גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לאחר שאב הטיפוס השני של הפרוייקט של גוגל ששואף לשנות את הדרך בה אנחנו מסתכלים על סמארטפונים הוצג בתערוכת CES, מידע חדש עולה על התקדמות הפרוייקט ועל זמינותו לכתבה: http://hwzone.co.il/project-ara-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%95%d7%95%d7%a7-%d7%a4%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ענקית השבבים האמריקאית לא ממתינה לאף אחד, משדרגת את הדור הרביעי ואף חושפת את התוכניות המדהימות שלה לדור הסלולר החמישי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את הפלאפון שלי למכשיר האנדרויד החדש שלי שהוא מעין מחשב PC קטן קצת יותר גדול מDISK ON KEY במטרה להעתיק קבצים למכשיר שלי. כשחיברתי את הפלאפון הוא התלונן משהו על MTP ובנוסף הGALLERY נפתח אוטומתי והתחיל לסרוק את כל קיבצי המדיה שלי בפלאפון. האם יכול להיות שהמיני PC שלי לא תומך בהעברת קבצים רגילים דרך USB?(נדמה שהוא אמור לעשות MOUNT?) האם יכול להיות שיש קשר למפצל USB שדרכו חיברתי את הפלאפון או שאין מצב, זה בעיית תוכנה טהורה ולמפצל עצמו אין שום קשר לMTP? איך אני יכול להעביר קבצים "ידנית" ולא דרך האינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלפון Android. אני לא משחק אז לא חייב ביצועים שהם בקצה העליון של הסקאלה. מה שאני זקוק לו: יכולת להתקין ROM או שה- ROM המקורי הינו עם חוויה מאוד דומה ל- Android Stock. כמה שפחות שטויות. זכרון פנימי של 64 ג'יגה בייט. זכרון RAM של 3 ג'יגה בייט לפחות. כרטיס הרחבה. תמיכה במקליט שיחות (אני משתמש באפליקציה הזו - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=en). חשבתי על מוצרים של Xiaomi / Huawei אך אני לא בטוח לגבי היכולת להתקין עליהם ROM שהוא יחסית נקי והיכולת להקליט שיחות. למישהו יש המלצה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני לא מבין הרבה בפלאפונים (כי בחיים לא היה לי). אני רוצה אם לקנות פלאפון. אין לי מושג וחצי איזה לקנות ואיפה אז אם תוכלו לעזור לי להחליט אני אשמח מאד. התקציב שלי עומד על 700-600 שקל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לבצע רכישה ממנו של JIAYU G4 רשום שהוא במלאי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב נגן למוזיקה בלבד, לשימוש בעיקר בחדר כושר, חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ואלו שני הפיינליסטים: אני יודע חסרונות ויתרונות של כל אחד ועדיין מתלבט, הסנסה: תצוגה טובה יותר, מחיר בסביבות 300 (יותר משתלם), תמיכה רשמית בעברית (תקנו אותי אם אני טועה), והעיצוב עצמו נראה יותר טוב לדעתי. ה-G3: נגן איכותי וידוע, זמן סוללה ארוך במיוחד ושימוש בסוללה רגילה, יקר יותר ב-200 ש"ח, המסך דיי קטן ואני לא יודע עד כמה ידידותי להפעלה זה, לא חשוב לי מסך צבעוני יותר חשוב עברית ושיהיה ברור ופשוט לניווט ושימוש. מה אתם אומרים מי לוקח? שווה להשקיע עוד 200 שקל ב-G3 למרות החסרונות שלו? יש המלצות לנגנים אחרים שאולי פספסתי? גם 4 ג'יגה בא בחשבון
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם מעודכן למכשיר האולטרה-משתלם של היצרנית הסינית מביא עימו שבב קוואלקום עדכני וחסכוני יותר, ובמקביל דיווחים עדכניים מצהירים שגירסה עתידית שלו תספק לנו שבב בן עשר ליבות מבית Mediatek שיאומי (Xiaomi) ממשיכה להתקיף אותנו בסמארטפונים חדשים ומשתלמים בקצב מסחרר, והפעם בתפריט זהו דגם ה-Redmi 3S, שמהווה תחליף הן עבור ה-Redmi 3 והן עבורה-Redmi 3 Pro הקומפקטיים והמתשלמים עד מאוד. הבסיס של הדגם המעודכן נשאר זהה כמעט לגמרי, עם מעטפת מתכתית שמאכלסת מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, בתוספת למצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מהיר מבוסס זיהוי פאזה, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק MIUI 7.0 (שמהווים אכזבה מסויימת בהתחשב בכך שגירסת MIUI 8.0 עם …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס טוב אז ככה אני רוצה ממש כבר לשדרג את שלי כי הוא כבר נדפק לגמרי ואין לי כבר מזמן אחריות עליו והוא בקושי מתפקד וכל דבר קטן תוקע אותו ויש איתו מלא בעיות תוכנה והוא קורס כל הזמן יש לי התלבטות קשה בין LG G 4 לבין GALAXY S6 או בכלל גאלקסי EDGE או בכלל EDGE + לא כ''כ הבנתי מה ההבדל בין הפלוס ללא חוץ מגודל מסך אבל לא משנה. באתרים יש כ''כ הרבה נתונים וזה מבלבל לי את העיניים ואין לי מושג מה רוצים ממני. מישהו יכול לרשום לי השוואה נורמלית ומה שונה בפלאפונים האלה מכל הבחינות שיש בסמארטפונים במחירים האלה. אייפון לא בא בחשבון אפילו לשנייה, רק אנדרואיד. הרכישה תתבצע בעוד חודש וחצי מ KSP תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מבקשת המלצה לטאבלט לילד בן 8 - שישמש בעיקר למשחקים, סרטונים וכו'. כאמור עד 10 אינץ , תקציב 1000 פלוס מינוס. חשוב לי רזולוציה טובה, ושיהיה חזק בשביל המשחקים. ואפשרות להרחבת זכרון. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה פתרון יותר טוב כדי לסנכרן SANSA מMEDIA PLAYER? אני ממש לא אוהב את זה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם ניתן ב-GPS (כלשהו לצורך העניין) לשלול נסיעה ביעדים מסויימים. למשל, אם ברצוני להגיע לאזור X ובדרך ישנם יעדים שאין ברצוני לעבור בהם (לדוגמא כפרים ערביים), האם ניתן לעשות זאת? סוג של BLACKLIST, ולתת ל-GPS לבחור נתיב חלופי? אשמח לתגובות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מחפש המלצה למכשיר פונקצוניאלי, כלומר שיהיה - רמקול נורמלי, אופציה לצלצולים שונים, בלוטות' וכו'. שמסך האנשי קשר יהיה מודרני, שתהיה אופציה למחיקת הודעות\שיחות בצורה מרוכזת, מסך ברור וגדול ומקשים יחסית גדולים\בינוניים ( לא קטנים זה מה שחשוב ). חשוב שיהיה פלאפון שימושי כמו שפירטתי ולא "מכשיר מבוגרים טיפוסי" שכזה שאין לו שום פונקציות. כמובן לא טאץ' \ לא סמארטפון. יש חיות כאלה בימינו ? אני מחפש אפילו משהו של נוקיה\סמסונג לרכישה בארץ ולא מכשיר שעלול לשבוק חיים אחרי שנה, אלא לשימוש לטווח ארוך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה סלולרי שיהיה לו נגן MP3 ממש איכותי, מסך איכותי, ומצלמה עם פלאש. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כלומר, שאוכל להפעיל תוכנות של פוקטפיסי במחשב פיסי רגיל? (לא ידעתי איפה לשים את זה אז מנהלים להעביר לאן שצריך). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מדבר הרבה ההצעה היא כזאת: מסלול בסיסי הכולל ביטוח + 114 דק' שיחה ב40 ש"ח מעבר לזה 30 אג' לדקת שיחה ו20 אג' לSMS חבילת גלישה של 5GB ב68 ש"ח והכי שווה פה זה שיש לי זיכוי מלא על כל סמארטפון באורנג' על חשבונית מעל 50 ש"ח (ז"א התחייבות של 1800 ש"ח בלבד). ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 2 לבין אטריקס. באטריקס אני מקבל גם תחנת עגינה שהופכת אותו למיני לפטופ - בנוסף במקרה של אובדן או גניבה אני משלם השתתפות עצמית של 1000 ש"ח. לגבי הגלקסי 2 - הוא חזק אבל יש לי חברים שיש להם אותו ואומרים שיש קריסות והתוכנה של סמסונג למחשב (KIES) פשוט לא עובדת - במקרה של אובדן או גניבה ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח אני פתוח לעוד הצעות - אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מישהו יש ניסיון עם טאבלטים של חברת archos? הם אמינים? טובים? הדגם החדש שלהם ה- 101 xs הוא קנייה טובה? הוא טוב למשחקים? יש עוד טאבלטים טובים עם מסך 9-11 אינץ של חברות אחרות שיותר טובים ממנו? (עד 1500₪)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן וצהריים טובים לכולם, ה-Motorola Razr V3 שלי עושה בעיות, נכבה מדי פעם, המסך שלו מת ככה שאני יכול רק לקבל שיחות... קיצור, אני צריך חדש. כעיקרון, אני רגיל כבר לניידים גם של Motorola וגם של Nokia, אז אחת משתי החברות יהיה בסדר, אם כי עדיף מוטורולה כי אז אני אוכל להוריד אליו את כל התוכן שיש לי על הנייד הנוכחי. העתקתי הכל למחשב שלי, כולל מספרים ולוח אירועים. תקציב אני לא יכול לתת, מכיוון שאני לא יודע כמה נייד בסדר הגודל שאני רוצה עשוי לעלות. כעיקרון, כמה שיותר זול ופשוט: לא צריך GPS, דור שלוש או שלוש וחצי, אינטרנט סלולארי זה נחמד (להוריד מדי פעם צלצול חדש, טאפט וכו'), אבל כעיקרון שיהיה דומה בתכונות שלו ל-V3 הראשון, הישן ביותר. מישהו יכול להמליץ לי על כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי טלפון חדש (LG-L70), כשבדקתי את המפרט טרם הקנייה ראיתי שכתוב שנפח האחסון הוא 4GB( מספיק לצרכי), אך לאחר הקניה ראיתי שיש לי נפח פנוי של 1.5GB . האם זה תקין? האם ה 4GB שכתוב במפרטים זה ברוטו , כלומר לפני התקנת מערכת הפעלה ודברים אחרים, או שהייתי אמור לקבל נפח אחסון פנוי של 4GB כפי שכתוב בכל אתר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלו לכולם ברשותי HP IPAQ 2200 ולאחר התקנת IGO 08 שעוברת חלק בהפעלה מופיע ההודה הבאה fatal error fatal erroroccurred thread address:0x0000000 exception:0xc00000005 ההתקנה עוברת חלק אחרי שאני מנסה להפעיל אני מקבל את ההודעה הזאת? מערכת הפעלה 2003 מזה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. לפני יומיים חזרתי לפלאפון וכעת אני משתמש בסים הישן שהיה לי. חיברו אותי (עם שלל בעיות, אבל זה נושא אחר [שפתוח בפורום צרכנות]). הבעיה היא כזאת: שיחות וSMS יש. גלישה אין. בפלאפון אמרו לי לגשת לסניף שלהם ולהחליף סים. אבל האם באמת יכולה להיות בעיה בסים אם חלק מהאפשרויות כן עובדות ורק הגלישה לא? חייב לציין שהנציג היה מה זה שבוז והיה מורגש שאין לו כוח לעזור לי, ועבר איתי על הספר לך לכאן ותגיד כאן. אבל ההגדרות אצלי בטלפון נכונות כי הרי לפני שהחלפתי סים, הסים הקודם של הוטמובייל עבד וכל השירותים היו זמינים אצלי. אין לי כוח לחכות בתורים במוקד השירות של פלאפון ואם אני מוכרח למצוא זמן ללכת אליהם - עדיף לי כבר לחזור להוט מובייל כשיש לי סים שכן עובד איתם. אז לשאלת הדיון: אם X מסוי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נגן קטן ככל האפשר, שישמש בין היתר לריצות. זיכרון פלאש מינימום 1 gb (עדיף כמה שיותר). שיהיה כמה שיותר קטן וכמובן שהמשקל יהיה בהתאם (סוללה נטענת). עדיפות לזמן נגינה כמה שיותר גבוה. עדיפות לנגן עם מסך (לא חייב צבעוני) אבל לא חובה. איכות סאונד כמה שיותר טובה. באנדל לא משנה (גם האוזניות), העיקר הנגן עצמו יהיה איכותי לפי התכונות שאני מחפש. מכיוון שאני לא מבין בתחום הזה בכלל, אודה לכם אם תמליצו לי על מספר נגנים מהחברות המובילות כדי שאני כמובן אקבל את ההחלטה הסופית ואבחר את הנגן ;D תודה לעוזרים !
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלפוון סלולרי פשוט ונח לאמא שלי מדובר בסלולרי לשימושים בסיסיים של שיחות וסמסמים ואולי לעיתים נדירות שליחת וקבלת תמונות לא מעבר. אין צורך באינטרנט או משהו בסגנון. חשוב שיהיו מקשים גדולים ונוחים לתפעול. תפריט פשוט וברור חיי סוללה ארוכים, ואיכות שמע טובה. חיפשתי קצת באינטרנט ומה שמצאתי זה ממש מכשירים למבגורים שכוללים לחצן מצוקה ודברים כאלה אני לא צריך מכשיר כזה, אלא מכשיר רגיל ופשוט בלי שום תחכום ובעיקר דגש על מקשים גדולים ונוחות תפעול. אשמח לעזרה! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מכשיר גלקסי note5 חדש - של היבואן הרשמי. לאחר מספר ימים הופיעה לי הודעת FOTA לשדרוג מערכת ההפעלה. האם לשדרג או שישנם דיווחים על בעיות או האטת המכשיר?? בנסיונות החיפוש שלי בעברית ובאנגלית לא מצאתי התיחסויות לנושא (לגבי NOTE5, ובטח לא לגרסה הישראלית). תודה וסופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-