גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם? אני לא צריך דור 3, שני המכשירים האלה הם בעלי קרינה נמוכה (יחסית כמובן) ולכן אני שוקל לקנות אחד מהם - אני מצטרף בימים הקרובים לחברת orange ככה שאשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים (כרגע) ברשותי גלקסי i9000. הורדתי אתמול רום והאנטיוירוס שלי זיהה וירוס. בתגובות בפורום XDA הם טוענים שזה שום דבר וצריך לבטל את ההתראות ולהוריד בשקט. היתי רוצה לשמוע עוד דיעות? יכול להיות שהוירוס יושב על הקישור ולא בתוך הרום עצמו?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום יש לי SE K800 ורציתי למצוא בשבילו דברים שימושיים כמו סקינים תוכנות וכ"ו. אמרו לי שיש תוכנה טובה לראות סרטים אבל לא יודע את השם שלה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מיד 2 היה לי LG G2 הוא מושבת ממים אז אני קונה מכשיר יד 2 ב2000 אני חשבתי על האייפון 5S מה אתם אומרים עליו מה שחשוב לי הוא ביצועים ומשחקים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש שמועות חדשות שעוד כמה חודשים יצא אייפון נאנו. התמונות שמצאתי בינתיים באינטרנט מראים שאין הבדל בין האייפון נאנו לאייפו חוץ מהגודל, המחיר כמובן יהיה בהתאם. עדיין אפל לא יצאה בהודעה רשמית על כך אבל יש המון דיבורים על זה. רוצים לראות אותו. הנה הקישור: (להגדלה לחצו על התמונה שבאתר) http://www.macrumors.com/2008/12/22/iphone-nano-concept-photo/ מה הייתם קונים אייפון נאנו או אייפון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא צריך וידאו או רדיו במקרה ואין העיקר סאונד ונפח.{עדיף שיהיה קטן אבל זה העיקר}
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה זה כל הפריצות האלה שיש באינטרנט? כל הCYDA האלה שאני שומע עליהם מה זה נותן בדיוק? זה מבטל אחריות?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
עלתה בי תהייה קלה לגבי המצלמות מובייל של Sony : איך ייתכן שחברה כמו Sony שמייצרת חיישני מעולים לחברות אחרות כמות סמסונג,Apple,ודומיה מגיעה עם טכנולוגיות הצילום הטובות ביותר עם החיישנים החדשניים ביותר עדיין מוציאה תמונות רעות ביחס למתחרות? אני לוקח כדוגמא את ה-XPERIA T/S/Z שמשתמשים בחיישני מצלמה בין הטובים בשוק,והמצלמות שלהן מוציאה תמונות מגורענות,צבעים לא מדויקים,WB לא תקין ויתר חשיפה גם כיווונון ידני לא כלכך עוזר. פשוט לא הגיוני בעיני שחברה שכזו נכללת במושג "הסנדלר הולך יחף". אשמח לחוות דעתכם בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר גלקסי S ואני לא מצליח להתקין את ADOBE FLASH בשביל לראות כל מיני סרטונים באתרים כמו יוטיוב ועוד. אני תמיד מקבל שגיאה שההתקנה נכשלת או באתר עצמו של ADOBE שזה לא מתאים למכשיר. ביוטיוב עצמו כמובן אני רואה סרטונים אבל באתרים אחרים של צפייה ישירה שיש FLV למינהם ועוד אני לא מצליח, הוא אומר לי להתקין תוסף פלאש (ניסיתי גם דרך דפדפן פיירפוקס על המכשיר שרואים מסך אפור עם עיגולים לבנים שאפשר ללחוץ ומוביל להורדת הפלאש) *חשוב להזכיר שאתרים מפוצצי פלאש כמו YNET הוא מראה לי מצוין בדפדפן המובנה של המכשיר וגם בפיירפוקס(פרסומות פלאש זזות), אבל אתרים אחרים לא מאיפה להוריד ולהתקין את זה כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בקיצור משהוא כמו ה HTC Desire S... יש הצעות יותר טובות ממנו? בעיקר מבית HTC עם אנדרואיד. לא אייפון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם כבר חודשיים שאני חוסך כסף לקניית פלאפון חדש ומתקדם. אני מחפש פלאפון בעל מצלמה טובה, נגן מוזיקה טוב ורמקולים חזקים במיוחד...(אחרי ששמעתי את הרמקולים של הN95 8GB הופתעתי לטובה מהעוצמה והאיכות), וטלפון מהיר. אני מעדיף נוקיה.... התקציב שלי הוא עד2000 שקל אפילו 2200 מה הייתם קונים במקומי ולמה? רציתי לקנות N95 8GB אבל כבר לא מוכרים כאלה חדשים קראתי עליו בייקורות ממש טובות והרמקולים שלו ממש חזקים... תודה לכל מי שעוזר לי
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אוקיי אז הגעתי לזה http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5613 שזה נראה מדהים ועם כרטיס זיכרון זה יפתור לי את כל בעיות סרבול של דיסקים באוטו עכשיו ככה כמה שאלות שיש לי ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי מה עדיף לקחת את זה או לקנות מערכת חדשה לאוטו עם חיבור usb שתהיה יותר יקרה? אם כן יש המלצות? האם למישהו יש נסיון עם משדרי fm או עם המכשיר הזה ספציפית? האם שומעים בהם טוב? האם החברה הזו אמינה? יש בעיות מסויימות שצריך לדעת עליהם? איך הולך השידור לרדיו שברכב? ואשמח לשמוע כל מידע שיש לכם על המכשיר הזה תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום micro-sim של 012 מובייל וראיתי שרשום על העטיפה שלו 3.5G אז רציתי לשאול אם בשביל דור רביעי צריך לקנות סים מיוחד? *מכשיר- גלאקסי 4 דגם I-1915 הדגם שתומך בדור 4. תודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם למישהו יש מדריך בעיברית או שמישהו יכול להסביר לי אני אשמח מאד . הורדתי את הרוקבוקס יוטילטי והוא לא מאתר לי את הנגן , מוזר
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, סוף סוף נמאס לאמא שלי מהפלאפון שלה (נוקיה ישן) וביקשה ממני שאני אחפש לה פלאפון חדש שתהיה אפשרות בו להשתמש בוואטסאפ (בשביל לקבל תמונות) ושיהיה נוח לדבר ולשלוח הודעות. לא צריך מסך ענק ולא צריך משהו ממש איכותי העיקר שיהיה נוח לשלוח/לקבל תמונות, לסמס ולדבר בפלאפון. המקסימום זה 1000 ש"ח אבל בכללי עדיף פחות, הרבה פחות. עדיף פלאפון על בסיס אנדרואיד כלשהו אבל זה לא חובה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הפלאפון שלי 6800 שקניתי בזמנו ב2848 שקל לK800I ב2484. רציתי אם אני אזוכה או שאני ישלם יותר. אני בORANGE וקניתי תפלאפון בסוף 2005 במסלול עיסקי. לאבא שלי יש אחד ולי יש אחד.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי פה אז אני מצטער אם המיקום לא נכון או משהו בסגנון, לאט לאט אכנס לעניינים פה... אז ככה: לא מזמן ראיתי איזה מישהו בבסיס שמתחבר לאינטרנט בלפטופ שלו דרך הפלאפון. הוא מדליק את הבלוטוס בפלאפון והמחשב מזהה את הפלאפון (יש לו בלוטוס מובנה במחשב), ואז הוא פשוט מתחבר לאינטרנט שהפלאפון משמם כאילו מודם. לי אין בלוטוס מובנה, אז קניתי דונגל (כמו דיסק און קי כזה), ורציתי לדעת איך זה בדיוק עובד, אם אוכל עכשיו גם להתחבר לאינטרנט בלפטופ באמצעות הפלאפון. שאלה לא פחות חשובה היא האם הגלישה במחשב תהיה על חשבון חבילת הגלישה שלי. כלומר אם יש לי חבילת גלישה בפלאפון של 100 מגה בחודש ואני מחתבר לאינטרנט במחשב, זה "מבזבז" לי מהחבילת גלישה, או שאיכשהו זה לא קשור ולכן זה לא …
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מדובר במכשיר שבכותרת, עם אנדרויד 4.4.2 אני מנסה לעשות למכשיר רוט, כל התהליך מתנהל כמו שאמור להיות, ומיד אחרי הריסטרט אני בודק אם יש רוט ואין. ניסיתי מספר פעמים לעשות את התהליך ובכמה שיטות שונות, בכל השיטות ובכל הפעמים אותו הדבר. כביכול הכל מצליח ונותן הודעות שהצליח, ובבדיקה מופיע שאין רוט ולא נותן לי אפשרות להחליף רום. מדובר ברום סטוק שהגיע עם המכשיר.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ברשת אורנג' , וכמו שאמרתי יש לי עד 1K . דברים שחשובים לי בפלאפון זה איכות שמע טובה , אפשרות לMP3 נורמאלי שיכיל 2GB או יותר(עם כרטיס זיכרון כמובן) יכול להיות נחמד וזהו גודל לא הכי מפריע לי יש לי עכשיו V3X (ואני צריך להחליף אותו) והגודל לא ממש הציק לי. חשבתי על Motorola V6 maxx או K3 למשל אבל לא ממש יודע מה יהיה הכי טוב .
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש לאמא שלי סמארטפון בתקציב הזה (לא אייפון ולא מכשיר מיני). אשמח להמלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר עבד עם 5 אייפונים שונים ולא ניתן לסנכרון כראוי אייפון נוסף. מישהו יודע מה ניתן לעשות בנדון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מעוןניין לקנות מכשיר סלולרי ואשמח לקבל עצות ועזרה. אני ברשת סלקום (אבל לא מחוייב להם) ויש לי כמה שאלות (אולי די אידיוטיות): 1. אם אני קונה מכשיר בחנות באינטרנט, דרך זאפ למשל, וכשאני מבקש מחברה סלוללרית שיחברו אותי - האם הם יחייבו אותי בחבילת גלישה (אפילו אם זה דור 3 ומעלה)? 2. לא מעניינים אותי כל הגאג'טים של מצלמה, MP3 וכדומה. מעניינת אותי האפשרות להקליט שיחות, וכמה שיותר זמן הקלטה (בעיקר עם לקוחות שלי) ושהמקשים יהיו רחבים ונוחים. האם יש לכם עצה איזה מכשיר/ים לקנות? התקציב שלי הוא עד 1,000 ש"ח. תודה בני
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שיניתי את הסיסמה לתיבת ג'ימייל שלי ועכשיו הגלקסי לא מצליח להתחבר לאימייל או למרקט. כשאני מכניס את הסיסמה החדשה הוא אומר לי שהשם משתמש/הסיסמה שגויים (אני בטוח שאני מכניס אותה נכון). חיפשתי את האופציה למחוק את החשבון כדי להכניס אותו מחדש אבל אני לא מוצא אותה. אם אני מנסה להכניס חשבונות אחרים אני מקבל את ההודעה: can't establish a reliable data connection to the server מה עוד אפשר לעשות? ??? ערן.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי גלקסי 2. פתאום הגוגל השתנה לי לגמרי. אני נכנס לגוגל רושם את מה שמחפש. ומה שהוא מוצא, לא מופיע כמו שבמחשב אלא בצורה שונה ולא נוחה, בדף אחד הוא נותן לי אולי 4 אתרים שמצא ולא כמו במחשב שנותן יותר מזה. איך אני מחזיר את הגוגל הרגיל שהיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח. דרישות: *שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר. *זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי. *המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני. *אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש) *גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי. *הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית *סוללה נורמלית. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-