עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני נוסע עוד מספר ימים לארה"ב, ורציתי לדעת, האם אפשר להפעיל את האייפון בארץ? אני מדבר על פונקציית הטלפון והאינטרנט... ולעשות בכלל שימוש מלא במכשיר. ממה שהבנתי אפשר לשים לו SIM אבל כל SIM אחר לא יעבוד יש איזה דרך אחרת (AT&T מה זה המושג הזה??) תודה

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  2. ^^^ אשמח לשמוע מבעלי המכשיר אם הוא מרוצה ואם לא למה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by dj_horse,

שלום, אני מניח שכולכם מכירים את מאבטחי הקניונים בעלי הגלאי מתכות הידניים למיניהם. השאלה שלי היא שנכנסתי עם האייפון שלי לאחד מהם שהגלאי היה עליו, רציתי לדעת אם במקרה הוא יכול לגרום נזק לפנימיות שלו ואם יש השפעה?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  4. הזן עולה על ה סנסה מבחינת איכות שמע ? הסנסה כבר נמאס עליי... ו הזן נראה ממש טוב

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by mwalker03,

היי אני מחפש כיסוי מוקשח כדוגמת otterbox defender ל LG Optimus L7, לא מצאתי otterbox מתאים יש משהו שאתם ממליצים עליו, שיהיה ממש קשיח ועמיד(נפילות, שריטות וכד') ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by xyo,

אני צריך נגן שיש בו רק רדיו אבל בגודל של mp3 ניסיתי להביא לאמא שלי mp3 שיש בו שירים ורדיו אבל זה היה לה מסובך להשתמש אז יש דבר כזה נגן עם רדיו בלבד בלי הרבה כפתורים ?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by anatoli,

שלום לחברי הפורום, בכל הנוגע לסלולר אני לא ממש מעודכן כבר שנים, ואני פונה שוב לחברי הפורום בבקשה לעזרה. אני מחפש smartphone (מבוסס אנדרואיד כמובן) שמיועד להינתן כמתנה. הדרישות לא דיי ממוצעות: - מחיר של עד 2000 שח. - מבוסס אנדרואיד. - שלא יהיה גדול מדיי (לא משהו בגודל של ה-galaxy 2). - שיהיה מכשיר אמין. - שיחזיק סוללה לפחות יום שלם של שימוש סביר. מבחינת ביצועים אין צורך במפלצת, הוא לא ישמש ליישומים כבדים מדיי. לי יש Motorola Defy ואני מאוד מרוצה ממנו בדיוק עבור אותם הצרכים. אופציה אחת שעלתה בראש היא ה-Defy+ שנראה לי כמו אופציה טובה לאור החיבה שיש לי ל-Defy המקורי. עם זאת כיוון שאני לא באמת מעודכן בכל הדגמים שקיימים בשוק אשמח להצעות נוספות. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by papoose,

היי, במקום לעשות סיסמא למחשב ראיתי שיש מקלדת של מייקרוסופט שיש ב-Fingerprint Reader אני מחפש לקנות רק את ה-Fingerprint Reader בלי המקלדת והעכבר יודעים איפה אני משיג דבר כזה?? (יש לי כבר מקלדת של מיקרוסופט... )

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by yoel14,

שלום, [לא ראיתי כותרת שכזו- מקווה שאין בעיה עם הפוסט =] כיום אני עם נוקיה 5800 שעושה הכל- אבל עושה הכל לאט ונחנק כל הזמן, וגם הגודל לא משהו והטאץ' ועוד ועוד ועוד . . . בקיצור נמאס לי אני רוצה סמארטפון "נורמלי"- עם מסך נוח וזריז. מה אני מחפש\דורש: מסך- לפחות בגודל של 4" , ושזויות הצפייה יהיו טובות ולא גרועות ברגע שמטים אותו על הצד... מעבד- מוכן להתפשר על ליבה אחת- אם הוא זריז ביותר, סביר להניח מינימום 1.4GHZ... או: DUAL CORE כלשהו נורמלי. אם אתם מציעים חד-ליבה- אשמח שהמחיר יהיה עד 310 $ בלבד. RAM- לפחות 768MB, ועדיף 1GB OS: מן הסתם אנדרואיד, אבל מעוניין מאוד שיהיה בעל שדרוג לICS, ולא תקוע על ג'ינג'יר\הוניקומב וכו אני אמנם בעל חוש טכני מסוים [ניסיתי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. גרסת ה-5G של מכשיר הדגל מבית סמסונג תגיע כבר בתחילת החודש הבא - רק בארץ המקור שלו לכתבה

11. Started by AmitDanan,

שאלה לגבי גיבוי של קבצים ב ITUNES החדש יש 2 אפשרויות גיובי על גבי המחשב או על CLOUD, השאלה שלי כאזת האם הגיבוי על "ענן" ישמור את ההגדרות של ה ITUNES או רק גיבוי של הקבצים שעל האייפון בלבד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כמו-כן, יחול על החברות איסור לחסום את שירותי ה VoIP (הללויה!)... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994979,00.html

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by אוריפ,

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2020428,00.asp חשבתי אולי יעניין אתכם...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מגיע ל-5 ג'יגה בחודש. מה זה הדבר הזה??? זה תקע אותי גם בחו"ל, ועצרתי את ה"אפליקציה" הזו - אך הgmail לא עבד לי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by userk,

יש אפשרות לעשות ריסט לסמסונג טרנד לייט שלא דרך ההגדרות עצמם? הוא מפעיל עצמו מחדש כל פעם לפני זה מספיק.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, ניסיתי להתקין אנדרויד 2.2, ראיתי שזה לוקח הרבה זמן, אז הלכתי לישון, כשקמתי גיליתי שכתוב בבוטלודר "Low Battery" ו-"Cannt Program". אז שמתי לטעינה כמה שעות אך עדיין הוא רושם לי את אותם הדברים, כאילו הוא בכלל לא מטעין את המכשיר... ניסיתי לפי המדריך הזה: http://iandroid.co.il/forum/topic32662.html מה עליי לעשות? (מחר חוזרים לשגרה ודחוף לי לסדר זאת!)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חברה אלמונית גרפה השקעות של קרוב למיליון דולר בעזרתו של שעון Android Wear מפתיע לטובה לכתבה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  18. היי רציתי לדעת איזה פלאפון כדאי לי אני לא גולש לא מצלם לא משתמש בשירים רק רוצה שישמעו כמו שצריך בפלאפון שהוא יהיה מהיר !!!! ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים כמובן כדאי שיהיה כמה שיותר עמיד כי הוא נופל לי הרבה ;D יש הצעות? תתעלמו מתקציב רגע תנו את כל האופציות ונמשיך משם תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  19. אממ אז ככה אני מבקש המלצה לקניית נגן בארה"ב עככשיו התקציב ממש לא מוגבל אך כמובן לא בהגזמות.. לגבי הIaudio אני שולל מראש אבל יש לי בעיה עם זמינות שלהם כי לפני חצי שנה כשחיפשתי באזור פיניקס בארה"ב פשוט לא מצאתי כלום אגב חשובה לי גם העמידות, לכן אשמח אם תציעו לי נגנים שעמידים יחסית בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by overload,

אני צריך מטען לנגן שלי (ZUNE 30), אני לא יודע אם זה יזיק להשתמש במטען USB פשוט של 5V 400mA שקניתי כדי להטעין אות, כי על הZUNE רשום input של 5V 1.4A.... האם זה יכל להזיק?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by naamani3,

קנינו למשפחה אייפד 2 לפני יומיים ואני רוצה לצפות בסרטים, אני רוצה להעביר סרטים\סדרות מהמחשב שלי לאייפד (האייפד לא פרוץ אם זה משנה) איך אני עושה את זה? ( יש לי משתמש באייטיונס והורדתי כבר משחקים חינמים מהאפ סטור) * האייפד הוא למשפחה ואבא שלי לא מעוניין לפרוץ אותו .... אז בבקשה לא לכתוב תגובות כמו 'תפרוץ אותו יא טמבל' כי זה לא תלוי בי... עוד שאלה קטנה, איך אני משתמש בענן הזה? אני יודע מזה עושה קראתי על זה טיפה אבל לא הבנתי אני משתמש בזה תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום כרגע יש לי samsung galaxy s4 ואני אוצה לקנות מחשיר חדש ואני לא יודע מה לבחור אז אני רוצה המלצות אם יש לכם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אתם יכולים לקרוא לי טיפש או בשמות אחרים. אבל כל מדריך שאני קורא יש מושגים שונים שכותב המאמר/מדריך בוחר להשתמש. ואני הולך כל פעם לאיבוד. נגיד אני רוצה לצרוב רום CloudyG3 למכשיר LG G3 שעוד לא עבר רוט (ואין לי מושג גם איך עושים רוט). מה אני צריך לעשות? מה חשוב לעשות לפני כדי לא לדפוק את המכשיר? יש למישהו מדריך טוב ובשפת העם? סליחה על הבורות.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by aloon,

עברתי מהגלאקסי לאייפון 5!! כבר תקופה שאני רוצה לעשות זאת (מלחתחילה לא כ"כ הייתי מרוצה מהגלאקסי האמת..) והנה עשיתי את זה סוף סוף! עכשיו מחפש המלצות לאפליקציות יעילות שחובה שיהיו לי במכשיר (והורדתי כבר את ה waze וה whats upp), אשמח להמלצות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב, אני מחפש איזשהו מכשיר קטן יחסית שכל מטרתו היא השמעת מוזיקה מdisk on key ליד המיטה. הוא לא צריך רדיו ולא דבר אחר, והאיכות לא צריכה להיות מזהירה. למישהו יש רעיון? תודה מראש, יונתן

• 4 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.