עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by idaneh,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי בעיקר לסרטים וללמודים תקציב 1500-3000 (אני רוצה לקנות משהו ממש טוב שיחזיק להרבה זמן). צריך שיהיה בו חיבור USB ואפשרות להרחבה ורשת סלולרית כי זה מעצבן להסתמך על חסדי ה WIFI . תודה לעוזרים, עידן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הבעיה בכונן אחסון של הגלקסי (לא sd) ,כשאני מחבר את המכשיר ל usb ונפתח לי הכונן אז במאפיינים שלו זה מראה לי שהשתמשתי ב9 gb שזה לא נכון בכלל, כי השתמשתי רק ב2gb עד עכשיו ,והעובדה כשאני נכנס לתך הכונן ואני מסמן את כל התיקיות בתוכו ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שבאמת השתמשתי רק ב2 gb . הבעיה שבפועל זה לא כך ,ואין לי מספיק מקום אחסון וגם אין לי מה למחוק כי אני לא רואה בפנים קבצים גדולים. אז איך אני נפתר מהבעיה ללא פרמוט,ואם אני חייב לפרמט איך אני אגבה הכל?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  3. Started by ag43,

מחפש סמארטפון לאדם מבוגר. השימוש היחידי הוא הוצאת שיחות וwaze. יש מכשיר שיעשה עבודה סבירה במחיר הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by igor gumush,

היי אני רוצה לקנות לחבר נגן כזה לרכב הבעיה רק שלא ראיתי את זה אצל אף אחד , אז לא יודע עד כמה טוב זה עובד יש מישהו שניסה את הדבר הזה ? http://www.e-usb.co.il/products/227446 אשמח לדעת על איכות ועל אורך חיים תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Salwaby,

אולי זה נשמע מוזר אבל אני צריך המלצה איזה כבל HDMI - של 10 מטר לקנות. עשיתי חיפוש ראיתי שיש המון והמחירים שלהם נעים מנמוך מאוד לאבסורדי גבוה, בגדול אני פשוט רוצה לחבר את המחשב למסך LED החדש שקניתי, לראות סרטים וסדרות בעיקר, אולי מדי פעם לשחק.. איזה כבל אני צריך ? ועל הדרך יש איזה מקום שאפשר לקרוא איך לסדר את המחשב ככה שבאמת אני אוכל, כשארצה, לראות דרך הטלוויזיה, אבל ברגיל דרך המסך מחשב הרגיל. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. שלום לכולם, אחי מעוניין לילמוד פיתוח אפליקציות לסביבת WP8- האם יש לכם המלצה מנסיון על מקום מקצועי? באזור המרכז. הוא מרקע של מעצב גרפי(אתרים, פלאש,3D,פוטושופ, וקצת תיכנות באק אופיס) ועם הבנה בסיסית בתיכנות. מה הדרישות, משך קורס? עלויות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, קניתי לאבי את הפלאפון Nokia: https://www.golantelecom.co.il/web/guides.php זה שמוצג כאן ראשון בצד ימין למעלה. פעלתי ע"פ המדריך אך עדיין אינני יכול להתקשר. הבעיה השנייה שלי היא שהמדריך שם לאייפון הוא עדכני ואני צריך מדריך לאייפון הישן.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by mwalker03,

היי אני מחפש כיסוי מוקשח כדוגמת otterbox defender ל LG Optimus L7, לא מצאתי otterbox מתאים יש משהו שאתם ממליצים עליו, שיהיה ממש קשיח ועמיד(נפילות, שריטות וכד') ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן, אני מחפש סמארטפון איכותי בגודל בינוני, בסכום של עד 2000 ש"ח. דרישות: - אנדרואיד. - מסך בגודל 4-4.3 אינץ' (כלומר, לא קטן כמו אייפון, אבל גם לא גדול כמו ה-S3/נקסוס 4/HTC one). - מסך איכותי, PPI בינוני-גבוה. - מצלמה איכותית. - זיכרון פנימי של 32GB, או לחילופין אפשרות לכרטיס הרחבה micro SD. הצלחתי למצוא רק מכשיר אחד שעונה לדרישות: Xiaomi Mi-2S. החיסרון שלו שהוא נמכר רק בסין ולכן אין בארץ מעבדות שיודעות בכלל להתעסק איתו במקרה של תקלה. בנוסף, יש גם סיכון של תפיסה במכס ואז המחיר יעלה משמעותית. אם אתם מכירים סמארטפון אחר שעונה על הדרישות, אשמח מאוד לקבל המלצה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shein25,

היי אתחיל במחמאה, הפורום הזה הוא בין היחידים שמטפל במכשירים של איינול בצורה מפורטת ואיכותית, בעקבות קריאת הרבה פוסטים כאן, רכשתי עבור אישתי את הSPARK 16G AINOL שעל פניו נראה רכישה מוצלחת ואיכותית. רציתי לספר שהמכשיר הגיע לאחר כ3 שבועות דרך סינגפור, ארוז היטב והכל חיצונית תקין. כמו כן קיבלתי את שאר ההזמנה (כבל נוסף וקייס מקלדת) . ביצעתי את הקניה דרך פנדהוויל בעקבות תגובה של אחד החברים כאןץ ואכן טיפלו בי יפה בשאלות טרום משלוח. כשהדלקתי את המכשיר ראיתי את הגוונים המעולים ואכן התמונה נראית ממש מוצלחת , הממשק באנגלית ולא ראיתי שהותקנו תוכנות סיניות למעט דף בית סיני כלשהו. נראה מעולה. לצערי תקלה אחת יש, המסך נראה כאילו בצד אחד הוא חשוך לעומת הצד האחר. כאילו שהתאורה האחורית לא…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 8us.co.il,

רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כמה אפליקציות מוכנות לאפליקציה אחד .. הסבר : נגיד יש אפליקציה x ,אפליקציה y . אני רוצה ששתי האפליקציות ידלקו בו זמנית בחלון אפליקציה שאני יצור והמעבר בינהם יהיה ע"י לשוניות x ,y. ולחיצת לשונית x נפתח חלון x ..כנל לגבי השניה .. האם זה חוקי לשלב שני אפליקציות שכבר קימות בשוק לאחד שאני יצור .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by nirV33,

אני מעוניין לקנות טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. ראיתי sumsung galaxy note 8.0 נראה טוב, אבל לא מצאתי בארץ אשמח לקבל מידע איפה אני יכול לקנות אותו בארץ כמו כן אשמח להמלצות לדגמים אחרים. תודה לכל החברים

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. שלום ניסיתי להכנס לאתר sports.walla.co.il בספארי, עד עכשיו זה עבד מצוין, מאתמול בבוקר, זה לא מעלה לי את האתר הוא רושם לי SAFARI אינו יכול לפתוח עמוד זה עקב ריבוי הפניות ...ניסיתי איפוס הגדרות של הסטוריה וקוקיז, מחקתי את האתר מהפייבוריטס, עשיתי כיבוי והדלקה לאייפון, עשיתי HARD RESET, עשיתי איפוס להגדרות רשת, מחקתי נתוני אינטרנט, ומה לא? לפני שאני מנסה RESTORE וגם אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל אולי רק יקלקל לי את האייפון(כי זה ימחוק לי את הCLASH OF CLANS) מישהו נתקל בזה.? עשיתי חיפוש בגוגל גם באנגלית, לא מצאתי עוד פתרון, הם רושמים לעשות RESET לSAFARI, אבל איך עושים בכלל חוץ ממה שכבר עשיתי? לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו, בהתחלה זה לא היה עובד גם לwww.walla.co.il אבל מהבוקר זה …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני לא מבין בזה, אז אני לא יודע כמה זה אמור לעלות. חשיבות, שיעבוד טוב, זמן בטרייה סביר, שיהיה אמין (הדיבורת לרכב הנוכחית, יש לה חיים משלה, הייתי צריך להחליף אותה אחרי שנה וגם ההחלפה מתה אחרי פחות משנה נוספת).

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  15. היי חבריה זו יכולה להיות בעיית סוללה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכם ברשותי מכשיר N97 הישן של נוקיה חח ואני מתכוון לקנות את אחד מהפלאפונים שרשמתי בכותרת ואני מתלבט קשות בין שלושתם ואשמח אם תעזרו לי בזה השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט בעיקר (פייסבוק וווטאפ) חשוב לי גם מערכת ההפעלה שיהיה כמה שפחות באגים ותקיעות-לצורך הדוגמא ב N97 התקיעות זה על בסיס שעתי -ושיפעל חלק וכמובן עדכונים תמידיים למשל אנדרואיד 5 עומד לצאת כמובן גם חשוב לי הGPS (שינעל על לווינים מהר) כי אני אשתמש בו הרבה וגם שיהיה באיכות בנייה טובה(סתם לצורך הדוגמא אצלי בN97 הכפתורים של הווליום ושל הכפתור צילום הצבע שלהם דהה ונמחקו הציורים של הפלוס והמינוס חח-ואפילו הכפתור נעילה נשבר כמה פעמים ומצטבר אבק במכסה של המצלמה) והפקטור הכי חשוב זה סוללה שלא יהיה מצב שהיא ת…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by tood,

היי חבריה, חברת jiayu אשרו פתיחת סניף בארץ,איזה פחד, בטח יקרעו את המחירים כרגיל אצל הישראלים ראו כתבה מצורפת בלינק הבא:http://www.gizchina.com/2013/04/24/jiayu-warn-of-fake-online-stores-official-jiayu-distributors-listed-here/#comment-338259 בהמשך הכתבה רשומים הסניפים אותם אשרו כולל ישראל יום נעים

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by omri_ro,

ההורים שלי קנו את הרכב (יד שנייה) שהגיע עם מע' מולטימדיה מובנית ובה אפשרות לGSP (IGO), כשלוחצים על כפתור הNAVAGATION בתפרים הראשי מתקבלת הודעת שגיאה. המע' מבוססת של WINDOWS CE וכשעוברים לממשק הWINDOWS וניגשים למחיצה שבה מותקן הIGO ומרצים משם אז הIGO עובד כמו גדול. מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  19. היי, אני מחפש טלפון סלולרי "רגיל" (לא טאץ' ולא סמארטפון), בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שמעניין אותי בעיקר זה שתהיה לו מצלמה סבירה+.. יש חיה כזאת היום בשוק?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אני מחפש אפליקציה לאנדרואיד שתוכל לסנכרן בין מה שקורה במכשיר האנדרואיד למחשב ווינדוס 8 למשל אני באמצע סרטון ביוטיוב ואז הגעתי הביתה אז אני ילחץ על איזה כפתור או משהו ואז הסרטון יפתח באותה נקודה שראיתי במכשיר. או אם גלשתי באתר מסויים אז שאני ילחץ על הכפתור האתר יפתח במחשב בלי שאני יצרתך לחפש אותו. במילים אחרות שאני יוכל להמשיך מאיפה שהייתי בפלפון או בטאבלט במחשב

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by achick,

היי אנשים טובים, זה עתה עברתי מסלקום לגולן טלקום. עד עכשיו לא רציתי לעדכן רום כדי לא לפגוע באחריות שהייתה לי בסלקום עכשיו כשעזבתי אותם זה לא שיקול. אני מחפש המלצות לרום מעודכן ומומלץ בעברית/או שלפחות אפשר לכתוב בו בעברית. אני לא מבין בזה כלום, וחבר יעשה לי את ההתקנה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי מהידע שלכם מה הרום או הרומים שירוצו הכי טוב על גלקסי 1 כולל מה שצריך לדעת עליו - שם, גרסה, מאיזה מפתח וכו'. אם פרסמתי במקום הלא נכון בפורום, אשמח להכוונה איפה לפרסם ואם זה בר נשאל הרבה מדי פמים, אנ יפשוט לא מוצא אז אשמח להכוונה לפוסטים מעודכנים בנושא. עזרו לי להפוך את המכשיר למה שהוא באמת יכול להיות ( עם הרום של סלקום הוא בלי שום דבר פתוח עומד על ניצול של 260 מגה מתוך 330 מגה בייט…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by 8us.co.il,

היי , אני רוצה לעשות אפשרות לגישה מסויימת לפי מרחק מסויים ממכשיר אחר ..איך כותבים פקודה כזאת בפשטות ? הסבר : נגיד שני מכשירים אנדרואידים שמותקנת אצלם האפליקציה. מקבלים גישה מסויימת שאני יגדיר כשהם יהיו במרחק של x מטר אחד ליד השני ..כמובן שהגי פי אס דלוק.. זאת אומרת שהמרחק יהיה מתאים לתנאי המרחק של הקוד תפתח אופציה משותפת .. אני מתלמד לפתח אפליקציות וחשבתי על איזה משהו שאני עדיין לא מסוגל לבנות . אני צריך איזה מדריך של עבודה עם מיקום location באנדרואיד .. תודה לעוזרים .. אנא ממכם לא להתחכם ולזלזל רק לענות לשאלה מי שיכול יכול מי שלא בבקשה לא להגיב סתם

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח להמלצה לסמארטפון עמיד ואמין עם סוללה ארוכה. אחרי הרבה שנים עם הנוקיה שלי (6230I) אני מחפש סמארטםון שיהיה כמה שיותר אמין ועמיד, אשמח להמלצה... הבנתי שעל אף הכתוב הGO של סוני לא כזה אמין זה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://reviews.cnet.com/8301-19736_7-57574921-251/android-5.0-coming-to-samsung-galaxy-phones-reports-say/ לא מפתיע , אבל גלקסי s2 הפופולרי, גלקסי s3 mini , גלקסי s advanced , גלקסי נוט ועוד מגוון מכשירים לא רעים בכלל , לא יקבלו עדכון לאנדרואיד 5 , אז זה נראה שסמסונג ממשיכה עם המדיניות שלה של אין תמיכה במכשירים. מכשירים שבטוח יקבלו עדכון הם : גלקסי s3 , גלקסי נוט 2 , גלקסי נוט 10.1 , גלקסי s4 כמובן וגלקסי נוט 8.0. החדשות הטובות הן שיש מגוון מכשירי סמסונג שיקבלו בקרוב עדכון לאנדרואיד 4.2.2 (גלקסי s2 , גלקסי s3 mini ועוד) , רק חבל שזה יהיה העדכון האחרון שהם אי פעם יקבלו (רשמי לפחות....).

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

http://www.ebay.com/itm/251127055770?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 איכותית? לא מסוכנת מידי? משפרת קליטה באופן משמעותי? תודה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים