עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום. חבר בארה''ב רוצה שאני אדאג לקנות טאבלט למישהו ויממן קנייה בתקציב של 1000 - 1100 ש''ח. אני שוקל בין להזמין מחו''ל לבין לקנות בארץ טאבלט עם חו''ל, אצטרך לרכוש מתאם לשקע ישראלית, לוודא אחריות בינלאומית ולשלם מיסי יבוא. אולם אפשר לרכוש מגוון רחב של מגני מסך ונרתיקים. עם ארץ, ייצא טיפה יקר יותר אבל יש אחריות מקומית. אולם יש בעיה עם איכות וזמינות של מגן מסך ונרתיק. איזה מכשיר תמליצו? היעוד יהיה לקריאת ספרים, השתתפות ברשתות חברתיות, גלישה באינטרנט ושיחות אודיו עם וידאו בסקייפ. חשוב שלא יהיה גדול עם מסך 10 אינץ' וגודל של 8 אינץ' לדעתי הכי טוב. ראיתי שניי מכשירים שעומדים בטווח תקציב שזה Samsung Galaxy TAB3-T310 ו-ASUS MEMO PAD HD7 Samsung נותנים אחריות של שנתיים וחצי אבל ASU…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by AmitDanan,

איך אני מוחק את כל סימני הקריאה ב"מוזיקה" אני יודע שזה בגלל שאין קישור לשיר משהו כזה (כלומר נמחק מהמחשב) השיר עצמו נמצא אבל על ידו סימן קריאה מעצבן, איך אני מוחק את הסימני קריאה מבלי למחוק את השיר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Good,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]המלצה למקרן אני מחפש מקרן כיס קטן ושיהיה חזק שיוכל להקרין באור יום באיכות טובה ושיהיה אפשר להטעין אותו דרך הרכב חיבור USB. ואיך אפשר להקרין דרך הרשת ממקום מרוחק למשל בעזרת מתאם אלחוטי שמתחבר ב USB וניתן יהיה להשתלט על המקרן מרחוק או שכל פעם שהמקרן הידלק אז שהוא יקרין מהרשת ישר את מה שרץ במחשב כמובן שהכל באלחוטי האם זה אפשרי? וגם איפה ניתן לרכוש מדבקת SMARTFILM שאפשר להקין על זכוכית או שמשות תודה על העזרה[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by redead,

מי שלא מכיר הם הוסיפו אפשרות ללוחות אם החדשים לטעינה מהירה יותר ב40 אחוז של מוצרי אפל.. http://www.gigabyte.com/microsite/185/on-off-charge.htm השאלה שלי היא איך אני יודע אחרי שהתקנתי את זה האם זה באמת עובד???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by arkadi_s,

אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by orninyo,

שיהיה אנדרואיד 2.3 עם עברית מלאה ותמיכה בA2SD ועם SENSE UI תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. אני צריך תוכנה לקריאת קבצי DOC לפאלפון של סוני אריקסון w705 הרזולוציה שלו היא 240x320 זה די דחוף אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש למשיהו אולי מדריך או שבכללי יכול להגיע האם זה קשה להחליף פאנל ל N95? קדמי ואחורי כולל מקשים או שאולי ממישהו יודע כמה זה יעלה במעבדה לעשות את כל העסק הזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לאחר שכבר ראינו את קונספט זה מודגם בעבר, כיסוי חדש בשם \"Phorm\" מביא את המקלדת הנעלמת לצרכן הפשוט, עם ההבטחה שהיא תשנה את הדרך בה אתם כותבים על גבי מכשיר האייפד והסמארטפון שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-phorm-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%a4%d7%99%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%92/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הסמארטפון העתידני החדש כולל מסך גמיש, אך לא מתקפל - ותג מחיר בלתי שפוי לכתבה

11. Started by RonCohen,

יש לי את הSGS בערך שבוע ואני לא כל כך מרוצה אפילו הדפדוף בין הדפים של המסך יש מין תקיעות יש דרך להאיץ את מכשיר מבלי ROM ואם כן החלטתי ללכת על הרום פיילוט X משהו יכול להביא לי מדריך בעברית או אנגלית לא משנה העיקר שיהיה ברור?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, ראיתי בכל מיני פורומים שדובר על הנושא רבות, רב התשובות היו חד משמעיות: צריך מערכת הפעלה של מק. לאחרונה ראיתי את האתר הבא שמציע פיתרון נוסף לאלה שלא רוצים להתקין macOS : http://www.pjtrix.com/blawg/2009/07/21/iphone-development-on-windows-linux-with-open-source-tools/ מה שהבנתי פחות או יותר זה שצריך לבצע התקנה של קומפיילר לאייפון, ולהניס את התיקיות הסטנדרטיות של האייפון למקום מסויים בלינוקס ככה שבזמן קומפילציה הקומפיילר ידע למצוא אותן.... מה דעתכם על העניין? מישהו מכיר את זה ??

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לבעלי אייפון ... האם מחיקת חשבון ICLOUD מוחקת גם את הDATA שהיה שם ? או שעדיין כל המידע שם נשמר למקרה שמשתמש יחזור עתידית ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by (G),

אנדרויד עם נתונים די מרשימים + מקרן. http://www.gsmarena.com/samsung_i8520_beam-3150.php וידאו:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שיטת המיתוג הבלתי רגילה של נוקיה ממשיכה להסתבך עם דגם ביניים טרי שהוצג עבור השוק הטאיוואני, בתור הקדמה להשקה בינלאומית לכתבה

16. צמד דגמים בלבד שנותרו עבור נגן המוזיקה המצליח בכל הזמנים עשויים להוות את העדכון האחרון בהחלט שנראה במותג לכתבה

17. קניה מאיביי, מעדיף אוזניה אוניברסלית שיכולה לעבוד עם אייפון 4.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אשמח לעזרה. אני מחפש טלפון אנדרואיד ללא מצלמה וללא GPS, האם קיים מכשיר כזה? מכל חיפושי ברשת מה שמצאתי זה רק זה. אשמח להמלצות על מכשירים אחרים. האם אתם מכירים חנות בארץ שמוכרת מכשירים כאלו? תודה מראש, מאור.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם יש לי אקספיריה S בקושי יום וחצי, עברתי מ IOS היום אני נכנס למנהל הקבצים פתאום רצות לי למטה GOOGLE ADS למישהו יש מושג איך מעיפים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

השימוש יהיה בעיקר אינטרנט, וידאו, קריאה וכדומה. לא חשובה סוללה חזקה במיוחד, חשוב לי 2 ג'יגה ראם. 4.4 וקהילת פיתוח פעילה הן בונוסים משמעותיים. מה הן האפשרויות המומלצות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. YotaPhone, הסמארטפון הרוסי הייחודי שכולל מסך E-Ink משני, חוזר בגירסה חדשה עם מפרט עוצמתי יותר - ומחיר גבוה תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%91-%d7%a9%d7%a0%d7%99/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי מבקשת המלצה לטאבלט לילד בן 8 - שישמש בעיקר למשחקים, סרטונים וכו'. כאמור עד 10 אינץ , תקציב 1000 פלוס מינוס. חשוב לי רזולוציה טובה, ושיהיה חזק בשביל המשחקים. ואפשרות להרחבת זכרון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הנקסוס 4 לא בא בחשבון בשל חסרונו הבוטה של רדיו FM ! ההתלבטות בעיקר כעת בין : Huawei Honor 2 עלות כ 300 דולר http://www.gsmarena.com/huawei_honor_2-5092.php lenovo K860 מסך 5 אינצ.. נראה לי אחלה פלא. עלות כ 430 $ http://www.gsmarena.com/lenovo_k860-4956.php Xiaomi MI2 מסך 4.3 עלות כ 400 דולר.. אבל אין מהיכן לרכוש כעת. http://www.gsm-israel.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/xiaomi-mi-2 Sony Xperia S http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php נראה שהלנובו משך אותי יותר שלושת הסמארפונים האחרים. מה דעתכם עליו? האם שווה את הכסף, והאם lenovo חברה אמינה, קצת חושש כי היא סינית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. גירסת ה-Exynos היא כנראה זו שתגיע אלינו לארץ הקודש, נפח האחסון הפנימי יהיה זריז מאוד אך צנוע יחסית, ומה לגבי המחיר? להלן המידע החשוב שכדאי להכיר אודות הצמד החדש והמרשים של סמסונג מסיבת העיתונאים נגמרה לה, וכעת אנחנו יכולים להגיד שיש לנו היכרות רשמית ואמיתית עם צמד מכשירי הדגל החדש מבית סמסונג – אפילו אם רובם המוחלט של הפרטים כבר היה ידוע לאלו שעקבו אחרי ההתפתחויות בחודש האחרון. בכדי לוודא שאין שום דבר שהפסדתם או לא ראיתם, החלטנו לאסוף עבורכם את הפרטים החשובים שאולי פיספסתם, במקום אחד מרוכז ומסודר. המפרט הטכני הכללי של ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge הוא אחד מהמרשימים ביותר שהזדמן לנו להיתקל בו מאז ומעולם, אך ראוי לציין שבדור הנוכחי סמסונג החליטה להציע נפח אחסון פנ…

25. Started by mtnm,

היי, לקראת הגיוס אני רוצה לקנות נגן. הקנייה תתבצע מארה"ב (אלא אם יש יותר זול בארץ) והתקציב שלי הוא 300 שקל/70 דולר. חשוב לי שהוא יהיה מינימום 1 גיגה, שיהיה בו רדיו מובנה ושהאיכות הסאונד תיהיה טובה. כמובן שפיצארים אחרים יתקבלו בשמחה. בגלל שאני ממש לא מבין בנגנים אני אסמוך על המילה שלכם ואקנה מה שתגידו לי אז נסו להמליץ לי על דברים טובים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.