גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לקנות נגן חדש. אני רוצה זיכרון בנפח 8GB. חשוב לי רק המוזיקה - לא סרטים, לא תמונות ולא שאר השטויות שיש בנגנים. איזה מהשניים הכתובים בכותרת נותנים סאונד יותר טוב? או שאולי כדאי להשקיע עוד מאה שקל ולקחת את ה-iAudio i7 (שקורא גם FLAC, וזה יתרון לא קטן...)? אם יש לכם עוד הצעות בתקציב הזה - בסביבות ה-400 שקל, הן יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים! ;D נ.ב. גם זמן סוללה משחק תפקיד חשוב, כמובן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שסוף סוף מכרתי את הZVM שלי אני רוצה להתקדם לנגן PMP אבל יש לי כמה בעיות עם הנגנים שיש היום: iRiver P10 - ממש חדש ובגלל זה הוא עוד לא הגיע לארץ ואפילו לא לארה"ב, הבעיה היא שצריך יהיה לחכות לו ואז אולי להתבאס שהמחיר גבוה מדי (אני לא יוציא עליו יותר מ2500) iAudio A3 - אין נרתיק באריזה ואין איפה לקנות נרתיק ואני לא מחזיק נגן בלי נרתיק, זמן סוללה ממש גרוע iAudio Q5 - מסך גדול = נגן גדול, עוד לא הגיע לארץ וגם פה יכולה להיווצר בעיה של ציפיה ואז המחיר יהיה גבוה מדי או שהוא בכלל לא יגיע לפה Archos 605 WIFI - מזכיר את הiPod כי כל תוספת צריך לקנות לחוד ותמיכה בפורמטים צריך לקנות מהאתר של החברה וכל מיני דברים מציקים כאלה מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש חיה כזו? במחיר נמוך ככל האפשר, וזה לא משנה אם זה מכשיר סלולארי. העיקר מכשיר כלשהו המאגד את התכונות הללו.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
השדרוג צפוי להגיע בין דצמבר וינואר. אין תגובה רשמית כרגע מהחברה לאשר את זה, אבל אם זה יקרה זה יהפוך אותה לאחת מהיצרניות הראשנות להציג עדכון לנוגט, לצד סוני וסמסונג. למקור ורשימת המכשירים שצפויים לקבל את העדכון: http://en.yibada.com/articles/165553/20161007/xiaomi-android-7-0-nougat-update-arriving-soon-for-xiaomi-mi-5s-mi-5s-plus-mi-5-redmi-note-3-4-redmi-3-3s-3a-redmi-pro-mi-max-and-more.htm
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי עברו שנה ו4 חודשים מאז שקניתי את הגלקסי3 והסוללה מתחילה להיגמר די מהר. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות סוללה חלופית מקורית של סמסונג? גיגלתי ולא מצאתי.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במסך הנעילה השעה שמוצגת, שעה אחת פחות מהשעה שמופיעה במסך הבית שהיא השעה הנכונה. ניסיתי בכול ההגדרות ולא הצלחתי לפתור את הבעייה. אשמח לקבל הצעה לפתרון הבעייה בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להזמין מהאינטרנט סוללה מקורית אבל נראה לי שיש מלא זיופים. למישהו יש קישור מתאים? בארץ המחיר לא יורד מ90 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחותי מחפשת טאבלט שאפשר להשתמש בו כמחברת - כלומר - יש לו עט שאפשר לכתוב איתו. חשוב שהטאבלט יגיב טוב לכתיבה, מסך 10" ושהסוללה תהיה חזקה. מה הייתם מציעים בתקציב סביבות 1500 ש"ח? שמעתי על Samsung Galaxy Note 10.1 toshiba encore 2 write dell venu pro 11 core m אבל הם יחסית ישנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות (כנראה רק השבוע) לקנות את הראזר (דרך מישהו באורנ'ג) חדש , ב1700 (אחריות חיון לשנה) ראיתי אותו היום אצל חבר נראה נחמד ביותר !!! בדקתי קצת באינטרנט השוואה ל GS2 (ברשותי GS1) ואין ממש הבדל רציני בינהם השאלה העיקרית שלי אילו הדברים שלא הצלחתי לברר איך הבטריה בייחס לGS2 בפועל (על הנייר זה לא מדד ...) ? איך ה GPS ? כי בגלקסי 2 הוא יותר ממצויין ! ואיך איכות המצלמה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טאבלט 7". בהתחלה הייתי די סגור על ה nexus 7 החדש, אבל חשבתי לבדוק אולי יש אלטרנטיבות ברמה שלו עם חריץ הרחבה שגם מקבלים עדכונים בצורה שוטפת? בנוסף רציתי לשאול אם טאבלטי חלונות 7" מבוססי windows 8.1 (לא RT) כבר הגיעו לארץ, ואם כן, האם יש דגם מומלץ? תודה רבה. עריכה: עכשיו ראיתי שאולי זה לא הפורום המתאים (כי יש פורום התייעצות לפני קנייה) מצד שני, רוב ההודעות פה הן "מחפש טאבלט" אז מקווה שלא חרגתי מגבולות הפורום הזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקנות טאבלט מתנה לחברה שלי. כרגע יש לה מחשב נייד קומפקטי למדי, אבל הוא עדיין לא הכי נוח בשביל סתם לקרוא דברים או לגלוש באינטרנט (במיוחד במיטה), ככה שטאבלט 10 אינץ' יהיה נחמד (7 אינץ' כנראה קטן מדי). ראיתי פה ובמקומות אחרים המלצות על ה-Asus ME301T. מה דעתכם עליו? יש מכשירים שבכלל מתחרים בו ברמת המחירים הזו? לפי מה שראיתי המכשירים היחידים שיותר טובים הם כבר קפיצה משמעותית במחיר (700 ש"ח יותר ומעלה). האם ההבדל בין הרזולוציה שלו לרזולוציית full hd ומעלה מורגשת? (במחשב הנוכחי שלה יש מסך 13 אינץ' ברזולוציה 1366x768 ככה שזה בכל מקרה לא הרעה בתנאים מבחינתה) אני לא מחפש להזמין טאבלט מחו"ל (לא רוצה להתעסק עם משלוח ואחריות, היחיד שאולי הייתי מוכן להזמין זה ה-Nexus 10)…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא שעלה ביני לבין עמיתי לעבודה, "מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת מכשירים אחרים עם מפרט דומה?" דוגמאות למכשירים נוספים בעלי אותו המפרט : Samsung Wave Samsung Galaxy S HTC Nexus 1 HTC Desire
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בפלאפון סיני-קוראני, אני יודע שמה שבא משם מגיע עם עם חותם מלוכלך מאוד של איכות גרועה, אבל ע"פ הפרטים שלו הוא נשמע מעולה: מתומחר ב-1400 ש"ח (360$ בחו"ל, חשבון פשוט) -מסך 16 מ' צבעים 3.2 אינץ' -מגיע עם 2 סוללות -Talking time : 100-150 minutes -Standby time : 100-450 hours -MP4, MP3, WMV, AVI, MIDI, WAV, MPEG4 תומך בכל הפורמטים עם 64 פולי -מצלמה 2.0 מ.פ (כמו באייפון המקורי) -WIFI, GPRS, BLUETOOTH, INFRA-RED והכי הכי חשוב, WINDOWS MOBILE 6 (זאת הסיבה העיקרית שאני מעוניין לקנות אותו) אה כן ואפשר להתקשר דרכו לאנשים ;D מה אתם אומרים? באיזו רשת אני יכול להשתמש בו? (הוא מתאים לישראל, 1800MHZ) עוד שאלה זה האם אני צריך לשלם מיסים אם אני מזמין מאתר מחו"ל?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה למגן מסך ונרתיק בשביל ה-D2+, חיפשתי בחנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק נרתיק שמוכרים בבאג ב-99 ש"ח שלדעתי לא שווה את הכסף הזה, מגן מסך בכלל לא מצאתי לשום מקום. תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי IPOD VIDEO ואני רוצה לחבר אותו למחשב של חבר שלי להתקין את התוכנה המעצבנת שיוצרת תיקיות לפי אלבומים וזמרים וכל הסיבוכים האלה אני רוצה ליצור תיקיה אחד רגילה ולשים בתוכה איזה 100 שירים באותה תיקיה. מה אני צריך לקחת איתי לחבר שלי כשאני הולך לעשות את זה? מספיק לקחת את הכבל USB ולהעתיק לIPOD כשהוא משמש בתור STORAGE DRIVE, ואם כן אז לאיזה תיקיה צריך להעתיק את השירים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, טייפ מנהלים נורמאלי עולה כ 350 ש"ח, כך גם נגן MP3 ממוצע שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים. שאלתי, מה העדיפות של טייפ מנהלים על נגן שיכול לשמש גם כטייפ מנהלים? טייפ מנהלים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=16110 נגן MP3: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=372573
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא, יש למישהו מושג אם זה מטען כזה? הוא 2.1 אמפר אך לא רשום אם תומך QC 2.0 http://www.tronic.co.il/9802-g4 אם לא, אשמח להצעות אחרות, ושיתאים לסמארטפון הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אפל נכנסה לשוק הפאבלטים עם האייפון 6 פלוס, ובכתבה זאת אנחנו בודקים נגד מה היא צריכה להתמודד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%a8%d7%91-%d7%94%d7%a2%d7%a0%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%a2%d7%95%d7%9e%d7%93-%d7%9e%d7%95%d7%9c-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מצלמה של canon דגם powershot1000 היא דורשת 2 סוללות AA. אז היה לי מטען סוללות של GP powerbank 2700 וזה היה סבבה במשך 3 שנים. לאחרונה הוא לא היה אמין, ועכשיו כבר לא מוכן להטעין - מהבהב כשאני שם בו בטריות... השאלה אם הבעייה במטען או בסוללות (כי זה לא עובד עם עבור סוללות אחרות שיש לי של GP2000 אז נראה שהבעייה במטען) בהנחה ועליי באמת לקנות מטען חדש - אשמח להמלצה כך שהסוללות תהיינה חזקות, ואוכל לצלם כל היום ללא חשש (אין לי בעייה להטעין כל לילה את 4 הסוללות, אבל שזה יטעין טוב..) אשמח להמלצתכם לדגם מסויים. יש כאלה שתומכים גם ב-AAA על הדרך, אז למה לא.. תקציב : עד 150 וגם זה כבר הרבה... האם להתרחק מ-GP? שמעתי ש-GP-Recyko טוב? או ש- sanyo eneloop לוקחים את כולם? אשמח …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנ"ל http://www.ebay.com/itm/NEW-Authentic-Otterbox-LG-G2-G-2-Commuter-Case-Black-at-t-T-Mobile-Sprint-/141253359153?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item20e35b3631 http://www.ebay.com/itm/Authentic-Case-Mate-Tough-Case-Dual-Layer-Maximum-Protection-in-Black-for-LG-G2-/321387531508?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4ad4308cf4 מה לדעתכם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המכשירים האלה הצרכים שלי הם בעיקר שיהיה נוח לנהל ולשמוע מוזיקה שיהיה מקום אכסון וכמה שפחות בעיות טכניות והתעסקויות טכניות עם הכשיר אני הבנתי ששניהם מכשירים טובים אבל הגלקסי יותר זול אם יש סמארטפון אחר שאתם ממליצים בתקציב שלו אז אני אשמח לשמוע (פתוח להצעות) אני כנראה אקנה את הסמארטפון מאורנג הגקלסי עולה שם 90 שקל לחודש והאייפון 4 120 לחודש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, האם מישהו מכיר דרך לחבר מצלמה חיצונית לאנדרואיד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-