עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Anihawk,

היי, אחרי למעלה מ4 שנים עם סמסונג חצי-עובד החלטתי לקנות טלפון חדש, בשבוע הקרוב אני יהיה בניו יורק אז- אני מחפש טלפון, העדפה לאנדרויד, העדפה לאחד עם מקלדת אמיתית (כמו בdroid 2 נניח), צריך שהוא יעבוד גם בישראל כמובן. חשוב לי שתיהיה לו פונקציית GPS (addon או משהו). אני מחכה להמלצות שלכם.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 16:38:33 אני מכיר את החוק שלכם נגד הקפצות אבל אני לא עומד להישאר כאן עוד הרבה זמן והדיון לא מקבל שום תגובות כבר 3 ימים.אז אם מישהו כן יכול לעזור לי עכשיו זה הזמן. אם אני מקבל באן, so be it, כנראה ששום דבר לא ייצא מהדיון הזה בכל זאת.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  2. היי. המכשיר עושה בעיות לאחר שנפל כמה פעמים. הדרישות שלי מהמכשיר. מצלמה טובה יהיה אחלה, wifi גם, נגן מוזיקה, אנדרואיד (כי כולם משתמשים בה), מסך מגע אם זה אפשרי, אפשרות לכרטיס הרחבה אני בגולן טלקום. האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת? rom, root, מע' הפעלה, זה נוגע לי? או רק למכשירם היקרים יותר. מה החשיבות של עדכונים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by idan oren,

שלום אחותי צריכה טלפון חדש לאחר ששלה, התקלקל. השימושים העיקריים שלו יהיו לוואצפ ומשחקים כמו קנדי קראש. חשוב לה שהוא יהיה חלק ולא ייתקע. וממשק בעברית. http://www.geekbuying.com/item/HTM-A6-4-5-Inch-Capacitive-Screen-MTK6572-Dual-Core-1-3GHz-Smart-Phone-Android-4-2-OS-3G-GPS---Pink-321821.html חשבתי להזמין לה את הטלפון הנ"ל אבל אני לא יודע אם יש לו תמיכה בעברית. המחיר הנ"ל (300 ש"ח) כולל משלוח אווירי עד 7 ימים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by zam,

מקריאה בפורום ראיתי המלצות על ThL W8 16gb. שהוא דיי בתקציב המיועד. יש מישהו שיכול לספר לי מניסיון עוד משהו מעבר למה שיש ברשת? ומאיזה אתר כדאי לקנות.

• 56 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. שלום, אני מחפש טלפון סלולרי במחיר של סביבות 1500 ש"ח עם USB-C ומעדיף חווית אנדרואיד נקייה. השימושים לא תובעניים (פייסבוק, וויז, סרטונים וכו'. לא משחקים כבדים) האם יש משהו מומלץ? חשבתי על nexux 5X אבל אם יש משהו אחר יותר מתקדם אשמח לשמוע המלצות תודה

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by wooper,

המכשיר הישן שלי התקלקל קראתי על Sony Ericsson Xperia ray ביקורות טובות האם יש לכם הצעות נוספות שמתאימות לתקציב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by FARKASH7,

יש משהו יותר טוב מזה: http://www.amazon.com/ASUS-ZenFone-Cellphone-Silver-Unlocked/dp/B00VWKKF52/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1437673424&sr=1-1&keywords=asus+zenfone+2&pebp=1437673439604&perid=1NM7XZB3HEGZ1BJW7TJ1 ? דרישות: מסך טוב וגדול. חיי סוללה טובים. מכשיר מהיר. GPS טוב. ישמש את אבי(כרגע יש לו galaxy nexus).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Shtupel,

שלום, אני מחפש טלופן עם מצלמה טובה ומסך איכותי עד 2000 ש"ח. אני לא מעוניין בגלקסי S6. כרגע אני חושב לכיוון הG3. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. היי, אני מעוניין בטלפון/מחשב (כגון אייפון, HD2, Nexus One) בסביבות המחירים של הטלפונים הנ"ל. פחות מעניין אותי המחיר של המכשיר, יותר מעניין אותי שיהיו חבילות אינטרנט כמה שיותר משתלמות מסלקום/אורנג'. לידיעתכם, אני אקנה אותו בחו"ל. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yosside,

בן-דוד שלי קונה לי PS3 מאהר"ב (ב-600$ מ-gamestop לסקרנים) מאחר וכבל HDMI לא מסופק ביחד עם ה-PS3 אצטרך לרכוש אחד כזה בנפרד. התקציב שלי הוא עד 65$ עם אופציה לחריגה של 20$ במידה וזה שווה את זה... אשמח להמלצות לדגמים מומלצים. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום, יום שישי אני מקבל את המכשיר, ודי חשוב לי שיהיה לו מגן מסך טוב, ומגן סיליקון לפאנל האחורי. עדיפות לקניה בארץ, כי זה יגיע בטח עוד שבועיים, ואני מפחד להסתובב עם המכשיר בלי שום הגנות. אם המחירים בארץ יקרים אז המלצות לחו"ל. בקשר למגן המסך: חשוב שלא יפגע בתפקוד המסך, וחשוב שלא יהיו בועות(כמובן שזה תלוי גם בהדבקה) אריאל

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by huber,

שלום חברים. הזמנתי כרגע נקסוס 5, אני זקוק להמלצה לכיסוי יעיל, רצוי כמה שפחות מאסיבי ובמחיר הולם. באתר של גוגל יש כיסויים שנראים איכותיים אבל העלות היא כ 50 דולר, נראה לי הזוי לשלם כ"כ על כיסוי. המלצות יתקבלו בשמחה.

13. Started by tmpusr,

למילואים - רק אם אפשר לא משהו מפלצתי.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by mccartney,

שלום, לגבי מגן מסך ל-Note 8: מה עדיף - סיליקון או זכוכית? אשמח להמלצה על מגן מוצלח (יש איזו חברה שנחשבת מעולה בתחום הזה?) תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by harap,

היי חברים, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת אלחוטית בתקציב של עד 500 ש"ח לבית. אני לא מדפיס הרבה וחשוב שתהיה צבעונית. ואשמח שלא תציעו לי מדפסת שאם חסר לה צבע אחד היא מושבתת. אשמח להמלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לצרכי שימוש אישי + קו עבודה שיחזיק שנים בלי תקיעות אני מפילת פלאפונים כרונית - אז שלא יהיה שביר מדי אוהבת לצלם, אז שיהיה מספיק זיכרון שלא אצטרך כל הזמן להתעסק עם העברה למחשב לגבי מחיר - הבוס שלי יתחלק איתי במחיר חצי חצי (וגם זה מהחברה, אז יהיו החזרי מע"מ) - קיצר, אין הגבלה, אבל גם לא צריך להגזים... פשוט שיהיה משתלם. רוב תודות!

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  17. Started by Roger That,

שלום חברים ראו נושא. מבקש המלצה למודם סלולרי USB עבור רשת פלאפון, אבל אחד שיתאים גם לרשתות האחרות, כדוגמת סלקום. חיפשתי בזאפ, ומצאתי מבחר גדול http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem&keyword=%ee%e5%e3%ed+%f1%ec%e5%ec%f8%e9 אשמח להמלצות. נ.ב. נראה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אם טעיתי, בבקשה להעביר.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by omri_ro,

שמתחיל קצת לעצבן כי הוא די איטי. אי לכך ובהתאם לזאת הדרישות שלי הן כדלכמן: שיהיה עם מעבד דו ליבתי. RAM של 1GB לפחות. מסך שאפשר לראות מה מצלמים כשמצלמים במקום לא מוצל (טכנולוגיית OLED כלשהיא אני מניח) ורצוי ברזולוצייה כמה שיותר גבוהה. מצלמה של 5MP לפחות עם FLASH((בשביל הפנס)שאני מניח שזה די סטנדרטי היום)). בהתחלה חשבתי על הEVO 3D של HTC, המסך די הוריד אותי ממנו וראיתי את הSGS II שאני מטלבט קצת לגביו (כי זה קצת עדר וזה מעצבן אותי) הHTC ONE לא נראים לי כי אין MICRO SD. הHuawei Ascend P1 נראה לי אופצייה לא רעה רק איפה אני משיג אותו בארץ? אשמח לראות הצעות נוספות נ.ב התקציב עד 2500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  19. שלום רב, מחפש המלצה למכשיר שיחובר ברכב ויסתובב איתי בחוץ,ייתן מענה בכל תחום הGPSי,רצוי אינטרנט אלחוטי וBT,אמין ואיכותי וכמובן תמורה מעולה למחיר. שמתי עין על הP560 שלעומת הP360 יש לו BT וWIFI. לעומת זאת יש את המכשיר של ASUS שמשום מה לא "קורץ" לי לעומת הMIO. האם למישהו יש נסיון עם שניהם? תודה.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by Markis,

1. ללא gps או wi-fi 2. עם gps 3. עם wi-fi 4. עם שניהם ומה דעתכם על ה- HP iPAQ hw6915 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6719

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by DimaX,

היי! רציתי לבקש המלצה לקנית מחשב כף יד איכותי עם בטריה חזקה שכולל בתוכו GPS ושאפשר להיכנס איתו לאינטרנט(אלחוטי כמובן!). מחיר בערך עד 1900 זה מספיק? זה בשביל אבא שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by no_way,

תקציב: 3000 שח מתי מתוכננת הרכישה: בסיומו של הBLACK FRIDAY מהארץ או מחו"ל: לא משנה רק שלא יחרוג מ3000 שח (מכס ועניינים) זמן אחריות רצוי:2 שנים מערכת הפעלה מועדפת: אין צורך במערכת הפעלה גודל כונן קשיח מועדף: מספיק לי SSD וזהו. תדירות שינוי מיקום המחשב: מחשב לסטודנט חובה שיהיה קל לתזוזה ונוח לזמן מרובה בשימוש. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב 6 שעות + גודל הצג: לא משנה, העיקר שיהיה נוח לשימוש רב. אפשרויות נוספות במחשב: אין כרגע. אני מודה מראש לכל מי שמחפש ועוזר לי. תודה רבה זה חשוב לי מאד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לרכב, שיהיה נוח לשימוש וחשוב לי שיהיה ממשק ודיבור ברוסית בנוסף/במקום עברית. יש כזה דבר בארצינו? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום לכולם, הגיע הזמן הזה אחרי קצת פחות מ-3 שנים, צריך לשדרג לאבא את המכשיר הסלולרי. עד היום היה לו HTC Sensation XE והוא כבר מגיע למצב שהוא צריך שדרוג. מאז שהתקנתי עליו גרסא קצת יותר עדכנית של אנדרואיד הוא סביר, אך עדיין קצת איטי, והמצלמה שלו פשוט מחפירה. בכל אופן, הדרישות סך הכל דיי בסיסיות: 1- גודל: אבא שלי נראה דיי מבסוט מהגודל של ה-Nexus 5 שלי, כך שזה הגודל פחות או יותר. כמה מילימטרים לפה או לשם אין שום בעיה, אבל מכשירים בגודל של 6" הם כבר יותר מדיי. 2- מצלמה: זה הדבר הכי חשוב לאבא שלי בפלאפון, מאחר והוא משתמש בו הרבה פעמים לצלם דברים שקשורים לעבודה שלו. מצלמה קידמית לא באמת מעניינת אותו, סלפי לא נכלל ברשימת התחביבים שלו. 3- ביצועים: אין שום דרישה למשהו מיוחד, אך שיה…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by huber,

שלום חברים. הנקסוס 6 שלי פגש את מותו בטרם עת. מחפש מכשיר חלופי (כולל היכן הכי משתלם לרכוש) במחיר של כ 300-400 דולר. כרגע אני מתלבט בין ONEPLUS Two ל LG G4. מה דעתכם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.