עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Zeev86,

יש לי LG G3 ו-iPhone 6S.אני לא מהפאנבויס שמתחבר לדבר אחד או לשני. לצורך העניין יש לי גם מחשב גיימינג עם GTX970 וכל קונסולה אפשרית (רק כדי לחזק את הטענה).עכשיו לשאלה.זה נכון שחומרת אייפון קצת יותר מעודכנת וחדשה יותר אבל גם ב-G3 החומרה לא אמורה להתאמץ.אני לוקח את 2 הסמארטפונים ב2 הידיים ונכנס בכל אחד בו זמנית לאתר egged.co.il (כי בו אני לרוב משתמש כדי להתעדכן באוטובוסים בגלל שאני נוסע בהם כל יום הרבה).עכשיו, על אותה הרשת, באנדרויאד האתר לא רק שנטען איטי יותר, אלא גם מקרטע (freeze-ים של כמה שניות על כל פעולה).באייפון מצד שני הכל מתבצע תוך כמה מילי שניה (ms).עכשיו אני לא רוצה לפתוח פה דיון מי טוב יותר ומי לא. אני רוצה להבין למה מערכת אנדרויאד (דפדפן רשמי) מתקשה לטעון אתר.אם ג…

2. מה עדיף נגן טוב בסביבות 700 שקל או שווה להוסיף כמו מאות ולקנות PSP גם ככה רציתי לקנות PSP משהו בסביבות 1000 ומשהו אין לי בעיה עם הניידות שלו אני מדבר על חיי סוללה איכות שמע של PSP וכו' ביחסית לנגן טוב לגבי משחקים יהיה לי בו שימוש רב

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by maxim22,

יש לי PSP (גירסא 1.5) כבר שנה. נהנתי ממנו מאוד בשנה הזאת אבל עכשיו אני כבר כמעט לא משתמש בו וחבל לי סתם להשיאר אותו שוכב בבית. בא לי גם על איזה קונסולה ביתית כי אני מקבל דירה עוד כמה זמן. אה ומצאתי מישהו שמוכן להחילף אקסבוקס 360 תמורת פספ. בקיצור השאלות שלי הן: 1. כדאי לעשות את העיסקה הזאת מבחינה כספית ומבחינת התמורה שאני יקבל מהאקסבוקס? 2. אני לא יתחרט על זה שלא חסכתי כסף, לסוני3? (כדאי לחכות לסוני3) 3. איך האקסבוקס 360 בהשוואה לסוני2? תודה רבה חברה מראש ושבת שלום!

4. Started by garik111,

הי. מחפש המלצה לטאבלת. אנדרויד - סביבות 2000 שח. (חשבתי או סמסונג או אסוס) אבל איזה דגם? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ofir2000,

קניתי היום טאבלט ASUS TF101 ויש כמה דברים שלא מובנים לי כאשר אני מצלם (תמונות או וידאו) הקבצים נכנסים לי לתיקייה"גלריה" - כעת נניח צילמתי 100 תמונות ואני רוצה להכניס כל 10 קבצים לתיקייה אחת. האם ניתן לעשות זאת דרך הטאבלט או שאני חייב להתחבר למחשב ולעשות את זה? איך אני יוצר תקייה חדשה על הדסק טופ? איך עושים העתק הדבק לקובץ? כאשר אני פותח תיקייה מסויימת אני יכול לסמן את הקובץ ולעשות לו העתק אבל אם אני חוזר לדסק טופ אין לי שום אופציה לבצע הדבק (מה שמקביל לקליק ימני בעכבר)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. למרות האמור לעיל, לא הייתי רוצה משהו מיושן ומגושם כי בכל זאת הן צריכות להסתובב איתו. לכן חשבתי על ה-MODU שבמבצע עכשיו:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by n_aviv1,

mio map V3.3 IGO6 512 MB עברית אנחנו צריכים לעדכן מפות של חו"ל בעיקר

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. Started by iakovl,

טוב... הנוק הגיע, כרגע בהטענה. הגיע עם גרסה 1.2.0 אחרי ההטענה יועבר ל CM7 קצת תמונות

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  9. באיזה פלטפורמה כדאי לי להשתמש? זה סוג של רשת חברתית שאני רוצה לעשות לכיתה, לכן צריך שיתאים לכולם כי אין לי זמן לפתח עכשיו לאנדרואיד + אייפון..

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. היצרנית הסינית נמצאת בדרך הבטוחה לשנה הכי טובה שלה עד כה - וזה כולל הצלחה מרשימה גם בשוק הישראלי לכתבה

11. הטאבלט המצויין של PIPO, דגם הM1 יימכר במחיר של 184$ סה"כ . מחיר פשוט נפלא לטאבלט מצויין שכזה. http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday

12. Started by danker,

שלום לאחרונה ראיתי שסלקום פתחה במבצע חדש של מגוון מכשירים ב15 ש"ח ל36 חודשים נעזוב לרגע את ההתחייבות ל3 שנים(שאתה אולי אני אצליח להוריד לשנה וחצי),אני מתלבט בין שני פלאפונים שנראים לי הכי טובים מבין המגוון המצומצם שקיים: U900וSamsung -מכשיר חדש שנחשב הצלחה לא רעה עם מצלמה 5 מגה פיקסל לעומת LG KU990 -מכשיר דמוי אייפוני עם מסך מגע,אני יודע שהוא לא טוב כמו האייפון,אבל נעזוב את זה לרגע יש לו גם מצלמה 5מגה פיקסל עכשיו לי בתור אדם די צנוע ובעל מכשיר ישן ענתיקה לפני 3 שנים-roker 1000 בצבע לבן של מוטורולה- הייתי רוצה לעבור למכשיר טוב יותר מבחינה אמינות מצלמה הכי טובה לא בעיות של קריסות פתאומיות מלא גימיקים קטנים וחמודים עכשיו הייתי רוצה את דעתכם הכנה ביותר לגבי כול מכשיר ומכשיר …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by margrin5,

שלום לכולם האם ניתן להעביר כרטיס sim ממכשיר ישן דור 2 (nokia 6100 ) למכשיר חדש דור 3.5 שניקנה לא דרך חברות הסלולר הודה על התיחסות

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by tal1988,

היי, אני מעוניין בטאבלט בגודל של 9-10 אינץ', השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטים, ומעט גלישה באינטרנט. חשוב שיהיה למכשיר כניסה לSIM ועדיף תמיכה בLTE. התקציב שלי הוא סביב ה300$ . (התכנון לרכוש את המכשיר בחודש הבא בארה"ב). על מה הייתם ממליצים? אם יש דגמים סינים אחרים שעדיפים בתקציב הנ"ל (כולל משלוח/מיסים ..) , אשמח גם לשמוע.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by motogt,

1. נוקיה 6720 2.HTC MAGIC 3.סוני אירקסון יארי המחיר של כולם זהה. מה שחשוב לי זה: א. מכשיר איכותי שיחזיק 3 שנים ב. סוללה ג. MP3 טוב לנסיעות ד. איכות שמע ודיבור טובה ה. מצלמה ו. דפדפן אינרנט טוב. ז. GPS מובנה, ותוכנת GPS ח. מערכת הפעלה ידידותית. אני מתכוון לקנות את המכשיר ברשת פלאפון עם תוכנים החיילים שיש להם. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי יש לי N95 8GB וחיבור האוזניות דרך חריץ ה3.5mm קצת מציק החלטתי להתפנק באוזניות סטריאו BT השאלה איזה דגם כדאי ועדיף? מן הסתם שיראה טוב ושיתן סאונד באיכות טובה. אלו הדגמים ששמתי עליהם את העין השאלה עד כמה הם טובים MSI FS510 http://global.ebay.com/MSI_FS510_Bluetooth_v20_Wireless_Stereo_Headset_A2DP/320372982304/item NextLink Spider http://global.ebay.com/NextLink_Spider_Bluespoon_Stereo_Bluetooth_Headphones/120424120568/item Motorola HT820 הוותיק http://global.ebay.com/Motorola_HT820_Bluetooth_Stereo_Headphones_Headset_ep88/320374422371/item Nokia BH-503 http://global.ebay.com/Nokia_BH-503_Bluetooth_Stereo_headset_Headphone_BH503/180359393075/item או שפשוט לקנות קליפס …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שבוע שעבר ביום שני, קיבלתי עידכון בטלפון Lumia 920 של התוכנה Nokia drive עכשיו נקראת Nokia HERE ומפה חדשה במלאי המפות של ישראל!!! אז זה אומר שכרגע ניתן לנווט ברחבי הארץ עם המכשיר ללא צורך בwaze מה שכרגע עדיין לא מושלם זה הרחובות שכתובים באנגלית והניווט הקולי, עדיין לא קיים בעברית.. אבל למי שזה לא מפריע, וזה זמני לדעתי(גרסת beta) יכול כבר להשתמש, בדקתי אותו בכמה נסיעות והוא עובד מצויין ומדוייק. יש כמובן מקומות לשיפור, אבל חשוב לזכור שסו רק ההתחלה. בנוסף לכל, לזכותם של נוקייה יוזכר שאין אף חברה שמספקת למכשירים שלה גם תוכנת ניווט.. אפילו לא אפל הגדולה...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Kukishin,

שלחתי את המכשיר - LG G2 לתיקון. כנראה הם יימחקו הכל. יש מצב שהחשבון שלי בגוגל איכשהוא גיבה לי את המספרים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MoSQuiTo,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טאבלט כלשהו ולשים אותו ברכב כיחידת ראש למערכת. יש לי מגבר 5 ערוצים (משמע מקבל מיחידת הראש 3 RCA - קדמיים, אחוריים וסאב) ואני כמובן רוצה לחבר את הטאבלט אליו. מה הדרך הנכונה לחיבור שכזה? בהנחה שכשאני אשחק בהגדרות הסאונד במכשיר (באס, טרבל) זה ישפיע על האלמנטים הנכונים. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yigael_o,

אני רוצה להחליף את הגלקסי שלי. יש שני דברים שאני רוצה, הראשון הוא מערכת הפעלה WIN והשני היא יכולת טובה של מערכת הניווט עם עדיפות למכשיר שקולט גם את הרשת הרוסית (GLONNAS או משהו כזה) . האם קיים כזה מכשיר והאם ניתן להשיג אותו בארץ? עכשיו מצאתי את זה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Smartphones_using_GLONASS_Navigation יש למישהו המלצה על טלפון עם WIN8 מהרשימה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש עכשיו אני משתמש בnexus s אבל יש לי בעיה עם הכפתור נעילה בצד... הוא לא מגיב. פירקתי את המכסה של המכשיר כמה פעמים וסידרתי את זה אבל די נמאס לי מלעשות את זה. אני די מרוצה מהמהירות שלו, אני לא מרגיש כ"כ מוגבל מהמהירות שלו. התקציב שלי הוא 400$~ ראיתי את הgalaxy s3 ב422$ ואת הנקסוס 4 ב390$ ועוד כמה מכשירים של נוקיה הבעיה שלי זה עם סוללה, שמעתי שאי אפשר להחליף סוללה בנקסוס... משא"כ בגלקסי ובאחרים במכשיר שלי יש לי פשוט עוד 2 סוללות רזרבה. אשמח ליעוץ ועזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by R0112,

אני מתלבט איזה מכשיר יותר טוב, נוקיה 5800 או 5630 ההבדלים ביניהם קטנים מאוד, ההבדל המשמעותי היחיד הוא מסך המגע... אחת מהסקירות שמצאתי: http://www.phonegg.com/compare/24/Nokia-5630-vs-Nokia-5800.html אפשר לעשות השוואה גם כאן: http://www.nokia.co.il/find-products/phone-comparison 5800 מכשיר רגיש או עמיד כמו ה5630?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי XOOM ואני רוצה השתמש בו לניווט במכונית. 1. האם זה ריאלי? כלומר, האם מסך של 10' לא יהיה גדול מדי? 2. לצורך כך יהיה עלי לחבר אותו לאינטרנט דרך אחת המפעילות הסלולאריות. אני ארכוש SIM חדש אז אני יכול לגשת לכל חברה. יש מישהי מומלצת מבחינת כיסוי ומחיר? 3. כמו כן אני אצטרך להתקין עליו תוכנת ניווט. אני רוצה אחת שתיתן לי גם התראה על עומסי תנועה ועל מצלמות מהירות. האם waze היא המומלצת ביותר? ה-OS היא 2.3, אם זה משנה משהו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Or94,

יש לי גלקסי S3 עם 16GB זיכרון שנקנה בחנות פרטית ואני משתמש בapex launcher במקום בtouch wiz והכל בסדר גמור, המכשיר פועל מהר, התקנתי את כל האפליקציות והמשחקים שרציתי וסידרתי מסכי בית ותיקיות במסכי הבית אבל יש לי כמה שאלות: 1. כאשר יצא אנדרואיד 4.1 לגלקסי S3 האם אני יהיה תלוי בעידכון של סאני ורק אז אני יוכל להוריד את העידכון או שבגלל שקניתי בחנות פרטית אני יוכל לעדכן מהר יותר ובדרכים אחרות ולא דרך KIES או דרך הפלאפון עצמו? 2. יש לי בעיה שלפעמים שאני יוצא מאפליקציות ומשחקים למכשיר לוקח כמה דקות לטעון את מסכי הבית ואני לא מבין למה זה קורה. 3. במנהל המשימות המובנה של המכשיר רשום לי בשטח איחסון שיש לי 11GB ולא 16GB. האם ה5GB הפרש זה למערכת ההפעלה? איזה כרטיס זיכרון מתאים למכשיר …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

איפה אפשר להשיג בארץ אזניות סטנדרטיות של APPLE (אם אפשר בצבע שחור..) באזור הצפון (הלא רחוק...)וכמה זה יעלה לי?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.