גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
בחיפושיי אחרי טאבלט אני נתקל בין שני סוגי טאבלטים.אלו עם חריץ לכרטיס זכרון ואלו ללא חריץ לכרטיס זכרון. בהנחה שאני מדבר על טאבלט 16 ג'יגה -האם בטאבלט עם חריץ לכרטיס זכרון, החריץ הוא להכנסה של כרטיס זכרון נוסף או שהחריץ הזה נועד להכיל את אותם 16 ג'יגה? ואם אני מדבר על טאבלט ללא חריץ אז אני מניח שאותם 16 ג'יגה מובנים איפה שהוא בתוך הטאבלט - אז איך יש לי גישה לכרטיס הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר sony xperia arc s שרץ בגרסאת 4.0.4 ics. המכשיר רץ מאוד לאט ואני לא מבין למה. שלחתי אותו לבדיקת מעבדה אבל אמרו שהכל תקין. לעומת זאת שאני משווה עם מישהו שיש לו את אותו מכשיר שלו רץ הרבה יותר מהר. כמו כן אני גם חווה הרבה ניתוקים באמצע שיחות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? קניתי בפלאקום בירושלים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התחברתי להוט מוביל הכל כלול חברים אמרו לי שאם שולחים תמונה בהודעה אז זה עולה כסף הנציג אמר לי שהכל כלול שלא משנה מה אני אעשה זה יעלה לי 49 שקל בחודש (אני לא מדבר על תוכנות כמו wsp או viber) אני מדבר על שליחה הודעה רגילה
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ב-95% מהטאבלטים אני רואה שבמפרט הטכני תחת הקריטוריון "פלאש" רשום שאין פלאש. בשאר הטאבלטים אני רואה שרשום שהפלאש הוא לד. מה שלא מובן לי זה איך במכשירים כאלה חכמים (שצילום הוא חלק מהם) אין את הדבר הכי בסיסי בצילום. דבר נוסף שלא מובן לי זה "פלאש לד" - האם ישנם עוד סוגי פלאשים? ואם כן איזה סוג פלאש עדיף? שאלה אחרונה-האם בסמארטפונים הפלאש הוא פלאש לד?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפי מה נקבע מתי העידכון ל-4.1 יופץ למכשיר שלי - גלקסי S3 שנקנה בחנות פרטית (לא חברת סלולר) לפי מדינה? כלומר יופץ מתישהו (מתי??) לכל ישראל? ואם כן - לפי מה המכשיר יודע (כלומר שרת העידכון שאני מניח שמפעילה סמסונג) מאיזה מדינה אני? לפי חברת הסלולר שאני מחובר אליה (גולן)?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חבריה, אני רוצה לקנות ישירות מיצרן סיני כמות של 50 יח' יש אפשרות של תשלום בטוח?היינו שאקבל את הסחורה ? אני מקבל alibaba המלצות על ספקים וכן עצות לתשלום אותם איני מבין מה אתם מציעים|? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מישהו יודע מה מהירות האינטרנט בגולן טלקום בחבילה ללא הגבלה? ולאיזה מהירות הגלישה יורדת לאחר שימוש של 3 ג'יגה? ברמת העיקרון אני משתמש כבד באינטרנט 16-20 ג'יגה בחודש בגלישה סלולרית ולכן אני רוצה לדעת איזה מהירויות אתם חווים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה לסמארטפון במחיר 1300-1600 ש"חתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חגשמח לכולם כמו שכולנו יודעים, בכל חברת תקשורת יש מספרים המוגדרים כמספרים מיוחדים שלהם יש מחירים שונים (לרוב גבוהים יותר) מאלה של שאר המספרים. לרוב מדובר על מספרי מודיעין שונים (כגון 144) חיוג לחול, מיני שירותים שונים (כגון שירות אסטרולוגיה) הצבעות ב-SMS וכיוב. מתברר שבהוטמובייל מספרים אלו כוללים מספרים שמוסיפים להם את הקידומת 43* או #43. כן, מסתבר שבהוט-מובייל אם תרצו ששיחתכם תהה לא מזוהה (באופן זמני בלא צורך להתעסק עם הגדרות הטלפון לשם כך) תשלמו על כך עמלה. כך גם לגבי #43 (אם כי להערכתי השימוש בכך פחות בהרבה במכשירים סלולארים). בבדיקה באתר של גולן-טלקום נראה ועל פניו שרשימת המספרים המיוחדים (מכונים מספרי פרימיום) שם קצרה בהרבה ואינה מכילה למשל את הקידומת 43*. מצד שני, ג…
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים - אז סליחה מראש... קיבלתי רכב זמני עם הדיבורית המצורפת. אין לי מושג איך מפעילים אותה ואיך בכלל יודעים אם היא עובדת או לא. כאשר אני נכנס באייפון לחיפוש התקני BLUETOOTH הוא מזהה משהו - אבל אין לי מושג אם זה באמת הדיבורית ואיך עושים את תהליך הסנכון בניהם כך שזה יעבוד. מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לעעעץ איך בודקים אם היא עובדת (כרגע לחיצה על הכפתורים לא גורמת לכלום) ואיך מחברים אותה לאייפון? תודה,
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ערב טוב, אני שוקל לעבור לחברת יופון(שמשתמשת באנטנות של אורנג') אבל מאחר ולא מצאתי אף דיון על החברה הסלולרית הנ"ל אשמח אם מישהו יוכל לספר מה הוא יודע עליה? כלומר, איכות גלישה, קליטה וחוויות באופן כללי המחיר המוצע זהה למחיר של גולן(ממוצע שנתי) ולכן מה מה שיכריע הוא איכות, שירות לקוחות וכיוצא בזה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט מסויים אולם הוא בא עם גירסת אנדרואיד 3.1 - אני מבין שיש אפליקציות שאני לא אוכל להתקין בגירסה 3.1 האם יש אפשרות לשדרג לגירסה 4? ואם כן איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש סמארטפון בזול, התקציב עד 1,000 שקל. הסתכלתי בין Samsung S5830 Galaxy Ace ל-Motorola Defy Plus ואני לא יודע מה לבחור. אולי יש עוד סמארטפונים שאתם מציעים? מה הדרישות שלי: שיראה מודרני ולא מעפאן. וכל השאר זה רק תוספות. אה וגם שהבטריה תחזיק יחסית.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצא מוד שמעניק ל-Galaxy s2 את הפיצ'ר של המסך המפוצל כמו בנוט 2 ובגלקסי 3. הנה הקישור http://www.addictivetips.com/android/how-to-get-the-note-ii-multi-window-feature-on-galaxy-s2-i9100/ והנה השירשור ב-XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006684 תהנו.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר להזמין מזאפ אני יודע .. אבל אני רוצה ללכת לחנות ולראות שזה מתאים לי , בנוסף אני לא רוצה לחכות עוד כמה ימים .. למשהו יש מושג איזה חנויות מחזיקות קייסים כאלה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
http://www.gizchina.com/2012/08/03/xiaomi-m2-benchmarks-leaked-leaves-samsung-galaxy-s3-in-the-dust/ http://miuiandroid.com/community/threads/the-new-xiaomi-m2-launching-soon.17471/ השאלה הגדולה האם המחיר יהיה דומה לדגם היוצא שהיה באיזור ה310-350 דולר??? עוד 10 ימים! אם המחיר יהיה באיזור ה 350$ אני בטוח לוקח אחד! מה דעתכם? חברה שמוציאה מכשיר שאוכל את ה S3 ומוכרת אותו בפחות מחצי, מה זה אומר על כמה שה S3 שווה....ועד כמה שדופקים אותנו... http://www.ugoodbuy.com/xiaomi-m2-android-40-3g-smart-phone_g3223.html#review שלחתי מייל לבדוק אם הוא אכן זמין... או שזה PRE ORDER... מקווה להזמין בקרוב
-
- 145 תגובות
- 24.8k צפיות
-
-
אז ככה האופציה הכי זולה בארץ היא KSP אילת ושם ניתן לקנות אותו ב- 2461 ש"ח. (אני מעוניין בגירסה אדומה) חו"ל - יש CLOVE שמומלצת פה על יד רבים והמחיר בה הוא 385 פאונד+ 24 משלוח שזה יוצא 2515.35 ש"ח - אבל אז נודע לי לגבי האתר של http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-siii-16gb-gt-i9300-free-norton-mobile-security-s3-sim-free-unlocked-garnet-red.html ובמחיר שם יוצא 338 פאונד+ 15 פאונד משלוח שזה יוצא כ- 2171 ש"ח. האם יש מישהו מכיר עוד אתרים שהמחיר בהם דומה להנדטק או אף נמוך יותר? אשמח להיות מופתע עוד פעם כמו עם CLOVE. עכשיו לגבי עניין מסים ומשלוח איזה מסים יש ומה גובהם על מכשיר? אם הם בוודאות יאכפו? והאם יש דרך להימנע מיזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המכשיר אמור להגיע לחבר בארה"ב בעוד מספר ימים, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח אותו משם לארץ? ומה הדרך עם הסיכויים הקטנים ביותר לתפיסה במכס? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי סמארטפון אינפינטי אורנג ואני לא מצליח להוריד תמונה מהגלריה להיות תמונת נושא ב ווטאס אפ או ב וייבר כל פעם שאני מנסה להוריד יש הודעה נסה מאוחר יותר ב ווטאס אפ ו בוייבר יש הודעה המראה שיש בעיה בחיתוך התמונה תודה על עזרה
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מחפש סט עכבר ומקלדת בלוטות' שיעבדו לי עם הנוט 2. אני מחפש משהו כמה שיותר זול ומומלץ ולא צריך פונקציות מיוחדות. תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בע"ה השבוע ארכוש, NOKIA LUMIA 920 מישהו כבר רכש? המחיר הוא 4250 ש"ח חיכיתי לו כ"כ
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים עדכון, אישרתי, התקנתי והתברר שזה אנדרויד 4.1.1 . אחרי זה ראיתי שהרבה אנשים עם s3 קיבלו עדכון 4.1.2 . ניסיתי גם דרך הטלפון לבדוק וגם דרך kies , הוא כותב שהגרסה שלי 4.1.1 היא הכי עדכנית. למה? זה קשור למפעילה? אני בהוט מובייל אבל קניתי את המכשיר בחנות פרטית.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך סמארטפון לאבא שלי עד 1000 שקל ואם אפשר פחות אז עדיף שיהיה לו מסך מגע,WIFI רדיו וכל מה שיש היום והכי חשוב בטרייה כמה שיותר חזקה תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
לאור המחירים ה"אטרקטיביים" של הטאבלטים בארץ אני חושב לקנות טאבלט דרך האתר דיל אקסטרים. איך מוסיפים עברית לטאבלט שכזה? האם ההתקנה מובנית כמו לדוגמא בסמארטפונים ששם נכנסים להגדרות שפה ומשנים את השפה?
-
- 8 תגובות
- 12k צפיות
-