גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, יש לי אייפוון 5 שכבר לא מספק את מה שאני צריך (סוללה, מקום וכו'). אני עוד מעט טס לחו"ל בעז"ה, אני רוצה לרכוש סמארטפון כמו שצריך שיספק את הצרכים שלי. ההתלבטות שלי היא בין ה LG3 לבין הגלאקסי ס 5 (אולי האלפא שאמור לצאת..) מה מביניהם נחשב יותר טוב? אולי יש לכם המלצה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! חדשה בפורום ואשמח לעזרה...אמורה לטוס ב3.8 לחו"ל ורוצה לקנות סמטרפון חדש בדיוטי פרי. אני מעלה פה קישורי לסמרטפונים שבאים בחשבון (מבחינת מחיר) ואשמח אם מישהו שמבין יגיד לי מה הכי טוב (פשוט כי אין לי מושג מה אומר המפרט הטכני) הראשון: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=242&vmenu=5 השני: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=86&vmenu=5 השלישי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=66&vmenu=5 הרביעי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=43&vmenu=5 תודה!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום נעים להכיר. רציתי לשול לגבי תוכנת ניווט לאייפון ללא צורך באינטרנט מסיבות שלי. יש לי 3GS קצת ישן אבל עושה את העבודה.. דבר ראשון. האם יש אפשרות להשתמש בwaze ללא אינטרנט? אני מודע לזה שלא יהיו דיווחים בזמן אמת ובכל זאת אני רוצה כך. יש איזו דרך? אם לא ניתן אשמח אם תמליצו לי על תוכנה אחרת ללא אינטרנט... תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות את המכשיר LG G3, נכנסתי לאתר של אייבורי וראיתי שתי גירסאות של המכשיר עם הבדל מאוד משמעותי בסכום, ראיתי שהיותר מגיע עם FOTA ואילו הזול מביניהם לא. כולל FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13405 ללא FOTA: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13563 האם בכלל הגיוני שימכר טלפון מהיבואן הרשמי ללא FOTA? מה הקאץ' כאן? אשמח להסבר, תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה, שלא מופיעה באופן עקבי, בטעינה של Galaxy S2. אני מחבר את המכשיר לטעינה, ובחלק מהמקרים הוא חושב שהוא התנתק מהטעינה (למרות שהמטען עדיין בתוכו), ואני צריך לשחק אם הכבל כדי שהוא יעבוד. זה מאד לא עקבי, ולפעמים אני מצליח לטעון כרגיל, ולפעמים אני לא מצליח לטעון בכלל, כמה שאני לא משחק איתו. ניסיתי לטעון את המכשיר עם שני מטענים, ועם 4 מחשבים, ובכולם הייתה הבעיה. היסטוריה - לפני כחצי שנה, המכשיר נפל, כך שהמסך נפל ישירות על סלע חד, ונשבר. תיקנתי את המסך, וזמן לא רק לאחר מכן הבעיה הזו החלה להופיע בתדירות מאד נמוכה. עם הזמן התדירות הלכה וגבהה. פעמיים הלכתי למעבדה פרטית כדי שיבדקו את העניין, והמכשיר נטען באופן תקין במשך שעתיים, ולא הציג שום סימפטום, אז לא היה להם מה לעשות בנ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלופ יש לי מכשיר מסוג MOTOROLA DEFY עם אנרואיד 2.1 ואני רוצה לעשות עדכון לגירסה 4.0.2 לג'לי בין. מישהוא יכול להסביר לי איך לעשות את זה עצות או משהו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח להמלצה על סמארטפון עד 1,500 ש"ח. אני מחפש את הסמארטפון המאוזן מבחינת המחיר כמובן אך גם חשוב הנושאים הברורים הבאים : ביצועים - CPU, GPU וזיכרון ראם עמידות גרסת אנדרואיד גודל מסך 3.5" לפחות זה פחות או יותר, חשבתי מאוד לכיוון של ה Xperia GO אבל הרוב לא מכירים או ממליצים על הסמסונג אבל ההבדל במחיר בולט וה GO אפילו עמיד במיוחד עם תקן IP67 (מים ואבק).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי מהגלאקסי לאייפון 5!! כבר תקופה שאני רוצה לעשות זאת (מלחתחילה לא כ"כ הייתי מרוצה מהגלאקסי האמת..) והנה עשיתי את זה סוף סוף! עכשיו מחפש המלצות לאפליקציות יעילות שחובה שיהיו לי במכשיר (והורדתי כבר את ה waze וה whats upp), אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי את XIAOMI באתר ibuygou.com בחרתי באפשרות לשלוח בדואר אויר רשום אבל הם אמרו שהם שולחים את הפלפון הספציפי הזה רק ב DHL כתבתי להם שאני אשלם הרבה מיסים במקרה כזה עכשיו קיבלתי מהם מייל שהם מוכנים לשלוח לי בדואר אויר רשום אבל הם לא אחראים אם זה ילך לאיבוד השאלה שלי מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהם אומרים מראש שהם לא אחראים במקרה כזה אני לא אקבל את הפלפון ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי באוטו חיבור AUX וחיבור USB. השאלה שלי היא האם יש נגני MP3 שבחיבור USB לאוטו ניתן יהיה לשלוט בהם דרך הרדיו של האוטו? הכוונה בעיקר להעברת שירים, כך שלא צריך להתעסק עם הנגן עצמו במהלך הנהיגה. אם כן, איך אפשר לדעת איזה נגנים תומכים באפשרות הזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרת את המערכת הפעלה ל ICS או החדש יותר, כרגע אני על 2.3.6 כמובן צריך תמיכה בעברית (קריאה וכתיבה, לא מעוניין בתפריטים בעברית) חיפשתי מדריכים באינטרנט ולא ממש הצלחתי להבין איזה מדריך מתאים לטלפון שלי, בחירת מודם, וכדומה. מה שיש לי כרגע על המכשיר זה: Model Number: GT-I9100 Android version: 2.3.6 Baseband: I9100XXKI3 Kernel Version: 2.6.35.7-I9100XWKK5-CL754841 root@DELL144#2 Build Number: madmack 2.3 אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי ללינקים מתאמים והוראות מתאימות. אם אפשר, שיהיה ROM רשמי שאני אוכל לבצע עדכונים דרך KIES בעתיד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אחרי חריש רבה החלטתי כמעט סופית אני מזמין את האירו הראשון או השני השאלה שליה היא כזאת בחלק מהמקומות רשום שלאחד מהם יש GPS תוכלו לסדר לי את הראש ולהגיד לי למי מהם יש GPS ו BT ולמי אין? עוד שאלה קטנה הבנתי שהמטען צריך להיות 5 ואט או 12 ואט מה שאני מזמין עם הטאבלט לא מתאים להטעין אותו כאילו? הבנתי שלחלק היו בעיות תודה רבה.!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אייפון 4 שצלל למים, תוקן והחזיק מעמד עוד כמה חודשים עד אשר שבק לבלי שוב. תיקון שלו - שזה אומר לוח אם חדש - יעלה בסביבות ה-1300-1400 ש'ח. אני מתלבטת האם שווה להשקיע את הסכום הזה או לקנות סמארטפון זול יותר אבל חדש. התקציב שהייתי רוצה הוא - 1000 ש'ח - ואם אני מתגמשת - אז עד למחיר החלפת לוח האם, כלומר 1400 ש'ח. יש לציין כי אני כבולה לאורנג' עד עוד שנה בערך.. אשמח לדעתכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, הכותרת דיי מדברת בשם עצמה, האם כדאי לקנות מכשיר שווה ערך לnexus 4\S3 עדיפות לשני המכשירים הללו (אם כן המלצה וחנות יתקבלו בברכה)? הכוונה האם כדאי כמובן היא מבחינת המחיר. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
המכשיר כנראה של אורנג' (יש בו כל מיני תוכנות ולוגואים שלהם) הכנסתי לו סים של הוט מובייל וקיבלתי את ההודעה "קוד PUK נעול - יש לפנות לשירות לקוחות" זה אומר שהמכשיר חסום לסים שהוא לא של אורנג וצריך לגשת אליהם שיפתחו?
-
- 4 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
אתמול בערב הבן שלי נסע ברכב עם ה-WAZE שלו בגלקסי2 שלו ופיתאום ה-WAZE לא קולט לווינים....בזמן שהגלקסי2 של החברה שלו גם עם WAZE כן קלט בלי בעייה... ביום שלישי האחרון הוא נסע עם ה-WAZE ולא הייתה שום בעייה עם קליטת לווינים, מה שקרה זה, שביום חמישי ניידתי אותו מ"הוטמובייל" ל"פלאפון", ביגלל סיום מיבצע ובשישי בבוקר ניידתי אותו בחזרה ל"הוטמובייל" עם 49שקל לחבילה בלתי-מוגבלת מחדש לחצי-שנה.... אלא שכניראה ההגדרות של האינטרנט של פלאפון והחזרה להוטמובייל שיבשו משהו בקליטת לווינים.... התומכים הטכניים של הוטמובייל לא יכלו לעזור ואמרו ש-WAZE לא שייך להם, אז היתקשרתי לאיזה טכנאי-סלולאר שאני מכיר והוא אמר שצריך להשכיב אצלו את הגלקסי2 וגם לא ניראה לו שהתקלה עכשיו בקליטת-לווינים, היא ביגלל …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עלתה בי תהייה קלה לגבי המצלמות מובייל של Sony : איך ייתכן שחברה כמו Sony שמייצרת חיישני מעולים לחברות אחרות כמות סמסונג,Apple,ודומיה מגיעה עם טכנולוגיות הצילום הטובות ביותר עם החיישנים החדשניים ביותר עדיין מוציאה תמונות רעות ביחס למתחרות? אני לוקח כדוגמא את ה-XPERIA T/S/Z שמשתמשים בחיישני מצלמה בין הטובים בשוק,והמצלמות שלהן מוציאה תמונות מגורענות,צבעים לא מדויקים,WB לא תקין ויתר חשיפה גם כיווונון ידני לא כלכך עוזר. פשוט לא הגיוני בעיני שחברה שכזו נכללת במושג "הסנדלר הולך יחף". אשמח לחוות דעתכם בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, השאלה בכותרת. אמא שלי רוצה לקנות לאחי טאבלט עד מחיר זול של 600 ש"ח - לא משהו מיוחד. מצאתי בגרופון ב600 ש"ח את הדגם P901B האם הוא יספיק? השימוש הוא למשחקים בעיקר היות ולילד בן 9 זה מה שיש לעשות בזמנו הפנוי מול מחשב או צעצוע.. תודה! נ.ב מדובר בדגם מהאתר הנ"ל - בשם INFINITY ככל הנראה נסיון חיקוי לדגם של אסוס... http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/infinity-c1301178665/17957606
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע שעבר ביום שני, קיבלתי עידכון בטלפון Lumia 920 של התוכנה Nokia drive עכשיו נקראת Nokia HERE ומפה חדשה במלאי המפות של ישראל!!! אז זה אומר שכרגע ניתן לנווט ברחבי הארץ עם המכשיר ללא צורך בwaze מה שכרגע עדיין לא מושלם זה הרחובות שכתובים באנגלית והניווט הקולי, עדיין לא קיים בעברית.. אבל למי שזה לא מפריע, וזה זמני לדעתי(גרסת beta) יכול כבר להשתמש, בדקתי אותו בכמה נסיעות והוא עובד מצויין ומדוייק. יש כמובן מקומות לשיפור, אבל חשוב לזכור שסו רק ההתחלה. בנוסף לכל, לזכותם של נוקייה יוזכר שאין אף חברה שמספקת למכשירים שלה גם תוכנת ניווט.. אפילו לא אפל הגדולה...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי? במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום? תודה מראש -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי Nexus 10 ואני מחפש לו עכשיו כיסוי. ראיתי שעל חלק מכיסויים שנמכרים באיביי מצויין שהם כוללים sleep/wake feature באמצעות מגנט כלשהו שיש בכיסוי. אשמח להסבר מה זה עושה והאם כדאי לקנות כיסוי שכולל את החלק הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה שנתקלתי בה בעת פיתוח באנדרואיד. הרקע ששמתי מופיע רק במחשב ב virtual device (גירסה 4.1.2, api level 16, cpu arm ) ולא מופיע במכשיר שלי htc one x. אבל מופיע לי במכשיר הקודם שלי גלקסי 1. מישהו יודע? אולי גודל התמונה? כי זה נראה כאילו התמונה נמתחת..... או משהו לא יודע... ועוד שאלה על הדרך..... יש לי מחשב טוב יחסית (מעבד I5 8 גיגה זיכרון RAM) ומשום מה.... הvirtual device לא זז לי.... ממש ממש איטי.... גם עד שהוא עולה..... שעות..... אי אפשר לתכנת ככה בכיף.... איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים, שיהיה אחלה שבוע, שחר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-