עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אבקש את המלצתכם לכמה כרטיסים שראיתי של חברת G-SKILL (שמוכרים יותר בכרטיסי הזכרון שלהם) קלאס 6 http://ksp.co.il/?uin=15875 קלאס 10 http://ksp.co.il/?uin=15404 או כרטיס של Transcend קלאס 10 http://ksp.co.il/?uin=14917 או שבכלל כדאי להשקיע בכרטיס של SANDISK קלאס 6 http://ksp.co.il/?uin=14799 קלאס 10 http://ksp.co.il/?uin=15722 מה שמצא חן בעיניי הוא העניין שהאחריות על הכרטיסים האלה היא לכל החיים. תודה למי שיכול לעזור

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מישהו יודע מה איכות הגלישה או מדי פעם יש ניתוקים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. שלום חברים אני קבלתי במתנה ספר אלקטרוניי של אנזון KINDLE ראיתי באתרים שהוא קוראה קבצים מסוגים PDF ,DOC, TXT, ועוד כמה עכשיו שאני מוריד אותם למחשב (אתרים ספרים בחינם) ואחרי זה מעלה אותם למכשיר הוא לא מראה לי אותם רק את קובץ PDF הוא מראה. ואת קובץ DOC ואחרים לא מראה. יש מצב שמכשיר דפוק? או שאני איפה שהוא טעיתי? מה אני צריך לעשות עכשיו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hellfire03,

אשמח אם מישהו יודע איך להשתמש ב MARKET הרגיל של ANDROID עם מכשיר archos שאני מנסה למשל סתם להוריד firefox אז הוא נותן לי there are no Android phones connected to this account archos 70 internet tablet (אם זה משנה משהו) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by OnlyOne,

שלום לכולם הגשתי בEBAY כמה הצעות של מכשירים ככה: הצעתי הצעות על 3 מכשירי אייפוד טא'ץ בגדלים: 32GB פרוץ מצב מצויין עם שריטות קלות מצב טוב עם שריטות16GB מצב טוב עם שריטות16GB כל המכשירים מגיעים ללא אביזרים כלומר ללא כלום רק המכשיר עצמו אז השאלות שלי: איפה אפשר לקנות כבל USB סינכרון והאם יש הורדות לתוכנת האייטונס(אני לא מתמצא באייפודים ככה שאם זה לא חוקי אל תתיחסו) ההצעות הםמסודר לפי הגדלים למעלה) 30 דולר 25 דולר 25 דולר האם שווה??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קרתה לי איזה שהיא בעיה בהתליך התקנת ה ROM ורציתי עזרה בצורה מהירה. עשיתי את המדריך הזה: http://www.v00d00.co.il/pilotx.htm ונתקעתי בשלב 8 ואני לא מצליח לעשות Wipe למכשיר... הוא כותב לי כבר 10 דקות: ClockworkMod Recovery v2.5.1.2 --Installing SDCARDilotxWie3.0.zip Finding Update Package... מה צריך לעשות ?? בבקשה תעזרו לי... [br]פורסם בתאריך: 12.03.2011 בשעה 22:12:53 טוב פתרתי את הבעיה.. למי שנתקל גם בבעיה הזו, מה שצריך לעשות זה להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה שוב ולנסות לעשות Wipe שוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אנדרואיד נרסה 4.3 ממשק באנגלית, אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by LOL,

שלום, הנקסוס 5 שלי צח לרצפה עם הפנים לקרקע וכל המסך נסדק, הוא עובד לגמרי אבל מעצבן לראות בו ויש לו חלקים שבורים שיוצאים. ראיתי כמה סירטונים ונראה די פשוט לפרק ולהרכיב לבד, רציתי לדעת מניסיון של מישהו כמה זה שפשוט\מסובך ואם מישהו מכיר מוכא אמין או פשוט להזמין משהו באי ביי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by deannahum,

אהלן, אני מעוניין במכשיר Zen Vision: W אבל לפני שאני קונה אני מעוניין לשאול אתכם כמה שאלות : 1. האם הנגן (לא משנה מאיפה אני קונה אותו) תומך בכתוביות בעברית ? ואם כן באיזה שיטה ? האם זה נוח להצמיד כתוביות כמו ב-A2 ? 2. האם הFirmware upgrades של הZVW הם רציניים. כלומר האם צפויים שידרוגים בתחום העברית/תמיכה משמעותיים ? אני מפנה את השאלה בעיקר למשתמשי קריאטיב וותיקים לכל מכשיר כלשהו.. 3. למעט עניין הבטרייה ועניין ההקלטה מטלויזיה. מישהו יכול לציין נתון השוואתי צכריע בין ה-a2 לבין ה-ZVW ? (משקל, תמיכה, פיצ'רים) 4. בקשר לסוללה. כמה עולה סוללה לזן ? והאם קל להשיג כזאת ? (בארץ?!) תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by esaly,

מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לתת חוות דעת? קניתי פשוט דיבורית T305 שהתקלקלה ובחנות אמרו שיכולים להחליף לי ל505... אודה מאד לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by PriorTak,

הי ראיתי מכשיר ניווט (GPS) מבוסס WINCE 5.0 באתר מסוים. יש דרך להעיף ממנו את ה5.0 ולשים במקום אנדרואיד או 6.0? זה אפשרי בכלל? מדובר על מכשיר עם מעבד MTK 486 MHZ ו128RAM.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני שדרכו אני אוכל לכתוב בשיעורים באוניברסיטה בלפטופ. מישהו יכול להציע משהו זול וטוב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by methodman,

אני מקווה בתקופה הקרובה לעזוב את פלאפון (חבורה של רמאים וגנבים) ולעבור ל אורנג' (אני מניח שהם גם גנבים וגם רמאים אבל יש להם מכשירים נורמלים) מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר מהקטלוג של החברה ? אני צריך משהו אמין ונוח כרגע אני מתלבט בין הn95 לn76. נ.ב. איך ה LG Viewty?

14. שלום לכולם, רציתי לדעת האם ניתן ב-GPS (כלשהו לצורך העניין) לשלול נסיעה ביעדים מסויימים. למשל, אם ברצוני להגיע לאזור X ובדרך ישנם יעדים שאין ברצוני לעבור בהם (לדוגמא כפרים ערביים), האם ניתן לעשות זאת? סוג של BLACKLIST, ולתת ל-GPS לבחור נתיב חלופי? אשמח לתגובות. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן, לא מזמן הזמנתי כמות של מגיני מסך מחברת XTREMEGUARD, על הנייר ועל פי רישומים באינטרנט יש ביקורות חיוביות על המגינים. אני רוצה להתקין את המגן הנ"ל על המכשיר שלי, המכשיר המדובר הוא HTC ONE X. הקטע שהכי מפחיד אותי היא שיטת הפעולה ואופן ההשמה של המגן. עובד על פי שיטת ה WET = שיטה רטובה, למלא צלוחית מים + כמה טיפות סבון נוזלי, לטבול את הידיים שם ואת המגן מסך לפתוח כשאתה עם אצבעות רטובות, להרטיב את המגן מסך בחלקו הפנימי ואז להניח על המכשיר..! :errrr: מפחד אותי שיכנס מים לספיקר או למקומות אחרים כמו מתחת למסך ( HTC TOUCH HD נהרס לי כבר פעם אחת כי נוזל נכנס מתחת למסך במגן של ZAGG). האם אתם ממליצים? להלן המוצר http://www.xtremeguard.com/HTC-One-X-Screen-Protector-p/htc_one_x_…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. החלטתי באופן סופי למכור את האייפון 5 שלי ולעבור למחנה האנדרואיד בעיקר מכיוון שהאייפון לא משרת את המטרות שלי ומגביל אותי. בגלל שאני נוסע הרבה ומשתמש הרבה באינטרנט החלטתי שאני רוצה לרכוש מכשיר גדול שנע בין ה5 אינץ' ל5.5 אינץ' ומעדיף את האפשרות להחליף את הסוללה מה שמגדיל את הטווח שימוש שלי בדרכים וכשאני יוצא. חקרתי אודות המכשירים השונים ולמעשה אני יודע את כל הפרטים ה'יפים' של המכשירים הללו, אבל אף אחד לא כותב על החסרונות של המכשירים אז חשוב לי לשמוע מכם חוות דעת על המכשירים הבאים: LG G3 - ידוע על בעיית התחממות ואיפוסים, הבנתי שהבעיה נפתרה על ידי עדכון המערכת. (מהנושא שעידן פרסם) LG G2 HTC ONE M8 Galaxy 5s - אומנם אטום למים, אך גורע מהביצועים של הרמקול, חיסרון גדול מבחינתי. א…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by taimor,

לא יודע, שמעתי שיש לו בעיות עם הMP3 ובעיות בעברת נתונים ממחשב שזה ממש איטי ? האם זה נכון ? כעיקרון אני צריך פלאפון טוב ומומלץ שיהיה עם MP3 וזיכרון לא יזיק. חשבתי על הV3C אבל יש לו כולה 40 מגה, אני מעדיף כבר את הSK 7400 שיש לו 65 ושומעים בו לא רע בכלל. על מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אני משתמש בLG G2 כבר כמה שנים והמכשיר לא מתפקד כמו פעם ואני מעוניין להחליפו. אני טס לסין עוד כמה חודשים וחשבתי לקנות אותו משם (אולי ביום הרווקים). מה דעתכם על הבעיות שיכולות להווצר מקניה שם (שמעתי על טלפונים שחסומים רק לסין מבחינת סים, וגם נעולים בשפה הסינית)? המחיר שווה את ההפרש? אשמח לחוות דעת, תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by alfus73,

שלום.מקווה שזה הפורוםס נכון. כשאני מדליק את ה- mp4 אני רואה מסך כחול עם שעון חול. ושם זה נתקע. המחשב לא מזהה אותו.הוא מוטען.אין לי כפתור ריסט.ואין לי אפשרות לפתוח את הברגים. אין לי מושג מה הדגם וכו' (קבלתי אותו כמנוי של מפעל הפיס). למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לאחר שאב הטיפוס השני של הפרוייקט של גוגל ששואף לשנות את הדרך בה אנחנו מסתכלים על סמארטפונים הוצג בתערוכת CES, מידע חדש עולה על התקדמות הפרוייקט ועל זמינותו לכתבה: http://hwzone.co.il/project-ara-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%95%d7%95%d7%a7-%d7%a4%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by gaiger,

קניתי אייריבר H10 6GB, וקצת הסתבכתי איתו.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, איך יודעים שאכן קיבלתי את הגרסא האירופאית? דבר שני, התקנתי את האייריבר פלוס, וכשאני מחברת את הנגן, המחשב מזהה אותו ככונן וניתן לגשת לתיקיות. כשאני מנסה להעלות קבצים לתיקיות ישירות מהמחשב (לא ע"י התוכנה), הם נראים כנמצאים שם, אבל אני לא מצליחה להפעיל אותם מהנגן. רק כשאני מעלה את השירים דרך התוכנה אני מצליחה לראות אותם בנגן. למה זה קורה? ??? תודה למי שיעזור :-*

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום יש אפשרות לשנות את שפת הממשק באמולטור של אנדרוייד לעברית? בתפריט נכנסתי ל"Custom Locale" אבל לא מופיעה שם האפשרות: "he_IL" :'(

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by שרוני :],

בk610i איך אני יכולה להוסיף מסגרות לפלאפון[חוץ מהאלה שיש כבר..]? אם בכלל..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני לא מדבר הרבה ההצעה היא כזאת: מסלול בסיסי הכולל ביטוח + 114 דק' שיחה ב40 ש"ח מעבר לזה 30 אג' לדקת שיחה ו20 אג' לSMS חבילת גלישה של 5GB ב68 ש"ח והכי שווה פה זה שיש לי זיכוי מלא על כל סמארטפון באורנג' על חשבונית מעל 50 ש"ח (ז"א התחייבות של 1800 ש"ח בלבד). ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 2 לבין אטריקס. באטריקס אני מקבל גם תחנת עגינה שהופכת אותו למיני לפטופ - בנוסף במקרה של אובדן או גניבה אני משלם השתתפות עצמית של 1000 ש"ח. לגבי הגלקסי 2 - הוא חזק אבל יש לי חברים שיש להם אותו ואומרים שיש קריסות והתוכנה של סמסונג למחשב (KIES) פשוט לא עובדת - במקרה של אובדן או גניבה ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח אני פתוח לעוד הצעות - אשמח לעזרה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by KFL,

מישהו יודע האם אפשר לשלוח מסרים מידדים בפיסבוק ממכשיר שיש לו WIFI? למשל 5800

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים