עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ccc,

רציתי לשאול איך הם עם פלאפונים, האם החיבור למחשב עובד כמו שצריך, ובכלליות איך הנוחות והאיכות.. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  2. שלום, יש לי שני אייפודים בבית, אחד עם מסך שחור לבן שהוא בנפח 80GB ואיתו בקופסא קיבלתי מטען לבית (ז"א מטען לחבר לשקע בבית ולהטעין אותו). שלשום קניתי אייפוד צבעוני וידאו שהוא בנפח 30GB אבל בקופסא לא היה מטען לבית ז"א אני צריך להטעין אותו דרך המחשב. השאלה שלי היא אם המטען של האיפוד הלא צבעוני מתאים לאייפוד הצבעוני עם הוידאו או שהוא יכול להזיק לו? תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by NDR,

[glow=red,2,300]אהלן![/glow] מישהו ניסה כבר את האפשרות TV-OUT בנגן? אם כן אתם יכולים להעלות הדגמה של זה? תודה מראש! אגב מאילו מכשירים ניתן להקליט IN LINE עם הנגן?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. היי, אני חושב על רכישה של גלקסי S3 כשיגיע לארץ, ואני מאמין שהמחיר שלו בהתחלה יהיה בערך כמו המחיר של ה-S2 כשהגיע לארץ. מישהו זוכר בכמה בערך ה-S2 תומחר בחנויות הזולות, ותוך כמה זמן הוא היה זמין ברשתות הסלולריות (זה חשוב לי לגבי החזר מהחברה, אני לא מתכוון לקנות אצלם) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by n00kie,

ספציפית אני מדבר על S5. ראיתי פה בפוסטים שאמרו כדרך אגב משהו על שוני בעדכונים. מה היבואן קשור לעדכונים? אני לא יכול פשוט לעדכן את הטלפון בעצמי דרך העדכון תוכנה של הטלפון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ערב טוב לכולם הרבה אנשים בכל פורום שאני רק מתקרב אליו לוחצים עלי, אז הנה, רשמים ראשונים/מיני סקירה של הסאמסונג GALAXY S החדש. המכשיר הגיע אלי אתמול (שני) אני חייב להגיד שברגע שראיתי את הקופסה, זה היה די מתסכל. למה ככל שהמכשיר מתקדם יותר הוא בא בקופסה קטנה יותר? אני חושב שהחברות באמת יכולות להשקיע בעוד לקוח עוד טיפה קרטון. לא בקשה גדולה. סה"כ האריזה נראית נחמד, כיתוב כסף על קופסה שחורה, לא משהו מיוחד, אבל יפה. בצד האחורי של הקופסה יש קצת פרטים הרשתות והתקנים שהמכשיר תומך בהן, כמות הזיכרון המובנה, וכו' וכו'. פרטים יבשים- אין טעם לכתוב הכל, אז פשוט מאוד: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php דברים שלא מופיעים שם: -יש TVOUT. חיבור ה 3.5 מ"מ הו…

• 3.3k תגובות
    • 324.9k צפיות
  7. Started by Roeebaeloha,

שלום אני כרגע נמצא בסין כרגע ואני צריך להתחבר לשירותים כגון גימייל,גוגל, גוגל מפס ועוד... אני מחפש שירות VPN שיעבוד לי מהטלפון(אנדרואיד) ודרכו אוכל לעקוף את החסימה אני יודע שיש את אסטריל אבל מחפש שירות בחינם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by LRa,

שלום, יש לי נגן IAUDIO 7 וכקניתי אותו, הוא בא עם תוכנה מאוד פשוטה וקלה להקלטה של פודקאסט. כשעידכנתי גירסא לנגן התוכנה נמחקה ואני לא זוכר איך קראו לה, ולא מצאתי אותה באתר. מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. היי, אני מתלבטת בין להשתמש בטאבלט עם חבילת גלישה סלולרית או להסתפק בלהתחבר עם הטבלט לנקודת גלישה אישית ממכשיר הטלפון שלי. בעיקרון הצרכים שלי שלי יהיו מאוד מצומצמים- אני לא צריכה לגלוש באינטרנט אלא רק להשתמש באפליקציית הכתבה (של דרגון,למי שמכיר), שדורשת חיבור לאינטרנט. אני לא כל כך מבינה בזה ולא יודעת אם נקודת גלישה אישית מספיקה כדי לתמוך בתפקוד של האפליקציה. מישהו יודע אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן, אני עם אייפון 4 לאחרונה נדפק ואני זקוק לשדרוג אני מאוד אוהב את האלגנטיות והאסטטיות של מכשירי אפל וממבטים חטופים במכשירים של בני המשפחה האחרים (בעיקר גלקסי 3,4) הם נראים לי תמיד קצת... לא משהו אני מאוד אוהב את חוויית המשתמש של אפל אבל תכלס אין לי שום ניסיון עם טלפון אחר כי לפניו היה לי אייפון 3 רציתי לבדוק בעזרתכם - איפה חוויית המשתמש הכי נעימה, אסטטית, קלאסית, מדויקת, חכמה ואינטילגנטית איזו מערכת הפעלה של איזה טלפון באמת הופכת את השימוש בו לכיפי ומעניין ממש אשמח לתגובות תודה!

11. שלום ראיתי שאתם ממליצים על הטלפון גלקסי S6. האם יש הבדל אם קונים אותו מיבואן ראשי או מיבוא מקביל?

12. Started by id3232,

אהלן חברים! אני מחפש מכשיר שאוכל לחבר בחיבור HDMI לטלוויזיה שבאמצעותו אוכל להזרים אליה ישירות מכל המחשבים בבית-מוזיקה,סרטי HD וכו' אז אני מבקש את עצתכם והמלצותיכם לסטרימר טוב שיכול לענות לי על הבקשות. חוץ מזה שמעתי על המחשבי DOK אנדרואיד החדשים האלו.האם הם מסוגלים לבצע את כל הפעולות הללו? האם צריך חיבור USB מיוחד (לי בLCD למשל יש USB שמיועד לתמונות בלבד למשל..) והאם הDOK עדיף על הסטרימר? התקציב עד 200$ (נמצא בדיוטי גם ביום חמישי). תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by לאנד,

אני מתעניין . ב Hx4700 רציתי לברר האם דגם זה מוצלח .אם ניתן להתקין עליו G P S . ותוכנות עבודה כאלו ואחרים . והאם הוא נוח לניווט שטח ? תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01DZORCVW/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1467870110&sr=1-2&pi=SY200_QL40&keywords=LG+g5&dpPl=1&dpID=41bYzLW0IyL&ref=plSrch האם זה יתאים לארץ? אני בהוט מובייל. תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  15. יש ברשותי Galaxy Nexus עם Sim+, שאם אני לא טועה זה סים דור 2 (יש לי אותו הסים כבר הרבה מאוד שנים). לאחרונה הצטרפתי לחבילת גלישה, ורציתי לדעת אם יש צורך להחליף לUSIM+. האינטרנט עובד, אבל השאלה היא האם זה פוגע במהירות הגלישה או בכל דבר אחר (תמיד יש סימן של H, פעם אחת היה 3G..). תודה מראש לעוזרים

16. דגם V20 הושק היום בארה"ב ומציע הרבה אלמנטים חדשניים שנותנים שדרוג סמארטפון הבאתי כמה מסרטי הוידאו היותר מסברים על תפעולו : הארוע של LG V20 בשידור חוזר http://tech.walla.co.il/item/2995066 https://www.youtube.com/watch?v=5K-g4w_O7YA https://www.youtube.com/watch?v=dZp3I0jgGHQ

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אני מודה,אני שונא סוללות ליתיום. אומנם יש להן מספר יתרונות משמעותיים על ניקל מטל רגילות. אולם החסרונות שלהן עולים על יתרונותיהן . הן בעיקר טובות ,עבור היצרנים,מפני שמוצר העובד על סוללת ליתיום מובנת ,הוא מוצר שמכיל בעצם פצצת זמן מתקתקת, וזאת משום שסוללת ליתיום מפסיקה לתפקד בצורה תקינה כשנה וחצי אחרי יצורה ,וסביר להניח שעברו כמה חודשים טובים מהזמן שהיא יוצרה ועד שהיא הגיעה ללקוח הסופי. זה בעצם מבטיח תחלופה מתמדת בשוק ,מפני שלקוח שנידרש אחרי כשנה לשלם מאות רבות של שקלים עבור סוללת ליתיום חדשה (אני אישית נדרשתי לשלם 500 שקל עבור סוללה חדשה עבור נגן MP4 שעלה כ-1500 שקל) מעדיף ובצדק לזרוק את המכשיר (במיוחד במוצרים זולים יחסית) ולרכוש שלא לצורך מכשיר חדש,שהוא לעיתים פחות טוב מהמ…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר שלי קנה IPOD VIDEO 80GB והווליום נורא נמוך מסקירה שעשיתי הגעתי לחוק צרפתי שיצא נגד עוצמה גבוהה ורק האייפודים שמשווקים לאירופה ובינהים אנחנו מוגבלים ל 100 DB האם יש אפשרות לעשות משהו בעניין כי זה ממש מ-ב-א-ס!!!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  19. שלום (שוב). אני חושב שההודעה הראשונה שלי נמחקה (על אף שהיא נכתבה על פי חוקי הפורום). אני מחפש המלצה לסמארטפון שיתאים לאבא שלי, השימוש שלו יהיה כמעט בלעדית למשחק פוקר באינטרנט. דרישות: 1. מסך ברור גדול ככל האפשר אבל שעדיין יהיה ניתן להכניס את הפלאפון לכיס (לא משהו מפלצתי). 2. מצלמה טובה, וידאו לא קריטי. 3. אפשרות להעביר את הסמארטפון לעברית. תקציב עד 600$ אבל רצוי כמובן כמה שיותר זול. המכשיר ירכש בסין או בפיליפינים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  20. Started by micky_86,

מה אתם אומרים ? מה הייתם קונים ? טלפון סלולארי אתם מעדיפים שכבר יש בו אופציה לשמיעה של קבצים MP3 או כבר לקנות מכשיר ( נגן ) MP3 ייחודי למטרת שמיעת מוסיקה ??? מה אתם אומרים וחושבים על זה ? ? ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. תערוכת האלקטרוניקה והגאדג'טים הגדולה ביותר בעולם הייתה עמוסה לעייפה ברחפנים בכל פינה, ובין כל ההיצע הזה כיכבו גם אלה שמיועדים לתפקד בתור תחליף היי-טקי מתקדם עבור מקלות הסלפי לכתבה

22. Started by PokeKiNg,

שלום לכולם, כרגע יש לי - Samsung galaxy s4, אני מעוניין בהמלצה על-מנת לקנות טלפון נייד חדש. בהתחלה שקלתי על הגלקסי 7, אבל בגלל שהיו הרבה כתבות על סוללות שהתפוצצו ובנוסף הסוללה לא נשלפת החלטתי שזה כנראה לא הטלפון בשבילי. אני מחפש טלפון שיהווה לפחות שדרוג מבחינת הטלפון שיש לי כרגע, טווח מחיר בסביבות 2700 שקל (כמובן שאם אפשר פחות אז עדיף). עדיפות לאנדרואיד (התרגלתי לזה מאוד ואני מעדיף את זה), אך זה לא חובה. עדיפות לסוללה נשלפת, אך גם זה לא תנאי חובה. מעדיף משהו עם מצלמה נורמלית, סאונד טוב ומספיק זיכרון. הטלפון הראשון ששמתי לב אליו כמובן הוא הLG G5 שמהווה שדרוג מבחינתי, יש לו סוללה נשלפת, פי 2 זיכרון ממה שיש…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Alexkmr,

הבנתי שיש בDX בזול אשמח להמלצה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ella11,

שלום, אני כותבת קוד בECLIPSE ורוצה להריץ אץ האפליקציה על מכשיר גלקסי S3. לא הצלחתי התקבנת הדרייבר הנרש. אני מאוד אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. זוכרים את ה-YotaPhone ומסך הדיו האלקטרונית שלו? הוא בדרך להשקה בגרסה השלישית שלו, עם תג מחיר תחרותי יותר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.