גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מקווה שיש פה מספיק אנשים שמכירים מתאמים כדי לענות. אני מחפש מתאם בין יציאת RS232 במחשב (Serial port) ל USB. בוא נאמר שאני רוצה לחבר DOK למחשב לפטופ ישן ללא USB וללא PCMCIA רק עם פורט RS232. שימו לב - יציאת USB לכמעט כל דבר יש, אני מחפש הפוך. יש מוצר כזה שיכול לעשות את העבודה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שסוף סוף מכרתי את הZVM שלי אני רוצה להתקדם לנגן PMP אבל יש לי כמה בעיות עם הנגנים שיש היום: iRiver P10 - ממש חדש ובגלל זה הוא עוד לא הגיע לארץ ואפילו לא לארה"ב, הבעיה היא שצריך יהיה לחכות לו ואז אולי להתבאס שהמחיר גבוה מדי (אני לא יוציא עליו יותר מ2500) iAudio A3 - אין נרתיק באריזה ואין איפה לקנות נרתיק ואני לא מחזיק נגן בלי נרתיק, זמן סוללה ממש גרוע iAudio Q5 - מסך גדול = נגן גדול, עוד לא הגיע לארץ וגם פה יכולה להיווצר בעיה של ציפיה ואז המחיר יהיה גבוה מדי או שהוא בכלל לא יגיע לפה Archos 605 WIFI - מזכיר את הiPod כי כל תוספת צריך לקנות לחוד ותמיכה בפורמטים צריך לקנות מהאתר של החברה וכל מיני דברים מציקים כאלה מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלהן, התחדשתי בS4 GT I9505 לפני כמה ימים, לא היה זמן ללמוד אותו וכבר הוא נתן אופציה לעדכנו ב FOTA. הכל עודכן בהצלחה לגרסה 4.4.2 I9505XXUFNB8, ורק דבר אחד לא עובד WiFi. אני רואה רשתות אחרות אבל לא יכול להתחבר אליהם. יש איזה פיתרון או שצריך עכשיו לחכות לעידכון נוסף שלהם? איך מוציאים גרסה בלי לבדוק לעזאזל....
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב טס לדרום אמריקה לחצי שנה, אני מחפש טלפון או משהו אחר בסגנון שיהיה לו חיבור WIFI ושאפשר להתקין עליו SKYPE, העדפה שלי היא כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה יד שניה,אני לא מתכון להשקיע כי יש סיכוי טוב שהטלפון יגנב שם, בינתיים חשבתי על nokia n95 או e66 יש לכם המלצות לפלאפונים אחרים? למישהו יש ניסיון עם סקייפ על n95?האיכות שיחה סבירה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
gsmarena פרסמו ביקורת על Nokia C6-01 והם מאד התרשמו. http://www.gsmarena.com/nokia_c6_01-review-537.php המכשיר מאד מתאים לי מבחינת תקציב, גודל, מפרט ומשקל, אבל מפחד שמדובר במערכת הפעלה מתה. מה הסיכוי של נוקיה להצליח עם Symbian^3? איזה אלטרנטיבה טובה יש למכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצירה החדשה של מיקרוסופט מציעה עוצמה כמעט חסרת תקדים לנייד-טאבלט היברידי, אך תיאלץ להתמודד עם לא מעט משתמשים שלא רווחו נחת מהמותג בעבר, כך נראה לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא רוצה סמארטפון (ואם כבר סמארטפון, אז Android) בגלל הסוללה שלא תחזיק הרבה זמן, אין לי כוח להסתובב עם מטען. יומיים בלי טעינה עם קצת שיחות, כמו הטלפון שלי עכשיו (Sony Ericsson R306), רמקול טוב למוזיקה, זיכרון פנימי למוזיקה... יש טלפון כזה בטווח מחיר של כמה מאות שקלים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצד אחד המחיר של ה xperia z עכשיו הוא יחסית יותר זול משאר המכשירים כיום בשוק כמו ה S4 האייפון 5 וכו". אבל מצד שני נחשף לא מזמן ה z1 שאמור להיות הממשיך של ה Z . השאלה שלי היא האם שווה לחכות ל z1 או עדיף כבר ללכת על xperia z שמשווק כבר כיום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקנות טאבלט מתנה לחברה שלי. כרגע יש לה מחשב נייד קומפקטי למדי, אבל הוא עדיין לא הכי נוח בשביל סתם לקרוא דברים או לגלוש באינטרנט (במיוחד במיטה), ככה שטאבלט 10 אינץ' יהיה נחמד (7 אינץ' כנראה קטן מדי). ראיתי פה ובמקומות אחרים המלצות על ה-Asus ME301T. מה דעתכם עליו? יש מכשירים שבכלל מתחרים בו ברמת המחירים הזו? לפי מה שראיתי המכשירים היחידים שיותר טובים הם כבר קפיצה משמעותית במחיר (700 ש"ח יותר ומעלה). האם ההבדל בין הרזולוציה שלו לרזולוציית full hd ומעלה מורגשת? (במחשב הנוכחי שלה יש מסך 13 אינץ' ברזולוציה 1366x768 ככה שזה בכל מקרה לא הרעה בתנאים מבחינתה) אני לא מחפש להזמין טאבלט מחו"ל (לא רוצה להתעסק עם משלוח ואחריות, היחיד שאולי הייתי מוכן להזמין זה ה-Nexus 10)…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה למגן מסך ונרתיק בשביל ה-D2+, חיפשתי בחנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק נרתיק שמוכרים בבאג ב-99 ש"ח שלדעתי לא שווה את הכסף הזה, מגן מסך בכלל לא מצאתי לשום מקום. תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר/שמע על הדיבורית הזו? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html אחלה מחיר והיא נראית טוב. איך אפשר לדעת שאני לא נופל בפח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במקביל לאישור רשמי על כך מפי גורם ב-OnePlus, מפרט מודלף מראה לנו (לכאורה) מה יכלול המכשיר הבא של החברה הסינית הצעירה והשאפתנית לכתבה: http://hwzone.co.il/oneplus-two-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%a6%d7%a2-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מכשיר ברשת פלאפון ברשת הישנה מעוניין להחליף מסלול ולעבור לרשת החדשה. אשמח לדעת מה המכשיר שלדעתכם המומלץ ביותר הניתן לרכישה ממגון המכשירים שפלאפון מציעים. הדרישות שלי הם בעיקר ספיקר חזק וטוב, מצלמה איכותית ומהירה. וכתיבת אסמאסים נוחה ונעימה. אשמח לדעת בנוסף האם כדאי לקחת מכשיר בעסקת חבילה מהם או שאולי כדאי ללכת על מכשיר שהם לא משווקים ? כמו כן האם מומלץ לרכוש דרכם או דרך ספק אחר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מקווה שתענו לי בזמן (המכרז נגמר בעשר הלילה). יש כרגע במכרז הבטוח של ערוץ הקניות טאבלט של אגפה (ראו כותרת ולינק). האם זה כדאי? http://www.21.tv/pch-6/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97 תודה, ליז
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, מישהו פה התקין את ה-IOS8 על אייפון 5? איך זה? האם זה עובד בצורה תקינה? מומלץ לי לעשות את זה או לא כדאי כרגע?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חג שמח חברה, אבקש את עזרת המנוסים. אנו מתעסקים בייעוץ פיננסי בבית הלקוח. תגידו לי האם אפשרי, חשוב שיהיה טאבלט (עם הפלצנות שלו) דרישות שלנו מהטאבלט: - יכולת גישה ל-CLOUD באמצעות דפדפן אינטרנט (בדקתי, עובד בדפדפן ספארי ל-PC) - גישה בסלולר או WIFI במהירות וזריזות - פתיחת קובץ אקסל/וורד - יכולת הכנסת נתונים בשדות בקובץ אקסל ועיבוד נוסחאות (לא חדשות, אלא כאלה שישנם כבר) - יכולת יצוא ל-PDF של גיליון 1 מרכז+שיגור מיידי במייל של ה-PDF - לא מעוניינים להמתין מעל 2 שניות לביצוע משימה - סקסיות החלטת רכישה לביצוע בשבוע-שבועיים הקרובים מחיר מהווה שיקול- עלות מול תועלת, נראה לי תקציב של 3-4K נא להציע מס אלטרנטיבות תודה מראש לחולקים מניסיונם האישי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי מכשיר מסוג samsung galaxy s7 מאנגליה ואני מעוניין לפתוח אותו לכל הרשתות. מה האופציות שלי מלבד לגשת לספק עצמו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נשבר לי הנקסוס 4 המסך והחליפו לי מסך במעבדה, אמרו מסך מקורי וגם שילמתי בהתאם למקורי (550 שקל) עכשיו בתחתית המסך איפה שהמנורה יש עיגול כזה ככה שהאור מהבהב (ששולחים אליכם הודעות) הוא מהבהב בצורת עיגול נכבד כזה בקוטר של איזה 3/4 ס,מ.. ולא נקודה קטנה כמו במסך הרגיל שמקבלים.. עכשיו קיבלתי את זה אפילו התלהבתי אמרתי איזה יופי.. בטח זה המסך החדש שמספקים וזה מקורי לא חשדתי עד שאיזה חבר אחד אמר לי שזה לא מקורי ואמורים לשים לי בדיוק אותו מסך.. החבר הזה לא מומחה טלפונים או משהו אבל זה גרם לי לחשוב. מישהו יודע? - - - תגובה אוחדה: - - - זה נראה ככה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר דרך לחבר מצלמה חיצונית לאנדרואיד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לעצמי שעון חכם (אנדרוייד - יש לי מכשיר של XIAOMI A1) שבהכרח מודד דופק, טמפרטורת גוף, ושינה (עם תוצאות מעמיקות לשינה - שינה עמוקה, REM וכו') התחלתי להתעניין לאחרונה בBIOHACKING ונחשפתי לטבעת שנקראת OURA שמודדת הכול בצורה אוטומטית (יודע לבד מתי אני הולך לישון, יודע לבד מתי אני בסטרס, יודע לבד כשאני במאמץ פיזי, וכו') 1. איזה שעונים חכמים באמת מומלצים היום בהשקעה של סביבות 1000 ש"ח. 2. האם יש שעון שמודד הכול לבד בלי להפעיל אפליקציה כל פעם שאני נניח מתחיל לעשות כושר או הולך לישון.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבר המון זמן מסוק או רחפת עם מצלמה. נראה לי שעדיף רחפת מהסיבה שהיא יותר יציבה. האם יש לכם המלצות? התקציב הוא בסביבות 150-200 שקלים. ראיתי משהו באייבי ב60 דולר, אבל המצלמה היא 0.3 מגה פיקסל. אין לי בעיה לחבר גם מצלמה שלי אם זה אפשרי. הבעיה האם זה יסחוב אותה? תודה צור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הפופולרית רוצה להיות זו שמנפצת את הכללים בשוק מכשירי הדגל גם בשנת 2019 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל מכריזה על הגעתו של עדכון הלוליפופ לסמארטפונים מדגם נקסוס 4 ונקסוס 5 ולטאבלטים מדגם נקסוס 7 (החדש והישן) ונקסוס 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהיום שהנחתי את ידיי על האייפוד קלאסיק, שמתי לב לבעיה אחת ממש מעצבנת-עושה רושם שיש לו טעם מוסיקלי משלו! גם באייטונס וגם באייפוד, יש אלבומים שלמים שהאייטונס פשוט לא מוכן להוסיף לספריה, או אפילו שיר ספציפי מאלבום שלם שפועל (לדוגמה- השיר HIGHWAY TO HELL מאלבום באותו השם של AC\DC-כאילו מעולם לא היה קיים.. אבל שאר האלבום פועל פיקס. או מקרה אחר של האלבום The jester race של In flames, שפשוט לא מופיע זכר אליו לא באייטונס ולא באייפוד בזמן שתוכנות אחרות מציגות ומנגנות אותו יפה מאוד) ועוד מקרה, של אלבום אשר פועל אחלה באייטונס, פועל אחלה בכל נגן\תוכנה אחרת,אפילו מופיע כמו שצריך באייפוד עם כל הפרטים.. אבל באייפוד - לפעמים מדלג על 4 שירים הראשונים, 5 שירים הראשונים, לפעמים על 7.. (האל…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. אני עם HD2 שהתקנתי עליו פרויו 2.2, ל DESIER, לא ל DHD כי הבנתי שהוא כבד יותר. רציתי לדעת אם מישהו ניסה תוכנה גבוהה יותר, 2.3 אם יש או ורסיה שונה של 2.2 ומהירה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-