עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by d1v,

שלום לכולם,הצלחתי לארגן קבוצת רכישה לגלאקסי 3 במחיר הנמוך בארץ 2600 ש"ח ל 10 אנשים ראשונים, אם כמות האנשים תגדל ,המחיר ירד בהתאם. תפיצו לכל מי שאתם מכירים !! http://www.facebook.com/groups/154024131407983/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן חבר'ה אני היתי עם הנקסוס 1 מאז ימיו הראשונים ובאמת אף פעם לא היו לי תלונות והוא תמיד עבד מעולה. לאחרונה קיבלתי בחינם גלקסי S2 אז החלטתי לעבור ולתת לאמא שלי את הנקסוס אך כשהכנסתי את הסים של אמא שלי לנקסוס התחילה לקפוץ הודעה the process com.android.phone has stopped unexpectedly והמכשיר עובר למצב טיסה. חיפשתי על זה מידע ברשת ומצאתי שזאת בעיה נפוצה אך הרבה אמרו שהם עדכנו את המכשיר וזהו זה פתר את הבעיה אך אצלי זה לא עבד. עידכנתי לרדיו הכי חדש ולCM 7.2 והבעיה נמשכת. ניסיתי להכניס את הסים שלי למכשיר והוא עובד בלי שום בעיה! ככה שהבעיה היא רק שהסים של אמא שלי בתוך הנקסוס. יאמר גם שהסים של אמא שלי עובד במכשירים אחרים, והנקסוס עובד עם סימים אחרים, הבעיה היא רק עם הנקסוס+הסים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Mike-,

שלום חברים, אני מחפש טאבלט לאחותי, השימוש העיקרי שלו יהיה הצגת תמונות ללקוחות. מכאן, יש חשיבות גדולה למסך גדול( מעל 9 אינץ') ואיכותי. יכול להיות שהטאבלט ישהה רוב היום בסביבה מאובקת יחסית, אז טאבלט עמיד באבק זה יתרון. התקציב הוא עד 1000 שקלים עם עדיפות גדולה לא לנצל את כולו. אין בעיה לרכוש מחו"ל, וגם אין בעיה עם טאבלט סיני בהנחה שאיכות הבניה שלו טובה מאוד( אחותי לא ידועה בתור מישהי ששומרת על גאג'טים טוב). אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Gal reviews,

OnePlus One הייתה הצלחה אדירה בשוק בשנת 2014. כפי שפורסם ספינת הדגל 1 OnePlus קיבל ביקורות מצוינות מרוב מבקרי הטכנולוגיה וזכה להצלחה גדולה בשוק הסמארטפונים. יורשו OnePlus 2 עתה שוחרר אז החלטנו לעשות סקירה ולהציג בפניכם את התכונות והמפרטים שלו. כמו קודם, מכשיר זה גם פורסם כספינת הדגל, אך הפעם לשנת 2016. עיצוב יש שיפורים משמעותיים בעיצוב, OnePlus 2 הוא לא רגיל כמו ה OnePlus 1 . ה-2 הרבה יותר מודרני, מסוגנן, ודק יותר והוא מציע תכונות ייחודיות נהדרות עם StyleSwap. באמצעות תכונה זו תוכל לשנות בקלות כיסויים מכל מכשיר עם הצבע שאתה רוצה. תוכל לעשות זאת ללא כל מאמץ כלל, זה קל מאוד וזה מרגיש נהדר על היד. המכשיר בנוי מאלומיניום, מגנזיום ופלדת אל-חלד. בנוסף, מסכו של ה- OnePlus 2 …

5. Started by natgun0,

מישהו אולי יודע/מכיר חנות בארץ שמוכרת תגית NFC שמתאימה ל S4,וגם כמה עולה תגית כזו ? הייתי כבר בחנות של סאני ,הם אמרו שזה קיים אך הם לא מייבאים את זה לארץ . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by matan007,

שלום, מעולם לא התקנתי ROM לטלפון שלא הגיע דרך עדכון OTA, אך הבנתי שלא ייצאו יותר עדכונים ל- OPO. רציתי לדעת איפה מוצאים ROM עדכני לטלפון ואיך לדעת שהוא טוב? אחרי כבר אברר איך להתקין בפועל..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני רוצה לקנות נגן מוזיקה חדש, בתקציב של עד 300 דולר. לא ממש חשוב לי שינגן קטעי וידאו, אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן עם כמה שיותר זכרון. ראיתי שיצאו אייפודים חדשים, שווה לי לחכות ולהשיג את ה nano\shuffle או שכדאי לקנות משהו אחר, ואם כן, מה? מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by מורן_ב_85,

יש לי נוקיה (אורנג') 6230, עכשיו אני מעוניין לאפס את הגדרות היצרן אבל הוא נעול על ידי קוד אבטחה. איך אני יכול לפתוח את הקוד הזה??? צריך עזרה ודחוף.... האם יש קוד טכנאי לנוקיה 6230?? תודה רבה רבה רבה!!!! המספר הסידורי של הפלאפון שלי הוא 353768005574855

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום אנשים!! קניתי לחברה שלי נגן SANSA E270 ואני מחפש את התוכנה של הנגן באינטרנט בכדי להעביר שירים לנגן... קיבלתי איתו דיסק אבל מישום מה אני לא מצליח להתקין את התוכנה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את מבוקשי. בתודה רבה אלדד כהן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ההורים שלי בארה"ב ובחנויות אומרים שהם לא שמעו על החברה,מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי בעיה עם נוקיה 5800, קורה לפעמים שאני לא יכול לבצע שיחה ולא יכולים להתקשר אליי (אפילו שיש קליטה), כשאני מנסה להתקשר מופיעה הודעה שאומרת "שיחה נדחתה" ויש צליל גבוה כזה, עכשיו זה קורה כל הזמן! חשבתי על לעדכן גרסא אבל אם אני מנסה להוריד דרך OTA זה אומר שאין עדכונים וכשאני מחבר את הפלאפון למחשב בעזרת PC SUITE המחשב בכלל לא מזהה אותו... מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן ובוקר טוב חזרתי מתאילנד והבאתי איתי מתנה לעצמי חיקויי של איפון, המכשיר עובד מצויין ואני מאד מבסוט רק דבר אחד זה שאני לא כל כך מצליח לגלוש שרך ה WIFI המכשיר מוצא רשתות מתחבר אליהן בלי בעיה אבל לא פותח את הדפדפן ואני לא מצליח לגלוש . כמו כן אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המכשיר הנ"ל איך אני יכול להתקין דברים עליו ומה כדאי כל מיני פיצ'רים וכו. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעדן את גרסת האנדרואיד שברשותי במכשיר מוטורולה רייזר XT910 של אורנג. המכישר עודכן כעת לגרסת 4.0.4 ואני לומד שיש כיום כבר גרסת 4.3 בשוק האנדרואיד. האם ניתן לעדכן לגרסאות יותר עדכניות וכיצד אני מנתק את ההתקשרות של המכשיר שלי לאורנג' בכל פעם שאני עושה שחזור נתוני יצרן לצורך איפוס המכשיר. הבנתי שניתן לעשות את כל העדכונים האלה באופן עצמאי לבד בבית בלי צורך בטכנאי, האם יש אתר או בלו שמלמד כיצד ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gretadni,

אם כתוב שאין פוקוס אוטומטי בסמארטפון עם מצלמה אחורית של 13 MP ומצלמה קדמית של 5 MP , עד כמה זה משפיע על הצילום?

15. Started by The Dom,

אני רוצה לעשות השוואה בין הפלאפונים: W850 N91 1)כבד יותר קל יותר 2)עיצוב יפה-גוף מתכת די מכוער 3)מצלמה 2 מגה פיקסל כנ"ל 4)מערכת הפעלה פתוחה מערכת הפעלה סגורה 5) איכות שמע- ?? איכות שמע מעולה יחסית לפלאפון 6)לא מנגן וידאו מנגן וידאו צריך עזרה בהשוואה בתקווה שN91 ייצא באורנג'. אני מתלבט בין 2 הפלאפונים בעיקר בין הפיצ'רים שלהם, זמן הבטריה שלהם.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by JohnClark,

היי קניתי Cowon D2 ואני מחפש נרתיק בשבילו - כזה שמחברים לזרוע ואז אפשר לרוץ איתו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה נרתיק? עדיף שיהיה קשיח ויחזיק את הנגן מבפנים עם גומיה, אבל זו לא דרישה קריטית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז ככה, אני רוצה לקנות סוג של נגן או קונסולה שיעבירו לי את הזמן בצבא.. המכשירים שחשבתי עליהם הם: PSP 3000 IRIVER SPINN COWON O2 COWON S9 ARCHOS 605 ARCHOS 5 IPOD TOUCH איזה מכשיר מבין כדאי לרכוש? תודה, לירן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. האח הקטן של ה-M2 Note הגיע לרשת באג, ומוצע למכירה במחיר של 750 ש\"ח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-meizu-m2-נחת-בארץ-עם-הצעה-שקשה-מאוד-לסרב-לה/

19. Started by Shtupel,

שלום, אני מחפש טלופן עם מצלמה טובה ומסך איכותי עד 2000 ש"ח. אני לא מעוניין בגלקסי S6. כרגע אני חושב לכיוון הG3. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shahar75,

אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by azorder,

הורדתי את הקובץ הבא שאני צריך בשביל לבצע רוט CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-PROPER-v5.4-CWM5.tar האם הוא יאפשר לי לבצע רוט?יש לי מערכת הפעלה ICS וגרסת ליבה JHLP9

22. (מדובר על גלקסי S1) אני כנראה יוצא נוב אחושרמוטה פה אבל אני חייב לשאול - האם כל כבל מיקרו USB יעבוד עם הגלקסי? כלומר אפילו כבל רנדומלי, ולא אחד ש"יועד" לשימוש עם סמארטפון? והאם אותו כבל רנדומלי יוכל להטעין לי את הגלקסי כרגיל אם אני מחבר אותו למטען USB לקיר? כלומר בעוצמה/מהירות מלאה? אני זוכר שהיה איזה עניין עם האייפון, שמטען USB רגיל לקיר גרם להטענה שלו להתארך פי 2-3, ומטען USB שיועד לאייפון עבד יותר טוב. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by תם ברנד,

אהלן, יש לי אופציה קנות את המכשיר באילת בעלות של 1230 ש"ח. מישהו מכיר ויודע להמליץ/ לא להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, יש לי אפשרות לקנות את ה LG G4 ב2800 עם אחריות של יבואן רשמי, או לקנות עם אחריות של יבואן פרטי ב2100, שניהם לשנתיים - מה ההבדל בין האחריות הפרטית לרשמית? מה יותר כדאי? קראתי שהיבואן הרשמי זה רונלייט, כשחשבתי שזה LG, ושהוא לא עושה עבודה מהירה ובכל מקרה עדיף את האחריות הפרטית, זה נכון? תודה לעונים

25. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, רציתי לשאול מה דעתכם על הסלולרי הבא: Nokia 3120 Classic אם אתם חושבים למה אני הולך על הפלא הנ''ל, אז בדיוק בגלל תכונותיו הפשוטות למדי, מכיוון שאני מחפש סלולרי לצבא, ונראה לי הנוקיה הזה יתאים. מה דעתכם על הפלאפון? כמו כן, אם למישהו יש ניסיון איתו, שישתף (:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.