עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שמעתי אצל מישהו שכשהיתקשרו אליו ,אז הטלפון אמר את שם ההמתקשר , פיטשר נחמד הייתי שמח אם מישהו יודע אם זה מופעל מהמכשיר במקרה שלי S3 או זו אפליקציה חיצונית?

• 4 תגובות
    • 10.5k צפיות
  2. חשבתי על Motorola RIZR Z3 יש עוד הצעות?...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by marlboro,

אח שלי קנה IPOD VIDEO, אנחנו מטעינים את זה דרך ה USB .. מופיעה הודעה do not disconnect זה כבר מאתמול בטעינה וההודעה עוד לא התחלפה??

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  4. שלום לכולם איך גוגל מעבירים את התשלום על האפליקציות? לאן צריך להירשם/איפה צריך למלא פירטי חשבון בנק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ToMuSH,

ברשותי SE C510a כבר קצת מעל לחצי שנה. בזמן האחרון הפלאפון משום מה מחליט שלא בא לו על הכרטיס זיכרון, ומנתק אותו כמה פעמים ביום... זה מציק, כשאני שומע מוזיקה והיא מפסיקה פתאום, ומשתנה לי הצלצול לדיפולט של SE... אני צריך ללכת להחליף או לתקן, אבל ה- SMSים שבתוכו ממש ממש חשובים לי... ממש. יש אפשרות איכשהו לגבות אותם? במחשב, נגיד? או שאוכל להגיד להם במוקד התמיכה להעביר לי גם את ה- SMSים? יש חיה כזו? תודה מראש חברים.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  6. דור ה-G הבא מ-LG יגיע עם גימור עור חדש בעיצוב כללי דומה ל-G3, וגם ישמור על סוללה ניתנת להחלפה וחריץ הרחבה לכרטיסי microSD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%94-lg-g4-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. השאלה בכותרת. ומבלי לפרוץ את המכשיר.... נ.ב. השיפורים שעשו ל-4 לעומת 3 מצדיק החלפת מכשיר? (יש לי אופצייה בלי עלויות גבוהות, אבל עלויות.... השאלה אם שווה. אני יודע שיש פלאש, שיחות וידאו, מסך משופר משמעותית ו 5 מגה פיקסל מצלמה. אך מה עוד מלבד זה? מה לגבי הבלוטוט'?). טיינקס.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by Zeev86,

אהלן. אני מתלבט אם לקנות את החבילה הזאת: סמארטפון: http://ksp.co.il/?select=.272..573..1358.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18427&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ותחנת עגינה שבמבצע: http://ksp.co.il/?uin=18548 שווה להוציא על זה 3085 שקל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hezi508,

היום בידיעות אחרונות במוסף ממון יש הצעה לקנות טאבלט ארכוס 7 עם מעבד A8 זיכרון 8GB כולל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד 2.1 ב400 ש"ח במקום 800 ש"ח כמה שאלות איך הטאבלט? ןווית משתמש? ביצועים? האם המחיר אטרקטיבי? האם ניתן להתקין עליו מערכת הפעלה אנדרואיד 3 או אפילו 4? תודה, חזי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום רב, לאחרונה בשל הטעיות הרבות בכביש אשר הובילו אותי לאזור מסוכן, אבא שלי ואני החלטנו שעליי לקנות GPS. חשבתי לעצמי שאם אני כבר מוציא סכום כסף נכבד, יהיה נחמד אם לGPS יהיו יכולות של נגן PMP ואוכל לצפות בו בסרטים ולנגן שירים, גם כשהוא לא מחובר לרכב. אשמח לדעת האם קיים סוג כזה של מכשיר. תודה מראש אלברט.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  11. הנא הטלפון, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879119 המחיר מתחיל מ 1420 ש"ח ומטפס עד ל 2600 ש"ח. vmobile, Mobi, Eline, Mobile Store אלה החנויות הנוחות לי מבחינת מיקום ונראה גם שמבחינת מחיר ותגובות. בכל חנות יש תנאי אחראיות שונים ויבואן שונה. חלקם מציעים אחריות "מורחבת" ל 24 חודשים של יבואן רישמי או יבואן מורשה - מה ההבדל בכלל? איך אני יכול לקנות את המכשיר הנ"ל במחיר זול יחסית ולהיות בטוח שאני רוכש מכשיר מקורי ולא זיוף?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by IlyaN,

שלום, יש לי מחשב היברידי Dell Latitude E7350 שניתן להשתמש בו עם עט סטיילוס. אני מחפש המלצה לעט מתאים לכתיבה, בסביבות 100 ש"ח נראה לי הגיוני למטרה זו. עדיף בארץ. אם יש למישהו נסיון ויוכל לשתף אני אשמח.

13. שלום יש לי נגן mp3 אני מעוניין ליצור תיקיות חדשות שיהיה קצת סדר בשירים..זה אפשרי? ניסיתי ליצור סתם ככה אבל אני לא מוצא תתיקייה בתוך הנגן.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by iMeash,

אהלן, אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב. שתהיה פשוטה משהו באיזור ה -200 שקלים (הבנתי שיש ב aliexpress) שתתאים לניסאן מיקרה שנת 2017. מה שחשוב שיהיה בה CARPLAY של אפל. (אני רוכש את המערכת נטו בשביל שיהיה וויז במסך) למישהו יש המלצה? והאם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי?

15. החנות הסינית המקוונת Gearbest פוצחת במיזם מבצעים שעשוי להיות משתלם מאוד לזריזים שביניכם לכתבה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by 1immortal,

http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro2-2690.php זה מה שקורה כשהאינטרנט משתגע ... זאת אמורה להיות תגובה לבחור שרוצה סלולרי עם תקציב לא רלוונטי עם מקלדת נשלפת . שהבוס כאן יעביר את ההודעה הזאת לשם .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ag43,

מחפש סמארטפון לאדם מבוגר. השימוש היחידי הוא הוצאת שיחות וwaze. יש מכשיר שיעשה עבודה סבירה במחיר הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ns,

אני מתלבט בין הiriver x20 4gb לבין הmeizu m6 . מה ההבדלים מבחינת סאונד ומבחינת וידאו, ובכלל תנו לי ביקורת לגביהם.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  19. אז יש תוכנה כזו? וגם יש איזו דרך לבטל את הפלאש והאור האדום כשמצלמים? (מצאתי דרך לבטל את הצליל של הפלאש, אבל האור עצמו עדיין מופיע, גם אם אני בוחר בלי הוא מופיע לאיזה שתי שניות לפני הצילום ואז בצילום לא מופיע) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by gkman,

שלום. יש לי את הגלקסי אס 2 ורציתי לדעת מה ההבדל בין הזכרון המכשיר זכרון USB והזכרון SD. ולמה אפליקציות שהעברתי לכרטיס sd לא באמת הועברו לכרטיס אלא נשארו בזכרון של המובנה של הטלפון. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by manticore,

חבר שלי הביא לי X5 של 20 GB לפני שנה בערך שהייתה לו בעיית סוללה, היא הייתה נגמרת אחרי בערך חצי שעה של נגינה לא משנה כמה זמן הטענתי אותה. חשבתי שאני אלך לתקן את המכשיר מתישהו ובכלל שכחתי ממנו. מצאתי אותו לפני כמה ימים ועכשיו הוא לא נדלק בכלל. יש טעם לנסות לשלוח אותו לתיקון? זה שווה את הכסף או שסכום שזה יעלה אפשר לקנות משהו חדש ויותר טוב? אם שווה לתקן אז איפה עושים את זה ואם כדאי לקנות משהו חדש אז מה?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. השמועות מתבררות כנכונות: חברת הטכנולוגיה היוקרתית משיקה סמארטפון חדש במחיר התחלתי של 400 דולר בלבד, עם לא מעט מאפיינים ייחודיים ועדכניים לכתבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום! מבקש המלצה המלצה לסמארטפון לא סיני, מבוסס אנדרואיד בתקציב של עד 1500 ש"ח (ניתן לחרוג עד 2000ש"ח, לא יותר). הסמארפון מיועד בעיקר לעבודה והשימושים העיקריים בו כוללים: שיחות, מיילים, וייז, וואטסטפ וכו'. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by cookies_monster,

זה נכון שבקרוב חברות הסלולרי יקצרו את ההתחייבות?! קראתי על זה איפשהו ואני לא זוכר איפה. אם כן מתי זה בערך יקרה. אני רוצה לקנות מכשיר חדש ומחכה רק שהוא יגיע לרשת. האם כדאי לרכוש עם המבצע הנוכחי או ששווה לחכות שתתקצר ההתחייבות.

25. Started by taltarablus,

היצרנית הקוריאנית מציגה מסך בגודל 5.3\" שמיועד לסמארטפונים ומגיע עם מעטפת בדקיקות שוברת שיאים של 0.7 מילימטרים, תודות לטכנולוגיה חדשה בשם \"Neo Edge\" לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%98%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.