירים שנוכל להשתמש בהם כאן. יש למישהו המלצה למכשירים שיהיה קל לעשות להם עלייה ? אנחנו צריכים מכשיר אחד עסקי, מכשיר אחד מגניב (מולטימדיה ומצלמה) ושני מכשירים פשוטים. המלצות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המכשיר שאני רוצה לקנות (Asus Zenfone 2): http://www.amazon.com/ASUS-ZenFone-Cellphone-Silver-Unlocked/dp/B00VWKKF52/ref=sr_1_4?&s=wireless&ie=UTF8&qid=1440588718&sr=1-4&keywords=asus+zenfone+2+ze550ml&pebp=1440588702235&perid=0S8955MSTYG38K3EM6TJ#Ask זה הרשימה של התדרים שהמכשיר תומך בהם: GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz), UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz), LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20). איך אני יכול לדעת אם זה תואם לרשתות בארץ? 2) אני גם מתלבט בין Zenfone 2 לבין Moto g 3rd gen - איזה מהם עדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאוד מתבלט בין שני פלאפונים של סוני אריקסון K750i או W800i הקטע הוא שאני רוצה לדעת איזה מהם יותר שווה את המחיר אני לא רוצה לבזבז על הפלאפון יותר מ1000-1200. נ.ב בw800i אפשר להשתמש בו באורנג' נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קנה PSP והתקין גרסה 2.5 ואין לו כסף לקנות הרבה משחקים ומשחק אחד או שניים לא שווים את הימצאו של הPSP נתקלתי לא מזמן באתר הזה וכתוב שהמשחקים בו נתמכים בכל גרסאות הPSP האם זה נכון? מישהו ניסה? אני רוצה לדעת לפני שאמליץ לו על האתר (הוא רוצה להישאר עם גרסה 2.5 אך אם זה לא אפשרי אז לינק למדריך על איך להוריד לגרסה 1.5 ).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, החברה שלי רוצה לשדרג את הטלפונים הקיימים של העובדים בטלפונים חדשים מתכננים לרכוש את הטלפון הכי טוב שניתן עם מערכת הפעלה אנדרואיד (יהיו גם אייפונים אבל פה אין בעיה) אשמח לקבל המלצות איכותיות על טלפונים קיימים ועל כאלה שצפויים לצאת בקרוב (חודשים בודדים) אין מגבלת תקציב *המגבלה היחידה היא שניתן יהיה לקנות אותו מאורנג'/סלקום/פלאפון עדיף שיהיה בכולן שכן נקנה את המכשירים והחבילה ככל הנראה מאותו מקום (משיקולים כלכליים) בתודה מראש, איתמר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לכרטיס הזכרון המובנה של N86. לא בדיוק מצאתי היכן לשים אותם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי דרך זאפ נקסוס 4 בטווחים של 1270 ש"ח ומעלה. בחנויות (גיים אנד מובייל ורון-פון) אמרו שזה חדש. אפשר להאמין להם? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום צריך יעוץ לרכישת טלפון חדש תקציב : 1600 ש"ח חריגה : 200 ש"ח. מקור רכישה :מהארץ. תאריך הרכישה המשוער : השבוע הקרוב מפעילה סלולרית : לא רלוונטי אפשר לעבור דברים הכרחיים במכשיר : ממשק נוח וחלק,מצלמה פחות או יותר כמו הגלקסי 4,אפשרות להוריד קבצים ודברים ישירות מהדפדפן וסרטים. דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי עניין המשחקים והתמיכה במשחקים. הערות נוספות: שיהיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב, ואחריות אני ראיתי את הטלפון MEIZU MX4 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי גלקסי S2 מאחד החנויות שמופיעות בזאפ. יש לי כמה שאלות: 1. האם איכשהו ניתן להתקין גרסה שתתן תפריט בעיברית?, כרגע רק באנגלית, אבל הוא תומך מקלדת בעיברית, SMS אנשי קשר חיפוש וכו' 2. האם ניתן להוריד את המזג אוויר בשולחן העבודה? 3.האם יש תוכנה כמו ולינגו שמקבלת הנחיות בעיברית ( תוכנה שפועלת לפי הנחיות הקול שלך)? 4. האם יש תוכנה או הגדרה במכשיר שניתן לענות לשיחה מתקבלת על יד הקול או ע"י הנפת היד? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עבר דיי הרבה זמן מאז שקיבלתי את ה 1 GB לפלאפון שלי ואני חושב שהגיע הזמן לאוזניות טובות... אז ככה הפלאפון שלי תואם BlueTooth זה NOKIA האוזניות צריכות להיות תואמות כמובן לפלאפונים וזה בונוס יפה אם יהיה להם גם דוגנלים לUSB וחיבור אוזניות סטאנדרתי... רצוי שהאוזניות יהיו קטנות אבל עוד יותר רצוי שלא יהיה לי את הקשת הזאת מעל הראש כשאני שם אותם... התקציב שלי הוא 230 שקל....תודה...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה? אני מחפש לקנות נגן MP3 חדש. עד עכשיו השתמשתי ב Sandisk Sansa fuze 4GB ואני די מרוצה ממנו. הבעייה שהוא נהרס לי ונגמרה לי האחריות ולא שווה לי כבר לתקן אותו. אז אני צריך MP3 חדש שתהיה לו איכות שמע טובה כי קניתי אוזניות חדשות CX500.. בין 4-8GB לא באמת מפריע לי. תקציב גג 350 ש"ח תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליחה להוריד אפליקציות מהמרקט, ההורדה כל הזמן נתקעת. זה לא קורה עם אפליקציה ספציפית. יכול להיות שיש עומס בשעות הערב או שזה לא אמור להשפיע? ניסיתי להתחבר/להתנתק מ-GTALK, לעשות REBOOT, זה לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגרסה הרישמית של העברית של ידע יצאה - עוב פרטים: http://hebrew-ipod.blogspot.com/2006/12/blog-post_29.html
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אתמול נתקלתי בבעיה רצינית שמנעה ממני להעביר את התמונות מהזיכרון של המכשיר למחשב. מצאתי דרך לעקוף את הבעיה חלקית, אך מכיוון שהפתרון לא היה מלא החלטתי לעדכן את הרום לגרסה האחרונה (עדכון OTA לגרסה 10.1-20130107-NIGHTLY-I9100) מה שהוביל לבעיה מטורפת - נעלם לי חשבון הג'ימייל :-\ נכנסתי להוספת חשבון ואין שם שום אופציה להוסיף חשבון אימייל, רק CORPORATE, EMAIL, FACEBOOK ו SKYDRIVE, אין שום אופציית GMAIL. רק לציין שהעדכון לא פתר את בעיית הקבצים הנעלמים ויתרה מזו, מצאתי עוד בעיה. כשאני עושה צילום מסך במכשיר (רציתי לפרסם פה תמונות של הבעיות) המכשיר עושה את האנימציה ואת הסאונד של צילום המסך אך אנני מוצא את הקובץ עצמו בזיכרון המכשיר. ניסיתי להגיב בתרד הרשמי של הרום הנ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב נייד עם windowes 7 וסמארטפון iphone 3G אני רוצה לקנות סמארטפון חדש וטאבלט חדש אני רוצה לקנות iphone 5 וטאבלט TF700T שלasus (כי אני רוצה להתנסות באנדרויד) השאלה שלי היא האם ריבוי של מערכות הפעלה לא "יסבך" לי את החיים? כדי לקנות גם סמארטפון+טאבלט עם אותה מערכת הפעלה או שאפשר להסתדר עם 3 מערכות הפעלה שונות? מה לגבי לשדרג את הwindows 7 במחשב ל - windows 8 ולקנות סמארטפון+טאבלט עם widnwos 8? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-