גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה ! אני מחפש בנרות כבר לא מעט זמן מכשיר פלאפון שהוא לא דור 3 (לא ממש מתאים לי לשלם לאינטרנט שאני לא צריך), אבל חשוב מאוד שיהיו לו יכולות שוות - וכאן הכוונה למצלמה של 3 מגה פיקסל ומעלה (נזרום עד 5). הבנתי שבארץ מאוד קשה להשיג מכשירים כאלה, אבל בחו"ל זה כבר סיפור אחר. הטווח מחירים לא גמיש מידי (אני די קמצן), בכל מקרה - אשמח לראות כל מכשיר. תודה רבה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעולם לא התקנתי ROM לטלפון שלא הגיע דרך עדכון OTA, אך הבנתי שלא ייצאו יותר עדכונים ל- OPO. רציתי לדעת איפה מוצאים ROM עדכני לטלפון ואיך לדעת שהוא טוב? אחרי כבר אברר איך להתקין בפועל..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספירה האחרונה של AndroLib מראה שיש במרקט כבר 200,000 אפליקצית. לשם השוואה- בתחילת השנה היו במרקט רק 16,000 אפליקציות. באייפון יש כ- 300,000 אפליקציות ואצל מייקרוסופט יש 5,000 אפליקציות בלבד. מכירות האנרואיד כבר עקפו את מכירות האייפון ולכן סביר להניח שבקרוב באנרואיד יהיו יותר אפליקציות. מספר האפליקציות באנדרואיד כפול מהערכות החוקרים לפני שנה! (מקור). מקור
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את הדרך שבה אני מתקשר לחו"ל (אני מתקשר הרבה מאוד, חשבון אחרון יצא 27 שעות - חשבון פשוט = כמעט שעה ביום) ועד עכשיו דיברתי דרך בזק בין לאומי בשיטה משתלמת אך ממש לא נוחה, כל 14 דקות שקל, אבל זה אומר שצריך לנתק ולחזור להתקשר כל 14 דקות, ועם זאת החשבון מגיע ל240 שקלים. השיטה שעליה חשבתי היא סקייפ, בקצת פחות מחמישים שקלים לחודש מקבלים אם הבנתי נכון 10,000 דקות לטלפונים קווים בכמות לא מבוטלת של מדינות בעולם. אני מעוניין לקנות את הטלפון האלחוטי: General Electric GE21878. קישור:"http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473076" אני רוצה אם אפשר עצה לגבי תקשורת מהסוג הזה וחוות דעת על הטלפון הזה בפרט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שהמסך של הנקסוס 5 שלי התנפץ לרסיסים והסוללה שלו זקוקה לטעינה 5 פעמים ביום החלטתי לשדרג את המכשיר אחרי שנה וחצי של שימוש. הדילמה שלי היא האם לקנות את הG4.... הדבר הכי חשוב לי במכשיר בעיקרון זה סוללה שתחזיק בשימוש קל (וואטסאפ, רבע שעה שיחה יומית, תמונות וקצת גלישה) לפחות משמונה בבוקר עד שמונה בערב (הגזמתי?) . אני יודעת שהוא מגיע עם סוללה נוספת אם קונים מהיבואן הרשמי, השאלה אם זה לא סתם כל היום להתעסק בהחלפת סוללה שזה נראה דיי מיותר כשלעצמו. מאפיין נוסף זה המצלמה של המכשיר... שאלה נוספת, האם ה-G4 תומך בטעינה מהירה -" קוויק צ'ארג'"? במידה וכן, האם ניתן לרכוש מטען מהסוג הזה בנפרד? שאלה אחרונה, אני גם מתלבטת האם לקנות את הS6, אבל בתור מישהי שעבדה באורנג' בעברה (עד עידן ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד Nokia 6300 מכשיר סטיילסטי,בעובי של 13.1 מילמטר,מסגרת מתכת ובמשקל של 91 גרם. התחום המוזקלי לא מופקר כלל,מכיל נגן MP3 ורדיו. זיכרון פנימי גדול של 135 מגהביט,וחריץ הרחבה מיקרו SD עם תמיכה של עד 2 גיגה בייט מצלמת ה2 מגה פיקסל כוללת זום של כפול 8. המחיר יעמוד על 328 דולר ויצא בתחילת 2007. Nokia 6290 זה לדעתי המכשיר שרבים חיכו לו,מכשיר פלודר,דור שלישי,סמביאני. מסך בגודל 2.2 אינץ ומציג 16 מיליון צבעים! מצלמה קידמית של 2 מגה פיקסל וזום כפול 4. קורא קבצי PDF ואקסל,כולל נגן MP3 ומקשיים יעודיים על הצג החיצוני. מחירו יעמוד על 427 דולר ויצא בתחילת 2007 Nokia 6086 מכשיר Unlicensed Mobile Access (UMA) הכולל אפשרות לעבור בין GSM לרשתות W…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בחיים לא שמעתי על פורמט שנקרא MP4 , ואני לא מבין מה אפשר להריץ על הנגנים הפשוטים IKO למינהם ... סרטוני GIF ? מה סרטים ? ...... לי זה נשמע כמו איזה טריק שיווקי נטו .....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לעבור לרמי לי אך אני צריך להגיע לנקודת השירות ולקנות פלאפון חדש (יש לי 6288 של נוקיה שלא פועל טוב) הבעיה שאין לי כל כך זמן כרגע. יש לסלקום חבילות דומות? והאם הן במעמד של איש מכירה או שזה רק במעמד של "אני מתנתק" וקשרי לקוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרגע פלאפון של Motorola V3 ואני ממש לא מרוצה ממנו. לכן אני מחפשת פלאפון חדש של Nokia מה שחשוב לי במכשיר: * שיהיה עמיד * רמת קרינה נמוכה * מצלמה סבירה ( מצלמה שיש בפלאפון הנוכחי בהחלט מספקת אותי) * תקציב: 1000 ש"ח, אפשר חריגה של 300 ש"ח * אני רוצה רק סליידר או צדפה אני לא אשתמש בשום פונקציות כמו אינטרנט, סרטים, משחקים, מוזיקה, Gps וכו' רק פונקציות רגילות של טלפון ( אני גם כמעט ולא שולחת Sms ) אני רוצה לקנות מחנות פרטית. איפה אתם ממליצים לקנות באיזור המרכז? איזו חנות יותר אמינה מבין השלושה: Go-mobile, Omega-phone, Dim-phone תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש בצד ימין במקלדת ג'וסטיק שנראה שהוא יכול לבצע סריקה לטביעת אצבע ? האם זה נכון ? ואם כן איך משתמשים בו ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלופן עם מצלמה טובה ומסך איכותי עד 2000 ש"ח. אני לא מעוניין בגלקסי S6. כרגע אני חושב לכיוון הG3. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתי ככל הנראה הוא יושק?? מתי הדגמים של שנים קודמות הושקו?? אני מודע לכך שאפל לא אמרו מילה על האייפוד לכן אני שואל מתי לדעתך הוא יושק...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש טאבלט לאחותי, השימוש העיקרי שלו יהיה הצגת תמונות ללקוחות. מכאן, יש חשיבות גדולה למסך גדול( מעל 9 אינץ') ואיכותי. יכול להיות שהטאבלט ישהה רוב היום בסביבה מאובקת יחסית, אז טאבלט עמיד באבק זה יתרון. התקציב הוא עד 1000 שקלים עם עדיפות גדולה לא לנצל את כולו. אין בעיה לרכוש מחו"ל, וגם אין בעיה עם טאבלט סיני בהנחה שאיכות הבניה שלו טובה מאוד( אחותי לא ידועה בתור מישהי ששומרת על גאג'טים טוב). אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתגייס בקרוב לצה"ל (יש!!!) והייתי מועניין לקנות נגן MP3 בעל נפח גדול (לפחות 8GB). בהזדמנות אני טס לברלין בקרוב אז יש אפשרות לקנות שם או בדיוטי פריי. התקציב (כולל אוזניות אכתיות (אני יודע שזה הפורום הלא נכון אבל אפשר המלצות?) ונרתיק להגנה) בסביבות 1500 ש"ח. חשוב לי שיהיה רדיו, זמן נגינה ארוך (לא קריטי רק שלא יהיה קצר) ואיכות סאונד. הצגת וידיאו ותמונת לא ממש חשוב (סתם קיט'שי לא?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של היצרנית הסינית Doogee מציע מסך FullHD ו-3GB של זכרון RAM בעבור 550 שקלים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/שובו-של-ה-doogee-עוד-סמארטפון-עם-תמורה-מדהימ/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה לא נותן את גלי בין ,אבל כן את הגירסה האחרונה של ICS שחוץ מהדברים שסמסונג עצמה הכניסה ,זה אמור לתת את זה עם משדרגים מ4.0.3 אבל יכול להיות ,ואני לא זוכר שהרישמית הקודמת למכשיר היתה נמוכה מזה ובמיקרה כזה מקבלים גם את בכל מיקרה שידרגתי ,אבל לא בדקתי לעומק דברים המכשיר עבד לי מצוין גם לפני ,לדברים הקלילים שאני עושה איתו 99% מהזמן
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי עד עכשיו היה לי NOKIA 6288 ואיך לא .. נשבר לו המסך כבר בפעם השניה החלטתי ש 400 שקל על תיקונים לא מקובל עכשיו אני רוצה משו יותר טוב או לפחות ברמה של מה שהיה לי נגן, בלוטוס וכל הדברים הסטנדרטיים שיהיה אפשרי להרחיב את הזיכרון אבל שלא יעלה הון תיכננתי גם לקנות MP3 אבל עכשיו אני רוצה להרוג את הציפור הזאת עם הפלאפון לא חובה דור 3 ואני לא לוקח מחברה אלא דרך זאפ עכשיו ההתלבטות היא בין Nokia 5310 XpressMusic שעולה בסביבות ה 950 עם כרטיס זיכרון 8GB וSony-Ericsson W380I שעולה בסביבות ה 850 עם 8GB רק המצלמה שלו היא 1.3 בלבד וזה תיאורטית מפריע לי מה דעתכם איזה כדאי אולי כדאי אחר שלא ראיתי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מגן מסך? חרטטו לנו בסלקום שזה מסך מאוד חזק ולא צריך וזה, עד כמה זה נכון? יש משהו מומלץ או סתם לחפש בארץ או דילאקסטרים? שאלה מוזרה שלו, עד כמה מהר מנוצל 120 מגה? כמה הווידג'טים של הפייסבוק נגיד לוקחים בערך? ובלי קשר שאלה על האייפון, הווידג'טים שלו "לוקחים אינטרנט" 24\7? תודה! ואם יהיו לי עוד שאלות אני ישאל כאן אני מקווה שאנשים יעזרו...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות השוואה בין הפלאפונים: W850 N91 1)כבד יותר קל יותר 2)עיצוב יפה-גוף מתכת די מכוער 3)מצלמה 2 מגה פיקסל כנ"ל 4)מערכת הפעלה פתוחה מערכת הפעלה סגורה 5) איכות שמע- ?? איכות שמע מעולה יחסית לפלאפון 6)לא מנגן וידאו מנגן וידאו צריך עזרה בהשוואה בתקווה שN91 ייצא באורנג'. אני מתלבט בין 2 הפלאפונים בעיקר בין הפיצ'רים שלהם, זמן הבטריה שלהם.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, רציתי לשאול מה דעתכם על הסלולרי הבא: Nokia 3120 Classic אם אתם חושבים למה אני הולך על הפלא הנ''ל, אז בדיוק בגלל תכונותיו הפשוטות למדי, מכיוון שאני מחפש סלולרי לצבא, ונראה לי הנוקיה הזה יתאים. מה דעתכם על הפלאפון? כמו כן, אם למישהו יש ניסיון איתו, שישתף (:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב הנ"ל. המכשיר צריך להיות זמין לרכישה בארץ, כמו כן, יד ראשונה בלבד. עדיפות למכשיר אנדרואיד שיוכל להריץ משחקים בסגנון angry birds ו fruit ninja. חשבתי על ה sony ericsson xperia x10 mini. אני יודע שהוא חלש יחסית ושמסך המגע שלו לא מולטי טאץ', אך קראתי ב XDA שיש אפשרות לצרוב לו רום שיבצע Overclock ועל הדרך ישדרג אותו ל 2.3.4. וגם יוסיף לו Dual Touch. (לינק לרום המדובר). ישנן אלטרנטיבות אחרות בתקציב הנ"ל? כמו כן אשמח להמלצה על חנות שלא לוקחת רכיבים מהקופסה ומוכרת אותם כתוספות. תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סופ"ש נעים לכולם. מזמן כבר חיפשתי נייד נורמאלי במחיר שפוי. ראיתי שלא מזמן יצא Meizu M9 וכרגע נודע לי שאחותי טסה החודש לסין. יש חנויות שאפשר לרכוש בהם את המכשיר בלי לפחד שזה יהיה איזשהו חיקוי זול? כן אני יודע שזו חברה סינית אבל לא חסר אנשים שמתפרנסים מחיכויים. האם על מכשיר מהסוג הזה המכס יפול במידה ואחותי תעבור ביקורת? או שפשוט להעביר את המכשיר ללא קופסא בתיק עם הציוד האישי או בכיס?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך אפליקציה לאנדרויד שתאפשר לי לרשום תזכורת שכוללת משימות במועד ביצועי התזכורת תצוף הודעה שצריך לבצע.... צריך שלאפליצקיה יהיה האפשרות שאני ידחה תזכורת לזמן מוגדר מראש אך כזה שנגיד אם ביצעתי משימה 1 ו-3 (לפני שדחיתי) שוב יתן תזכורת שצריך לבצע משימה 2 ו-4 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן ובוקר טוב חזרתי מתאילנד והבאתי איתי מתנה לעצמי חיקויי של איפון, המכשיר עובד מצויין ואני מאד מבסוט רק דבר אחד זה שאני לא כל כך מצליח לגלוש שרך ה WIFI המכשיר מוצא רשתות מתחבר אליהן בלי בעיה אבל לא פותח את הדפדפן ואני לא מצליח לגלוש . כמו כן אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המכשיר הנ"ל איך אני יכול להתקין דברים עליו ומה כדאי כל מיני פיצ'רים וכו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-