גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לכם רעיון למכשיר עמיד (משום מה זה נופל להם כל הזמן..) , כתחליף ל DEFY שכבר לא מספק את הבת המפונקת שלי שרוצה משהו יותר מהיר וחזק ,ולא פחות חשוב - עם מצלמה איכותית (אינסטגרם ושות' בשימוש שותף..). גודל המסך לא ממש חשוב - אבל שיהיה משהו שנכנס לכיס של ג'ינס - ככה ש5" בטח לא רלוונטי.. שסוללה תחזיק יום "עבודה" שלם בלי הטענה.. בתקציב של כ 2000-2500 שח יש לכם רעיונות טובים ? תודה גדולה לעוזרים !
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם יכול להיות שהשלט הזה יעבוד גם לטלפונים אחרים? http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Remote-Control-Multimedia-Camera-Shutter-for-iPhone-4S-iPad-3-M891-/380495497328?pt=AU_Electronics_Accessories_Remote_Controls&hash=item58974c8870 אני פשוט צריך שלט לטלפון שלי שאני יוכל להעביר שירים בזמן שאני משדר לרדיו עם טלפון שירים זה יכול להתאים לN8? כי סך הכל זה אביזר בלוטוס תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מכשיר לבת הזוג ( מתקדם) ומשיר לנערה בת 16 . 1. יש המלצת ( לא צריך את דגם החדשי ביותר) 2. האם להסתפק בשנת אחריות יצרן? ברשתות הגדולות אם קונים מהם אפשר לעשות ביטוח אבל הדיל יוצא יקר. מעדיף בחנויות פרטיות אולם אז אין ביטוח לאחר סיום אחריות יצרן. מ יקרה אחר שנה? איך מתמודדים עם ביטוח כדי שישהיה ראש שקט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שהגרסא החדשה של ג'לי בין יצאה כבר בארה"ב למישהו יש מושג מתי היא תגיע לארץ והאם היא תתמוך במכשיר מוטורולה רייזר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף משתי המכשירים? אני יכול לקחת מאורנג' את שתי אלה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד, אני עובר מאייפון 4S.. אני נוטה לכיוון הגלקסי 4, ויצא לי להיות מספר פעמים בחו"ל בזמן הקרוב, בעיקר בקיץ. רציתי לדעת, מה עשוי להיות המחיר באירופה? והאם ניתן להשיג את הגרסה הבין לאומית בארה"ב? והאם בכלל כדאי לי להתפשר בגלקסי 3/נקסוס 4? אני מחפש טלפון מהיר, בעל מסך טוב וגדול, שאוכל להחזיק זמן רב ושלא יתחיל לקרטע לאחר חודשיים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות אחד מהשניים 2500 ש"ח כמובן זה המחיר של האייפד 4 זה גם לפטופ במחיר הזה. מה יותר משתלם ? כמובן לבית. ז"א פייסבוק קצת משחקים שטותיים כאלה אימייל וכו'. תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שאיתן אני אוכל לדבר, לשמוע מוזיקה ולשלוט בה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי גיבוי אוטומטי של הגלקסי נקסוס בשרתי גוגל.איך אני מגיע לגיבוי הזה?האם אפשר להגדיר מה יגובה ומה לא? תודה &nbs
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות טלפון חדש . איזה טלפון עדיף Samsung Galaxy s3 או Nexus 4 ? תודה לעוזרים ...
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש נגן מוזיקה וסרטים + אפשרות חיבור לאינטרנט (בדומה לפיצ'רים שיש באייפוד). תקציב: עד 300-400 דולר. רציתי מאוד את אחד החדשים של cowon אך לא התרשמתי מהביקורות בפרט בכל הנוגע לאיכות המסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
פתוח לדיונים....
-
- 315 תגובות
- 30.9k צפיות
-
-
איזה סלולאר נותן לי את השמיעה הכי טובה בשיחות ורדיו ?או זה רק חברת סלולאר
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מצאתי חנות מקוונת עם המלצות טובות. הם מציעים את המכשיר ב- 2230 ש"ח (סביר?) אני מתכוון לקנות אותו ב- 10 תשלומים = 2330.35 ש"ח (לא כזה נורא). המחיר הזה הוא לתוצרה הבסיסית. הוא מגיע ללא עברית, קריאה / כתיבה, ואם אני רוצה תמיכה אני צריך לשלם: עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.0.4 - 130ש"ח עברית מלאה גרסת אנדרואיד 4.1.2 - 150ש"ח כדאי לעשות בחנות? האם אני יכול לעשות זאת בבית עם עזרה של חבר שמבין בנושא, שיש לו אותו מכשיר? לגבי נרתיק, מגן מסך והרחבת זיכרון. האם כדאי לקנות באיביי (לדוגמא) או בחנות עצמה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות פשוט של גלקאסי ס3 זה בערך אותו גודל מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/meizu-mx2-dream-launch-in-israel/ מה החסרונות שלו מול טלפונים חכמים אחרים ? האם רזולוציה1,280×800 למסך כל כך קטן מול 1080P נראית ? האם יש משהו טוב יותר בטווח עד 3000 ש"ח ולמה ? האם דור 4 משנה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עם אותו מכשיר פלאפון כבר כמעט 9 שנים (נוקיה 6230i). עבור הוצאת וקבלת שיחות וסמסים הוא עושה את העבודה כמו שצריך. בזמן האחרון התחלתי להרהר ברגישת סמארטפון ראשון, אך עדיין לא התחלתי ללמוד את הנושא לעומק. השבוע נודע לי כי מכרה של המשפחה חוזרת מארה"ב בעוד כ3 שבועות, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש משם מכשיר. אני מקבל את הרושם כי מגוון הסמארטפונים הולך וגדל, אך בסביבתי לכולם יש את האייפון על דגמיו השונים את הגלקסי S2 ו3, וHTC מדורות ישנים, כך שאין באפשרותי להתרשם אישית מההיצע הקיים. זהו סמארטפון ראשון, כך שקשה לי להגדיר במדוייק את הצרכים שלי ממנו. כן חשוב לי שהוא לא יהיה אייפון. מסגרת התקציב היא כ2000-2500 ש"ח או לחילופין 550-700$. אם אפשר משהו טוב בפחות אז מה …
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נשבר לי כבר סופית מה- Nokia שלי, אני מחפש לקנות סמארטפון יעיל בכמה שפחות כסף. נקסוס 4 ירד מהפרק כי אין מי שיביא לי אותו מחו"ל. התכונות שחשובות לי: - עמידות גבוהה (הטלפונים שהיו לי נטו להתפרק) - איכות שמיעה טובה (גם שהוא על מצב רמקול) - תמיכה ב- Google-Play - אני לא הולך לגלוש שם יותר מדי באינטרנט, אני מוכן להתפשר גם על מסך שהוא קטן מ- 4 אינץ' - עדיפות למקלדת מובנת (לא ממש מצליח להסתדר עם המקלדת של ה- Touch למינהם) - מכשיר שהוא לא רגיש יותר מדי למגע (ה- Htc one S למשל, כל נגיעה הכי קטנה גורמת לו להשתולל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם היום החלפתי מכשיר מסוג גלקסי 3 על נוקיה לומיה 920 והוספתי לבן אדם 600 שקל ונסעתי אליו מבאר שבע למעלה אדומים עד כאן הכל בסדר הבן אדם קיבל את המכשיר שלי אם כרטיס זכרון 16 גיגה ונתן לי את הלומיה 920 צבע צהוב ואת הקופסא של המכשיר אני בדקתי שמספר imei תואם שהכל היה בסדר לחצנו ידיים והלכתי אחרי 3 שעות אבא של אותו בן אדם מתקשר אלי ומתחיל לאיים עלי שאם אני לא יחזיר לילד שלו את המכשיר הוא ינתק את המכשיר דרך יורוקם כי הוא עובד שם רציתי לדעת אם זה אפשרי שהוא ינתק לי את המכשיר אין בכוונתי להחזיר את המכשיר שום דבר לא נעשה בלחץ ובכפייה יש מצב שהוא יוכל לנעול לי את מספר ה imei דרך יורוקום אפילו אם המכשיר והקופסא + תעודת האחריות שלו אצלי?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עומד לטוס לחו"ל למספר שבועות. עכשיו קצת קשה לעקוב אחרי ההוצאות שלי.... פעם שעברה שטסתי השתמשי בתוכנה שכל פעם הייתי צריך להיכנס ולהוסיף הוצאה. אני מחפש בסך הכל WIDGET שמראה לי כמה יש לי - ושתהיה לי אפשרות להפחית את הסכום שבזבזתי. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום חברים. עד עכשיו היה לי גלקסי 2 והשתמשתי בנגן של סמסונג, נגן שענה על כל הצרכים שלי. עברתי לנקסוס 4 ומאז אני בחיפוש אחר נגן שיתן לי כל מה שהנגן הקודם נתן לי וללא הצלחה. אחד הדברים שהכי חסרים לי זה היכולת לבחו רלנגן שירים עפ"י סיפריות מכיוון שאצלי האוסף מחולק לספריות. מישהו מכיר נגן שעונה על הקריטריון הנ"ל? בנוסף, מחפש תוכנה שתעבור על אוסף השירים שלי ותשייך Albumart לכל שיר כך שכאשר הוא מנוגן במכשיר אראה את התמונה הנכונה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות בחו"ל טאבלט של גוגל נקסוס 10, הוא מגיע עם מערכת הפעלה אנדוריאיד 4.2 ג'לי בין. שתי שאלות: 1. אני אוכל לשדרג אותו בארץ לאותה מערכת הפעלה אבל בעברית? 2. אם לא, המכשיר ידע לפחות להציג עברית ואוכל להוריד מקלדת בעברית? תודה, עידו
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
לעדכן גרסה אחרונה ולנווט (עוד אין "כתבות" על זה...).
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קודם אני רוצה להגיד תודה לחברי האתר פה שאני מדי פעם קורא ולומד הרבה . אז בקשר למכשיר , קניתי נוט 1 באייבי באנגליה ואני מייבא אותו לישראל , הצלחתי להתקין עליו ג'לי בין והוא עובד טוב . עקרונית הסיבה יחידה שהתקנתי את הג'לי היא השפה , אני צריך שהוא יהיה בעברית . אז הצלחתי לעשות מקלדת בעיברית אבל אני לא יודע איך לעשות שכל המכשיר יהיה בעברית . תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, אבא שלי מחפש טלפון סלולרי חדש עם מסך גדול יחסית (מגיע מנוקיות ישניות ובלאקברי 9700 שהוא לא הסתדר איתו ועשה לו לא מעט בעיות) אבל רזולוציה יחסית קטנה - כיתוב גדול וברור או לפחות אפשרות לזום וגלילה נוחה. אנחנו ברשת של הוט מובייל אז צריך שהוא יתמוך בתדרים 850 ו- 2100 בדור שלישי. הוא רוצה שתהיה בטלפון אפשרות לגלישה באינטרנט וניווט באמצעות GPS. מאד חשובה אמינות הטלפון, איכות שיחה והידידותיות למשתמש, אם אפשר להגדיר אותו שיהיה ברוסית, יתרון. התקציב לטלפון הוא עד 1000 שקלים (חדש, לא יד שניה), אלא אם כן יש משהו ששווה להוסיף עבורו כמה שקלים ויתאים טוב יותר מהשאר. עברתי קצת על טלפונים בזאפ וקרצו לי ה- motorola defy mini xt320 בגלל העמידות לאבק ומים או ה- sony xperia tipo, הם…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-