עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מדובר במכשיר סיני שמחקה את הsgs4 החדש. http://www.pandawill.com/feiteng-h9500-smart-phone-android-42-mtk6589-quad-core-50-inch-hd-ips-screen-50mp-front-camera-grey-p72940.html אני קונה אותו עקב המחיר הזול, השאלה אם הוא מספיק אמין לשנה הקרובה מבחינת הכל, סוללה, gps, מסך, שיחות, תדרים בארץ וכולי.. מה אתם חושבים עליו? יש למישהו ניסיון איתו? אגב, אני ברשת אורנג׳-יעבוד לי שיחות ואינטרנט ברשת 3g? ואם הוא יכול לקרוא כרטיס זיכרון של 32 ג׳יגה... תודה, דורון.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

אהלן. אני מעוניין ברכישת אחד מהנ"ל, ולא בטוח איזה מהם עדיף. אני לא אתן משקל רב לעובדה שהסוני עמיד בפני מים, מהסיבה שאני שומר על הטלפונים שלי והסיכוי שישפך משהו קלוש (טפו). איזה עדיף מבחינת ביצועים? נוחות? כרגע יש לי נטיה לא קטנה כלפי ה One, כי הבנתי שהמסך שלו איכותי יותר מהמסך של הסוני. כנ"ל לגבי הרמקולים. הפרמטרים האלה חשובים לי מאוד, באותה מידה שחשוב לי שהמכשיר יעבוד בלי תקיעות גם תחת עומס. אם אלך על ה One - זו תהיה גרסת ה 64gb. בסוני הגרסה הבסיסית תספיק לי בגלל ה micro sd. הא/ערות? תודה.

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. אהלן חבר'ה, נשבר לי החיבור של הרצועה לתיק מחשב. התיק הוא של חברת case logic. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  4. היי אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש עכשיו אני משתמש בnexus s אבל יש לי בעיה עם הכפתור נעילה בצד... הוא לא מגיב. פירקתי את המכסה של המכשיר כמה פעמים וסידרתי את זה אבל די נמאס לי מלעשות את זה. אני די מרוצה מהמהירות שלו, אני לא מרגיש כ"כ מוגבל מהמהירות שלו. התקציב שלי הוא 400$~ ראיתי את הgalaxy s3 ב422$ ואת הנקסוס 4 ב390$ ועוד כמה מכשירים של נוקיה הבעיה שלי זה עם סוללה, שמעתי שאי אפשר להחליף סוללה בנקסוס... משא"כ בגלקסי ובאחרים במכשיר שלי יש לי פשוט עוד 2 סוללות רזרבה. אשמח ליעוץ ועזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yosda-boy,

שלום, אני צריך אפליקציה חינמית אשר דואגת לאבטחה של האייפון במקרה שהוא נגנב. ניסיתי את LookOut אבל חצי מהדברים שם לא עובדים באתר, אני מחפש אפליקציה שיהיו לה כמה שיותר אפשרויות: איתור - הכי חשוב. ועוד תוספים כמו צילום, מחיקת מידע, התקשרות, שליחת הודעה. תודה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by asaf556,

שלום ראיתי את המפרט של הטבלט Ramos W30HD והתרשמתי מאוד מפרט באמת עשיר ודי בזול 280 דולר רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר לפני שאני מזמין אותו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  7. שלום, אני סטודנט ומעוניין לרכוש טאבלט עם מערכת אנדרויד בתקציב 1500-2000 ש"ח (רצוי כמה שיותר זול) שמטרותיו הן: 1) קריאת ספרי PDF. 2) גלישה באינטרנט / צפייה בקבצי אופיס (בעיקר PPT ו-DOC). מה דעתכם על Asus Memo Pad ME301T 10.1? אשמח להצעות נוספות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by FordF13,

הזמנתי דרך האינטרנט LG OPTIMUS NET P690 והבעיה שלא שמתי לב שיש שם אנדרואיד 2.3 !!! Gingerbread והאנדרואיד הממוצע היום עוד על 4 ומעלה ... אני מפחד ששום אתר לא יעבוד לי , בכל החנויות מוכרים טלפונים עם אנדרואיד 2.2 ו 2.3 ממש פשע !!! ואם זה עובד בטח עוד חצי שנה שנה כלום לא יעבוד ... לבטל ? שווה לבטל את העסקה ? יש לי עד 14 יום זה עולה לי 600 שקל .

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by FordF13,

יש לי תקציב של עד 600 שקל ויש סניף שקרוב לבית שלי חצי חינם FRE ויש להם 2 טלפונים אחד של סמסונג S5360 ואחד של LG L3 E400 http://www.fre.co.il/sg_product~999999914006~41~102.htm http://www.fre.co.il/pl_product~999999913776~41~103.htm מה יותר טוב ? בבדיקה שלי ראיתי שמהירות ההורדה של הסמסונג 7.2 לעומת ה LG שהיא 3.6 המסך של הסמסונג 256K צבעים וה LG הוא 64K הזיכרון הפנימי של ה LG הוא 1GB והסמסונג הרבה פחות , אני צריך עזרה תודה אני לפני קניה וזה חשוב לי.\ נ.ב. אני צריך את זה בעיקר ל GPS WAZE וכאלה... והוצאת שיחות פחות אינטרנט ואפליקציות .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ofir2808,

שלום לכולם, בימים האחרונים מתחילים לפרסם ברחבי האינטרנט את הגעתם הקרובה מאוד של 2 המכשירים הנ"ל, ויש לי התלבטות בין השניים, מבחינת ביצועים, צילום ואיכות סאונד, איזה מהם היה עדיף לי לקנות? לדעתכם. חשוב לציין כי ההבדל במחיר בין השניים הוא לא פונקצייה לבחירת המכשיר, אני מחליף מכשיר אחת לשנתיים-שנתיים וחצי כך שלא משנה לי הפער במחיר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by pazer005,

אהלן אנשים, אני טס מחר לאנגליה (מנצ'סטר) ואני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון עד 200-220 פאונד. אני מחפש משהו שגם יהיה טוב אבל אם אפשר עם מסך כמה שיותר גדול (כלומר, לא גלקסי מיני). כדי שתוכלו לראות מה יש בטווח המחירים, עזרתי לכם לסנן את זה באיביי: http://www.ebay.co.uk/sch/Mobile-Smart-Phones-/9355/i.html?_dcat=9355&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&SIM%2520Lock=Unlocked&LH_PrefLoc=1&_mPrRngCbx=1&_udlo=108&_udhi=229 אשמח גם לקבל את חוות דעתכם על הפלאפון הבא: http://www.ebay.co.uk/itm/2013-5-0-THL-W8-MTK6589-QUADCORE-DUALSIM-IPS-3G-ANDROID-PHONE-MOBILE-UNLOCKED-/230970153248?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item35c6e4d920 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ghsu1234,

אני מעוניין לקנות סמארטפון אנדרואיד אבל יש לי כמה התלבטויות 1) אני מתבלט בין מסך 4.3 או 4.7, מצד אחד צפייה בסירטונים וגלישה באינטרנט יהיה משהו שאני אעשה הרבה עם סמארטפון אבל ממה שניסיתי ומדעות של כמה אנשים נראה שמכשיר עם מסך גדול ממש לא נוח (בין אם זה לכתוב סמס פשוט או סחיבה בכיס). אם יש משהו בין לבין אני אשמח לשמוע עליו. 2) הייתי רוצה מכשיר עם מסך איכותי, מצלמה טובה, מעבד טוב שיוכל לעבוד בצורה חלקה ללא תקיעות. 3) רשמתי קודם אבל אנדרואיד, לא IOS. בשביל לתת יותר כיוון אל מה שאני מחפש, אני מעוניין במכשיר כמו הגלקסי s2 אבל עם מסך טוב יותר ומצלמה טובה יותר או מכשיר כמו הhtc החדש אבל אולי קטן יותר ונוח יותר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  13. כבר לפני שנה+ ראיתי ידיעות על חומרים נגד מים שאפשר לצפות איתם טלפונים, והיו כמובן דיבורים על מכשירים שיכללו את הציפוי הזה. במשך הזמן אפילו ראיתי כמה כאלה - בעיקר של סוני (-אריקסון ז"ל) אני חושב. היום, מה קיים? אני רוצה לשדרג את הטלפון שלי, אבל אחת מהדרישות שאני חייב בשביל להצדיק שדרוג כזה, היא שהטלפון יהיה עמיד למים. מה בכלל האופציות שלי נכון להיום? (ולעתיד הקרוב) תודה נ.ב. זה מתאים לפה ולא ל"התייעצות לפני קניה" כי אני לא מדבר על ההתייעצות האישית שלי, יש לי עוד דרישות כמובן אבל כרגע הן לא רלוונטיות.. אני קודם כל רוצה להבין איזה מכשירים בכלל מציעים את הפי'צר הזה כיום, ועל איזה מכשירים כבר יש שמועות שצריכים לצאת בקרוב וגם יכילו את הפיצ'ר הזה.

14. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני טס לרומא בעוד שבועיים וחצי ורציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מכשירים סלולריים ברומא, אני מאמין שהמחיר יהיה זול יותר משמעותית מהארץ (הושק שם לפני חודש וחצי ובארץ יתחיל להגיע רק בעוד שבוע). אני מתמקד ב-HTC ONE החדש. תודה מראש לכל העוזרים....

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם שמח למצוא אתר פורה ופעיל אשמח לקבל את עזרתכם בנושא חיבור הטאבלט שלי לרשת לאחר אין ספור ניסיונוות וקריאת מדריכים באתר עדיין לא הצלחתי יש לי טאבלט סיני קניתי עבור הילדים לא מצליח למצוא מדריך לחיבור לרשת הנתונים של המכשיר הם CPU Processor Vimicro VC0882, 1 GHz + GPU Mali-400 @ 400MHz Operating System Google Real Android 4.0 ICE Cream Sandwich Size 10.1" TFT LCD Screen Resolution 1024*600 HD Touch Screen Resistive Touchscreen RAM Real 1G DDR3 Nand Flash 8GB Camera 0.3M Pixels-Front Android Market Yes. You can download thousands of APPS from the Google Android Market Output Device Built-in Loud speakers Input Device Built-in Microphone LAN External Fa…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיה אני קניתי זיכרון לגלקסי 3 של 32GB של חברת silicon-power כרטיס עבד לי סבבה כל טוב ויפה עד יום בבוקר פיתום אני פותח את טלפון הוא רושם לי משהו כמו "שגיאה בכרטיס זיכרון..." וטלפון לא מזהה את כרטיס שלי! מה בעיה ואך אפשר לפתור אותה תודה !!

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. שלום חברים, לא ראיתי אף התייחסות לנושא בפורום ולכן החלטתי פשוט לשאול. אני רוצה לבקש שיביאו לי S4 מארה"ב מטעמי עלות כמובן... הבעיה שהזהירו אותי שקיימות לעיתים בעיות תאימות לארץ. האם צפויות לי בעיות תאימות עם S4 אמריקאי ועד כמה זה משמעותי? תודה

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by 8us.co.il,

היי אנחנו שתי יזמים עם נסיון בתחום העסקי - חשבנו על רעיון לאפליקציה בתחום הרשתות חברתיות .לדעתינו רעיון ענק ! אנחנו צריכים רצוי שותף שלישי בעל ידע נרחב ונסיון פיתוח.. התפקיד שלו יהיה נתו להתעסק באפליקציה .. אנחנו נהיה אחראים על גיוס כספים פיתוח הרעיון שיווק ניהול וכל השאר .. יש אופציה גם לפרי לנסר ,אנחנו מוכנים לשלם לפי שעה .. כמובן האופציה של שיתפות עדיפה לנו ,כי אנחנו רוצים שיהיה לנו איש פיתוח בצוות עם ידנ נרחב .. להצעות / קורות חיים פנו במייל : slava@mycomp.co.il תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Yigalk,

היי, לאחרונה אני מקבל הודעה בטלפון שאומרת שאין די מקום פנוי בדיסק, כלומר הזיכרון של הטלפון מלא. להבנתי מדובר במחיצת המערכת של הטלפון, כיוון שבשטחים לאחסון- הן בכרטיס זיכרון והן בזיכרון הפנימי של המכשיר יש לי עוד הרבה מקום. התופעה משפיעה על היכול שלי לקבל הודעות sms, על היכולת להתקין אפליקציות חדשות ובקיצור ממררת את החיים. לאחר שהעברתי את כל האפליקציות שהיו מותקנות על המכשיר אל הכרטיס זיכרון, נוצר מקום של כמה מאות מ"ב, אולם הוא התמלא וכרגע שוב הגעתי למצב של כמה ק"ב, פנויים בלבד. האם מישהו יודע למה זה מתמלא כ"כ? האם למישהו יש הצעה כיצד לפתור זאת? האם יש אפשרות למחוק קבצים כלשהם? ולאחר מכן להתקין סייר קבצים ודרכו לגשת למה שאפשר להעביר אל הזיכרון שנועד לאחסון? בנוסף, מישהו יו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שמעתי אצל מישהו שכשהיתקשרו אליו ,אז הטלפון אמר את שם ההמתקשר , פיטשר נחמד הייתי שמח אם מישהו יודע אם זה מופעל מהמכשיר במקרה שלי S3 או זו אפליקציה חיצונית?

• 4 תגובות
    • 10.3k צפיות
  21. אהלן אנשים ואנשי ה"אנדרואיד" שבינכם בפרט! הייתי רוצה להציג בפניכם אפליקציה חדשה, חינמית ומדליקה שבאה לעזור לכולנו לסחור בציוד שלנו בצורה יעילה, מסודרת ופשוטה. לאפליקציה קוראים Happysale, ובעזרתה תוכלו למכור כל מה שרק תרצו בכיף, במהירות וללא כאבי ראש מיותרים ב3 צעדים פשוטים: 1. מצלמים את הפריט 2. נותנים לו תיאור ומחיר (האפליקציה אפילו תדע לעזור לכם בנושא) 3. בלחיצת כפתור משתפים את המכירה שלכם ברשתות החברתיות אנו מציעים לכם בעצם לנטוש את הרעיון הישן של פרסום בלוחות דרושים (תהליך מייגע למי שניסה) ולעבור לעולם של הפרסום ברשתות חברתיות, תראו לכל החברים שלכם מה אתם מוכרים ובקשו עזרה בשיתוף ותגובות. האפליקציה הינה חינמית לחלוטין, נטולת פרסומות ומכוונת קהילה. היא באמת …

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by lolitsfunny,

מה דעתכם על המסאטפונים הסיניים? הם אמינים וממשיכים לתפעל לאורך זמן? הם לא נשברים בקלות כמו הרבה מוצרים סינים אחרים? הם נותנים תשובה טובה מבחינת ביצועים\מחיר? הם מתפקדים בכלל בצורה טובה בארץ? לוקחים עליהם כסף במכס? אני די מתלבט אם להזמין Cubot A890 סיני... או שמא עדיף להוציא יותר כסף ולקנות פלאפון מהארץ (ולחסוך לעצמי כאב ראש של המתנה,התאמה, ובעיות במקרה ויתגלו)..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני תוהה האם המכשירים מבוססי z2760 שווים בכלל את הכסף. השאיפה היא למכשיר לגלישה באינטרנט, אבל הוא בהחלט עלול למלא תפקיד של נייד לכל דבר ועניין. עדיף 11.6". אם יש גם אפשרות למקלדת שמתפרקת עדיף. עדיפות ל4gb זיכרון ומעבד i3. מחיר עד 750 דולר. מומלץ פחות. גודל קשיח לפחות 64 gb. יש יתרון למצלמה איכותית.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  24. אז ככה, הורדתי מספר נגנים שונים - ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל את השירים דרך הסייר קבצים - עובד בלי בעיות, אבל אתם יודעים ששם זה לא נוח ואי אפשר למזער. עשיתי ריסטרט לפלאפון, כלום, הנגנים לא מזהים שיש את השירים האלו. רעיונות?

25. Started by nirV33,

אני מעוניין במכשיר טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. sumsung galaxy note 8.0 מתאים בדיוק לצרכים, אבל לא מצאתי בארץ אשמח להכוונה או למכשיר אחר שיכול למלא את הצרכים שלי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים