עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SinMaker,

היי, אני צריך את הקובץ com.apple.locate.plist שנמצא תחת: /System/Library/LaunchDaemons אודה מאוד למי שיוכל להעלות אותו לשרת כלשהו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by saarxee,

לי יש G2 ולחבר MOTO G... הוא אמר שהוא די נגעל מהמכשיר שלי והוא היה זורק אותו לפח וכאלה... ואמרתי לו שאני במקומו לא הייתי מדבר בכלל .. =\ G2 עדיף בהרבה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הכל עובד והכל בסדר נראה לי אבל עכשיו שאני מחבר את הנגן לUSB המחשב לא מזהה אותו הוא אומר לי USB device not recognized (יענו לא מזוהה).. בסוף התייאשתי מהרוקבוקס וניסיתי לעשות uninstall ולחזור לקושחה המקורית אבל זה עדיין עושה בעיות קצת הוא לפעמים נתקע והוא כל הזמן משחזר לי את תיקיית MUSIC עם כל התכולה שלה למרות שאני מנסה כל הזמן למחוק.. בקיצור מישהו יודע איך מפרמטים כמו שצריך את הנגן ומתחילים הכל מההתחלה? זה חשוב לי כי יום ראשון אני חייב את הנגן עובד פיקס אז מי שיודע שירשום בבקשה תשובה מסודרת אני אשמח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי , אני מעוניין לכתוב אלפקצייה שהיא בעצם קישור לאתר מסווים באינטרנט( כמו האפלקציות של Facebook ) מה שאני רוצה לבצע זה חיקוי פעולת Iframe בhtml לJava , כרגע סוג המכשיר אינו משנה. אשמח אם מתכנתי Java יכלו להפנות אותי להמקום הנכונים לביצוע הפעולה. נ.ב . יש אלפקציות מוכנות לזה? רז.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש טלפוון סלולרי פשוט ונח לאמא שלי מדובר בסלולרי לשימושים בסיסיים של שיחות וסמסמים ואולי לעיתים נדירות שליחת וקבלת תמונות לא מעבר. אין צורך באינטרנט או משהו בסגנון. חשוב שיהיו מקשים גדולים ונוחים לתפעול. תפריט פשוט וברור חיי סוללה ארוכים, ואיכות שמע טובה. חיפשתי קצת באינטרנט ומה שמצאתי זה ממש מכשירים למבגורים שכוללים לחצן מצוקה ודברים כאלה אני לא צריך מכשיר כזה, אלא מכשיר רגיל ופשוט בלי שום תחכום ובעיקר דגש על מקשים גדולים ונוחות תפעול. אשמח לעזרה! תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by davideliy,

האם שווה לקנות אותו ? ואם כן באיזה מחיר? לחבר שלי יש את המכשיר , ראיתי ונדלקתי. איזה אפליקציות שימושיות יש בגאדג'ט הנפלא הזה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אנדרואיד נרסה 4.3 ממשק באנגלית, אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BlackTalon,

ואולי בכלל דגם אחר? אגב, איפה הכי כדאי לקנות? ebay או בארץ? מישהו יודע לגבי תשלום מכס?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://www.tzveeka.com/%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%92-%D7%92%D7%96%D7%9C%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C-417-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA אני חושב שלכל אחת מהחברות הישנות צריך להחליף את השמות ל: שיטת המצליח 1, 2, ו -3. באמת שזה מתסכל לראות שאנשים עדיין משלמים להם ממיטב כספם רק כדי לקוות שלא יבוא הרגע בו הם ידפקו.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. http://www.hootablet.com/brand-ainol-tablet-c-18.html מצד שני יש פה paypal אז...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by esaly,

מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לתת חוות דעת? קניתי פשוט דיבורית T305 שהתקלקלה ובחנות אמרו שיכולים להחליף לי ל505... אודה מאד לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אם נאמר על GALAXY s10e שנקנה באירופה ש עובד רק על סים קארד אירופאי האם יהיה בעיה עם סים קארד ישראלי בארץ ? תודה

13. Started by motogt,

אני מתעניין לאחרונה לקנות iphone 3gs יד שניה. יש לי שאלות בנוגע לגלישה באינטרנט שלו. 1. שמעתי שיש גלישה בפורטל התוכן ויש גלישה חיצונית. אם אני גולש באתרי אינטרנט רגילים, למה זה נחשב? 2.שמעתי גם שהאייפון מחובר תמיד לאינטרנט זה נכון? 3. שרותים כמו GPS, איזה סוג גלישה זה (חיצוני או פורטל)? 4. כרגע יש לי סים דור 2, עד כמה אני חייב את הגלישה הסלולרית של המכשיר? משתמש ממוצע יכול להסתדר רק עם WIFI ? זהו בנתיים...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי! מחפש לרכוש פלאפון בסביבות ה-1,000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת לפה ולפה) מה שחשוב לי בעיקר זה: מצלמה טובה ככל האפשר (ביחס למחיר כמובן). שלא יקרטע וידע לסחוב אפליקציות בסיסיות כולל NFC טעינה מסוג Type C עד היום היה לי LG G5 ולא הייו לו בעיות עד לאחרונה שהוא התחיל קצת לקרטע. נתקלתי כמה פעמים בGALAXY S8 בעלות של 1000 ש"ח יד שניה - תוהה אם זה משהו ששוה את ההשקעה + הרעיון של קניה של יד שניה.

15. לפי מה שהבנתי זה ה-IMOD אבל לא מצאתי מקומות שאפשר לקנות אותו

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. זה הנגנים אני חייב לציין שהנגן הזה הפתיע אותי שומעים בו ממש טובים יחסית למשהו שהוא1gb ועלה פחות מ100 שקל ד"א הוא הרבה יותר טוב מהנגן הסיני הטיפוסי בארץ הוא מהיר מאוד שומעים בו הרבה יותר טוב ויש לו אפשרות לסאונד 3d והוא גם קטן מאוד! זה המצלמה עוד פרטים יש פה.. http://www.samsungcamera.co.uk/product/pro_view.asp?prol_uid=1675&cat_uid=75 ביקורת http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2006/09/06/Samsung-NV3/p1 תמונות ע"י שהקטנתי ד"א איך הנעליים? ממש נידהמתי מהאיכות סאונד של המכשיר משהו ברמה של הe250+ אז חשבתי ליקנות לו כרטיס זיכרון 4gb מספיק לי ... מה הבדל בין הx150 לרגיל?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by KFL,

מישהו יודע האם אפשר לשלוח מסרים מידדים בפיסבוק ממכשיר שיש לו WIFI? למשל 5800

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by FireFlash,

היי חברים שאלה קשה. האם ניתן לחבר את "השן הכחולה" כמיקרופון לשימוש בשיחות ב"סקאיפי" ?? אם כן כיצד אני מחובר עם אנטנת USB

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by benor,

להלן התמונה: מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%94%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%90/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by prxc,

האם כדאי לקנות ב 400 שח חדש האם מחזיק מעמד לא מתקלקל או

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Or94,

היום קיבלתי את העדכון ג'לי בין לגלקסי 3 שלי. עדכנתי דרך kies והכל עבר חלק ועובד מצויין אבל יש לי כמה שאלות. 1.קניתי את הפלאפון מחנות פרטית ואחרי העדכון אין לי יישור לימין בחלק מהתפריטים. איך מסדרים את זה? 2.איך משתמשים בgoogle now ואיך נכנסים לזה? 3.מה השתפר בs voice? 4. איזה עוד דברים שיפרו? 5. מה זה גירסא 4.1.2 ומה ההבדלים בינה לבין 4.1? 6.האם כדאי להתקין פלאש על הפלאפון? כי הבנתי שעכשיו ב4.1.1 אין פלאש. האם אני ירגיש בחסרון של זה באינטרנט? 7.למה כאשר אני מחפש בחנות PLAY בחיפוש אין לי הצעות של תוצאות לחיפוש. למשל אני רושם אות מסויימת אבל זה לא נותן לי תוצאות אפשריות וראיתי שבגלקסי 1 של חבר שלי זה כן נותן ובגלקסי 3 של חבר שלי זה גם נותן. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%aa%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%91%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן ב-3 שנים האחרונות היה לי סוני אריקסון 610 (כן כן הישן ההוא) ששירת אותי נאמנה. הוא כבר לא כ"כ עובד, והחלטתי לשדרג לאחד שאני אוכל גם לגלוש בו בשביל לבדוק מידע כשצריך, ושיהיו לו אפליקציות זמינות. משחקים/סרטים/יוטיוב/פייסבוק לא מעניינים אותי. מוזיקה כן. אז הדרישות שלי הם: טאץ' עם מסך גדול+לא דק! - שיהיה עמיד עד כמה שאפשר לנפילות ומכות, חריץ הרחבה לכרטיס זכרון / זכרון מובנה של 4 ג'יגה, רמקול חזק - גם לשיחות וגם למוזיקה, סוללה חזקה (כמה שאפשר), גלישה נוחה (כמובן שיהיה גם Wi-Fi), מערכת הפעלה נוחה עם אפליקציות זמינות ככל האפשר (לא משחקים...לא שזה משנה), GPS – למרות שזה קצת פחות חשוב. תקציב: עד 1000 ש"ח. הולך לקנות מחנות פרטית (לא מחברות הסלולר) - אין לי אחת ספציפית. לא שולל …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי רבותי וגבירותי יש ברשותי כרגע מכשיר דגל, סוני XZP עם מעבד 835. הכל נפלא, אבל הוא גדול לי מדי. אהבתי בזמנו את הIPHONE SE אבל אף אחד לא מייצר את הגדלים האלה עם מעבדים נורמלים (חוץ מסוני XZ2 שמעל לתקציב שלי ולא קיים בארץ) ולכן אני מסתכל כרגע על הS8 שהוא מבין הטלפונים הקומפקטיים ביותר בשוק. שמעתי על מספר בעיות... 1. נאמר שהמסך שלו נשבר ביתר קלות, יותר מכל שאר המכשירים בגלל בעיות תכנון 2. נאמר שהמערכת הפעלה שלו לא זזה בגלל תוכנות של סמסונג 3. נאמר שהכפתור ביגסבי הורס את חווית השימוש, ולא ניתן לבטלו. כל פעם כשנוגעים בוולים הוא נלחץ בטעות וכו' וכו' 4. נאמר שסמסונג לא יעדכנו יותר במכוון את הS8 והוא ישאר על מערכת הפעלה 8 לעד. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים