גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זוכרים את ה-YotaPhone ומסך הדיו האלקטרונית שלו? הוא בדרך להשקה בגרסה השלישית שלו, עם תג מחיר תחרותי יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ההשקה של ה-Pro 7 הטרי בעל מסך הסלפי האחורי, אנחנו מקבלים פרטים ראשוניים אודות דגם מסקרן נוסף שעשוי לכלול מסך משני עגול לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום וחג שמח לכולם. אני כרגע במסע שיפוצים לחדרי ובין היתר אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. לצערי, אני כבר שנים לא התעסקתי עם חומרה וטכנולוגיה, כך שאני כבר לא כל כך בקיא בכל הנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם. אתן כמה פרטים לגבי הטלוויזיה- קודם כל, חשוב לי שהיא תהייה של מותג יחסית ידוע, שאני אוכל לסמוך על החברה באמת, לא פעם קנינו מסכי מחשב וטלוויזיה שאומנם על הדף נשמעו ברמה גבוהה, אבל במבחן האמת הם לא עמדו. שהטלווזיה תהייה חכמה- לא צריך חיבור לאינטרנט או דברים בסגנון, אבל שאני אוכל לחבר אליה מחשב ודיסק קשיח חיצוני שממנו אני לראות סרטים כראוי(אם יש אפשרות של הכנסת תרגות בעברית אז מעולה) עיקר הטלוויזיה יהיה צפייה בסרטים דרך מכשירים חיצונים וכמו כן צפייה בVOD של הוט, אני לא מאמ…
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
לפי זאפ יש בעיקר את הMIOים, יש משהו מומלץ באיזור מחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אז ככה שמעתי שיש נגנים שיותר איכותיים ויותר מומלצים מאייפוד אז ככה רציתי לדעת איזה נגנים יותר איכותיים מהאייפוד אני מחפש נגן של בין 1G ל-4G לא משנה העיקר שזה יהיה נגן עם הסאונד הכי טוב שיש כיום ולא משנה עם זה MP3 או MP4 העיקר מקסימום איכות סאונד
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנדרואיד P זמינה להתנסות והתרשמות מוקדמת מאוד - אבל מסמלת גם את סוף הדרך עבור על משפחת מכשירי הנקסוס לדורותיה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המכשיר החכם הטאיוואני הבולט התורן נוחת, עם ארבע מצלמות וציון מרשים ממומחי האתר DxOMark, מחיר נמוך מהמשוער ומסך שמוותר על הסגנון של ה-iPhone X לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מי מבינכם שמכיר את התמונה הזו יודע שכאשר האייקון מופיע (במידה ויש סמארט TV) ניתן בלחיצת כפתור להציג תכני מדיה מסלולר על הטלויזיה.הבעיה שלי היא שהאייקון הזה לא מופיע לי כאשר אני נמצא על הרשת הסלולרית ורציתי לדעת האם יש סיבה לזה?נ.ב - ניסיתי לעשות את זה לאחר שפתחתי נקודת גישה אישית בסלולר .
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה! ;D רציתי לדעת אם אני יכול לשים iPod על שני מחשבים או יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין Wear OS ל-Android 7? האם יש יתרונות ל-Wear OS על פני ה-Android 7?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד 1000 שקל חריגה 13000 שימושים:צילום(לא ברמה מקצועית כן?) ואינטרנט היא חדשה בעולם הטאץ' והאנדרויד חשבתי על הZTE BLADe די מספיק לא?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל רשימה עם אפליקציות טובות וגם מישחקים והסבר קטן מה כל אחד עושה
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רופא מעוניין לרכוש סמרטפון וזקוק להמלצה מהי מערכת ההפעלה המומלצת, אנדרואיד או וינדוז מובייל או אייפון, אנחנו מורידים הרבה תוכנות מקצועיות אני חושב על HTC ( דזייר או HD2 ) אבל קיים גם אייפון וגם סמסונג מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כמה עולה לי לתקן בחנות מסך סדוק של אייפון עריכה: איפה יהיה הכי זול לטפל בו?
-
שלום למה כשאני רואה במיני pc סרטים full hd (לא משנה איזה רזולוציה ) אני רואה נקודות לבנות , ולפעמים בהכשיר נתקע ומתחיל מחדש , הזמנתי את המכשיר מחו"ל יכול להיות שיש בעיה במכשיר ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
עומד לנסוע לארהב בקרוב ויכול לקנות שם את המכשיר עם מעבד הסנפדרגון. או לחילופין להזמין אותו לארץ. בשעתו נאמר לי שיש התאמה טובה יותר של תדרים בארץ לExynos. למישהו מידע על הנושא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם משתלם להביא מכשיר מתאילנד ??? אני רוצה או את ה N95 או הנוקיה השני .....משהו עם BUILD IN GPS ... השאלה אם אני חוזר איתו לארץ ומוריד את המפות והכל 1) האם זה יהיה בעברית....הממשק מפות שמות הערים וכו'.....? 2)האם עדיין אצתרך לשלם לסלקום כל חודש על השירות ? 10X
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בנקודות מסויימות (כמו למשל בתוך הבית שלי..) יש קליטה של 2 רשתות "Hot Mobile", אחת של הוטמובייל עצמה ועם קליטה מאוד חלשה, ואחת של פלאפון עם קליטה מעולה. הבעיה היא שהסים המטומטם של הוטמובייל מוגדר כנראה להעדיף תמיד את הרשת העצמאית שלהם, מה שמוביל לזה שהקליטה בתחת. אם אני בוחר אוטומטית את הרשת השניה מהרשימה הקליטה משתפרת בין רגע - אבל לאחר כמה זמן חוזרת לרשת הבעייתית. ניסיתי לקבוע ידנית את הרשת הטובה ואז לבטל את ה-data roaming בתקווה שזה "ינעל" את המכשיר על פלאפון, אבל זה לא ממש עבד. זה היה אמור לעבוד? (קראתי על זה באיזה פורום של אייפוניסטים) יש דרך אחרת כן לכפות עליו להתחבר תמיד רק על הרשת של פלאפון?
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
במדינה שלנו, כשלכל דבר צריך הוכחה, אין אחד שלא למד שצריך להקליט שיחה. לא משנה עם מי. אני הפסדתי כ"כ הרבה דברים שהגיעו לי מנותני שירות רק כי לא היתה לי הוכחה, מספר פנייה וזהו. אני מעוניין מעתה והילך תמיד אבל תמיד להקליטה. מצידי אפילו שכל שיחה נכנסת ויוצאת תהיה מוקלטת, אני אקנה דיסק קשיח מיוחד לזה ואסנן פעם בשבועיים את השיחות הלא רלוונטיות. עכשיו מה אני צריך לרכוש, ומאיפה? אם מישהו יוכל לתת לי קישורים ישירים לרכישה, לא חייב אתרים ישראלים. אני אשמח. ד"א יש לי מודם של הוט, הטלפון. זה עוזר איכשהו? אפשר להעיזר בו? אם כן, אז בבקשה חברים התייחסו לזה. מקום לשיחות זה לא בעיה, אני ארכוש דיסק קשיח של טרה, זה יספיק. טלפון לא צריך להחליף נכון? אז מה אני צריך לרכוש? ואיך? ומאיפה אשיג תו…
-
- 77 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
-
אני כל היום מסתכל על נגנים ואני כבר לא יודע מה לעשות. יש כמה דברים שממש חשובים לי: 1)איכות שמע - הכי חשוב, לאייפוד יש סאונד מסריח ואין לו אופציות לEQ כמו שצריך להיות. 2)שיהיה עמיד ולא גדול מדי. 3)סוללה טובה שלא יגמר לי בנסיעה כי זה באאסה. 4)32 ג'יגה ומעלה. תודה מראש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם למה אחי בחול והוא עוד מעט חוזר.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כאילו הן באו עם הפלפאון.. אני רוצה לממש אותן גם על הנגן שלי.. (סנסה).. יש דבר כזה מאריך לאוזניות? וכמה עולה?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
[ ] שלום יש לי גלקסי 3 i9300, נהרסו לי האוזניות המקוריות שלו, והאוזניות לספורט של סוני הלכו להם לאיבוד [ ] אני מחפש אוזניות שבאות עם שלט שיש בו לפחות את הפונקציות שהיה בשלט המקורי של הגלקסי 3, בתקציב של 100$ אם זה מחול, ועד 300-350 שקל אם זה בארץ [ ] אם יש לכם דוגמא לאוזניות in ear, ודוגמא לאוזניות שמתאימות לספורט שיש להם תפיסה טובה על האוזן כמו שהיה בסוני תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-