גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, הסתכלו כאן: http://cgi.ebay.co.uk/5800-XpressMusic-Mobile-Phone-New-Unlock-Free-Ship_W0QQitemZ220380199350QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item220380199350&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A15|39%3A1|240%3A1308http://cgi.ebay.co.uk/5800-XpressMusic-Mobile-Phone-New-Unlock-Free-Ship_W0QQitemZ220380199350QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhones?hash=item220380199350&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A4|65%3A15|39%3A1|240%3A1308 מדוע המחיר הנמוך? כלומר, העובדה שזה מהונג קונג ברורה מאוד - האם זה אומר דבר על איכות המכשיר? האם זה כלל חיקוי? הרי בדרך-כלל, כאשר ישנם חיקויים של טלפונים ניידים, כותבים כי למכשיר אותן…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם לפי ויקיפדיה, Android 6 הושקה כבר ב-05-10-2015, כלומר לפני 45 יום https://en.wikipedia.org/wiki/Android_Marshmallow למרות זאת, כשמחפשים סמארטפונים עם גרסא 6 לקנייה, לא ממש נתקלים בהם.. האם גם עם גרסאות קודמות היה כזה עיכוב בין תאריך ההשקה לתאריך הזמינות של מכשירים? הערה: אני מסתכל על אתרים בסין, כגון geekbuying, banggood וכו'.. יש המון מכשירים בגרסא 5.1, אבל לא נתקלתי אפילו באחד עם 6 מקווה שמישהו יודע
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי חברה. אני מחפש נגן mp4 טוב בטווח המחירים 800-850 שקל. אני שוקל להביא Cowon iAudio D2 8GB. רציתי לדעת האם יש נגן יותר טוב ממנו באותו המחיר (פחות או יותר). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
אני מבקש את עזרתכם בהחלטה איזה טלפון לקנות. הדרישות שלי: מסך מגע -רצוי מולטימדיה- ממש לא חשוב- לא משתמשת אפליקציות -ארגונית טובה ונוחה לשימוש,אפשרות להורדה ושימוש נוח במילון אנגלי אנגלי WIFI-חשוב מאד GPS-הכרחי תקציב- 1500-2000 ש"ח תודה לכולכם ריקי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש סמארטפון לא יקר לאבא שלי וראיתי את הפרסום הזה בבאג מה אתם אומרים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13377 תודה טוב הפרסום חזר http://xtreamermobile.co.il/ המטרה מכשיר לאבא שלי קצת לא רואה טוב מקרוב אז המסך הגדול מדבר אלי ולא זקוק לרזולוציה מטורפת, השימושים הם די בסיסיים שיחות כמובן, מצלמה נורמלית, סקייפ, ווטסאפ, וויז וכו' לא משחקים או משהו מיוחד
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט באוניברסיטת תל אביב שקורא מספרים אלקטורניים דרך המחשב (אנגלית בלבד), לאחרונה אני מתחיל להרגיש צריבה בעיניים לאחר קריאה ממושכת ולכן החלטתי להשקיע קצת ולקנות קורא ספרים אלקטרוני (eInk). הדרישות שלי צנועות: - תמיכה בקבצים - PDF (גם בעברית) וקבצי CHM (אנגלית בלבד, אין צורך בתמיכה בעברית). תמיכה בקבצי DOC או PPT תתקבל בברכה אבל איננה כה חשובה (במיוחד אם היא מקפיצה את המחיר) - גודל מסך - אני חושב על גודל מסך של 9.7 או 10 שיהיה נוח לקריאה (לא מעוניין ב-6 אינץ' הקטנים) - מה אתם חושבים, איזה גודל מומלץ? המכשיר לא יהיה נייד ואני אשתמש בו בעיקר בבית וקצת ברכבת. - תוספות - דפדפן/נגן מוזיקה וכו'... לא חשוב לי כלל ואפשר לוותר כמובן שאני סטודנט ומעדיף שהמחיר יהיה כמה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קוואלקום השיקה גירסאות מרועננות לדגמי הביניים שלה, עם תמיכה בקישוריות סלולר מהירה הרבה יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בלעשות רוט לסמסונג גלאקסי אס3, מכיוון שלא הצלחתי (או שאולי אני לא יודע איך לעשות את זה) עם SuperOneClick. המכשיר שברשותי הוא סמסומג גלאקסי אס3 (gt-i9300), עם רום מקורי של סמסונג בגרסה 4.1.1 (XXDLID). מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני 3 שבועות אייפוד 30 ג'יגה שחור ואני נורא מבואס מכל הקטע של התכנה התכנה שבאה עם האיפוד ITUNES איטית ומעצבנת ואני לא כלכך מבין אותה אני לא מבין לדוגמה למה קבצים מסויימים היא לא רוצה להוסיף לרשימה מדובר בMP3 ובעיקר סרטים בפורמט AVI תוכנה מגעילה וממש מציקה איזה קבצים של וידאו האיפוד תומך? איזה תוכנה טובה יש בשביל להמיר קיבצי AVI לקבצים שנתמכים ע"י האיפוד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Huawei הסינית לא נחה לרגע, ומגייסת את תת-המותג הצעיר שלה בכדי ליצור אלטרנטיבה מעניינת לדגם ה-P10 המוביל שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני רוצה לקנות טלפון חדש . איזה טלפון עדיף Samsung Galaxy s3 או Nexus 4 ? תודה לעוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני יודע שפלאפון זאת לא החברה הכי "טובה " שיש אבל עברנו עליה . כמובן עם כול הדעות הקדומות שהיו לי על החברה לא רציתי לעבור , אבל בסוף עברנו . אני רוצה להמליץ לכם על המכשיר מוטורולה Z6M . רק עכשיו קיבלתי אותו ולפי דעתי זה פלאפון מצוין . לי אישית יש עדיין נוקיה 6120 קלסיק (שגם פלאפון מעולה) . היה לי גם סוני אריקסון K610I וגם נוקיה 6131 וגם נוקיה 6280 . אז יש לי למה להשוות אותו . MP3 : הנגן במכשיר הוא נגן די טוב לא מסורבל והשליטה בו טובה . 7\10 רמקול : הרמקול במכשיר חזק קצת יותר חזק מה 6120 ומנוקיה 6280 אבל הרמקול יותר איכותי . 8\10 מסך: המסך עצמו טוב בערך בגודל של ה6120 . סוללה: לצערי עכשיו הוא באעינה אז אני יוכל להגיד על הסוללה רק בעוד כמ…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני עובר לתקופה מסוימת ממקום מגוריי לאזור אחר לגמרי עכשיו אני צריך מכשיר שיעזור לי להתמצא בסביבה ושיהיה הכונה לאיפה ללכת כמה שיותר מידע יותר טוב חוש ההתמצאות שלי לא הכי טוב לכן השאלה אם GPS הכי מומלץ אז איזה דגם?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש MP4 טוב שיש לו ווליום גבוהה מאוד בשביל המכון כושר אני מחפש גם משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן בקיצור אני מחפש משהו טוב עם מסך טוב לראות קליפים נגיד בזמן החופשי התקציב עד 500 שקל מה יש לכם להציע לי אני מחפש משהו עם ווליום גבוהה ואיכות שמיעה מעולה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגיד לי האם הלוח ציור הזה: http://buyamerica.co.il/gadgets/120001--.html זה אותו הדבר כמו זה: http://www.wacom.com/en/products/pen-tablets/bamboo/bamboo-capture שלחתי מייל לאתר פעמיים וסתם קיבלתי תשובות מפגרות...
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מכשירים 1)K800I - רשת אורנג 2)nokia 6210 navigator - רשת פלאפון כל אנשי הקשר נמצאים ב K800i ואני רוצה להעביר אותם לנוקיה נסיתי דרך ה BT אבל הוא מוכן רק שם אחד כל פעם. נייסיתי דרך התוכנה של סוני לשמור את אנשים הקשר אבל לא מצאתי אפשרות לשמור אותם בקובץ אוניברסלי. חשבתי על להעביר את הסים עם השמות ל NOKIA אבל הוא sim locked אני די מיואש, זה מעל 120 אנשים קשר אין לי כוח\ חשק להעביר אחד אחד תודה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות נגן PMP. יש כמה נגני PMP טובים כיום ואני מתלבט איזה לקנות. יש שלוש חברות מובילות בתחום: Creative, IAudio/Cowon, Archos התקציב שלי הוא עד 1550 (מקסימום, ולא שקל יותר), הזמנה מחו"ל אפשרית ואף רצויה, אבל שוב, שהסכום הכולל (כולל משלוח) לא יעלה על הסכום 1550. לאיזה מהחברות יש את הנגן PMP הכי טוב כיום, ואם יש נגן שהוא ממש טוב ובמחיר נמוך יותר כמובן שאני אשמח לשמוע. הערה: Creative zen vision:M יכול להחש עם הנגנים האלה למרות שלא נחשב PMP, אבל אם יגידו לי שהוא הכי טוב מכולם זה יהיה מעולה. תודה רבה לכולם שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. מחפש אפליקציה לניהול ססמאות, לאתרים וכו'. שהממשק יהיה ידידותי ונוח. עפ אפשרות לשמירת מידע יותר רגיש כמו כ.א וכו'. האם בכלל כדאי לשים מידע רגיש שם? האבטחת מידע חזקה בד''כ באפליקציות כאלה? חינמי או בתשלום כמובן עדיפות לחינמי. תודה אשמח גם לתקציר למה כדאי.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לגבי מגן מסך ל-Note 8: מה עדיף - סיליקון או זכוכית? אשמח להמלצה על מגן מוצלח (יש איזו חברה שנחשבת מעולה בתחום הזה?) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשר לכתבה "הסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון" זה נורא עצוב שהרבה מבעלי האנדרואיד יירצו להחליף לאייפון (במידה והמדגם המצומצם אכן מייצג אוכלוסייה שלמה) - אך צריך לקחת בחשבון שיש בשוק הרבה מכשירי אנדרואיד "נחותים" בעלי מסכים קטנים וחומרה "מסורסת" ואולי אפילו גירסא מאוד ישנה של אנדרואיד (פחות מ2.2) ולכן לא אתפלא אם הם לא נאמנים לפלאפונים הללו. מצד שני, רוב האנשים שמבינים קצת יותר מהשאר יבחרו באנדרואיד, ולא בסתם מכשיר, אלא מכשיר ברמה של HTC DESIRE ומעלה. עכשיו אני רוצה לראות, אחרי שכל אחד יהיה בעל הסמארטפון שהוא חושק בו, אני רוצה שיעשו בדיקת IQ לבעלי האנדרואידים החזקים (כאמור, אלא שמעל לרמה של DESIRE לפחות) ולאחר מכן בדיקת IQ לבעלי האייפונים (כמו בסקירה עם הקשר של הIQ בין משתמשי …
-
- 46 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html סוף סוף.. אני עכשיו מוריד.. נקווה שזה לא יעשה בעיות.. מי שהתקין שידווח פה עם ההתקנה עברה לו חלקה..
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הייתי בחנות אלקטרוניקה, והיו להם בתצוגה כמה טאבלטים לא רעים. אחד מהם היה LG GPad 8.3. הרמתי אותו, וכשאני מחזיק אותו אני מבין בעצם שמדובר במוצר דמה למטרות תצוגה בלבד, לפי 2 התכונות הבאות: 1) הטאבלט היה רק הפלסטיק החיצוני שלו - בפנים הוא היה ריק מתוכן - לא שקל כלום. 2) המסך שלו לא היה אמיתי, אלא הייתה מדבקה על המסך שמדמה תצוגה. (בדרך כלל כשהמסך אמיתי, אז הפיקסלים מופיעים טיפטיפה בעומק הזכוכית, ולא ממש על הקצה שלה כמו כשמדביקים מדבקה) המכשיר היה ממש יפה ומושך את העין. הוא היה הדגם הלבן, ולא השחור. אחרי כמה שניות, האצבע שלי נגעה בטעות במסך, ופתאום המסך מגיב.. התמונה זזה, ניתן לפתוח תוכנות, וזה מכשיר אמיתי. מתברר שהמכשיר הזה, שמרגיש כמו טאבלט מרוק…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנות למחשבי כף יד... ורציתי גם לדעת אם אפשר להתקין win mobile 6 על imate jam ו-hp h6325 (כרגע יש על המכשירים (win mobile 2003 בעיקרון התוכנות שאני צריך הם גם למכשירים האלא תוכנת אופיס או דומה לה בעיקר פוואר פוינט ואני כימעט בטוח שאין לJAM מקלט GPS אבל לHP אני צריך תוכנת ניווט טובה.. ואני רוצה גם עוד סתם כמה משחקים ודברים שימושיים תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-