גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן לא קניתי סמארטפון אוליי משנת 2011. צבא קצת עיקב את הנושא את כרגע כשהשתחררתי סוף סוף אפשר לשדרג את הפלאפון הרבה השתנה ואני עוקב אחרי הרבה אתרים ומבין אבל אני עם מכשיר אנדרואיד מיושן ומחפש להשתדרג בכל הפרמטרים. מחפש מכשיר עם מסך 5' לפחות אנדרואיד חדש ומתעדכן, חיי סוללה טובים (יום לפחות) ורמקול חזק שיהיה כמה שיותר איכותי וחזק לשעון מעורר. מצלמה ראשית טובה והסלפי לא ממש מעניין אותי. והכי הכי חשוב זה שלא יתקע בגלישה באינטרנט ושאר דברים רגילים 8 ליבות 4 ליבות לא משנה העיקר שלא יתקע במולטי טסקינג כל שהוא בכלל. . אני לא משחק כמעט בכלל אבל אבל המהירות והנגישות של המכשיר מאוד חשובות לי. יש כמה מבצעים כמו בבסט מובייל השאלה היא שעשיתי חיפושים על מלא מכשירים עד התקציב הנל ולא…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפוסטים שמצאתי בפורום הם דיי ישנים, לכן אני פותח את הנושא מחדש. אני מחפש אוזניית בלוטוס שתעבוד עם גלקסי 2 (אם זה משנה משהו). שתהייה זולה - עד 200 שקל בערך. ושתעשה עבודה טובה. מה שפחות חשוב הוא המרחק קליטה, כי בד"כ הטלפון לידי/ בכיס. מה שיותר חשוב הם הדברים הרגילים: ששני הצדדים ישמעו טוב כמובן. שהעוצמה תהיה חזקה - שאוכל לדבר במקומות רועשים (הווליום בגלקסי 2 לא מספק אותי) וסינון רעשים ככל שטוב יותר, כמובן עדיף. האם יש אוזנייה כזו מומלצת? אציין שמעולם לא השתמשתי באוזניית בלוטוס.... תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זו לא הפעם הראשונה של אפל שהיא גורמת להאטה הזו במכשירים ישנים, ונדמה היה שפשע כזה לא יחזור לאחר שכבר חשפו אותם בעבר. אלא שלאשה יש זכרון מחיק כאשר מדובר במכשיר שיק. (אההה יצא לי חרוז) וכך יוצא הכסף מהארנק עכשיו בצורה שלא תוכננה ולא נצפתה לעבר מכשיר אנדרואידי חדש, בתקווה שזה לא יאכזב.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הזמנתי AINOL AURORA2 והוא אמור להגיע ממש בקרוב. אני מחפש בשבילו סטיילוס, בעיקר לשימוש בתוכנות ציור לסקיצות ואיורים פשוטים. משהו שדומה ככל האפשר באחיזה ובשימוש לעט/טוש רגיל. משהו כזה אולי? http://www.ebay.com/itm/Touch-Pen-For-iPhone-4s-4-3Gs-3G-Samsung-HTC-Capacitive-Screen-Stylus-Green-/130709376240?pt=PDA_Accessories&hash=item1e6ee2ccf0 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המשטרה החרימה את הטלפון שלי לפני שבוע והיום הוא מראה את פעולות המערכת 'בסיגנון דוס' על המסך שלי בשכבה נוספת למה שהיה המסך הרגיל .... מה נראה לכם הבעיה ? זה נראה שצריך להתקין את המערכת שוב ....
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטלפון (נוקיה 6233) הלך ולכבר לא משתלם לתקן,חשבתי שרק המסך הלך אבל אחרי שהחלפתי כנראה גם הבורד עצמו הלך, היות ועכשיו יש תמונה שזה בעצם רק "שלג",מקודם לא הייתה תצוגה בכלל מסך שחור. כרגע התלבטות היא אם לעשות ביטוח על נייד שנשאר לי לשלם עליו רק עוד 300 ש"ח ולעשות ביטוח זה 30 שקל לחודש למשך שנה (360 ש"ח) או לשדרג למכשיר הנ"ל,במסגרת המבצע הוא יוצא כ-2160 ש"ח והתשלום הראשון מתחיל בחודש 13. ומקבלים חבילת נוויגיטור בחינם (רק לניידים עם GPS מובנה,נראה לי בשיטת חיוב-זיכוי). יש גם את ה-E71 אבל הוא מתאים יותר לאנשי עסקים ככה שזה לא מתאים לי כ"כ. מבחינת ניידים אחרים אין להם GPS מובנה. יש צפי שהנוקיה 5800 תגיע לסלקום ? כי אז זאת תהיה אפשרות הרבה יותר טובה אני חושב, למרות שאני מחפש עכ…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום וערב טוב חבר'ה, לאחר שמכרתי את הטאץ' שלי ועד שאני אחליט מה אני קונה עם הכסף החלטתי לחזור קצת "לשורשים"- COWON I7 16GB שיש לי שישב בצד וסובל מבעיה תוכנית. בכל אופן, המחשב מציג את הקבצים והכל כשר למהדרין והכל בסדר איתו ככה שאפשר לגרור ולשים עליו שירים כמו על DOK, אבל הבעיה היא שכשהוא נדלק הוא בוחר שפה שבה אתה מעוניין שהוא יפעל ולא מציג את הקבצים על המכשיר. הוא מראה שהמכשיר ריק כשבדיעבד יש עליו קבצים. יש לציין שזה קרה אאל"ט (מזמן) לאחר שפירמטתי את המכשיר (וייתכן שהעברתי את מצבו מ-FAT32 ל-NTFS וזה חלק מהבעיה :-\). ניסיתי להתקין קושחא חדשה- 1.18 שזה העדכון הכי חדש שיש למכשיר וזה לא צלח. פירמטתי וניסיתי מספר פעמים וכל פעם תסכול מחוסר הצלחה. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן להתקין עברית על המכשיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
המכשירים החכמים החדשים של גוגל ו-HTC, תחת המותג שחיסל את הנקסוס, ייחשפו באירוע רשמי ב-4 באוקטובר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות טלפון חדש בקרוב ורוצה להתייעץ איתכם לאיזה מהדגמים הבאים יש את המצלמה הכי טובה, מבחינת צילום בתנאים קשים כמו חושך או בתוך מבנה(בית, חדר, משרד.. )? אני מסתכל על Asus Zenfone 2 Meizu MX6 Huawei Mate S Huawei P9 ו-Huawei Mate 8 אני מסתכל גם על LG g5 והגלקסי 7 אבל פחות רוצה לקנות אותם כי אלו דגמי פרימיום. מבין הדגמים שנתתי יש דגם עם מצלמה שמתקרבת לזו של אחד מהם? תודה ושבוע טוב. תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן מצאתי פלאפון שלא יכולתי לזהות את הדגם שלו, הפלאפון מחברת מוטורולה, סוג הפלאפון הוא צדפה, וכתוב עליו: "ועדת הרבנים, מאושר, לענייני תקשורת" אחרי זה מצאתי אותו אצל Orange, פלאפון הכי פשוט שאפשר, זול מאוד (180שח!!) עיצוב בניוני/יפה. אז מה זה צריך להיות? פלאפון כשר?
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם אפשר ומומלץ להתקין WM5 על IMATE JAM.....??!!?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-10-hero-ii-10-1-inch-quad-core-tablet-pc-dual-camera-wifi-hdmi-bluetooth-gps-16gb.html פעם ראשונה שאני רואה את אחד מהטאבלטים החדשים של איינול (quad core) זמין לקניה. מצד שני שאר הדגמים החדשים (קפטן, דרים וכ"ו) עדיין לא זמינים. הדגם הספציפי הזה כמעט לא שונה מההירו הישן מלבד עוד שתי ליבות במעבד, אבל אולי זה מעיד שאוטוטו יגיעו גם שאר הדגמים החדשים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעוד כעשרה ימים אני הולך לקבל את המכשיר Samsung Galaxy S מקנדה. השאלה שלי האם המכשיר מגיע כבר כסים פרי או שאני צריך לעשות משהו על מנת לפתוח אותו שיעבוד לי ברשת אורנג
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה אני חם על השתיים הללו לאור מחירם שעומד על $300. עניין אותי לדעת מה העניין פה עם מכשירים זהים, אך עם מיתוג שונה? המפרט זהה לפי מה שנראה לי, אך מנגד בכמה באנצ'ים יצא לי לראות כי הניומן מקבל 2K יותר באנונוטו. האם אני מפספס פה משהו? האם האחד הוא "המקור" והשני חיקוי? אשמח לשמוע קצת חוות-דעת של אנשים שמבינים מעט בשוק הסיני. תודה! במידה והמחיר זהה, יש עדיפות ללכת על מישהו מסוים מבינהם?
-
- 72 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
-
שמעתי שהי איותר מהירה פשוט... האם יהיו לזה השלכות שליליות?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ההוספה גורמת למכשיר לגמור את הבטריה יותר מהר? או פוגעת בביצעוים בכל צורה שהיא?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
N97 בסלקום http://www.cellcom.co.il/shop/phones/Nokia/n97/Pages/default.aspx http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/NOKIA_N97_important_to_know.pdf
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת איזה נגן יותר טוב מבחינת איכות הסאונד creative zen vision:m 30gb או iaudio i7 4gb תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://forums.zzkko.com/topic/2460-ainolstore-is-strategic-partner-of-ainol/ ההכרזה המקורית באתר של AINOL: http://ainol.com/plugin.php?identifier=ainol&module=article&action=info&articleid=609
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איזה פלאפון הכי טוב שיש כדאי להביא מתאילנד שפלאפון תפתח לי אותו. איזה מכשיר סלוארי שניתן לפתוח בחברת פלאפון כדאי להביא הכי טוב שקיים היום בפלאפון עם המצלמה ההכי טובה mp3 ושניתן להעלות משחקים וצלצולים בחינם עם הכבל מבלי להוריד מהאתר של פלאפון לגביי זה שאין כרטיסי סים בפלאפון וכל זה אז לא לזה אני מתכוון אבל שימו לב למשל תסתכל דוגמא זה הפלאפון שלי שנקרא פה בארץ: LG 630 וזה הפלאפון שלי גירסה של חו''ל אחי מה אתה אומר אחד לאחד והוא נקרא: ad6335
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרי בסופו של דבר כולם יחשבו את המיקום המדויק שבו אני נמצא. אז במה הם נבדלים אחד מהשני? (חוץ מהדברים הבסיסיים של אורך סוללה, משקל וגודל המכשיר)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסדרה הפופולרית ביותר של חברת שיאומי עומדת לתפוח עם דגמים חדשים, שככל הנראה יביאו כמות מינימלית של שינויים משמעותיים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-