גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי, זה אשכול לא שגרתי כאן אני מניח... לי יש LG G3 שקניתי ממש כשהוא יצא, קניתי מחשבים מדהימים באלפי שקלים הייתי ממש מכור לטכנולוגיה. מעולם הטכנולוגיה עד המדיה החברתית (פייסבוק ודומיו), כל הזמן מתעדכן ותקוע עם הפנים במסך. אף אחד לא לימד אותנו איך נכון להשתמש בטכנולוגיה, מה המינון הנכון, הרגלים, כלום...אז זה טבעי שאנחנו נשאבים לזה. אני מרגיש שאנחנו מגזימים לפעמים, והופכים את החיים שלנו סביב הדברים האלו, כי סמארטפונים נותנים לנו את האפשרות לברוח מהסביבה בפעולת Unlock פשוטה... מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשת מתרבים הדיווחים אודות מכשיר הדגל הבא של היצרנית הסינית, אשר עשוי להיות אחד ממכשיר ה-Snapdragon 820 הזולים ביותר בשוק כולו רק לאחרונה התחלנו לשמוע ליחשושים ראשוניים אודות הסמארטפון המרכזי הבא של OnePlus, והנה נראה שהשמועות וההצהרות האלו מתגברות עם כל יום שעובר, ומעידות על כך שההשקה עשויה להגיע בקרוב. האם הטכנולוגיה הזו תהיה האס של ה-OnePlus החדש אל מול מתחריו הרבים? להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-oneplus-3-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%91%D7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק מאוד לנ"ל, בלי החלפת רום ורצוי בלי להנדס את ה MIUI, אלא באפליקציית הקלטה חינמית שעבדה לך סביר על מכשיר שיאומי באנדרואיד 11
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2014/10/16/6990525/the-sim-card-is-about-to-die מסתבר שבאייפד החדש יש סים שאפשר בלי להחליף אותו לשנות את המפעילה שאתה משתמש במכשיר. בשילוב דילים של בלי חוזה, מדובר על עתיד אוטופי שפשוט אפשר לשנות מתי שרוצים את המנוי הסלולארי לפי המבצע הכי זול. חבל כמובן שלא נראה לי שזה יהיה בעתיד הקרוב פה (כרגע רק בארה"ב / אנגליה, ואולי רק ל DATA ONLY). זה לא טכנולוגיה חדשה, אבל זה כן פעם ראשונה שרואים את זה במוצר פופלארי מובנה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני המכשירים האלה Samsung I9100 Galaxy S 2 HTC Sensation XE איזה מבין השניים עדיף... אם יש לכם המלצה לטלפון אחר אני פתוח להצעות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש סלולרי לאשתי, תקציב כנראה באיזור ה700 ש"ח, אבל לפי העניין (עדיף כמה שפחות, אפשר גם יותר אם צריך). שימושים: - שיחות טלפון (כמובן), SMS/MMS - צילום אקראי - שמיעת מוזיקה (רמקול פנימי, לא אוזניות) ציפיות: - זמן סוללה סביר (מן הסתם) - רצוי עמידות מסויימת לרטיבות ונפילות (בהתחשב בגורלו של המכשיר הקודם) - חריץ לכרטיס זיכרון, או נפח פנימי מספיק לכמות סבירה של שירים ותמונות - מצלמה לא חייבת להיות סופר-איכותית, אבל שתהיה קלה ונוחה לשימוש - לא חייב להיות סמארטפון, לא חייב מסך מגע. אשמח גם לעצות לגבי מקום הקניה המומלץ.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצאתי פורום שמעסק במכירות אז נראה לי שזה המקום הכי מתאים... רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד, איך הולך המשלוח, איך משלמים וכו'. ואם לדוגמא אני רוצה לקנות פלאפון, איך אני יודע שהוא יתאקלם נכון בארץ הקודש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ויום טוב! ברצוני להחליף מכשיר וכיום אני לקוח מן המניין ברשת פלאפון הישנה עם מכשיר זבל ישן מאוד. עכשיו לאחר שחיכיתי קצת הרשת החדשה הושקה והחלטתי שאני רוצה לקנות סים של הרשת החדשה ולקנות מכשיר דור שלישי מחנות פרטית ולשים אותו בו ולהישתמש בו. הבעיה היא כששאלתיאותם בדוכן שלהם כמה עולה סים הם התחילו לדבר מלא שטויות כמו שאני אצטרך לשנות מספר ולקחת מסלול-חבילה שונים כשסה"כ אני רוצה "להיתנייד" מהחברה ממכשיר שעבד ב-CDMA למכשיר UMTS ובעצם לצרוב את הזכרונות שלי על הסים. בשביל זה אני רק רוצה לקנות את הסים ולהישאר עם המסלול וכל הפרטים שיש לי ורק לקנות למעשה סים, לא יותר ולא פחות מזה. האם זה יתכן? האם זה אפשרי? או שסתם מנסים לגרום לי לקנות מכשיר ברשת החדשה שלהם בטריליון תשלומי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיעבוד עם אורנג' עם MP3 ואפשרות לכרטיס הרחבה של איזה ג'יגה שתיים... מצלמה באיכות בינונית ומעלה עד 1500 שקל, אפשר לסטות קצת מהמחיר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הגרסא של הN73 שלי דרך האתר של נוקיה, זה יעשה לי בעיות עם האחריות או משהו כזה (לקוח אורנג')? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכי חשוב לי שיהיו לו רמקולים חזקים (כמה שיותר יותר טוב.. ) ובכללי שיהיה טוב...(אני לא רוצה "נעל" אם רמקולים חזקים חחח ;D ) אני לא מבין בפלאפונים ובנתונים שלהם אז סליחה אם זו שאלה טיפשית.... :-\ תודה מראש למגיבים....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבעליו של המכשיר סרקתי את הרשת ולא מצאתי שום זכר לעברית. האם יש כאן מישהו שהצליח לגייר את המכשיר? שתי הבעיות העיקריות שלי עם המכשיר זה שאי אפשר להשתמש ב-GPS כי אין תוכנה תומכת לארץ(וגם מפות) ובעית העברית בינתיים. (מבחינת תמיכת המכשיר בעברית כרגע, אנשי הקשר מופיעים הפוך משמאל לימין, SMS אני מקבל גם הפוך)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים נשברה לי הזכוכית של האייפד מיני. המכשיר עובד מצויין, רק שעל המסך יש סדקים. כמה יעלה לי להחליף את הזכוכית בארץ? האם עדיף להזמין מחו״ל ולעשות זאת לבד?(ראיתי שבאיביי זה נע בין עשרים לשישים דולר, מה ההבדל?) תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה הזמנתי את ה- ZTE |V970 הסיני ואני ממש לא מרוצה. הסוללה שלו נגמרת בטיל, הרמקול חלש ה- GPS עושה בעיות יש לו ניתוקים והממשק משתמש מעצבן. רפרפתי קצת בפורום והבנתי שניתן לקנות את ה- MOTO G בסביבות ה- 1000 ש"ח. מה דעתכם? יש הצעות אחרות? הפעם מעדיף לקנות מכשיר שהוא לא סיני. עדיפות למכשיר חדש, אבל אני לא שולל יד שנייה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ותודה על הקליק על השאלה אני עם S3. עשיתי ROOT למכשיר בעזרת המדריך הנפלא הזה: http://hwzone.co.il/gadgets/guides/i9300root אתמול הגיעה לי לטלפון הודעה על עדכון תוכנה של סמסונג. לאחר עדכון התוכנה (ב-KIES) נעלם ה-ROOT. והמכשיר הוא UNROOTED שוב. האם אפשר לבצע בדיוק את אותו מדריך שוב? האם הקבצים שונים? האם זה לא יפגע לי במכשיר? תודה רבה למומחים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי שלשום את האפליקציה הזו : https://market.android.com/details?id=com.facebook.orca&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5mYWNlYm9vay5vcmNhIl0. שזה פשוט המסנג'ר של פייסבוק לבדו בלי כל השטויות האחרות. הגדרתי שם שההתראות יהיו פעילות ושיהיה גם חיווי באור+רטט+צליל אך בפועל לא מתקבלת שום התראה (בדקתי כמה וכמה פעמים). אצל מישהו זה גם קרה? פיספסתי משהו או שאולי יש התנגשות כזו או אחרות בין אפליקציות או בין האפליקציה ל-CM7 שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לחברה שלי בעיה בתוכנת IMESSAGE, חברה של חברה שלי עשתה איזה משהו שכל ההודעות והתכתבויות שלה מגיעות בנוסף לטלפון של חברה שלי, בנוסף לזה שזה מציק לחברה שלי זה מפריע לי לישון, כי אותה חברה לא נחה גם בלילות ( השיחות דווקא בחלקם מעניינות ) השאלה אך אפשר לחסום את הדבר מבלי לבקש מאותה חברה של החברה לבטל את השטות הזאת... תודה רבה !!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש פלאפון עם זמן בטרייה טוב (כמה ימים טובים) ובלי מצלמה, או במילים אחרות feature phone, האם עדיין נמכר כזה דבר בארץ ? עדיפות לדברים מחברות לא סיניות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שניתן לרכוש מכשירי SIM FREE בלי בעיה ושאפשר לקבל החזר VAT מה שהופך את העסק לעוד יותר משתלם. אני מכוון כרגע ל-G2. יש מקומות מומלצים לרכישה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט לא ייאמן.... התקשרו אלי מהדואר שהחבילה שלי הגיעה ואני צריך לשלם 360 ש"ח עמלת שחרור מהמכס. וכשהזמנתי את הטלפון באתר לחצתי בפירוש Royal mail וגם שלחתי להם אימייל אחרי שביצעתי את ההזמנה בשביל לוודא שהחבילה לא תשלח בדואר שליחים. יש טעם בכלל לפנות אליהם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות הגילוי על היישום של חברת carrier IQ שהתגלה, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לפרטיות באנדרויד: 1. האם יש דרך להתגונן מפני דברים כאלה (נכון לעכשיו)? מישהו אולי מכיר firewall טוב לאנדרויד? 2. האם יש דרך פשוטה לדעת אם יישום דומה מופעל אצלי בטלפון? 3. האם ROM-ים שקיימים היום מכילים דברים דומים או גרועים יותר? ואיך אפשר להיות בטוחים? קישור לכתבה בנושא carrier IQ: http://www.engadget.com/2011/12/01/carrier-iq-what-it-is-what-it-isnt-and-what-you-need-to/ במיוחד מעניין הסרטון בכתבה שפרסם מתכנת האנדרויד שגילה את התוכנה של carrier IQ. קצת ארוך אבל שווה לראות.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום חבר'ה! אחותי, קנתה היום במזל טוב מוטורולה V3 (לא האיקס, הוי3 הרגיל.) כבל USB יש, ואני חיברתי שמח וטוב לך את המכשיר כדי להתעסק, להוריד, להעלות, ולדגם אותו בכל מיני שטויות. ואז שוד ושבר! צריך תוכנה! מבט חטוף בחבילה שהפלאפון הגיע בתוכה - דיסק איננו בנמצא.. חיפוש קטן בפורום העלה את המסקנה הבאה, אני צריך תוכנה בשם המפוצץ "Mobile Phone Tools" (טוב, לא כל כך מפוצץ..) השאלה שלי אליכם - מאיפה אני מוריד את התוכנה המדוברת? זאת בהנחה כמובן שהיא חינמית..(לא?)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (ראיתי שהיו פה הודעות בנושא זה בעבר). אני רוצה לקנות מחשב כף יד, שיכיל: 1. GPS מובנה 2. תמיכה ב-Wi-Fi 3. מתאים לשימוש כקורא ספרים (מסך גדול וחד). 4. יאפשר התקנת תוכנות כמו Skype, דפדפנים, נגני מדיה וכו'. 5. עמיד, לא מועד לתקלות ורצוי עם חיי סוללה ארוכים. הייתי רוצה לקבל המלצות למכשירים מתאימים. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביקשו ממני להמליץ על טלפון עסקי, לאדם מבוגר, רצוי אמין ככל האפשר. חשוב להדגיש - ללא מסך מגע או מקלדת qwerty המחיר לא קריטי (ינתן בכל מקרה זיכוי מלא על ידי חברת הסלולר, עקב חשבונות גבוהים) הדרישות הן - זמן עבודה סביר (יומיים של עבודה ללא טעינה יהיה אידאלי, אבל גם יום אחד יהיה סביר) בניה איכותית ותוכנה קלה לשימוש (אין דגש על מכשיר חכם) Wifi - יתרון GPS - יתרון ראיתי כרגע 3 מכשירים אפשריים, אבל אני אשמח לשמוע עוד הצעות. מדובר על ה-BlackBerry Pearl 9105, ועל הנוקיות E52 ו-C5 (לאחרון אין wifi) המלצות? דעות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר בבוקר אני מקבל את ה-N73 החדש שלי ()!! אז ככה, אני צריך כרטיס זיכרון בשביל כל התוכנות, המשחקים, המוזיקה, התמונות והווידאו שאני הולך לשים עליו. אני רוצה לקנות כרטיס של שני ג'יגה (כי זה המקסימום עד כמה שידוע לי) אבל אין לי מושג של איזה יצרן כדאי לי. חשבתי על אחד של sandisc. איך הם? ואם לא של san אז אני צריך המלצה לאחד אחר. אם יש בארץ זה גם נחמד למרות שאני חושב שאני פשוט יזמין אחד מאיביי כי זה יוצא בסביבות 40$ כולל משלוח. תודה וחג שמח ד"א, ביקורת קצרה + תמונות של המכשיר יגיעו מחר בערב או ביום שני.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-