גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
IDC ישראל, שלוחתה בארץ של חברת המחקר העולמית, מציגה נתונים עדכניים על שוק הסמארטפונים הישראלי - עם מעט מאוד הפתעות לכתבה: http://hwzone.co.il/idc-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי באופן סופי למכור את האייפון 5 שלי ולעבור למחנה האנדרואיד בעיקר מכיוון שהאייפון לא משרת את המטרות שלי ומגביל אותי. בגלל שאני נוסע הרבה ומשתמש הרבה באינטרנט החלטתי שאני רוצה לרכוש מכשיר גדול שנע בין ה5 אינץ' ל5.5 אינץ' ומעדיף את האפשרות להחליף את הסוללה מה שמגדיל את הטווח שימוש שלי בדרכים וכשאני יוצא. חקרתי אודות המכשירים השונים ולמעשה אני יודע את כל הפרטים ה'יפים' של המכשירים הללו, אבל אף אחד לא כותב על החסרונות של המכשירים אז חשוב לי לשמוע מכם חוות דעת על המכשירים הבאים: LG G3 - ידוע על בעיית התחממות ואיפוסים, הבנתי שהבעיה נפתרה על ידי עדכון המערכת. (מהנושא שעידן פרסם) LG G2 HTC ONE M8 Galaxy 5s - אומנם אטום למים, אך גורע מהביצועים של הרמקול, חיסרון גדול מבחינתי. א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tzveeka.com/%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%92-%D7%92%D7%96%D7%9C%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C-417-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA אני חושב שלכל אחת מהחברות הישנות צריך להחליף את השמות ל: שיטת המצליח 1, 2, ו -3. באמת שזה מתסכל לראות שאנשים עדיין משלמים להם ממיטב כספם רק כדי לקוות שלא יבוא הרגע בו הם ידפקו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.מקווה שזה הפורוםס נכון. כשאני מדליק את ה- mp4 אני רואה מסך כחול עם שעון חול. ושם זה נתקע. המחשב לא מזהה אותו.הוא מוטען.אין לי כפתור ריסט.ואין לי אפשרות לפתוח את הברגים. אין לי מושג מה הדגם וכו' (קבלתי אותו כמנוי של מפעל הפיס). למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי השבוע את הנגן של סאן דיסק SANSA E250 אחלה נגן רק שהוא לא תומך בעברית... מישהו מכיר אתר שבו ניתן להוריד עדכון לתמיכה בעברית? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יודע איך להשתמש ב MARKET הרגיל של ANDROID עם מכשיר archos שאני מנסה למשל סתם להוריד firefox אז הוא נותן לי there are no Android phones connected to this account archos 70 internet tablet (אם זה משנה משהו) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי iriver h10 5GB ואני רוצה להתנסות עם רוקבוקס עליו יש למישהו מדריך בעברית או לפחות מדריך פשוט מאוד באנגלית ואם אפשר גם הוראות חזרה למערכת הפעלה הרגילה של הנגן תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע האם אפשר לשלוח מסרים מידדים בפיסבוק ממכשיר שיש לו WIFI? למשל 5800
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאוד מסוקרן מהמכשיר הנ"ל ורציתי לדעת עוד פרטים עליו. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו שממש עוזר. אני בעיקר רוצה לדעת מה יהיה המחיר ומתי הוא יושק. אם מישהו יודע פה משהו על המכשיר המדובר אשמח עם ישתף אותי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לעזור לחבר שהוא הביא לי טאבלט עם windows 8 עכשיו בכניסה בlogin רשום את השם שלו ארז ומתחת חשבון הgmail שלו וסיסמה השאלה היא האים זו הסיסמה של חשבון הgmail או של הwindows ?? או שהסיסת כניסה בעצם היא של הgmail עד עכשיו לא ידענו את הסיסמה ושיחזרנו אותה דרך המחשב ומה שקורה מן הסתם הטאבלט לא נותן להכנס עם הסיסמה החדשה כי הוא לא במצב מקוון אין לנו מושג מה הסיסמה הישנה וגם לא נוכל כי שיחזרנו אותה ניסיתי לחבר את הטאבלט עם נקודה חמה דרך פלאפון אבל זה לא נותן מה אפשר לעשות תודה? איך אפשר לאפס סיסמה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לקראת הגיוס אני רוצה לקנות נגן. הקנייה תתבצע מארה"ב (אלא אם יש יותר זול בארץ) והתקציב שלי הוא 300 שקל/70 דולר. חשוב לי שהוא יהיה מינימום 1 גיגה, שיהיה בו רדיו מובנה ושהאיכות הסאונד תיהיה טובה. כמובן שפיצארים אחרים יתקבלו בשמחה. בגלל שאני ממש לא מבין בנגנים אני אסמוך על המילה שלכם ואקנה מה שתגידו לי אז נסו להמליץ לי על דברים טובים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמסורת, חברת iFixit פותחת את השעונים החכמים החדשים שהושקו, וכעת תורו של השעון הנחשק ביותר, ה-Moto 360 של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c-moto-360-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, פיתחתי אפליקציה של רשת חברתית לניהול טרמפים והסעות, כולל חברים, נסיעות עם יעדים ונקודות מוצא, צ'ט לכל נסיעה ואפילו ניקוד למשתמשים לפי נסיעות שהם עושים. הגרפיקה לא משהו כי אני לא מומחה בזה וזה המיטב שיכולתי לעשות אודה לכם אם תורידו אותה ותנו לי ביקורת. תודה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PickUp.pickup
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם נאמר על GALAXY s10e שנקנה באירופה ש עובד רק על סים קארד אירופאי האם יהיה בעיה עם סים קארד ישראלי בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עם מסך Ultra HD, השבב החדש של קוואלקום ומצלמה שמצלמת וידאו בקרוב ל-1,000 פריימים בשנייה, האם יתכן שה-Xperia XZ Premium הוא המכשיר החכם האולטימטיבי לשנת 2017? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שיתאים לדרישות הבאות: * 30GB ומעלה * לא חייב ווידיאו ותמונות, עדיף שכן אם אפשר * מסך 2.5 יספיק * מידות-משקל-מראה חשובים לי * רדיו, משחקים, אוזניות שמגיעות עם ה-bundle ושאר features לא נחוצים * נוח לתפעול, אני הולך להשתמש בו הרבה אפשר לחרוג גם עד אם זה שווה את זה, כמובן אפשר גם בפחות (: הקנייה תעשה בחו"ל. בינתיים חשבתי על ה-Zune החדש וה-iPod classic. הבנתי שב-Zune יש הגנה של מוזיקה. יש דרכים כלשהם לעקוף את זה? מה לגבי וידיאו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי סמסונג גלקסי 2 עם רום CYANOGEN 10 (אנדרואיד 4.1.2). לאחרונה שמתי לב שכמות הזיכרון הפנימי במכשיר הולכת ומצטמצמת בצורה דרסטית, התקנתי את תוכנת TREESIXE לבדוק מה תופס את כל המקום וגיליתי שרובו יושב ב DCIM כתמונות וסרטונים שצילמתי. חיברתי את המכשיר למחשב ניגש לספרייה הנ"ל ולדאבוני רק חלק זעיר (כ 405 תמונות וסרטון אחד בלבד) מהקבצים שנמצאים שם מוצגים בפועל. הקטע ההזוי הוא שכאשר אני נכנס עם סייר הקבצים המובנה לאותה התיקייה אני כן מצליח לראות את כל התמונות והסרטונים, מה שמוביל לשאלה, איך אני מעביר את כל התמונות והסרטים שלי למחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית מספקת תחרות מעניינת לדגמי ה-Gram של LG עם מוצר הכולל מסך 14 אינץ' ומשקל כולל של פחות מקילוגרם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש אפשרות לשנות את שפת הממשק באמולטור של אנדרוייד לעברית? בתפריט נכנסתי ל"Custom Locale" אבל לא מופיעה שם האפשרות: "he_IL" :'(
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי העדכון האחרון המכשיר לא זז ונמאס לי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, הציעו לי חבילה באורנג' של 500 דקות שיחה, 500 סמסים, מהירות 7 מגה באינטרנט בהגבלה של 2 ג'יגה לחודש, מכשיר גלקסי S2, כל זה ב207 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים. עכשיו, שמעתי על העניין של ה"ניתוק זיקה" שאומר שאם מביאים מכשיר קנוי מחנות פרטית, אפשר לחסוך הרבה כסף. בכל אופן, הסבירו לי שאם אני קונה אותו מחנות פרטית אני משלם רק על החבילה (198 ש"ח בלי המכשיר) , ויכול לקבל זיכוי כל חודש על המכשיר של 120 ש"ח (אם אני מחזיר את המכשיר הישן שלי) , מה שאומר שאני משלם 78 ש"ח לאורנג' כל חודש. עכשיו, על המכשיר שקניתי מחנות פרטית, אם היתי משלם עליו כל חודש למשך 36 חודשים, הוא היה עולה לי 64 ש"ח לחודש. מה שאומר שאם אני מחבר את העלות של המכשיר מהחנות הפרטית + החבילה של אורנג' 64+78 = 142 ש"ח…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצמד המוביל החדש של סמסונג, שגורף שבחים בכל רחבי הרשת, החל להימכר גם בישראל בסכומים שנמוכים בכמה מאות שקלים מהדור הקודם קצת פחות משבוע אחרי שהחלו להגיע ללקוחות ראשונים ברחבי הגלובוס – גם הישראלים יכולים לרכוש כעת אתצמד מכשירי הדגל החדשים מבית סמסונג, ובמחיר שקצת יותר נמוך מזה ששיערנו. שני הדגמים ישווק רשמית בידי חברת סקיילקס, כרגיל, עם שנה אחת של אחריות – כשהמחירים הרשמיים נעים בין 3,450 ש"ח ל-3,600 ש"ח עבור ה-Galaxy S7, ובין 3,850 ש"ח ל-4,000 ש"ח ל-Galaxy S7 Edge, בתלות ברשת החנויות או במפעילה הסלולרית ממנה תבחרו לבצע את הרכישה. אם להסתכל על רף המחירים הנמוך ביותר, נראה כי מדובר בהוזלה של 250 עד 300 ש"ח לעומת המחירים שראינו עבור ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge בה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי היום שמעתי ברדיו שהאייפון ימכר בישראל ב 800 ש"ח ... אפשר בבקשה הסבר איזה אייפון נמכר ב 800 שקל ?!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בנוקיה ששבק חיים ביום שבת. ממזמן הייתי נעול על SGS2, עכשיו הנוקיה מכריח אותי לקנות חדש. 1- אם אני קונה כבר טלפון אז לא עדיף כבר את הכי חדש S3?. הכוונה היא האם S2 ישאר עוד הרבה זמן רלוונטי מבחינת חוזק החומרה? 2- איפה עדיף לי לקנות בארץ או בחול? אפשר לינקים? עד כאן ראיתי רק בקי אס פי את המחיר הכי נמוך, באילת זה מגיע כמעט ל2K. 3- האם יצאו כבר מגנים ומגני מסך ל- S3?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בk610i איך אני יכולה להוסיף מסגרות לפלאפון[חוץ מהאלה שיש כבר..]? אם בכלל..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-