גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני אוטוטו סוגר 4 שנים עם הגלקסי 4 שלי, ולפני שהוא ימות אני רוצה להקדים אותו. אני נוסע לאילת בסוף החודש כך שיש לי הזדמנות לנצל את המחיר ללא מע"מ והמחירים שירדו קצת לאחרונה. אני מתלבט בין סמסונג לבין וואווי, וואוי הינה חברה חדשה יחסית בשוק הטלפון בישראל ואני לא מכיר את אמינות המוצרים שלה, מצד שני, סמסונג שחקנית ותיקה שבהתחלה הטלפונים שלה היו יחסית חלשים ומאז גלקסי 4 הסמרטפונים משפרים בקצב מסחרר. אני מתבלבט בגלל כמה פרמטרים: 1. אמינות מוצר/אחריות - אני מאמין שיש קשר בין זמן האחריות שהחברה נותנת, נותן אינדיקציה עד כמה החברה מאמינה במוצר שלה. P9 - שלוש שנים אחריות P10 - שנה אחריות …
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קנה בזמנו נגן sansa e250 והוא נשבר...(רק אלוהים יודע איך...חחח) צריך המלצה לחבר חשוב שזה לא יהיה נגן של apple דגש על איכות ועל איכות שמע... קיבולת סביב 4-8GB לא יותר תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, אין צורך באפשרות להכנסת SIM ומספיק WIFI מהבחינה הזו. הטאבלט לא הולך להחליף מחשב נייד (רעיון טיפשי לדעתי אבל זה לפעם אחרת) אבל הוא כן רוצה שתהיה אפשרות להעלות קבצי וורד למשל, ולו רק לקריאה. אני מניח שטאבלט מבוסס אנדרואיד יכול להיות טוב פה ובעזרת אפליקציות כאלו ואחרות ניתן יהיה לבצע את מה שהוא מעוניין בו. הטאבלט ירכש בארה"ב,שעדיף חנות פיזית (דוד שלו, תושב המקום הוא זה שיקנה). נ.ב. חשוב מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית, אין צורך בתפריטים בעברית אבל כן צריך שיהיה אפשר לכתוב ולקרוא בעברית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן שעיקר שימושו יהיה לצפייה בסרטים, הדישות הם מסך לפחות 4 אינטש, אם יש יותר עד 7 נראה לי עדיף ותמיכה בכתוביות בעברית. ראיתי את הארכוס 5 אצל חבר והוא נראה מכשיר מעולה, אבל ראיתי שיש או דגם עם 250GB או עם 8\16 אבל עם אנדרויד, מה זה נותן והאם עדיף האנדרויד על פני המקום. אפשרות נוספת שחשבתי עליה זה, Iriver P7, מה דעתכם על הנגן הזה, אולם שווה לקנות אותו ולחסוך כסף, מה דעתכם? והאם הוא תומך בכתוביות בעברית? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אישתי חירבה עוד פלאפון וצריך לקנות לה אחד חדש, הבעיה שאני לא כל כך מצליח למצוא פלאפון לסט הדרישות שלה וכמה דרישות שלי (כדי שיהיה לה יותר קשה להרוס עוד פלאפון), ואשמח אם למישהו יש הצעה לפלאפון. הדרישות: 1. מסך שטוח ולא מעוגל כמו הגלקסי למיניהם 2. איחסון של 256 ג'יגה או פחות עם כרטיס הרחבה 3. מצלמה די טובה (לא חובה the best of the best) 4. סוללה שלא נגמרת תוך שניה כח העיבוד לא חשוב במיוחד כי היא לא משתמשת כבדה או משחקת במשחקים או משהו, בנוסף חשוב שהפלאפון יהיה זמין בארץ כי שלה גמר את הקריירה (Galaxy S10) וצריך אחד חדש בדחיפות.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מחר אני נוסע לצפון לטיול בעקבות הלוחמים עם הבית-ספר.. בקיצור, הנסיעה ארוכה לאללה, ואני נתקעתי בלי MP3. אז אני קונה היום, אפשר להגיד ברגע זה ממש MP3, אז לפני שאני אלך לקנות, תביאו לי כיוון, מה לקנות, איזו חברה. היה לי עד עכשיו של TREKSTOR 512 מגה והייתי מרוצה כמובן שהיום אפשר לקנות עם יותר מקום בפחות כסף P: אז מה לקחת? אני עכשיו קופץ לACE יש שם שקם אלקטריק ממה שזכור לי ויש להם מבחר, אז תביאו לי המלצות מה כדאי לי לקנות (שהגיוני שיהיה שם, משהו נפוץ שכזה) אני מחפש משהו עם מספיק מקום, לא יותר מדי משהו די סטנדרטי כמו ג'יגה או 2. המחיר בערך 300 ש"ח פלוס מינוס אפשר לחרוג ל2 הצדדים P: החברה לא משנה לי, אבל משהו שאתם יודעים שהיא אחלה ומרוצים מאוד. האיכות שמיעה מאוד מאוד חש…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. לפני כמה ימים הגיע אלי המשלוח של שלט XBOX360 למחשב שעלה 244 שח השלט XBOX360 הוא אלחוטי וחששתי שהמערכת הפעלה ויסטה לא תיזהה אותו אז חיברתי אותו לUSB מתאם אלחוטי .משום מה וויסטה זיהתה אותו בשנית ומוכן להפעלה ולא צריך לעדכן דרייבר לשלט XBOX360 ונורא שמחתי .ולא היה לי כוח לשנות הגדרות במשחק GRID וניכנסתי למשחק ופיתאום המשחק זיהה אותו וישר פועל לא צריך לשנות שום דבר בהגדרות ומוכן לשחק ושיחקתי זה חוויה מושלמת וזה רוטט ממש חזק חח ישבתי במרחק 2 מטר ושיחקתי בשלט XBOX360 אלחוטי שזה יתרון טוב וגם לא תאמינו זה פועל בקרייסיס ישר שיחקתי בזה בלי לשנות בהגדרות חח אבל לא נוח לשחק בזה השלט יפה בצבע לבן מפנק אותי אני מרוצה עד הגג השלט בא עם סוללות רגיל של AA ממליץ לכם לרכוש אותו…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות GPS, יש לי מושג קלוש בהם, ולכן אני מתנצל אם השאלות קצת דביליות. 1. מה ההבדל בין תוכנות הניווט ? 2. אני מניח שאני ארצה מסך 4.3, מהן האופציות העדיפות במחירים סביב ה 1000 ... עדיף פחות כמובן. 3. אין לי צורך בויפי או נגן MP3 או כל דבר שהוא לא GPS ... אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
צריך המלצה למכשיר GPS (אין צורך במחשב כף יד, המכשיר ישמש לניווט בלבד). התקציב הוא עד 1,000 שקל. על המכשיר לעבוד בארה"ב ובישראל (הוא נקנה למען טיול בארה"ב לכן חשוב שיעבוד מעולה בארה"ב). עדיף שיגיע עם תוכנה מותקנת עליו, אבל אם יש משהו שעדיף בהרבה ומגיע בלי תוכנה אז נשיג את התוכנה בדרכים אחרות . תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן, הבנתי שמתחילים לשווק את המכשיר בקרוב בארץ ורציתי להמליץ עליו. למי ששם לב (או לא) אני כבר 3 חודשים בחו"ל קודם בניו זילנד ועכשיו בתאילנד. את הטיסת קישור לנ"ז עשיתי ביום אחד בהונג קונג והדבר הראשון שעשיתי בערך כשיצאתי מהשדה תעופה היה לקנות את המכשיר (זה היה ב11.1.10 ב,ערך שבוע אחרי שהוא הגיע לשם) ואני ממש מבסוט. עם הזמן עשו לו ROOT ויש לי גם תמיכה מלאה בעברית. למי שחושש מאנדרואיד - לא מצאתי אפליקציה (ששווה משהו, לא פלס - שגם קיים) שקיימת באייפון ולא קיימת כאן המקלדת המאונכת והסליידית ממש נוחה ואפקטיבית, אין באגים: לא תוכנתיים ולא מכניים, וזה ממש ממש כיף לטייל בעולם ולגנוב קצת WIFI מכל מיני מקומות שזה מתאפשר לכל אחד יש את השיקולים האישיים שלו, אבל אם אתם לא רק FANB…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש MP3 או MP4 טוב (מאלה שבאים עם מסך קטן)... עד 400 ש"ח.... עדיפות להצגת שמות של שירים בעברית...(תפריט לא חובה)... השימוש הוא לנסיעות ולספורט... וגם המלצה לאוזניות איכותיות עד 120 ש"ח (אלה שמתלבשים על האוזן שיהיה נוח לספורט)... תודה רבה לכל המגיבים............. =)
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
MP4 קורא וידאו 2 GB עדיפות לקריאת שירים בעיברית תקציב :כ 500-600 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה.... אני צריך עזרה לגבי GPS לרכב.. שיעלה מקסימום 1500.. חשוב שיהיה מקסימום ביצוע בהתאם למחיר.. שיהיה שווה פשוטו כמשמעו ועוד משהו .. זה בירור לדוד שלי.. הוא משיג את mio 168 ב-1000 ש"ח.... מה אתם אומרים ? ללכת על זה.. או שפשוט עדיף משהו אחר במסגרת התקציב [להזכירכם עד 1500 ש"ח]. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי iPad2 עם Smart Cover, כך שכיסוי למסך קיים. צריך בבקשה המלצה לסוג של "תיק קטן" שאפשר להכניס את המכשיר לתוכו על מנת שהחלק האחורי לא ישרט במהלך המעברים ממקום למקום. ההזמנה תתבצע מחו''ל כמובן... תודה.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני מקווה שאין בשאלה שלי משום מעבר על חוקי הפורום. וסליחה מראש אם כן. חיכיתי לא מעט לעדכון התוכנה הרשמי של ICS שיצא דרך המפעילה שלי (פלאפון). לצערי, מאז שהתקנתי אותו אני מאוד מאוד מאוכזב - לא רק שהעדכון לא שדרג את המכשיר, הוא אף פגע בו. המכשיר שלי איטי יותר, מסך המגע עובד איך ומתי שבא לו, פונקציות מסויימות נעלמו (לכידת/צילום מסך), המכשיר נוטה להיתקע ותוכנות רבות נתקעות וקורסות, ובכלל נראה שקיבלנו מוצר "חצי אפוי" ולא מוצלח בכלל. לכן שאלתי היא האם תוכלו לתת לי המלצה לרום לא רשמי וכן מוצלח. כשאני מחפש בעצמי ברשת אני מוצא רומים אבל אין לי מושג אם הם טובים ואמינים או לא. תודה מראש, גלקסיונר מאוכזב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אני כבר לא מעודכן לגבי מה שקורה בשוק ה-smartphone-ים ואשמח להמלצה על אחד. תקציב: עד כ-1300 שקל (גמיש במידת הצורך). לשימושים די כלליים (מוזיקה, גלישה באינטרנט, קצת משחקים). חשוב שתהיה מצלמה טובה ושהפלאפון יהיה איכותי ועמיד ורצוי סוללה שתחזיק. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב שיתמוך בכמה שיותר פורמטים וכמובן קורא צרובים . תקציב עד 800 עד 1000 (מספיק?).
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדברים כאלה ואם לא אז סליחה. אני מחפש לקנות מכשיר DVD שהוא גם מקליט ואין לי מושג בנושא. יש איזה תכונות מיוחדות שכדאי לחפש? יש למישהו המלצות בנושא? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חברה של ההורים שלי נוסעת לארה"ב בפסח, ואמא שלי רוצה לקנות GPS. אין לנו מושג מה ההבדלים בין המכשירים, אבל אנחנו לא צריכים משהו משוכלל, GPS פשוט, שיוכל לעבוד בארץ ובשאר העולם. מה ההבדל בין מחשב כף יד עם GPS לסתם GPS? אני מתכוון איזה אופציות יש במחשב כף יד שיכולות להיות שימושיות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי GPSים מומלצים שקיימים בארץ. אני מחפש המלצות, רצוי על סמך נסיון אישי, לGPS שעדיף שיהיו לו את התכונות הבאות, מהכי חשוב לפחות: 1. ממשק נוח ואינטואיטיבי. 2. תמיכה נוחה בתוכנה - אפשרות לעדכן את התוכנה ע"י חיבור USB לאינטרנט כולל מפות. 3. ניווט קולי בעברית, אם אפשר אז גם רוסית. 4. מסך כמה שיותר גדול וברור עם צבעים חדים. אני לא מכיר ממש מכשירי ניווט ואת ההבדלים בינהם אז אשמח אם תציינו עוד נקודות ששווה להסתכל עליהן בקניית מכשיר שכזה. אני מבין שבמחיר שציינתי אפשר למצוא מכשירים טובים, או שצריך לעלות בתקציב? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
המכשיר יוזמן מאמזון, ראיתי שם דגמים של חברת גרמין באזור ה90$ מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ההורים שלי רוצים לטוס לשוודיה לעשות טיול עצמאי הם ביקשו ממני לברר על GPS שיהיה איכותי ועמיד בשביל הטיול שלהם התקציב הוא בערך 1500 ש"ח מומלץ משהו עם מסך מגע גדול וברור ובעל ממשק נוח ואם אפשר שיהיה אפשר להטעין לו מפות מהאינטרנט ללא תשלום נוסף
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-