גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את המכשיר, ומסיבה כלשהי אני לא מצליח למצוא בו את העברית... התקנתי לפני כמה חודשים מקלדת בעברית וזה לא מפריע לי, אבל המקלדת המובנת נראת לי ממש נוחה אז עכשו בא לי עברית הבעיה שגם בהגדרות מערכת אין לי עברית, וגם לא בהגדרות מקלדת... אבל ש את כל מגוון השפות המזרח אירופאיות... יש למישהו רעיון איך להחזיר את העברית? המכשיר לא פרוץ (ולא מתכוון לפרוץ), וללא שיוך לחברה כלשהי (גרסה אירופאית נקייה) תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום במתנה טאבלט Teac Classic 101. כמובן שמיד נכנסתי ל-APKMANIA אך לא הצלחתי להפעיל שני משחקים שהורדתי משם (כן עובדים על ה-SGS2 של אמי). מה עליי לעשות? על הטאבלט מותקן ICS.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום פה, וממבט ראשון נראה לי שזה המקום לשאול שאלות ולקבל עליהן תשובות קונקרטיות. אני מעוניין לקנות גלקסי S3 יד שניה (תקציב של עד 2100 ש"ח) ורציתי לדעת אם קיים איזשהו קוד שניתן להקיש במכשיר ודרכו לבדוק תקינות של המכשיר (אני יודע שקיים דבר כזה במכשירי HTC ONE X). וגם אם לא, אבקש את עזרתכם מה לבדוק במכשיר לפני הקנייה ע מנת להמנע מקניית מכשיר תקול. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, שמואל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה ?? אני מחפש תוכנה כמו FIND MY IPHONE לאנדרואיד , יש המלצות ?? תודה
-
שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגדול זה לשימושים ביתיים, לילד קטן (משחקים, תוכנות העשרה ..). אין זיקה לאפל, אני מחפש את הטאבלט הכי איכותי במחיר באזור 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מכשיר אייפון 4 שנקנה ברשת סלקום שבה אני נמצא כרגע, אני מעוניין להתנייד ורציתי לוודא שאכן אוכל לעבור להוט בלי בעיות. משיטוט ברשת הבנתי שיש לא מעט בעיות: - הבנתי שלהרבה אנשים קיימת בעיית קליטה בהוט מובייל בעיקר בגלל חוסר תמיכה של המכשיר שלהם, מה לגבי המכשיר שלי? - בעייה של חיסול הבטרייה של המכשיר בשל roaming קבוע שהמכשיר עושה כאשר מדלג בין רשתות.. או משהו כזה, זה נכון? - אי תמיכה בIMESSAGE ושליחת mms ? בעיות אלו הן בעיות כתוצאה של חבלי לידה של החברה או שעדיין קיימות ? האם קיימות בעיות נוספות שכדאי לי להיות מודע אליהן? האם אכן אוכל לעשות מעבר חלק מסלקום להוט? בן.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי אני מחפש נייד עם מקום לשני סימים ומלצמה כמה שיותר אכותית, מעדיף שלא יהיה יקר מדי אני נוסע שבוע הבא לארהב לאזור יוסטון ככה שאשמח לקבל המלצה למכשיר שניתן למצוא באזור הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט האם לעדכן את הSOLA ל4.0 או לא... יש הכמה מקומות ברשת שכותבים שהוא מאט את המכשיר. אני רוצה שהמכשיר יהיה כמה שיותר קל לתפעול שותף. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. אשמח לדעת אם הטאבלט הבא שווה את המחיר שלו : לא מצאתי אותו בגוגל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש המלצה לטאבלט לסטודנט, עבור לימודים. מטרתו בעיקר צפיה בקבצים וגלישה באינטרנט. כמו כן הייתי רוצה שישמש כג'יפיאס. מעדיף ברמת העקרון לקנות בארץ, עם אחריות, ובתשלומים. הדרישות הן כדלקמן: 1. מחיר עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לזולים יותר. 2. יציאת HDMI 3. GPS מובנה 4. יודע להריץ קבצי אופיס, קבצי PDF 5. 32GB ומעלה 6. ממשק זריז ונוח, איכותי. 7. מסך 9' ומעלה מה פחות חשוב לי? 1. יכולות גרפיות טובות 2. אפליקציות, משחקים 3. סאונד 4. פוזה. 5. 3G תוספות שיהיו נחמדות אבל לא דרישות 1. אופציה למקלדת 2. מריץ ווינדוס 8 3. חיי סוללה ארוכים אשמח לעזרתכם, אביעד.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
??? היי לכולם המקצוענים, אני צריכה המלצה על סוג, מותג של טאבלט בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים וכד' נראה לי גודל 10 יתאים מאד... חשוב לי ממשק משתמש נוח, מהירות תגובה, חדות מסך, סאונד אשמח מאד להמלצותיכם גלי
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חבר מחפש המלצה לרום מבוסס JB (או לפחות ICS) לגלקסי S2 שנקנה בחנות פרטית בארץ. הדרישות הן שהרום יהיה כמה שיותר יציב ובשל (כלומר כמה שפחות באגים) ובנוסף שיהיה קל במידת האפשר (מבחינת צריכת זכרון וסוללה). אשמח לשמוע המלצות.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני הכל - אני כרגע משתמש בגירסת 4.0.4 - האם גירסא זו "כבדה" על הפלאפון הזה? האם ניתן לשנמך (ואם כן איך ומה מומלץ)? לשדרג ? (אם בכלל יש גירסא יותר טובה לנייד הזה...) ולשאלתי - איזה ROM מומלץ לנייד הזה? איך ומה צריך לעשות בשביל להתקין ROM... אודה לקבלת הסבר בנושא בבקשה יחד עם הסבר במה מועיל הROM. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מכשיר ומתלבט בין הנקסוס 4 לONE X כמובן בשביל הנקסוס צריך לחכות שיגיעה ויהיה זמין אבל זה לא בעיה כמו כן נפח נמוך לעומת הONE X גם לא בעיה. אני יותר חושב לכיוון הנקסוס 4 כי אומרים הסוללה של ה one x נגמרת מהר מאוד וגם יש בעיות התחממות איתו. אז מה אתם אומרים שכדאי לקנות? והדבר הכי קריטי - האם לשני המכשירים אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב למכשיר ולצפות?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מטרה עיקרית- סריקת כל חומר הלימוד (מחברות, עבודות וכו') אל הטאבלט ועבודה עליו\איתו במקום להסחב עם קילוגרמים עודפים. מטרות משניות- קריאה (מאמרים וספרים), גלישה באינטרנט, מייל, משחקים בקטנה, מולטימדיה. צריך להיות מספיק חזק כדי לעשות את כל זה בו"ז בלי לגרום לי לתלוש את שערות הנחיריים בייאוש. עדיפות למערכת אנדרואיד כמובן, מסך איכותי בגודל 10' (פלוס, אני מניח שפחות מזה כבר יהיה קטן מדי לעבודה שוטפת), סוללה מספקת ללפחות יום. מי המתמודדים? תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרת את המערכת הפעלה ל ICS או החדש יותר, כרגע אני על 2.3.6 כמובן צריך תמיכה בעברית (קריאה וכתיבה, לא מעוניין בתפריטים בעברית) חיפשתי מדריכים באינטרנט ולא ממש הצלחתי להבין איזה מדריך מתאים לטלפון שלי, בחירת מודם, וכדומה. מה שיש לי כרגע על המכשיר זה: Model Number: GT-I9100 Android version: 2.3.6 Baseband: I9100XXKI3 Kernel Version: 2.6.35.7-I9100XWKK5-CL754841 root@DELL144#2 Build Number: madmack 2.3 אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי ללינקים מתאמים והוראות מתאימות. אם אפשר, שיהיה ROM רשמי שאני אוכל לבצע עדכונים דרך KIES בעתיד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט שהמטרה העיקרית שלו היא כתיבה בעט. התנסתי בכתיבה בטאבלט samsung ativ pc 500 החסרונות היו עט קטנה יחסית וכן שחלק מהכתיבה היתה פחות ברורה מכתיבה על דף . האם ידוע למישהו האם הפונקציות הנל טובות יותר במחשבים כגון המיקרוסופט סרפס פרו או ,asus vivo tabtf810 או בטאבלטים אחרים. אני מעונייל לקנות טאבלט במחיר של 4000שח ? האם קיימים טאבלטים PC אם מך גדול יותר שממלא אחר הפונקציות הללו. תודה צפריר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי N95 8GB . אני יודע זה טלפון ישן וזקן אבל בשבילי הוא עושה את העבודה..(יש לו רמקולים חזקים שזה חשוב לי..,מצלמה דיי טובה WI_FI) רק מה הוא כבר ישן ומתחיל לקרטע קיבל כמה מכות,המסך לפעמים לא עובד וגם יש קצת קורוזיה..בכל זאת לא פלאפון חדש וגם קניתי אותו משומש אז אני לא יודע מה הבעלים הקודם עשה איתו ..אני אשתדלתי לשמור עליו.. עכשיו אני רוצה להחליף אותו אבל אין שום מכשיר נכון להיום שמוצא חן בעיני אז חשבתי להזמין מEBAY אולי אותו פלאפון כזה ראיתי שיש הרבה N95 8GB ואז אני רק צריך להעביר את המקשים שיש לי בזה לפלאפון החדש ולצרוב עברית(שזה ממש קל) וזהו אבל בגלל שהוא קצת איטי שמתי לב(אני לא יודע עם זה בגלל שהוא התיישן ולא מתפקד טוב או שפשוט בגלל שאני מסתכל אל מכשירי…
-
- 88 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה רוצה לקנות טבלט עד 150$ חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי את הטבלט הזה מהאתר הבא http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-7-inch-ips-display-android-4-1-google-play-dual-cameras.html יש הרבה תגובות טובות על האתר אבל יש בו בעיה שאני לא מצליח לשים משלוח מסינגפור שקראתי שזה מומלץ וגם אם אני יקנה במשלוח רגיל זה יגיע אחרי 45 ואני לא יוכל לפתוח פניה בPAYPAL ראיתי אותו גם בbuyincoins אבל זה יוצא יותר יקר ואני לא יודע איך הם בטבלטים בדר"כ יש להם משלוחים מהירים אני מזמין מהם הרבה דרך המשתמשי אייבי שלהם מה שאני מחפש בטבלט זה אופיס חיבור HDMI כדי שאני יוכל לחבר לטלויזיה ולראות סרטים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כזה לפני זמן די רב. האם מישהו מכיר? האם ישנה דרך להעלות עליו אפליקציות? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, השאלה היא די פשוטה איך אני עושה שהמסך יהיה אופקי ולא אנכי כשאני בונה את העיצוב שלו באקליפס? הכוונה היא לפני ההרצה. נזכרתי בעוד דבר - יש סיבה שהוא לא נותן לי להריץ משהו שהרגע יצרתי? לא הוספתי שום קוד, פשוט פרויקט חדש, למה זה לא רץ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מתלבט ברכישת SAMSUNG ATIV SMART PC בKSP יש 2 דגמים, האחד: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A03IL שעולה 2790 השני: Samsung ATIV Smart PC XE500T1C-A01IL שעולה 3190 האם ההבדל היחידי בינם זה שלאחד יש סטיילוס ולשני אין או שפיספסתי משהו. לא מצאתי פרטים נוספים על דגם זה: XE500T1C-A03IL באינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחפשים סמארטפון בתקציב הנ"ל לאשתי. הוא לא צפוי להפעיל המון אפליקציות בו זמנית. GPS כשנאבד את הדרך, אימייל, לא הרבה מעבר. אנחנו נקנה בארץ (Eline חיפה) הציעו לנו: Samsung: Advance S ב- 1350 SIII mini ב-1580 Sony Xperia Sola ב-1150 Xperia U ב-1000 אבל כל מה שבאתר החנות הולך. המיני הוא קצת דחיקת התקציב מעבר למה שבא לנו לשלם, אבל אם יש סיבה טובה לכך נעשה את זה. חשוב לנו שצפיפות הפיקסלים תהיה נורמלית (הבנו שרצוי מעל 180) וראם לפחות 512. רשת המטררה היא הוט-מובייל, אבל אם מכשיר אחד ממש עדיף על האחרים נעבור לגולן. יש לי נטייה מסויימת למיני, א. כי הוא האחרון שיצא, כנראה יתעדכן הכי הרבה זמן, ב-רשת 4G, וגם בגלל שהגלקסי הבא (משהשנה האחרונה) אחריו עולה 1000 ש"ח יותר, בניגו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מחפש בהכרח סמארטפון, ולא ג'אנקפון, אשמח להמלצה טובה במחיר שפוי אם מישהו מכיר חניות במחירים טובים באיזור ירושלים, אפילו טוב יותר.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-