עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Dror Arasheven,

קיבלתי טלפון חדש לפני שבוע ומשום מה הוא דווח שחזר למחסנים . החברה זיכתה אותי על המכשיר . אני יודע שהטלפון נחסם לשימוש ברגע שדווח על גניבה . השאלה היא האם יכולים לדעת אם קיבלתי את הטלפון אם אני מכניס את הסים ? אני צריך להחליף את הסים ב1 דוכני שירות לקוחות ....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, יש לי כמה רמקולים בבלוטות' שאני מעוניין לחבר במקביל לטלפון אחד ואני רוצה שהם ינגנו ביחד (וככה לפזר כמה בחלל לווליום אחיד) אני מניח שזה לא אפשרי באייפון, אז איך עושים את זה באנדרואיד והאם זה דורש רוט? תודה

3. אחרי שאני מוחק את כל ההיסטוריה, היא נמחקת, אבל שאני שם אות אחת בשורת חיפוש (איפה שמקלידים את האתר) האתר שוב מופיע. זה נראה שצריך למחוק את ההיסטוריה משם באופן אחרי מ"מחק היסטוריה" רגיל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by mc_elad,

אני רוצה לקנות סטרימר מתנה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. אני לא מבין בסטרימרים .. השמח לקרוא את המלצותיכם #הטלויזיה היא FHD ואין מערכת קולנוע (כלומר יש רק טלוויזיה בלי רמקולים וכו..)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Zeev86,

יש לי LG G3 ו-iPhone 6S.אני לא מהפאנבויס שמתחבר לדבר אחד או לשני. לצורך העניין יש לי גם מחשב גיימינג עם GTX970 וכל קונסולה אפשרית (רק כדי לחזק את הטענה).עכשיו לשאלה.זה נכון שחומרת אייפון קצת יותר מעודכנת וחדשה יותר אבל גם ב-G3 החומרה לא אמורה להתאמץ.אני לוקח את 2 הסמארטפונים ב2 הידיים ונכנס בכל אחד בו זמנית לאתר egged.co.il (כי בו אני לרוב משתמש כדי להתעדכן באוטובוסים בגלל שאני נוסע בהם כל יום הרבה).עכשיו, על אותה הרשת, באנדרויאד האתר לא רק שנטען איטי יותר, אלא גם מקרטע (freeze-ים של כמה שניות על כל פעולה).באייפון מצד שני הכל מתבצע תוך כמה מילי שניה (ms).עכשיו אני לא רוצה לפתוח פה דיון מי טוב יותר ומי לא. אני רוצה להבין למה מערכת אנדרויאד (דפדפן רשמי) מתקשה לטעון אתר.אם ג…

6. Started by SilentBob,

השקתו של הפאבלט החדש והמסקרן מגיעה בעוד ימים ספורים, והרשת עמוסה באינספור פרטי מידע שמתיימרים להוציא את העוקץ מהאירוע הגדול של סמסונג לכתבה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  7. גירסה מיוחדת של ה-Zuk Z2 תאפשר לכם להנות מהשבב העוצמתי ביותר בשוק המובייל במחיר שקשה לעכל לכתבה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  8. חברה אלמונית גרפה השקעות של קרוב למיליון דולר בעזרתו של שעון Android Wear מפתיע לטובה לכתבה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. אחי מעוניין להראות את הנכדים לאמא שלי מדי פעם בשיחת וידאו. עד עכשיו הוא ניסה HANGOUTS וSKYPE והתוצאות על הפנים - איכות תמונה זוועתית, לאגים ובעיות שונות ומשונות. שני המכשירים מריצים אנדרואיד ונמצאים בקליטת דור רביעי טובה. איזו אפליקציה מאפשרת שיחות וידאו באיכות נורמלית בלי באגים? HOOLICHAT? PIED PIPER?

10. אהלן חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה על טאבלט 10.1-9.7 אינץ' הכי איכותי שניתן לרכוש כיום ורצוי שיהיה מחברה מותגית הבנתי שהיום הסינים שולטים בתחום אבל אעפס...סמסונג וסוני(לדוגמה) מהסדרות הגבוהות קורצות לי יותר. אבל אולי תצליחו לשכנע אותי אחרת. חשוב לי: איכות בנייה,מסך,זמן סוללה,משקל,32GB זיכרון. רצוי שיכלול גם מודם סלולארי מובנה וכניסת SIM/ אשמח לקבל המלצות למכשיר שיתן תמורה הכי טובה לכסף שישולם עליו. מבחינת רכישה-שמתי לב שאמזון קצת "קמצנים" במבצעים על טאבלטים אלא אם כן מדובר במועדים כמו בלאק פרידיי וגד'. האם זה נכון? אז מהיכן מומלץ לרכוש(במידה והטאבלט אינו סיני). תודה מראש לעזרה בנושא.

11. הסמארטפון של LG נחשף רשמית, וממשיך בקו של ה-G5 עם הרבה שכלולים אבל גם לא מעט בחירות תמוהות לכתבה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  12. המותג Archos מתחדש עם סמארטפון שמנמן בעל סוללה גדולה מאוד ומיגון IP68 לכתבה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  13. החנות הסינית המקוונת Gearbest פוצחת במיזם מבצעים שעשוי להיות משתלם מאוד לזריזים שביניכם לכתבה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  14. המבצע היומי של אמאזון ארצות הברית מספק מחיר משתלם במיוחד עבור נייד ה-IdeaPad 700 של לנובו לכתבה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  15. היי לכולם. הבוס שלי קנה פלאפון סיני בסין. ה-HONOR 5X. יש שם כל מיני אפליקציות סיניות שלא ניתן להוריד בדרך הרגילה (לחיצה ארוכה וגרירה לUNINSTALL האם חייבים להתקין ROM חדש? עצות הצעות? עוד מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ilanb0,

מחפש טאבלט אנדרואיד שיחזיק לי מעמד כמה שנים. כרגע מחזיק TAB note 10.1 של סמסונג בן 4 שנים ם, אבל הוא כבר עשה את שלו. הבטריה ה נגמרת מהר מאד וההטענה איטית ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג.

17. קוואלקום השיקה גירסאות מרועננות לדגמי הביניים שלה, עם תמיכה בקישוריות סלולר מהירה הרבה יותר לכתבה

18. מיקרוסופט הצליחה לדחוס מעבדי Core i7 וליבה גראפית מפתיעה במכשירי ה-Surface Book שלה, אבל המחיר לכך יהיה בהתאם לכתבה

19. Started by ariel007,

לאחרונה קניתי טלפון סמסונג גלקסי J7 2016. בהרבה אתרים מופיע המפרט שלו ושהוא אמור לכלול תקשורת NFC, אבל אני לא מוצא אופציה לזה אצלי. יכול להיות שיש דגמים מ-2016 שחלקם כוללים NFC וחלק לא? מספר הדגם המדויק הוא SM-J710F. תודה לעונים

20. Started by iMeash,

אהלן, אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב. שתהיה פשוטה משהו באיזור ה -200 שקלים (הבנתי שיש ב aliexpress) שתתאים לניסאן מיקרה שנת 2017. מה שחשוב שיהיה בה CARPLAY של אפל. (אני רוכש את המערכת נטו בשביל שיהיה וויז במסך) למישהו יש המלצה? והאם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי?

21. Started by radar,

שלום לכולם לפני כמה שנים, באנדרואיד החליטו לחסום את אפשרות הקלטת שיחות הטלפון, ומאז, כל גרסא של אנדרואיד שיצאה, לא איפשרה זו. לאחר מכן היו דיבורים על כך שיש סיכוי שזה יחזור, בגלל שמצאו API שמממש את זה באחת הגרסאות האחרונות של אנדרואיד. בקיצור ולעניין: רציתי לשאול: כיום ב-2024, אם מסתכלים על Android ועל iOS בגרסאות האחרונות, האם ניתן סוףסוף להקליט שיחות? הפיצ'ר הזה מאד חשוב לי. תודה

22. שלום לכולם, לא מזמן התחדשתי ב-sony xperia z2 שקניתי בארה"ב. השאלה שלי יחסית זניחה - כיצד לנקות את מסך הטלפון באופטימליות המירבית? חשוב לי שהניקוי לא יפגע במסך עצמו (למרות ששמתי על המסך מגן מסך זכוכית). האם אני צריך לקנות נוזל מיוחד לניקוי מסכים של סמארטפונים? אפשר להעזר באלכוהול מסוג מסוים (90% או 70% וכו...)? או ניקיון בעזרת מים? אשמח לעזרה וסליחה על החפירה (:

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. משום מה הדואר לא מסתנכרן לי באופן אוטומטי (לדוגמא, כשאני שולח לעצמי הודעה במייל דרך המחשב) אני לא מקבל אותה בסמארטפון. אני רואה אותה רק כאשר אני אני מסנכרן באופן ידני. אשמח לדעת איך לפתור את זה. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 4 תגובות
    • 13.7k צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ran Ventura,

מעוניין לקבל המלצות לדגמים שונים בתקציב שמפורט בכותרת, בדגש על טאבלט שמבוסס על מערכת הפעלה של Office. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים