גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
יש איזה פתרון יותר טוב כדי לסנכרן SANSA מMEDIA PLAYER? אני ממש לא אוהב את זה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ס.. רוצה מכשיר שיהיה ייעודי למוזיקה. עד אזור האלפיה (כולל לוח מקשים עברי). לא יד שניה. תוכנות שמעניינות אותי: חיבור native 3.5 לאוזניות (מתכוון בחדר שינה לחבר לרמקולים 2.1 של harman/kardon) תמיכה ב-A2DP (לשימוש עם S9 ברכיבה על האופניים) אם יש לו נרתיקי זרוע ייעודים למטרה זו, זה גם נחמד. כפתורים ייעודים למוזיקה שמגיעים אליה בלחיצת כפתור ללא כניסה לתפריטים - חובה! העתקת שירים פשוטה ויצירת פלייסליסטים מספריות אם ניתן. תמיכה ב-TRACKID או משהו בסגנון. הצגת תמונת המתקשר על כל המסך. דק שלא מפריע בכיס זה נהיידר. לא מעניין: צילום בחושך, WIFI, הצגת סרטים, קיבולת נפח מרשימה. מתלבט בין הדגמים שבכותרת אלא אם כן יש עוד משהו לשקול שלא חשבתי עליו? ישנה נטיה קלה לנ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי יש את הנגן X5 של IAUDIO ויש פה בעיה שכבר פעם שנייה חוזרת שפשוט החיבור של האוזנייה במכשיר דיי דפוק ותיקון של זה ועוד בלי אחריות זה, איזה 400 ש"ח בכל מקרה אני חשבתי לקנות את המכשיר D2 עכשיו השאלה היא אם יש הבדל משמעותי בין ה HDD של IAUDIO לבין נגן הפלאש? כאילו איך מתבצעת העברת השירים? כי לדוגמא יש את הITUNS של אפל ואני ממש לא התלהבתי שאני צריך להתקין תוכנה צד שלישי ולהעביר שירים. ועוד משהו בעתיד אתם חושבים שיצאו ;16 ג"גה זיכרון פלאש? ואם זה יתמוך בנגן הנ"ל תודה מראש לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי LG G2 בגרסת ה-16GB. בעקרון אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הבעיה היא האחסון הקטן. יש לי מעט מאוד נפח במכשיר ואני לא יכול להתקין אפליקציות אפילו וניסיתי למחוק דברים שאני לא צריך. ניסיתי בעבר להשתמש בענני אחסון למיניהם כמו Dropbox וכד' אבל הם פשוט לא עשו עבודה טובה, הם הורידו מאיכות התמונות וגם לקח הרבה זמן לוידאו להטען דרך הענן. האם זה צעד נכון להחליף מכשיר רק בגלל נפח אחסון? האם זה ישתלם למכור אותו ולקנות אותו אחד רק בגרסת 32GB?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה את הפלאפון מחברת אורנג' או אופיס דיפו השימוש שלי הוא בסיסי ביותר אני מעדיף דגם בלי הרבה קרינה. מקשים רכים ולא קשים, לא חובה מצלמה לא צריך אינטרנט ומסך מגע.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם המפות של IGO MORE ו- IGO 8 הן אותן מפות. יש לי מכשיר עם ה- MORE ואני מעוניין להכניס אליו מפות של אירופה אבל מוצא רק מפות ל-8.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות iPod 20GB צבעוני ב-700 ש"ח (משומש), עם אוזניות וכבל חיבור למחשב - האם לדעתכם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיזה אני משיג FIRMWARE מקורי של סמסונג\אורנג' הכי חדש? אני צריך לדגם Samsung S8300 בגדול יש לי של סלקום "S8300JIIE1" מצאתי את זה בנוסף:S8300XXJA1 שזה "הכי חדש" אבל אני לא יודע אם יש עברית ואם זה יעבוד. רעיונות? בגדול אני רוצה את הכי חדש, בלי כל "הזבל" של סלקום בפלאפון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מכניס סיגמא ואומר לו להתחבר אבל זה לא קורה. LG G2
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היה כאן בפורום קישור לחנות מומלצת בלונדון למכשיר HTC ואני לא מוצא את הקישור. מישהו יכול לכוון אותי לאתר של החנות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, למישהו יש את המכשיר? מישהו יכול לחוות עליו דעה? דבר שני, כשיציא WP8 האם אני יוכל לעדכן או שזה יהיה בלאגן\בלתי אפשרי? 3. למישהו יש מושג אם כאשר יצאו מקשים בעברית אני יוכל להתקין אותם? ראיתי את המכשיר פה בכמה מקומות בקצת מעל 300 אירו והוא ניראה ממש נחמד ולא יקר, די בא לי עליו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההתלבטות שלי בעיקר היא ברמת המערכת הפעלה.. נורא חשוב לי חיבור\אינטגרציה עם הפייסבוק, טוויטר, מסנג'ר, אייסיקיו, מיילים זורמים, קישור אנשי הקשר לפרופיל שלהם בפייסבוק. העניין עם E72 הוא שנורא נמאס לי מסימביאן.. התוכנה נורא משעממת וחדגונית. אבל אין מה לעשות מבחינת מכשיר עסקי הוא עושה את העבודה.. העניין הוא שאני פתוח להצעות על מכשירים עסקיים אחרים או אפילו לא עסקיים העיקר שידעו להתחבר ולמזג בין כל העולמות, לדוגמא היה לי את ה HTC HD2 והוא ידע לעשות את זה מעולה.. אבל מסך מגע זה קצת turn off בשבילי כרגע ואני מעדיף משהו שמשדר עסקיות.. השאלה אם בלאק בריי עונה על כל הדרישות.. אף פעם לא היה לי נסיון עם התוכנה עצמי של בלאקברי.. איך הוא עובד עם כל הפלטפורמות שהצגתי למעלה? הבנתי שחייבי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר Foxxcon m512 infocus . ויש עליו את הרום הסטנדרטי של foxxcon . יש אפשרות לצרוב עליו רום של cyanogenmod או כל רום אחר שיתמוך ב lollipop 5 ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אילו נגנים תומכים בעברית מלאה (לא מציגים עברית הפוך). כמו כן, לאילו נגנים אפשר להוריד עדכון לתמיכה מלאה בעברית, כך שניתן לקנות נגן בחו"ל ולעדכן אותו בתמיכה לעברית. תודה, ג'ו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה העמוד של המוצר : פה. יש לי כמה שאלות : איזה מודל זה ?. D5803 או השני ?. יש הבדל משמעותי ביניהם ?. לטלפון הנ"ל יש 2 ג"ב ראם ?. יש איזושהי דרך לבדוק מהי שנת הייצור שלו ?. מהי סדרת הייצור שלו, לפני הזמנה ?. (כי, להבנתי, בסדרות הראשונות הייתה איזו תקלה בתהליך הייצור והמסכים נשברו ללא סיבה). תודה !.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נתחיל מזה שהשימושים שלי בטאבלט יהיו בעיקר משחקים וחיבור לטלויזיה להזרמת HD1080. אז מבחינת גודל מסך, אני יודע ש7 אינץ יתן לי יחס של 16:9 שזה נוח למשחקים - אז 8 אינץ או 9.7 לא הכיוון כן? מבחינת תקציב לא מחפש לעוף... בנוגע למשלוח, יש סיכוי לשלוח בDHL ושירשמו MP4 ומחיר נמוך וזה יעבור בשלום? בנתיים זה נראה תמורה טובה למחיר: http://www.tinydeal.com/cube-u21gt-7-ips-screen-android-41-16gb-dual-core-tablet-pc-p-78609.html אשמח לעוד הצעות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הN900 הישן שלי כנראה הלך לעולמו אחרי שחיברתי אותו למטען של 12V, בלי שום קשר חשבתי להשתדרג, אני מחפש פלאפון בטווח מחירים של 800-3000 ש"ח (כמובן שכמה שיותר זול עדיף), חשוב לי בעיקר מעבד חזק וצריכת חשמל נמוכה (קיימת חיה כזאת?) יש העדפות למקלדת מלאה למרות שאני יסתדר גם עם טאצ' שטח אחסון - לפחות 16G או 8G+אפשרות הרחבה סוללה - מה שיש אני יסתדר.. אבל שתספיק ל4-5 שעות עבודה עמוסות. יש לי אפשרות להביא מחו"ל.. אחי חוזר מארה"ב עוד שבועיים. הבנתי שהגלקסי 3 יהיה עם 4 ליבות ואמור לצאת בקרוב.. שווה לחכות? יש הצעות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יודע במיקרה מתי אמור להיות עדכון ל4.1 עבור הone s? אשמח גם לדעת אם יהייה אצלי עיקוב עלשהו כי יש לי מכשיר בגירסה הבינלאומית (נקנה בארה״ב) דבר נוסף־ הבנתי שהעדכון הולך להיות איזה 500 מגה... זה הכול ישב בזיכרון או שחלק מזה יחליף קבצים קיימים ובפועל העדכון אחרי התקנה יתפוס פחות מקום? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/sony_launches_xperia_z1f_on_ntt_docomo_in_japan-news-6951.php למה סוני, למה??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נא למחוק נושא זה כי קיים כבר נושא דומה בפורום.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במה באמת עדיף הטאבלט על מחשב נייד? כי אם עוברים על מפרטים של טאבלטים ומחשבים ניידים, ניתן למצוא מחשבים ניידים חזקים ברבה מבחינת נתונים וזולים יותר.... אז למה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באתר איביי סוללה מקורית בייחד עם מטען לסוללה לגלקסי 4 http://www.ebay.com/itm/Original-Sam...item4ac4e0f6b9 שתי שאלות: האם הסוללה והמטען הללו מקוריים? והאם המטען כולל חיבור usb או כבל לחשמל ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא נותן יתרון משמעותי על המעבדים בטאבלטים הסיניים הטובים בטווח המחירים הזה (~150$)? איך הוא בהשוואה ל"dual core Cortex A9 M6 dual core 1.5g cpu almogic" של ה-AINOL AURORA2 למשל או בהשוואה ל-TEGRA2-T20 שבבסיס ה-FREELANDER PD10 LEADER?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני עומד לעבור מאייפון למכשיר אנדרואיד ורציתי לשאול אם יש דבר כזה כמו באייפונים שאני יכול לשמור את כל הטלפון על שירות ענן חיצוני ולגבות אנשי קשר, תמונות וכו' ובמקרה צורך לשלוף משם. השאלה היא לגבי משהו של אנדרואיד בנוי במכשיר ולא אפליקציה חיצונית במידה ואין אז אפשר המלצה לאפליקציה כזאת בדגש על גיבוי אנשי קשר ותמונות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרנית הטלפונים HTC עוברת למסכי Super LCD חוסכים והולכים אחורה או אולי בלעדיות של סמסונג?! AMOLED עדיין זו המילה האחרונה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3925774,00.html כמו שציינתי בעבר, קיים הבדל בין ה-AMOLED של מכשירי סמסונג ל-AMOLED של מכשירי HTC http://www.unwiredview.com/2010/02/14/display-wars-samsung-wave-super-amoled-vs-google-nexus-one-nokia-x6-samsung-s8000/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-