גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
מי מכם שמכיר את המכשיר NOKIA 6230, ויש את NOKIA 6230i, אין הבדל בחומרה בין השתיים, ואין הדבל במראה.. ההבדל היחד עד כמה שהבנתי הוא בתוכנה שצרובה לתוכם! התפריטים ב 6230i שונים מעט, הם יפים יותר, חצי שקופים. והוא תומך בהורדת תוכנות ומשחקים שיותר גדולים מ 60K, לעומת זאת 6230 הרגיל לא תומך. מישו שמע על איזה סוג של צריבה מחדש של התוכנה שם? סוג של UPDATE??? יש לי כבל חיבור של הפלאפון למחשב. דרך USB... אז מישו יודע על זה משו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זקוקה להמלצה שתהיה הכי שמשתלמת. שיהיה מעבד מהיר מספיק שהויאו יהיה 1080 איכות תמונות טובה. שידע להתמודד עם נגון מדיה . תמליצו בקשה נ.ב. מנהלים יקרים, אני גולשת בEDGE והשימוש בכתיבת הפוסט הזה הוא איום ונורא! לדעתי משהו בפלאש. (או סריפטים... לא מבינה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצד ה-855 זכינו להצצה גם לדגם ה-Snapdragon 8cx, אשר מבהיר כי השאיפה לגרום לחלונות 10 לפעול באופן מיטבי בהתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM עדיין חיה ובועטת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני ואבא שלי רוצים לקנות טלפון בתקציב של עד 1800 ש"ח ושהמכשיר ישלח לארה"ב ולא לישראל. חשוב מצלמה טובה, מהיר וכ'ו. חשבתי על lg g4 אבל הבנתי שהסירו את העברית למי שקונה ביבוא מקביל ולא מרונלייט. אשמח לשמוע המלצות וגם מאיפה לקנות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ספציפית, במכשירים K800,N73 וE65 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (LG G5 לצורך העניין). בגלל שבארץ המחיר די יקר והמודול שמקבלים איתו די מעפן- החלטתי להזמין אותו מחו"ל. ראיתי שכשמזמינים אותו מחו"ל מקבלים את המודול של המוזיקה שזה בדיוק מה שרציתי. הבעיה היא- בחיים לא הזמנתי פלאפון באינטרנט. מאיזה אתרים בטוח להזמין? מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין? איך זה עובד לגבי אחריות? אני אשמח אם תוכלו לתת לי מידע בנושא או להפנות אותי לאיזשהו מדריך. (בתקווה שזה הפורום המתאים) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי שזה יעניין אנשים פה בפורום כי הרבה קונים סמארטפונים מסין קישור לכתבה http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3669507,00.html?dcRef=ynetCube לפי הכתבה המכשירים נימכרו ע"י KSP ונרכשו ביבוא מקביל מ Mobile BD מה שמטריד פה חוץ מהמקרה הספציפי הוא שיבואן טוען שזאת בעיה נפוצה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכירים את Maze? גם אנחנו לא - אבל המוצר הראשון שלה מכוון לצלול אל המים העמוקים על ידי חיקוי של ה-Mi Mix המדליק לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
למה אני לא מצליח לראות אתרים בצורה רגילה במכשיר שלי? אני עם מכשיר מוטורלה xoom
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים מתחילים לפרסם ברחבי האינטרנט את הגעתם הקרובה מאוד של 2 המכשירים הנ"ל, ויש לי התלבטות בין השניים, מבחינת ביצועים, צילום ואיכות סאונד, איזה מהם היה עדיף לי לקנות? לדעתכם. חשוב לציין כי ההבדל במחיר בין השניים הוא לא פונקצייה לבחירת המכשיר, אני מחליף מכשיר אחת לשנתיים-שנתיים וחצי כך שלא משנה לי הפער במחיר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי כאן! (צבא..) סוף סוף שיש לי קצת (הרבה!!) חופש ברגילה שלי אני מעוניין להחליף כבר את המכשיר הנוראי שיש לי איזה 3~4 שנים (סמסונג מאוד ישן של פלאפון). המטרה, ככל הנראה היא לברוח לאורנג' (מגוון רחב של מכשירים טובים וגם הטבות שונות). לכן קצת דפדפתי בזמן הסופ"שים באתרי החברות ובאתרים שונים שמציעים רק מכשירים למכירה. אני לא אגיד שאני לא אוהב nokia, אבל משום מה מאוד נדלקתי על היופי והתכונות של סוני אריקסון (ואני גם יודע שהם לא סתם זרוקים כמו טייליט..). מאוד נדלקתי על העיצוב של דגם ספציפי שלהם, התכונות שלו גם הרשימו אותי והכל כמובן ביחס למחיר הסביר שניתן לו. הדגם - w600. הסתכלתי באתר http://www.gsmpro.co.il/showphone.asp?model=sonyericssonw600 …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם ניתן לחבר 2 סימים של אותה חברה סלולרית בטלפון שכולל 2 סימים ? האם זה תלוי בסוג הטלפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הזמנתי לפני יומיים את השיואמי , אבל כרגע שמעתי על הOP3T , מישהו יודע איפה מוכרים אותו ? והאם שווה להוסיף עליו מאה דולר מMI5S , הבנתי שיהיה לו יותר נגישות בארץ , ואיך הוא מבחינת החומרה ? ממש מתלבט כי זה השעות האחרונות שאני יכול לבטל את השיואמי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי מה דעתכם על המכשיר הנ"ל? כרגע יש לי SE K610I ואני לא כ"כ מרוצה.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
"עבודת ריטוש גרפי תעלים כל מפגע או משהו שאתם רוצים להוציא מהתמונה די מהר. מחיקת מפגע או אובייקט מווידאו אפשרית גם היא - עם קצת שימוש בתוכנות הנכונות. כעת מפתחים בגרמניה טכנולוגיה שתמחק אובייקטים מצילום וידאו חי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969117,00.html זה מזכיר לי את הסרטים של שוד בנקים, כאן אפשר בלייב לשנות את הוידאו ולא להריץ וידאו שנעשה מלכתחילה למצלמות האבטחה. מי יודע כמה זמן הטכנולוגיה הזאת כבר קיימת וסתם חירטטו אותנו בהרבה דברים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כרגע אני משלם לסלקום 153 ש"ח, יש לי חבילה של 300 דקות, 100 SMS, וחבילת גלישה בנפח של 512 מגה. יש לי מכשיר HTC Legend שאני משלם עליו 69 ש"ח לחודש אבל כל חודש מקבל זיכוי כי אני מגיע ל-150 ש"ח בסכום של החשבון. יש לי אפשרות לעבור לחבילה של דקות ו-SMS ללא הגבלה וגלישה עד 1 ג'יגה של סלקום שתעלה לי 119 ש"ח, אבל פה לא יהיה לי החזר על המכשיר אז בסך הכל זה יצא 188 ש"ח. אם אני עובר להוט מובייל אז זה 89 ש"ח על חבילה ללא הגבלה, ועוד 69 ש"ח על המכשיר לסלקום וזה יוצא ביחד 158 ש"ח. כמובן שמבחינתי זה מצוין להוסיף 5 שקלים לעומת מה שאני משלם עכשיו ולקבל הכל ללא הגבלה. אבל השאלה היא עד כמה אני יכול לעשות את זה בראש שקט. אין לי מושג לגבי איכות הקליטה של הוט מובייל, מהירות הג…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1805844
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי המלצה לשעון טלפון בחיוג ישיר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כולם כבר מכירים את המכשיר נייד/מצלמה K800i, אבל לא כולם מכירים שאורנג' תקעו את אתר ה-obox לכל מקום בו יכלו בתוך המכשיר... יש אותו ב: 1.מועדפים 2.בלחיצה על מקש בחירה ימני במסך הראשי 3. בכפתור של "דפדפן" אני לא רוצה להיכנס בטעות לאתר הזה, ומרגיז מאוד שאני *תמיד* נכנס אליו בטעות ונאלץ מהר לצאת מהדפדפן... האם מישהו מכיר דרך לשנות את הכפתורים הנ"ל? (במכשיר ניתן לשנות רק את הקיצורים של הג'וייסטיק ממה ששמתי לב, אבל כפתורי הבחירה וכפתור הגלישה לא ניתן)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי נמצא בחול וביקשתי ממנו שיקנה לי נוט4 ויש שם את הדגם SM-N910H זה יעבוד בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לכול בעלי המיילסטון,תשארו עם מה שיש לכם מקסימום יש אוברקלוק .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3986765,00.html נראה לכם האייפון 4 היה שורד?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-