גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. רכשתי טאבלט סמסונג מסדרת A T585 מחנות שנותנת אחריות של יבואן מקביל(גטסל). השאלה שלי היא כזאת... ייתכן שבטאבלט הנ"ל אין את האופציה של תאורת המקשים(כפתור הבית וכפתורי המגע מימינו(חזור)ומשמאל לכפתור הבית? למרות שרכשתי את הטאבלט בחנות עם אחריות יבואן מקביל,התקשרתי לתמיכה של סמסונג והם טוענים שאם הייתי קונה טאבלט עם אחריות יבואן רשמי שלהם,היתה לי את האופציה להדליק את התאורה של המקשים הנ"ל.עוד הם טוענים הוא...שבגלל שהטאבלט שלי הוא לא מהיבואן הרשמי,כנראה שהצריבה שאני קיבלתי,אין בה את הפונקציה הזאת בכלל. תכלס,באמת נכנסתי להגדרות של הטאבלט שקניתי ואין בשום מקום את האופציה להפעיל את תאורת המקשים הנ"ל. כשסיפרתי לחנות שקניתי ממנה את הטאבלט את מה שאמרו לי בסמסונג,הוא אמ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בk610i איך אני יכולה להוסיף מסגרות לפלאפון[חוץ מהאלה שיש כבר..]? אם בכלל..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז בשעה טובה רכשתי היום HTC XE בהמלצתכם... עכשיו לשאלה. שאני נכנס לPHONE שבתחתית המסך זה מכניס אותי לרשימת טלפונים. אבל משום מה יש לי הכל בצורה כפולה. כל מה שיש בסים קרד יש כניראה גם במכשיר וזה מציג לי הכל בצורה כפולה ומעצבנת. מישהו יודע מה עושים עם זה? ואיך מחזירים את זה למצב שהו יוצגו מספרים שנמצאים רק בסים? איך אני מיבא מספרי טלפון מהנוקיה הישן שלי? עוד שאלה, שמתי לב שהטלפון הסתנכרן לי עם הפייסבוק ונוספו לי עוד כ 500 אנשי קשר שאני לא באמת צריך, איך אני מבטל את הסינכרונים האלה? אפשרות נחמדה אבל כרגע אין צורך.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם מעודכן למכשיר האולטרה-משתלם של היצרנית הסינית מביא עימו שבב קוואלקום עדכני וחסכוני יותר, ובמקביל דיווחים עדכניים מצהירים שגירסה עתידית שלו תספק לנו שבב בן עשר ליבות מבית Mediatek שיאומי (Xiaomi) ממשיכה להתקיף אותנו בסמארטפונים חדשים ומשתלמים בקצב מסחרר, והפעם בתפריט זהו דגם ה-Redmi 3S, שמהווה תחליף הן עבור ה-Redmi 3 והן עבורה-Redmi 3 Pro הקומפקטיים והמתשלמים עד מאוד. הבסיס של הדגם המעודכן נשאר זהה כמעט לגמרי, עם מעטפת מתכתית שמאכלסת מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, בתוספת למצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מהיר מבוסס זיהוי פאזה, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק MIUI 7.0 (שמהווים אכזבה מסויימת בהתחשב בכך שגירסת MIUI 8.0 עם …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן הזמנתי כמות של מגיני מסך מחברת XTREMEGUARD, על הנייר ועל פי רישומים באינטרנט יש ביקורות חיוביות על המגינים. אני רוצה להתקין את המגן הנ"ל על המכשיר שלי, המכשיר המדובר הוא HTC ONE X. הקטע שהכי מפחיד אותי היא שיטת הפעולה ואופן ההשמה של המגן. עובד על פי שיטת ה WET = שיטה רטובה, למלא צלוחית מים + כמה טיפות סבון נוזלי, לטבול את הידיים שם ואת המגן מסך לפתוח כשאתה עם אצבעות רטובות, להרטיב את המגן מסך בחלקו הפנימי ואז להניח על המכשיר..! :errrr: מפחד אותי שיכנס מים לספיקר או למקומות אחרים כמו מתחת למסך ( HTC TOUCH HD נהרס לי כבר פעם אחת כי נוזל נכנס מתחת למסך במגן של ZAGG). האם אתם ממליצים? להלן המוצר http://www.xtremeguard.com/HTC-One-X-Screen-Protector-p/htc_one_x_…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניה מאיביי, מעדיף אוזניה אוניברסלית שיכולה לעבוד עם אייפון 4.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפיתוח היפני החדש שנחשף בלאס וגאס נראה כמו שילוב בין אביזר גיימינג למסכה רפואית עתידנית, אבל המטרה שלו היא אחת: להעניק לכם פרטיות מוחלטת בשיחות קוליות גם במקומות הצפופים ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם ניתן ב-GPS (כלשהו לצורך העניין) לשלול נסיעה ביעדים מסויימים. למשל, אם ברצוני להגיע לאזור X ובדרך ישנם יעדים שאין ברצוני לעבור בהם (לדוגמא כפרים ערביים), האם ניתן לעשות זאת? סוג של BLACKLIST, ולתת ל-GPS לבחור נתיב חלופי? אשמח לתגובות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי באופן סופי למכור את האייפון 5 שלי ולעבור למחנה האנדרואיד בעיקר מכיוון שהאייפון לא משרת את המטרות שלי ומגביל אותי. בגלל שאני נוסע הרבה ומשתמש הרבה באינטרנט החלטתי שאני רוצה לרכוש מכשיר גדול שנע בין ה5 אינץ' ל5.5 אינץ' ומעדיף את האפשרות להחליף את הסוללה מה שמגדיל את הטווח שימוש שלי בדרכים וכשאני יוצא. חקרתי אודות המכשירים השונים ולמעשה אני יודע את כל הפרטים ה'יפים' של המכשירים הללו, אבל אף אחד לא כותב על החסרונות של המכשירים אז חשוב לי לשמוע מכם חוות דעת על המכשירים הבאים: LG G3 - ידוע על בעיית התחממות ואיפוסים, הבנתי שהבעיה נפתרה על ידי עדכון המערכת. (מהנושא שעידן פרסם) LG G2 HTC ONE M8 Galaxy 5s - אומנם אטום למים, אך גורע מהביצועים של הרמקול, חיסרון גדול מבחינתי. א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלפון Android. אני לא משחק אז לא חייב ביצועים שהם בקצה העליון של הסקאלה. מה שאני זקוק לו: יכולת להתקין ROM או שה- ROM המקורי הינו עם חוויה מאוד דומה ל- Android Stock. כמה שפחות שטויות. זכרון פנימי של 64 ג'יגה בייט. זכרון RAM של 3 ג'יגה בייט לפחות. כרטיס הרחבה. תמיכה במקליט שיחות (אני משתמש באפליקציה הזו - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=en). חשבתי על מוצרים של Xiaomi / Huawei אך אני לא בטוח לגבי היכולת להתקין עליהם ROM שהוא יחסית נקי והיכולת להקליט שיחות. למישהו יש המלצה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב נגן למוזיקה בלבד, לשימוש בעיקר בחדר כושר, חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ואלו שני הפיינליסטים: אני יודע חסרונות ויתרונות של כל אחד ועדיין מתלבט, הסנסה: תצוגה טובה יותר, מחיר בסביבות 300 (יותר משתלם), תמיכה רשמית בעברית (תקנו אותי אם אני טועה), והעיצוב עצמו נראה יותר טוב לדעתי. ה-G3: נגן איכותי וידוע, זמן סוללה ארוך במיוחד ושימוש בסוללה רגילה, יקר יותר ב-200 ש"ח, המסך דיי קטן ואני לא יודע עד כמה ידידותי להפעלה זה, לא חשוב לי מסך צבעוני יותר חשוב עברית ושיהיה ברור ופשוט לניווט ושימוש. מה אתם אומרים מי לוקח? שווה להשקיע עוד 200 שקל ב-G3 למרות החסרונות שלו? יש המלצות לנגנים אחרים שאולי פספסתי? גם 4 ג'יגה בא בחשבון
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצד שמקבל ממני את ההודעה מקבל מלא סימני שאלה, במקום את ההודעה שכתבתי. הופיעה אצלי הודעה "הגדר קלט על מצב אוטומאט" לא יודע איך מגיעים לזה מישהו יודע ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? הכוונה אים אפשר לטעון לו מפות של GPS או אפליקציה שתשמש כ-GPS ותשתמש במפות של GPS. לא מדובר באפליקציה שמחייבת קשר סוללרי או ווי פאי, כמו וויז או גוגל מאפס, אלא שיהיה ממש GPS בלתי תלוי בקשר חיצוני (מלבד כמובן קליטת הלווינים...)?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלפוון סלולרי פשוט ונח לאמא שלי מדובר בסלולרי לשימושים בסיסיים של שיחות וסמסמים ואולי לעיתים נדירות שליחת וקבלת תמונות לא מעבר. אין צורך באינטרנט או משהו בסגנון. חשוב שיהיו מקשים גדולים ונוחים לתפעול. תפריט פשוט וברור חיי סוללה ארוכים, ואיכות שמע טובה. חיפשתי קצת באינטרנט ומה שמצאתי זה ממש מכשירים למבגורים שכוללים לחצן מצוקה ודברים כאלה אני לא צריך מכשיר כזה, אלא מכשיר רגיל ופשוט בלי שום תחכום ובעיקר דגש על מקשים גדולים ונוחות תפעול. אשמח לעזרה! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש מכשיר להקלטת הרצאות. המכשיר צריך להיות דיגיטלי כמובן, עם ממשק חיבור נוח למחשב(כרטיסי זכרון\USB) וקיבולת גבוהה. המטרה לקנות משהו זול יחסית(סטודנט), אך שיעשה את העבודה ויקליט את הנאמר בצורה ברורה. יש לציין שיש ברשותי כבר IPOD, כך שאם המתאמים למיניהם עושים עבודה מספיק טובה, אשמח להמלצה בנושא(מתאם+מיקרופון) והסבר כיצד המידע נשמר(כקבצי מוזיקה בתוך הIPOD?). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חיברתי את הפלאפון שלי למכשיר האנדרויד החדש שלי שהוא מעין מחשב PC קטן קצת יותר גדול מDISK ON KEY במטרה להעתיק קבצים למכשיר שלי. כשחיברתי את הפלאפון הוא התלונן משהו על MTP ובנוסף הGALLERY נפתח אוטומתי והתחיל לסרוק את כל קיבצי המדיה שלי בפלאפון. האם יכול להיות שהמיני PC שלי לא תומך בהעברת קבצים רגילים דרך USB?(נדמה שהוא אמור לעשות MOUNT?) האם יכול להיות שיש קשר למפצל USB שדרכו חיברתי את הפלאפון או שאין מצב, זה בעיית תוכנה טהורה ולמפצל עצמו אין שום קשר לMTP? איך אני יכול להעביר קבצים "ידנית" ולא דרך האינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס טוב אז ככה אני רוצה ממש כבר לשדרג את שלי כי הוא כבר נדפק לגמרי ואין לי כבר מזמן אחריות עליו והוא בקושי מתפקד וכל דבר קטן תוקע אותו ויש איתו מלא בעיות תוכנה והוא קורס כל הזמן יש לי התלבטות קשה בין LG G 4 לבין GALAXY S6 או בכלל גאלקסי EDGE או בכלל EDGE + לא כ''כ הבנתי מה ההבדל בין הפלוס ללא חוץ מגודל מסך אבל לא משנה. באתרים יש כ''כ הרבה נתונים וזה מבלבל לי את העיניים ואין לי מושג מה רוצים ממני. מישהו יכול לרשום לי השוואה נורמלית ומה שונה בפלאפונים האלה מכל הבחינות שיש בסמארטפונים במחירים האלה. אייפון לא בא בחשבון אפילו לשנייה, רק אנדרואיד. הרכישה תתבצע בעוד חודש וחצי מ KSP תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. גלקסי S3 I9300. לא בדקתי בשאר. בעת שמחברים את הסמארטפון למחשב באמצעות כבל USB, ומנסים להעביר את התמונות מן המכשיר למחשב בווינדוס, ישנן כמה תיקיות של תמונות שלא מצליחות לעבור. מצאתי את הבעייה. היא קשורה לשם של התיקיה. ישנו תו סמוי בשם התיקיה שאיננו מוכר למערכת ווינדוס, ולכן בעת ניסיון לבצע העברת תיקיה, ווינדוס לא מאפשר זאת. מה שצריך לעשות, הוא לשנות את שם התיקיה, כך שיימחק התו הסמוי הזה, ואז יהיה ניתן להעביר את התיקיה למחשב. שאלה: מישהו יודע, לאן הבאג הזה שייך? לסמסונג, לאנדרואיד, לאפליקציה מסויימת? מה עושים בכדי לתקן את הבאג?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה...היום אני נמצא עם מוטורולה L7C...המכשיר עצמו על הפרצוף.... עכשיו נכנסה הרשת החדשה שלהם...אני רוצה לדעת איזה מכשיר טוב יש להם... אני חשבתי על הE71....מה אתם אומרים יש משהו אחר... אני לא מחפש מהמכשיר הרבה.... שיהיה נוח...ובטריה להרבה זמן...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מכשיר אנדרואיד חדש וצריך המלצה לאחד בתקציב עד 250$ מצאתי את הסמסונג ספיקה I5700 בתקציב. הדרישות: WIFI, BT, GPS ושתהיה אפשרות לתוכנת ניווט חינמית לגמרי (הבנתי שלWAZE צריך חיבור WIFI או 3G, האם אפשר בלי? או דרך תוכנה אחרת?) תודה, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות גיבוי מלא לאייפון? ואם כן איך עושים את זה? (חיפשתי בגוגול מצאתי כל מיני מדריכים וכו אבל לא שום דבר חד משמעי, אני רוצה לדעת בוודאות שזה עובד לפני שאני מעדכן)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו גלשתי וראיתי מבצע שידרוג מעניין בסלקום ומפתה אז התקשרתי ושאלתי והמצבע הוא שמשלמים 15 שקלים נוספים בחודש ומקבלים מכשיר חדש או שמדברים מעל 150 שקל ולא משלמים כלום. יש שמה כמה מכשירים לבחירה מסוגים שונים: נראה שהLG viewty הכי שווה שמה למרות שאני לא יודע אולי יש שמה מכשיר אחר שכדאי לבחור? אצלי זה בעיקר פלאפון לשיחות אני לא מחפש מוזיקה אבל מצלמה טובה יכולה להוסיף הרבה מה אתם אומרים מה כדאי לקחת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאשתי סמארטפון בתקציב של כ-2000 ש"ח. אני מתלבט בעיקר בין LG G5 לבין Samsung Galaxy S6. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-