גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
זה היה די צפוי ובכל זאת אני נוטה להסכים איתו(סטיב ג'ובס) שה copy&paste באייפון הוא פשוט רמה מעל זה של wm ו אנדרואיד מההצגה של צורת המולטיטאסקינג בתערוכה ניתן להתרשם שגם כאן זה יהיה ישום טוב מאוד. בנוסף הם הוסיפו אפשרות להוסיף ספריות לדף הבית (שמעולם לא ממש השתמשתי בזה, גם כעת כשאני עם אנדרואיד) אפשרות לתמיכה במספר חשבונות אקסצ'יינג' ועוד פיצ'רים חשובים פחות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט ללימודים שישמש כמחברת דיגיטלית וכספר מידי פעם. ההתלבטות הראשונית היא בין אנדרויד לווינדוס 8. מי עושה עבודה טובה יותר בשביל הצרכים שלי? אני אצטרך אופיס (word, power point, excel, one note). מסך לא רע (עדיפות לרזולוציה כמה שיותר גבוהה). יציאת USB. יציאת HDMI. 64GB. חוץ מזה אני צריך סנכרון מלא עם המחשב בבית כי יותר נוח לעבוד עליו מאשר על טאבלט. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין asus transformer infinity לבין asus vivotab 810C שמבוסס x86 ולא ARM. יש הבדל דיי גדול במחירים לכן אני שוקל לקחת את ה asus vivotab smart שזול משמעותית בעל חומרה דיי זהה. אני נוטה לכיוון windows 8 כי יש שם אופיס מלא ממיקרוסופט ולמיקרוסופט יש את onenote שהיא תוכנה מדהימה בשבילי. יש עוד חב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות טייפ מנהלים ואני קצת מבולבל ממה שיש בשוק התקציב הוא עד 500 שקל (אבל עדיף אותו נגן עם פחות מקום בשביל 400 שקל, כלומר אני לא אשלם רק בשביל עוד מקום איחסון). הנגן צריך להקליט בMP3. ראיתי שיש לPHILIPS טייפ מנהלים די טוב וגם לIRIVER, אבל גם של סוני ופאנסוניק באים בחשבון. תודה[br]פורסם בתאריך: 21.05.2010 בשעה 00:20:14 מצטער על ההקפצה אבל לא ענו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם! אני כרגע בארה"ב ואני מתעניין לגביי ה iphone החדש אבל ממש אין לי מושג איזה דברים חדשים יש בו והאם הוא באמת כדאי לעומת הישן. אשמח לשמוע מה חדש בו ונקודות בעד ונגד. תודה רבה רבה! האנשים פה בפורום פשוט הפתיעו אותי לטובה בכל הקשור לידע והרצון לעזור! אתם גאונים! המון תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בקשר לקנייה של עמדת עגינה עם רמקולים לאייפון. אם למישהו יש עמדת עגינה מומלצת כלשהי? ומה אתם אומרים על המוצרים האלה- http://www.speakal.com/icrystal.html http://aluratek.com/the-brick-ipod-iphone-itouch-speaker-dock-with-built-in-amplifier http://store.idigital.co.il/SBD7000.html הייתרון בעמדה האחרונה שהיא משווקת בארץ בעוד שבשאר העמדות צריך להוסיף מחיר משלוח של 35$ בערך (אבל אפשר לפתור את זה ע"י איסוף של מכר שלי בחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני זקוק להמלצה למכשיר לאבא, השימושים: קבלת והוצאת שיחות, שעון מעורר, סוללה חזקה, פלאפון עמיד, עוצמת שמע גבוהה. הוא מעדיף מכשיר סלולרי: מבנה - צדפה. יצרן - נוקיה. הוא חשב על המכשיר Nokia 3710F, איך המכשיר? יש טוב ממנו? תודה וחג פורים אורים שמיייייייייייייח!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נפח - לא לחוץ שיהיה הכי גדול יותר חשוב איכות הסאונד תמונות סרטים -ממש לא חובה להפך מסך מגע -ממש לא חושב שאינ רוצה אחד כזה מחיר- 300-500 בהחלט אפשר 500 הולכים להתחבר אליו rp-21 או In ear חדשות מחול מעדיף מחברה מוקרת עם קבלות ולא איזה חברת מדבקה בברכה Junior_mg ליאור,
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיהיה אנדרואיד 2.3 עם עברית מלאה ותמיכה בA2SD ועם SENSE UI תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה פאלפון חדש Sony Ericsson W8 ואמרו לי בחנות שיש בעיות קליטה וזה משודר על תדר 2100 או משהו כזה. הם גם אמרו שיש בעיה בכל החברות ואני בפאלפון האם הם צדקו זאת אומרת שאם אעבור לסלקום או לאורנג' הבעיה תישאר? בעיקרון אני בן אדם שלא ממש מדבר בטלפון יש לי סים בלי שיחות והאנשים היחידים שמתקשרים אלי הם ההורים שלי וגם רק שאני יוצא למסיבה אז אני שואל האם הבעיה תהיה באזורים מסוימים והאם היא תהיה כל הזמן ודבר שני האם זה יפריע לwifi? ודבר אחרון יש פתרון לדבר הזה והאם כדאי לקנות אותו עם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/product-gs/545362019-2012-New-MTK6575-phone-ZOPO-ZP100-Android- 4-0-9-OS-4-3-WIFI-5MP-Free-wholesalers.htmlתודה רבה מצאתי 2 שרשורים בפורום מהם אחד שמאוד התלהב ורציתי לדעת באם יש עוד מתלהבים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש , דרישה למצלמה איכותית , אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לקנות גלקסי 5 ממקום פרטי כי שם הכי זול אבל אני שם לב בחוות דעת של זאפ שהרבה מתלוננים על התנערות מאחריות של החנויות כאשר המכשיר מתקלקל,גם לא מעט מתלוננים שהמכשיר מתקלל אחרי כמה חודשים מאז שנקנה..זה הגיוני? ..כדאי לי לקנות מכשיר ממקום פרטי ואז פשוט לבטח אותו בחברת סלולר שאני נמצא בה? ביטוח בסיס באורנג' עולה בערך 30 שקל לדעתי עדיף
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]המלצה למקרן אני מחפש מקרן כיס קטן ושיהיה חזק שיוכל להקרין באור יום באיכות טובה ושיהיה אפשר להטעין אותו דרך הרכב חיבור USB. ואיך אפשר להקרין דרך הרשת ממקום מרוחק למשל בעזרת מתאם אלחוטי שמתחבר ב USB וניתן יהיה להשתלט על המקרן מרחוק או שכל פעם שהמקרן הידלק אז שהוא יקרין מהרשת ישר את מה שרץ במחשב כמובן שהכל באלחוטי האם זה אפשרי? וגם איפה ניתן לרכוש מדבקת SMARTFILM שאפשר להקין על זכוכית או שמשות תודה על העזרה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו תוכנות יתאימו לפרטים הנ"ל עבור מכשיר TOSHIBA G810. בקרוב סקירה של המכשיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי שה8GB (מוזיקה/תמונות ואפלקציות בעיקר) הדלדל במהירות, החלטתי להגדיל את הנפח, אם כבר אז כבר לכן הלכתי על המקסימום גם מבחינת הנפח וגם מבחינת הדירוג של הכרטיס,מה גם שביצועי המכשיר כאשר הזיכרון מדלדל בכרטיס הSD די נפגעים, ורואים את זה בעבודה לא הכי חלקה (לי אישית זה התחיל באזור ה150 מגה+- פנוים ומטה). אחרי חיפושים קריאת ביקורות החלטתי ללכת על הכרטיס הזה: Lexar 32GB Class 10 microSDHC Memory Card הכרטיס נרכש מEBAY במחיר של 44 דולר (בעיגול למעלה) זהי יוצא כ165+- שקלים (כולל משלוח חינם). הכרטיס הגיע מפורמט כבר (רק כרטיס בלי מתאם),העברתי את כלל התוכן מהכרטיס של ה8GB וביצעתי בדיקה עם SD TOOLS, על מנת באמת לראות שכן העסק אמין ביצעתי את הבדיקה 3 פעמים, אותו תוכן/גודל ולקח…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
YotaPhone, הסמארטפון הרוסי הייחודי שכולל מסך E-Ink משני, חוזר בגירסה חדשה עם מפרט עוצמתי יותר - ומחיר גבוה תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%91-%d7%a9%d7%a0%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הSGS בערך שבוע ואני לא כל כך מרוצה אפילו הדפדוף בין הדפים של המסך יש מין תקיעות יש דרך להאיץ את מכשיר מבלי ROM ואם כן החלטתי ללכת על הרום פיילוט X משהו יכול להביא לי מדריך בעברית או אנגלית לא משנה העיקר שיהיה ברור?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אקספיריה S בקושי יום וחצי, עברתי מ IOS היום אני נכנס למנהל הקבצים פתאום רצות לי למטה GOOGLE ADS למישהו יש מושג איך מעיפים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני לא מבין הרבה בפלאפונים (כי בחיים לא היה לי). אני רוצה אם לקנות פלאפון. אין לי מושג וחצי איזה לקנות ואיפה אז אם תוכלו לעזור לי להחליט אני אשמח מאד. התקציב שלי עומד על 700-600 שקל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכון שאני רוצה שאפשר יהיה לעשות Repeat על קטע מסויים משיר ובאפליקציה הרשמית של האייפון אין אפשרות. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הנקסוס 5 שלי צח לרצפה עם הפנים לקרקע וכל המסך נסדק, הוא עובד לגמרי אבל מעצבן לראות בו ויש לו חלקים שבורים שיוצאים. ראיתי כמה סירטונים ונראה די פשוט לפרק ולהרכיב לבד, רציתי לדעת מניסיון של מישהו כמה זה שפשוט\מסובך ואם מישהו מכיר מוכא אמין או פשוט להזמין משהו באי ביי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בLG G2 כבר כמה שנים והמכשיר לא מתפקד כמו פעם ואני מעוניין להחליפו. אני טס לסין עוד כמה חודשים וחשבתי לקנות אותו משם (אולי ביום הרווקים). מה דעתכם על הבעיות שיכולות להווצר מקניה שם (שמעתי על טלפונים שחסומים רק לסין מבחינת סים, וגם נעולים בשפה הסינית)? המחיר שווה את ההפרש? אשמח לחוות דעת, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לבן שלי יש את המכשיר הזה. הבעיה היא שהוא נתקע לעיתים קרובות מאד - כ-4 פעמים ביום ולפעמים יותר. תיחקרתי אותו וניסיתי למצוא קורלציה למצב מסויים שבו הוא נתקע אבל נראה שאין כזה. הוא יכול להתקע במסך הפתיחה, בעת משחק, בזמן גלישה וכד'. הפתרון היחיד הוא להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה. יש לו עוד 2 חברים עם אותו המכשיר והם מדווחים על אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה? בחיפוש מצאתי את הלינקים הבאים אבל לא נראה לי שהם קשורים ישירות כי גרסת המכשיר לא שונתה מעולם. http://faq.orange.co.il/6250/%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8209434 מה זה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-