גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
דגם ה-Razer Blade Pro בגודל 17 אינץ' זוכה לגרסה עליונה חדשה - במחיר של 3,700 דולר לא כולל מסים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אם אני רוכש מכשיר מפלאפון (שמגיע עם כל הbloatware שלהם), אני יכול להתקין גרסא נקיה מבלי לפגוע באחריות (יצרן) ושיהיו לי כל הפיצ'רים של הגלקסי 6 אדג'?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תמונות ופרטים רשמיים, לכאורה, אודות הגלגול השלישי של סמארטפון הביניים הפופולרי מבית לנובו-מוטורולה הגיעו אל הרשת. האם יש כאן עוד קלף מנצח? לכתבה: http://hwzone.co.il/זה-הוא-הדור-השלישי-של-ה-moto-g/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד Nokia 6300 מכשיר סטיילסטי,בעובי של 13.1 מילמטר,מסגרת מתכת ובמשקל של 91 גרם. התחום המוזקלי לא מופקר כלל,מכיל נגן MP3 ורדיו. זיכרון פנימי גדול של 135 מגהביט,וחריץ הרחבה מיקרו SD עם תמיכה של עד 2 גיגה בייט מצלמת ה2 מגה פיקסל כוללת זום של כפול 8. המחיר יעמוד על 328 דולר ויצא בתחילת 2007. Nokia 6290 זה לדעתי המכשיר שרבים חיכו לו,מכשיר פלודר,דור שלישי,סמביאני. מסך בגודל 2.2 אינץ ומציג 16 מיליון צבעים! מצלמה קידמית של 2 מגה פיקסל וזום כפול 4. קורא קבצי PDF ואקסל,כולל נגן MP3 ומקשיים יעודיים על הצג החיצוני. מחירו יעמוד על 427 דולר ויצא בתחילת 2007 Nokia 6086 מכשיר Unlicensed Mobile Access (UMA) הכולל אפשרות לעבור בין GSM לרשתות W…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי HTC ONE M7 מזעזע. התלבטתי במשך שבועיים בין S6 edge לבין LG G4 וראיתי שאני מעדיף את הגלקסי מכל בחינה. אבל המחיר היקר שלו גורם לי לתהות אם לא כדאי כבר לחכות כמה חודשים ולהביא את הנוט 5 (מתי הוא אמור להגיע? ספטמבר?) זה מצחיק שאני פתאום חושב על הנוט 5 כי את ה-G4 פסלתי בגלל הגודל שלו לעומת ה-S6. אבל אני מוכן להסתובב עם בלטה כזאת אם זה באמת שווה את זה ואם זה בא עם S-Pen... הדרישות שלי מהמכשיר הם לא מטורפות בתאכלס: עדיפות למכשיר Unibody (שיקולי עמידות) סוללה הטענה מהירה (רצוי גם אלחוטית) מצלמה סבבה (כל דבר יהיה סבבה לעומת המכשיר הנוכחי שלי) עם צילום וידאו טוב (4K, הילוך איטי) שירוץ מהר בכל הקשור למולטיטקסינג הבהרה: אני לא מתכוון לשחק עם הפלאפון באף משחק, אפילו לא סודוק…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, נשבר ה LG G2 שלי (המסך הלך אחרי שנתיים) אז אני מביא אותו לחברה שלי ונתקן את המסך והוא אחלה מכשיר עבורה. לעצמי ... הלכתי לחנות וקניתי את: http://www.gsmarena.com/vivo_x5max-6865.php - VIVO X5 MAX התלהבתי ממעבד 8 ליבות ו 64BIT SNAP DRAGON 61 אבל... לאחר מכן הבנתי שכמות הליבות במעבד הזה זה רק ליופי והוא בהרבה יותר חלש מ SNAP 801 ה"ישן" והטוב. חזרתי למחרת לחנות והם בלי יותר מדי בעיות החליפו לי ל VIVO XPLAY 3S .... http://omegadroid.co/xplay-3s-review/ אז החלפתי ממכשיר הדק בעולם ומייוצור 2015 למכשיר בן שנה... אז מה? אבל המכשיר שווה חבל על הזמן סנפדגרון 801 חזק מאוד עם 3GB RAM ומסך איכותי בטרוף 2K בגודל 6 אינץ. נ.ב. מחיר: 500 דולר. מה דעתכם על הבחירה שלי? תודה…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, רציתי לשאול מה דעתכם על הסלולרי הבא: Nokia 3120 Classic אם אתם חושבים למה אני הולך על הפלא הנ''ל, אז בדיוק בגלל תכונותיו הפשוטות למדי, מכיוון שאני מחפש סלולרי לצבא, ונראה לי הנוקיה הזה יתאים. מה דעתכם על הפלאפון? כמו כן, אם למישהו יש ניסיון איתו, שישתף (:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ליושבי/ות הפורום המכובדים, חשקה נפשי בקורא ספרים אלקטרוני (טוב, אולי). יש כל מיני דגמים של כל מיני יצרנים, אבל מעיון מהיר באתר זאפ - דגמים חדשים וחשובים של כל מיני יצרנים לא זמינים בארץ. דוגמאות: Kobo Clara Sony DPT-C1 Sony DPT-R1 Nook Glowlight Plus Nook Glowlight 3 ועוד. שאלתי: האם אכן אין ייבוא מסודר של קוראי ספרים אלקטרוניים חדישים לארץ? או שאולי זה רק לא קיים בזאפ? אם יש ייבוא מסודר - אילו מפיצים/חנויות כדאי לשקול? אם אין ייבוא מסודר - על איזה ערוץ רכישה מחו"ל הייתם/ן ממליצים? (לא אמאזון בבקשה)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ה-Mi 8 וה-Mi Mix 2s יקבלו בקרוב חבר נוסף ממותג חדש לגמרי של היצרנית הסינית המשתפרת? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, חשבתי לקנות את הפלאפון הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת. איך המסך שלו? האם הוא עובד בלי תקיעות? אם אני קונה אותו עכשיו, לא תהיה לי כבר את בעיית הקילופים שהתגלתה בדגם השחור? יש המלצות מאיפה לקנות (ארה"ב)? אם אני שולח מHANDTECH לארה"ב אני אצטרך לשלם מס?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא טלפון קטן, מהצד הנמוך על סקאלת היוקרתיות, לאחותי בת ה 12. הדרישה העיקרית ואולי היחידה היא לפחות דור 3. שמעתי על מותג Blu ומכשירים סינים כאלה ואחרים... אצטרך להזמין אותו כבר בימים הקרובים כדי שיוכלו להביא לי אותו מארצות הברית. תודה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אתן קצת רקע: שנה שעברה עברתי את הטיול אחרי הצבא עם הgalaxy s1, ולמרות שאת רוב התמונות צילמתי עם מצלמה, יצא לי לצלם קצת גם עם הגלקסי. מכיוון שהיו לי עליו רק מעט תמונות לא גיביתי אותו ישר כשחזרתי וחודש אח"כ, אחרי חודשים שהוא עבר בחו"ל בערך כל מז"א אוויר אפשרי, המסך של הגלקסי החליט למות כציוני בשיבה טובה על אדמת ארצנו. הבעיה - הפלאפון היה על הגדרה של "טעינה בלבד בחיבור USB" וכאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה (כי הוא נטען בלבד..), ולכן אני לא יכול לקחת ממנו את הקבצים (אלו שנמצאים על הפלא' כמובן, לא על כרטיס זיכרון). על הפלאפון היה מותקן אנרואיד 2.1 רגיל (סטוק) ללא רוט ורומים שונים וכו'. והשאלה - האם אתם מכירים איזו תוכנה שעוקפת את הגדרת הטעינה בלבד ותזהה את …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספירה האחרונה של AndroLib מראה שיש במרקט כבר 200,000 אפליקצית. לשם השוואה- בתחילת השנה היו במרקט רק 16,000 אפליקציות. באייפון יש כ- 300,000 אפליקציות ואצל מייקרוסופט יש 5,000 אפליקציות בלבד. מכירות האנרואיד כבר עקפו את מכירות האייפון ולכן סביר להניח שבקרוב באנרואיד יהיו יותר אפליקציות. מספר האפליקציות באנדרואיד כפול מהערכות החוקרים לפני שנה! (מקור). מקור
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טושיבה ליברטו W100 החדש Libretto W100. המכשיר הדק במיוחד הוא עוד מוצר היברידי בעולם המחשבים הניידים והוא משלב בין קורא ספרים אלקטרוני נוסח קינדל, לבין האייפד המפורסם של אפל. טושיבה החליטה על ייצורו כחלק מחגיגות 25 השנה להשקת המחשב הנייד הראשון שלה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100621_01321 המחשב הזעיר מורכב משני מסכי 7 אינץ' בעלי רזולוציה של 600X1024 פיקסל - אחד מהם משמש לתצוגה רגילה, והשני מציג מקלדת-מגע או אחד משישה ממשקי ניווט אחרים. ניתן להשתמש במחשב גם במאוזן, כששני המסכים הופכים לשני מסכי תצוגה בצורת ספר. טושיבה הכריזה על ה-W100 כעל "מחשב קונספט" - היא לא עומדת להכניס אותו לייצור המוני. למרות זאת, מספר מוגבל של המחשבים האלה יגיע…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חובב דאמב-פונים (dumb-phones), ועוד יותר מכך - מקלדות. במשך שנים עמדתי בפרץ, לא התפתיתי להשיג Galaxy או (חו"ח) iPhone. כרגע אני מחזיק ב-Blackberry 9900, עם מקלדת בינונית-עד-סבירה. אני נאלץ להחליף אותו במשהו אחר. מדוע? - צריך גישה ליישומונים נפוצים שרצים מעל Android - אם מריצים על המכשיר אפילו דבר צנוע (יחסית) כמו WhatsApp, הוא נהיה איטי מאוד - זמן סוללה קצר (במיוחד עם יישומונים כאלו ואחרים) בהתאם לכך, אני רוצה למצוא מכשיר: - מכשיר מבוסס Android - אמין ולא נוטה להתקלקל, חומרתית ותוכנתית - לא גדול מאוד - נכנס לכיס באופן סביר - רצוי מאוד מקלדת; אם לא, אז אולי מקלדת נצמדת? אם אין ברירה, אז בלי. - זמן סוללה ארוך - ראות נסבלת באור יום (לא קריטי אבל רצוי) - זמן תגובה קצר במ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי בסיסי לילדה בכיתה ח'. הדרישה היחידה שאמת חשובה פה זה wifi (וגלישה נוחה לפייסבוק לפי המקור) ראיתי שני דגמים שנראים מתאים, ה-W705 של סוני אריקסון וה-5800 של נוקיה. מי מהם עדיף? יש לכם המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש טאבלט לאחותי, השימוש העיקרי שלו יהיה הצגת תמונות ללקוחות. מכאן, יש חשיבות גדולה למסך גדול( מעל 9 אינץ') ואיכותי. יכול להיות שהטאבלט ישהה רוב היום בסביבה מאובקת יחסית, אז טאבלט עמיד באבק זה יתרון. התקציב הוא עד 1000 שקלים עם עדיפות גדולה לא לנצל את כולו. אין בעיה לרכוש מחו"ל, וגם אין בעיה עם טאבלט סיני בהנחה שאיכות הבניה שלו טובה מאוד( אחותי לא ידועה בתור מישהי ששומרת על גאג'טים טוב). אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! אני מחפש בנרות כבר לא מעט זמן מכשיר פלאפון שהוא לא דור 3 (לא ממש מתאים לי לשלם לאינטרנט שאני לא צריך), אבל חשוב מאוד שיהיו לו יכולות שוות - וכאן הכוונה למצלמה של 3 מגה פיקסל ומעלה (נזרום עד 5). הבנתי שבארץ מאוד קשה להשיג מכשירים כאלה, אבל בחו"ל זה כבר סיפור אחר. הטווח מחירים לא גמיש מידי (אני די קמצן), בכל מקרה - אשמח לראות כל מכשיר. תודה רבה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני מנקה מגן מסך לגלקסי S2 כי הוא נראה מגעיל עם כל האצבעות עליו אבק ולכלוך (לא המסך המגן מסך ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהנסיון שלכם, האם שווה להזמין נגן מסוג זה ב- EBAY, וכמה מכס\מעמ וכו אני יצתרך לשלם עליו בארץ? הכוונה למכשיר הבא: http://goo.gl/C2p8Z כמו כן הייתי שמח לדעת האם ידוע לכם לגבי אחריות כלשהי בארץ או לפחות שירות תיקונים של נגנים מסוג זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסמארטפון העתידני החדש כולל מסך גמיש, אך לא מתקפל - ותג מחיר בלתי שפוי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
עד מתי תהיה התקלה? (לא תופס את אישתי ועדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה כמות נכבדת של זיכרון לפחות 20GB שהסוללה תהיה בשימוש לזמן ארוך ולא אחרי כמה שעות תיגמר. כמו שאמרתי כבר בכותרת אפשרות לראות וידאו באיכות טובה. תקציב אני לא ממש יודע עד כמה להשקיע אז תתנו אפשרויות אפילו יקרות קצת ואני אראה כבר כמה כדאי להשקיע. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים, היה מותקן לי על המכשיר הקרנל הנ"ל בגרסתו האחרונה (1.8.9), CWM בגרסתו האחרונה (6.0.2.7) ושני רומים - אנדרואיד רבולושיין 22.4 כרום ראשי ו-CM 10.1 כרום משני. רציתי לנסות את הרום פארנואיד אנדרואיד 3 וההחלטתי להתקין אותו במקום הרבולושיין. לפני ההתקנה ביצעתי לרום גיבוי ששמרתי ב-SD החיצוני דרך CWM, במקרה ואני ארצה לחזור אליו. ההתקנה של הפארנואיד עברה והכל עבד כמו שצריך, עד ששיחזרתי את הגיבוי של הרבולושיין. השיחזור של הרבולושיין עבר בהצלחה דרך ה-CWM אבל כשעשיתי reboot היה לי רק מסך שחור, ונסיונות חוזרים לבצע שחזור ו-wipe לא עזרו. לבסוף ויתרתי על השיחזור ופשוט התקנתי את הגרסה החדשה של רבולושיין (30.1), שפועלת על JB 4.2.1. כשרציתי להתקין את הקרנל של Siyah, קיבלתי …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-