עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אשמח להמלצות למקומות כאלה, תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי לכולם, פיתחתי אפליקציה של רשת חברתית לניהול טרמפים והסעות, כולל חברים, נסיעות עם יעדים ונקודות מוצא, צ'ט לכל נסיעה ואפילו ניקוד למשתמשים לפי נסיעות שהם עושים. הגרפיקה לא משהו כי אני לא מומחה בזה וזה המיטב שיכולתי לעשות אודה לכם אם תורידו אותה ותנו לי ביקורת. תודה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PickUp.pickup

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. צמד דגמים בלבד שנותרו עבור נגן המוזיקה המצליח בכל הזמנים עשויים להוות את העדכון האחרון בהחלט שנראה במותג לכתבה

4. Started by Drycos,

היי, אשמח לעזרתכם, שמתי לב שאין הבדל משמעותי במחיר ומתקשה להחליט איזה מכשיר כדאי. דרך Chinabuy אפשר להזמין ולקבל שנתיים אחריות ל-OnePlus2, כאשר הצעה דומה של LG תעלה כמעט אותו דבר אולי קצת פחות. מה המלצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם כדאי לבצע רכישה ממנו של JIAYU G4 רשום שהוא במלאי תודה

6. אני מתכון שאני רוצה שאפשר יהיה לעשות Repeat על קטע מסויים משיר ובאפליקציה הרשמית של האייפון אין אפשרות. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום. גלקסי S3 I9300. לא בדקתי בשאר. בעת שמחברים את הסמארטפון למחשב באמצעות כבל USB, ומנסים להעביר את התמונות מן המכשיר למחשב בווינדוס, ישנן כמה תיקיות של תמונות שלא מצליחות לעבור. מצאתי את הבעייה. היא קשורה לשם של התיקיה. ישנו תו סמוי בשם התיקיה שאיננו מוכר למערכת ווינדוס, ולכן בעת ניסיון לבצע העברת תיקיה, ווינדוס לא מאפשר זאת. מה שצריך לעשות, הוא לשנות את שם התיקיה, כך שיימחק התו הסמוי הזה, ואז יהיה ניתן להעביר את התיקיה למחשב. שאלה: מישהו יודע, לאן הבאג הזה שייך? לסמסונג, לאנדרואיד, לאפליקציה מסויימת? מה עושים בכדי לתקן את הבאג?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

שלום, חלק מכם בטח שאלתם את עצמכם לאילו מהטלפונים הנ"ל יש איכות צילום טובה יותר. אני, כמוכם, גם דנתי עם עצמי בשאלה זו והחלטתי לבדוק זאת לפי צילומים שמצאתי באתר gsmarena, בכתובת: http://www.gsmarena.com/n73_d900_k800_photo-review-102.php. בחלק מהתמונות יש יתרון לK800 ובחלק לN73. בכל זאת, התמונות שצולמו ב K800 נראות כאילו עברו ריטוש מסויים. לדוגמא http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/Nokia_N73/04.jpg ו http://www.gsmarena.com/Files/Obrazky/art20/3Mpx/SonyEricsson_K800i/04.JPG ניתן לראות יתרון לn73 בתוך המבנה, ומחוצה לו ניתן לראות יתרון של הK800. למעשה, שמתי לב שחפצים שגוונם אדום יראו טוב יותר ב N73, וחפצים כחולים יראו טוב יותר ב- K800. שמתי לב שלטלפונים יש בעיה ב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by GGuyZ,

היי לכולם. אני מחפש מכשיר להקלטת הרצאות. המכשיר צריך להיות דיגיטלי כמובן, עם ממשק חיבור נוח למחשב(כרטיסי זכרון\USB) וקיבולת גבוהה. המטרה לקנות משהו זול יחסית(סטודנט), אך שיעשה את העבודה ויקליט את הנאמר בצורה ברורה. יש לציין שיש ברשותי כבר IPOD, כך שאם המתאמים למיניהם עושים עבודה מספיק טובה, אשמח להמלצה בנושא(מתאם+מיקרופון) והסבר כיצד המידע נשמר(כקבצי מוזיקה בתוך הIPOD?). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Sargon,

חיברתי את הפלאפון שלי למכשיר האנדרויד החדש שלי שהוא מעין מחשב PC קטן קצת יותר גדול מDISK ON KEY במטרה להעתיק קבצים למכשיר שלי. כשחיברתי את הפלאפון הוא התלונן משהו על MTP ובנוסף הGALLERY נפתח אוטומתי והתחיל לסרוק את כל קיבצי המדיה שלי בפלאפון. האם יכול להיות שהמיני PC שלי לא תומך בהעברת קבצים רגילים דרך USB?(נדמה שהוא אמור לעשות MOUNT?) האם יכול להיות שיש קשר למפצל USB שדרכו חיברתי את הפלאפון או שאין מצב, זה בעיית תוכנה טהורה ולמפצל עצמו אין שום קשר לMTP? איך אני יכול להעביר קבצים "ידנית" ולא דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Zeev86,

אהלן. לפני יומיים חזרתי לפלאפון וכעת אני משתמש בסים הישן שהיה לי. חיברו אותי (עם שלל בעיות, אבל זה נושא אחר [שפתוח בפורום צרכנות]). הבעיה היא כזאת: שיחות וSMS יש. גלישה אין. בפלאפון אמרו לי לגשת לסניף שלהם ולהחליף סים. אבל האם באמת יכולה להיות בעיה בסים אם חלק מהאפשרויות כן עובדות ורק הגלישה לא? חייב לציין שהנציג היה מה זה שבוז והיה מורגש שאין לו כוח לעזור לי, ועבר איתי על הספר לך לכאן ותגיד כאן. אבל ההגדרות אצלי בטלפון נכונות כי הרי לפני שהחלפתי סים, הסים הקודם של הוטמובייל עבד וכל השירותים היו זמינים אצלי. אין לי כוח לחכות בתורים במוקד השירות של פלאפון ואם אני מוכרח למצוא זמן ללכת אליהם - עדיף לי כבר לחזור להוט מובייל כשיש לי סים שכן עובד איתם. אז לשאלת הדיון: אם X מסוי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. קניה מאיביי, מעדיף אוזניה אוניברסלית שיכולה לעבוד עם אייפון 4.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by boom!,

מבחינת המכשירים אני מדבר, כלומר, הגיעו הN73 והK800,שהם מבחינתי שיא הטכנולוגיה שאפשר לקנות כיום במחיר יחסית נורמלי, מה עוד כבר יכול לצאת בארץ לשוק(כמובן חוץ מהN93 ו95 שלא מעניינים בגלל המחיר)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן וצהריים טובים לכולם, ה-Motorola Razr V3 שלי עושה בעיות, נכבה מדי פעם, המסך שלו מת ככה שאני יכול רק לקבל שיחות... קיצור, אני צריך חדש. כעיקרון, אני רגיל כבר לניידים גם של Motorola וגם של Nokia, אז אחת משתי החברות יהיה בסדר, אם כי עדיף מוטורולה כי אז אני אוכל להוריד אליו את כל התוכן שיש לי על הנייד הנוכחי. העתקתי הכל למחשב שלי, כולל מספרים ולוח אירועים. תקציב אני לא יכול לתת, מכיוון שאני לא יודע כמה נייד בסדר הגודל שאני רוצה עשוי לעלות. כעיקרון, כמה שיותר זול ופשוט: לא צריך GPS, דור שלוש או שלוש וחצי, אינטרנט סלולארי זה נחמד (להוריד מדי פעם צלצול חדש, טאפט וכו'), אבל כעיקרון שיהיה דומה בתכונות שלו ל-V3 הראשון, הישן ביותר. מישהו יכול להמליץ לי על כזה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום רב. סופית הCREATIVE ZEN MICRO שלי שבק חיים לאחר שירות מסור ונפלא מצידו... כרגע אני מחפש את היורש.הנק' מוצא שלי להשוואה היא הזן מיקרו. כמה דגשים לחיפוש - הנגן יהיה מיועד לשימוש יומיומי וספורטיבי שכולל ריצה\אופניים\חדר כושר וכדו',לכן אעדיף להתמקד בפלאש,וגם שיהיה ניתן לשאת אותו בקלות בצורת שרוך או איזה נרתיק לגוף. משהו קליל יחסית,לא זעיר,אבל לא עבה\מגושם\כבד. כרטיס הרחבה יהיה אופצייה מעולה. רצוי רדיו. איכות סאונד טובה ונקייה,אני לא אודיופיל.אני משתמש באוזניות JBL 220. לגבי MP4,אני לא צופה שימוש בכך בעתיד אבל אם זה חלק מהנגן ושומר על קומפקטיות יחסית ועל מחיר סביר אז אין לי בעיה עם כך. אני לא יודע כ"כ מה עדיף מבחינת ממשק כפתורים,אני הסתדרתי מצויין עם הזן מיקרו,אם זה יהיה …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mMmSaK,

שלום לכל מי שנכנס טוב אז ככה אני רוצה ממש כבר לשדרג את שלי כי הוא כבר נדפק לגמרי ואין לי כבר מזמן אחריות עליו והוא בקושי מתפקד וכל דבר קטן תוקע אותו ויש איתו מלא בעיות תוכנה והוא קורס כל הזמן יש לי התלבטות קשה בין LG G 4 לבין GALAXY S6 או בכלל גאלקסי EDGE או בכלל EDGE + לא כ''כ הבנתי מה ההבדל בין הפלוס ללא חוץ מגודל מסך אבל לא משנה. באתרים יש כ''כ הרבה נתונים וזה מבלבל לי את העיניים ואין לי מושג מה רוצים ממני. מישהו יכול לרשום לי השוואה נורמלית ומה שונה בפלאפונים האלה מכל הבחינות שיש בסמארטפונים במחירים האלה. אייפון לא בא בחשבון אפילו לשנייה, רק אנדרואיד. הרכישה תתבצע בעוד חודש וחצי מ KSP תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי מבקשת המלצה לטאבלט לילד בן 8 - שישמש בעיקר למשחקים, סרטונים וכו'. כאמור עד 10 אינץ , תקציב 1000 פלוס מינוס. חשוב לי רזולוציה טובה, ושיהיה חזק בשביל המשחקים. ואפשרות להרחבת זכרון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yigal33,

שלו לכולם ברשותי HP IPAQ 2200 ולאחר התקנת IGO 08 שעוברת חלק בהפעלה מופיע ההודה הבאה fatal error fatal erroroccurred thread address:0x0000000 exception:0xc00000005 ההתקנה עוברת חלק אחרי שאני מנסה להפעיל אני מקבל את ההודעה הזאת? מערכת הפעלה 2003 מזה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. ענקית השבבים האמריקאית לא ממתינה לאף אחד, משדרגת את הדור הרביעי ואף חושפת את התוכניות המדהימות שלה לדור הסלולר החמישי לכתבה

20. שלום, ה- CRT שלי התחיל לזייף (כן בשנת 2013 אני עדיין עם CRT - ואני יכול להתערב שכשהוא היה תקין הביצועים שלו היו טובים מרב ה-LCD שיש היום). אני לא מתכוון לתקן אותו - המה גם שאשתי כבר רוצה יותר מקום על שולחן המחשב. חשבתי על המסך דלעיל של דל אני מבקש לדעת חוות דעת ממי שיש לו - ממה להיזהר וממי כדאי לרכוש (מעדיף מקום אמין על פני מקום זול) תודה, גבריאל

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Nadavr,

שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מכשיר גלקסי note5 חדש - של היבואן הרשמי. לאחר מספר ימים הופיעה לי הודעת FOTA לשדרוג מערכת ההפעלה. האם לשדרג או שישנם דיווחים על בעיות או האטת המכשיר?? בנסיונות החיפוש שלי בעברית ובאנגלית לא מצאתי התיחסויות לנושא (לגבי NOTE5, ובטח לא לגרסה הישראלית). תודה וסופ"ש נעים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19140 והאם יש טאבלט משתלם יותר ומתקדם יותר ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by noodle,

שלום רב, אני מתעניין ברכישת קניית קינדל ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. לפי הבנתי אמאזון שולחים לארץ את הקינדל בעלות של 20$ לחבילה וזה לא כולל מע"מ פה בארץ לכן יצא לי לשלם עוד 17% מע"מ, האם יש עוד מיסים שאני צריך לקחת בחשבון? אני מניח שמיסים פנימיים של ארה"ב אני לא משלם. 2. אין בעיה להעביר PDF-ים רגילים לקרוא אותם ישירות מהקינדל? 3. יש כיסוי ומגן מסך מומלצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by coch,

בוקר טוב אני מחפש המלצה למכשיר פונקצוניאלי, כלומר שיהיה - רמקול נורמלי, אופציה לצלצולים שונים, בלוטות' וכו'. שמסך האנשי קשר יהיה מודרני, שתהיה אופציה למחיקת הודעות\שיחות בצורה מרוכזת, מסך ברור וגדול ומקשים יחסית גדולים\בינוניים ( לא קטנים זה מה שחשוב ). חשוב שיהיה פלאפון שימושי כמו שפירטתי ולא "מכשיר מבוגרים טיפוסי" שכזה שאין לו שום פונקציות. כמובן לא טאץ' \ לא סמארטפון. יש חיות כאלה בימינו ? אני מחפש אפילו משהו של נוקיה\סמסונג לרכישה בארץ ולא מכשיר שעלול לשבוק חיים אחרי שנה, אלא לשימוש לטווח ארוך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by e-d-a,

שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות גיבוי מלא לאייפון? ואם כן איך עושים את זה? (חיפשתי בגוגול מצאתי כל מיני מדריכים וכו אבל לא שום דבר חד משמעי, אני רוצה לדעת בוודאות שזה עובד לפני שאני מעדכן)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים