עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן, לאחר שבוע מתסכל ביותר עם הלוליפופ ( המוטו g משתגע וקורס על בסיס יומי), אני רוצה להחזיר אותו לגרסת האנדרואיד הקודמת. יש למישהו מדריך פשוט לעניין? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. אתמול בלילה ניסיתי להשתמש בתוכנה PLAN B התקנתי אותה בערך בחצות ועכשיו אני רואה שב 2:40 בלילה שלח לי לאימייל את המיקום של הנייד מספר פעמים זה באמת המקום שהייתי בו אבל זה רחוב פתוח יכול להיות שהנייד מתגלגל ברחוב? אין לי 3G רק WIFI ניסיתי לאתר אותו שוב בנתיים לא שלח מיקום נוסף אף אחד לא עונה בחיוג למספר לא נראה לי זה בידיים של גנב האם סלקום יכולים לעזור ולהגיד לי בול איפה הנייד אולי להפעיל משהו מרחוק אצלהם או להפעיל 3G מרחוק אם זה בכלל אפשרי אולי יש איזו תוכנה שמצלמת תמונה מהנייד ושולחת אותו למייל כמו שעשה למיקום לפחות זה אולי יתן לי איזה רמז האם הנייד בתוך מבנה או תחת כיפת השמיים או משהו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכם, עברתי למכשיר החדש LG G4 מאייפון 5 ולאט ולאט אני מתחיל להתרגל להשתמש בו. יש לי כמה אפליקציות שרכשתי אותם בAPPSTORE כשהיה לי אייפון 5 ואני רוצה להעביר את חלק מאפליקציות ששילמתי עבורן (כמו מילון ספיר, מקלדת עברית מנוקדת) ומילון באנגלית. כאשר אני מחבר את אייפון למחשב אני רואה את כל היישומים בITUNES , אבל יודע כיצד לעשות העברה של יישומים למכשיר אחר. עכשיו האייפון 5 ללא WIFI אבל כאשר דרך בלוטוס' אפשר גם בד"כ להעביר אפליקציות או הנחתי ותקנו אותי אם אני טועה שמכשיר LG G4 עם מערכת הפעלה Android - כיצד עושים של אפליקציות ששילמתי עבורם. למרות שאני אנסה דרך Google Play לחפש את האפליקציות שבתשלום, אבל אני גם דרך Google Play גם דרך התשלום. האפליקציה החינמית לסנכרון בין I…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני לא רוצה סמארטפון (ואם כבר סמארטפון, אז Android) בגלל הסוללה שלא תחזיק הרבה זמן, אין לי כוח להסתובב עם מטען. יומיים בלי טעינה עם קצת שיחות, כמו הטלפון שלי עכשיו (Sony Ericsson R306), רמקול טוב למוזיקה, זיכרון פנימי למוזיקה... יש טלפון כזה בטווח מחיר של כמה מאות שקלים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by overload,

אהלן קניתי לפני כמה חודשים אנדרואיד סיני STAR 001, עלה לי 750 בזמנו, מכשיר סבבה מבחינת ביצועים אבל איכות ההרכבה היתה נוראית, החור בפנל בחיבור של האוזניות היה קטן מדי ועשה בעיות חיבור, המכשיר לא היה אטום לאבק והמסך התמלא אבק אחרי חודש (אני עובד בנגרות ושיפוצים). עכשיו ראיתי את המכשיר הזה של LENOVO (שמדורג באתר כ IP67 - עמידות באבק ובמים עד מטר עומק) : http://etotalk.com/lenovo-a660-gorilla-ip67-water-proof-scratchresistant-3g-dual-sim-android-40-ics-dual-core-1ghz-40-gps-wifi_p3244.html?page=2&number_of_uploads=0 מישהו שמע על המוצר? זה באמת LENOVO? כי אין שום עמוד רשמי של LENOVO שמוכן לקחת עליו קרדיט. ובגדול מה נראה לכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... יש לי אפשרות לקבל בקרוב את ה-N95 8G ורציתי לדעת איך הוא מתמודד עם המכשירים היותר חדשים בסדרה, בפרט ה-N85... הוא נחשב מיושן ביחס אליהם או שהוא עדיין מספק את הסחורה? שווה לחכות עד שה-N85 יגיע לסלקום או שההבדלים לא מהותיים? תודה אנשים...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי, ניסיתי ליצור חיבור למסד נתונים עם שאילתות SQL על מנת להציג את כל תוכנו (טבלה 1) לתוך TextView אחד. עשיתי שיטה כזו: public String Blip(){ String result = ""; String[] colums = new String[]{KEY_ID,KEY_CONTENT,KEY_HOTNESS}; Cursor c = sqLiteDatabase.query(MYDATABASE_TABLE, colums, null, null, null, null, null); int iRow = c.getColumnIndex(KEY_ID); int iName = c.getColumnIndex(KEY_CONTENT); int iHotness = c.getColumnIndex(KEY_HOTNESS); for(c.moveToFirst(); !c.isAfterLast(); c.moveToNext()){ result = result + c.getString(iRow) + " " + c.getString(iName) + " " + c.getString(iHotness) + "\n"; } return result; } שמחזירה מחרוזת לכאן: mySQLite…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by omz,

שלום רב לחברי הפורום, מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 הכי איכותי שאפשר בסכום עד 1400 שח. כיום יש לי נגן HD400 8GB של חברת MPIO כשנתיים ומאוד מרוצה ממנו. חשוב לי איכות שמיעה ומסך איכותי לוידאו תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by dids22,

שלום, ביום שישי האחרון קניתי לאבא שלי מכשיר xiaomi redmi 4. כנראה שאחת מהאפליקציות המותקנות (ולא ניתנת להסרה), מציגה כל כמה זמן פרסומת במסך. יותר מזה, אחרי כל הדלקת מסך, לא ניתן להשתמש בפלאפון עד שלא לוחצים על הכפתור ">", ואז רואים על המסך כאלו חלון שקוף נסגר. אני אציין, כי לפני חודש רכשתי מכשיר זהה נוסף מאותה החנות ושם אין את הבעיות האלה. אשמח לקבל הצעות מה לעשות בעניין זה, האם לחנות יש אחריות כלשהי במקרה כזה? למי עליי לפנות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה היתרונות של הפריצה ומה החסרונות? זה מה שמכונה "DOWNGRADE"? זה יגרום לפי אס פי לקרוא משחקים מהכרטיס זיכרון בצורת image?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by psybrain,

מה יותר יפה לדעתכם אני מעוניין לקנות ומתלבט

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ohad25,

שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד, וברצוני לדעת איך מורידים אפליקציות, משחקים וכו' בחינם מהמחשב בלי שום קשר למרקט?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. חג שמח חברה, אבקש את עזרת המנוסים. אנו מתעסקים בייעוץ פיננסי בבית הלקוח. תגידו לי האם אפשרי, חשוב שיהיה טאבלט (עם הפלצנות שלו) דרישות שלנו מהטאבלט: - יכולת גישה ל-CLOUD באמצעות דפדפן אינטרנט (בדקתי, עובד בדפדפן ספארי ל-PC) - גישה בסלולר או WIFI במהירות וזריזות - פתיחת קובץ אקסל/וורד - יכולת הכנסת נתונים בשדות בקובץ אקסל ועיבוד נוסחאות (לא חדשות, אלא כאלה שישנם כבר) - יכולת יצוא ל-PDF של גיליון 1 מרכז+שיגור מיידי במייל של ה-PDF - לא מעוניינים להמתין מעל 2 שניות לביצוע משימה - סקסיות החלטת רכישה לביצוע בשבוע-שבועיים הקרובים מחיר מהווה שיקול- עלות מול תועלת, נראה לי תקציב של 3-4K נא להציע מס אלטרנטיבות תודה מראש לחולקים מניסיונם האישי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by batmanop,

אני צריך טלפון טוב בתקציב עד 1500 ש"ח אם יש טלפון ב100 200 יותר אפשר לחרוג אם צריך אם הנכם יכולים לעזור אז תמליצו לי תודה,

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by avihai007,

שלום, ברשותי מכשיר Archos 705 שנפל על הרצפה וכרגע כשהמכשיר נדלק רואים על חצי מסך פסים וחצי מסך נשאר לבן. לקחתי את המכשיר ל-PDA STORE ונאמר לי שם שאין להם חלקים למכשיר כזה, ולכן אפילו לא לקחו אותו לבדיקה. התקשרתי ל"הבולשת" שהיו יבואני ארכוס בעבר, נאמר לי על ידם שכרגע יבואן ארכוס הם באג וניתן לתקן אותו שם, התקשרתי לבאג והם אומרים שהם לא מתקנים מכשיר שלא נקנה אצלם וחייבים להציג קבלת קנייה. מישהו מכיר\יודע על מעבדה שניתן לתקן בא את המכשיר הנ"ל. עדיף באזור ירושלים אולם גם באיזור ת"א ואפילו בדרום זה יהיה בסדר. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות כיסוי שיאריך את זמן הסוללה של אייפון 4. אילו פרמטרים חשובים? ראיתי שבכל מקום מציינים כמה אמפר. למה זה חשוב? זאת מתנה ועוד לא נסגרתי בדיוק על המחיר אז תמליצו בבקשה על הטוב ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by roey1,

שלום , אצלנו בחברה מתחילים שדרוגים של הטלפונים לכולם. האפשרויות הם : Sont Ericsson Ray Sony Ericsson ARC Samsung Galaxy W Motorola Droid Razr BlackBerry Bold 9900 Sony Xperia S כל אלה מגיעים לי בחינם , ובנוסף יש לי אפשרות לשדרג לשלושה הבאים : Iphone 4S 16GB ב-840 ש"ח Samsung Galaxy 3 ב- 1080ש"ח HTC שלא רשמו מה הדגם שלו ב- 1400 ש"ח. בעצם השדרוג אני גם קונה את הטלפון הזה אליי פרטי שכן במכשירים שבחינם אין הם הולכים אליי פרטי אם וכאשר לא אמשיך לעבוד שם. מה אומרים? האם יש מכשיר מהראשונים ששווה משהו? אייפון? גלקסי? האייפון אני מכיר אותו אחלה מכשיר , את הגלקסי לא יצא לי להכיר . תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הוכחה אפשרית נוספת לכך שהעתיד של החברה הקנדית הוא במערכת ההפעלה של גוגל צץ ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/העתיד-המבטיח-צפו-ב-blackberry-passport-מריץ-מערכת-אנדר/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ortori,

שלום, אני רוצה לקנות את הטבלט NEXUS 7 החדש ושמעתי שאפשר לייבא אותו ביבוא אישי וקראתי על האתר BUY2USA נכנסתי לשם וראיתי ששם הוא זול מאוד: http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=10041 אבל כמו כל אחד נורמלי שרואה מחיר כזה התחלתי לחשוד.. מה אתם חושבים על זה? זה אתר בטוח? האם המחיר הזה כולל מכס וכל מס אפשרי? האם כדאי לי ללכת על זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yuriel,

המלצה לפריצה טובה rom חדש+הוראות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. כוכבי ה-WWE הופכים לאלים ומפלצות, The Witcher נוחת במכשיר החכם שלכם ומשחק שנותן לכם לשנות את פני ההיסטוריה של ימי הביניים - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-4/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אשמח אם אוכל לקבל יתרונות וחסרונות של המוצרים Cowon D2 , Iriver e100 - מבחינת גודל כללי, גודל מסך, איכות וידאו, איכות שמיעה (כולל רמקולים), ממשק, חיי סוללה, מחיר וכל נושא אחר שתוכלו להשוות מבין השניים. אני מעוניין באחד הנגנים, התכוונתי לקנות את ה-D2 כשמישהו אמר לי שכדאי לי לבדוק גם את e100, כוונתי היא לקנות אחד מהם בזמן הקרוב, בנפח של 16GB, אני יודע ש-D2 עולה 1000 ש"ח (בנפח הנ"ל), יש לו מסך נגיעה, רמקולים איכותיים, ומסך גדול ואיכותי. (ההעדפות שלי הם למסך גדול, רמקולים טובים ולחיי סוללה ארוכים ככל הניתן - השימוש שלי יהיה בעיקר לוידאו, אבל גם חשוב לי שהוא יהיה נגן MP3 טוב עם ממשק נוח...) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא! כל דעה תתקבל בברכה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ycltdycltd,

האם כל Xperia X8 תומך גם בתדרים של סלקום גם של אורנג' וגם של פלאפון או שזה שהרשתות האלה (850,900,1800) כתובות במפרט שלו אומר שיש גירסאות שונות עם כל אחת מהרשתות. במילים אחרות אם אני ברשת פלאפון כל X8 שאני קונה יתאים או שאני צריך לבדוק ספציפית אם יש לו UMTS 850 ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. היי, אני חושב על רכישה של גלקסי S3 כשיגיע לארץ, ואני מאמין שהמחיר שלו בהתחלה יהיה בערך כמו המחיר של ה-S2 כשהגיע לארץ. מישהו זוכר בכמה בערך ה-S2 תומחר בחנויות הזולות, ותוך כמה זמן הוא היה זמין ברשתות הסלולריות (זה חשוב לי לגבי החזר מהחברה, אני לא מתכוון לקנות אצלם) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Tanya,

הי. יש לי NOKIA N95 8GB יש לי אוסף סרטוני Happy Tree Friends אני רוצה להכניס את הסרטונים לפלאפון. הבנתי שפלאפון קורא קבצי 3GP... אבל קראתי שניתן להתקין לפלאפון תוכנת סרטים כלשהי ... ואז להמיר את הסרטונים שאני רוצה, להכניס לפלאפון והמכשיר יקרא את הסרטונים+ יתן איכות תמונה טובה יותר. האם זה נכון? מהיא התוכנה? ואם זה לא נכון, יש איזו תוכנה טובה שהופכת סרטונים ל-3gp+ שומרת על איכות התמונה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים