עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by gurululu,

אני מאוד מקווה שזה קשור לפורום הזה. מישהו יודע מה זה UPNP בטלפונים סלולריים ובנגני MP3? תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Blackickapoo,

שלום רב, אני קונה פאלפון חדש Sony Ericsson W8 ואמרו לי בחנות שיש בעיות קליטה וזה משודר על תדר 2100 או משהו כזה. הם גם אמרו שיש בעיה בכל החברות ואני בפאלפון האם הם צדקו זאת אומרת שאם אעבור לסלקום או לאורנג' הבעיה תישאר? בעיקרון אני בן אדם שלא ממש מדבר בטלפון יש לי סים בלי שיחות והאנשים היחידים שמתקשרים אלי הם ההורים שלי וגם רק שאני יוצא למסיבה אז אני שואל האם הבעיה תהיה באזורים מסוימים והאם היא תהיה כל הזמן ודבר שני האם זה יפריע לwifi? ודבר אחרון יש פתרון לדבר הזה והאם כדאי לקנות אותו עם הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ronbubl,

האם מישהו מכיר חנות בחיפה שמוכרת את הכיסוי הנ"ל? מישהו קנה והתנסה בכיסוי הזה? http://www.iphonecover.co.il/?view=products&id=546697

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, ראיתי בכל מיני פורומים שדובר על הנושא רבות, רב התשובות היו חד משמעיות: צריך מערכת הפעלה של מק. לאחרונה ראיתי את האתר הבא שמציע פיתרון נוסף לאלה שלא רוצים להתקין macOS : http://www.pjtrix.com/blawg/2009/07/21/iphone-development-on-windows-linux-with-open-source-tools/ מה שהבנתי פחות או יותר זה שצריך לבצע התקנה של קומפיילר לאייפון, ולהניס את התיקיות הסטנדרטיות של האייפון למקום מסויים בלינוקס ככה שבזמן קומפילציה הקומפיילר ידע למצוא אותן.... מה דעתכם על העניין? מישהו מכיר את זה ??

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. עכשיו גלשתי וראיתי מבצע שידרוג מעניין בסלקום ומפתה אז התקשרתי ושאלתי והמצבע הוא שמשלמים 15 שקלים נוספים בחודש ומקבלים מכשיר חדש או שמדברים מעל 150 שקל ולא משלמים כלום. יש שמה כמה מכשירים לבחירה מסוגים שונים: נראה שהLG viewty הכי שווה שמה למרות שאני לא יודע אולי יש שמה מכשיר אחר שכדאי לבחור? אצלי זה בעיקר פלאפון לשיחות אני לא מחפש מוזיקה אבל מצלמה טובה יכולה להוסיף הרבה מה אתם אומרים מה כדאי לקחת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ivgeni6,

שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Tabasco,

יש בעייה באייריבר, אני לא מצליח להפעיל שירים, המכשיר עצמו פועל אבל כשאני בוחר שיר, זה עובר למסך עם השיר, התקדמות, זמן וכו' אבל השיר עצמו לא פועל. המכשיר מעודכן ומוטען, מה אפשר לעשות? או מקום שאפשר לתקן בו את המכשיר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, בניתי אפליקציית טריוויה, עם שאלות בעברית, למכשירי אנדרואיד (חינמית כמובן...) אתם יכולים להוריד אותה מהלינק : https://market.android.com/details?id=il.co.trivia לחילופין אפשר לסרוק את הברקוד המצורף, או לחפש במרקט speed trivia (או טריוויה בעברית, תלוי בהגדרות של המכשיר שלכם). אני מאד אשמח לשמוע חוות דעת. תודה ושיהיה המשך סופ"ש מצוין, אודי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by omri_ro,

ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך תוכנה לקריאת קבצי DOC לפאלפון של סוני אריקסון w705 הרזולוציה שלו היא 240x320 זה די דחוף אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש למשיהו אולי מדריך או שבכללי יכול להגיע האם זה קשה להחליף פאנל ל N95? קדמי ואחורי כולל מקשים או שאולי ממישהו יודע כמה זה יעלה במעבדה לעשות את כל העסק הזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. גירסת ה-Exynos היא כנראה זו שתגיע אלינו לארץ הקודש, נפח האחסון הפנימי יהיה זריז מאוד אך צנוע יחסית, ומה לגבי המחיר? להלן המידע החשוב שכדאי להכיר אודות הצמד החדש והמרשים של סמסונג מסיבת העיתונאים נגמרה לה, וכעת אנחנו יכולים להגיד שיש לנו היכרות רשמית ואמיתית עם צמד מכשירי הדגל החדש מבית סמסונג – אפילו אם רובם המוחלט של הפרטים כבר היה ידוע לאלו שעקבו אחרי ההתפתחויות בחודש האחרון. בכדי לוודא שאין שום דבר שהפסדתם או לא ראיתם, החלטנו לאסוף עבורכם את הפרטים החשובים שאולי פיספסתם, במקום אחד מרוכז ומסודר. המפרט הטכני הכללי של ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge הוא אחד מהמרשימים ביותר שהזדמן לנו להיתקל בו מאז ומעולם, אך ראוי לציין שבדור הנוכחי סמסונג החליטה להציע נפח אחסון פנ…

13. Started by iceman6969,

היי כולם! אני כרגע בארה"ב ואני מתעניין לגביי ה iphone החדש אבל ממש אין לי מושג איזה דברים חדשים יש בו והאם הוא באמת כדאי לעומת הישן. אשמח לשמוע מה חדש בו ונקודות בעד ונגד. תודה רבה רבה! האנשים פה בפורום פשוט הפתיעו אותי לטובה בכל הקשור לידע והרצון לעזור! אתם גאונים! המון תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Good,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]המלצה למקרן אני מחפש מקרן כיס קטן ושיהיה חזק שיוכל להקרין באור יום באיכות טובה ושיהיה אפשר להטעין אותו דרך הרכב חיבור USB. ואיך אפשר להקרין דרך הרשת ממקום מרוחק למשל בעזרת מתאם אלחוטי שמתחבר ב USB וניתן יהיה להשתלט על המקרן מרחוק או שכל פעם שהמקרן הידלק אז שהוא יקרין מהרשת ישר את מה שרץ במחשב כמובן שהכל באלחוטי האם זה אפשרי? וגם איפה ניתן לרכוש מדבקת SMARTFILM שאפשר להקין על זכוכית או שמשות תודה על העזרה[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אילו תוכנות יתאימו לפרטים הנ"ל עבור מכשיר TOSHIBA G810. בקרוב סקירה של המכשיר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by koby058,

חוץ מהשרות של סלקום או אורנג

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אז אומנם יש לי SGS2 אבל כרגע באופן זמני עקב צמצומים אין לי חבילת גלישה ולא הכל כלול אלא את המלול של ה-10 אג' בהוט. כששידרגתי ל-ICS (יש לי CM9 של נייטלי) הגדרתי במפורש באפליקציה של FB שאני לא רוצה שיהיה שום סינכרון ושום התראות. משום מה אני רואה שבשבוע האחרון היה ישמוש כל 4-5 מגה באפליקציה של פייסבוק כשאני בוודאות לא נכנסתי אליה מהטלפון על גבי הרשת הסלולארית. יש משהו לעשות? הגדרות שפיספתי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by beni125,

שלום לכם לאחר זמן מה שהsansa שלי כבר לא מספיק לי אז החלטתי להתקדם אני מתלבט בין שני מכשירים (כרגע אני בארה"ב) 1)archos the new 5 generation http://www.archos.com/products/imt/archos_5/index.html?country=global〈=en 2)ipod touch (כי אין את הiphone בsimfree( 3)אם יש לכם משהו אחר להציע תודה לעוזרים (ההתלבטות גם היא מכיוון שלארכוס יותר מהיר להעביר תוכן לא חייב את הitunes )

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אם לא פרסמתי בפורום הנכון, אשמח אם תעבירו. לפני כחודש אבחנתי תקלות בתצוגה במכשיר הטלפון מסוג סליידר, אחרי פירוק גיליתי את מקור התקלות, כבל פלקס קרוע. הזמנתי מאיביי בעלות של כמה דולרים בודדים ואחרי שהגיע הרכבתי והפעלתי, על פניו הכל חזר לקדמותו, עד שנטען הממשק. הממשק שהתקבל מוזר מאוד, הוא לא מכיל תפריטים כפי שהיו קודם, אמנם ניתן להוציא שיחות ולקבל, לשלוח הודעות ולצלם תמונות, אבל לדוגמא אין שום דרך להגיע לתפריטים לשנות הגדרות וכו'. כמו כן, זיכרון הטלפון נמחק, שזה כולל הודעות ואנשי קשר. הגעתי למסקנה שכנראה משהו בקושחה התקלקל, על ידי שימוש בקוד טכנאי הגעתי לגרסת הקושחה: S6703JJJE1 ניסיתי לחפש קצת ברשת והמקומות היחידים שהכילו את הקושחה (GT-S6703T_Israel_PCL_JJJE1.zip) נראים אתר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by arkadi_s,

אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני מחפש טאבלט ללימודים שישמש כמחברת דיגיטלית וכספר מידי פעם. ההתלבטות הראשונית היא בין אנדרויד לווינדוס 8. מי עושה עבודה טובה יותר בשביל הצרכים שלי? אני אצטרך אופיס (word, power point, excel, one note). מסך לא רע (עדיפות לרזולוציה כמה שיותר גבוהה). יציאת USB. יציאת HDMI. 64GB. חוץ מזה אני צריך סנכרון מלא עם המחשב בבית כי יותר נוח לעבוד עליו מאשר על טאבלט. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין asus transformer infinity לבין asus vivotab 810C שמבוסס x86 ולא ARM. יש הבדל דיי גדול במחירים לכן אני שוקל לקחת את ה asus vivotab smart שזול משמעותית בעל חומרה דיי זהה. אני נוטה לכיוון windows 8 כי יש שם אופיס מלא ממיקרוסופט ולמיקרוסופט יש את onenote שהיא תוכנה מדהימה בשבילי. יש עוד חב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום חברים אני צריך עזרה בבחירה של מכשירים סלולרים לחברה שבה אני עובד. מדובר ב 400 מכשירים שיוחלפו במכשירים חדשים. המכשירים צריכים להיות מבוססי אנדרואיד מהיצע של סלקום בלבד. יהיו 3 רמות של מכשירים. על הרמה הבסיסית כבר החלטנו. אני צריך עזרה לגבי הרמות הגבוהות יותר: סוג אחד, אנדרואיד הרמה הגבוהה. מכשיר מהסוג הטוב ביותר. משהוא בסגנון Galaxy S2. סוג שני, מכשיר אנדרואיד מרמה בינונית, בינונית-מינוס. בעל ליבה אחת 800-1000Mhz. חשוב ביותר שיהיה ניתן להגדיר הגדרות מלאות של Exchange. כולל אפשרות לשנות את הזמן שהמכשיר דורש סיסמא מחדש לאחר חוסר פעילות, עד לזמן המקסימלי שמוגדר בשרת Exchange. אני מדגיש זאת, מכיון שניתקלתי במכשירי אנדרואיד שבהם לא ניתן לשנות זמן זה כלל. אלא הזמן הוא לפי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור כי המיקרופון בגלקסי S2 שלי בדיוק התקלקל והורים שלי יהיו באילת ביום ראשון אז תהיה אופצייה לקנות בלי מע"מ. ברירת המחדל שלי הייתה הS5, אך לאחרונה סיפרו לי על כל מיני תקיעות ותקלות במכשיר, וגם מבחינה עיצובית הוא נראה קצת מאכזב. בעיקרון הכי חשובה לי איכות הצילום, חיי סוללה ארוכים, אמינות וגודל סביר (הגודל של S5 נראה לי ממש על הגבול העליון, הייתי מעדיפה קצת יותר קטן). HTC M8 נראה מאוד נחמד, אבל לא אהבתי את זה שאי אפשר להחליף סוללה. ד"א אם בכל זאת ללכת על S5, ראיתי שיש בKSP כל מיני דגמים במחירים שונים, מה ההבדל ביניהם בכלל חוץ מה4G? http://ksp.co.il/?select=.272..573..137..1994.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&a…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מנסה "לשדר" את מסך הפלאפון שלי(LG G5) לטלווזיה בכך שאני עושה MIRROR על FIRE TV STICK שמחובר לטלווזיה. זה עובד אבל... יש לאג של איזה שניה 1. כלומר מהרגע שאני לוחץ על כפתור בפלאפון ועד שאני רואה את זה על המסך עוברת בערך שניה. ניסיתי גם דרך הראוטר וגם להפוך את הפלאפון שלי לHOT SPOT ושהAMAZON FIRE TV STICK יתחבר לפלפאון. איך אפשר לעשות SCREEN CASTING מהפלאפון שלי שיעבוד בלי LAG? למה בכלל יש LAG? אין מספיק כח עיבוד? הWIFI באמת כזה לאגי? לא ברור למה...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים