עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כל מיני אופציות של דור שלישי לא ממש מעניינות אותי, מה שחשוב זה שתהייה בטלפון מצלמה איכותית (וכמובן שיהייה אפשר לקבל ולהוציא שיחות... ;D). תקרת המחיר שנתתי (800 ש"ח) היא שרירותית ויכולה להשתנות, רצוי כמובן כלפי מטה, והעיקר שהטלפון יתן תמורה טובה למחיר (זמן סוללה וכ'ו). ואם זה חשוב אז הטלפון מיועד לאישה. כאמור, רצוי שתהייה מצלמה איכותית ככל האפשר. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כן כן, אתמול בשעה 22:00 פורסם בערוץ הרשמי של HTC, שהבדיקות של 2.3 מתקרבות לסיומן. בסוף החודש יתחילו להוציא את העדכון למכשירים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by adidasone,

שלום לכולם, יש בעיה מאוד מטרידה באייפון מכיוון ואני לקוי שמיעה אני זקוק ליותר מכולם את הרטט... עברתי מגלאקסי לאייפון,אחרי שבגלאקסי יש רטט חזק מאוד אך באייפון הרטט הוא קצר מאוד וחלש מאוד יחסית...יש דרך להגביר את עוצמת הרטט ואת אורך זמן הרטט? אני מדבר על רטט כששולחים הודעות ( כגון ווסטאפ,ליין,הודעות רגילות -הרטט ממש קצר) יש דרך להאריך את הרטט? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by taltola,

היי חברה, מישהו פה התקין את ה-IOS8 על אייפון 5? איך זה? האם זה עובד בצורה תקינה? מומלץ לי לעשות את זה או לא כדאי כרגע?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by CyborgRAT,

שלום! בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי? במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום? תודה מראש -מתן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. דיווחים עדכניים טוענים שהגירסה היקרה יותר וקמורת המסך של מכשיר הדגל נמכרת טוב יותר באופן משמעותי לעומת הגירסה הסטנדרטית, ושתיהן ביחד בדרך לשבור את שיאי ההזמנות המוקדמות עוד בשנה שעברה ראינו את גירסת ה-Galaxy S6 Edge של מכשיר הדגל מבית סמסונג מפתיעה את נציגי החברה עם התעניינות ודרישה בהיקף שלא ממה צפו אותו מראש – ונראה שבדור החדש המגמה מתרחבת עוד יותר, כאשר גירסת ה-Edge של ה-Galaxy S7 נהנית מדרישה גדולה הרבה יותר מזו של הדגם הסטנדרטי בעל המסך המוקטן והשטוח. את הדברים מצהיר המדליף הרוסי הנודע אלדר מורטזין בחשבון הטוויטר שלו, שבו הוא טוען כי הצמד החדש מבית סמסונג שובר שיאי הזמנות מוקדמות בכל רחבי העולם, וגם בארץ המוצא שלו – בתוספת לנתון לפיו 64 אחוזים מההזמנות הן ד…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. האם יש בחינם? מצאתי מלא תוכנות לסלולרי של ניווט והם ממש טובות וניתן לקנות אותם בזול(לפעמים בזול מאוד מאוד מאוד...). אבל הבעיה היא שאין לחברות האלו מפות של ישראל. היחידים שיש להם מפות הם סלקום ואורנג'. הם מביאים את המפות מחברת TELCOM או משהו כזה. העניין הוא שאני לא יודע איך התוכנות שלהם לעומת תוכנות עולמיות. בקיצור, יש פתרונות, ניסיון למישהו, הצעות לעיניין? ד.א. יש לי מכשיר סימביאני.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ofirrjd,

היי מכשיר G3 של רונלייט, רץ על לוליפופ 5.0 הבעיה היא בפאנל G (הפאנל הקיצוני), כשפותחים את הפאנל, נראה כאילו קוביות מרצדות על הפאנל לרגע ואז התופעה נעלמת והפאנל מוצג כמו שצריך. בדקתי את זה על שני טלפונים מאותו דגם בדיוק. לעוד מישהו זה קורה? יש פיתרון? * לא מעוניין ברום או ב-launcher אחר. אופיר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. איזה אנטי וירוס חינמי הכי טוב לסמארטפון אנדרואיד ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, האם מישהו מכיר דרך לחבר מצלמה חיצונית לאנדרואיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים אחי רכש את הנגן SANSA E250. משום מה ובלי כל סיבה, היום הנגן מסרב לעלות, כלומר הוא נדלק, אך הוא לא מצליח להגיע לתפריט. הוא נדלק, ורשום SANDISK על המסך ואז המסך רוצה לעבור לתפריט, אבל הוא שוב מראה את לוגו הכניסה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני קצת חדש בסולולר יש לי LG G3 חדש 32 גיגה ניסיתי ונכנסתי להגדרות מתקדמות בקוד זה 3845#*855# [זה נכתב הפוך] לחצתי על בדיקת רכיבים הטלפון עשה רסטרט והוא עלה עם מסך אפור שרשום על כל מיני בדיקות , וזהו, הטלפון מפה לא זז , לא מתכבה אני מוציא את הבטריה ,ומכניס שוב ומדליק ,ושוב פעם המסך הזה איך אני חוזר לטלפון הצילו ??.? תודה רבה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by jonnywalker,

שלום לכולם, אני בקרוב טס לדרום אמריקה לחצי שנה, אני מחפש טלפון או משהו אחר בסגנון שיהיה לו חיבור WIFI ושאפשר להתקין עליו SKYPE, העדפה שלי היא כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה יד שניה,אני לא מתכון להשקיע כי יש סיכוי טוב שהטלפון יגנב שם, בינתיים חשבתי על nokia n95 או e66 יש לכם המלצות לפלאפונים אחרים? למישהו יש ניסיון עם סקייפ על n95?האיכות שיחה סבירה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Lital Laufgas,

אחרי שהמסך של הנקסוס 5 שלי התנפץ לרסיסים והסוללה שלו זקוקה לטעינה 5 פעמים ביום החלטתי לשדרג את המכשיר אחרי שנה וחצי של שימוש. הדילמה שלי היא האם לקנות את הG4.... הדבר הכי חשוב לי במכשיר בעיקרון זה סוללה שתחזיק בשימוש קל (וואטסאפ, רבע שעה שיחה יומית, תמונות וקצת גלישה) לפחות משמונה בבוקר עד שמונה בערב (הגזמתי?) . אני יודעת שהוא מגיע עם סוללה נוספת אם קונים מהיבואן הרשמי, השאלה אם זה לא סתם כל היום להתעסק בהחלפת סוללה שזה נראה דיי מיותר כשלעצמו. מאפיין נוסף זה המצלמה של המכשיר... שאלה נוספת, האם ה-G4 תומך בטעינה מהירה -" קוויק צ'ארג'"? במידה וכן, האם ניתן לרכוש מטען מהסוג הזה בנפרד? שאלה אחרונה, אני גם מתלבטת האם לקנות את הS6, אבל בתור מישהי שעבדה באורנג' בעברה (עד עידן ה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי Motorola V3X ולאחרונה כל פעם שאני מקבל שיחה או מוציא שיחה, הוא נכבה. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הוא פשוט נכבה, ואין לי מושג מה גורם או עשוי לגרום לזה. למישהו יש אולי איזה רעיון שיכול להחזיר את השפיות לסלולרי שלי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by RonCohen,

יש לי בעיה עם האפלנט לא פועל לי לפי האתר הבנתי שהשרת שלהם סגור זה נכון??+

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. [table][tr][td] הייתי עד לפני כמה ימים בהוט מובייל ועברתי לגולן טלקום,האם ברגע שארצה לחזור להוט מובייל אוכל לעשות שיש חוזר בסים שלהם? או שאצטרך לקנות שוב סים חדש?[/td][/tr][/table]

19. Started by אוהב מחשבים,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניית bluetooth הבקשה שלי היא אם אפשר לקבל רשימת חברות שמוכרים וידועים כטובים במכירת אוזניית bluetooth אודה לכל מי שיכול לעזור לי. בתודה, אהב מחשבים.

20. זה לא נותן את גלי בין ,אבל כן את הגירסה האחרונה של ICS שחוץ מהדברים שסמסונג עצמה הכניסה ,זה אמור לתת את זה עם משדרגים מ4.0.3 אבל יכול להיות ,ואני לא זוכר שהרישמית הקודמת למכשיר היתה נמוכה מזה ובמיקרה כזה מקבלים גם את בכל מיקרה שידרגתי ,אבל לא בדקתי לעומק דברים המכשיר עבד לי מצוין גם לפני ,לדברים הקלילים שאני עושה איתו 99% מהזמן

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by natgun0,

מצד אחד המחיר של ה xperia z עכשיו הוא יחסית יותר זול משאר המכשירים כיום בשוק כמו ה S4 האייפון 5 וכו". אבל מצד שני נחשף לא מזמן ה z1 שאמור להיות הממשיך של ה Z . השאלה שלי היא האם שווה לחכות ל z1 או עדיף כבר ללכת על xperia z שמשווק כבר כיום.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן ובוקר טוב חזרתי מתאילנד והבאתי איתי מתנה לעצמי חיקויי של איפון, המכשיר עובד מצויין ואני מאד מבסוט רק דבר אחד זה שאני לא כל כך מצליח לגלוש שרך ה WIFI המכשיר מוצא רשתות מתחבר אליהן בלי בעיה אבל לא פותח את הדפדפן ואני לא מצליח לגלוש . כמו כן אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המכשיר הנ"ל איך אני יכול להתקין דברים עליו ומה כדאי כל מיני פיצ'רים וכו. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by J S Bach,

היי, כיוון שעוד לא נמצאה פריצה, האם כדאי לקנות את המכשיר כעת [היום מאיביי], האם זה יהיה צעד חכם? אני יודע ששונאים פה בפורום את כל הקטע של "דחוף" ושטויות בכותרת, אז לא הכנסתי את זה אבל זה באמת דחוף כי עוד 45 דק' נגמר המכרז על עסקה די משתלמת [450$ כולל משלוח והשולח יסמן את זה כמתנה] על הCAPTIVATE ואני פוחד שהמחירים גם יעלו ברגע שתמצא פריצה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כמו שהובטח, אפליקציות אנדרואיד מתחילות להגיע למערכת ה-Chrome OS של גוגל, המהווה צעד אחד קטן בשביל אנדרואיד, וקפיצה אחת גדולה בשביל עולם התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%95%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by omri_ro,

ראיתי במפרט שלהם שאין הבדל ממש משמעותי בחומרה (רק המעבד, בכמות הזכרון וטיפה במידות המכשיר), והבנתי שלא בעיה לעדכן לאנדרואיד 2.1. האם שווה לדעתכם לחכות לו ולהוסיף במחיר (לא שמחר אני מחליף מכשיר ובכל מקרה לא קניה דרך חברת סללולר כזו או אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים