עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אז אחרי שה8GB (מוזיקה/תמונות ואפלקציות בעיקר) הדלדל במהירות, החלטתי להגדיל את הנפח, אם כבר אז כבר לכן הלכתי על המקסימום גם מבחינת הנפח וגם מבחינת הדירוג של הכרטיס,מה גם שביצועי המכשיר כאשר הזיכרון מדלדל בכרטיס הSD די נפגעים, ורואים את זה בעבודה לא הכי חלקה (לי אישית זה התחיל באזור ה150 מגה+- פנוים ומטה). אחרי חיפושים קריאת ביקורות החלטתי ללכת על הכרטיס הזה: Lexar 32GB Class 10 microSDHC Memory Card הכרטיס נרכש מEBAY במחיר של 44 דולר (בעיגול למעלה) זהי יוצא כ165+- שקלים (כולל משלוח חינם). הכרטיס הגיע מפורמט כבר (רק כרטיס בלי מתאם),העברתי את כלל התוכן מהכרטיס של ה8GB וביצעתי בדיקה עם SD TOOLS, על מנת באמת לראות שכן העסק אמין ביצעתי את הבדיקה 3 פעמים, אותו תוכן/גודל ולקח…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי אקספיריה S בקושי יום וחצי, עברתי מ IOS היום אני נכנס למנהל הקבצים פתאום רצות לי למטה GOOGLE ADS למישהו יש מושג איך מעיפים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. גירסת ה-Exynos היא כנראה זו שתגיע אלינו לארץ הקודש, נפח האחסון הפנימי יהיה זריז מאוד אך צנוע יחסית, ומה לגבי המחיר? להלן המידע החשוב שכדאי להכיר אודות הצמד החדש והמרשים של סמסונג מסיבת העיתונאים נגמרה לה, וכעת אנחנו יכולים להגיד שיש לנו היכרות רשמית ואמיתית עם צמד מכשירי הדגל החדש מבית סמסונג – אפילו אם רובם המוחלט של הפרטים כבר היה ידוע לאלו שעקבו אחרי ההתפתחויות בחודש האחרון. בכדי לוודא שאין שום דבר שהפסדתם או לא ראיתם, החלטנו לאסוף עבורכם את הפרטים החשובים שאולי פיספסתם, במקום אחד מרוכז ומסודר. המפרט הטכני הכללי של ה-Galaxy S7 וה-Galaxy S7 Edge הוא אחד מהמרשימים ביותר שהזדמן לנו להיתקל בו מאז ומעולם, אך ראוי לציין שבדור הנוכחי סמסונג החליטה להציע נפח אחסון פנ…

4. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מעוניין לקנות לאשתי סמארטפון בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מתלבט בעיקר בין LG G5 לבין Samsung Galaxy S6. מה אתם ממליצים?

5. שיטת המיתוג הבלתי רגילה של נוקיה ממשיכה להסתבך עם דגם ביניים טרי שהוצג עבור השוק הטאיוואני, בתור הקדמה להשקה בינלאומית לכתבה

6. Started by yonatan.mendelson,

השחקנית הסינית החליטה ללכת בעקבותיה של שיאומי וליצור 'סמארטפון בוטיק' משלה לכתבה

7. Started by Roshos,

אני עומד השבוע לפני קנייה חשובה,אני עומד לקנות אייפוד... (מעכשיו אני אומר אל תנסו לשכנע אותי לקנות זן וי ושאר השטויות כי במחיר של הננו 2ג'יגה אני קונה זן וי אחד ג'יגה ואני סגור על הקנייה אל תנסו באמת לשכנע אותי לקנות נגן אחר בעזרת טענות חסרות שחר...) האם הננו תומך בשפת הקודש? והאם האוזניות שלו עד כדי כך גרועות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by mp91,

טוב אז דוד שלי ביקש ממני לקנות לו דיסקמן בינוני קורא MP3, בחנות שיש גישה אליה, כמו באג אופיס דיפו וכו.. והאם אפשר גם לשמוע בדיסקמן MP3 עם דיסק דיוידי? תדה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by xlSnaK,

האם מישהו יודע אם יש חנויות פרטיות של פלאפונים בחדרה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך תוכנה לקריאת קבצי DOC לפאלפון של סוני אריקסון w705 הרזולוציה שלו היא 240x320 זה די דחוף אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לבעלי אייפון ... האם מחיקת חשבון ICLOUD מוחקת גם את הDATA שהיה שם ? או שעדיין כל המידע שם נשמר למקרה שמשתמש יחזור עתידית ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. LG Chem, חברת הכימיקלים הגדולה בקוריאה וחברת בת (כמובן) של LG, סיימה את הפיתוח של הדור הבא של המסכים הגמישים, עם ההבטחה שמסכים אלה יוטמעו כבר השנה בסמארטפונים בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-lg-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%97%d7%9c%d7%95/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור כי המיקרופון בגלקסי S2 שלי בדיוק התקלקל והורים שלי יהיו באילת ביום ראשון אז תהיה אופצייה לקנות בלי מע"מ. ברירת המחדל שלי הייתה הS5, אך לאחרונה סיפרו לי על כל מיני תקיעות ותקלות במכשיר, וגם מבחינה עיצובית הוא נראה קצת מאכזב. בעיקרון הכי חשובה לי איכות הצילום, חיי סוללה ארוכים, אמינות וגודל סביר (הגודל של S5 נראה לי ממש על הגבול העליון, הייתי מעדיפה קצת יותר קטן). HTC M8 נראה מאוד נחמד, אבל לא אהבתי את זה שאי אפשר להחליף סוללה. ד"א אם בכל זאת ללכת על S5, ראיתי שיש בKSP כל מיני דגמים במחירים שונים, מה ההבדל ביניהם בכלל חוץ מה4G? http://ksp.co.il/?select=.272..573..137..1994.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&a…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. עם מסך Ultra HD, השבב החדש של קוואלקום ומצלמה שמצלמת וידאו בקרוב ל-1,000 פריימים בשנייה, האם יתכן שה-Xperia XZ Premium הוא המכשיר החכם האולטימטיבי לשנת 2017? לכתבה

15. מותג ה-V של החברה עשוי לשוב אל מרכז הבמה מוקדם מהצפוי ולשמש כמכשיר ה-5G הראשון - לצד ה-G8 לכתבה

16. Started by omri_ro,

ניסיתי להוריד ולהתקין את האפליקציה SHAZAM (הגרסה החינמית) וקיבלתי הודעה שהחשבון שלי מאפשר רק קניות בחנות הישראלית. איך אפשר לפתוח חשבון בינלאומי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, בניתי אפליקציית טריוויה, עם שאלות בעברית, למכשירי אנדרואיד (חינמית כמובן...) אתם יכולים להוריד אותה מהלינק : https://market.android.com/details?id=il.co.trivia לחילופין אפשר לסרוק את הברקוד המצורף, או לחפש במרקט speed trivia (או טריוויה בעברית, תלוי בהגדרות של המכשיר שלכם). אני מאד אשמח לשמוע חוות דעת. תודה ושיהיה המשך סופ"ש מצוין, אודי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום חברים אני צריך עזרה בבחירה של מכשירים סלולרים לחברה שבה אני עובד. מדובר ב 400 מכשירים שיוחלפו במכשירים חדשים. המכשירים צריכים להיות מבוססי אנדרואיד מהיצע של סלקום בלבד. יהיו 3 רמות של מכשירים. על הרמה הבסיסית כבר החלטנו. אני צריך עזרה לגבי הרמות הגבוהות יותר: סוג אחד, אנדרואיד הרמה הגבוהה. מכשיר מהסוג הטוב ביותר. משהוא בסגנון Galaxy S2. סוג שני, מכשיר אנדרואיד מרמה בינונית, בינונית-מינוס. בעל ליבה אחת 800-1000Mhz. חשוב ביותר שיהיה ניתן להגדיר הגדרות מלאות של Exchange. כולל אפשרות לשנות את הזמן שהמכשיר דורש סיסמא מחדש לאחר חוסר פעילות, עד לזמן המקסימלי שמוגדר בשרת Exchange. אני מדגיש זאת, מכיון שניתקלתי במכשירי אנדרואיד שבהם לא ניתן לשנות זמן זה כלל. אלא הזמן הוא לפי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני קונה את הפלאפון מחברת אורנג' או אופיס דיפו השימוש שלי הוא בסיסי ביותר אני מעדיף דגם בלי הרבה קרינה. מקשים רכים ולא קשים, לא חובה מצלמה לא צריך אינטרנט ומסך מגע.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by (G),

אנדרויד עם נתונים די מרשימים + מקרן. http://www.gsmarena.com/samsung_i8520_beam-3150.php וידאו:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. זה הפורום שמצאתי לנכון לשאול את השאלה..אם צריך להעביר אז סבבה. טוב קראתי פעם באיזה מקום שפעם היה באמת יכול להיגרם נזק לקבצים אם אני מנתק את ה USB בפתאומיות אבל עכשיו(התקדמנו קצת בטכנולוגיה) זה כבר לא גורם לשום נזק. ורציתי לברר את זה. כדי להבהיר את עצמי עד הסוף אני אתן דוגמא..למשל אני מחבר נגן MP3 דרך USB אז צריך לנתק אותו דרך התוכנה קודם ואז לנתק אותו מהמחשב. אם אני אנתק אותו ישר פיזית זה יכול לגרום נזק כלשהוא?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. צמד הסמארטפונים היוקרתיים של חברת הענק זוכים להוזלה בלתי מבוטלת בחנות הרשמית לכתבה

23. האם ה-Mi 8 וה-Mi Mix 2s יקבלו בקרוב חבר נוסף ממותג חדש לגמרי של היצרנית הסינית המשתפרת? לכתבה

24. שלום,רציתי לבקש את העזרה שלכם מכיוון שאף אחד לא יודע איך המצב הזה הגיוני.. לפני כחודש נגנב לי האייפון 4,התקשרתי לסלקום וביקשתי מהם ישר לבטל את ה סים וכך הם עשו. בינתיים הגנב הזה משתמש לי ב Whatsapp ,שולח הודעות לאנשי קשר לי בלי בושה. התקשרתי לסלקום לשאול כיצד הוא משתמש לי בוואטסאפ למרות שהם ביטלו את הסים ,אין להם תשובה על זה. השאלה שלי היא אם זה אפשרי לאתר את הטלפון\המספר שבו משתמשים בו ע"י הWhatsapp ? או במקרה הכי גרוע לבטל אותו . תודה רבה רבה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אז אומנם יש לי SGS2 אבל כרגע באופן זמני עקב צמצומים אין לי חבילת גלישה ולא הכל כלול אלא את המלול של ה-10 אג' בהוט. כששידרגתי ל-ICS (יש לי CM9 של נייטלי) הגדרתי במפורש באפליקציה של FB שאני לא רוצה שיהיה שום סינכרון ושום התראות. משום מה אני רואה שבשבוע האחרון היה ישמוש כל 4-5 מגה באפליקציה של פייסבוק כשאני בוודאות לא נכנסתי אליה מהטלפון על גבי הרשת הסלולארית. יש משהו לעשות? הגדרות שפיספתי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.