גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אהלן. התקנתי avm ב-win7 64bit והוספתי מכשיר וירטואלי (android 4.0). ההפעלה של המכשיר פועלת כמו שצריך, אבל כשאני מכבה אותו, הוא תקוע שעות על המסך של shutting down ולא זז משם, ומכריח אותי לסגור אותו ידנית (ctrl+alt+del וכדומה). זה בין השאר, מונע ממני מלהריץ אפליקציות שכתבתי ב-eclipse. ברגע שאני מנסה להריץ, המכשיר עולה ישר על המסך בו סגרתי אותו, כלומר על ה-shutting down... רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון להגיע לאורנג' ולעשות תוכנית חדשה (מהעבודה) , כמו כן חשבתי כבר להחליף את המכשיר הישן שלי (נוקיה 6070) במשהו יותר מתקדם. התחלתי לחקור את המכשירים החדשים וראיתי הרבה המלצות לרכוש את המכשיר בחנות פרטית ושזה יוצא יותר זול. האם באמת עדיף לרכוש את המכשיר מחנות פרטית? איך רכישת המכשיר מחנות פרטית מסתדרת עם תוכנית באורנג'? יש חנויות פרטיות מומלצות באשדוד?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה למגן מסך ונרתיק בשביל ה-D2+, חיפשתי בחנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק נרתיק שמוכרים בבאג ב-99 ש"ח שלדעתי לא שווה את הכסף הזה, מגן מסך בכלל לא מצאתי לשום מקום. תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אחותי מחפשת טאבלט שאפשר להשתמש בו כמחברת - כלומר - יש לו עט שאפשר לכתוב איתו. חשוב שהטאבלט יגיב טוב לכתיבה, מסך 10" ושהסוללה תהיה חזקה. מה הייתם מציעים בתקציב סביבות 1500 ש"ח? שמעתי על Samsung Galaxy Note 10.1 toshiba encore 2 write dell venu pro 11 core m אבל הם יחסית ישנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לבעלי הפלאפון הזה: כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ? האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה רץ כבר שבוע ברשת, לא ראיתי אזכור בפורום מכשיר מדהים מבוסס אנדרואיד מסך 4 אינץ ברזולוציה 852X480 מעבד Qualcomm QSD8250 במהירות 1GHZ מצלמה 8MP עם AUTO FOCUS אמור לצאת השנה וסה"כ צריך לתת לUI לדבר בעד עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טאבלט 7". בהתחלה הייתי די סגור על ה nexus 7 החדש, אבל חשבתי לבדוק אולי יש אלטרנטיבות ברמה שלו עם חריץ הרחבה שגם מקבלים עדכונים בצורה שוטפת? בנוסף רציתי לשאול אם טאבלטי חלונות 7" מבוססי windows 8.1 (לא RT) כבר הגיעו לארץ, ואם כן, האם יש דגם מומלץ? תודה רבה. עריכה: עכשיו ראיתי שאולי זה לא הפורום המתאים (כי יש פורום התייעצות לפני קנייה) מצד שני, רוב ההודעות פה הן "מחפש טאבלט" אז מקווה שלא חרגתי מגבולות הפורום הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש שם מגוון טאבלטים חסרי שם (ולא) ב-50%, אמנם זה לא 50% אמיתי כי המשלוח קצת יותר יקר מהרגיל אבל השאלה עדיין קיימת, האם שווה ? יש שם מכשיר ששווה להביא ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היוצר של אפליקציית ה-Peace החינמית לחסימת פרסומות בדפדפן התחרט אחרי כמה ימים בלבד על כך שיצר אותה לכתבה: http://hwzone.co.il/האפליקציה-הפופולרית-ביותר-בחנות-של-אפ/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
gsmarena פרסמו ביקורת על Nokia C6-01 והם מאד התרשמו. http://www.gsmarena.com/nokia_c6_01-review-537.php המכשיר מאד מתאים לי מבחינת תקציב, גודל, מפרט ומשקל, אבל מפחד שמדובר במערכת הפעלה מתה. מה הסיכוי של נוקיה להצליח עם Symbian^3? איזה אלטרנטיבה טובה יש למכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לעצמי שעון חכם (אנדרוייד - יש לי מכשיר של XIAOMI A1) שבהכרח מודד דופק, טמפרטורת גוף, ושינה (עם תוצאות מעמיקות לשינה - שינה עמוקה, REM וכו') התחלתי להתעניין לאחרונה בBIOHACKING ונחשפתי לטבעת שנקראת OURA שמודדת הכול בצורה אוטומטית (יודע לבד מתי אני הולך לישון, יודע לבד מתי אני בסטרס, יודע לבד כשאני במאמץ פיזי, וכו') 1. איזה שעונים חכמים באמת מומלצים היום בהשקעה של סביבות 1000 ש"ח. 2. האם יש שעון שמודד הכול לבד בלי להפעיל אפליקציה כל פעם שאני נניח מתחיל לעשות כושר או הולך לישון.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה של canon דגם powershot1000 היא דורשת 2 סוללות AA. אז היה לי מטען סוללות של GP powerbank 2700 וזה היה סבבה במשך 3 שנים. לאחרונה הוא לא היה אמין, ועכשיו כבר לא מוכן להטעין - מהבהב כשאני שם בו בטריות... השאלה אם הבעייה במטען או בסוללות (כי זה לא עובד עם עבור סוללות אחרות שיש לי של GP2000 אז נראה שהבעייה במטען) בהנחה ועליי באמת לקנות מטען חדש - אשמח להמלצה כך שהסוללות תהיינה חזקות, ואוכל לצלם כל היום ללא חשש (אין לי בעייה להטעין כל לילה את 4 הסוללות, אבל שזה יטעין טוב..) אשמח להמלצתכם לדגם מסויים. יש כאלה שתומכים גם ב-AAA על הדרך, אז למה לא.. תקציב : עד 150 וגם זה כבר הרבה... האם להתרחק מ-GP? שמעתי ש-GP-Recyko טוב? או ש- sanyo eneloop לוקחים את כולם? אשמח …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כתוב שאין פוקוס אוטומטי בסמארטפון עם מצלמה אחורית של 13 MP ומצלמה קדמית של 5 MP , עד כמה זה משפיע על הצילום?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש טאבלט 10" חדש שישמש אותי בעיקר לקריאה ברכבת או כאשר אני לא מול המחשב. אולי מדי פעם קצת סרטונים, ייתכן וארצה מדי פעם לחבר אותו לטלוויזיה כזו או אחרת. התקציב שלי לא ממש מוגדר, רצוי כמה שפחות מן הסתם מה חשוב לי בטאבלט: screen to body ratio כמה שיותר גבוהה, זו אחת הסיבות שאני פוסל את ה Nexus 10 לדוגמה. מסך: לפחות 10" תכלס אין לי שום בעיה עם Windows 10, אבל אם מדובר באנדרואיד: חייבת להיות אפשרות לשים Cyanogen (או שזה Native Android ואז זה בכלל מעולה) זהו סה"כ כרגע מועמד מבטיח נראה ה Chuwi Hi10 או Hi12, מישהו מהפורום התנסה איתו במקרה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא שעלה ביני לבין עמיתי לעבודה, "מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת מכשירים אחרים עם מפרט דומה?" דוגמאות למכשירים נוספים בעלי אותו המפרט : Samsung Wave Samsung Galaxy S HTC Nexus 1 HTC Desire
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על נוט 1 והבעיה היא שהוא חושב שהוא מחובר לאוזניות כל הזמן, ז"א אי אפשר לדבר לא עם אוזניות או על ספיקר או לשמוע מוסיקה דרך הרמקול המובנה של הטלפון ובגדול זה פשוט מעצבן. הוא רץ על 4.1.2 שהודלף ועד כמה שאני ראיתי זה לא באג שקשור לזה. האם יש אפשרות שתהיה לי שליטה ידנית בהאם הטלפון חושב שהוא מחובר לאוזניות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר/שמע על הדיבורית הזו? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html אחלה מחיר והיא נראית טוב. איך אפשר לדעת שאני לא נופל בפח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצירה החדשה של מיקרוסופט מציעה עוצמה כמעט חסרת תקדים לנייד-טאבלט היברידי, אך תיאלץ להתמודד עם לא מעט משתמשים שלא רווחו נחת מהמותג בעבר, כך נראה לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
תוסף לאייפוד - מסך וירטואלי. http://www.icuiti.com/index.php?page_id=12 ולעצלנים ומבינינו הסבר בעברית בוואלה! http://computers.walla.co.il/?w=/4003/975896 נראה לי שהוא מתאים רק לאייפוד מכיוון שיש לו חיבור ייעודי לפי התמונה...חבל..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות (כנראה רק השבוע) לקנות את הראזר (דרך מישהו באורנ'ג) חדש , ב1700 (אחריות חיון לשנה) ראיתי אותו היום אצל חבר נראה נחמד ביותר !!! בדקתי קצת באינטרנט השוואה ל GS2 (ברשותי GS1) ואין ממש הבדל רציני בינהם השאלה העיקרית שלי אילו הדברים שלא הצלחתי לברר איך הבטריה בייחס לGS2 בפועל (על הנייר זה לא מדד ...) ? איך ה GPS ? כי בגלקסי 2 הוא יותר ממצויין ! ואיך איכות המצלמה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי galaxy s2 שמתחיל להידפק, ואני מחפש מכשיר חדש. אני לא רוצה להשתגע יותר מדי עם המחיר ולא מחפש flagship. מקצת קריאה פה ושם הפלאפון שהכי משך לי את העין הוא ה motorola moto G, שכל ביקורת עליו אומרת שהוא ממש משתלם למחיר שלו. מה אתם אומרים עליו? הוא נראה טוב מכדי להיות כל מה שהוא מתיימר להיות עם המחיר הזה... הדבר העיקרי שאני מחפש בפלאפון זה מסך טוב וגדול, כי השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, סירטונים ביוטיוב ומוזיקה. לא אכפת לי בכלל לגבי מצלמה. בנוסף - ראיתי שהוא לא מגיע עם ADAPTER לחשמל, אני יכול להשתמש במטען (המקורי) של ה galaxy s2 שלי או שזה ידפוק לי את הסוללה? במידה ולא, אשמח לקבל עצה על איפה אני יכול לקנות מתאם וכמה זה יעלה לי. תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפשים סמארטפון מוזל עם שם בינלאומי? הגירסה \"הקלה\" של מכשיר הדגל החדש מבית Huawei יכולה להיות שלכם תמורת קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%97-%d7%94%d7%a7%d7%98%d7%9f-huawei-p8-lite-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלהן, התחדשתי בS4 GT I9505 לפני כמה ימים, לא היה זמן ללמוד אותו וכבר הוא נתן אופציה לעדכנו ב FOTA. הכל עודכן בהצלחה לגרסה 4.4.2 I9505XXUFNB8, ורק דבר אחד לא עובד WiFi. אני רואה רשתות אחרות אבל לא יכול להתחבר אליהם. יש איזה פיתרון או שצריך עכשיו לחכות לעידכון נוסף שלהם? איך מוציאים גרסה בלי לבדוק לעזאזל....
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בשורה מעניינת בשוק הסמארטפונים מגיעה דווקא מיצרנית סינית אנונימית יחסית בשם Innos. הסמארטפון החדש הוא D6000, וכשמו כן הוא - בעל סוללות עם קיבולת של 6,000 מיליאמפר-שעה לכתבה: http://hwzone.co.il/innos-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%aa-%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-