גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היום ניסתי לגלוש בבית דרך הגלקסי 3 ובשם משתמש שלי כתוב - Not in range ואנני יכול להתחבר למרות שאני ליד הראוטר. מחקתי את שם המשתמש ורשמתי שוב כולל סיסמא ושוב בשם משתמש כתוב - Not in range , ברצוני לציין שאף פעם לא הייתה בעייה להתחבר לרשת. אשמח לקבל סיוע בתודה מראש. הסתדר, האלחוטי בראוטר היה מנותק חיברתי והכול הסתדר תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/sony_launches_xperia_z1f_on_ntt_docomo_in_japan-news-6951.php למה סוני, למה??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. חבר בארה''ב רוצה שאני אדאג לקנות טאבלט למישהו ויממן קנייה בתקציב של 1000 - 1100 ש''ח. אני שוקל בין להזמין מחו''ל לבין לקנות בארץ טאבלט עם חו''ל, אצטרך לרכוש מתאם לשקע ישראלית, לוודא אחריות בינלאומית ולשלם מיסי יבוא. אולם אפשר לרכוש מגוון רחב של מגני מסך ונרתיקים. עם ארץ, ייצא טיפה יקר יותר אבל יש אחריות מקומית. אולם יש בעיה עם איכות וזמינות של מגן מסך ונרתיק. איזה מכשיר תמליצו? היעוד יהיה לקריאת ספרים, השתתפות ברשתות חברתיות, גלישה באינטרנט ושיחות אודיו עם וידאו בסקייפ. חשוב שלא יהיה גדול עם מסך 10 אינץ' וגודל של 8 אינץ' לדעתי הכי טוב. ראיתי שניי מכשירים שעומדים בטווח תקציב שזה Samsung Galaxy TAB3-T310 ו-ASUS MEMO PAD HD7 Samsung נותנים אחריות של שנתיים וחצי אבל ASU…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ס.. רוצה מכשיר שיהיה ייעודי למוזיקה. עד אזור האלפיה (כולל לוח מקשים עברי). לא יד שניה. תוכנות שמעניינות אותי: חיבור native 3.5 לאוזניות (מתכוון בחדר שינה לחבר לרמקולים 2.1 של harman/kardon) תמיכה ב-A2DP (לשימוש עם S9 ברכיבה על האופניים) אם יש לו נרתיקי זרוע ייעודים למטרה זו, זה גם נחמד. כפתורים ייעודים למוזיקה שמגיעים אליה בלחיצת כפתור ללא כניסה לתפריטים - חובה! העתקת שירים פשוטה ויצירת פלייסליסטים מספריות אם ניתן. תמיכה ב-TRACKID או משהו בסגנון. הצגת תמונת המתקשר על כל המסך. דק שלא מפריע בכיס זה נהיידר. לא מעניין: צילום בחושך, WIFI, הצגת סרטים, קיבולת נפח מרשימה. מתלבט בין הדגמים שבכותרת אלא אם כן יש עוד משהו לשקול שלא חשבתי עליו? ישנה נטיה קלה לנ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אילו נגנים תומכים בעברית מלאה (לא מציגים עברית הפוך). כמו כן, לאילו נגנים אפשר להוריד עדכון לתמיכה מלאה בעברית, כך שניתן לקנות נגן בחו"ל ולעדכן אותו בתמיכה לעברית. תודה, ג'ו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו תוכנות יתאימו לפרטים הנ"ל עבור מכשיר TOSHIBA G810. בקרוב סקירה של המכשיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ! אני מחפש לקנות פלאפון במחיר עד ל2000 ש"ח. עם חריגה מקסימלית (רק אם חובה) ל 2500 אני לא מבין גדול בפלאפונים ועד לאחרונה החזקתי באייפון 3 שגם אותו לא קניתי אלא קיבלתי. אני מעוניין להשתמש בו בעיקר לאינטרנט אבל מלבד זאת חשוב לי - א- שלא יהיה אחד שנהרס מכל מכה פשוטה על אף שיש מגנים. ב - שתהיה אפשרות להרחבה נוחה ומהירה של הזיכרון. ג- שתהיה מצלמה ברמה אשמח לעזרתכם ועצתכם. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברת HMD Global ניצלה את תערוכת ה-IFA 2019 הגדולה בגרמניה בכדי להציג צמד מכשירים חכמים לשוק הביניים - ושלושה מכשירים סלולריים טיפשים שמזכירים את ימי תחילת המילניום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
LG Chem, חברת הכימיקלים הגדולה בקוריאה וחברת בת (כמובן) של LG, סיימה את הפיתוח של הדור הבא של המסכים הגמישים, עם ההבטחה שמסכים אלה יוטמעו כבר השנה בסמארטפונים בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-lg-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הIPOD החדש של ה30GB ב250 יורו בברלין השבוע. יש נגן יותר טוב ממנו במחיר כזה? ניגון סרטים זה MUST, ולכן גם מסך סביר, הנפח פחות חשוב לי. אבל ב250 יורו זה נראה אחלה נגן. נ.ב. אם זה חשוב אז אני מתכוןן לחבר אליו CX300. הצעות? סיבות לא לקנות IPOD?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיצר סיפור עצוב... רציתי לעדכן את הקשוחה במכשיר שלי...עכשיו המכשיר מאורנג זאת אומרת לבד אני לא יכול לעדכן את המכשיר בבית אלה רק דרך אורנג... בכל מקרה מצאתי פיתרון איך לעדכן לבד וכבר הייתי בעידכון אבל איכשהו הUSB בין המחשב ל מכשיר התנתק(לא פיזי) משהו השתבש בוינדוס....עכשיו המכשיר לא נדלק אפילו... ראיתי יש מלא מדריכים איך אפשר להחיות אותו אבל חייב ציוד מיוחד שיש לטכנאים של כל הבסטות של הפלאפונים... מישהו יודע אם באמת עוד אפשר להחיות אותו?אני מפחד שבאורנג יגידו שעשיתי עידכון לבד וזה הבעיות שלי כי הייתי צריך דרכם... מזה בבאסה אני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה העמוד של המוצר : פה. יש לי כמה שאלות : איזה מודל זה ?. D5803 או השני ?. יש הבדל משמעותי ביניהם ?. לטלפון הנ"ל יש 2 ג"ב ראם ?. יש איזושהי דרך לבדוק מהי שנת הייצור שלו ?. מהי סדרת הייצור שלו, לפני הזמנה ?. (כי, להבנתי, בסדרות הראשונות הייתה איזו תקלה בתהליך הייצור והמסכים נשברו ללא סיבה). תודה !.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות לרום עדכני לGALAXY S5 עדיפות לאחד שמבוסס על הרומים של סמסונג אלא אם יש אחד ממש טוב שלא מבוסס על הרומים של סמסונג. כרגע משתמש בOMEGA ROM כבר יותר משנה וחצי. אשמח להמלצות, בתרד של רומים מומלצים אין יותר מדי דברים מעניינים. תודה על ההמלצות מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור כי המיקרופון בגלקסי S2 שלי בדיוק התקלקל והורים שלי יהיו באילת ביום ראשון אז תהיה אופצייה לקנות בלי מע"מ. ברירת המחדל שלי הייתה הS5, אך לאחרונה סיפרו לי על כל מיני תקיעות ותקלות במכשיר, וגם מבחינה עיצובית הוא נראה קצת מאכזב. בעיקרון הכי חשובה לי איכות הצילום, חיי סוללה ארוכים, אמינות וגודל סביר (הגודל של S5 נראה לי ממש על הגבול העליון, הייתי מעדיפה קצת יותר קטן). HTC M8 נראה מאוד נחמד, אבל לא אהבתי את זה שאי אפשר להחליף סוללה. ד"א אם בכל זאת ללכת על S5, ראיתי שיש בKSP כל מיני דגמים במחירים שונים, מה ההבדל ביניהם בכלל חוץ מה4G? http://ksp.co.il/?select=.272..573..137..1994.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&a…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לקנות גלקסי 5 ממקום פרטי כי שם הכי זול אבל אני שם לב בחוות דעת של זאפ שהרבה מתלוננים על התנערות מאחריות של החנויות כאשר המכשיר מתקלקל,גם לא מעט מתלוננים שהמכשיר מתקלל אחרי כמה חודשים מאז שנקנה..זה הגיוני? ..כדאי לי לקנות מכשיר ממקום פרטי ואז פשוט לבטח אותו בחברת סלולר שאני נמצא בה? ביטוח בסיס באורנג' עולה בערך 30 שקל לדעתי עדיף
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]המלצה למקרן אני מחפש מקרן כיס קטן ושיהיה חזק שיוכל להקרין באור יום באיכות טובה ושיהיה אפשר להטעין אותו דרך הרכב חיבור USB. ואיך אפשר להקרין דרך הרשת ממקום מרוחק למשל בעזרת מתאם אלחוטי שמתחבר ב USB וניתן יהיה להשתלט על המקרן מרחוק או שכל פעם שהמקרן הידלק אז שהוא יקרין מהרשת ישר את מה שרץ במחשב כמובן שהכל באלחוטי האם זה אפשרי? וגם איפה ניתן לרכוש מדבקת SMARTFILM שאפשר להקין על זכוכית או שמשות תודה על העזרה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מוצר קטן ומדליק שעונה לשם Bixi רוצה לקבל את הכסף שלכם במימון המונים, ולהפוך למעין קינקט עבור המכשירים החכמים שלכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות נגן. ההעדפות שלי הן לנגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי מבחינת אופציות, פונקציות, אביזרים (כדוגמת רדיו, הקלטה, תצוגה של וידאו, USB-OTG, יציאות פלט למערכות אחרות, נפח - שישמש כמו כונן נייד - מה שמביא אותי למבוססי HDD, וכו'), לכן פזלתי לקטגוריית ה-PVP. כמובן שאיני רוצה להיות תלוי בתוכנות תיווך בצורה מוגזמת (כלומר שיהיה DRAG & DROP, ושיתמוך בפורמטי וידאו כמו שצריך, כך שלא צריך לעבד כל ווידאו). אלו שמשכו את עיניי הם: Cowon A2 30GB Archos AV500 אם יש לכם הצעה נוספת (באותו טווח מחיר), דעה, שיקול אחר, אשמח אם תשתפו אותי (זה שפזלתי ל-PVP לא אומר שאי אפשר להמליץ גם על נגני MP3 שיתאימו למה שאני רוצה, כמובן שבמקרה זה וידאו אינו שיקול עיקרי).
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל האחסון מלא בזבל שאני לא יודע איך להגיע אליו - איזה עשר גיגה מסתוריים וה lp המעפן הזה... איך עושים זאת? תודה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היום כמעט לקחתי את הרייזר ומישהו עצר אותי אמר לי שהוא בדיוק החזיר אותו ולקחת את הגלקסי (השני שלו) טען שזה פשוט לא כמו הסמסונג. שלושת הסיבות שבגללן אני מתלבט ולא הולך על בטוח ולוקח את הגלקסי הן: 1. רזולוציה גבוהה משמעותית ברייזר, כלומר חד יותר ואם אני לא טועה איכות טובה יותר בחיבור למסך חיצוני. 2.חיבור HDMI אינדיבידואלי לרייזר לעומת הגלקסי שיוצא מאותו חור של הUSB שכנראה גם סיפור להשיג את המתאם בארץ. 3. העיצוב של הרייזר, אבל כמובן שאנו אנשי הפורום יכולים להבליג על פרט לא משמעותי כגון הנ"ל לטובת ביצועים. אז על איזה מהם תמליצו לי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מין HTPC לחדר שלי הכיוון שחשבתי זה לקנות את זה http://dx.com/p/minix-neo-x7-quad-core-android-4-2-2-google-tv-player-mini-pc-w-2gb-ram-16gb-rom-bluetooth-eu-plug-234465?utm_source=dx&utm_medium=homeleft4&utm_campaign=sku234465 השימושים זה אינטרנט וסרטים זה יתאים? כדאי לשדרג אותו לUBUNTU?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם לא פרסמתי בפורום הנכון, אשמח אם תעבירו. לפני כחודש אבחנתי תקלות בתצוגה במכשיר הטלפון מסוג סליידר, אחרי פירוק גיליתי את מקור התקלות, כבל פלקס קרוע. הזמנתי מאיביי בעלות של כמה דולרים בודדים ואחרי שהגיע הרכבתי והפעלתי, על פניו הכל חזר לקדמותו, עד שנטען הממשק. הממשק שהתקבל מוזר מאוד, הוא לא מכיל תפריטים כפי שהיו קודם, אמנם ניתן להוציא שיחות ולקבל, לשלוח הודעות ולצלם תמונות, אבל לדוגמא אין שום דרך להגיע לתפריטים לשנות הגדרות וכו'. כמו כן, זיכרון הטלפון נמחק, שזה כולל הודעות ואנשי קשר. הגעתי למסקנה שכנראה משהו בקושחה התקלקל, על ידי שימוש בקוד טכנאי הגעתי לגרסת הקושחה: S6703JJJE1 ניסיתי לחפש קצת ברשת והמקומות היחידים שהכילו את הקושחה (GT-S6703T_Israel_PCL_JJJE1.zip) נראים אתר…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה כאן בפורום קישור לחנות מומלצת בלונדון למכשיר HTC ואני לא מוצא את הקישור. מישהו יכול לכוון אותי לאתר של החנות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנדרויד עם נתונים די מרשימים + מקרן. http://www.gsmarena.com/samsung_i8520_beam-3150.php וידאו:
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-