עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, חבר שלי חיבר את הIPOD למחשב חדש, והוריד ITUNES, ברגע ההתקנה של התוכנה, משום מה מחקה לו את כל האפליקציות שנקנו בכסף מהמכשיר. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות עם הנושא? מאז הוא לא חיבר שוב כדי לא לאבד כסף עוד פעם. תודה רבה אגב מדובר בדור החדש של TOUCH - 64GB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  3. יש לי פלאפון ישן (סליידר צבועני) שנגמר לו לפני כמה חודשים ההתחיבות, המצב שלו על הפנים אז אני רוצה לקנות מכשיר חדש. הבעיה היא שאני רוצה גם נגן הרבה זמן חשבתי לשלב בין השנים ולקנות מכשיר high end מה שאומרים (סטייל ה n73) ולקנות לו הרחבה לזכרון אווווווווווווווווווווווווו לקנות נגן סביר ב 1500 שקל ככה ופלאפון שהוא לא להיט ... ככה אני מפסיד בעצם ניידות אבל השאלה אם אני מקבל תמורה עדיפה לכסף ככה? מבינים ? תנו דעתכם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by forumate,

שלום אני מחפש המלצה לסמארטפון שיש לו ייצוב אופטי (OIS) וגם סוללה טובה, ואם אפשר עמיד למים IP68, מחיר סביבות ה-2000 ש"ח כרגע יש לי מכשיר שעונה כמעט על כל הדרישות.. IP68 וסוללה טובה.. אבל אין לו ייצוב במצלמה וזה גרוע, אני חייב להחליף.. תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by talweiss10,

SAMSUNG MASGIC TOUCH SONT ERICSSON W705 NOKIA 6730 NOKIA 5800 מה שחשוב לי במכשיר ביקר שיהיה נוח לשימוש, ושלא היו הרבה תקלות

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, רציתי לדעת האם יש דרך להתקין iGo8 על GPS Mio C250? על המדבקה רשום Windows CE Core 5.0 תודה!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. בביקורות זאת אנו מביטים על אחד מניידי הגיימינג המעניינים של התקופה האחרונה מבית יצרנית החומרה GIGABYTE - כזה שמשלב בין עוצמת עיבוד גבוהה וקומפקטיות עבור יוצרי תוכן וגיימרים בעת ובעונה אחתלכתבה

8. Started by מגדל,

אז ככה.. המרתי קליפים של MPEG ו- AVI ל- AMV עם התוכנה שהגיעה... העברתי לנגן והפעלתי את הקליפים... בהתחלה הנגן ניגן את כל הקליפ טוב ואח"כ רציתי לראות את הקליפים עוד פעם ואז הנגן ניגן אותם למשך 10 -15 שניות (את כולם לא רק אחד) והפסיק. אז כיביתי ניסיתי עוד פעם ועוד פעם הפסיק אחרי 10 שניות לנגן.... וככה עוד פעם ועוד פעם.... אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הזאת אז בבקשה שיענה. תודה

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  9. בואו נדבר תאכלס, מי לעזאזל צריך מכשיר דגל? כולם יודעים כמה ה g3 מדהים, כמה הm8 הוא הדבר הכי קרוב לapple בעולם האנדרואיד וכמה סדרת הגלקסי מתחילה לאבד את זה... אבל למה בעצם המכשירים האלה בכלל נכנסים למשוואה של המשתמש הממוצע שרוצה סמארטפון טוב בעולם שבו קיימים מכשירים כמו הנקסוס 5 והmoto g? במחיר שהוא שליש או אף חצי מזה של מכשירי הדגל! כשבוחנים "מדעית" אז אותו הנקסוס או המוטו g לא מצליח לספק את הסחורה, אין להם מצלמה של 20 מגה פיקסל, אין מסך qhd, המעבד הוא לא מהסדרה האחרונה שיצא באותו שבוע וחסרים פיצ'רים ממש מגניבים שקודם כל מגיעים רק למכשירי דגל. אבל מי ביום יום משתמש בכל זה? אני התברכתי במכרים מכל הסוגים. ערסים, חנונים, שמרנים, fan boys, you name it! ובפועל אף אחד לא משתמש…

10. Started by danieltrt,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבעיה ממש קשה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית אני רוצה להוסיף לנוקיה 6555b עברית ורוסית ואולי לעשות לו UNBRAND בגלל הנייד נקנה בחול ושייך לAT&T ואני לא צריך את כל הישומים שלהם הבעיה היא שיש להם גירסא מיוחדת שהיא RM אחר RM289 במקום RM 271 "הרגיל" בבקשה עזרה ותודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  11. שלום, גלקסי S2 מהקופסה. העברתי את אנשי הקשר מה-OUTLOOK למכשיר, אבל סרגל החיפוש באנשי הקשר מכיל רק אותיות אנגליות. יש אפשרות להוסיף לשם אותיות עבריות ? כיצד ?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום חברים אני מחפש המלצה לסמראטפון שנותן מקסימום ביצועים במינימום מחיר. ההתלבטות כרגע היא בין Moto X ו Nexus 5. אני אשמח לעוד המצלות בנושא. הדברים הכי חשובים לי: סוללה חזקה וממשק מינימליסטי וללא לאגים. תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by psychuil,

ברשותי I7 שקניתי לפני משהו כמו 40 יום, ובכל הזמן הזה, בשימוש שוטף של 1-4 שעות שמיעה ביום, עוד לא יצא לי לסיים את הסוללה, ללא הטענה. זה הגיוני בכלל? פעם ראשונה שאני נתקל בסיבולת כזו במכשיר, ואני שומע על ווליום של 36 מתוך 40..

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  14. גלקסי 2 עם שש עשרה גי"גה. עכשיו שמתי לב שאני מסתכל באחסון במנהל המשימות יש שלוש קטגרויות כאלה, אחד : אחסון מערכת שכמעט מלא : 1.79GB מתוך 1.97GB אחסון טלפון פנימי שלא מלא : 6.14GB מתוך 11.50GB וכרטיס SD שהוא 0.00B מתוך 0.00B. כי אין לי כרטיס SD עכשיו הבעייה היא שכל הזמן האחסון מערכת מתמלא שאני מתקין דברים והפלאפון מודיע לי למחוק דברים כי הזיכרון מתמלא ובינתיים יש לי עוד איזה חמש ג"יגה באחסון טלפון פנימי. איך אני מסדר את זה? שכל מה שאני מתקין יילך לאחסון טלפון פנימי איפה שיש 11 ג"יגה במקום שיילך לאחסון מערכת שמתמלא מהר?? אפשרי להעביר עכשיו ידני ? או עם תוכנה? תודה מראש אלעד.

• 4 תגובות
    • 13.2k צפיות
  15. Started by kfirbep,

התקנתי רום שתומך בdeodox (או מה שזה לא יהיה) הבעיה היא שהשמות של האפליקציות בעברית הפוכים. איך אני מתקן את זה?קראתי באינטרנט שיש איזה פאץ' שמתקן את זה.הבעיה שאני לא מוצא הורדה ומדריך נורמלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי אני יושב על זה כבר כמה ימים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zam,

היי ההתלבטות היא בין one+one מחו"ל עם כל מה שכרוך בזה לבין Galaxy S4 מהארץ בתשלומים על שלל דגמיו. אני פתוח להצעות ולא נעול רק על שניהם. שני המכשירים עומדים בדרישות ובצרכים. שאלות: 1. מה יותר משתלם 2. מה ההבדלים בין דגמי ה- S4 , קצת הלכתי לאיבוד שם (לא מיני) אשמח לכל שבב מידע.

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני צריך אזנית BT שתתחבר לE65 שלי ותשמש אותי בעיקר בנסיעות ברכב, צריך משהו פשוט ואמין עדיף עם מסך (רק םא יש משהו יותר זול מהג'אברה), שישמעו טוב ושיתמוך בחיוג קולי תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by The Dom,

התחדשתי בנגן החדש היום. מכוון שאני לא רוצה ללכלך אותו יותר מידי בטביעות אצבעות... האם יש מגן מסך למכשיר הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. התייעצות זריזה לבחירת דגם מבין השלושה הנזכרים. תודה לעוזרים.

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by מנחם,

אשתי מעוניינת ב samsung galaxy s2. התקציב שמוגדר לצורך העניין הוא כ400$. איפה מומלץ לקנות (או מישהו מכם מוכר?)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by domiel,

אהלן, אני צריך GPS אמין וטוב שהעלות הכוללת שלו היא עד 900 שקל. אני לא צריך יותר ממפות ישראל. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by erezo,

היום גיליתי משהו מאוד מוזר ומקומם, על האריזה של המוצר שלי כתוב שגרסת החומרה היא 1.1, במכשיר עצמו תחת התפריט הנסתר 3845#*802# כתוב תחת system info שהגרסת חומרה 1.0, יש מצב שעבדו עליי למעשה ומכרו לי מכשיר מחודש ולא חדש? רכשתי אותו מאתר HITECHZONE של ארגון עובדי ההייטק במחיר מוזל. חבר שלי קנה מ KSP את אותו דגם מכשיר טיפה יותר יקר ואין לו תקלות ואצלי יש המון תקלות חוץ מה GPS גם הרמקול לא משהו. אין לי מושג איזה מהדורת חומרה יש אצל חבר שלי, אבל אצלו המכשיר מתפקד פצצה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shayhangal71,

היי, אני בקרוב טס לארצות הברית, אני היה במדינות הבאות: ניו יורק, אורלנדו, מיאמי ולאס וגאס. רציתי לדעת אם כדאי לקנות את המכשיר galaxy s6 edge 64GB בארה"ב מבחינת מחיר, וגם איפה כדאי לקנות. הבנתי שלא כולם בשיטת שידור של הארץ ולא כולם דור 4 וכו', ניסיתי קצת לבדוק על זה בעצמי והלכתי לאיבוד, הייתי שמח אם מישהו יכול קצת להכווין אותי לגבי איזה מכשיר צריך לקנות שיהיה פתוח ובשיטת שידור של הארץ וכו'.

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. מכשיר הדגל של היצרנית הסינית הגדולה זוכה לירידת מחיר גדולה והופך למכשיר ה-QHD הזול ביותר שניתן לרכוש כיום לכתבה: http://hwzone.co.il/טוב-יותר-מה-oneplus-one-ה-zte-nubia-z7-זמין-לרכישה-במחיר-מק/

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. עד היום השתמשתי בנוקיה ששבק חיים ביום שבת. ממזמן הייתי נעול על SGS2, עכשיו הנוקיה מכריח אותי לקנות חדש. 1- אם אני קונה כבר טלפון אז לא עדיף כבר את הכי חדש S3?. הכוונה היא האם S2 ישאר עוד הרבה זמן רלוונטי מבחינת חוזק החומרה? 2- איפה עדיף לי לקנות בארץ או בחול? אפשר לינקים? עד כאן ראיתי רק בקי אס פי את המחיר הכי נמוך, באילת זה מגיע כמעט ל2K. 3- האם יצאו כבר מגנים ומגני מסך ל- S3?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.