עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SeaMonster,

שלום, אני מנסה לחבר את המכשיר לאוזנייה (Plantronics Voyager Edge) ולמערכת ברכב (Pioneer DEH-X4750BT) במקביל, כך שהשמע של המדייה ישודר במערכת והשמע של השיחה ישודר לאוזנייה. בהגדרות של ה BT בטלפון, אני יכול לבחור מה ינותב לציוד הקצה ( מדיה, שיחה, גם וגם) אבל משום מה ברגע שאני מחובר לאחד מהם, איני יכול להתחבר במקביל לשני. ברגע שאני מתחבר למכשיר השני הוא מנתק לי את החיבור עם המכשיר הקודם. האם אני מפספס משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by shalgi,

רציתי לדעת מה דעתכם על כך שחנות מוכרת מכשיר (במקרה שלי LG G3) חדש עם רום לא של LG, בלי לידע על כך במפורש. בנוסף, אמרו לי שאם אחליף רום המכשיר שלי לא יתמוך בLTE. מישהו יודע להסביר לי איך קורה מצב כזה? למיטב הבנתי רום שמופץ ע"י חברה מסוימת יכול (בסבירות בינונית עד גבוה) להכיל באגים שיפגעו בתפקוד ובביצועים של המכשיר, האם אתם מסכימים עם האמרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אהלן חבר'ה, אני צריך עזרה בקניית נגן. תקציב: 1000 ש''ח. יש מצב לחריגה? אין. חברת הנגן: לא משנה , הכל יהיה סבבה חוץ מאפל [יענו, אייפוד]. זיכרון: 16 - 30 GB, עדיפות ל30. גודל הצג: מעל 2.3 אינצ', ואם יש משהו טוב עם מסך קצת יותר קטן אני מוכן להתפשר. חשוב שלא יהיה מסך מגע. גודל הנגן: לפי המסך בערך, אבל חובה שיצליח להכנס לי לכיס ולא יהיה יותר מדי מסורבל [נגיד האייפוד וידאו 30 ג'יגה סבבה אבל זה דיי גג]. תכונות מיוחדות: רצוי רמקולים מובנים אבל ממש לא חובה. תודה חבר'ה, שבת שלום.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. הי אז יש לי פלאפון והוא לא דור 3 ואני רוצה לקנות את הפלאפון הזה SAMSUNG F480 דרך מישהו פרטי והשאלה שלי האם אפשר להעביר את הסים שלי שזה אומר את המספר וכל החבילה לפלאפון שאני רוצה לקנות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by saariko,

החברה שהוציאה את Newman n1 יוצאת עם גרסע חדשה Newman N2 נראה שתאריך ההשקה היה נובמבר 22, ולפי הנתונים, מדובר במכשיר שיכול באמת להתחרות עם S3 http://www.techulator.com/resources/7741-Newman-N2-Samsung-Galaxy-S3-Comparison-Price-Specifications.aspx המחיר באזור 360-390$, שזה הרבה מעבר לN1, אבל הרבה פחות מ S3 - ואם הוא אכן באותה רמה.... מישהו ראה? קרא? מכיר? מחזיק :-/ ? אני מחכה למצוא אחד זמין, וכנראה אזמין אותו. כמובן שאעדכן, אם למישהו אחר יש מידע - S'il vous plais.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מקור - XDA ממש "באג" במערכת הוא טוען שאחרי 5 ימים היא פתאום הופיעה! ממש מוזר, אני לא חשוב שנמלה יכולה להכנס לדבר כזה, אז.. כנראה היא הגיעה ביחד איתו מהמפעל http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2041804

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כעת אני בחיפושים אחר טלוויזיית LCD. אחרי שדפדפתי קצת בזאפ החלטתי לעשות תחקיר מעמיק יותר על ידי חיפוש מספרי הדגמים השונים של החברות המוכרות כמו למשל פאנסוניק וLG בגוגל. נכנסתי לאתרי החברות וחיפשתי את הדגמים המופיעים בזאפ שעליהם אני רוצה לקבל קצת יותר פרטים וגיליתי שאלו דגמים שאינם מוכרים באתר המקורי! זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בתופעה הזו, גם עם מכשירים סלולריים זה קורה לפעמים ואני תוהה מדוע ? האם זה אומר שהדגם אינו מקורי? איך אוכל לברר עליו יותר פרטים ? תודה רבה למגיבים, קרן המבולבלת... :s05:

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by mc_elad,

הכי חשוב לי שיהיו לו רמקולים חזקים (כמה שיותר יותר טוב.. ) ובכללי שיהיה טוב...(אני לא רוצה "נעל" אם רמקולים חזקים חחח ;D ) אני לא מבין בפלאפונים ובנתונים שלהם אז סליחה אם זו שאלה טיפשית.... :-\ תודה מראש למגיבים....

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אפליקציית ההיכרויות ממשיכה בנסיונות המוזרים שלה להרוויח כסף מאלו שמתקשים למצוא את שידוך החלומות שלהם לכתבה

10. לא מסוגלים להשקיע 10,000 שקלים ב-Galaxy Fold של סמסונג? ה-G8X ThinQ של בת ארצה יוכל לספק את המענה, כעת עם זמינות רשמית בארצנו הקטנה לכתבה

11. שלום רציתי לדעת אם כיום יש אפשרות שאפלקיצייה בסמארטפון תוכל להעביר פקודה פשוטה בצורת ON\OFF למכשיר חשמלי\אלקטרוני , לדוגמא - להדליק את מזגן הרכב ממרחק של 100 ק"מ . במידה וכן - לאיזה איש מקצוע עלי לפנות ? איזה סוג של מפתח ? האם אפלקצייה בסדר גודל כזה צריכה לעלות מעל 50000 ש"ח ? כל אור שניתן לשפוך אשמח לקבל ! תודה לכל מי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. מחפש סמארטפון עם אנדרואיד עד250 דולר בארה"ב שיתמוך בתדרים של פלאפון. לא משנה- גודל מסך ,גרסת אנדרואיד,מצלמה. מחפש חברה טובה ואמינה וזמן סוללה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dudidu08,

יש לי את הדגם C510 העברתי לו כמה שירים בעברית וכשאני נכנס לנגן דרך מדיה כל השירים הישראליים כתובים לי בג'יבריש ואי אפשר ככה למצוא שירים שאני רוצה לשמוע למה זה ככה? דרך הארגונית->מנהל הקבצים->מוסיקה אני רואה את כל השירים כתוב בעברית וברור אבל אני רוצה לשמוע מהנגן דרך המדיה למה זה בג'יבריש? איך מסדרים את זה??

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by ogi123,

אני יודע ששני הטאבלטים מאוד מומלצים פה בפורום אבל אני מתלבט בניהם הקיוב נראה טוב עם מעטפת מתכת נתונים יפים אבל בעיה שהבנתי שיש לו זה רמקול יחסית חלש. לפיפו יש שם של איכות בניה יותר טובה ואותם נתונים מרשימים למרות שלדעתי הקיוב נראה יותר טוב, עכשיו גם ראיתי שלm3 יש 2 סוגי לוח שאי אפשר לזהות כרגע רק ע"י פתיחה של המכשיר ויזואלית, ואם זה בא אם הלוח הישן אי אפשר לעדכן גירסא כי אז המכשיר הלך... אשמח לעזרה והמלצות לגביהם או מכשירים אחרים בנוסף שמתי לינקים של אתרים אשמח לשמוע גם חוות דעת על האתרים.. http://www.tinydeal.com/pipo-m3-101-android-41-1080p-hd-dual-core-tablet-pc-w-hdmi-p-69930.html http://www2.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-android-4-0-dual-core-rk3066-…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. סרטון קצרצר חדש מעניק לנו הצצה אל העתיד המסקרן של עולם אמצעי התצוגה לכתבה

16. Started by .AloN,

היי, אני מחפש לקנות לאחותי נגן mp3 מבוסס פלאש ואני בהתלבטות בין שני הנגנים; ה iAudio U3 (בגירסת ה 1GB): http://www.cowonglobal.com/product/product_U3_feature.php וה Sandisk Sensa E250: http://sandisk.com/Products/Item(1937)-SDMX4-2048-Sansa_e250_MP3_Player_2GB.aspx מצאתי את שניהם ב700 ש"ח, ככה שאין חשיבות למכשיר אלא רק לאיכות ובציועים נטו. מה דעתכם ? איזה מכשיר עדיף ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by smalul,

חברי הפורום שלום אני אתחיל ואציין שאני לא ממש מבין בתחום של הטלפונים הניידים בכלל, ובתחום של הטלפונים החכמים בפרט. אתמול פתחתי דיון בפורום הסמארפונים, ומשם הגעתי לדרישות המינימום מסמארטפון (לדעתי): 1. מעבד עם 2 ליבות, כאשר רצוי מרובע ליבות. 2. גודל זיכרון RAM של 1GB לפחות. 3. זיכרון אחסון של 8GB לפחות. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד בגירסה 4.1 לפחות (בשביל התאימות לשפה העברית). בעיקרון לא רציתי להוציא יותר מ 1000 ש"ח, אבל במחיר הזה אין שום דבר מתאים. לכן החלטתי שהתקציב יהיה עד 1500 ש"ח. היום עשיתי סיבוב בין חנויות בעיר מגורי והטלפונים שהוצעו לי ומחירם הם: LG L9 ב 1600 ש"ח Galaxy S Advance ב 1600 שח Galaxy express ב 1649 ש"ח LG L5 E450 ב 1250 ש"ח האם משהו מכל זה משתלם בכלל או ש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by motie,

שלום, יש לי את השיאומי הנל. גרסת. רום. Miui 12 global. המערכת מלאה בפרסומות וגם אין לה הקלטת שיחות מובנית. האם כדאי לי להחליף לחלוטין את הרום למערכת נקייה יותר? ואם כן, איזה רום מומלץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by cold fire,

לא התמזל מזלי וכל נגני הסנסה e250 נגמרו בksp (ועוד ב480 ש"ח...זיל הזול) אני צריך נגן די מהר כי לגנרי נשבר הכפתור של הווליום אני רוצה נגן עם 1GB לפחות איכותי ובעל רדיו(ואפשרות להקלטה), בנוגע לmp4 ושאר הקישקושים ממש לא מעניין אותי. יש אולי דגמים של iaudio או סנסה אחרים? אני יכול לקנות רק בירושלים... תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. אם אני הורדתי חבילה בשביל RESTORE של IOS 5.1 ואין לי משתמש של מפתח, האם כדאי לי בכל זאת להתקין? האם זה יכול ליצור בעיות? איך בכלל הולך כל הסיפור? (הפלאפון המדובר הוא ה4S, אני אומנם בעל נסיון בעולם האייפונים כי היה לי את ה2G למשך כמעט 4 שנים עד ששדרגתי, אבל אני קצת מבולבל עכשיו...)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מעוניין לדעת על האפשרות לקלוט בחינם דרך האנטנה של הטלפון הסלולארי קליטה של GPS אם אין אפשרות כזו אז על האפשרות של קליטה דרך לווין וכמה זה עולה וכמובן קליטה דרך האינטרנט ?איך זה מתבצע ?מה?למה?וכמה הנושא ממש חשוב לי ואשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. נתתי כותרת עם כמה מילים שיגדירו את מצבי קניתי כפינוק עצמי לפניי כמה ימים סאן דיסק 4 גגה הגעתי הביתה חיברתי למחשב נתקע המסך לא זז אי אפשר לעשות המכשיר כלום לא זז כלל או בכלל חזרתי אמרו לי להוסף עוד 100 וככה אני יכל לקנות את ה 8 בגלל כל עוגמת הנפש קיצר אך מחשב לא זיהה אותי חזרתי לשם נתתי את המכשיר באמת שום מחשב גם שם לא זיהה אותו התקשרו אליי ואמרו לי ...שמע יש עוד אוציות אנחנו מצטערים אנחנו הפסקנו את הייבואה של 4 וה 8 גגה יש באגים מסויימים , אנחנו ניתן לך אייפוד וידאו 30 גגה ב 1200 העם זה שווה לי לקחת ?...?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  23. ענקית הטכנולוגיה הסינית ZTE משיקה את הסמארטפון המתקדם ביותר שלה עד היום. האם הוא מתוחכם מספיק בכדי להתחרות בגדולות ביותר? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-nubia-z9-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לא גיליתי איך עושים את זה באיטיונס. וגם אם זה אפשרי בכלל אז זה הולך להיות מסובך. האם יש תוכנה אחרת שאפשר להעלות איתה תמונות לעטיפות של שירים\דיסקים בשביל האיפוד נאנו דור 3? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  25. שיהיה מבוסס אנדרויד פחות או יותר ברמה של גלאקסי S1 או יותר אפשר משהו סיני מחול תודה חברים ושיהיה שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.