גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז בימים האחרונים החלטתי שאני חייב איזה סמארטפון זול ויעיל משהו בסביבות ה 900 שקל גג שהשימוש העיקרי שלו זה וואזאפ וגלישה באינטרנט ואולי קצת משחקים קטנים והכי חשוב שיהיה אנדרואיד ושיעבוד יחסית חלק (לא מתכוון להעמיס עליו באפליקציות ומשחקים כבדים). אני באמת חדש בכל העניין של סמארטפונים ואני צריך את ההמלצות שלכם תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,אני חדש בתחום האנדרויד. יש לי galaxy w, וכידוע הוא מגיע עם מע' הפעלה 2.3.6.בחנות התקינו לי עברית מלאה.ברצוני לדעת, באם אני מעדכן ל-ICS לפי המדריכים השונים ברשת:1. האם אוכל להמשיך להשתמש בתוכנת KIES ובתוכנת samsungdive ללא כל בעיות?2. האם כל התפריטים ישארו בעברית או שאצטרך להוריד תמיכה נוספת בעברית (אם קיימת)? מה בנוגע ליישור שורות לימין?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי רייזר שקניתי בזמנו מORANGE. התוכנה שהגיעה איתו לא עודכנה מעולם דרך אורנג' לאנדרואיד 4 אז לפי מדריך התקנתי את הגרסה הרשמית של מוטורולה (אנדרואיד 4.0.X) בכל מקרה הגרסה של מוטורולה בלתי נסבלת. רציתי להתקין CyanogenMod כמו ששמתי לכמה קרובי משפחה על הגלקסי S2 אבל ממה שקראתי באתר שלהם המוד לא תומך ברייזר ומי שניסה להתקין נתקל בבעיות מצלמה. אז, אודה לכם אם תמליצו לי על גרסה מעודכנת למוד כלשהו בשביל Razr XT910 , אבקש שלא יהיה תוכנה רשמית של מוטורולה ושלא יהיה MIUI (שונא אותו). תודה!
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אולי אני דביל(סביר להניח) - אבל אני לא מצליח לקבל הנחיות קוליות בגוגל מאפס("פנה ימינה")... נקסוס 4 JB 4.2
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לראשון יש ליבה כפולה אולם לשני יש מעבד מהיר יותר- 1.4, מה יותר טוב? חוץ מזה חשוב לי שהמסך יגיב למגע באופן חלק תצוגת משחקים טובה ובכללי שיהיה נוח לשימוש. אפשר את עזרתכם בהחלטה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
לאחר שלא הצלחתי להשיג נקסוס 4, ונמאס לי כבר לחכות למלאי, חשבתי אולי לקנות אחד סיני, קראתי שהרבה אנשים קונים ואפילו מרוצים. מצאתי את זה http://dx.com/p/x720d-android-4-1-wcdma-bar-phone-w-4-7-capacitive-screen-wi-fi-gps-and-dual-sim-white-157158 X720D של הייפאי שמשום מה השם מוכר לי מעט, אבל יכול להיות שאני סתם הוזה, אבל הוא נראה טוב, וממש זול! אז עכשיו 2 שאלות: מה אתם חושבים עליו? ובמידה ואני קונה אותו, הוא מגיע עם אנדרואיד 4.1 (למרות שבאתרים אחרים הוא מגיע עם 4.0, ראיתי אותו כבר בכמה אתרים), האם אפשר לשדרג את האנדרואיד? (זה יהיה האנדרואיד הראשון לי ואני לא מבינה ברומים או דברים שכאלה אז הסבירו נא את הפרוצדורה שאדע למה לצפות) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אז אחרי שדי ננעלתי על הNewman N1 יש לי מספר שאלות לפני שאני קונה. ראיתי בכמה אתרים שהוא תומך ב WCDMA/HSPA: 900/2100MHz ובכמה אתרים רק בWCDMA 2100MHz מה מביניהם הוא הנכון? ובאיזה רשתות סלולריות הוא אמור לעבוד לי? תודה מראש חיים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי גלקסי אס2 לפני כחודשיים, לא הבחירה הכי טובה בשביל 2000 ש"ח: מצלמה שלוקח לה 2 שניות להגיב, סוללה ככה-ככה וכו'. גלקסי אס3 ראיתי אצל אחרים ואני לא אוהב. מה הייתם ממליצים לי אם אני מעוניין בסוללה נדיבה ומצלמה שמגיבה בן רגע? בשאיפה משהו ששוקל יחסית מעט, ואם לא יותר מ-2500 ש"ח אז גם טוב. לאחר השוואה עם אייפון, הגעתי למסקנה שאין על אייפון מבחינת איכות החומרה והמגע, אבל אני די שונא את אפל ואת העולם הסגור שלהם. מאידך, אם הטלפונים שלהם היו מתומחרים באופן סביר, הם היו קולעים לצרכים הדי מצומצמים שלי והייתי סוגר על אייפון 5. אבל 4000 ומשהו ש"ח -- לא בא בחשבון.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אפליקציה איכותית לצילום לאנדרואיד, יש לי HTC ONE X, והמצלמה שלו טובה מאוד, הייתי שמח אם הייתה אפשרות כלשהי לנצל את המצלמה בצורה טובה יותר. הכי חשוב לי שתהיה אפשרות לצילום עם HDR ואיחוד כמה תמונות לתמונה אחת בכמה חשיפות שונות. אין לי בעיה גם לשלם על אפליקציה עם היא איכותית. מישהו מכיר משהו ?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את הGoogle Nexus 4. יש לי אפשרות לקנות אותו בחו"ל, ואני מתכוון לקנות בנפח 16 GB. אני מתכוון להוציא על זה בערך 1500 ש"ח. אפשרות לחריגה של 200 ש"ח. קצת מידע - http://www.phonearena.com/phones/Google-Nexus-4_id7531 http://www.google.com/nexus/4/specs/ http://www.handtec.co.uk/lg-google-nexus-4-16gb-sim-free-unlocked.html - אפשרות לקנייה, האם הם אמינים ? ושולחים לארץ ? השימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, Waze, WhatsUp סרטים, וקצת משחקים. מה שחשוב לי זה שהגלישה תהיה חלקה, (אני בHot Mobile), השיחחות אמינות (לא מתנתקות), ושהוא ירוץ יפה בלי יותר מדי תקיעות. ואם לא אמרתי - זמן סוללה חשוב לי מאוד! השאלות שלי הן - 1. מתי הוא אמור לצאת ? (אני י…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את המכשיר הבא Galaxy Tab 2 10.1 P5100 עכשיו נכנסתי לאתר הבא http://www.ibtimes.co.uk/articles/422234/20130109/galaxy-tab2-p5100-android411-xxcll2-jellybean-ota.htm וראיתי שהמכשיר קיבל עדכון גירסא . מה שלא הבנתי , מספר דברים 1. אין מקום רשמי של סמסונג ובו אפשר להוריד עדכוני גירסא [או שאין בגלל שהעדכונים הם דרך האוויר]. 2. עכשיו באתר שציינתי לעיל כתוב שמה "The firmware can be downloaded and installed either as an Over the Air (OTA) transfer or through Samsung Kies. The XXCLL2 firmware is originally for Smart users in Philippines but is compatible with a number of European countries, including the United Kingdom." לא הבנתי בדיוק [החלק המודגש], חשבתי שאין גי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. שייך לכאן או לתמיכה טכנית ??? לפי הדיבורים כאן בפורום אני רואה שמכשירים אחרים מחזיקים הרבה מאוד זמן. אנשים מדברים פה על יום/יום וחצי בשימוש בינוני וכו'. אני לא מצליח להחזיק יום לימודים (8 עד 1 נגיד..) בלי לסחוט את רוב הסוללה. (למזלי זה נוח להסתובב עם מטען..) השימוש במכשיר כן דיי מאסיבי אבל עדיין.. האם זה תקין? יש דרך לבדוק/להשוות למכשירי SGN אחרים? (אתר מומלץ כלשהו/שיטת השוואה ידועה?) מה גם ששמתי לב הוא שיכול להיות שה3G הוא אוכל הסוללה העיקרי. האם זה תקין? כי בהגדרות>בטריה לא שמתי לב למשהו כזה. (בעבר בדקתי ואין דבר המונע מהמכשיר להכנס למצב שינה. הסוללה נגמרת בזמן שימוש, אבל בצורה מאוד מהירה לדעתי..) יש אפליקציה מומלצת לבדיקה של מה צורך בטריה? המכשיר הוא Samsung Ga…
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? המוכר אמר לי שהוא לא יהיה אחראי אם זה ילך לאיבוד האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהוא אמר מראש שהוא לא אחראי במקרה כזה אני לא אקבל את החבילה ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
הזמנתי את XIAOMI באתר ibuygou.com בחרתי באפשרות לשלוח בדואר אויר רשום אבל הם אמרו שהם שולחים את הפלפון הספציפי הזה רק ב DHL כתבתי להם שאני אשלם הרבה מיסים במקרה כזה עכשיו קיבלתי מהם מייל שהם מוכנים לשלוח לי בדואר אויר רשום אבל הם לא אחראים אם זה ילך לאיבוד השאלה שלי מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהם אומרים מראש שהם לא אחראים במקרה כזה אני לא אקבל את הפלפון ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות את הסמארטפון הראשון שלי התקציב שלי הוא 200 עד 250 דולר. והדרישות העיקריות שלי מהמכשיר הם גלישה בפייסבוק וב whatsapp שימוש יחסית אינטנסיבי בGPS ומצלמה קידמת באיכות יחסית טובה. אני כרגע מתלבט בין Newman N1 ל Sony Xperia sola את שניהם אני יכול לקנות פחות או יותר באותו מחיר. התלבטות שלי הוא עם המסך של הסוני לא יהיה קטן מדי עבורי? למי בין שני המכשירים יהיה עדכוני תוכנה עתידים ותמיכה יותר טובה מהקהילה? והאם יש לכם הצעות אחרות לפלאפונים ? תודה רבה מראש חיים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים יקרים הגיע העת ובשעה טובה,בעוד מספר ימים יפתח מרכז התיקונים הרשמי של HTC כאן בישראל! הנה הודאה רשמית מפי Josef היקר!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://android-sale.com/umi-x1-phone.html אני מחפש בתקציב של עד 350-400$. מאוד חשוב לי שהמכשיר לא יהיה כבד , פחות משנה לי החומרה כל עוד הוא רץ ואפשר לקרוא מיילים ועיתון... הדבר הכי חשוב לי זה בטרייה ומשקל. איך המכשיר ? והאם כדאי להזמין מהאתר הזה ? למישהו יש נסיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש טלפון סיני (הגעתי למסקנה שהם התמורה הכי טובה למחיר) אין לי הרבה דרישות ספציפיות, מעניין אותי שיהיה חזק, שהמסך לא יהיה מפלצתי מדי (לא מחפש משהו בסגנון NOTE II) שהסוללה לא תהיה ממש גרועה ושיתמוך בדור שלישי ברשת סלקום (איך אני מברר את זה אגב אם אני מזמין מEBAY או מחנות בחו"ל ?) ראיתי את הניומן N1, מישהו יודע אם הוא תומך אינטרנט דור 3 בסלקום ? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש סמארפון עד 1000 ש"ח. הדרישות שלי לסמארפון הם: 1.סוללה מספיקה להרבה זמן. 2.יכולת להריץ משחקים כבדים. 3.בא אים אפלקציות בסיסיות. 4.wi-fi. 5.מסך מעל 3.7 אינטש אני הסתכלי בעיקר על aiki 5 . וגם אני אומר המקסיומם התפשרות זה מאה שקל ולא הכפת לי אים זה סיני או אמריקי העיקר שטוב.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ראיתי שלאחרונה יצאו גרסאות משודרגות למכשירים שבכותרת, התומכות ב-4G. האם שווה לחכות ולקנות אותן? אין לי ניסיון עם סמארטפונים ועם אנדורואיד בפרט, ושמעתי שאולי בשל העובדה שרוב הדגמים בארץ הם מהסדרה שלא תומכת ב-4G, יהיו בעיות עם עדכונים וכדו'. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. קניתי זכוכית אחורית מקורית לאייפון 4 מebay, ניסיתי להרכיב אך זה לא מתאים. אחרי שקראתי מאחורה ראיתי שההבדל היחיד בכיתוב הוא שבאייפון שלי רשום 380b ובזכוכית החדשה רשום 380a. האם יכול להיות שזאת הסיבה שהזכוכית לא מתאימה או שפשוט אני לא מרכיב נכון? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי: 1. תמיכה בעברית 2. 3G (מאוד רצוי אבל לא חובה) 3. אפשרות להרחבה 4. 9-10 אינץ' אשמח להמלצות וגם המלצות איפה לקנות.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.jinditechnology.com/apple-iphone-5-16gb-p-180.html לדוגמא אייפון 5 <368$ סמסונג גלקסי 3 180$ נראה לי כאתר מתחזה מישהו מכיר ? את המחירים קבלתי ישירות לדואר תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי חברים.. לפני כמה דקות החלטתי שהציור סיסמא שלי לא מספיק מאבטח את הטלפון נכנסתי לאבטחה והחלטתי לשנות את ביטול הנעילה בעזרת קוד פין... הקשתי את קוד הפין הכל טוב ויפה.. כשאני מכניס לו את קוד הפין שהקשתי הוא אומר שהקוד שגוי.. למרות שיש וידוי של פעמיים בקוד.. הפלאפון לא משתחרר לי מה אני עושה, איך אני פותח את זה מבלי לאבד את כל החומר בטלפון? בבקשה עזרו לי :'(
-
- 17 תגובות
- 41.2k צפיות
-