עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by צבי יהודה,

אני מתעניין בבלק-ברי פשוט וזול, יותר בשביל צרכי עבודה. יש דגם מיוחד שמתאים לזה?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by domiel,

אהלן, אני צריך GPS אמין וטוב שהעלות הכוללת שלו היא עד 900 שקל. אני לא צריך יותר ממפות ישראל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן, ראיתי כבר מספר לא מבוטל של ת'רדים על הנושא הזה ולכן ריכזתי את מירב השאלות שהיו לי: אני מחפש לקנות נגן MP3, הדברים הכי חשובים לי זה שיהיה איזה 30 ג"ב לפחות, איכות ברמה גבוהה, זמן נגינה גבוה. מן הסתם, שמתי עיני על ה-iPod 80 ג"ב וידאו (אפשר גם את ה-30), ה-iTunes זאת אחלה תוכנה ובכלל המכשיר ברמה גבוהה. העניין הוא שאין בו רדיו (קצת מפריע לי, לא יותר מידי - לא בגלל זה אוותר), אין לו מטען (רק USB ואחר צריך לקנות) ובכלל כל ה-Accessories שלו עולים המון כסף. בכל מקרה אני מחפש המלצה שתעזור לי להחליט, או עליו או על מכשיר דומה... ועוד שאלה שיש לי, האם מישהו יודע כמה עולה המכשיר בדיוטיפרי, משמע האם כדאי לקנות שם או בארץ? *אגב, תמיכה בעברית חשובה לי. יש לי ספריית מוזיקה גדולה בע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, מעוניין בהמלצה לדיבורית Bluetooth לרכב. התקציב גמיש (200-550) אבל השאיפה היא ליחס עלות תועלת טוב. לא צריך פונקציות מתוכחמות יותר מדי (משדר FM) אבל חשוב שאיכות הדיבורית תהיה טובה. יש לי את הדגם Supertooth אבל הוא כבר מקרטע, סוללה לא מחזיקה ויש כל הזמן ניתוקים.. כך שמעוניין יותר בהמלצות ממי שיש לו ניסיון עם JABRA או Plantronics או כל חברה לגיטימית שיש.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Mr.positive,

אני מחפש דיבורית בלוטוס לרכב בשביל HTC ONE X. עד עכשיו על פי קריאה בפורומים הגעתי למסקנה שהJabra FREEWAY וJabra CRUISER 2 הן המומלצות, אך עם תג מחיר של 500 ש''ח בארץ ו50-60$ בחו''ל זו שחיטה ואני לא מצליך למצוא שום חנות בחו''ל ששולחת אותן במחיר הנקוב. מחיפוש אחרי דגמים ששולחים לארץ אני חושב על jabra drive, SuperTooth Crystal וMotorola SonicRider שמחירם באתר No-risk.co.il בארץ גם די נחמד. אשמח אם מישהו מכיר חנויות בחו"ל שהדגמים הראשונים יעלו בהם פחות מ75$ כולל משלוח או במידה ולא ,האם יש מישהו עם חוות דעת או המלצה לגבי שלושת הדגמים האחרונים או בכלל משהו אחר. שאלה קצת שונה - האם אפשר להזמין רק את הסיליקון במגן otterbox defender ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OutRaGe,

היי אני מחפש המלצה לדיבורית בלוטות' תקציב: כמה שפחות..איזור ה-100 לא יודע איך זה עובד מבחינת תאימות לפלאפונים אבל עדיף שיהיה תואם לכמה שיותר, הנוכחי שלי הוא K610 וכפי שאפשר לנחש לא קניתי אותו אתמול לכן הוא יוחלף באחר בהזדמנות.. תודה מראש.

7. אני מחפש חנות או עסק שמציע חריטת עברית על מקלדת של סלולארי באיזור צפון (זכרון יעקב - נהריה) האם קיימת חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין לגבי המלצה לחנות אמינה לרכישת מכשיר LG G3 באיזור קריות-חיפה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מנסיון עבר לא כ"כ טוב, עם חנות ברמת גן, שכמעט ומכרה לי גרסת LGG2 שאינה נתמכת דור 4 בארץ, מבקש המלצתכם לחנות הוגנת ולא יקרה. גר ברחובות. יכול לקנות גם באזור תל אביב- רמת גן - גבעתיים. המטרה" לקנות מכשיר עם חלקים מקוריים (מטען 2A, סוללה), שנתמך דור 4G בארץ (גרסת חומרה D855), בפחות מ 2000 שח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. אהלן לכולם, אני מחפש המלצה לחנות בארץ שמוכרת את ה HTC Sensation. הבנתי שהיבואן הרשמי שלהם (Touch Group) עובד רק עם המפעילות ולכן החנויות שמוכרות את המכשיר זה בעצם ביבוא אישי, מה שמותיר את האחריות על המכשיר בחסדיהם. לכן בעצם אני מחפש חנות אמינה וטובה שמוכרת את המכשיר.. אני לא טס לחול בזמן הקרוב אז זאת לא אופציה.. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by iliam,

שלום, אחרי שהתבשלתי פחות או יותר ובחרתי לקנות גלקסי S3, הייתי שמח לקבל המלצה לחנות "אמינה" עם אחריות סבירה. כמו כן הייתי רוצה המלצה מה ואיך לבדוק בקניית הגלקסי : מה אמור להיות כלול בערכה?איך בודקים שהמכשיר חדש. אגב מוכן לשלם 100-200 ש"ח יותר על מנת לקנות במקום עדיף או עם אחריות עדיפה. תודה איליה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by duki,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש לאור תקלות חוזרות ונשנות בפלאפון שלי. כנראה אני ארכוש את המכשיר lg g2. רציתי לשאול האם מישהו יכול להמליץ על חנות אמינה. מה דעתכם על הדיוטיפרי? (יכול להיות שהמכשיר לאחר מכס יוצא יותר יקר מלקנות בארץ?) חשוב לי מאוד שהמכשיר לא יהיה באחריות של שיא קום/ ח.י. אלקטרוניקה או איך שהם לא רוצים לקרוא לעצמם לאור ניסיון קודם מר איתם (הגשתי נגדם תביעה קטנה ואני ממתין שיגיע הזמן שלה). איך האחריות של רונלייט? עריכה: אני גם לא מעוניין לרכוש מבאג או מ-ksp.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by 1stcowgirl,

מחפשת טאבלט שיהיה מהיר ושיעמוד במשחקים. הוא אמור לשמש ילדה בת 4. רצוי שיהיה לו חריץ ל SIM, שיהיה גם חריץ להרחבת זכרון. תשומת הלב שלי נמשכת ל PADPHONE של ASUS כי יש לו גם שיחות אבל אני ממש לא מבינה בחומרה הזו, אז אולי יש שיחות אבל הוא לא יתמודד עם משחקים וגראפיקה. עדיפות לאנדרואיד. אז מה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by geigera,

שלום אני נוסע מחר לארה"ב. האם שווה לקנות שם טאבלט? יש לכם המלצה? אני צריך טאבלט למשחקים של ילדים וכל מיני אפליקציות של לומדה. מסך ממוצע - שלא מוציאים את העיניים. אם wi fi (ואפשרות לכבות אותו, מן הסתם זה כלול). תקציב - עד 150-200 דולר. תודה ארי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by geigera,

שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by jfkk,

שלום המלצה לטאבלט 10.1. לגלישה / סרטים / יוטיוב. מה זה תומך דור 4 .( האם ניתן לשים את הסים למכשיר ) https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=17445 תומך דור 4 16 gb זיכרון תודהhttps://m.ivory.co.il/catalog.php?id=17443 איך המעבדים האלה.. A53 cortex. לעומת http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1484&siteurl=http%3a%2f%2ffre.co.il%2fitems%2f823226&modelid=910129&prodId=1612648&platform=2 http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=931920

17. Started by ארי גייגר,

שלום מחפש המלצה לטאבלט לילד בגיל 9. צריך בעיקר משחקים וגם יוטיוב. חשוב מאד המחיר, שיהיה זול כמה שאפשר, אבל עדיין שלא יהיה זבל. תודה רבה

18. Started by Dan-pc,

שלום חברים , אני סטודנט ואני מעוניין לעבור משימוש במחברות לשימוש בטאבלט כמחברת. אני כמובן מעוניין לרכוש טאבלט עם עט תואם. העניין הוא שאני לא כל כך מבין בטאבלטים ואני מעוניין בכזה שהכתיבה תהיה מדויקת ככל האפשר. מבדיקה שעשיתי נראה כי האייפד יעשה עבודה מעולה אבל כל המוצרים שלי כיום הם של samsung (שעון , טלפון נייד ואוזניות) ואני רוצה לשמור על רמת סנכרון גבוהה בין המכשירים. אין לי מושג איזה מהטאבלטים של סמסונג יעשה את העבודה וכמובן שגם התקציב משחק תפקיד. (אם היה אפשר הייתי נוסע לחנויות הדגל ובודק בעצמי אבל לאור המצב זה לא אפשרי) אשמח להמלצות

19. Started by shalito,

אבא שלי מחפש טאבלט שיהיה עם מצלמה טובה, הוא נגר והוא עושה מטבחים וזה אז הוא רוצה בעקרון לצלם ולשמור הכל, שיהיה טוב ולא יקר מידי....... אין לי מושג בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם. מעוניין בהמלצה לטאבלט זול יחסית לצורך קריאת ספרים בקבצי PDF בגודל A4. בדקתי אופציות כמו ה KINDLE של אמזון אבל זה בשחור לבן ולכן ירד מהפרק. כנ"ל ה AMAZON FIRE 8 שלפי מה שהבנתי לא הכי חזק בביצועים ואם אני כבר קונה טאבלט אז רוצה שיהיה לי גם לגלישה (נורמלית) באינטרנט וכו ובלי תקיעות. על איזה טאבלט הייתם ממליצים? פחות אכפת לי המותג ומשיטוט באינטרנט ראיתי שיש חברה סינית בשם CHUWI שיש להם טאבלטים זולים עם מפרטים די נחמדים. בקיצור, מעוניין בטאבלט עם איכות מסך סבירה שיהיה נח לעיניים ובמחיר זול יחסית. לא משנה לי אם מהארץ או מחו"ל. תודה רבה.

21. שלום. אחרי מותו של הנטבוק שלי, אני חוכך בדעתי לקנות טאבלט. השימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט וניהול התמונות שאני מצלם. לשם כך הייתי מעדיף נפח אחסון גדול יחסית ואפשרות לחיבור לקורא כרטיסי SD (או שיש טאבלטים עם קורא מובנה? אני מתכוון לכרטיס SD גדול של מצלמה ולא מיניSD). התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 ש"ח. תודה, עדיאל

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  22. אני מניח שמערכת ההפעלה חייבת להיות 4 ומעלה. מקלט ה-GPS חייב להיות איכותי והתקשורת תהיה ב-WiFi בלבד. חשוב שהמסך יהיה בהיר ככל האפשר לצפיה גם בשמש והטעינה באמצעות USB ולא שקע טעינה רגיל. אין לי העדפה לחברה מסויימת או קניה מישראל או חו"ל.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. מה שרשום בכותרת ^^^ הטאבלט מיועד לאישה מבוגרת שמתכננת רוב הזמן לקרוא ספרים דיגיטליים שהיא מורידה באינטרנט ולכן המסך חייב להיות איכותי ככל האפשר ומעט גלישה באינטרנט. משחקים/סרטים לא יהיו. לא משנה לי אם לקנות בארץ או מחו"ל. תודה רבה לכל העוזרים.

• 23 תגובות
    • 8.6k צפיות
  24. Started by tttalz,

שלום, אשמח להמלצה על טאבלט אנדרואידי העדפה ל10" שימוש אינטרנט, סרטים, מצלמה טובה. התקציב 1000-1500 אפשר לחרוג קצת לכיוון 1700 מעדיף שלא. אם אפשר לפרט יתרונות וחסרונות יהיה מצויין. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שבת שלום לכולם, מישהו שאני מכיר רוצה לקנות למישהי שאני מכיר טאבלט מתנה ליום ההולדת, ויש מישהו בארצות הברית שיכול לקנות לה אותו. קודם כל - מי הם המועמדים שלנו? איזה טאבלטים מוצלחים בגודל הזה יש? דבר שני - אני מברר עכשיו האם הטיפוס שאליו מיועד הטאבלט הוא טיפוס של אנדרואיד או של אייפון, מייד יתווספו פרטים. בתודה מראש, אורן. עריכה: הבנאדם שהטאבלט מיועד אליו רוצה יותר משהו בסגנון של אייפון, בתקציב של 200 דולר. יש חיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.