עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. http://www.gsmarena.com/sony_launches_xperia_z1f_on_ntt_docomo_in_japan-news-6951.php למה סוני, למה??

2. Started by Vidati,

אני לא אחד מאותם אנשי הבוקר. השעון הביולוגי שלי עובד הפוך. לא משנה מה אני עושה ולא חשוב כמה שעות בלילה אני ישן, ברגע שהשמש עולה אני עייף - וכשהיא נעלמת מהשמיים אני מוצא את עצמי מלא מרץ ומוכן לפעולה. יחד עם זאת, יש לי דבר אחד המשותף עם חובבי הבקרים - ההתעוררות הורגת אותי. העולם יוצר טכנולוגיות חדשות ללא הרף, חלקן נועדו להפוך את היקיצה לנעימה יותר - למשל מערכות סטריאו או טלפונים סלולאריים המנגנים את השיר האהוב עליכם כצליל היקיצה, אך גם מערכות אלו סובלות מבעיות - או שהמוסיקה הופכת לחלק מהחלום ואנו נשארים במיטה, או לחלופין אנו מוצאים את עצמנו שוב מתעוררים בבהלה בגלל שהשיר קצבי מידי. נראה שאין ישועה ונגזר עלינו להתעורר עם דופק גבוה וחיים קצרים יותר. לחיינו נכנסת ההמצאה החד…

3. Started by Joeh,

שלום! רציתי לדעת אילו נגנים תומכים בעברית מלאה (לא מציגים עברית הפוך). כמו כן, לאילו נגנים אפשר להוריד עדכון לתמיכה מלאה בעברית, כך שניתן לקנות נגן בחו"ל ולעדכן אותו בתמיכה לעברית. תודה, ג'ו.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. זה העמוד של המוצר : פה. יש לי כמה שאלות : איזה מודל זה ?. D5803 או השני ?. יש הבדל משמעותי ביניהם ?. לטלפון הנ"ל יש 2 ג"ב ראם ?. יש איזושהי דרך לבדוק מהי שנת הייצור שלו ?. מהי סדרת הייצור שלו, לפני הזמנה ?. (כי, להבנתי, בסדרות הראשונות הייתה איזו תקלה בתהליך הייצור והמסכים נשברו ללא סיבה). תודה !.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הכוונה לנניח כרגע אני עם רום 5.0.1 של סינגפור שיצא בחודש אפריל. כרגע ראיתי שיש רום באותה הגירסא רק של מדינה אחרת וחדש יותר שיצא בחודש מאי. האם מומלץ לצרוב את הרום הנ"ל או להישאר עם הרום הנוכחי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by orjerby2013,

אני מחפש לקנות טאבלט שעובד על ווינדוס 8 במחיר של 3,000 ש"ח+-. אני ישתמש בו בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים לא יותר מדיי כבדים. הנה מה שאני מחפש בטאבלט מהכי חשוב להכי פחות חשוב: 1. שהסוללה בו תהיה הכי חזקה שאפשר למצוא, שיחזיק כמה שיותר זמן. 2. מפרט טוב, שיהיה אפשר להריץ משחקים בצורה טובה, משחקים לא יותר מדיי כבדים. 4. מסך כמה שיותר גדול. 3. עיצוב, כמה שיותר יפה מגניב ונוח ככה טוב יותר. אני לא מבין בכלל בטאבלטים, מה נחשב היום טוב או לא טוב, אני יצטרך כמה המלצות שתואמות את מה שציינתי ואני ישווה ביניהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Iriver IFP1090 256Mb - ב - 394 Or Iriver IFP795 512Mb - ב - 399 Or Creative Muvo Slim 1GB - ב - 472 Or MZNE410 Sony - ב - 328 תקציב: 400-500שח רצויי פחות כדי שישאר לאוזניות תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by koby058,

חוץ מהשרות של סלקום או אורנג

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by VoLcAnO11,

שלום, כבר הרבה מאוד זמן שמופיעה אצלי הודעה כזאת: "כרטיס SD ריק או במערכת קבצים לא נתמכת" כשהוא שואל האם לפרמט אני אישרתי, כל הנתונים נמחקו אבל עדיין זה ממשיך להופיע ומעבר להודעה הזאת אין לי יכולת לצפות בכרטיס הזיכרון החיצוני ולהכיל בו קבצים. המכשיר לא מצליח לזהות אותו... מה אפשר לעשות? תודה

10. Started by shaks,

היי, אשמח להמלצות לרום עדכני לGALAXY S5 עדיפות לאחד שמבוסס על הרומים של סמסונג אלא אם יש אחד ממש טוב שלא מבוסס על הרומים של סמסונג. כרגע משתמש בOMEGA ROM כבר יותר משנה וחצי. אשמח להמלצות, בתרד של רומים מומלצים אין יותר מדי דברים מעניינים. תודה על ההמלצות מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש למכשיר רדמי נוט 4 אנדרואיד 6 שהוא כבר לא תומך כמעט אף אפליקציה , הבעיה שיש לו מעבד מדיהטק ולא סנפדרגון ואני לא מוצא גרסה שמתאימה ל MTK אין דרך לשדרג את מערכת ההפעלה מאנדרואיד 6 ל 8 ? בגירסה 8 כל האפליקציות עובדות , הסנפדרגון למשל ברדמי נוט 4 יצאה לו גירסה תואמת לאנדרואיד 14 ! יש למישהו קישור לגירסה אנדרואיד 8 ?

12. חבר נוסע לארה"ב בעוד שבועיים ואני שוקל להביא משם את דגם של ה8 גיגה..(זה מה שיש בחנות) השאלה שלי למבינים פה האם ניתן לפרוץ לסלקום? עם עברית מלאה? מספיקה לי עברית לאינטרנט וSMS יוצא ונכנס, זה אומר מקלדת עברית. האם יש חסרונות ממש קריטיים שאני אמור לדעת עליהם? מה לגבי עידכונים עתידיים? חסימות פירמוור.. אשמח לעזרה\ הפנייה למי שמבין. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Lord Richard,

הרבה אנשים אומרים שה N86 הוא הטכנולוגיה של אתמול, והיום יש מכשירים טובים יותר של נוקיה במחירים זהים ואולי טיפה יותר גבוהים אבל טובים הרבה יותר. למשל בספיקר, תאורה, מוזיקה ומהירות, המקשים קטנים. האם כדאי לקנות היום N86 בתור פלאפון שיהיה הכל "כמו מחשב" ויכול להיות שאנשים פשוט סתם מגזימים? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Sere,

disregard

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, אני מחפש לרכוש מכשיר הקלטה קטן (גודל של DOK) שיאפשר הקלטת סאונד איכותית ולאורך הרבה זמן. נאמר יממה לפחות. כמו כן, יהיה נחמד אם הוא יהיה גם נגן מוזיקה טוב. יהיה יתרון טוב אם אוכל לתפוס אותו על הצוארון של החולצה כמו הנגני מוזיקה הקטנים. כמו כן, אני רוצה להקליט כשהוא תפוס לי על הצואר ואני רוצה שהוא יקליט בצורה סבירה קולות קצת רחוקים ממני, לא רק את הדיבורים שלי. הוא אמור לשמש כרגע להקליט ימים שלמים של סאונד כשהוא עליי (לאיזשהו פרוייקט) ובעתיד להקליט הרצאות בלימודים ולשמוע מוזיקה. ראיתי בזאפ את הSANSA קליפ, הוא נראה לי מתאים, מה דעתכם עליו? ועוד משהו - ראיתי כאלו שמציגים וידאו - האם יש כאלו שגם מקליטים וידאו? ואם הוא יהיה גם זול אז בכלל שיחקתם אותה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חודש לאחר שנחשפו רוב הפרטים על הדור החדש של מכשירי ה-Moto G ו-E הזולים של מוטורולה, חושפת החברה באופן רשמי את גרסת 2015 לאחד הסמארטפונים המשתלמים ביותר בעולם הזה לכתבה: http://hwzone.co.il/moto-e-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%aa-2015-%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%a8-4-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-64-%d7%91%d7%99%d7%98-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%90%d7%97/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Deddy,

קיבלתי עכשיו איימייל מZAGG והם הביאו לי שני קופונים (חד פעמיים) ל25% הנחה, הם תקפים לשבוע, אז השתיים הראשונים שמבקשים זוכים..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ronbubl,

האם מישהו מכיר חנות בחיפה שמוכרת את הכיסוי הנ"ל? מישהו קנה והתנסה בכיסוי הזה? http://www.iphonecover.co.il/?view=products&id=546697

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי Nokia E71, והתקנתי עליו Google Maps שגם יודע למצוא אותי, מה שנחמד. יש בעיה קצת מעצבנת עם זה שהעברית הפוכה, אבל לא נורא. בשביל התמצאות כללית זה עדיין כלי לא רע בכלל. השאלה היא - איך הוא יודע איפה אני? כל אפשרויות הGPS במכשיר שלי מבוטלות, וWAZE למשל לא מצליח למצוא אותי, אז השאלה פשוטה: איך גוגל מפס יודע?!#

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by simla101,

בזמנו הגיע שלט LCD עם הH140-120...הייתי רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות את שלט הLCD בחנויות בארץ/ששולחות לארץ... השלט מיועד לH340...ככה שאם יש שלט אחר שלא ידוע לי עליו שתומך בנגן הזה אני גם אשמח לקבל הצעות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by josephdbouhnik,

למה אני לא מצליח לראות אתרים בצורה רגילה במכשיר שלי? אני עם מכשיר מוטורלה xoom

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by proevo4ever,

אני מחפש לקנות IPAD ב EBAY האם סים של VERIZON או SPRINT יעבוד עם סים מקומי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by meni123,

אני מעוניין לרכוש http://www.ibuygou.com/category/xiaomi- ... 7-473.html האם הגרסא הזו עובדת בארץ ללא תקלות (עם hot mobile)? מה לגבי GPS? כמו כן, באיזה אופן כדאי לשלוח על מנת להמנע ממכס? מה הסיכוי שיתפסו במכס, ובמידה וכן כמה זה אמור לעלות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ראיתי באתר איביי סוללה מקורית בייחד עם מטען לסוללה לגלקסי 4 http://www.ebay.com/itm/Original-Sam...item4ac4e0f6b9 שתי שאלות: האם הסוללה והמטען הללו מקוריים? והאם המטען כולל חיבור usb או כבל לחשמל ?

25. Started by ag80,

שלום לכולם, יש לי נוקייה 6680 שנקנה בשנת 2005 מרשת אורנג, הפאלפון היגיע פתוח רק לחברת אורנג,סים של חברות אחרות הוא לא מקבל- מבקש קוד. שאלתי היא כזאת:האם אני זכאי לקבל מחברת הסלולר(אורנג) שירות פתיחת המכשיר שלי לכל הרשתות ע"פ חוק בצורה חינמית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.