עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. סמארטפון ה-Android One החדש ביותר של היצרנית הסינית הפופולרית הושק רשמית בישראל לכתבה

2. חברת Vivo חשפה טכנולוגיה מהפכנית שתוכל לאפשר למכשירים החכמים שלנו לפעול יום שלם עם חיבור של עשר דקות או פחות לשקע - אבל בינתיים עוד אין דגמים שצפויים ליישם את הטכנולוגיה בפועל לכתבה

3. מוצר הדגל החדש של סמסונג כולל חיי סוללה נאים תודות לקיבולת גדולה - ומוסיף לכך גם טעינה מהמהירות ביותר בשוק כולו עם המטען הכלול במארז לכתבה

4. קיבולת של 6,000mAh מאפשרת ל-ROG Phone 2 להצטיין בזמני הפעולה שלו - גם כאשר פאנל התצוגה שלו פועל בקצב רענון גבוה במיוחד של 120 הרץ לכתבה

5. המכשיר הבא מחברת Essential, ובראשה האבא של מערכת האנדרואיד שהפך לדמות שנויה במחלוקת, יוצר הדים ברשת - ולא בהכרח מהסיבות הנכונות לכתבה

6. לא שיאומי ולא סמסונג - דווקא חברת ZTE היא זו שמצליחה לפרוץ קדימה לפני כולם עם דגם ה-Axon החדש שלה לכתבה

7. Started by Yair18 11,

חיפשתי ופשוט לא מצאתי שום סמארטפון שמתאים לי, כולם גדולים מדי וזה לא שאני בררן, אני מוכן להתפשר אבל פשוט לא מוצא. לפני 3-4 שנים היה לי הרבה יותר קל והיה מבחר, אבל היום זה נראה לא אפשרי. כרגע אני תקוע עם s4 mini כחלופי אחרי שה. P9 שלי שבק חיים.

8. השמועות מתבררות כנכונות: חברת הטכנולוגיה היוקרתית משיקה סמארטפון חדש במחיר התחלתי של 400 דולר בלבד, עם לא מעט מאפיינים ייחודיים ועדכניים לכתבה

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  9. לקחנו לסיבוב את המחשב הנייד שרוצה להחליף עמדות גיימינג נייחות ענקיות - ה-Alienware Area-51M של היצרנית האמריקאית הנודעת. האם הוא מסוגל לעמוק בקצב? התשובות בפנים לכתבה

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  10. דגם שלישי של המותג Pocophone לשנת 2020 נחשף וגם הוא דומה מאוד למוצרים שכבר קיבלנו מחברת האם Xiaomi - אבל זה ממש לא אומר שכדאי להספיד את הפוטנציאל שלו מבעוד מועד לכתבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by iveco,

היי , אני מחפש סמארטפון תקציבי עד 700 שקל הכי חשוב לי שה GPS יעבוד מעולה אני אצטרך להוריד אליו אפליקציות ( לא משחקים ) וואצ' אפ וכו' יש לי אפשרות לקנות מיבואן GSMART ELITE ב 650 ש"ח , העניין שראיתי ביקורות של ה GSMART הראשונים והם היו לא משהו בעליל , מישהו מכיר את הסמארטפון הזה ? יש לו בטריה מעולה , 8 ליבות , 2GB זיכרון , 4G , מסך גדול על הנייר נראה מצויין , לקנות ? מה אתם אומרים ?

12. מעוניינים במכונה ניידת צנועה וזולה במיוחד לגלישה ברשת? יוצריו של המיקרו-מחשב Pine64 מבטיחים לספק לכם צמד הצעות אשר ישאירו עודף מ-100 דולר לכתבה

13. המשחק החדש של יוצרי הלהיט Crossy Road, המשחק החדש של יוצרי פרוט נינג'ה ועוד הפתעות ממתינות לכם בחנויות האפליקציות של גוגל ואפל לכתבה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by yonatan.mendelson,

משחק המובייל הרשמי הראשון של נינטדו הושק רשמית עם רמת עניין שאפל לא הצליחה לעמוד בו, ביקורות חיוביות וגם החלטה שנויה במחלוקת לכתבה

15. מכשיר הדגל של היצרנית הסינית הגדולה זוכה לירידת מחיר גדולה והופך למכשיר ה-QHD הזול ביותר שניתן לרכוש כיום לכתבה: http://hwzone.co.il/טוב-יותר-מה-oneplus-one-ה-zte-nubia-z7-זמין-לרכישה-במחיר-מק/

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by chenrp,

שלום לכולם, WHATSAPP WEB חסום אצלי בעבודה. האם יש אלטרנטיבה להצגת ההודעות ב WINDOWS? תודה.

17. ה-EyeQue הוא כנראה תוסף הסמארטפונים האולטימטיבי לכל מי שבריאות העיניים חשובה להם באמת לכתבה

18. שומרים על איכות הסביבה ורוצים לוודא שכל העולם יודע על כך? המוצרים ההזויים של חברת Shibaful עשויים להיות הגשמת חלום עבורכם לכתבה

19. שנתיים אחרי שנפרד מגוגל, אנדי רובין עומד בראש חברה חדשה שמתיימרת לקפוץ היישר אל המים העמוקים של עולם האנדרואיד לכתבה

20. פרטים ראשונים נחשפים אודות סמארטפון ה-Redmi Pro 2, שמסתמן כשינוי ושיפור משמעותיים לעומת קודמו לכתבה

21. המוצר החדש שהיה אמור לשים את מפתחת השבבים על המפה בתור מתחרה משמעותית יותר לקוואלקום וסמסונג מתקבל בקרירות אצל יצרניות המכשירים, לכאורה לכתבה

22. היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להפסיד כסף, ומכריזה על תוכנית לצמצום משמעותי נוסף במספר ובמגוון המכשירים החדשים אותם היא מציעה מדי שנה לכתבה

23. ענקית השבבים האמריקאית לא ממתינה לאף אחד, משדרגת את הדור הרביעי ואף חושפת את התוכניות המדהימות שלה לדור הסלולר החמישי לכתבה

24. שלום לכולם, לפני כשבוע התנתקתי מיס ואני רוצה לקנות סטרימר טוב על בסיס אנדרואיד שיריץ קודי בלי תקיעות ובלי תקלות. התקציב לא כלכך משנה, אם המכשיר טוב ומומלץ אין לי בעיה להשקיע בו כסף. כמובן שלא יהיה ב1500 שקל כן? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. היי, אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש שיחליף את ה- LG G2 שלי. התקציב בערך 2,000 ש"ח. טלפונים סיניים גם אפשרות. קניה באתרים מחו"ל דוגמת amazon, gearbest, banggood גם אפשרות. דרישות מהטלפון: א) מעבד חזק (ה- G2 עם snapdragon 800 והוא מאוד איטי בסיטואציות מסויימות). ב) זיכרון RAM לפחות 4GB. ג) גודל מסך לא יותר מ- 5.2 אינץ'. ד) אנדרואיד 7. אשמח לקבל המלצות. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים