גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
רוצים לדעת מה מכינה לנו היצרנית הסינית שמתמחה במכשירים משתלמים במיוחד? הגעתם למקום הנכון לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחבבים את הקונספט של הטאבלט מבית מיקרוסופט אך לא את המכשיר עצמו? כעת יש לכם עוד אפשרות בחירה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיימת אפליקציה שחוסמת משתמשים בwhatapp לראות מתי אני הייתי מחובר פעם אחרונה
-
- 4 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
מכירים את Maze? גם אנחנו לא - אבל המוצר הראשון שלה מכוון לצלול אל המים העמוקים על ידי חיקוי של ה-Mi Mix המדליק לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הLG G2 בטלפון חדש עד 1200 ש"ח. חשוב לי שגודל המסך יהיה לפחות 5.3. אני מתלבט בין XIAOMI NOTE 4X לבין MEIZU MX6. פירטתי פה את ההבדלים: יתרונות ל4X: חריץ להרחבת זיכרון מסך IPS יצא ב2017, שנה אחרי. רדיו סוללה גדולה יותר בכ-1000 mAh IR גרסת בלוטות' 4.2 מול 4.1. OTG יש מגירת אפליקציות ניתן לשנות עוצמת שמע לדברים אחרים חוץ ממה שמופעל עכשיו(ניתן לשנות עוצמה למדיה, שיחה, התראות....) ובMX6 ניתן רק למה שמופעל עכשיו. יתרונות לMX6: Gorilla Glass 4 USB C טביעת האצבע בכפתור הבית ולא מאחור שניהם לא כוללים NFC. בממשק הMX6 העלימו ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אוטוטו סוגר 4 שנים עם הגלקסי 4 שלי, ולפני שהוא ימות אני רוצה להקדים אותו. אני נוסע לאילת בסוף החודש כך שיש לי הזדמנות לנצל את המחיר ללא מע"מ והמחירים שירדו קצת לאחרונה. אני מתלבט בין סמסונג לבין וואווי, וואוי הינה חברה חדשה יחסית בשוק הטלפון בישראל ואני לא מכיר את אמינות המוצרים שלה, מצד שני, סמסונג שחקנית ותיקה שבהתחלה הטלפונים שלה היו יחסית חלשים ומאז גלקסי 4 הסמרטפונים משפרים בקצב מסחרר. אני מתבלבט בגלל כמה פרמטרים: 1. אמינות מוצר/אחריות - אני מאמין שיש קשר בין זמן האחריות שהחברה נותנת, נותן אינדיקציה עד כמה החברה מאמינה במוצר שלה. P9 - שלוש שנים אחריות P10 - שנה אחריות …
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לצד מוצר הדגל שיריץ את Windows 10 S החדשה (או את חלונות 10 המלאה, אם תרצו), במיקרוסופט עתידים להציג לנו בקרוב מוצר נוסף מהמותג הפופולרי - אבל זה לא יהיה ה-Surface Pro 5 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
- 2 followers
-
-
מי מהם צורך יותר חשמל? ברור ל שה835 יבצע הרבה יותר טוב, אבל זה לא העניין אלא צריכת החשמל שלהם בהשוואה אחד לשני.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתמש בLG G2 כבר כמה שנים והמכשיר לא מתפקד כמו פעם ואני מעוניין להחליפו. אני טס לסין עוד כמה חודשים וחשבתי לקנות אותו משם (אולי ביום הרווקים). מה דעתכם על הבעיות שיכולות להווצר מקניה שם (שמעתי על טלפונים שחסומים רק לסין מבחינת סים, וגם נעולים בשפה הסינית)? המחיר שווה את ההפרש? אשמח לחוות דעת, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטאבלט הבא של מיקרוסופט יהיה דומה מאוד לדגם הנוכחי המצליח, רק עם חומרה פנימית מעודכנת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הגלקסי 3 שלי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מכשיר עד 2000 שקל, המכשיר יקנה באילת. יש לי בנתיים 4 מכשירים שאני חשבתי אליהם. OnePlus 3T 64GB Huawei P10 64GB Galaxy S7 (האפשרות העדיפה עלי בנתיים) LG G6 H870 32GB אשמח לשמוע מה דעתכם, ועם יש מכשיר אחר שעדיף לקנות בטווח מחירים האלה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. מעוניין לרכוש פלאפון בארהב דרך חבר שאמור להגיע לארץ אוטוטו. מספר שאלות: מה הפערים במחירים בין הפלאפונים בארץ לפלאפונים שם? אילו קריטריונים עליי לדעת לפני הייבוא? sim free/unlocked וכו'. אני קצת מבולבל בעניין יש לי אופציה להזמין מאמזון לכתובת שלו בארהב ולקצר תהליכים. איך המחירים שם? האם הפלאפונים מתאימים לישראל? אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים אני אשמח. בקשה קטנה: שלא יהיה אייפון. תקציב: 1500 ש"ח עדכון: הבנתי שיש אופציה לקנות מוצר Certified Refurbished ממה שבדקתי זה שווה לנסות. קח שזו גם אופציה טובה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זוכרים את ה-Zenfone AR האימתני? החל משבוע הבא תוכלו לרכוש אותו, עם כמות שיא של זכרון RAM ונפח אחסון מובנה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Portege X30D מציע מעבדים עדכניים במשקל מינימלי בהחלט לכתבה
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
מגיע ל-5 ג'יגה בחודש. מה זה הדבר הזה??? זה תקע אותי גם בחו"ל, ועצרתי את ה"אפליקציה" הזו - אך הgmail לא עבד לי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי מספר שנים של עליות כמעט ללא הפסקה, שלושת היצרניות הסיניות המובילות בעולם המכשירים החכמים נאלצות להתמודד עם האטה בצבירת הפופולריות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
- 2 followers
-
-
היצרנית הקוריאנית השנייה בגודלה לא מעוניינת להמתין ולבחון האם השמועות אודות יריבתה הן מדוייקות - ומכריזה כבר עכשיו על התאריך בו תחשוף בפנינו את מכשיר הדגל החדש שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
- 2 followers
-
-
צמד דגמים בלבד שנותרו עבור נגן המוזיקה המצליח בכל הזמנים עשויים להוות את העדכון האחרון בהחלט שנראה במותג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
חלוצת המכשירים החכמים עם המסגרות הזעירות חוזרת להראות לכולם איך עושים את זה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Xiaomi משיקה סמארטפון חדש וזול במיוחד שינסה להמשיך את הצלחתו הכבירה של ה-Redmi 4A לכתבה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הדגם התקציבי המרכזי הבא של שיאומי יכיל מסך 18:9 מוארך ומערך צילום כפול? נראה כי הסיכויים לכך גדלו משמעותית עם ההדלפה הטרייה שקיבלנו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי מחשב היברידי Dell Latitude E7350 שניתן להשתמש בו עם עט סטיילוס. אני מחפש המלצה לעט מתאים לכתיבה, בסביבות 100 ש"ח נראה לי הגיוני למטרה זו. עדיף בארץ. אם יש למישהו נסיון ויוכל לשתף אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הדיווחים על כך שספינות הדגל החדשות מבית חברת הענק הקוריאנית יגיעו כבר בחודש ינואר 2018 מקבלים חיזוק משמעותי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
השחקנית הסינית הבכירה בשוק הסמארטפונים משוכנעת כי תוכל לספק יכולות זיהוי פנים מדוייקות ובטוחות יותר מאלו של היצרנית האמריקאית הבכירה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Synaptics מציגה פתרון אלגנטי חדש לטרנד המסכים המוארכים, ומבטיחה כי נראה יישום מסחרי ראשון שלו כבר בחודש הקרוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-