גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
אני אמור להגיע ל הונג קונג בעוד כחודשיים חשבתי לקפוץ על המציאה ולקנות סלולרי חדש. אני מחפש smartphone כמובן סיגנון ה IPHONE ואולי את ה IPHONE עצמו אבל תאמת שאני לא בקיע בכלל בטלפונים החדשים שיוצאים. אשמח לקבל כמה המלצות לטלפונים בסיגנון של ה IPHONE והאם למישהו יש ניסיון בכלל של קניית טלפון מ HONG KONG ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו? סליחה שכתבתי את זה לא במקום... מישהו יכול להעביר את זה לגאדג'טים?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי הולכים לקנות לי סמארטפון בחול (בנגקוק) ביומיים הקרובים ואני צריך להחליט איזה. אני רוצה מכשיר מבוסס על אנדרואיד וכרגע שתי האופציות המובילות ממה שראיתי הן הסמסונג I9000 או HTC Desire HD. אני בטוח שהרבה פה התנסו עם הסמסונג, מישהו פה התנסה עם הDESIRE ויכול להמליץ? מה דעתכם, על מה כדאי לי ללכת? המחירים אמורים להיות די דומים. אשמח גם לשמוע על אופציות נוספות באותה רמה. לDesire HD לא אמורה להיות בעיה לעבוד בארץ ברשת אורנג'? מה לגבי הגלקסי? תודה מראש עמית
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחירים של Galaxy s7 Edge רק בישראל לא שמעו על המחיר החדש ראו : http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S7-Edge-SM-G935F-32GB-Factory-GSM-Unlocked-12MP-Smartphone-/322104163841?var=&hash=item4afee77e01:m:mpYswH3bVAe4RduiHNQ0A1w ב- ש"ח EBAY 2170 אותו דגם בישראל 3659 ש"ח http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7768843&came=2729&gclid=CjwKEAjwiru9BRDwyKmR08L3iS0SJABN8T4vuyTs5aLLlmoMcnCJNL9vXxOCwsGQ7_PJ-U5p6_8whRoC21jw_wcB שימו לב אותו דגם מדוייק כמו בישראל Edge SM-G935F 32GB
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
רכשתי GPS מסוג APEX GPS-4311, אחרי שקראתי מלא ביקורות משבחות עליו. חיפשתי מכשיר זול ומצאתי את הנ"ל, ללא תוכנה, ב370 שקל. ראיתי מדריכים באינטרנט להתקנת תוכנה+הורדת תוכנת ניווט. נראה שזה עובד לפי מה שקראתי שם. יש למישהו ניסיון עם התקנת תוכנות גיפיאס? או אף ניסיון עם הGPS הספציפי? כמו כן, אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנפרד, עליו להתקין את התוכנה ולהכניס למכשיר? באיזה נפח אני צריך לקנות כרטיס? המון תודה