גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, נמאס לי מהכיסוי המעפן שיש לי עכשיו... יש לי IPOD CLASSIC 80GB ואני רוצה לקנות לו כיסוי. אני לא קניתי עד עכשיו בגלל שהמחירים בארץ גבוהים ואין מבחר... חבר של אבא שלי בסינגפור עכשיו אז חשבתי על לחפש כיסוי באמאזון \ איביי \ משהו ואז להגיד לו את הדגם + מחיר + להביא לו תמונה והוא יקנה לי את הכיסוי. אני צריך שתמליצו לי על נרתיק טוב... אם זה סיליקון אז אני אקח iSkin אבל רציתי לדעת איזה עוד נרתיקים יש, אולי קשיחים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Mustek הכריזו על מוצר חדש, ה- DV536, מצלמת וידאו המתיימרת לעשות כמעט הכל. ה-DV536 מציעה מצלמת סטילס באיכות של 10 מגה-פיקסל עם זום X10, צילום וידאו באיכות של 30 פריימים לשניה וקריאת כרטיסי זכרון SD או MMC. כמו כן, המצלמה מסוגלת ללכוד וידאו ממכשיר DVD או משידורי טלוויזיה, לנגן מוסיקה בפורמט Mp3 ווידאו בפורמט MPEG-4 והיא מצויידת במיקרופון להקלטת קול בפורמט WAV. למרות שכל הנתונים נשמעים טוב על הנייר, בפועל הם לא כל כך מרשימים. על מסך בגודל 2.4 אינץ' קשה מאוד לראות סרטים, 10 המגה-פיקסלים של המצלמה מושגים באמצעות אינטרפולציה, שכן למצלמה חיישן CMOS של 5 מגה-פיקסל והזום הוא זום דיגיטלי הפוגם באיכות התמונה. כמו כן, לחדש של Mustek רק 32 מגה-בית זכרון פנימי, כלומר יש צורך ברכישת…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם! אני כרגע בארה"ב ואני מתעניין לגביי ה iphone החדש אבל ממש אין לי מושג איזה דברים חדשים יש בו והאם הוא באמת כדאי לעומת הישן. אשמח לשמוע מה חדש בו ונקודות בעד ונגד. תודה רבה רבה! האנשים פה בפורום פשוט הפתיעו אותי לטובה בכל הקשור לידע והרצון לעזור! אתם גאונים! המון תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שיש הנחה במכס למי שמזמין מחול? למישהו יש פרטים? מה הפרוצדורה שצריך לעבור אם אני מזמין איפוד טאצ' מ"אפל סטור"? מה המכס שצריך לשלם? ובמה הוא שונה משל איפון? אשמח להסבר בן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות טייפ מנהלים ואני קצת מבולבל ממה שיש בשוק התקציב הוא עד 500 שקל (אבל עדיף אותו נגן עם פחות מקום בשביל 400 שקל, כלומר אני לא אשלם רק בשביל עוד מקום איחסון). הנגן צריך להקליט בMP3. ראיתי שיש לPHILIPS טייפ מנהלים די טוב וגם לIRIVER, אבל גם של סוני ופאנסוניק באים בחשבון. תודה[br]פורסם בתאריך: 21.05.2010 בשעה 00:20:14 מצטער על ההקפצה אבל לא ענו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אילו תוכנות יתאימו לפרטים הנ"ל עבור מכשיר TOSHIBA G810. בקרוב סקירה של המכשיר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול שאלה לגבי פיתוח אפליקציה בסגנון של REST וכמו האפליקציה של תחנות הדלק. כשבונים אפליקציות כאלו, צריך צד שרת, שעליו תזין את נתוני המקומות נכון ? כולל הוספה של שדה אורך ורוחב כולל הכתובות ? ולגבי סידור המקומות באפליקציה לפי מרחק, זה קוד של האפליקציה עושה את זה ? כלומר לפי מיקום האייפון הוא מסדר את המרחק או שזה גם קוד שאמור להיות מוטמע בשרת ? מקווה שרשמתי את זה מובן תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לבן שלי יש את המכשיר הזה. הבעיה היא שהוא נתקע לעיתים קרובות מאד - כ-4 פעמים ביום ולפעמים יותר. תיחקרתי אותו וניסיתי למצוא קורלציה למצב מסויים שבו הוא נתקע אבל נראה שאין כזה. הוא יכול להתקע במסך הפתיחה, בעת משחק, בזמן גלישה וכד'. הפתרון היחיד הוא להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה. יש לו עוד 2 חברים עם אותו המכשיר והם מדווחים על אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה? בחיפוש מצאתי את הלינקים הבאים אבל לא נראה לי שהם קשורים ישירות כי גרסת המכשיר לא שונתה מעולם. http://faq.orange.co.il/6250/%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8209434 מה זה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. חבר בארה''ב רוצה שאני אדאג לקנות טאבלט למישהו ויממן קנייה בתקציב של 1000 - 1100 ש''ח. אני שוקל בין להזמין מחו''ל לבין לקנות בארץ טאבלט עם חו''ל, אצטרך לרכוש מתאם לשקע ישראלית, לוודא אחריות בינלאומית ולשלם מיסי יבוא. אולם אפשר לרכוש מגוון רחב של מגני מסך ונרתיקים. עם ארץ, ייצא טיפה יקר יותר אבל יש אחריות מקומית. אולם יש בעיה עם איכות וזמינות של מגן מסך ונרתיק. איזה מכשיר תמליצו? היעוד יהיה לקריאת ספרים, השתתפות ברשתות חברתיות, גלישה באינטרנט ושיחות אודיו עם וידאו בסקייפ. חשוב שלא יהיה גדול עם מסך 10 אינץ' וגודל של 8 אינץ' לדעתי הכי טוב. ראיתי שניי מכשירים שעומדים בטווח תקציב שזה Samsung Galaxy TAB3-T310 ו-ASUS MEMO PAD HD7 Samsung נותנים אחריות של שנתיים וחצי אבל ASU…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנקסוס 4 לא בא בחשבון בשל חסרונו הבוטה של רדיו FM ! ההתלבטות בעיקר כעת בין : Huawei Honor 2 עלות כ 300 דולר http://www.gsmarena.com/huawei_honor_2-5092.php lenovo K860 מסך 5 אינצ.. נראה לי אחלה פלא. עלות כ 430 $ http://www.gsmarena.com/lenovo_k860-4956.php Xiaomi MI2 מסך 4.3 עלות כ 400 דולר.. אבל אין מהיכן לרכוש כעת. http://www.gsm-israel.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/xiaomi-mi-2 Sony Xperia S http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php נראה שהלנובו משך אותי יותר שלושת הסמארפונים האחרים. מה דעתכם עליו? האם שווה את הכסף, והאם lenovo חברה אמינה, קצת חושש כי היא סינית. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש באייפוד שלי(32 ג'יגה, דור שלישי) ככונן לכל דבר. דיסק און קי שאני יכול לשים עליו הכל. איך אני עושה את זה בצורה פשוטה בלי כל מיני סיבוכים ופריצה של המכשיר ? דבר כזה לא רלוונטי: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5178328 להביא את זה למצב ש"במחשב שלי" יהיה ויזוהה כונן נייד כמו שמחברים דיסק און קיי או לחילופין תוכנה כמו Disk Aid שלא ממש הסתדרתי איתה שאוכל להעתיק אלייה דברים וממנה לשלוף הבעיה עם התוכנה(DISK AID)זה שהיא משגעת אותי עם הההודעה הזאת: ואז עושה לי אל תשלח ויוצא ממנה פתחתי בגאדג'טים כי בטח יש עוד הרבה אנשים כמוני שמשתמשים באייפוד ככונן איחסון מדי פעם בין היתר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את העבה כדי שאוכל לחבר אלייו דיסק קשיח...לקחת לבסיס. איפה אני יכול למצוא כזה? הרוב היום הם הדקים האלו שאי אפשר לחבר אליהם (ככה הבנתי)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למשיהו אולי מדריך או שבכללי יכול להגיע האם זה קשה להחליף פאנל ל N95? קדמי ואחורי כולל מקשים או שאולי ממישהו יודע כמה זה יעלה במעבדה לעשות את כל העסק הזה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שלא מצאתי בפראג שום נגן נורמלי בתקציב הנ"ל, אני נאלץ לקנות בארץ, תוכלו להמליץ לי נגן בתקציב הנ"ל? ראיתי בינתיים את האיי ריבר E100, סנדיסק פיוז, והמאייזו M6. אני שומע סגנונות מגוונים בין אם זה דגש על הבאס, או על מיד או על תדרים גבוהים, לכן צריך נגן שהוא טוב בכול תחום התדרים. ניתן אולי לעלות את התקציב בטיפה, אם ההעלאה מצדיקה. אשמח להמלצות שכן אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות נגן mp , אני לא מתמצא בכלום בחרא הזה לפי מה שאני שומע יש נגני mp4 ואיפודים למינהם וכל מידי דברים. אני רוצה נגן עם 4-3 ג'גה זיכרון. איכות סאונד טובה, וזה הכל. התקציב הוא 500-700 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז בשעה טובה רכשתי היום HTC XE בהמלצתכם... עכשיו לשאלה. שאני נכנס לPHONE שבתחתית המסך זה מכניס אותי לרשימת טלפונים. אבל משום מה יש לי הכל בצורה כפולה. כל מה שיש בסים קרד יש כניראה גם במכשיר וזה מציג לי הכל בצורה כפולה ומעצבנת. מישהו יודע מה עושים עם זה? ואיך מחזירים את זה למצב שהו יוצגו מספרים שנמצאים רק בסים? איך אני מיבא מספרי טלפון מהנוקיה הישן שלי? עוד שאלה, שמתי לב שהטלפון הסתנכרן לי עם הפייסבוק ונוספו לי עוד כ 500 אנשי קשר שאני לא באמת צריך, איך אני מבטל את הסינכרונים האלה? אפשרות נחמדה אבל כרגע אין צורך.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי על מכשיר הגלקסי 2 שלי את הרום הנפלא הזה (גרסה 9-20120620 NIGHTLY). לצערי, חבילת אפליקציות הגוגל שהורדתי יחד עם הרום לא כוללת את גוגל maps. במרקט אני לא יכול למצוא את האפליקציה בכלל, במחשב אני יכול למצוא אבל לא להוריד ולהתקין. אז מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר חדש , דרישה למצלמה איכותית , אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19140 והאם יש טאבלט משתלם יותר ומתקדם יותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הSGS בערך שבוע ואני לא כל כך מרוצה אפילו הדפדוף בין הדפים של המסך יש מין תקיעות יש דרך להאיץ את מכשיר מבלי ROM ואם כן החלטתי ללכת על הרום פיילוט X משהו יכול להביא לי מדריך בעברית או אנגלית לא משנה העיקר שיהיה ברור?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות גיבוי מלא לאייפון? ואם כן איך עושים את זה? (חיפשתי בגוגול מצאתי כל מיני מדריכים וכו אבל לא שום דבר חד משמעי, אני רוצה לדעת בוודאות שזה עובד לפני שאני מעדכן)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר מספר רב של השמצות ושמועות אשר הוציא את שבב ה-Snapdragon 810 העוצמתי בתור כישלון נחרץ, ממצאים חדשים מראים לנו שבהחלט יש למה לצפות מהשבב הבא של Qualcomm לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-snapdragon-810-%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a7-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%9e%d7%9d-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%95-%d7%a9/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר אינטרנט, וידאו, קריאה וכדומה. לא חשובה סוללה חזקה במיוחד, חשוב לי 2 ג'יגה ראם. 4.4 וקהילת פיתוח פעילה הן בונוסים משמעותיים. מה הן האפשרויות המומלצות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-