עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by FresH-MeaT,

אממ רציתי לדעת איך מתפקד הGPS הזה פה בארץ? האם אני צריך לשלם לאורנג' תוספת כדי לקבל את התמיכנה בתוכנה הזאת? או שהיא פתוחה לכל יש בה מפות של הארץ? או צריך להוריד? או ביכלל לחסוך לעצמי את הכאב ראש ולהתקין תוכנה שעומדת בGPS כמו של רכבים והכל יעבוד כרגיל... איך זה הולך אם אפשר הסבר קטן?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. אני רוצה לתת שם לאומן של השיר לשם השיר ולאלבום...(לא לשנות רק שם של הקובץ אלא שיופיע כמו שצריך בנגן) ולהעלות את אייכות השמע של הקובץ..)kbps או משו כזה אני חושב? איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  3. היי לכולם אני בתהליכי רכישת samsung galaxy s3 ואני תוהה לגבי נרתיק מומלץ עבורו. אני מכירה את כיסויי הסיליקון הבסיסים ביותר מאיבי אבל אני תוהה עד כמה הם מגינים. בכל אופן מדובר על מכשיר לא זול וברצוני לשמור עליו מוגן. אני תוהה אם יש חברות המציעות כיסויים האמורים לספק הגנה מעבר למינימלית ובכלל מה מומלץ. בכוונתי לרכוש בחול, איביי, אמזון או משהו אחר (אמין מומלץ ולא יקר) ואוכל לשלוח לארה"ב כך שזה פותח עבורי אפשרויות נוספות. רצוי שהכיסוי לא יהיה במחיר מטורף ויתן תמורה למחירו. הן אם מדובר על הגנה, אבל גם עיצוב חביב (בנוסף להגנה, לא במקומה ולא כתכונה עקרית) יהיה רצוי. שמעתי משהו על נרתיקים של חברת case-mate אשמח לדעת מה היתרון בהם ואם יש חברות או דגמים מסוימים אחרים שכדאי לי לשקול…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום לכולם , אני מחפש נגן MP3 קטן קורא עברית (כמו שצריך ולא רק שמות קבצים או IDTAG ) של חברה מוכרת שנוח וקל לתפעול ובעל זמני סוללה רבים. מעל 4GB אחסון. צריך שיהיה תמיכה בתיקיות + העתקת קבצים פשוטה ולא ע"י תוכנה (copy &paste) ובמחיר סביר לנגן קופמקטי. תודה מראש וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. רוצה לדעת חוות דעת על הנגן אני צריך לקנות מתאים חבר נתן לי אותו כי נדפק לו החיבור ויש לו איפוד טאץ'

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by Leonardan,

מחפש תוכנה לנוקיה N95 הרגיל להקלטת שיחות. חשוב מאוד שהתוכנה לא תשמיע צלילי "ביפ" ושלא תהיה הגבלה על מספר הדקות בהקלטה אחת. גיגלתי וחיפשתי בכל הפורומים, ניסיתי את רוב התוכנות, ובעיקר את Ultimate Voice Recorder (זה מה שהשארתי מותקן אצלי עד היום), אבל הבעיה היא שהוא מגביל להקלטה של 5 דקות כל שיחה. אשמח לקבל בתגובה/מייל/מסר פרטי אפשרות לפיצוח הגבלת ה 5 דקות (מה שמצאתי לא עובד), ו/או קישור לתוכנה אחרת להורדה שלא מדבילה במספר דקות, ולא משמיעה "ביפ". תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by Shlompy,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרת את המערכת הפעלה ל ICS או החדש יותר, כרגע אני על 2.3.6 כמובן צריך תמיכה בעברית (קריאה וכתיבה, לא מעוניין בתפריטים בעברית) חיפשתי מדריכים באינטרנט ולא ממש הצלחתי להבין איזה מדריך מתאים לטלפון שלי, בחירת מודם, וכדומה. מה שיש לי כרגע על המכשיר זה: Model Number: GT-I9100 Android version: 2.3.6 Baseband: I9100XXKI3 Kernel Version: 2.6.35.7-I9100XWKK5-CL754841 root@DELL144#2 Build Number: madmack 2.3 אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי ללינקים מתאמים והוראות מתאימות. אם אפשר, שיהיה ROM רשמי שאני אוכל לבצע עדכונים דרך KIES בעתיד... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by GanJaval,

יש לי כרגע סמסונג s410 i ואני רוצה לשדרג אותו ל n73 .בסלקום כמובן.. שאלות : 1. האם שווה לי המחיר שלו ואם בהרבה אני ירגיש הבדלים מהפלאפון שיש לי עכשיו ? 2.האם בחודש/חודשיים הקרובים יגיעו פלאפונים יותר טובים מזה לסלקום ? 3.האם שומעים חזק mp3 עם הפלאפון הזה ? כאילו למשל בשלי שיש לי עכשיו שומעים חזק אבל עם הספיקר . ולמשל גם שמעתי את החוזק של se w800 אז בהשוואה להם שומעים יותר חזק ? 4. מישהו יכול להסביר לי קצת על המערכת הפעלת הזאתי משהו סימביאנית ? זהו לבנתיים תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by itayle,

שלום לכולם יש ברשותי גלקסי 3 , גלקסי 1 ואייפון 4S כולם במצב מצויין, בלי שריטות, עובדים חלק, גרסאות הכי חדשות. בעיקרון אני צריך מכשיר לעצמי (אחד מהם היה פלא עבודה אבל כבר אין צורך בזה) השאלה מה אתם ממליצים? למכור את כולם ולקנות מכשיר חדש/למכור רק את X ולהשאיר את Y/Z? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by iveco,

היי , אני מחפש סמארטפון תקציבי עד 700 שקל הכי חשוב לי שה GPS יעבוד מעולה אני אצטרך להוריד אליו אפליקציות ( לא משחקים ) וואצ' אפ וכו' יש לי אפשרות לקנות מיבואן GSMART ELITE ב 650 ש"ח , העניין שראיתי ביקורות של ה GSMART הראשונים והם היו לא משהו בעליל , מישהו מכיר את הסמארטפון הזה ? יש לו בטריה מעולה , 8 ליבות , 2GB זיכרון , 4G , מסך גדול על הנייר נראה מצויין , לקנות ? מה אתם אומרים ?

11. Started by SilentBob,

השקתו של הפאבלט החדש והמסקרן מגיעה בעוד ימים ספורים, והרשת עמוסה באינספור פרטי מידע שמתיימרים להוציא את העוקץ מהאירוע הגדול של סמסונג לכתבה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  12. המוצר החדש שהיה אמור לשים את מפתחת השבבים על המפה בתור מתחרה משמעותית יותר לקוואלקום וסמסונג מתקבל בקרירות אצל יצרניות המכשירים, לכאורה לכתבה

13. שלום, יש לי אייפון 4 שצלל למים, תוקן והחזיק מעמד עוד כמה חודשים עד אשר שבק לבלי שוב. תיקון שלו - שזה אומר לוח אם חדש - יעלה בסביבות ה-1300-1400 ש'ח. אני מתלבטת האם שווה להשקיע את הסכום הזה או לקנות סמארטפון זול יותר אבל חדש. התקציב שהייתי רוצה הוא - 1000 ש'ח - ואם אני מתגמשת - אז עד למחיר החלפת לוח האם, כלומר 1400 ש'ח. יש לציין כי אני כבולה לאורנג' עד עוד שנה בערך.. אשמח לדעתכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by omri_ro,

אני מעונין להתקין MOD חדש במכשיר שלי (DESIRE עם NEXTROM מבוסס FROYO) אני לא בקי בנושא ואשמח לעצת המבינים ממני בנושא. כמו שהבנתם המכשיר כבר עבר תהליך ROOT ואני חשבתי על CyanogenMod בגרסה העדכנית ביותר(7.1 לפי האתר שלהם). כמה שאלות: 1. ראיתי באתר גרסת CDMA וGSM, אני מנוי בסלקום איזו גרסה לבחור? 2. האם התהליך פשוט(להוריד את הZIP למכשיר ולהריץ דרך הROM MANAGER שמותקן כבר? 3. מה לגבי העיברית(תפריטים, ממשק ויישור לימין) האם הכל כבר מוטמע או שיש צורך בהתקנות נוספות? הערות והארות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  15. יש תוכנה שתאפשר להגן על תקיות\התמונות בעזרת סיסמה?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by nevertheless,

אני צריכה עזרה... אני מחפשת נגן... מה שחשוב לי שהוא יהיה עם סוללה נטענת , שיהיה לו תמיכה מלאה בעברית (ולא שהכתב יופיע הפוך או משהו...) ושיהיה לו רדיו. אני מחפשת בעיקר לשמיעת שירים, פחות בשביל סרטים... שיהיה איכות קול טובה. ראיתי במשביר לצרכן את הMP4 הזה: http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1319 אמרו לי שהוא של fujicom אבל אני חוששת כי הבנתי שהוא מה שנקרא "מוצר מדבקה"... למרות שיש אחריות של שנה מהמשביר. אופציה שניה שחשבתי זה הMeizu M6 רק שנראה לי שהלחצנים לא הכי נוחים... מה עדיף? אולי יש הצעות אחרות?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  17. המכשיר עצמו מתאים לי מכל הבחינות והפנקציות המגניבות שיש בו , רק דבר אחד שאני לא כל כך מרוצה ממנו זה ה 32 gb , רציתי לדעת לפני הקניה עצמה עם בקרוב השנה יושק מכשיר , עם נפח גדול יותר של 80 או 120 נגיד . אני יודע שהמכשיר לא מבוסס על כונן קשיח אבל עדין זה אפשרי תאורתית כן , אבל זה יצא לפועל בקרוב ? אם כן , אני ידחה את הקניה תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  18. שלום, לפני כחודשיים קניתי מרשת אורנג' בלקברי בולד 9700. אני ממש לא מרוצה מהמכשיר, פשוט משעמם ועשיתי בחירה לא נכונה עבורי (נעזוב את זה שעם הזמן גיליתי המון תקלות במכשיר ונמאס לי להתעסק איתן) אני מחפש להחליף את המכשיר או לקנות מכשיר אחר בסכום סביר. דיברתי עם אורנג' לגבי טרייד אפ לאייפון 4 ויצא שאני יכול לקבל את המכשיר עם חבילה הכוללת החזר מלא על האייפון והחזר של 48 ש"ח לחודש על הבלקברי שמחירו 78 שקלים לחודש (על פי חישוב שלי, קצת מעל 1000 ש"ח, שכן נותרו לי בערך 33 חודשים לשלם 30 ש"ח עם ההחזר). בזמן שאני חושב אם זה צעד חכם לעשות, פתאום ראיתי שמחירו של סמסונג גלאקסי S באיביי (SIM FREE) נע בין 500 דולר (גרסת 8 גיגה) ל 550 (גרסת 16 גיגה). ההבדלים בין ההחזר שאורנג' מציעה לבין רכי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לשניהם את אותו המעבד (tegra k1 32bit).. http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Shield-Tablet-with-Tegra-K1-Review.125892.0.html http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Shield-Tablet-LTE-Review-Update.127622.0.html מבחינת עיצוב ואיכות.. אני מעדיף יחס של 3:4 ובכללי, רזולוציה גבוהה יותר ומסך טוב יותר זה די חשוב לי, ולמיפד המסך טוב יותר. אני סטודנט, והרבה פעמים אני מוצא את עצמי מצלם את הלוח במקום להעתיק (בין היתר כי אני כותב כמו עילג), והמצלמה של המיפד טובה יותר (8MP נגד 5MP). מצד אחר, אני מאוד אוהב לצייר ביום יום, והעט יחד עם ה-dabbler של nvidia מוצאים חן בעיני מאוד. אני לא כזה מטורף על משחקים בטאבלט וכו', אני צריך את כוח העיבוד/גראפי בשביל ניסויים כאלה ואחרים ובדיקת אפל…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Domovoi,

מחפש נגן MP3 זול עד 300שח נפח של 1\2 GB.. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. שלום יש לי מוטו ג'י 2015 שהזמנתי מספרד קיבלתי אותו רק לא מזמן ועבד טוב. כרגע האינטרנט הסלולרי לא ממש זז כמעט רשום למעלה רק את האות G במקום 4GEN לפני כמה זמן. אני על הוט מובייל. מה זה יכול להיות דוקטורים?

22. גירסה מיוחדת של ה-Zuk Z2 תאפשר לכם להנות מהשבב העוצמתי ביותר בשוק המובייל במחיר שקשה לעכל לכתבה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by chenrp,

שלום לכולם, WHATSAPP WEB חסום אצלי בעבודה. האם יש אלטרנטיבה להצגת ההודעות ב WINDOWS? תודה.

24. אני קונה את הפלאפון מחברת אורנג' או אופיס דיפו השימוש שלי הוא בסיסי ביותר אני מעדיף דגם בלי הרבה קרינה. מקשים רכים ולא קשים, לא חובה מצלמה לא צריך אינטרנט ומסך מגע.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.