גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
קבלתי HTC שהיה שייך לרשת סלקום הSIM שלי שייך לאורנג המכשיר לא מזהה את הסים שלי מה צריך לעשות
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עברתי בשבועיים האחרונים מאורנג' לגולן. שמתי לב שמאז הניוד הקליטה של הנייד חלשה יותר. מישהו מכיר את הבעיה? האם זה משהו שקשור להגדרות שלא עשיתי כמו שצריך? הטלפון עובד בטכנולוגית דור 3. תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי (Sansa Clip Plus (4 GB שהיה מוצר למון (פאק בייצור) כבר מהיום הראשון אבל התעצלתי ללכת לחנות ועכשיו, לאחר כמה חודשים, הוא כבר בקושי מתפקד (+ נתקע לי הכפתור הדלקה בדיוק אתמול) כך שאני לא יכול לכבות את המכשיר. הבעיות שקיימות: 1) בטרייה תקולה, הבטריה לא מחזיקה מעמד הרבה זמן, ואינה יכולה להיטען כמו שצריך, המכשר נכבה באמצע הטענה שוב ושוב ולפעמים גם ההטענה מרוקנת את הבטריה. 2) מסך כבוי כמעט כל הזמן, גם כשאני לוחץ על כפתור הוא לא נדלק, רק לפעמים שבא לו. (ניסיתי גם לשחזר הגדרות יצרן ולא עוזר). 3) נתקע הכפתור הדלקה, כך שאינני יכול לכבות את המכשיר, ולהדליק אני יכול רק אם אני מחבר אותו לחיבור ה- USB של המחשב. האם האחריות עדיין מכסה אותי? או שייקחו ממני סכום כסף משמעותי על…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מ- ainolstore את ה- fire. ראיתי שהרבה שאלו לגבי זמן ואמינות המשלוח - אז לי לקח 3 שבועות דרך דואר סינגפור. שאלתי - הטאבלט הגיע עם אנדרואיד 4 (שהעברתי לעברית) אבל עם הרבה תוכונות סיניות שלא ניתן להסיר כגון לוח שנה, יומן בסינית וכו". לפני שאני מתחיל להוריד אנגרי בירדס וטמפל ראן ... 1. האם ניתו להסיר להתקין משהו ללא כל הסינית? 2. האם יש רום שבלי קשר עדיף להתקין כי הוא מהיר יותר . טוב יותר? חיפשתי ולא כל כך מצאתי תשובות. ליאור
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
דרוש סמארטפון למתחילים: אני מתלבט בין ה-SGS2 לבין ה-SGN. סוללה גדולה, אפשרות לשחק עליו משחקים, לשמוע עליו מוזיקה ולראות עליו סדרות (XVID מספיק, אין צורך ב-720P למרות שזה בונוס נחמד). אני הולך להשתמש בו הרבה ל-Waze, אז דרוש סמארטפון ללא רבב מבחינת ביצועי ה-GPS. אולי יש עוד אופציות? משהו של HTC אולי? אולי בכלל Win8 Phone? עד 2000 שקל, גמיש. איזה טלפונים יש בטווח הזה? האם להרחיב את הטווח?
-
- 147 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
שלום.כאשר אני מניח את המכשיר ללא כיסוי(יש לו מגן אחורי וציפוי שקוף)בכיס לפעמים מתחילה לפעול אפליקציה מסויימת -שכאילו נבחרה.אם המכשיר יהיה בנרתיק סגור האם הבעיה תפתר?האם מומלץ נרתיק אנכי? מבחינת נוחיות שימוש.אני לא מעוניין בנרתיק המחובר לחגורת המכנס אלא בנרתיק קל שיש בו גם הגנה למכשיר ולמסך בזמן נפילה וניתן להכניסו בקלות לכיס המכנס.תודה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע אייפון 3g 8GB ויש לי אפשרות לקבל מהעבודה טלפון משלל המכשירים שאורנג' מציעים ללקוחות עסקיים. אני אוהב את האייפון ולא יותר מידי חופר במערכת אבל באופן כללי הרעיון של אנדרויד נשמע טוב יותר. דבר אחד שחשוב לי זה שתהיה מצלמה כמה שיותר טובה. המחיר לא רלוונטי. ממה שראיתי האפשרויות הן, בין השאר: Samsung Galaxy SIII i9300 Apple iPhone 5 HTC One X ועוד רבים וטובים... להלן לינק: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/?key=8094 אשמח לשמוע את דעותיכם. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במערכת של אפל כבר מעל 4 שנים, מאד התרגלתי אליה והכל טוב ויפה.. השבוע קיבלתי S3 מהעבודה, וסוף סוף יש לי זמן להתפנות וללמוד את המערכת החדשה. ארשום כאן את כל השאלות שיש לי לפי מספור, שיהיה קל לענות עליהן. 1) אנשי קשר - מבחינת העברת אנשי קשר, סנכרנתי את כל אנשי הקשר של האייפון עם הגיימייל שלי, ככה שאני מאמין שזה יעשה את העבודה מבחינת העברת אנשי הקשר לטלפון החדש, נכון? איך אני מונע מאנדרויד לקחת אנשי קשר "לא רצויים" (סתם כתובות מייל ששמורות לי בגימייל)? 2) תמונות - כל התמונות שהיו לי באייפון נמצאות בסנכרון של הדרופבוקס. האם הוא ידע לסנכרן לי אותן בחזרה לטלפון החדש? 3) יש קייסים/מגני מסך מומלצים? (ספציפית מוצרים מאיי ביי או DX) 4) המכשיר מגיע עם הרום של סמסונג …
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם: קריאת ספרים, ניווט, גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכים ומשחקים פשוטים. גודל: מיני טבאלט נראה סביר. מחיר: מתחת ל3000 ש"ח שפה: אנגלית עם קריאה וכתיבה בעברית. מערכת הפעלה: אני נוטה לכיוון אנדרואיד. האם שווה לקנות בישראל או באמריקה?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לS3 אמור להיות אחד ג'יגה של ראם, כאשר אצלי ברום סטוק של סמנסונג 4.1.2 יש רק 832 מגה. 1) איפה השאר? אם המערכת עצמה לוקחת את השאר- אבל אז למה זה לא כתוב פשוט כמה היא לוקחת מהשלם? 2) מתוך 832 מגה תמיד תפוסים 500+. גם כשאני עושה CLEAR MEMORY עדיין 440+ נשארים תפוסים. מה גוזל אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת ... אם לא אני מצטער מראש! זה לא בא מכוונה רעה .. אם יש לי רעיון לאפליקציה אבל אם היידע שלי בתיכנות לא נראה לי שאני יוכל להוציא אותה .. אני צריך מתכנת שיפתח עבורי אותה ואני ישלם לו סכום כספי האפליקציה צריכה חיבור לפייסבוק מאגר נתונים של החברים שלי בפייסבוק ואפשרות חיפוש ... ומאגר דתה בייס על שרת חיצוני ... (זה קצת יותר מורכב אבל אני לא רוצה לעלות פה את הרעיון שלי) השאלה שלי היא: כמה מפתח צריך לדרוש על דבר כזה? + - והאם הנושא לא מסוכן לגנבת רעיון? אם אתם צריכים עוד פרטים בשביל לדעת מחיר + - תשאלו ..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי TF101 של אסוס והבנתי שאפשר לעדכן אותו לגרסא 4,אבל משום מה כאשר אני מחפש עדכון גרסא למכשיר בהגדרות זה לא מוצא לי אחד,ואני על הגרסא הרגילה והדיפולטיבית שלו(3 ומשהוא אני לא זוכר בדיוק). אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברצוני להזמין סמסונג גלקסי S3 דרך אמאזון ארה"ב ולהביאו ארצה דרך בת-דודה שלי שתגיע, המכשיר הינו Unlocked ומגיע בגרמנית, יש הסבר בעמוד של אמאזון כיצד להעביר אותו לאנגלית, השאלה שלי היא כזו ואני בטוח שחרשו על זה בטח בעבר: לא מפריע לי שהממשק יהיה כולו באנגלית (תפריטים וכו') אך מה לגבי עברית? האם המכשיר יידע לקרוא SMS בעברית, אתרים בעברית, אפליקציות, משחקים ותוכנות בעברית והאם אוכל לכתוב בו בעברית או שאצטרך להוריד מקלדת עברית בתור אפליקציה? אשמח לעזרת החברים שיודעים או התנסו זאת, שוב לא מדובר בצריבת עברית אלא שאלה איך לתפעל את המכשיר כך שיידע לקרוא עברית ואוכל לכתוב בעברית, זה המכשיר אותו אזמין: http://www.amazon.com/gp/product/B00812YWXU/ref=as... תודה לכולם אנ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביום שישי עשיתי רוט לגלקסי 3 שלי והכל עבר חלק. התקנתי titanium backup וגיביתי את הפלאפון וסידרתי הכל אבל יש לי בעיה שכאשר אני מנסה לבדוק אם יש עידכון גירסא נכתבת הודעה שהפלאפון שונה כאילו בגלל הרוט ואין לי אפשרות לבדוק עידכוני גירסא ואני יכול לבדוק רק דרך המחשב. האם אני מחוייב לעדכן דרך המחשב רק ואני לא יכול לעדכן דרך האוויר? עוד שאלה: האם עכשיו שיש לי רוט אני יכול לשים מוד של יישור עברית לימין מבלי להחליף רום? עוד שאלה: האם הפלאפון מהיר יותר עם הממשק touch wiz של סמסונג או שהוא מהיר יותר עם לאנצ'ר כמו nova launcher? עוד שאלה: האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני החלפה של רום במידה שארצה או שאני פשוט צריך רק לבחור רום ולפעול לפי ההוראות? תודה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי גלקסי נוט 2 וכל פעם שאני רוצה לשלוח SMS לקבוצה הוא מאפשר לי לסמן רק 10 מהם, מה שגורם לאי נוחות בשליחה לקבוצה גדולה כי צריך כל פעם לסמן ידנית 10 אנשים. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום על המכשיר שלי מותקן רום cm 10.1 עם קרנל של סמפור 2.8.3 האוברקלוק הגבוה ביותר שאני מגיע אליו (בלי קריסה של המכשיר) ,עם המנג'ר של סמפור ,הוא של 50 מגה הרץ נוספים. ובכללי הקרנל מאפשר האצה של 200 מגה הרץ.. חשבתי אולי להתעסק קצת עם המתח אבל אין לי נסיון בזה. אודה אם מישהו בעל ניסיון יוכל להמליץ לי על מתח לא מסוכן שיאפשר לי להרים טיפה את הביצועים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול אני מחפש טאבלט 10 אינץ' באזור ה 1500-2000 שקל, מצאתי את שתי אלה, קראתי עליהם ביקורות נשמע נחמד .. אבל אני לא יודע מי מהם עדיף ? או שבכלל במחיר הזה יש משהו יותר טוב שמתאים לדרישות. אני אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני רוצה להשתדרג מהאייפון 4 שלי לסמרטפון חדש. הדרישות שלי זה מסך יותר גדול ויותר איכותי או באותה רמה מהאייפון, מצלמה יותר טובה, מעבד יותר מהיר. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם הנוקיות החדשים נתמכים ברשת החדשה של אורנג' ? בביקורות בעולם כתוב שהם תומכים בHD VOICE רוצה לוודא שזה תקף גם כאן.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה זמן שאלתי עליו פה.. וקניתי אותו מKSP, שכרגע הם היחידים שמוכרים פה בארץ.. עד שיורוקום יתאפסו על עצמם(מאוחר כרגיל)... בתחילה המכשיר היה נתקע לי בתדירות כ"כ גבוהה...הייתי איתו שבוע והוא נתקע המון, שלחתי אותו לבדיקה והחליפו לי למכשיר חדש, וזהו! המכשיר היה תקול...המכשיר החדש אדיר! שום תקלות או ריסטרטים, עובד מהר וזה עוד לפני העדכון המדובר שאמור לצאת גם לנוקיה, מערכת ההפעלה פשוט תענוג, אמנם עדיין בתחילתה ואין המון אפליקציות, ויש עוד כל מיני שיפורים שצריכים לדעתי להיות אבל תאמת שלא חסר לי כלום, חוץ מWAZE שאמור לצאת בזמן הקרוב, מצלמה מדהימה!!! פשוט ככה! הסנכרון עם הרשתות החברתיות מעולה, צפייה באתרים ממש כמו במחשב רגיל.. עם אקספולרר 10 לWP. ממליץ בחום! אמנם יקר מאוד אבל ש…
-
- 40 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
-
אם אני עכשיו רוצה ללכת ללמוד שפת תוכנה Objective-C לא מצאתי הרבה מדריכים ללמידה של השפה הזאת אבל יש הרבה מאוד ברשת ללמוד c ... עכשיו הבנתי ששניהם זהים ומי שיודע c יודע גם Objective-C זה נכון? או ששני השפות הם שונות? אם אני רושם נגיד משהו בשפת C או c++ אני יוכל לתרגם אותה גם ל Objective-C ? ואם אין לי אנגלית אבל אני ממש רוצה להיכנס לתחום וללמוד שפה אפשרי ללמוד? או שבלי אנגלית אין מצב בעולם? אני רוצה ללמוד לפתח אפליקציות של אפל זאת המטרה תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גרסת קושחה נוכחית : PDA:LH3 / PHONE:LH3 / CSC:LI1 (ILO) גרסת הקושחה העדכנית : PDA:LL4 / PHONE:LK4 / CSC:LK9 (ILO) האם העידכון מוחק דברים ומעלים את העברית ? (קניתי את הגלקסי בחנות פרטית והתקינו לי שם עברית )
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
בקרוב אני אםטר מהS1 שלי ואני זומם על מרובע ליבות כמובן בכמה שפלות יש שני מועמדים א. HONOR 2 ב. NEWMAN N2 איזה חברה מוכרת יותר פרי לינדר או ניומן או הוואי יש בהם הרבה קרינה??. תודה מראש אם יש מכשיר דומה תרגישו חופשי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-