עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Sagi Shtainman,

שלום, אני ואבא שלי רוצים לקנות טלפון בתקציב של עד 1800 ש"ח ושהמכשיר ישלח לארה"ב ולא לישראל. חשוב מצלמה טובה, מהיר וכ'ו. חשבתי על lg g4 אבל הבנתי שהסירו את העברית למי שקונה ביבוא מקביל ולא מרונלייט. אשמח לשמוע המלצות וגם מאיפה לקנות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ziko,

שלום לכולם קניתי Redmi 2 הוא הגיע בטעות בעברית יש להם כמה באגים עם עברית מצ"ב צילום מסך של הבאגים 1- לא ניתן לחייג במהלך השיחה לחייג שלוחה או אחר 2- תצוגת שעון הפוכה אני מעוניין לצרוב אותו לאנגלית על מנת להיפטר מהבאגים האלו . ידוע שאלו באגים רשמיים של Xiamoni . רוצה לציין - אף פעם לא צרבתי rom בטלפון כל שהוא - אני לא יודע איזה rom לצרוב ? האם יש מדריך כלשהו ? האם משהוא יכול להסביר מה עושים איך עושים? הטלפון כמובן באחריות אך אני רוצה לחסוך את הטרטור בזמן ,וכן עלות משלוח חזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אשמח לעזרתכם בבחירת מכשיר ראשון עבור ילד בן 9. נועד לשימוש בעיקר בחירום - שיחות + Whatsapp. חשוב כמובן שתהיה תמיכה מלאה בעברית, שיהיה אמין, נוח וקל לשימוש, ושלא ייתקע. מתבלטים בין: [h=1]Samsung Galaxy Young 2 SM-G130M LG L4 II 4GB LG-E440f Huawei Ascend Y330 Akai Apollo Dual SIM[/h] תודה!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. הצד שמקבל ממני את ההודעה מקבל מלא סימני שאלה, במקום את ההודעה שכתבתי. הופיעה אצלי הודעה "הגדר קלט על מצב אוטומאט" לא יודע איך מגיעים לזה מישהו יודע ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. השעון החכם החדש של סמסונג קורץ לכם? כאן תוכלו לבדוק האם הוא נבדק עבור המכשיר החכם שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/אלה-הסמארטפונים-שיעבדו-עם-שעון-ה-gear-s2-החדש/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לא מפחדים מסמארטפונים גדולים? הנקסוס 6 של גוגל ומוטורולה זוכה לקיצוץ מחיר מאסיבי שני, ומוצע עתה באמאזון במחיר התחלתי של 350 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/לקראת-ההשקה-של-היורש-הנקסוס-6-החל-להימכ/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היום צילמתי וידאו ברזולוציה 1080P וכן ב 4K והצילום רועד בצורה נוראית והסאונד נשמע על הפנים, פשוט אי אפשר לראות בכייף את מה שצילמתי. לפי מה שקראתי זה בעיה ידועה ב LG G4, השאלה אם מישהו שמע אולי אם LG הולכים לסדר את זה ? לגבי הרעידות אני יודע שיש איזה פתרון קטן לבטל את ה-OIS אבל אני מעדיף שלא לגעת בזה.

8. Started by alex542,

מהכירות עם S5 אני יודע שהוא נתקע וכו' האם לlg g3 ישנה אותה בעיה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום. כיצד אוכל לפתוח מכשיר iPhone 4 פרוץ שנרכש באורנג' לחברת סלקום? מסלקום נמסר לי כי על פרטנר חובה לפתוח לי את המכשיר. אורנג' טוענים ואילו סלקום טוענים. בנתיים התוצאה שאני עם Sim וקו של סלקום ומכשיר שפתוח לאורנג' בלבד. כיצד אוכל להתגבר על הבעיה? ישנו פיתרון?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום לכולם כמו שצויין בכותרת השאלה,אני מתלבט בין שני המכשירים. כמובן שבראש ובראשונה אני רוצה לקרוא ספרים, שרובם יהיה ב-PDF וגם ב-DJVU. אז עדיף שתהיה אופציה לקרוא פורמטים אלה ישירות, בלי המרה. כמו שאני מבין,בטאבלטים אין בעיה עם זה,מספיק רק להתקין תוכנת קריאה שתומכת בזה (זה נכון או לא?). לגבי קוראי ספרים,כמדומני,רק אצל POCKETBOOK יש את התמיכה של שני הפורמטים. אז השאלה היא כזאת. האם יותר כדאי לקנות קורא ספרים הנ"ל,או שמא לקנות טאבלט? ואם טאבלט, אז מאיזה דגם? ומה עוד חשוב לציין, לדעתכם? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by omri_ro,

אני מעונין להתקין MOD חדש במכשיר שלי (DESIRE עם NEXTROM מבוסס FROYO) אני לא בקי בנושא ואשמח לעצת המבינים ממני בנושא. כמו שהבנתם המכשיר כבר עבר תהליך ROOT ואני חשבתי על CyanogenMod בגרסה העדכנית ביותר(7.1 לפי האתר שלהם). כמה שאלות: 1. ראיתי באתר גרסת CDMA וGSM, אני מנוי בסלקום איזו גרסה לבחור? 2. האם התהליך פשוט(להוריד את הZIP למכשיר ולהריץ דרך הROM MANAGER שמותקן כבר? 3. מה לגבי העיברית(תפריטים, ממשק ויישור לימין) האם הכל כבר מוטמע או שיש צורך בהתקנות נוספות? הערות והארות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by RonCohen,

שמתי פיילוט ועכשיו כל פעם שאני מוריד משהו מהמרקט הרגיל אז כשזה מגיע לשלב של ההתקנה זה מראה לי FC com.android.vending

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by hezi508,

היום בידיעות אחרונות במוסף ממון יש הצעה לקנות טאבלט ארכוס 7 עם מעבד A8 זיכרון 8GB כולל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד 2.1 ב400 ש"ח במקום 800 ש"ח כמה שאלות איך הטאבלט? ןווית משתמש? ביצועים? האם המחיר אטרקטיבי? האם ניתן להתקין עליו מערכת הפעלה אנדרואיד 3 או אפילו 4? תודה, חזי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by nirc89,

אהלן אנשים, אני מתעניין לגבי סלולרי של נוקיה לאבא שלי במחיר זול (200-400 ש"ח מקסימום) תכונות: - מקשים רגילים (לא טאצ') - מבנה רגיל או צדפה - עמיד לזעזועים שלא יתפרק בקלות - מסך כמה שיותר עמיד שלא ייהרס/יישבר בקלות - אטום כמה שאפשר נגד מים (בגלל ההזעה) תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  15. אז ככה, הציעו לי חבילה באורנג' של 500 דקות שיחה, 500 סמסים, מהירות 7 מגה באינטרנט בהגבלה של 2 ג'יגה לחודש, מכשיר גלקסי S2, כל זה ב207 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים. עכשיו, שמעתי על העניין של ה"ניתוק זיקה" שאומר שאם מביאים מכשיר קנוי מחנות פרטית, אפשר לחסוך הרבה כסף. בכל אופן, הסבירו לי שאם אני קונה אותו מחנות פרטית אני משלם רק על החבילה (198 ש"ח בלי המכשיר) , ויכול לקבל זיכוי כל חודש על המכשיר של 120 ש"ח (אם אני מחזיר את המכשיר הישן שלי) , מה שאומר שאני משלם 78 ש"ח לאורנג' כל חודש. עכשיו, על המכשיר שקניתי מחנות פרטית, אם היתי משלם עליו כל חודש למשך 36 חודשים, הוא היה עולה לי 64 ש"ח לחודש. מה שאומר שאם אני מחבר את העלות של המכשיר מהחנות הפרטית + החבילה של אורנג' 64+78 = 142 ש"ח…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הייי קיבלתי מכשיר גלאקסי אס 2 הגרסא אני מנחש היא כמובן של פלאפון המפעילה בעבר היה לי את הדור הקודם וכשיצא אנדרואיד 2.3 צרבתי אותה בעזרת הODIN לפלאפון במצב הורדה כמובן והלך מעולה עכשיו אני מחפש את אותם קבצים בעצם בשביל לצרוב למכשיר הקיים אני זוכר שצרבתי שלושה קבצים שזה רום קרנל והמערכת עצמה או משהו כזה לא זוכר כבר הסיומות שלהם היו PHONE PDA ןעוד סיומת שלא זכורה לי .. השאלה שלי האם יש את אותם קבצים של 3.2 ואם אפשר בכלל להתקין אותה על המכשיר הבנתי שאין כלכך טעם כי השינויים הם ברמת הגרפיקה אך עדיין.. ובכן ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר טלפון פשוט שישמש אותי בעיקר לשיחות ו- SMS התקציב שלי הוא 400 ש"ח. יש כמה תכונות שחשוב שיהיו לטלפון: 1. קומפקטי 2. איכות שמע טובה וחזקה 3. שיהיה נוח לשימוש מבחינת הכפתורים 4. תומך UMTS 5. שיראו טוב את המסך גם בתאורה חזקה. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לקנות סמארטפון מחו"ל, לא רוצה להתחייב, לא אחריות לא כלום - רק לקנות מכשיר. בעיקרון חשבתי על IPHONE או GALAXY II, אבל תלוי במחיר. ניסיתי ב- AT&T או VERIZON או SPRINT, אף אחת מהן לא מוכרות ללא התחייבות. ועוד שאלה, מתי יתחיל לפעול "גולן טלקום" וכל החברות החדשות ? כי עפ"י הכתבה שנכתבה באתר (http://hwzone.co.il/news/136254) אמורה להיות "מהפכה" ..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dbx22,

אהלן. יש לי נקסוס אס ועד עכשיו הכול היה בסדר והוא היה מסונכרן לג'ימייל שלי. היום הופיע לי בנוטיפיקיישנס למעלה משולש עם סימן קריאה, שכתוב בו sign in error לכתובת שלי. אני שם סיסמא נכונה וזה לא נכנס. במחשב זה כן נכנס, ואם אני מנסה להכנס לאתר של ג'ימייל בנקסוס זה גם נכנס עם הסיסמא. באפשרויות במכשיר זה מראה שהמכשיר מסונכרן עם גוגל בהכול חוץ מבג'ימייל. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. עדכון לאייס קרים מי שרוצה לעדכן ידנית: http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-gsm-nexus-s-ice-cream-sandwich בעיקרון זה עדכון ל-I9020T (הגרסה הנפוצה) ואנשים מ-XDA דיווחו שזה עובד על ה-9023 (הגרסה האירופאית), אני אבדוק את זה תכף על ה-9020A שלי ואעדכן אם זה עובד. עריכה: לא עובד על ה-9020A.. לא נורא, עניין של ימים עד שיהיו רומים מבושלים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by iakovl,

טוב... הנוק הגיע, כרגע בהטענה. הגיע עם גרסה 1.2.0 אחרי ההטענה יועבר ל CM7 קצת תמונות

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  22. אהלן! איך אני יודע מאיזו סדרה האייפד שלי, איזו גרסה הוא והאם ניתן לפרוץ אותו? ומה לגבי האחריות, מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לשמור עליה? פשוט לא נגעתי בו עדיין, כי אני רוצה לשמור את זכות ההחזרה... תודה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  23. האם זה ממש ללא הגבלה גם בהורדה כבדה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי מחפש סלולר יחסית פשוט (עדיפות לסליידר או צדפה) עם קליטה טובה וזמן סוללה טוב. אם יש מצלמה טובה אז עדיף כמובן. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by roeesnir,

אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים