עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Wideblade,

היי, אני מחפש טאבלט לקריאת ספרים\\צפייה בסרטים\\לשים עליהם תרגילים של אוניברסיטה ולעבוד מולם (במקום להדפיס את הדפים כל פעם ולהתבלגן איתם). אז זה אומר שהדרישה העיקרית שלי היא רזולוצייה גבוהה, מסך גדול (10 אינץ') ובטריה חזקה, עם תקציב של סביבות ה2000. הסתכלתי קצת, והtf700 נראה שהוא תואם בדיוק את זה (והאופצייה של מקלדת מחוברת היא מצויינת בשבילי! אני אוכל להביא אותו לאוניברסיטה כמיני לפטופ, בלי לשבור את הגב עם הלפטופ שלי ששוקל כמעט 3 ק"ג). הוא עולה כ500$ מאיביי כולל משלוח (אבל לגרסא ללא המקלדת- אותה כנראה אקנה אחרי שחשבון הבנק שלי יתאושש). מה אתם אומרים? למישהו יש נסיון איתו? כדאי להזמין מאיביי- או שאני אסתבך במכס (אין בעיה אם זה רק מע"מ, אבל שלא יגידו יש "מס טאבלטים + מס מטו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-JIAYU-G2-MTK6575-1G-Mhz-3G-cellphone-Android4-0-Dual-SIM-4-0/599739786.html שווה לקנות אותו? אני רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו NOVA או MOST WANTED ואיך אני מתקין עליו עברית? האם הוא בא עם מטען? או שאולי כדאי את זה? etotalk.com/zopo-zp300-zp300-pro-zp300-plus-field-dual-sim-android-40-dual-core-10ghz-cpu-45hd1280x720-3g-wcdma_p3035.html או בעצם את זה? http://www.uredeal.com/star-b94m-smart-phone-android-41-mtk6577-1g-ram-gps-3g-45-inch-qhd-screen-30mp-front-camera_g3626.html אני יותר נוטה לאמצעי כי רק בו אני יודע להתקין עברית בלי להסתבך והחנות שלו נראית הכי אמינה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. למה אני שואל כי לפעמיים אני רואה אנשים שמגיבים בחוות דעת שלאחר שהם קונים אפליקציה מסויימת היא לא תמיד עובדת כראוי על מכשיר מסויים עם בעיות כמו תקיעות וקריסות.. לדוגמא קראתי שמישהו ניסה אפקליציה מסויימת בגירסא הניסיונית בחינם והיא עבדה אצלו יפה ואז הוא החליט לקנות את הגירסא המלאה שבתשלום ואז גילה שהיא עובדת פחות טוב מזאת שהייתה בחינם . הייתי רוצה לדעת אם אני קונה אפליקציה ונגיד אני מגלה שהיא לא עובדת כראוי אצלי במכשיר ,יש אופציה להסיר אותה ולקבל החזר כספי אליה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by alex28,

שלום חברים אני קניתי גלקסי 3 רשום שדגם הוא GT-I9300 דגם זה כמו I9300 ? ועוד דבר אני מנסה לעשות עדכון במכשיר עצמו הוא רושם לי" ההתקן שלך שונה. אין עדכוני תוכנה זמינים" אבל יש לכמה אנשים שאני מכיר יש עדכון ל4.1.2 למה אין לי?

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by IlanF,

אני לומד כרגע לפתח לאנדרואיד ממדריכים שונים באינטרנט ואני מחפש רעיונות לאפליקציות פשוטות שאני יכול להתנסות לבנות וללמוד מהפיתוח שלה. כרגע יש לי אפליקציה אחת שבניתי שהיא ממיר מטבעות. אפליקציה בסיסית ביותר, אבל היה נחמד לעבוד עליה. למישהו יש רעיונות לעוד דברים שאני יכול לנסות?

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. מצאתי לעכשיו רק את ה photo editor אבל הבנתי ככה שלאחר עריכה זה מוריד/חותך ברזולוציה ומעדיף שלא יש עוד אפליקציות יותר איכותיות לעריכת תמונות גם בסגנון האינסטוגרם ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. השאלה בכותרת מאז שהתקנתי את המקלדת החדשה הנ"ל אני מבסוט ראיתי שיש גירסא בתשלום של כ 7.5 ש"ח אבל לא הבנתי מה אני אקבל יותר בגירסא שבתשלום?

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by guyy17,

שלום לכולם יש לי GPS MIO C320 ישן שהייתי משתמש בוא וממש נהנתי ממנו. לפני קצת יותר משנה, אחי ניסה לעדכן את המכשיר ולהתקין MioPocket ומחק לי את כל הזיכרון של SD ואת הזיכרון שעל המכשיר עצמו. עם מישהו יכול בבקשה לעלות לי את הנתונים האלה שאני יוכל להשים אותם ב GPS שלי וגם ללמד אותי איך להתקין MioPocket תודה לעוזרים ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jetman,

מדובר בדגם הזה: http://www.ebay.com/itm/170967386670 למעוניינים לשלוח ה"פ, קצת גמיש במחיר, מדובר במוצר חדש שלא היה בשימוש כי לי יש נרתיק אחר.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  10. Started by jetman,

לא יודע עם מישהוא בירר לאחרונה, יצרתי קשר אם כמה חנויות שיבואנים, כרגע ידוע לי שחברת רונלייט צופה לקראת סוף ינואר זה לפחות מה שהם הגיבו לי במייל, זה הכל לבינתיים, ועוד אין מידע או צפי למחיר בינתיים, אבל אני עוד מברר, יעדכן בהמשך.

• 2 תגובות
    • 44.5k צפיות
  11. Started by snoweather,

אז ככה, יש לי את המכשיר galaxy nexus, רציתי לדעת איזה טאבלט כדאי לי לקחת לצידו? nexus 7 או galaxy tab 2 P3110 לשניהם יש מסך 7 אינצ', השאלה מה יותר שימושי וטוב?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  12. http://dx.com/p/stylish-on-ear-stereo-headset-with-microphone-for-iphone-black-red-3-5mm-jack-145cm-cable-113492 נגיד אלו?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  13. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף אותו הוא חוסר התמיכה בתדר 850Mhz הנמצא בשימוש ברשת גולן / סלקום, וכתוצאה מכך חוסר קליטת דור 3. חשבתי על ה Galaxy S אבל הבנתי שיש צורך בדגם ספיציפי שאני לא מוצא. אני מעדיף לא לקחת את ה Inspire 4G אלא מכשיר שונה. חשובה לי תמיכת מפתחים צד 3 במכשיר וספיקר ברור. תקציב עד 900 שקלים הכללים גם יד"ש. תודה.

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. שלום, אתמול קיבלתי הודעה מצערת, שה-Nexus 4 שהזמנתי לא יספיק להגיע בזמן לקרובים שלי לפני שהם יגיעו לארץ, ולכן אני נאלץ למצוא פיתרון אחר אחרי אינסוף שנים עם טלפונים מעאפנים, אני מחפש סמארטפון נורמלי. המטרה היא מחירים לא גובהים במיוחד, משהו בסביבות ה-1800 ש"ח, או לחילופין מכשיר שאפשר לרכוש בארה"ב בבערך 400$ (אבל משהו שיש במלאי, ואם אפשר אז גם המלצה לאיפה לקנות). מבחינת רשת - כנראה Hot mobile, אבל לא קריטי (כל עוד זה לא רק אורנג', האינטרנט שלהם איטי לאללה) חשוב: קליטה טובה מסך חד (לא חייב להיות ענק, נראה לי ש4'' זה מספיק) שלא ירגיש שהוא נתקע/נחנק לפחות 16GB, או לחילופין מקום לכרטיס הרחבה (או גם וגם) סוללה סבירה+ (לא כזאת שצריך לטעון באמצע היום) שלא יהיה כבד בטירוף…

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  15. היי, טוב, אז מכרתי את הגלקסי שלי בנתיים, עד שאני אקנה חדש. אני משתמש בE75 שלי, והוא ריק מנתונים. כל האנשי קשר שלי נמצאים בGMAIL, אני יודע איך לייצא משם לקובץ VCF או CSV. אבל, אני לא יודע איך לייבא לספר טלפונים. HELP!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מישיוכל לענות תודה רבה מראש מסך מולטי טאצ' 7 "1280x800 HD תצוגה (216 ppi) תצוגת שב"ס תאורה אחורית עמיד בפני סריטות קורנינג ® זכוכית מצלמת 1.2MP חזית פונה, ואחורית 8 MP גודל 198.5 x 120 x 10.45mmמקסימום משקל עד 340g ללא התחנת עגינה רשתסמארטפון GSM / UMTS / HSPA + GSM / EDGE / GPRS (850, 900, 1800, 1900 MHz) 3G (850, 900, 1700, 1900, 2100 MHz) HSPA + 21 WIRELESS WiFi 802.11 b / g / n Bluetooth NFC (אנדרואיד Beam) זיכרון אחסון 32 GB הפנימי (קיבולת מעוצבת בפועל יהיה פחות) 1 GB זכרון RAM מייקרו USB סוללה4325 mAh (עד 8 שעות של שימוש הפעיל) OS אנדרואיד 4.1 (Jelly Bean) מעבד NVIDIA ® Tegra ® 3 בעל ארבע ליבות מיקרופון NFC (אנדרואיד Beam) GPS מגנטומטר ג'ירוסקופ + תמיכה·בהרחבת זיכר…

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. היי. כרגע אני משלם 240 שקל לאורנג' (חבילה שמהווה שריד לתקופה שלפני "המהפכה") ומקבל אינטרנט במהירות מגוכחת של מקסימום 1.5 מגה, העלאה של 0.3 מגה, ופינג באזור ה 150. זאת ועוד, לעיתים הוא מחליט להתנתק למספר שניות. בכל מקרה, שמעתי שלפלאפון יש את האינטרנט המהיר ביותר. האם יש דברים בגו? ומה לגבי יציבותו? בנוסף, יהיה נחמד אם תהיה אפשרות ל personal hotspot מבלי לעקוף את המגבלה (הלא חוקית) של המפעילה בדרכים עקלקלות. אני אציין שאני לא בדיוק נמשך למפעילות הקטנות והחדשות, אני מעדיף לחשוב שבמקרים של תקלות או בעיות כלשהן - יש עם מי לדבר. תודה.

• 14 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. Started by mc_elad,

משחק במשחק ב גאלאקסי S2 כשאני מנסה להזמין חברים במשחק הפייסבוק רושם לי את זה : some content in this message has been reported as abusive by facebook ואין לי בעיה להיכנס לחשבון הפייס שלי דרך כל דפדפן שקיים... תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by jungle-man,

שלום מה צריך לדעת בקנייה של הS3 במידה ורוצים לחבר אותו לכל מפעיל סלולרי בארץ? האם זה שהוא SIM FREE מספיק או שישנם דברים נוספים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by romchik,

1. ראיתי שהוא נמכר עם 8gb. מה הנפח המקסימלי עם כ. זיכרון חיצוני ? האם הבנתי נכון שזה עד 32gb מקסימום? ראיתי שבחלק מהאתרים ניתן להוסיף כבר בעת הקניה עד 32gb אבל אז הוא עולה יותר יקר. אם מוסיפים אח"כ זה יהיה יותר זול? 2. איך מוסיפים כ. זיכרון חיצוני בפועל? אין לי רקע טכני בכלל ואין לי מושג איך לעשות את זה 3. הייתם ממליצים לקנות מהמוכר הזה? אני רואה שהתפריטים מופיעים באנגלית וברוסית. האם זה אומר שבפלאפון כבר בא עם רוסית? http://www.aliexpress.com/item/HUAWEI-U9508-Honor-2-Quad-Core-Android-Phones/695765234.html 4. באופן כללי האם אפשר שהתפריטים בפלאפון הזה יהיו ברוסית או בעברית? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  21. משהו ברמה של SGS2.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by Amit BL,

בגלל שאני חייל החלטתי שאחרי 8 חודשים שאני משתמש בגאלקסי S1, שסך הכול עובד טוב אבל דיי לאט, אז החלטתי שאני רוצה לשדרג טלפון. אני רוצה מסך גדול כי אני קורא מאנגות ומרבה לקרוא באינטרנט, אם יהיה לי אפשרות אז גם לראות דברים באונליין או להעביר לטלפון. כמובן שאני אקנה. otterbox defender, התקציב עד 3000 שקל אני מניח, חשבתי על הנוט 2, נשמע פלאפון מתאים בשבילי, יש עוד הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ברשותכם , ראיתי שמשהו מפורום IANDROID פרסם : http://iandroid.co.il/forum/topic93478.html פשוט ווואו ! הדגם המשודרג 269$ 10.1 אינץ IPS HD + גורילה גלאס 2 2 GB RAM 32GB HARD-DISK סוללה 8000 MAH GPS מובנה http://www.ramos-sale.com/ramos-w30-quad-core-tablet-pc-with-gps-bluetooth-fm-2gb-ram.html

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום. אחרי מותו של הנטבוק שלי, אני חוכך בדעתי לקנות טאבלט. השימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט וניהול התמונות שאני מצלם. לשם כך הייתי מעדיף נפח אחסון גדול יחסית ואפשרות לחיבור לקורא כרטיסי SD (או שיש טאבלטים עם קורא מובנה? אני מתכוון לכרטיס SD גדול של מצלמה ולא מיניSD). התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה, עדיאל

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by yakir4u,

מחפש טאבלט עד 350$ אני חייב שיהיה בו 3G עם אופציה לשיחות סוללה כמה שיותר גדולה עדיפות למסך 7" אבל גם 10 לא מפריע לי חשוב שזה יהיה אנדרואיד

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים