גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אבא שלי מחפש טלפון סלולרי חדש עם מסך גדול יחסית (מגיע מנוקיות ישניות ובלאקברי 9700 שהוא לא הסתדר איתו ועשה לו לא מעט בעיות) אבל רזולוציה יחסית קטנה - כיתוב גדול וברור או לפחות אפשרות לזום וגלילה נוחה. אנחנו ברשת של הוט מובייל אז צריך שהוא יתמוך בתדרים 850 ו- 2100 בדור שלישי. הוא רוצה שתהיה בטלפון אפשרות לגלישה באינטרנט וניווט באמצעות GPS. מאד חשובה אמינות הטלפון, איכות שיחה והידידותיות למשתמש, אם אפשר להגדיר אותו שיהיה ברוסית, יתרון. התקציב לטלפון הוא עד 1000 שקלים (חדש, לא יד שניה), אלא אם כן יש משהו ששווה להוסיף עבורו כמה שקלים ויתאים טוב יותר מהשאר. עברתי קצת על טלפונים בזאפ וקרצו לי ה- motorola defy mini xt320 בגלל העמידות לאבק ומים או ה- sony xperia tipo, הם…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשאני קונה מכשיר חדש, לדוגמה סמסונג 3 , איך אני יכול לדעת בודאות כי הוא אכן כזה , לא מחודש ולא מתוקן ולא "רק הרגע הראתי אותו ללקוח לפניך" או "הייתי חייב לפתוח כדי להתקין מערכת הפעלה מעודכנת" אמרו לי כי צריך להיות חותם מתכתי על הקופסה שפתיחתו אמורה להיעשות לפני הלקוח. האם בחברות הגדולות ( אורנג סלקום פלאפון ) בודאות אמנע מעשה רמייה, או שגם שם יתכנו תחמונים? האם ניתן לסרב לקבל את המכשיר אם יש חשד שכבר היה בשימוש? (לדג' טביעות אצבע...כבל טעינה ארוז בצורה רשלנית, שקיות לא אטומות)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות root לפלאפון שלי, אבל לצערי נגרם נזק פיזי לקונקטור ה-USB שלו, כך שהוא מתנתק באקראי מדי פעם. כל השיטות שאני רואה באינטרנט ל-root למכשיר כוללות הרצת תוכנה על המחשב שפועלת על הסלולרי דרך חיבור ה-USB. (התוכנה Odin) יש אפשרויות נוספות, שלא ידרשו ממני חיבור USB אמין?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה סמארטפון בעיקר בשביל GPS ו- MP3. גלישה לעתים מאוד רחוקות. בעיקר חשובה לי איכות השיחה והעוצמה של הספיקר. מה דעתכם על Iphone 3gs? ראיתי אותו ולדעתי הוא יוכל להספיק לצרכים שלי. יש לכם הצעה טובה יותר? אולי אנדרואיד סיני עם מפרט חזק יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שזה מכשיר נורא טוב ונורא זול, אבל זה מוזר כי אחיו של המכשיר (sony xperia ion hspa ) עולה פי שניים משום מה... אז בטוח יש פה קץ'... אשמח לדעת אם הוא פועל בארץ או שאסור לייבא אותו בגלל משרד התקשורת.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
המחירים שלהם מאוד דומים בזמן האחרון הגלקסי צנח ל 2200 והנקסוס ל 2300 בגירסת ה 16GB. השאלה היא מה שווה יותר לקנות ? אני משדרג את האייפון 4 שלי רוצה לעבור לאנדרואיד אשמח לשמוע את הדעות שלכם ואם אפשר מה היתרונות של המכשירים שאתם ממליצים על פני המכשיר האחר
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתקין עברית לבלאקברי 9800?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיצא רום רשמי לHTC EVO 3D אנדרואיד 4 ICE CREAM
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב. עד היום לא השתמשתי בשום פלאפון נורמאלי,בואו נגיד עם מסך מגע. כן,אני מרגיש זקן חעחע. היה לי נוקיה מקרר ישן שנים וסוני אריקוסנים למינהם אבל הגיע הזמן להשתדרג. אני ממש לא מבין בזה,וגם אף פעם לא התעניינתי כלכך אז אני מקווה שתעזרו לי. בגדול אני חייל אז אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אך אני לא מעוניין לקנות ביד שנייה,אלא מכשיר חדש. התקציב שלי הוא לא גדול אך אני יכול להסתדר עם מחירים רק לא להביא לי מחירים של 3 אלף שקל. פשוט אני מעוניין לחסוך כמה שיותר כסף אז הייתי שמח לשמוע מה אתם ממליצים. בעקרון אחרי שיחות עם חברים די נסגרתי על הגלקסי S2 ששמעתי שהוא אחלה פלאפון ומחיר נוח. אני די מעוניין להשאר בטווח של ה1500-1800 שקל כי אני לא כזה חובב גדול של פלאפונים. אבל להוסיף פה ו…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טאבלט בגודל 10 אינצ' יד שנייה.השימוש לגלישה כללית, אימייל ולא למשחקים. מעדיף אנדרואיד אבל גם אייפד בא בחשבון.אני נוסע לארה"ב עוד שבועיים אז ההתלבטות קודם כל אם עדיף לקנות בארץ או בחו"ל.ההנחה היא שאם מדובר ביד2 אז לרוב אין משמעות לאחריות. האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית ?איזה דגם הייתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני שדרכו אני אוכל לכתוב בשיעורים באוניברסיטה בלפטופ. מישהו יכול להציע משהו זול וטוב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למקרן פיקו, האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט 10 אינץ ורציתי לשאול מה כדאי: יש את ASUS שהיא חברה ידועה ויש את הסיניים שהבנתי שאינול ואונדה הכי מומלצות. אני מצרף לינקים. אני מתלבט כי יש פער משמעותי במחירים של האיינול והאונדה לעומת ה ASUS ולא ברור לי מה פשר ההפרש הזה במחיר מה גם שהמפרטים של הסינים נראים לי טובים. אשמח לקבל עזרה. תודה http://www.aliexpress.com/item/in-stock-9-7-inch-Multi-Touch-Screen-Android-4-1-Tablet-PC-Ainol-Novo9-Firewire/731388572.html http://www.merimobiles.com/onda-v972-quad-core-32gb-9-7-inch-retina-screen-2048-1536-android-4-1-dual-camera_p/meri7367.htm
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום מכירים את NetBus? http://netbus.co.il משום מה כשהולכים לאתר שלהם בכמה ימים האחרונים, אין אתר.. האם קרה להם משהו? יש מישהו שיש לו את האפליקציה שלהם מותקנת על הטלפון, ויכול להגיד אם היא עובדת, או שגם זה הפסיק? אני מקווה מאד שלא קרה להם כלום, כי הם היו שימושיים..
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
iGO Primo לאנדרויד תיהיה בחינם ליומיים החל ממחר http://www.iandroidil.net/8019
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האם יש עדכון לגבי הטאבלטים מבוססי אנדרואיד שאסוס מוציאה השנה ? בעקבות כל ההתפתחויות והוצאה של מכשירים החדשים בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אבקש את המלצתכם לטאבלט הבא של אינול בהשוואה ל ASUS ומה ההבדלים בעצם (ה ASUS פשוט יקר והמפרט של האינול נראה לי בסדר לא?): http://www.aliexpress.com/item/Ainol-Novo9-Spark-Quad-Core-A31-Tablet-PC-9-7-Inch-Android-4-1-Retina-IPS/739502812.html והאם מישהו יודע כמה אשלם מס בארץ אם אזמין את האינול הזה? בכל מקרה אני מחפש טאבלט 10 אינץ טוב בעל ביצועים טובים שיעלה לי סרטים HD תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
היי כולם! אני חדש בעולם האנדרואיד, וקניתי מכשיר galaxy s advance מחברה פרטית עם אנדרואיד 2. משהו... אני מאד רוצה לעדכן ל JELLY BEAN ואני יודע שהמכשיר יקבל את העדכון הרשמי, דרך ה KIES אין עדכון עדיין, ובסמסונג אומרים שזה דרך החברה שקניתי ממנה, ובחברה רוצים שאני אשלח את המכשיר (14 ימי עסקים!!) כדי שהם יתקינו לי את הגירסה החדשה. קיצר לא יקרה.. אני אשמח מאד לקבל מדריך לאיך בדיוק מתקינים רום (להזכירכם, אני בתול אנדרואיד. אין לי מושג מאיפה מתחילים, אני רק יודע שיש לי ROOT פתוח במכשיר). ואיזה רום מומלץ יש ל JELLY BEAN תודה!!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי. יש ברשותי תקציב 2000 שח לקנייה של טאבלט, הדברים החשובים: הכי אמין, ידידותי וקל להפעלה. מסך הכי גדול. זהו פחות או יותר. אשמח לשמוע על אופציה הכי מתאימה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אין תקציב כי אין לי מושג מה המחירים (לא מצאתי אחד שמתאים לדרישות) אשמח אם תעזרו לי למצוא טאבלט שיענה על הדרישות הבאות: 1. 10 אינץ 2. תמיכה בGPS 3. תמיכה ב3G 4. מערכת אנדרואיד 5. 8 ליבות 6. חברות מוכרות (סמסונג, אסוס וכו') בקיצור מכשיר כמו גלקסי 4 שיוצא עוד מעט רק בטאבלט. יש בכלל טאבלטים עם 8 ליבות או I7?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש אפליקצייה לאייפון שאני יכול להגדיר בה אתר אינטרנט (אחד או יותר) שברגע שהאתר מתעדכן בלדוגמא כתבה חדשה היא תקפיץ לי על כך הודעה. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי. יש בעיה בסוללה של הi9100 - לעיתים לפתע היא מתפרקת מהר מאוד וגורמת לכיבוי הטלפון מה שמצריך הטענה של הטלפון מחדש כדי להדליק אותו. בעיה מוכרת? שאלה נוספת, האם מומלץ לקנות סוללות מebay? האם ישנה בעיה לקנות 2450mAh, האם זה משפיע על גודל הסוללה? למשל: 2x Gold 2450mAh High Capacity Battery + Charger for SamSung Galaxy S2 II I9100 שבת שלום ותודה, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על UMI X2 מפרט: http://www.chinapadmall.com/umi-x2-quad-core-smart-phone#.UUtazSez_cx מה שמפריע לי זה המעבדים.. הבנתי quad core a7 חסכוני בחשמל אבל לא משהו למשחקים ואותו דבר ל gpu sgx544.. אני טועה?? אני לא משתמש כבד של משחקים אבל עדיין אני רוצה שמשחקים ירוצו עליו טוב.. ושזמני טעינה יהיו טובים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-