גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, שמתי לב שיש לא מעט דגמים לדגמי 808,802 iii MK רציתי לדעת איזה דגם הכי טוב מבין כל הדגמים שיצאו עד היום? ציינתי סה"כ שני דגמים שראיתי אני מניח שיצאו יותר דגמים . בנוסף אם מישהו יוכל לצרף לי לינק של הדגם + השלט החכם. תודה מראש יוני,
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שאלתי עליו פה.. וקניתי אותו מKSP, שכרגע הם היחידים שמוכרים פה בארץ.. עד שיורוקום יתאפסו על עצמם(מאוחר כרגיל)... בתחילה המכשיר היה נתקע לי בתדירות כ"כ גבוהה...הייתי איתו שבוע והוא נתקע המון, שלחתי אותו לבדיקה והחליפו לי למכשיר חדש, וזהו! המכשיר היה תקול...המכשיר החדש אדיר! שום תקלות או ריסטרטים, עובד מהר וזה עוד לפני העדכון המדובר שאמור לצאת גם לנוקיה, מערכת ההפעלה פשוט תענוג, אמנם עדיין בתחילתה ואין המון אפליקציות, ויש עוד כל מיני שיפורים שצריכים לדעתי להיות אבל תאמת שלא חסר לי כלום, חוץ מWAZE שאמור לצאת בזמן הקרוב, מצלמה מדהימה!!! פשוט ככה! הסנכרון עם הרשתות החברתיות מעולה, צפייה באתרים ממש כמו במחשב רגיל.. עם אקספולרר 10 לWP. ממליץ בחום! אמנם יקר מאוד אבל ש…
-
- 40 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
את הנוט 2 שלי קניתי היום ויש לי כמה מגני מסך "יבשים" פשוטים (אם מישהו מחפש) אבל החלטתי לחפש גם דברים יותר "רציניים" כרגע השאלה היא האם ללכת על מגן "רטוב" או "יבש" טוב כאשר הדבר הכי טוב ברטובים הוא שהוא יושב על כל המסך המחיר כמובן לא זול אבל אולי כרגיל אני אנסה לעשות משהו קבוצתי (אם אתם מעוניינים באיזה מגן תגידו ונראה מה נעשה) אחרי זה יש את המגני זכוכית שפשוט יושבים על המסך הבונוס הנוסף לזה הוא שהם מחליפים גם את הצבע של המסגרת (סוף סוף שחור!!!) אבל הם מורידים מאיכות המגע לפי חלק מהאנשים והם גם עולים הון קל... מצד שני הגנה מטורפת למסך מצדיקה לדעתי השקעה אני בודק גם אפשרות לארגן קניה קבוצתי של מגני Just like Glass, מגן רטוב שיושב על כל המסך ונחשב לטוב לפי XDA... רוצה לנצל את…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בגלל שאני חייל החלטתי שאחרי 8 חודשים שאני משתמש בגאלקסי S1, שסך הכול עובד טוב אבל דיי לאט, אז החלטתי שאני רוצה לשדרג טלפון. אני רוצה מסך גדול כי אני קורא מאנגות ומרבה לקרוא באינטרנט, אם יהיה לי אפשרות אז גם לראות דברים באונליין או להעביר לטלפון. כמובן שאני אקנה. otterbox defender, התקציב עד 3000 שקל אני מניח, חשבתי על הנוט 2, נשמע פלאפון מתאים בשבילי, יש עוד הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שהדגם החדש עולה 60 דולר ונחשב טוב יותר מהקודם. מישהו קנה? יכול לתת חוות דעת? http://www.aliexpress.com/item/Rikomagic-MK802-IIIS-Mini-PC-Blue-Tooth-Mobile-Remote-Control-STB-box-RK3066Cortex-A9-1GB-RAM/708073648.html 1) אין לי USB ב LCD שלי. האם אוכל לחבר אותו לחשמל? במידה וכן, האם אני חייב מתאם כזה? http://www.ebay.com/itm/Output-5V-DC-2A-USB-Charger-Adapter-Supply-Wall-Home-supply-EU-/221060604894?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33783d23de 2) הבנתי שבדגמים הקודמים היו בעיות קליטה WIFI מבחינת עוצמה. הראוטר שלי נמצא במקום המרוחק ביותר מה TV המדוברת. מישהו צופה בעיות? באותו מיקום יש לי בנייד קליטה סבירה של 2 קווים מהראוטר. 3) האם מישהו ניסה את האפליקציה הייעודית כ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי שריטה על המסך של הטלפון (galaxy s3) ורציתי לבדוק עם יש דרך למלאות את השריטה? כמו שעושים לדיסקים למשל. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות XPERIA U מארה"ב: http://negrielectronics.com/sony-st25a-xperia-u-unlocked-white-open-box.html#.UN3xwW-275U מגיע עם android 2.3 Gingerbread 1. מה צריך לעשות כדי לקבל תמיכה בעברית? 2. אפשרי להשיג תפריטים בעברית? 3. יש לו רום עדכני יציב ומוכח? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-hero-ii-10-1-inch-quad-core-tablet-pc-dual-camera-wifi-hdmi-bluetooth-gps-16gb.html פעם ראשונה שאני רואה את אחד מהטאבלטים החדשים של איינול (quad core) זמין לקניה. מצד שני שאר הדגמים החדשים (קפטן, דרים וכ"ו) עדיין לא זמינים. הדגם הספציפי הזה כמעט לא שונה מההירו הישן מלבד עוד שתי ליבות במעבד, אבל אולי זה מעיד שאוטוטו יגיעו גם שאר הדגמים החדשים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, שמי ערן הייתי מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים, לימודי הנדסת חשמל. בעיקר בשביל שיהיה נוח לאחסן את כל החומר הנלמד ושיהיה נגיש בכל עת, גם כאשר השיעור משעמם. פתחתי שרשור לא מזמן בתת פורום ניידים, אך יצאו ניידים חדשים שתפסו את צומת ליבי. הרצון הוא ללכת לכיוון טאבלט שניתן לגשר לו מקלדת, תומך windows 8 (לא RT). התקציב הוא עד 4000 ש"ח. לפי מה שקיים כרגע בשוק, הטאבלט שהכי מתאים לפי דעתי הינו ה-Samsung Ativ smart PC, לצערי לא הפרו, יקר מידי. השאלה הכי חשובה היא כמה המעבד האטום קלובר-טרייל החדש חזק? השימושים שלי יהיה לרוב גלישה באינטרנט, ואופיס ו-pdf וכדומה. זה שהוא יכול להריץ אותם אני מבין, השאלה אם הכל ירוץ חלק וירוץ מהר (נסיון רע מאוד עם נטבוק של msi u135 עם מעבד …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק עכשיו נודע לי שאם אתם ניגשים לרכוש דרך לינק של Ainol affiliate לרכישה ב-AINOLSTORE אתם מקבלים הנחה של כ~5% שמקזזת כמעט לחלוטין את תוספת המחיר למשלוח דרך סינגפור (רק כך אפשר לשלוח טאבלטים לארץ, מגיע יחסית מהר). אני כבר קיבלתי מהם שני משלוחים ומאוד מרוצה. על הדרך, גם ה-affiliate עצמו מקבל הנחה לרכישות עתידיות בערך של כ~2% מהרכישה על כל רכישה שנעשית דרך הלינק שהוא נותן. זה אמנם סכומים זעומים אבל עדיין חביב והעיקר שכולם מרוויחים. מי שמעוניין בלינקים לרכישה מ-AINOLSTORE עם הנחה דרך ה-affilliate account מוזמן לגשת: AINOL FIRE - כבר לא במלאי וכנראה לא יחזור... http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-fire-flame-dual-core-1280-800-ips-dual-webcam-tablets-pcs.html?acc=6ea9ab1baa0…
-
- 134 תגובות
- 31.3k צפיות
-
-
מחפש טאבלט עד 350$ אני חייב שיהיה בו 3G עם אופציה לשיחות סוללה כמה שיותר גדולה עדיפות למסך 7" אבל גם 10 לא מפריע לי חשוב שזה יהיה אנדרואיד
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן,אני חדש בתחום הסמרטפונים עד עכשיו היה לי נוקיה סמרטטפון.. בגלל שכנראה לא יהיה לי ביטוח לאייפון ולפחות מנזק אני רוצה לשמור עליו(אם יגנבו כפרה..) מחפש המלצה למגן איכותי ואם אפשר שיראה גם סבבה.. מה אומרים על המגן Otterbox Defender ? אני רוכש אותו דרך חבר מארה"ב אז אפשר להמליץ גם על מגנים יקרים,תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לעשות debrading ועדכון קשוחה לנוקיה E72 של חברת פלאפו, rm-529. http://2best4u.goop.co.il/Web/?PageType=0&Item... המכשיר ככל הנקראה אמריקאי. השאלה היא איזה קוד אני צריך לצרוב לו עם NSS בשביל לשמור על העברית ולקבל את הגירסא הכי עדכנית של הקשוחה? תודה שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מהארץ שני מכשירי אנדרואיד (XPERIA ACRO S + SOLA) למשלוח בתוך ארה"ב ממש בימים הקרובים. מלבד אמאזון שם הם עולים בערך 410$ ו-230$ בהתאמה, מהיכן מומלץ להזמין? תודה רבה! איך האתר http://negrielectronics.com למשל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי גלקסי 3, אני רוצה להוסיף זיכרון השאלה מה הכי טוב לקחת 16 או 32 ואו 64? ואיזה חברה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי את הסמארטפון הראשון שלי ועכשיו אני מעוניין להוסיף לו חבילת גלישה. כיום אני מנוי לחברת פלאפון במסלול "חיילים יותר". השימושים שלי די מינימליים: 250 דק' בחודש מקסימום ובנוגע לגלישה- אני לא יודע, כי אף פעם לא היה לי. לפלאפון אין מה להציע לי ולכן החלטתי לעבור לאחת מהחברות החדשות. עד אתמול היתי סגור על לעבור למבצע ה-50 שח של גולן טלקום, אבל כשנכנסתי לעמוד הפייסבוק שלהם, הזדעזעתי מכמות תלונות האנשים. המון מדווחים על אי מתן שירות, בעיות התניידות (אנשים ממש נשארו ללא קו), ניתוקים, קליטה גרועה, אינטרנט איטי וחלש, היעדר אפשרות להתקשר למספרים מסויימים וכו'. אמרתי שאנסה לבדוק מה המצב אצל הוט מובייל, אבל גם אצלם המצב היה גרוע לא פחות. אני לא רוצה לעבור לחברה שאצט…
-
- 27 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה , קניתי נוט 2 מחנות פרטית ולא מסאני ואני רוצה להתקין את הרום של סאני מהאתר של sammobile השאלה שלי היא אם אני מתקין את הרום של סאני יהיה לי יישור לימין וזיהוי כתב יד בעברית ? ועוד שלה האם אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי להתקין את הרום? יש משהו שני צריך לדעת לפני שאני עושה את הפלאש ? ומה זה אומר kernel , csc ומודם וכו׳ ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר עם ICS ושיניתי את השפה לעברית עם תוכנת morelocale2. הבעיה היא שכשמשנים את השפה הכיוון מתהפך - לדוגמא האייקונים בסרגל למעלה (בטריה וכו') עוברים צד, כנ"ל בחלון אפליקציות. זה די מעצבן כמו הגרסאות של וינדוס בעברית שמגיעות עם תפריט התחל בצד ימין. האם יש דרך לשנות את השפה לעברית ועדיין לשמור על הכיוון המקורי?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שבדיקת האופציה שמישהו יביא את המכשירים מחול נכשלה החלטתי להזמין את הנוט 2 וS3 מהאתר הבריטי גם בגלל ההמלצות וגם בגלל המחיר. כדי שאכן העסק ישתלם רציתי לשאול האם להזמין את שניהם באותה חבילה או שיכול להיות שפיצול הזמנות יקל על עניין סיכויי התפיסה במכס? כמובן שאזמין באמצעות הROYAL MAIL. תודה מראש. כמו כן אם מישהו יכול לחלוק אם אכן הוא נתפס במכס או לא זה יהיה נחמד...
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום על המכשיר שלי מותקן רום cm 10.1 עם קרנל של סמפור 2.8.3 האוברקלוק הגבוה ביותר שאני מגיע אליו (בלי קריסה של המכשיר) ,עם המנג'ר של סמפור ,הוא של 50 מגה הרץ נוספים. ובכללי הקרנל מאפשר האצה של 200 מגה הרץ.. חשבתי אולי להתעסק קצת עם המתח אבל אין לי נסיון בזה. אודה אם מישהו בעל ניסיון יוכל להמליץ לי על מתח לא מסוכן שיאפשר לי להרים טיפה את הביצועים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום יש הרבה דיבורים על מסכי רטינה, כאשר בסופו של דבר זה סתם שם שיווקי שאפל המציאה למסכים ברזולוציה גבוהה שלה. אני אפילו לא יודע אם יש איזה תקן של רזולוציה שממנה ומעלה זה נחשב מסך "רטינה". בכל מקרה, אם אנחנו עוסקים בטאבלטים סיניים אז יש מספר טאבלטים גדולים שמתהדרים במסכים כאלו אבל הם עולים 250 דולר וצפונה. יש את הטאבלטים הקטנים של 7 אינטש עם רזולוציה של 1280x800 שגם הם בתחום הרזולוציה הגבוהה. אבל אני מרגיש ש-7 אינטש יהיה לי קטן מדי ולשלם 260 דולר על טאבלט אני לא רוצה, אז אני מתחיל להסתכל על הטאבלטים הגדולים יותר של 8,9,10 אינטש ורואה ששם הרזולוציה יותר נמוכה (רזולוציה אופיינית למסך 9.7 אינטש היא 1024x768, או למשל ה-ainol hero שמחזיק ברזולוציה של 1280x800 כמו ה-fire,…
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי GPS MIO C320 ישן שהייתי משתמש בוא וממש נהנתי ממנו. לפני קצת יותר משנה, אחי ניסה לעדכן את המכשיר ולהתקין MioPocket ומחק לי את כל הזיכרון של SD ואת הזיכרון שעל המכשיר עצמו. עם מישהו יכול בבקשה לעלות לי את הנתונים האלה שאני יוכל להשים אותם ב GPS שלי וגם ללמד אותי איך להתקין MioPocket תודה לעוזרים ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ציטוט: Originally Posted by htc Traditionally WiFi, GPS, Bluetooth, and display brightness all greatly impact battery performance. -With Android 2.1 another feature that can kill your battery are the Live Wallpapers. If you’re using Live Wallpaper just turn if off. -Adjust the Brightness of the display (Menu | Settings | Sound & Display | Brightness). By default it is set to auto adjust but you can manually adjust it down. -Consider adjusting the display timeout (Menu | Settings | Sound & Display | Screen Timeout). The default value is 1 minute but you can reduce it to as low as 15 sec but 30 seconds. -By default your HTC Incredible vibrates every time you pres…
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אייפון 5 בימים הקרובים בלונדון (2900 ש"ח במקום 3900 ש"ח בארץ) והדבר היחיד שמדאיג אותי, בתור טירון מוחלט בתחום הסמרטפונים, זה אם יש משהו מיוחד שאני צריך לקחת בחשבון לפני הקניה? אני מן הסתם קונה מכשיר פתוח ולפי מה שקראתי באתר אפל הבריטי, הוא אמור להתאים לרשת בארץ. אז חוץ מהמטען שכנראה לא יתאים, יש עוד משהו שעלול להוות בעיה? למשל עברית? בעיות אחרות? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יודע במיקרה מתי אמור להיות עדכון ל4.1 עבור הone s? אשמח גם לדעת אם יהייה אצלי עיקוב עלשהו כי יש לי מכשיר בגירסה הבינלאומית (נקנה בארה״ב) דבר נוסף־ הבנתי שהעדכון הולך להיות איזה 500 מגה... זה הכול ישב בזיכרון או שחלק מזה יחליף קבצים קיימים ובפועל העדכון אחרי התקנה יתפוס פחות מקום? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-