גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לאחי הקטן קונים טאבלט ואני צריך לבחור לו... הבעיה היא שלמרות שאני קצת מבין במחשבים, בטאבלטים אין לי שום מושג... אתמול הוא הסביר לי בערך מה זה. הוא צריך משהו שאפשר לחבר לו מיקלדת לכתוב מסמכים בעיברית, ושיריץ משחקים רגילים של איפון. מה טווח המחירים של כזה דבר ואיזה חברות יש?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבר המון זמן מסוק או רחפת עם מצלמה. נראה לי שעדיף רחפת מהסיבה שהיא יותר יציבה. האם יש לכם המלצות? התקציב הוא בסביבות 150-200 שקלים. ראיתי משהו באייבי ב60 דולר, אבל המצלמה היא 0.3 מגה פיקסל. אין לי בעיה לחבר גם מצלמה שלי אם זה אפשרי. הבעיה האם זה יסחוב אותה? תודה צור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על נוט 1 והבעיה היא שהוא חושב שהוא מחובר לאוזניות כל הזמן, ז"א אי אפשר לדבר לא עם אוזניות או על ספיקר או לשמוע מוסיקה דרך הרמקול המובנה של הטלפון ובגדול זה פשוט מעצבן. הוא רץ על 4.1.2 שהודלף ועד כמה שאני ראיתי זה לא באג שקשור לזה. האם יש אפשרות שתהיה לי שליטה ידנית בהאם הטלפון חושב שהוא מחובר לאוזניות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. אני עם HD2 שהתקנתי עליו פרויו 2.2, ל DESIER, לא ל DHD כי הבנתי שהוא כבד יותר. רציתי לדעת אם מישהו ניסה תוכנה גבוהה יותר, 2.3 אם יש או ורסיה שונה של 2.2 ומהירה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האפלנט לא פועל לי לפי האתר הבנתי שהשרת שלהם סגור זה נכון??+
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הפופולרית רוצה להיות זו שמנפצת את הכללים בשוק מכשירי הדגל גם בשנת 2019 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות GPS והבנתי שבעצם ישנה עדיפות קטנה למפות IGO אבל בכל זאת אני מעוניין לשאול פה בפורום מה דעתכם 1: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QA5066igo8 2: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1RDS501europe מה משני המוצרים יותר טוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כל מיני אופציות של דור שלישי לא ממש מעניינות אותי, מה שחשוב זה שתהייה בטלפון מצלמה איכותית (וכמובן שיהייה אפשר לקבל ולהוציא שיחות... ;D). תקרת המחיר שנתתי (800 ש"ח) היא שרירותית ויכולה להשתנות, רצוי כמובן כלפי מטה, והעיקר שהטלפון יתן תמורה טובה למחיר (זמן סוללה וכ'ו). ואם זה חשוב אז הטלפון מיועד לאישה. כאמור, רצוי שתהייה מצלמה איכותית ככל האפשר. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחרי של סנסה לערך וכחצי מהאייפוד טאצ' הכי זול מקבלים כל כך הרבה.. נכון, סיני לחלוטין, אבל אולי צריך לשנות חשיבה ? קצת חומר למחשבה על נגן שעושה 1080I, מביא מסך HD READY בגודל 4.3 ומנגן FLAC. http://www.ownta.com/itoos-m6hd-pmp-mp5-player-with-hdmi-output-and-otg-4gb.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן כן, אתמול בשעה 22:00 פורסם בערוץ הרשמי של HTC, שהבדיקות של 2.3 מתקרבות לסיומן. בסוף החודש יתחילו להוציא את העדכון למכשירים!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לקנות את הפלאפון הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת. איך המסך שלו? האם הוא עובד בלי תקיעות? אם אני קונה אותו עכשיו, לא תהיה לי כבר את בעיית הקילופים שהתגלתה בדגם השחור? יש המלצות מאיפה לקנות (ארה"ב)? אם אני שולח מHANDTECH לארה"ב אני אצטרך לשלם מס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הטבלט NEXUS 7 החדש ושמעתי שאפשר לייבא אותו ביבוא אישי וקראתי על האתר BUY2USA נכנסתי לשם וראיתי ששם הוא זול מאוד: http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=10041 אבל כמו כל אחד נורמלי שרואה מחיר כזה התחלתי לחשוד.. מה אתם חושבים על זה? זה אתר בטוח? האם המחיר הזה כולל מכס וכל מס אפשרי? האם כדאי לי ללכת על זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! שמעתי הרבה על הרום של cyanogenmod והייתי מעוניין לנסות אותו. הבנתי שעכשיו יש להם Installer פשוט, ראיתי אותו באתר הרשמי שלהם. רציתי לדעת כמה דברים לפני: 1. המכשיר שלי - Samsung Galaxy S3 מקורי מסאני. מעולם לא החלפתי רום/ריקאברי או כל דבר אחר. האם ה-Installer החדש דורש החלפות, התקנות או גיבויים מסוימים מראש? אם כן, מה בדיוק צריך לעשות? (מצטער על הבורות). 2. איך הקליטה ברום של cyanogenmod? אני לקוח ברשת Orange. 3. מה בעניין העברית? (לא המערכת הפעלה, זה ממש לא משנה אלה המקלדת והתמיכה הכללית בשפה). 4. בכללי, מה אתם אומרים על הרום של cyanogenmod? באגים, חסרונות, דברים שכדאי לדעת? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי HTC ONE M7 מזעזע. התלבטתי במשך שבועיים בין S6 edge לבין LG G4 וראיתי שאני מעדיף את הגלקסי מכל בחינה. אבל המחיר היקר שלו גורם לי לתהות אם לא כדאי כבר לחכות כמה חודשים ולהביא את הנוט 5 (מתי הוא אמור להגיע? ספטמבר?) זה מצחיק שאני פתאום חושב על הנוט 5 כי את ה-G4 פסלתי בגלל הגודל שלו לעומת ה-S6. אבל אני מוכן להסתובב עם בלטה כזאת אם זה באמת שווה את זה ואם זה בא עם S-Pen... הדרישות שלי מהמכשיר הם לא מטורפות בתאכלס: עדיפות למכשיר Unibody (שיקולי עמידות) סוללה הטענה מהירה (רצוי גם אלחוטית) מצלמה סבבה (כל דבר יהיה סבבה לעומת המכשיר הנוכחי שלי) עם צילום וידאו טוב (4K, הילוך איטי) שירוץ מהר בכל הקשור למולטיטקסינג הבהרה: אני לא מתכוון לשחק עם הפלאפון באף משחק, אפילו לא סודוק…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נשבר לי הנקסוס 4 המסך והחליפו לי מסך במעבדה, אמרו מסך מקורי וגם שילמתי בהתאם למקורי (550 שקל) עכשיו בתחתית המסך איפה שהמנורה יש עיגול כזה ככה שהאור מהבהב (ששולחים אליכם הודעות) הוא מהבהב בצורת עיגול נכבד כזה בקוטר של איזה 3/4 ס,מ.. ולא נקודה קטנה כמו במסך הרגיל שמקבלים.. עכשיו קיבלתי את זה אפילו התלהבתי אמרתי איזה יופי.. בטח זה המסך החדש שמספקים וזה מקורי לא חשדתי עד שאיזה חבר אחד אמר לי שזה לא מקורי ואמורים לשים לי בדיוק אותו מסך.. החבר הזה לא מומחה טלפונים או משהו אבל זה גרם לי לחשוב. מישהו יודע? - - - תגובה אוחדה: - - - זה נראה ככה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון מיפן. כדאי? חשבתי על HTC M8. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חובב דאמב-פונים (dumb-phones), ועוד יותר מכך - מקלדות. במשך שנים עמדתי בפרץ, לא התפתיתי להשיג Galaxy או (חו"ח) iPhone. כרגע אני מחזיק ב-Blackberry 9900, עם מקלדת בינונית-עד-סבירה. אני נאלץ להחליף אותו במשהו אחר. מדוע? - צריך גישה ליישומונים נפוצים שרצים מעל Android - אם מריצים על המכשיר אפילו דבר צנוע (יחסית) כמו WhatsApp, הוא נהיה איטי מאוד - זמן סוללה קצר (במיוחד עם יישומונים כאלו ואחרים) בהתאם לכך, אני רוצה למצוא מכשיר: - מכשיר מבוסס Android - אמין ולא נוטה להתקלקל, חומרתית ותוכנתית - לא גדול מאוד - נכנס לכיס באופן סביר - רצוי מאוד מקלדת; אם לא, אז אולי מקלדת נצמדת? אם אין ברירה, אז בלי. - זמן סוללה ארוך - ראות נסבלת באור יום (לא קריטי אבל רצוי) - זמן תגובה קצר במ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי? במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום? תודה מראש -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
MP4 קורא וידאו 2 GB עדיפות לקריאת שירים בעיברית תקציב :כ 500-600 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש בחינם? מצאתי מלא תוכנות לסלולרי של ניווט והם ממש טובות וניתן לקנות אותם בזול(לפעמים בזול מאוד מאוד מאוד...). אבל הבעיה היא שאין לחברות האלו מפות של ישראל. היחידים שיש להם מפות הם סלקום ואורנג'. הם מביאים את המפות מחברת TELCOM או משהו כזה. העניין הוא שאני לא יודע איך התוכנות שלהם לעומת תוכנות עולמיות. בקיצור, יש פתרונות, ניסיון למישהו, הצעות לעיניין? ד.א. יש לי מכשיר סימביאני.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש טאבלט 10" חדש שישמש אותי בעיקר לקריאה ברכבת או כאשר אני לא מול המחשב. אולי מדי פעם קצת סרטונים, ייתכן וארצה מדי פעם לחבר אותו לטלוויזיה כזו או אחרת. התקציב שלי לא ממש מוגדר, רצוי כמה שפחות מן הסתם מה חשוב לי בטאבלט: screen to body ratio כמה שיותר גבוהה, זו אחת הסיבות שאני פוסל את ה Nexus 10 לדוגמה. מסך: לפחות 10" תכלס אין לי שום בעיה עם Windows 10, אבל אם מדובר באנדרואיד: חייבת להיות אפשרות לשים Cyanogen (או שזה Native Android ואז זה בכלל מעולה) זהו סה"כ כרגע מועמד מבטיח נראה ה Chuwi Hi10 או Hi12, מישהו מהפורום התנסה איתו במקרה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, נשבר ה LG G2 שלי (המסך הלך אחרי שנתיים) אז אני מביא אותו לחברה שלי ונתקן את המסך והוא אחלה מכשיר עבורה. לעצמי ... הלכתי לחנות וקניתי את: http://www.gsmarena.com/vivo_x5max-6865.php - VIVO X5 MAX התלהבתי ממעבד 8 ליבות ו 64BIT SNAP DRAGON 61 אבל... לאחר מכן הבנתי שכמות הליבות במעבד הזה זה רק ליופי והוא בהרבה יותר חלש מ SNAP 801 ה"ישן" והטוב. חזרתי למחרת לחנות והם בלי יותר מדי בעיות החליפו לי ל VIVO XPLAY 3S .... http://omegadroid.co/xplay-3s-review/ אז החלפתי ממכשיר הדק בעולם ומייוצור 2015 למכשיר בן שנה... אז מה? אבל המכשיר שווה חבל על הזמן סנפדגרון 801 חזק מאוד עם 3GB RAM ומסך איכותי בטרוף 2K בגודל 6 אינץ. נ.ב. מחיר: 500 דולר. מה דעתכם על הבחירה שלי? תודה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כמה שאלות: אני היום ב 012 מובייל. פלאפון מציעים לי לעבור אליהם באותו מחיר. שווה? (אני גר בנתניה). בנוסף, אני רוצה לקנות מכשיר. נראה לי די מתסכל כשאני מחפש דגם. אני רוצה משהו בסיסי, אבל שיעבוד כמו שצריך: שלא יתקלקל אחרי כמה חודשים, שה gps יעבוד טוב, סוללה שמחזיקה זמן סביר ורצוי גם חזק שלא נשבר בקלות. האם אני חייב לשלם בשביל דבר כזה 2000 שקל ומעלה? אין משהו טוב למשתמשים בסיסיים במחיר של עד 1200 שקל? לא אכפת לי לקנות משהו שיצא לפני כמה שנים, רק שלא ירמו אותי וימכרו לי מחודש. יש מכשירים סינים אבל אני לא רוצה אותם בגלל הקרינה הגבוהה. עוד לא מצאתי סיני עם קרינה נורמלית. ואם כבר אני מחליט לקנות משהו, על איזה חנות אפשר לסמוך שתהיה הגונה ולא תרמה (יש לי ניסיון גרוע מהע…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קצת חדש בסולולר יש לי LG G3 חדש 32 גיגה ניסיתי ונכנסתי להגדרות מתקדמות בקוד זה 3845#*855# [זה נכתב הפוך] לחצתי על בדיקת רכיבים הטלפון עשה רסטרט והוא עלה עם מסך אפור שרשום על כל מיני בדיקות , וזהו, הטלפון מפה לא זז , לא מתכבה אני מוציא את הבטריה ,ומכניס שוב ומדליק ,ושוב פעם המסך הזה איך אני חוזר לטלפון הצילו ??.? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-