עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חולמים להחליף את הירוק האופייני של אפליקציית המסרים המידיים במשהו קצת יותר נוח לעיניים ואולי אפילו חסכוני לסוללה? בקרוב תוכלו לעשות זאת עם "מצב לילי" חדש לכתבה

2. לפני מס' ימים שידרגתי את הנייד שלי ברשת פלאפון ל- מוטורולה V3M.... ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מיקרו SD אבל מחיפוש ברשת יש סתירות במידע לגבי זה. בחלק מהאתרים רשום שהוא תומך רק עד 1GB ובחלק עד 2GB. אני כמובן רוצה לרכוש את הזכרון הגדול יותר אבל... השאלה האם תומך ? מישהו שיש לו את המכשיר יכול לפסוק לבטח מה גודל הזכרון המקסימלי ? בתודה גדי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. היי, אתן קצת רקע: שנה שעברה עברתי את הטיול אחרי הצבא עם הgalaxy s1, ולמרות שאת רוב התמונות צילמתי עם מצלמה, יצא לי לצלם קצת גם עם הגלקסי. מכיוון שהיו לי עליו רק מעט תמונות לא גיביתי אותו ישר כשחזרתי וחודש אח"כ, אחרי חודשים שהוא עבר בחו"ל בערך כל מז"א אוויר אפשרי, המסך של הגלקסי החליט למות כציוני בשיבה טובה על אדמת ארצנו. הבעיה - הפלאפון היה על הגדרה של "טעינה בלבד בחיבור USB" וכאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה (כי הוא נטען בלבד..), ולכן אני לא יכול לקחת ממנו את הקבצים (אלו שנמצאים על הפלא' כמובן, לא על כרטיס זיכרון). על הפלאפון היה מותקן אנרואיד 2.1 רגיל (סטוק) ללא רוט ורומים שונים וכו'. והשאלה - האם אתם מכירים איזו תוכנה שעוקפת את הגדרת הטעינה בלבד ותזהה את …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by l_r_c_t,

אני מעוניין לשנות את הדרך שבה אני מתקשר לחו"ל (אני מתקשר הרבה מאוד, חשבון אחרון יצא 27 שעות - חשבון פשוט = כמעט שעה ביום) ועד עכשיו דיברתי דרך בזק בין לאומי בשיטה משתלמת אך ממש לא נוחה, כל 14 דקות שקל, אבל זה אומר שצריך לנתק ולחזור להתקשר כל 14 דקות, ועם זאת החשבון מגיע ל240 שקלים. השיטה שעליה חשבתי היא סקייפ, בקצת פחות מחמישים שקלים לחודש מקבלים אם הבנתי נכון 10,000 דקות לטלפונים קווים בכמות לא מבוטלת של מדינות בעולם. אני מעוניין לקנות את הטלפון האלחוטי: General Electric GE21878. קישור:"http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473076" אני רוצה אם אפשר עצה לגבי תקשורת מהסוג הזה וחוות דעת על הטלפון הזה בפרט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MrAlex,

יש לי שאלה איך אני מנקה מגן מסך לגלקסי S2 כי הוא נראה מגעיל עם כל האצבעות עליו אבק ולכלוך (לא המסך המגן מסך ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. כמו שהובטח, אפליקציות אנדרואיד מתחילות להגיע למערכת ה-Chrome OS של גוגל, המהווה צעד אחד קטן בשביל אנדרואיד, וקפיצה אחת גדולה בשביל עולם התוכנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%95%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by slip,

לCOWON ייצא מתישהו את הCOWON IAUDIO A3 שיהיה קפיצת מדרגה יחסית לA2 שיהיה ממש מבייש(לעומת מה שA3 מציע) הוא יתמוך בהרבה פורמטים ויהיה לו מסך בעל 16 מיליון צבעים,יהיה ניתן להקליט דרכו וידאו מממיר VCR וממצלמות,וכל מה שהיה אפשרי בA2 ביותר איכות - בקיצור תותח חדש מבית COWON הנה קישור http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=12604 ועוד דבר בקוריאה כבר יצא הQ5 רק שאני לא מבין קוריאנית אז אני לא יכול לבדוק עליו-אם מישהו מבין ויוכל לתרגם הנה לינק http://board.cowon.com/zeroboard/zboard.php?id=B04&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=B&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=B&desc=asc&no=100&bmenu=B

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. זוכרים את דיבורית ה-Moto Hint המדליקה שהוצגה בשנה שעברה? עכשיו ניתן לקנות אותה בחצי ממחירה המקורי, ויש אפילו דור ב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הדיבורית-החכמה-והזעירה-של-מוטורולה-מק/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן חבר'ה ! אני מחפש בנרות כבר לא מעט זמן מכשיר פלאפון שהוא לא דור 3 (לא ממש מתאים לי לשלם לאינטרנט שאני לא צריך), אבל חשוב מאוד שיהיו לו יכולות שוות - וכאן הכוונה למצלמה של 3 מגה פיקסל ומעלה (נזרום עד 5). הבנתי שבארץ מאוד קשה להשיג מכשירים כאלה, אבל בחו"ל זה כבר סיפור אחר. הטווח מחירים לא גמיש מידי (אני די קמצן), בכל מקרה - אשמח לראות כל מכשיר. תודה רבה מראש !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. זה לא נותן את גלי בין ,אבל כן את הגירסה האחרונה של ICS שחוץ מהדברים שסמסונג עצמה הכניסה ,זה אמור לתת את זה עם משדרגים מ4.0.3 אבל יכול להיות ,ואני לא זוכר שהרישמית הקודמת למכשיר היתה נמוכה מזה ובמיקרה כזה מקבלים גם את בכל מיקרה שידרגתי ,אבל לא בדקתי לעומק דברים המכשיר עבד לי מצוין גם לפני ,לדברים הקלילים שאני עושה איתו 99% מהזמן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by digitalseeker,

יש בצד ימין במקלדת ג'וסטיק שנראה שהוא יכול לבצע סריקה לטביעת אצבע ? האם זה נכון ? ואם כן איך משתמשים בו ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. צריך מגן מסך? חרטטו לנו בסלקום שזה מסך מאוד חזק ולא צריך וזה, עד כמה זה נכון? יש משהו מומלץ או סתם לחפש בארץ או דילאקסטרים? שאלה מוזרה שלו, עד כמה מהר מנוצל 120 מגה? כמה הווידג'טים של הפייסבוק נגיד לוקחים בערך? ובלי קשר שאלה על האייפון, הווידג'טים שלו "לוקחים אינטרנט" 24\7? תודה! ואם יהיו לי עוד שאלות אני ישאל כאן אני מקווה שאנשים יעזרו...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. גוונים מיוחדים, מצלמות כפולות, צמד גדלים ואולי אפילו שיא חדש בנפח הזכרון הדינאמי - זה מה שאמור להציע לנו המוצר שינסה להביא את היצרנית הסינית למכירות של 170 מיליון מכשירים בשנה לכתבה

14. השאלה בכותרת, תודה. הטלפון הוא N95 עם מחשב נייד של HP.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by matan007,

שלום, מעולם לא התקנתי ROM לטלפון שלא הגיע דרך עדכון OTA, אך הבנתי שלא ייצאו יותר עדכונים ל- OPO. רציתי לדעת איפה מוצאים ROM עדכני לטלפון ואיך לדעת שהוא טוב? אחרי כבר אברר איך להתקין בפועל..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by hichcock,

היי העברתי לפני תקופה איזה קובץ למחשב שבטעות מחקתי מהמחשב... הוא קיים באייפון. למי ששואל את עצמו, אני עושה סינק אבל זה לא מוחק את הקבצים שלא ממוקמים באותו מקום (בדוק). איך אני יכול להעביר את הקובץ מהטלפון חזרה למחשב? טיינקס

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by miz,

למישהו יש מושג, למה המחיר עלה בשבועות האחרונים בשלוש מאות שח ראיתי שגם באמזון המחיר עלה

18. הגיע הזמן להתחדש בסמארטפון נחמד וקיבלתי הצעות על שלושת המכשירים שבכותבת מאדם פרטי ואני בהתלבטות לגביהם לאור העניין שכל אחד ברף מחיר מעט שונה. המכשיר בעיקר ישמש להרבה מוזיקה, הרבה סרטים, צילומים מהמכשיר עצמו, אפליקציות נחמדות ומשעשעות לדרכים (לא הכי בקטע של משחקים, אבל יתכן וגם מהם יהיו קצת). התכנון הוא לקנות בעתיד כרטיס זיכרון 32 ג'יגה כדי להנות מנפח גדול להרבה שירים ב-FLAC וסרטים. בשביל לעשות קצת סדר בין המכשירים אני אעשה לצד כל מכשיר- יתרונות וחסרונות על קצה המזלג. המכשירים לפי סדר מהגרוע אל הטוב וגם מחיר, זול אל היקר: סמסונג גלאקסי S: מחיר- 1400 ש"ח פרטים על המכשיר- http://www.gadgety.co.il/399/samsung-galaxy-s-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by asher501,

שלום כולם, מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא קוד כדי לעשות SimFree לפלאפון של Samsung U900T שנעול לחברת פלאפון? תודה אשר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Gal reviews,

OnePlus One הייתה הצלחה אדירה בשוק בשנת 2014. כפי שפורסם ספינת הדגל 1 OnePlus קיבל ביקורות מצוינות מרוב מבקרי הטכנולוגיה וזכה להצלחה גדולה בשוק הסמארטפונים. יורשו OnePlus 2 עתה שוחרר אז החלטנו לעשות סקירה ולהציג בפניכם את התכונות והמפרטים שלו. כמו קודם, מכשיר זה גם פורסם כספינת הדגל, אך הפעם לשנת 2016. עיצוב יש שיפורים משמעותיים בעיצוב, OnePlus 2 הוא לא רגיל כמו ה OnePlus 1 . ה-2 הרבה יותר מודרני, מסוגנן, ודק יותר והוא מציע תכונות ייחודיות נהדרות עם StyleSwap. באמצעות תכונה זו תוכל לשנות בקלות כיסויים מכל מכשיר עם הצבע שאתה רוצה. תוכל לעשות זאת ללא כל מאמץ כלל, זה קל מאוד וזה מרגיש נהדר על היד. המכשיר בנוי מאלומיניום, מגנזיום ופלדת אל-חלד. בנוסף, מסכו של ה- OnePlus 2 …

21. הספירה האחרונה של AndroLib מראה שיש במרקט כבר 200,000 אפליקצית. לשם השוואה- בתחילת השנה היו במרקט רק 16,000 אפליקציות. באייפון יש כ- 300,000 אפליקציות ואצל מייקרוסופט יש 5,000 אפליקציות בלבד. מכירות האנרואיד כבר עקפו את מכירות האייפון ולכן סביר להניח שבקרוב באנרואיד יהיו יותר אפליקציות. מספר האפליקציות באנדרואיד כפול מהערכות החוקרים לפני שנה! (מקור). מקור

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם איך גוגל מעבירים את התשלום על האפליקציות? לאן צריך להירשם/איפה צריך למלא פירטי חשבון בנק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בואו נדבר תאכלס, מי לעזאזל צריך מכשיר דגל? כולם יודעים כמה ה g3 מדהים, כמה הm8 הוא הדבר הכי קרוב לapple בעולם האנדרואיד וכמה סדרת הגלקסי מתחילה לאבד את זה... אבל למה בעצם המכשירים האלה בכלל נכנסים למשוואה של המשתמש הממוצע שרוצה סמארטפון טוב בעולם שבו קיימים מכשירים כמו הנקסוס 5 והmoto g? במחיר שהוא שליש או אף חצי מזה של מכשירי הדגל! כשבוחנים "מדעית" אז אותו הנקסוס או המוטו g לא מצליח לספק את הסחורה, אין להם מצלמה של 20 מגה פיקסל, אין מסך qhd, המעבד הוא לא מהסדרה האחרונה שיצא באותו שבוע וחסרים פיצ'רים ממש מגניבים שקודם כל מגיעים רק למכשירי דגל. אבל מי ביום יום משתמש בכל זה? אני התברכתי במכרים מכל הסוגים. ערסים, חנונים, שמרנים, fan boys, you name it! ובפועל אף אחד לא משתמש…

24. כמה גדול זה גדול מדי: היצרנית האמריקאית BLU משיקה פאבלט בגודל 7 אינץ\', שמוחק לחלוטין את ההבדלים המוכרים לנו בין סמארטפונים לטאבלטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9e%d7%a1%d7%9a/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nadavvin,

חשבתי ללכת בכיוון של MP4 אבל רובם כתוב שהם מציגים טקסט בלבד, גם כאלה בעלי מסך טוב ואידיאלים לקריאה כמו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=573680 תודה נדב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.