גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לפי המידע העדכני ברשת, סמסונג תכריז על זוג פאבלטים חדשים בתוך פחות מחודש בכדי להקדים תרופה לסמארטפונים החדשים של אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/המלך-מגיע-עם-יד-ימינו-פרטים-חדשים-על-הג/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם ה-Redmi K30 Pro נחשף פומבית - עם שבב Snapdragon 865 ומחיר שיעניק תחרות מעניינת ל-Mi 10 שהוצג רק בחודש שעבר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליחה להוריד אפליקציות מהמרקט, ההורדה כל הזמן נתקעת. זה לא קורה עם אפליקציה ספציפית. יכול להיות שיש עומס בשעות הערב או שזה לא אמור להשפיע? ניסיתי להתחבר/להתנתק מ-GTALK, לעשות REBOOT, זה לא עזר.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אין לי אפילו התלבטות לגבי טאבלט מסויים, איני מבין בחומרה הזאת ואיני יודע לע מה לשים דגש ועל מה לא . כמו שכתבתי בכותרת, הטאבלט הוא ליום הולדת 51 של אבא שלי. מבחינת כסף אני לא יודע כמה להשקיע - אבל נניח שהטווח מחירים הוא בין 1000 - 4000 .. הייתי שמח ומאוד רוצה לדעת איזה טאבלט \ איפד הכי משתלם בטווח מחירים הזה יש לי אייפון כבר מספיק זמן כדי להבין שאין כמו המגע שלו (מסך, תוכנה וכו ) האם ככה זה גם בתחום הטאבלטים ? 1000 ש"ח 1500 2000 2500 3000 3500 תודה מראש וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, סוף סוף נמאס לאמא שלי מהפלאפון שלה (נוקיה ישן) וביקשה ממני שאני אחפש לה פלאפון חדש שתהיה אפשרות בו להשתמש בוואטסאפ (בשביל לקבל תמונות) ושיהיה נוח לדבר ולשלוח הודעות. לא צריך מסך ענק ולא צריך משהו ממש איכותי העיקר שיהיה נוח לשלוח/לקבל תמונות, לסמס ולדבר בפלאפון. המקסימום זה 1000 ש"ח אבל בכללי עדיף פחות, הרבה פחות. עדיף פלאפון על בסיס אנדרואיד כלשהו אבל זה לא חובה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקרובת משפחה שלי נאבד האייפון 4S. אז היא הלכה ותבעה מכשיר חדש מהביטוח (שעליו היא משלמת כל חודש כמובן) בקיצור לבסוף היא קיבלה מכשיר חדש עם ההשתתפות עצמית של 1000 ש"ח (!) (עזבוו שלדעתי זה לא שווה והביטוח סתם חרטא) בקיצור לבסוף היא מצאה את המכשיר המקורי שלה. שכאמור ננעל ע"י המפעילה עצמה. (פלאפון) כאשר היא בקשה לפתוח אותו שוב הם לא הסכימו, אלא בתנאי שתחזיר את המכשיר החדש שקיבלה. היא מצידה הסכימה בתנאי שיחזירו לה את דמי ההשתתפות העצמית. והם מוכנים להחזיר רק 50% . בקיצור היא לא הסכימה וכרגע יש לה אייפון S נעול לשיחות. האם יש מה לעשות בעניין? (לפתוח בדרך עצמאית איכשהו, או דרך אחרת)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/עד-120-שקלים-שעון-חכם-במחיר-מצחיק/ האם השעון הנ"ל תומך בעברית? זאת אומרת מימין לשמאל או שרואים את העברית הפוך משמאל לימין?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות 1) מישהו יודע מתי יגיע השמונה ג'יגה לארץ? 2) עד כמה ניתן להרחיב את הזכרון שלו עם כרטיס פלאש? 3) האם יש עברית באופק? 4) האם יש לו file browser שעובד עם האקספלורר כמו למשל סדרת h100 של אייריבר, או שצריך תוכנה, כמו האייפוד? 5) האם הוא תומך בשמות קבצים או רק בטאגים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתחילת אוקטובר החברה הודיעה שהיא תוציא עדכון 4.1 למכשירים שלה עד סוף החודש... מישהו יודע אולי איפה זה נתקע?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה תיקיה ב Pocophone F1 אני מעביר שירים MP3 דרך המחשב כדי לשמוע במכשיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשת אסוס 696 חדש, עם igo בכרטיס הזיכרון, הפאט'צ של רונלייט מותקן, כאשר תוכנת הigo מופעלת אני נכנס ולוחץ detect המכשיר מוצא לי את אנטנת ה gps, אבל לא מוצא לווינים. חיכיתי 30 דק כאשר המכשיר נמצא במרפסת, אך עדיין לא עובד האם יש הגדרה כלשהי שצריך לשנות ? אשמח לשמוע המלצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/מהפכת-הסלולר-לאן-סלקום-רוכשת-את-גולן-טל/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נגן MP3, מבוסס דיסק קשיח שיוכל לתמוך בהצגה של תיקיות מה הכוונה: יש לי אוסף ענק של MP3 ואני מחולק למלא תתי תיקיות, ממה שראיתי עד עכשיו בIPOD ובZEN, יש להם תוכנה פנימית לניהול קבצי מוזיקה, שאפשר להציג את השירים לפי אומן או אלבום אבל לא לפי תיקיות וזה מאוד לא נח לי כי אני רגיל למבנה התיקיות שעשיתי בדיסק הקשיח מכירים נגן שיוכל להציג לי את הקבצים לפי תיקיות?? כמו כל נגן פלאש פשוט וזול, אבל מבוסס HD... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל יום מאמר חדש כן להטעין או לא להטעין סוללה בלילה או שמלאה מיד להוציא מהחשמל לא מבין גם אם טעינה סוללה באלחוטי לא מסוכן ? תראו אחד המאמרים http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/803/001.html אם גם אתם הולכים לישון בכל לילה כשהטלפון הנייד שלכם מחובר למטען, אולי כדאי שתשנו את ההרגל הזה - ותאמצו שיטה חדשה להטענת הטלפון. ולא, לא (רק) בגלל הקרינה שנפלטת במהלך הטעינה. איזה קרינה נפלטת ? בסלולר חדש של סמסונג או LG ? ל פי ידיעה שפורסמה באתר Battery University, משתמשים שמשאירים את הנייד מחובר לחשמל גם לאחר שהסוללה שלו נטענה במלואה - עשויים לגרום לטלפון שלהם לנזק בלתי הפיך. זאת משום שהטלפון יהיה במצב מתמשך של "מתח גבו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי דרך זאפ נקסוס 4 בטווחים של 1270 ש"ח ומעלה. בחנויות (גיים אנד מובייל ורון-פון) אמרו שזה חדש. אפשר להאמין להם? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר סמסונג גלאקסי 2 מחנות פרטית. כמה שאלות: 1. האם יש דגשים , דברים שכדאי לשים לב\לדעת לפני שאני קונה , אשמח לדעת!! 2. האם יש סכנה בשימוש במטען לא מקורי? 3. האם כשאני קונה מכשיר שמגיע רק עם תמיכה בעברית (תפריטים באנגלית) האם דבר זה יגרום לאחר מכן לבעיות? איפה אפשר לעדכן את המכשיר לעברית מלאה? האם זהו תהליך מסובך\מסורבל? האם ניתן לעשות זאת ברשתות הסלולריות?? 4. מה האחריות צריכה לכלול בד"כ? 5. אני מעוניין כרגע לקנות בחנות IVORY סניף רחובות את המכשיר, בעיקר משום שהיא קרובה לביתי, האם זהו שיקול חשוב? האם בד"כ לקוחות חוזרים לאחר הקנייה לחנות ? או שאני יכול לקנות גם בלב שקט בחנויות באיזורים אחרים (ת"א , המרכז וכו') 6. יש רום מומלץ שניתן להתקין? מי מתקי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/sprint-kyocera-echo-dual-screen-android-phone/ http://www.youtube.com/watch?v=zk7nf6TNHH4
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולא דרך CYDA או איך שקוראים לזה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אבא שלי צריך GPS.. הוא לא מהאנשים שממש ינצלו תכונות של גאדג'טים, אז צריך משהו פשוטו להפעלה. ישמש לניווט גם בארץ ובעיקר בחו"ל. אבל נראה לי קצת טיפשי לקנות מכשיר ייעודי כמו אחד מה-MIO ולא PDA שכן המחיר הוא בערך אותו דבר, ועם PDA עם wireless הוא גם יוכל לבדוק אימיילים בחו"ל, ולעדכן לכל תוכנת ניווט שיתחשק. הבנתי שהמכשירים שרשמתי בכותרת נחשבים כרגע למוצלחים בשוק מבחינת PDA, וגם לא רעים כ-GPS, כשה-HP אפילו מגיע כבר עם מפות לאירופה. איזו תוכנה הכי מומלצת לניווט בארץ? משיטוט בפורומים קלטתי את השם I-GO שהיא כנראה הכי נפוצה? האם יש עזר קולי בעברית אם מתקינים אותה? ובכלל הבנתי שניתן להוסיף עברית למכשרים בתוספת של 150 ש"ח - מה זה נותן בעצם?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חושב שזה המקום המתאים ביותר לשאול: אני מאד מעוניין לרכוש את המכשיר שבכותרת, שכבר נמכר במספר חנויות. ההתלבטות המרכזית שלי היא לגבי התמיכה של המכשיר בתדרי דור 3 (ספציפית אצל המפעילה הסלולארית שלי - פלאפון). הרשת מפעילה תדרי דור 3 ב-850 וב-2100. בחלק מהמקומות ראיתי שהמכשיר תומך בתדרים אלו (למשל כאן וכאן) אבל בחלק מהחנויות ראיתי שהמכשיר תומך רק בתדרי 900 ו-2100 (למשל כאן וכאן). מה שכן, המכשיר תומך בתדר ה-850 בדור 2. אמ;לק - וכאן שאלתי: מאחר ופלאפון לא משתמשת בתדר הזה לדור 2 אלא מקצה אותו להפעלת דור 3, האם המכשיר יעבוד בשני התדרים (850 ו-2100)? כלומר האם 850 של דור 2 יכול לעבוד ב-850 של דור 3?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סמארטפון הביניים החדש והמסקרן של השחקנית הסינית העולה זמין לרכישה כבר עכשיו וללא צורך בהזמנות מראש, אך בתוספת עלות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/למי-שלא-רוצה-להמתין-oneplus-2-זמין-לרכישה-כבר-ע/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבולת של 6,000mAh מאפשרת ל-ROG Phone 2 להצטיין בזמני הפעולה שלו - גם כאשר פאנל התצוגה שלו פועל בקצב רענון גבוה במיוחד של 120 הרץ לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אותכם בגאדג'ט חדש ומגניבבב עינית דיגיטלית לדלת הדגם החכם בעל פונקציות מתקדמות ראיית לילה פעמון בדלת מצב צילום תמונות מצב צילום סרטונים תאריך שעה מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנוט אדג\', גרסאתו העתידנית של מכשיר הנוט 4 שסמסונג הכריזה על בתערוכת IFA, מציג קונספט מעניין ועל פי דיווח חדש יהיה בדיוק זה - קונספט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-note-edge-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%a4%d7%98-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%91%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-