עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. על פניו נשמע טלפון טוב וראיתי ביוטיוב וידאו 1080 שהוא מפיק וממש איכותי וכל הפיצרים חוץ מזה נראים טוב הדבר היחיד שבגללו אני מתלבט זאת הרזולוציה של המסך 800X480 האם יש חוויה טובה בשימוש? כרגע אני במכשיר שאי אפשר לגלוש איתו בדפי אינטרנט או לראות תכנים כי המסך הוא 320X240 והוא מקליט וידאו באותה רזולוציה ב 15 פריימים ואף פעם לא משתמש כי זה בדיחה והכל מפוקסל תמונות רגילות דווקא סביר וסבבה ה 480 הזה קצת מפחיד אותי כי זה נשמע די נמוך אבל עדיין מספר פיקסלים כולל של הטלפון שלי כרגע הוא 76800 ו 800X480 זה 384000. בכל זאת פי 5 בדיוק פיקסלים למי יש את הדגם הזה והאם מרוצה מגלישה צפייה בתכנים יוטיוב תמונות ובכלל ממה שבדקתי העלתי שזה הטלפון הכי משתלם

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by duk4u,

האוזניה צריכה להיות קלה נוחה והדגש על איכות הסאונד. אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by alex542,

בוקר טוב, רציתי לקבל המלצה לסמארטפון עד 1500 ש"ח . *חשוב שהיה עם אנדרואיד,אם אפשר אז שהסוללה תהיה חזקה כלומר המכשיר יחזיק הרבה זמן. מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות שעולות לי לראש.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by oz25,

אני בדרך לזרוק לקיבינימט את המכשיר הנוכחי שלי(מוטורולה RAZR למי שרוצה לדעת-אל תגעו בו!) וכרגע אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל ששניהם נמצאים בטווח המחירים שלי (עד 2000 ש"ח). מה שחשוב לי בו בעיקר זה שאורך חיי הסוללה תהיה טובה, שה-GPS יתחבר מהר, שהמסך של המכשיר לא יקפא, שהטאצ' יהיה טוב, שיהיו לו אנשים שיודעים לתקן ולעבוד אתו, ושיהיו לו חלקי חילוף.

5. אם אתם כמוני, עוקבים מהשניה הראשונה שיצא S4 ומחכים כבר שיגיעו גרסאותה-32/64GB שלו ותגובות כמו "אבל אפשר להכניס אליו כרטיס הרחבה" לא עושות לכם את זה, תכנסו לכאן: http://www.change.org/petitions/release-the-samsung-galaxy-s4-with-32-and-64-gb-internal-memory ותרשמו

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by רן200,

היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by LIRON5721,

סירטון שמראה את העמידות של הS4 זה גרסה מיוחדת של S4 ?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by Msys,

כמו שהכותרת מצביעה, אני מתלבט האם להוסיף 400 ש"ח ולקנות את המייזו עם המפרט הבהרבה יותר חזק? מה דעתכם? אני בגולן טלקום(אף על פי שאני חושב על לעבור להוט\מפעילה רלוונטית אחרת כמו 012) תודה נוסף להתלבטות גם הנקסוס 4. מאחר ואין לו micro memory card slot הוא מעט פחות קורץ לי. האם מנסיונכם זה מהווה בעיה רצינית או לא? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by iakovl,

אחרי הZTE V970 הקודם לקחתי לבדיקה הפעם את הAMOI N828 מבוסס מרובע ליבות MTK6589 http://goo.gl/bhoV2

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם,כשאני מחבר את הגלאקסי למחשב אני שומע צליל של חיבור USB אבל אני לא רואה את הגלאקסי ככונן נוסף ומקבל הודעה שההתקן USB לא התחבר טוב.למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש ב EBAY טלפונים של סמסונג עד 100 שקל.אני צריך אחד שיהיה גיבוי אם הסמארטפון מתקלקל אבל שגם יהיה בו עברית. מה אני צריך לבדוק ? או בכלל לקנות בארץ ?תודה רבה

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  13. אני מביא מחו"ל חלקים בודדים לאיפון ואני רוצה להגדיל את הקניות שלי, מישהו אולי מכיר יבואן בארץ שמוכר חלקים לאייפון? תודה

• 9 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. Started by eitan111,

שלום לכולם, אפליקציית בי פון של בזק , מבקשת בעת ההתקנה הרשאה לקריאת אנשי קשר, שינוי אנשי קשר ,קריאת יומן שיחות , קריאת הודעות הטקסט שלי . מה הסיבה לחדירה הזו לפרטיות וכן האם אפשר להתקין את האפליקצייה אם לא אתן הרשאות לפעולות הנ"ל. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום,יש לי טאבלט של אסוס דגם 172 - "7 גירסת אנדרואיד 4.1.1 - הבעיה היא שאני לא רואה בגוגל APPS אפליקציות שאני למשל רואה בסמארטפון כמו: לאומי, הארץ ועוד כמה. את האפליקציות אני רואה בגוגל APPS בסמארטפון שהוא גם גירסה 4.1.2. מה עושים ???תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by רן200,

היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by card,

שלום כשאני רואה סרטונים ב-Youtube עבור מכשיר אנדרואיד מדגם מסוים, אז בחלק מהסרטונים כשהם מציגים את תפריט ה-Language, מופיעה שם האפשרות "עברית", ובחלק מהסרטונים לא מופיעה האפשרות עברית... וזה למרות שמדובר באותו מכשיר בדיוק, ואפילו אותה גרסאת מערכת ההפעלה אנדרואיד(4.2.1 במקרה הזה) איך זה יכול להיות? תודה card

18. Started by LazyCat,

מי שלא ידע/שמע, אתמול אפל חשפה את מערכת ההפעלה החדשה שלה iOS7, השינוי הגדול ביותר בתולדות האייפון. נתעלם לרגע מזה שלא ממש היו חשיפה ורעש מהאירוע כמו בפעמים הקודמות (זה מוביל לשאלה, האם אפל מאבדת מהרלוונטיות שלה?). רשימת השינויים בקצרה... שינוי מראה כללי, יתמוך ברקע "חי". toggles (כיבוי והדלקה של BT/WIFI וכו' מבאר ההתראות). מולטיטסקינג (ומעבר בין אפליקציות). AirDrop - שיתוף בין מכשירי אפל השונים (בדומה לפונקציה במכשירי סמסונג). פילטרים ואפקטים למצלמה+צילום פנורמי. Media Player חדש שיכיל בתוכו "רדיו" כמו האפליקציה המוכרת TuneIn למיטב הבנתי. שיתוף של כמה תמונות וכו' בו-זמנית לרשתות חברתיות. אלה בגדול השינויים "הגדולים". http://www.techspot.com/news/52848-ios-7-the-biggest-c…

19. Started by antebin,

למשתמש חדש (היום יש לו מכשיר פשוט), שלא מדבר הרבה, לא גולש הרבה אבל מנווט מעט. צריך GPS, מעדיף גרסת אנדרואיד כמה שיותר חדשה, יש משהו ב-75$, ככה שאני לא אשלם אפילו מע"מ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש קורא ספרים כמו הקינדל - משהו פשוט (לא מכיר מחירים... עד 100$ זה סביר?) אני מעוניין במכשיר שיודע לקרוא גם PDF. אזור ה-7 אינצ', לא רוצה משהו גדול מידי רצוי צבעוני אבל לא חייב ממשק באנגלית מספיק תודה לעוזרים.

• 34 תגובות
    • 6.6k צפיות
  21. Started by ZALMAN1OO,
    • 0 תגובות
    • 374 צפיות
  22. שלום אחרי כמה וכמה בדיקות של טלפונים, אני מתלבט כרגע בין שני דגמים, שההבדל העיקרי בינהם הוא הרזולוציה. גודל המסך בשניהם דיי דומה, בין 4.5" ל-5.0". בדגם אחד הרזולוציה היא 540*960, ובדגם השני הרזולוציה היא 720*1280. אודה לאנשים שיש להם נסיון, אם תוכלו לכתוב יתרונות או חסרונות של שתי האפשרויות.. תודה רבה card

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום הטלפון הנוכחי שלי הוא עם מסך Touch מלא, ויש לו גם מסביב למסגרת הטלפון(בצדדים) מגוון כפתורים להפעלה ישירה של תוכנות שימושיות, כגון: - מצלמה - יומן - ספר טלפונים - מקליט כמו כן הכפתורים ניתנים לתכנות, כך שמי שלמשל לא משתמש ממש ב-Sound Recorder, אבל כן צריך את ה-Calculator למשל הרבה, אז הוא יכול לשנות שהכפתור הנ"ל יפעיל את המחשבון. ברוב הטלפונים היום, אני רואה שיש מעט מאד כפתורים יעודיים כאלה.. האם מישהו מכיר טלפון ש-כן כולל מגוון כפתורים כאלה מסביב? (ורצוי גם שניתנים לשינוי, לפי העדפת המשתמש..) תודה רבה card

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. שלום חבר'ה, פתחתי אפליקציה, אשמח אם תנסו... האפליקציה מאפשרת ביצוע מגוון של פקודות קוליות בעברית, ובהגדרה אישית. ניתן לחייג, לשלוח אסאמס, להשתמש בוייז, לשלוח מייל,לשלוח ווטסאפ, להפעיל אפליקציות, להפעיל שעון מעורר ועוד... הכל ע"י דיבור, ללא לחיצות כפתור מיותרות. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.HC.hebrewcommands

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מחפש תוכנה להקלטת שיחות הטלפון שלי במוטורולה דיפיי פלוס. התקנתי כבר הרבה תוכנות ואף אחת לא עובדת. יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים