גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי חבר שמחפש GPS אשאלה שלי היא אם כדאי לו לקנות מחשב כף יד ושם שיתקין תוכנה ואז תהיה לו עוד אפשרות לשימוש במכשיר (אינטרנט, מוסיקה, סרטים) החבר לא כל כך מבין במחשבים אז אולי ההצעה שלי לא טובה בשבילו לכן אני צריך את עזרתכם: השימוש העיקרי הוא ניווט. מה יותר נוח מבחינת גודל מסך, נוחות שימוש, שמיעת הוראות, תוכנה ומחיר האם יש יתרון משמעותי לGPS או ששווה בכמעט אותו מחיר לקבל גם יכולות של PC? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כרגע אני לא מתעסק במחיר אני שואל איזה מכשיר של אורנג' כדאי לי להביא... 1.לא מסך מגע לא רוצה בעיות 2.לא אכפת לי הגודל שלו 3.סימביאן טוב 4.Wifi טוב ומהיר 4.מצלמה טובה 5.ממשק נוח 6.עמיד שלא מתקלקל כל שניה אני מחליף עכשיו K800I אז אני רוצה משהו שיש לו רמקול חזק לא כמו הנוכחי שלי ושהוא יהיה סימביאן סדרה 9
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב שידרוג מחשב נמחקה לי תוכנת ITUNE. כאשר אני מחבר את IPOD אני מקבל הודעה שניתן לסנכרן רק מעמדה אחת של ITUNE. האם יש דרך להעביר את תחולת IPOD ל - ITUNE במחשב אחר? המון תודה, ושנה טובה איתן
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.hardocp.com/news/2013/09/27/ios_7_reportedly_making_people_sick
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי על ה U3 או הסאנדיסק, אבל אני מעדיף אחד אחר כי ראיתי אותם ולא אהבתי ממש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, שידרגתי את ה-Defy ל-CM7, אבל כאן זה לא נגמר. יש לי בעיה עם הסים של סלקום, הוא כותב לי בהודעה שמוקפצת כל שנייה: Sorry! The process com.android.phone has stopped unexpectedly. please try again". רק כאשר אני מוציא את הסים, אין לי את אותה הודעה. הבנתי שגם לחלק מלקוחות סלקום זה לא קורה. מה אני אמור לעשות במקרה הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי ככל הנראה הוא יושק?? מתי הדגמים של שנים קודמות הושקו?? אני מודע לכך שאפל לא אמרו מילה על האייפוד לכן אני שואל מתי לדעתך הוא יושק...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משדר FM ל-IPOD TOUCH, אחד כזה שבאמת יהיה אפשר לשמוע ממנו במערכת של הרכב. יהיה נחמד אם המשדר יהיה בלי סוללות, ואולי אפילו יצרוך חשמל מהאייפוד... חשבתי על המשדר הזה מהחנות הרשמית של אפל בישראל: http://store.idigital.co.il/product.php?productid=1192 (נראה לי הכי נורמלי מבין כל המשדרים, צורך חשמל מהאייפוד מתחבר לכניסת 30 הפינים ולא האוזניות אז כנראה זה איכותי, אבל החיסרון הוא שזה המשדר הכי יקר מבין כולם... ) או האם כדאי אחד מאלה: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=345&t=12 למישהו יש ניסיון עם אחד ממשדרי ה-FM שהצעתי כאן, או שמישהו יוכל להמליץ לי אחד טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
Walla! Tech Nana10 מחשבים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קבלו תאייפוד החדש שיצא... http://gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=7443 הוא שווה!!!! שמעתי שהוא אמור לצאת בתחילת 2007 שזה עכשיו ורציתי לדעת אם למישהו יש מושג מתי וכמה הוא אמור לעלות +- בדולרים... שמעתי גם שהוא יצא בתערוכה של MacWorld עם ה IPHONE ועוד גאדג'טים של אפל... למישהו יש מושג מתי זה? קצת פרטים אולי על הנגן החדש... אם אפשר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! כמו בכותרת, נפל לי האייפון למים. בגלל העומק הוא שקע כולו, ולאחר כמה שניות של שוק מיד הוצאתי אותו. הוא התחיל 'להשתגע', הריץ כל מיני פעולות בלי שאגע בו, ואח"כ כבה. עכשיו אם אני מדליק יש מסך לבן-אפרפר עם כתמים. ניסיתי לייבש אותו ללא הועיל. לפעמים הוא מנגן מוזיקה בעצמו מתוך האוסף שלי מה שאומר שהמידע קיים. הסים לא ניזוק. רציתי לדעת אם אפשר לתקן את האייפון? ואם לא, לפחות להציל את המידע שעליו (תמונות, סרטים, אנשים קשר ו- Notes)? ואם כן, יש המלצה על מעבדה שעושה את זה טוב ורצוי באזור המרכז \ השרון? תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש וקצת התבלבלתי מכל המבחר. אשמח שתעזרו לי להתאפס על אופציה טובה. יש לי כמה דרישות - -מחיר: אזור 1500-2000 ש"ח -אמין ועמיד לאורך זמן: לא סיני, סמסונג בעדיפות גבוהה. -מעבד: לא צריך את הסמארטפון הכי חזק בעולם, לא משתמש בו למשחקים או משהו. מצד שני כן מצפה ממנו לסחוב את עצמו כמו שצריך ל3 שנים הבאות. -מצלמה טובה. -די נעול על זה שאני רוצה יציאת אוזניות. יש כמה אופציות מיד-ריינג' ברמת מחיר הזו, אבל בדר"כ המצלמה לא להיט לפי מה שראיתי בביקורות (Galaxy A71, OnePlus 8...). חשבתי ללכת על Samsung Galaxy S10/S10e משנה שעברה. נראה לכם שזאת אופציה טובה? אולי עדיף לחכות למכשירי ביניים שהולכים …
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
דגמי ה-OnePlus Nord N100 וה-OnePlus Nord N10 5G כבר כאן - גם דרך היבואנית הרשמית וגם בעזרתם של היבואנים המקבילים שמסייעים למחירים להפוך לתחרותיים עוד יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 החדש מבצע את המעבר ממפעלי הייצור של סמסונג לאלו של הענקית הטאיוואנית - וזוכה להמהרה הן עבור ליבות העיבוד שלו והן עבור הליבה הגראפית בשל כךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 340 צפיות
- 1 follower
-
-
הגנו על עצמכם, גלו כמה כיף בועות מקפצות יכולות להיות והיכנסו לעולם של גיבורי החרקים - משחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-32/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בחיפושי אחרי נגן נייד שיוכל בעיקר להראות לי סרטים באיכות טובה, ומסך איכותי - הגעתי למסקנה שאני כנראה יקנה את הIaudio A3 60GB (אני עדיין פתוח להצעות אם יש לכם נגן אחר להציע לי (כבר החלטתי לא ללכת על ארקוס, אני לא מעוניין להתסבך עם כל מיני תוספים בשבילו..)) עכשיו לפי מה שהבנתי בארה"ב הוא יעלה לי בערך 400$, אבל עדיין יש לי שתי שאלות שקצת מטרידות אותי - 1. נגיד ונהרס לי המכשיר בארץ, אני פשוט הולך לחנות של אותה חברה שקניתי בחו"ל והם יתקנו לי? (כל עוד יש אחריות כמובן..) 2. נגיד ויהיה לי סרט על המחשב , בלי כתוביות מובנות, ואני פשוט יכניס אותו לנגן שלי, ובייחד איתו אני יכניס כתוביות בדיוק באותו שם , אני יוכל לראות עם כתוביות על הנגן? (כמו שנגיד צורבים לDVD סרטים ורואים אותם עם כ…
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בקצרה: אני מגיע ל100 ש"ח עם הפאלפון שלי (דגם ישן) בחודש בממוצע. 50% מהחשבון הוא מאסמסים, 15 שקל ביטוח ועוד 15 שקל על שיחות. (הכל בממוצע עם סטיות) אתמול לקחתי SMARTPHONE דיי טוב ועכשיו אני משלם 170 שח *(70 שח מכשיר-50 שח שיחות -15 שח ביטוח ועוד איזה 10-20 שקח אסמסים כי אני דיי בטוח שאני ישלח למרות הwhatsup) וזה כל כך מוגזם רק בשבל לקבל אפשרות להשתמש בwhatsapp ככה שיהיה אסמסים חינם.אם אני ימצא פאלפון שתומך בWhatsapp ועולה מתחת ל1000 שח. אז אני יצמצם את החשבון שלי לכלום כסף. לסיכום, אני ממש ממש מבקש עזרה לטלפון כזה (אם יש כזה דבר)יד ראשונה\שניה העיקר כמה שיותר מהר! תודה רבה!*נשאר לי עוד 12 שעות להתחרט מעכשיו אחרת אני תקוע עם שלי ל3 שנים! בבקשה מהר! כרגע יש לי : Sony Eric…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
נייד 15 אינץ' עם 12 ליבות ששוקל פחות מקילוגרם - לא תמצאו הרבה כמותו בשוקלכתבה
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
- 2 followers
-
-
-
אבא שלי קניה מכשיר חדש שמותן בו REVOLOTION HD 1.1.7 הוא לא שם לב שאין ישור לימין ואני מעוניין להתקין לו את התיקונים רק שאני לא כ"כ יודע איך ואשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
ויכול לחוות דעה עליו, כשנה יש לי סמסונג וויב והגעתי למסקנה שאין תחליף למקדלת מלאה, חשבתי בתחילה על BALCKBERRY אבל לאור תגובות שונות על איכות גלישה גרועה ומקלדת לא נוחה כמו כן אתה חייב לקנות תמיכה PUSH MAIL אני יורד ממנו, מה שנשאר זה הE6, ממה שקצת קראתי הוא די טוב, מקלדת נוחה, גלישה מהירה, המחיר שלו סביר, האם אתם יכולים להלמליץ לי על חנות סלולר פרטית באיזור השרון תודה,
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, מחפש לאבי סמארטפון קומפקטי ופרקטי בלא יותר מ- 1K ש"ח. שתהיה מצלמה בסיסית ובגדול זהוא, יריץ אפליקציות של חדשות פה ושם. עד כה הוא התנסה עם טלפון סיני די חזק אבל עם פגמים מתסכלים כמו ריסטים וחיוג לא רצוני פתאום. לא כל כך מכיר את עולם המיני של הפלפונים אבל הבנתי שהוא די עשיר: galaxy mini, galaxy young ועוד. מה המלצתכם?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מדבר הרבה בטלפון ואני רוצה לקנות אוזניית בלוטוס טובה מבקש המלצה על חברה ועל דגם טוב מה שהכי חשוב לי שישמעו אותי כמו שצריך תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
לאחר אינסוף ספקולציות הזוכה בתחרות "מי תציל את פאלם מגורל אכזר" היא....HP! מכירת Palm קושרה לאינסוף חברות בשוק כאשר הראשית שבהם היתה HTC, אך בסופו של דבר השבוע נגמרו הספקולציות. עסקה זו נותנת המון אוויר לנשימה למע' ההפעלה של Palm, ה- webOS. זוהי כנראה מע' ההפעלה הכי אינטואיטיבית בשוק הטאצ'פונים שלא זכתה מעולם להכרה ולגב כלכלי חזק. כהוכחה אפשר לראות את ה App Store הדליל של Palm המכיל כמות זעומה של כ-2000 אפליקציות. ביחד עם ה Slate שלה, עושה רושם ש HP מתכוונת לקפוץ לקדמת הבמה בתחום הגאדג'טים. בהחלט יהיה מעניין לראות איך HP מתכוונת לשחק בקלפים שלה. אני מאוד מקווה שהיא לא תהרוג את המותג Palm, ושנראה מע' הפעלה נוספת בקרב הטאצ'פונים ביחד עם iPhone OS, Android ו- Win Mobile …
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-