עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. צהריים טובים אתמול בחגיגות הסילבסטר שלפו לחבר שלי את האייפון מהכיס - ממש כייסו אותו, הוא מעוניין במכשיר חדש, איפה ניתן להשיג מכשיר חדש במחיר הכי זול שיש . תודה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום, יש לי נגן MP3 הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739502 ויש לו בעיה במגעים של המסך - לפעמים המסך עובד ולפעמים המסך לא עובד. לא קרה משהו פיזי למכשיר והוא חי ושלם בלי שריטות או מכות יבשות וגם לא רטיבות כלשהי. כשהמסך לא עובד עדיין שומעים מעולה ואפשר להשתמש במכשיר, פשוט בלי המסך. המכשיר עדיין נמצא בתקופת האחריות אבל אני חושש שאני אבוא לKSP ואז המסך יחליט כן לעבוד ושעה אחרי זה, בבית שלי - לא יעבוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן רציתי לדעת משהו פשוט ואני לא מוצא תשובה באנטרנט האם אפשר בטאבלט מבוסס אנדרויד לכתוב טקסט ולצפות/לערוך אותו במחשב עם ווינדוס? האם יש וורד לאנדרויד שאפשר גם לכתוב בו? או שיש אפליקציה מיוחדת שמותאמת גם למחשבים מבוססים וינדוס? חשוב לי לדעת את זה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by KingYes,

שלום לכם. ראיתי בהוראות של הנגן, שהכי מומלץ זה לעדכן לגירסה הכי אחרונה. השאלה שלי, האם ישאר לי תמיכה בעברית בתיקיות? ומה בקשר לשפה? האם גם ישאר עברית? ובמידה ולא מתאים לי.. האם יש דרך לחזור להגדרות הראשונות ולעדכון הקודם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם איך גוגל מעבירים את התשלום על האפליקציות? לאן צריך להירשם/איפה צריך למלא פירטי חשבון בנק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך לבחור לאבא שלי סמארטפון למתחילים. הוא בן 75 והיה עם נוקיה 9210 בשנים האחרונות... אני אמנם חסיד גדול של אנדרואיד, אבל יש לי תחושה שאייפון הוא יותר ידידותי למשתמש הפשוט. האם התחושה הזאת מוצדקת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by miz,

למישהו יש מושג, למה המחיר עלה בשבועות האחרונים בשלוש מאות שח ראיתי שגם באמזון המחיר עלה

8. אני קונה את הפלאפון מחברת אורנג' או אופיס דיפו השימוש שלי הוא בסיסי ביותר אני מעדיף דגם בלי הרבה קרינה. מקשים רכים ולא קשים, לא חובה מצלמה לא צריך אינטרנט ומסך מגע.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dbx22,

אהלן חברים. אני מחפש טאבלט בשביל אמא שלי. הדרישה היא שיהיה אפשר לקרוא ספרים ברוסית, ושיהיה כל מיני משחקים. אני יודע שבשביל ספרים עדיף מסכי E-ink למיניהם, אבל יהיה עדיף בשבילה משהו עם יותר מולטימדיה, לכן הכיוון הוא יותר טאבלט. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה אני אשיג ספרים ברוסית, ומאיזה פורמט הם יהיו. וגם בגלל זה אני לא יודע מה אני מחפש. אני משער שיותר פשוט יהיה עם מכשירים מבוססי אנדרואיד כי ככה גם אפילו אם לשים ספרים בפורמטים שונים, עדיין יש אפשרות להריץ אותם באנדרואיד. אבל בכל זאת אני מחפש משהו הכי פשוט וקל לתפעול שיש. (אני לא רוצה להגיע למצב שהיא צריכה להכנס לכל מיני סיירי קבצים ולחפש בתיקיות במכשיר ספרים שונים ולפתוח עם תוכנות שונות, כי היא לא תבין איך עושים את זה וזה מס…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, במסגרת עבודתי אני רואה כל היום טלפונים שונים ומשונים, החל באייפונים וגלקסי הכי יקרים, וכלה במכשירים הכי עלומי שם. לאחרונה נתקלתי מכשירים מאוד מעניינים, סמארטפונים שמריצים אנדרואיד, נטולי כל ייחוס או מותג כלשהו, שלכולם מכנה משותף - הם זולים ומצוינים! כמה דוגמאות: א. לקוחה מבוגרת הגיעה עם סמארטפון שהזכיר במעט את המכשירים של HTC בחנתי אותו מכל הכיוונים - הטאצ' הגיב בצורה מצוינת, מתחבר לאינטרנט וגולש כמו הגלקסי 2 שלי, המסך אמנם טיפה חיוור אבל לא משהו נורא. לפי הדיווחים של הלקוחה (אמנם מבוגרת אבל עם שימושים רציניים יחסית-מיילים,ג'יפיאס, גלישה וכל העסק) מחזיק לה 24 שעות+. מסך 3.5 אינצ' המכשיר היה ברשותה שנה שלמה, והיא החליפה אותו לגלקסי מכיוון שהוא נפל לה מהגג…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ההורים שלי טסים במוצש לתאילנד ואני רוצה שיביאו לי משם אייפון. לאיפה אני צריך לשלוח אותם ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. גלקסי 2 עם שש עשרה גי"גה. עכשיו שמתי לב שאני מסתכל באחסון במנהל המשימות יש שלוש קטגרויות כאלה, אחד : אחסון מערכת שכמעט מלא : 1.79GB מתוך 1.97GB אחסון טלפון פנימי שלא מלא : 6.14GB מתוך 11.50GB וכרטיס SD שהוא 0.00B מתוך 0.00B. כי אין לי כרטיס SD עכשיו הבעייה היא שכל הזמן האחסון מערכת מתמלא שאני מתקין דברים והפלאפון מודיע לי למחוק דברים כי הזיכרון מתמלא ובינתיים יש לי עוד איזה חמש ג"יגה באחסון טלפון פנימי. איך אני מסדר את זה? שכל מה שאני מתקין יילך לאחסון טלפון פנימי איפה שיש 11 ג"יגה במקום שיילך לאחסון מערכת שמתמלא מהר?? אפשרי להעביר עכשיו ידני ? או עם תוכנה? תודה מראש אלעד.

• 4 תגובות
    • 13.2k צפיות
  13. NEVERLOCK תודה....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by BioTech,

שלום חברים, אני כרגע מתלבט בין לקנות גלקסי אס 1 או גלקסי אס פלוס אל תמליצו לי לי על מכשירים אחרים כי מבחינת מחיר והכל זה מה שהחלטתי עליו אני מתכוון לקנות דרך איזשהי חנות שיש בזאפ המחיר הוא די דומה והבנתי שבגלקסי אס פלוס יש מעבד יותר מהיר (1.4) השאלה שלי היא בקשר לעברית ... המכשירים הללו מגיעים עם עברית חלקית הבנתי שסאני שהיא היבואנית של סמסונג בארץ היא היחידה שיכולה להתקין עברית מלאה. יש דרך להתקין עברית מלאה (אני שואל על שני המכשירים) כלומר שהמקלדת תהיה בעברית וההודעות? אני לא רוצה להגיע למצב שקניתי מכשיר ואין לי עברית בו כך שאודה לכם רק על תגובות אם אתם בטוחים בעניין אם יש אפשרות להתקין עברית מלאה עם גרסא יציבה (בלי באגים וכו') על הגלקסי אס פלוס אני אקח…

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  15. שלום, יש לי XOOM ואני רוצה השתמש בו לניווט במכונית. 1. האם זה ריאלי? כלומר, האם מסך של 10' לא יהיה גדול מדי? 2. לצורך כך יהיה עלי לחבר אותו לאינטרנט דרך אחת המפעילות הסלולאריות. אני ארכוש SIM חדש אז אני יכול לגשת לכל חברה. יש מישהי מומלצת מבחינת כיסוי ומחיר? 3. כמו כן אני אצטרך להתקין עליו תוכנת ניווט. אני רוצה אחת שתיתן לי גם התראה על עומסי תנועה ועל מצלמות מהירות. האם waze היא המומלצת ביותר? ה-OS היא 2.3, אם זה משנה משהו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני חושב אולי לקנות את האייפוד החדש השאלה האם הוא שונה מהאייפון 4s או שהם אותו דבר עם אותם אפליקציות משחקים סאונד רק שלאייפוד אין קו טלפון? בקיצור בגדול מה הם ההבדלים בינהם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי רוצה להזמין Samsung Google Nexus S לקרוב שנוסע לארה"ב. צריך עזרה בלהבין מה ההבדל בין השלישיה הבאה והאם כולם מתאימים לשימוש בארץ? 1) http://www.amazon.com/Samsung-Nexus-Unlocked-Phone--U-S-Warranty/dp/B004USPRM4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329335837&sr=8-1 2) http://www.amazon.com/Samsung-GT-Google-Unlocked-Warranty/dp/B004V92C48/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1329335837&sr=8-2 3) http://www.amazon.com/Samsung-Google-Unlocked-International-Smartphone/dp/B00546IF8E/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1329335837&sr=8-3 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, אני מתלבט בין גלקסי s2 לאייפון 4s. קראתי לא מעט סקירות והשוואות באינטרנט אבל יצאתי מבולבל, משום שהיו קצת סתירות בחוות הדעת. אשמח להשוואה לגבי הפרמטרים הבאים, שחשובים לי באופן ספציפי: 1. איכות המסך. קראתי שלמרות שעל פניו המסך של הגלקסי אמור להיות טוב יותר, בפועל הרזולוציה של האייפון גבוהה יותר ורואים בו טוב יותר. 2. זמן סוללה. 3. איכות שמע בשיחת טלפון. קראתי קצת תלונות על כך שהשמע בגלקסי לא הכי איכותי. 4. עמידות לנפילות: ראיתי סרטון ביוטיוב של מבחן נפילה, בו הגלקסי ניצח ובגדול. השאלה היא האם זה אמין? האם הגלקסי באמת עמיד יותר בנפילות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by EpoXi,

שלום חברים, ברשותי HTC Desire HD בן שנה. המכשיר מעולה ואני מרוצה מהיום הראשון. הפספוס הכי גדול שלי היה שלא קניתי חבילת גלישה מההתחלה ועד עכשיו אני רק עם רשתות WIFI. אז חשבתי להתקשר לחברות סלולר ולהתחיל להתמקח איתם ולהוציא איזה חבילה נחמדה עם גלישה סלולארית - אני לא מדבר הרבה והחשבון שלי בדרך עד 150 שקל. העניין הוא שהמכשיר שלי לא תמוך בשום חברה חוץ מאורנג' עקב בעיית הקליטה - הוא לא תומך בתדרים של פלאפון (ורמי לוי) וסלקום עכשיו. לכן עלה לי רעיון למכור אותו ולקנות מכשיר חדש. השאלות הן, כמה אפשר למכור לדעתכם את המכשיר שהוא בן שנה ושמור להפליא, האם כדאי לחפש עסקה בסדר גודל שדיברתי עליו, והכי חשוב - איזה מכשיר לקנות? השאלה האחרונה הכי חשובה מכיוון שמאד התרגלתי לממשק הSENSE של…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by chenrp,

שלום, האם מישהו מכיר מכסה אחורי סולארי לסלולר? למשל לגלגקסי או איזשהו מכשיר אחר? מדוע למעשה הפטנט לא בשימוש נרחב? ראיתי רק 2 מכשירים שמשתמשים בשיטה זו. תודה.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by jackok111,

הי,מעוניין לחבר את הגלקסי 2 שלי לטלוויזיה.מבין שנדרש מתאם מיוחד בתקן החדש של סמסונג.מצאתי ב- ebay את המוצר הבא:http://www.ebay.com/itm/MHL-Adapter-Micro-USB-HDMI-Galaxy-S2-i9100-G14-Flyer-/110722008457?pt=PDA_Accessories&hash=item19c78bc589#ht_4649wt_1031א. האם המוצר הזה נותן מענה מלא ? האם המחיר והתנאים סבירים (חדש באיביי...) ? ב. האם בעת החיבור רואים תמונה של 1 ל- 1 מהפלאפון בטלוויזיה ? האם אפשר לשחק על הטלוויזיה ?ג. האם המתאם חייב חיבור לחשמל ?תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by naamani3,

קנינו למשפחה אייפד 2 לפני יומיים ואני רוצה לצפות בסרטים, אני רוצה להעביר סרטים\סדרות מהמחשב שלי לאייפד (האייפד לא פרוץ אם זה משנה) איך אני עושה את זה? ( יש לי משתמש באייטיונס והורדתי כבר משחקים חינמים מהאפ סטור) * האייפד הוא למשפחה ואבא שלי לא מעוניין לפרוץ אותו .... אז בבקשה לא לכתוב תגובות כמו 'תפרוץ אותו יא טמבל' כי זה לא תלוי בי... עוד שאלה קטנה, איך אני משתמש בענן הזה? אני יודע מזה עושה קראתי על זה טיפה אבל לא הבנתי אני משתמש בזה תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by garik111,

הי. מחפש המלצה לטאבלת. אנדרויד - סביבות 2000 שח. (חשבתי או סמסונג או אסוס) אבל איזה דגם? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Noam D,

ראיתי את הכתבה הזאת באתר פידר, לפי מה שכתוב שם ייקח זמן עד שהGoogle play store יגיע לישראל, אבל בנתיים אני יכולה להשתמש בו דרך הרשת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by מנחם,

יש לי אייפון 4 בן שנה וחצי בערך, שנקנה בארה"ב עם נעילה ל at&t. הגירסה שהוא מריץ היא 5.1, עם baseband 2.10.4 (בנתיים לא jailbroken) עד אתמול, הייתי מנוי בסלקום ולא הייתה שום בעייה מיוחדת - פתחתי את המכשיר עם gevey sim ב4.5$ מדיל אקסטרים, ולא הייתה בעייה לקבל/ להוציא שיחות. אתמול עברתי לרמי לוי (כי העלות לדקה היא שליש מהעלות בסלקום..), ומאז אין לי אפשרות להוציא/ לקבל שיחות. אני כרגע על טלפון נוקיה מצ'וקמק. מישהו הצליח להפעיל אייפון על הרשת של רמי לוי? אם כן, איך? מה פספסתי? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים