עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מעוניינים במכונה ניידת צנועה וזולה במיוחד לגלישה ברשת? יוצריו של המיקרו-מחשב Pine64 מבטיחים לספק לכם צמד הצעות אשר ישאירו עודף מ-100 דולר לכתבה

2. מכירים את Maze? גם אנחנו לא - אבל המוצר הראשון שלה מכוון לצלול אל המים העמוקים על ידי חיקוי של ה-Mi Mix המדליק לכתבה

3. מה המצב חברים? מפתע אותי ההצעה שלהם, אני אם היד על העכבר, אבל דבר אחד עוצר אותי, או שני דברים, לא ברור מה מהירות הגלישה, והאם יש אתר מנויים? או שהכל מתנהל דרך חברת פלאפון? המחיר מעולה, בהתחשב שגם מקבלים זיכוי של 120 שקל, לקניות באתר, ואני באמת תכננתי לקנות שם משהו, ליתר דיוק dok של sandisk, בגלל ה5 שנות אחריות, ומחפש אחד גדול לעבודה שלי.

• 4 תגובות
    • 7.8k צפיות
  4. Started by gadget man,

הי חברים הייתי שמח לשתף אותכם בסקירה חדשה שהעלתי על הסמסונג גלקסי אס 7 החדש שיצא לא מזמן.. אני עדיין בתחילת דרכי בנושא הסקירות ( משהו שהוא לא פשוט לעשיה כמו שהוא נראה), אז אנא היו סבלניים אתי מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום ומקווה שתהנו מהסקירה :

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

שלום. תגידו לי שאני שם את האוזניית בלוטו'פ יש סיכוי לעלייה בקרינה או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by yonatan1811,

שלום לחברי הפורום, דבר ראשון יפה לראות פורום פעיל ומקצועי כמו זה, רציתי להציע לכלל המפתחים כאן(מתחילים ומתקדמים) את השירותים שלי. מה אני מציע בעצם? אני מציע לכל מפתח בדיקות לאפליקציה שלו-ומה הבלעדיות שלי? כל מכשיר סלולרי,כמעט בכל קונפיגורציה,ומסביב לגלובוס: ז"א שאם את/ה רוצה לבדוק אם האפליקציה עובדת על LG G3 שנמצא כרגע בגרמניה,אתה יכול לעשות את זה. (וכמובן שניתן לבדוק גם לגבי מכשירים שנמצאים כאן בארץ כולל אייפון 6 ו 6+) העלויות הן מהנמוכות ביותר,וכלל הבדיקות מתועדות ברמה הגבוהה ביותר. בשורה התחתונה תוכלו לוודא שהאפליקציה שלכם עובדת בצורה הטובה ביותר על מגוון מכשירים,מערכות הפעלה,מפעילים,ארצות וכד', ובכך להוציא אפליקציה מקצועית ביותר עם מינימום תקלות וכשלים. תכולת …

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. שלום לכולם,יש ברשותי מכשיר 6280 ואני רוצה לרכוש עוד אחד מסוג 6288 איך הוא ומה השוני בינו לבין ה6280 והאם השוני מצדיק מעבר או לא??כי לפי דעתי כן. ועוד חוות דעת שאני צריך שתתנו לי היא על N73 שאומרים שהוא מעולה ורציתי לראות האם הבאגים עד כדי כך מפריעים או שיש כבר עידכוני תוכנה מסיביים שהעבירו אותו..תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by dani44,

חברה אני כל כמה ימים עושה סיבוב במרקט ומחפש אפליקציות,ראיתי שיש שם כמה דברים מעניינים רק אני לא כ"כ מבין איך משתמשים כי אני לא חזק בכל העסק הזה. אשמח לשמוע על האפליקציות שלכם שיצא לכם להתקין. מקווה שהשירשור יתעדכן כל כמה זמן על מנת שכולם יוכלו להנות. תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  9. שלום ברשותי נגן PIXXEL I PIX 1GB ומאחרי ששדרגתי לו את התוכנה לפי ההוראות שיש באתר שלהם לשדרוג שיש באתר שלהם הנגן פשוט לא נדלק ולא מזוהה ע"י המחשב. אשמח לתשובה ועזרה בהקדם האפשרי =] הנגן שיש לי: http://karat.pionet.com/default.asp?catid={8748F2DC-8EBE-412E-AFCF-9DF37F837D78}&details_type=1&itemid={5E7EEF2C-759D-4817-B46C-D7A18B471961} פה נמצא העידכון וההוראות: http://karat.pionet.com/?catid={BAC8552A-B4F8-4B2A-84F3-40ABFC64CB1F}

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  10. Started by razoli,

ימים אחדים אני תוהה למה אין משחקים קטנים לסנסה כמו ל איפודים הרצתי על זה חיפוש ב גוגל והתוצאות דלות: http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=3524&page=3 דף מידע על זה.....(תמונות לקראת סוף הדף) בדף הוא מישהוא הצליח להפעיל DOOM ולא הבנתי איך, אם משהוא הבין יוכל להסביר איך עושים זאת??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ORLY9992,

מה עדיףיותר

12. Started by .nimiking.,

יש למכשיר הזה מטען שמתחבר לחשמל? אם כן, איפה אפשר להשיג?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! הזמנתי את המכשיר מוטורולה DEFY סוף סוף! אין לי מושג בכל מערכות באנדרואיד למיניהן, יש למישהו הסברים / מדריכים לפריצות / התקנות וכ'ו? אשמח לשמוע!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Chymes,

בפעם הראשונה U2 התפגר ללא שום סיבה במסגרת האחריות. הנגן הוחלף בחדש בבאג ללא בעיות. בפעם השנייה U2 התפגר מספר ימים אחרי ההחלפה בגלל עדכון דפוק מבית iAudio. פעם נוספת הוחלף. היום U2 התפגר בפעם השלישית, שנה אחרי ההחלפה השנייה, ללא שום סיבה. על הנגן אין שריטה. אף פעם לא היפלתי אותו, תמיד ניתקתי אותו בצורה תקינה מהמחשב והשתמשתי בו בקושי בשמירות ובטיול עם הכלב. זו הפעם האחרונה שאני רוכש מוצר מבית iAudio. זהו, נגמר. מהיום רק iriver. לפחות המוצרים שלהם מחזיקים מעמד תקופה מסויימת.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by galz,

אני צריך המלצה על מכשיר כמה שיותר זול אבל שמבחינת טלפון יהיה איכותי. מה זאת אומרת? לא אכפת לי אמפי3, מצלמה, GPS, הכנת קפה, וכל החרטא שמסביב. פשוט שבתור טלפון הוא יהיה איכותי וכמה שיותר "pocketable". חשוב לי שהצלצול שלו יהיה כמה שיותר חזק, ושהקול ששומעים (בזמן שיחה) יהיה גם כן חזק. תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by RonCohen,

אני מנסה להפעיל את הGameboid זה לא פועל אני מכניס את הBIOS ואז בוחר את הרום זה עושה מסך שחור כמה שניות ואז חוזר לבחירת הרום לא משנה אם איזה משחק Galaxy S1 Darky 10.3

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  17. אהלן!!! אני מתחבט עם הפלאפונים הסיניים בגלל המעבד MTK שיש להם שהבנתי שרב הסוגים פשוט אינם מתחברים במהירות לGPS ועל כן אני ממש מתבאס חוץ מזה, הם נראים על פניו פצצה !! כיום יש לי Samsung Galaxy 2 - חייה רעה של טלפון שירת אותי מזה 4 שנים ורק בשנה האחרונה התחיל לגמגם ולאחר כ500 הפלות אני יכול להגיד בוודאות שהצלחתי לסדוק לו את המסך הקדמי!! אחלן של טלפון! עם זאת הגיע הזמן להשתדרג. במידה וישנם דגמים טובים של הMTK כי שמעתי ממישהו שיש לו את הMeizu MX4 והוא אומר שהGPS ננעל באופן תקין רק מה, יש לו 2GB זיכרון ולטווח הארוך משהו בתוכי אומר שזה לא יספיק. לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה אחוקים! שימו לב להלן הדרישות האקוטיות שלי ממכשיר: מצלמה טובה.. ברמות של הMX4 ומעלה. בטריי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי, יש לי כמה רמקולים בבלוטות' שאני מעוניין לחבר במקביל לטלפון אחד ואני רוצה שהם ינגנו ביחד (וככה לפזר כמה בחלל לווליום אחיד) אני מניח שזה לא אפשרי באייפון, אז איך עושים את זה באנדרואיד והאם זה דורש רוט? תודה

19. Started by BioTech,

שלום חברים, אני כרגע מתלבט בין לקנות גלקסי אס 1 או גלקסי אס פלוס אל תמליצו לי לי על מכשירים אחרים כי מבחינת מחיר והכל זה מה שהחלטתי עליו אני מתכוון לקנות דרך איזשהי חנות שיש בזאפ המחיר הוא די דומה והבנתי שבגלקסי אס פלוס יש מעבד יותר מהיר (1.4) השאלה שלי היא בקשר לעברית ... המכשירים הללו מגיעים עם עברית חלקית הבנתי שסאני שהיא היבואנית של סמסונג בארץ היא היחידה שיכולה להתקין עברית מלאה. יש דרך להתקין עברית מלאה (אני שואל על שני המכשירים) כלומר שהמקלדת תהיה בעברית וההודעות? אני לא רוצה להגיע למצב שקניתי מכשיר ואין לי עברית בו כך שאודה לכם רק על תגובות אם אתם בטוחים בעניין אם יש אפשרות להתקין עברית מלאה עם גרסא יציבה (בלי באגים וכו') על הגלקסי אס פלוס אני אקח…

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  20. Started by mc_elad,

אני רוצה לקנות סטרימר מתנה והמטרה העיקרית שלו תהיה לצפות בסרטים ב KODI .. אני לא מבין בסטרימרים .. השמח לקרוא את המלצותיכם #הטלויזיה היא FHD ואין מערכת קולנוע (כלומר יש רק טלוויזיה בלי רמקולים וכו..)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by alergic,

אני צריך נגן שיתמוך תמיכה בעיברית רצוי ברוסית ואנגלית כמובן.. זאת אומרת ששמות של שירים יוכתבו בשפות שלהם.. 2 GB מנגן וידאו ועדיף שתהיה סוללה נטענת מובנית ואפשרות להטענה דרך המחשב.. זה הדרישות מצאו משהו לא יקר...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. קודם כל אציין שזאת בחירה גרועה שלי הנגן לא שווה ת550 שקל. עשיתי עדכון לנגן אם זה משנה.. אני משתמש באוזניות המקוריות. אוזניות אחרות ישנו בהרבה תעוצמה? מה המחיר שלהם בערך?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by liav12,

היי, התקנתי וינדוס 7, אך הפלאפון לא מסתנכרן לי עם הוינדוס והוינדוס פשוט אומר לי שהמכשיר Unplagged. הדרייברים הותקנו דרך הדיסק המקורי של ה HD, הסתיים בהצלחה אך עדיין לא מתעדכן (גם הפעלה מחדש לא עזרה) יש לכך פיתרון? מישהו יכול לעזור? תודה רבה. עריכה: טוב, באמצע כתיבת ההודעה פתאום הוינדוס נזכר להודיע לי שהוא הצליח לסנכרן את המכשיר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kletsman,

ONEPLUS TWO 4GB 4G Phablet - BLACK 390 דולר לפני מיסים ומשלוח אתם חושבים שזה הדבר האמיתי? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218003.html?wid=3

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by victor17,

אני רוצה ליקנות נגן חדש וראיתי את הנגן ואני רוצה לדעת עם הוא שווה את הכסף ..!! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.