עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קבלתי לפני מספר ימים את המכשיר אבל לאחר שימוש קצר איתו יש לי קצת בעיות 1) בעיות עם הרמקול הוא נורא חלש כמעט ולא שומעים שיחות נכנסות(התקנתי אפליקצית volume+ בשביל להעלות את רמת הווליום זה עזר טיפה אבל עדיין הרמקול חלש למדי) 2) בעיות בשיחה איתו עם אנשים במקומות רועשים (אוטובוס) אצלי למשל בפלאפון הישן SE C510 היו שומעים הרבה יותר טוב 3) בעיות של סיבוב של המסך ממצב מאונך למאוזן ולהפך בכתיבת הודעה (לוקח לו מספר שניות ) בעוד שמכשירים ישנים הרבה יותר כמו הדייזר לוקח להם פחות משנייה לשנות את המצב של הפלאפון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שבת שלום.. מחפש המלצות לאפליקציות שימושיות לנוקיה E71 עד כמה מצאתי דפדפן חמוד opera mobile ואת fring לצאטט אשמח לקבל הצעות לאפליקציות נוספות / הפנייה לפורומים טובים.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by MalGano,

שלום לכולם, אז לפני שאני פונה לתמיכה שלהם בצ'אט (שפעם אחרונה המתנתי כ-5 שעות עד שענו לי כדי להגיד שמישהו יחזור אליי תוך 24 שעות וחזרו תוך שבוע), רציתי לשאול אם עוד מישהו חווה איטיות גלישה ברשת שלהם. הבעיה התחילה לפני מספר חודשים סמוך לתקופה שבה הושקה רשת "4G" של אורנג'\012. ברשותי מכשיר גלקסי 3 (גרסה בינלאומית שלא תומך ב-LTE מן הסתם, רום רשמי) שבחודשים הראשונים שהצטרפתי ל-012 קיבלתי מהירויות של בין 7-12 מגה-ביט. בתקופה האחרונה המהירות נעה בין 0.5 עד 4.8 לכל היותר, ועם upload של 0.8 מגה-ביט. הבדיקות נעשו עם speedtest למספר שרתים (גם קרובים גיאוגרפית וכן לשרת של orange בראש העין) והתוצאות תמיד היו עקביות. אני מקבל את הרושם כאילו ישנה מגבלה על המהירות של 5 הורדה ו-1 העלאה. ח…

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by ran1809,

אז קניתי את הטאבלט הפשוט הזה ובסה"כ הוא פשוט מאד, מסך לא משהוא מגע לא משהוא אבל במחיר שלו אי אפשר לבקש יותר מידי.יש לי שימוש אחד שברצוני לעשות בו ודווקא אותו אני לא מצליח.המכשיר מבוסס אנדרואיד 2.3 הורדתי למכשיר את תוכנת הניווט WAZE וברצוני לשים למכשיר כרטיס של פלאפון עם חבילת גלישה ולהשתמש בו כ GPSכרגע אני נמצא בבית ומחובר ל WI FI שבבית, אני נכנס ל WAZE המכשיר מזהה את מיקומי ולאחר מספר שניות המכשיר נתקע ולא ניתן לעשות שום שימוש רק לכבות אותו.ניסיי להשאיר את זה שעה תקוע אמרתי אולי ישתחרר כלום לא קורה וכרגע לא ניתן להשתמש בתוכנה.יש הצעות לפתרון הבעייה?מישהוא הצליח להפעיל את התוכנה הזו על המכשיר מהסוג הזה ?תודה מראש רן

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ymac,

היי, חבר קנה בהמלצתי נקסוס 5X אני והוא שנינו מנויים ב-012 מובייל, החבילה של שנינו בתוקף. אצלו הפינג תמיד גבוה מאוד (100-2500) ומהירות 0.01-0.05 מגה ביט!! בעוד אצלי באותו מקום ובאותו זמן אני מקבל 40-90 מגה (אייפון 6s פלוס) השאלה היא האם הבעיה במנוי או במכשיר שלו? הבעיה הזאת לא תמיד קורית, לדוגמה ניסיתי להחליף סימים ופתאום הכל היה בסדר, וגם שהחזרתי אותם הכל היה בסדר, אבל במקומות אחרים (ההחלפה נעשתה בבית שלי) יש לו את אותה בעיה. הוא ממש מיואש הועבר לתמיכה טכנית:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי, יש לי מכשיר HTC ONE חדש. התקנתי בו את ADVANCED TASK KILLER שעבד לי מצויין במוטורולה מיילסטון. אבל עכשיו במכשיר הוא לא מתפקד - אני סוגר איתו אפליקציות ואחריי עשר שניות נפתחות מחדש. נגיד וואסטפ - אני מקבל הודעות גם אחריי שאני סוגר אותה דרך ה-task killer. מה עושים? אני לא רוצה עכשיו לסגור ידנית דרך מערכת ההפעלה כל יישום...

7. Started by ori24,

שלום רב, מתכון לקנות שם את הגלקסי 2,רציתי לדעת ממי שקנה שם מכשיר,איך החנות? שירות? אמינות? האם הם עושים בעיות מימוש אחריות? בתודה מראש לכולם!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. איך עושים זאת?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. קבוצת מדענים מסטנפורד מצאה דרך יעילה וחכמה יותר להפוך את סוללות הליתיום-יון לעמידות בפני שריפה לכתבה

10. האם ה I9250 מספיק טוב לארץ? או שצריך את גרסאת ה- GT I9250? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by wooper,

המכשיר הישן שלי התקלקל קראתי על Sony Ericsson Xperia ray ביקורות טובות האם יש לכם הצעות נוספות שמתאימות לתקציב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Ovid,

שלום, אפשרי להוריד את הרגישות של המסך בגלקסי ס ? חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו מתאים.. =\ אולי מישהו יוכל לעזור פה . תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Wideblade,

היי, אני מחפש טאבלט לקריאת ספרים\\צפייה בסרטים\\לשים עליהם תרגילים של אוניברסיטה ולעבוד מולם (במקום להדפיס את הדפים כל פעם ולהתבלגן איתם). אז זה אומר שהדרישה העיקרית שלי היא רזולוצייה גבוהה, מסך גדול (10 אינץ') ובטריה חזקה, עם תקציב של סביבות ה2000. הסתכלתי קצת, והtf700 נראה שהוא תואם בדיוק את זה (והאופצייה של מקלדת מחוברת היא מצויינת בשבילי! אני אוכל להביא אותו לאוניברסיטה כמיני לפטופ, בלי לשבור את הגב עם הלפטופ שלי ששוקל כמעט 3 ק"ג). הוא עולה כ500$ מאיביי כולל משלוח (אבל לגרסא ללא המקלדת- אותה כנראה אקנה אחרי שחשבון הבנק שלי יתאושש). מה אתם אומרים? למישהו יש נסיון איתו? כדאי להזמין מאיביי- או שאני אסתבך במכס (אין בעיה אם זה רק מע"מ, אבל שלא יגידו יש "מס טאבלטים + מס מטו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by bomba90,

יש לי אפשרות לקנות נקסוס 4 ולקבל אותו באפריל (חבר נוסע לארה"ב וחוזר בתחילת אפריל) או להמתין ליציאת ה-xPhone ולקנות אותו באוגוסט (אני נוסע לארה"ב). ההתלבטות נובעת בעיקר האם ה-xPhone יהיה ברמת המחיר של הנקסוס 4 או יאמיר לאיזור ה-600$. ייתכן גם וכדאי לי לקנות את הנקסוס 4, לקנות לאחר מכן את ה-xPhone ואז למכור את הנקסוס 4 כמשומש ואולי אף ברווח. מה הייתם עושים במקומי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

נפח רצוי 8 עד 16 GB, אם אפשר יותר מזה בנגן איכותי יבוא בטוב, חשוב לי שיהיה קל, קל לתפעול (לא בא לי להתחיל להיזכר למה הוא לא עושה את מה שאני רוצה תוך כדי ריצה) וחובה שיהיה לו נרתיק לזרוע. חשבתי על איפוד נאנו דור 4 ו COWON I7. לא יודע מה לבחור (אם יש עוד הצעות אני אשמח) הנגן ישולב או עם האוזניות המקוריות שלו או עם AKG412P בחוץ או עם sennheiser hd280pro ומגבר cMOY בבית תודה

16. ל mio510 יש בלוטוס.איפה הקטע של הבלוטוס נכנס רק שרוצים לעביר משהו למכשיר מהמחשב?

17. Started by dj shay 30010,

היום כיבלתי מ אורנג N95 מכשיר נחמד לא משהו מיוחד אני מחפש תוכנות למכשיא אז עם מישהו מכיר לינקים שיגיד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני פה ושם מוריד כל מיני קבצי APK של כל מיני אפליקציות מתארים שונים ,הבנתי שקבצים אלו יכולים להיות מסוכנים/זדונים לפעמיים יש היום סוג של אנטי וירוס או משהו כזה שמגן על הטלפון ,משהו שבאמת אפשר לסמוך אליו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by LoopXXX,

ראיתי שחלק מהמפרט של הכרטיס כולל CLASS מה זה אומר והאם זה משמעותי? למלש הבדל בין קלאס 6 ו-10 שבא אחריו? האם זה יהיה מורגש כל כך למשל בצילום תמונות ווידואו בSGS2?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by shaypoi1,

זאת חברה שמייצרת פלאפונים? או תוכנה? באתר שלהם בעברית כתוב שיש גירסאות להורדה עבור עבור גלאקסי 2, HTC.... מה זה?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by atomic rooster,

היי. MediaTek 8732 Quad-Core, 1.5GHz Intel® Atom x3-C3230 Quad-Core, 64bit איזה מביניהם עדיף ? מדובר בטאבלט לגלישה בסיסית. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by arield,

אני מנסה לבטל את העדכונים האוטומטיים של המערכת בגלקסי 3(לא את עדכוני האפליקציות...) ואני לא רואה שום אפשרות כזאת. האם מישהו יכול להסביר לי דרך לבטל את העדכונים האוטומטטים של המערכת? אני רוצה לבטל אותם כי זה מעדכן לי אוטומטית כל לילה ובהתקנה של העדכון זה נכשל כי יש לי רוט על המכשיר. הרום שלי הוא מקורי של סמסונג גרסה 4.0.4 עם רוט. כל בוקר כשאני קם זה הוריד 93 מגה...בגלל ההתקנה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. אני צריך המלצה לאוזניות חדשות התקציב שלי הוא 100-150 שקל אני מבקש לא אוזניות כאלה עם הפלסטיק או מה שלא יהיה בקצה איפה שהאוזניות נכנסות לאוזן http://www.geluidenlichtshop.nl/images/inearr/sennheiser_ie4.jpg תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  24. זוכרים את ה-Zenfone AR האימתני? החל משבוע הבא תוכלו לרכוש אותו, עם כמות שיא של זכרון RAM ונפח אחסון מובנה לכתבה

25. Started by אופק008,

אנשים שלום.. יש לי בעיה מוזרה בנגן וכבר החלפתי כבר אחד בגלל הבעיה הזאת! הבעיה: המוסיקה המנוגנת מקוטעת ונתקעת כל כמה שניות או בקיצור משהו דפוק בנגינה עם סרטים אין בעיה רק בזה יש לך הסבר?? או איך אפשר לפתור את זה?? אין לי כח להחליף שוב פעם תודה רבה לעזורים

• 4 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.