גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
איזה HTC הוא הכי חדש יש כמה מכשירים איזה מהם הכי טוב? ובאיזה רשת הוא נתמך?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי M100 יד שניה הבעיה שאני מתאר לא הייתה לבעלים הקודמים אחרי RESET של התקנת תוכנה על הפאלם הסטיילוס יוצא מכיול למעשה בלתי אפשרי לפגוע במקום הנכון על הפאלם התופעה חזרה פעמיים אחרי HARD RESET אמרתי נואש יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשבי ה-Galileo, ה-Edison וה-Joule של החברה לא יהיו זמינים לרכישה מעתה ואילך, בנוסף לכמה מוצרים נוספים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר לקבל מדריך טוב ? תודה ! לתמיכה בעברית ... להפעלת זיהוי קולי כשמתקשרים אליי וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=963697
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו, מישהו פה ראה את המפרט הטכני (לכאורה) של הנקסוס 5 מ-LG? מתפלא שלא פתחו דיון על זה (אולי פספסתי) פחד אלוהים, למי שלא ראה: http://www.nextpowerup.com/news/989/lg-nexus-5-megalodon-smokes-galaxy-s4-on-paper.html
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום ראיתי באינטרנט למכירה את המכשיר Lenovo A789 אני מחפש לאמא שלי מכשיר טוב בסדר גודל של 130 דולר כמו המכשיר הזה שהצגתי המפרט שלו מעניין ודי מספיק לשימושים שאני צריך אשמח אם מישהו שמכיר את המכשיר יגיד את דעתו או לחילופין יציעה מכשירים אחרים במחיר הזה בסדר גודל של המכשיר הזה. אשמח לתשובות אני מעוניין כבר להזמין משהו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לקחתי שני מכשירים, אחד unlocked מאמזון, והשני יבואן רשמי של סמסונג. בשניהם כרטיס סים של סלקום. בשניהם פתוח התדר שבו משתמשת סלקום לשידור הדור הרביעי (1800Mhz), ואם זה לא מספיק, אז פתוחים גם כל שאר תדרי הדור הרביעי בארץ: * נלקח מויקיפדיה העניין הוא, שבאזורים מסויימים רק המכשיר שנקנה מאמזון שפתוח לכל התדרים, מקבל דור רביעי. איך זה יכול להיות?? זה לא בעיה הגדרתית, מכיוון שהמכשיר של סמסונג כן מקבל לפעמים רשת דור רביעי, אבל לא בכל איזור שהמכשיר מאמזון מקבל. לאחר מכן בדקתי את זה עם מכשירים נוספים מיבואן רשמי של LG, וגם הם לא מקבלים דור רביעי בכל האיזורים כמו המכשיר שנקנה מאמזון. האם יכול להיות שמכשירים ביבואן רשמי חסומים …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לפעמים כשאני רוצה לשתף מיקום עם חברים שלי דרך הווצאפ אני רואה למטה רשימה של מקומות קבועים שבסביבה (בתי קפה/מסעדות וכו') אבל יש שם גם כל מיני מיקומים טיפשים כאלה שאנשים סתם הוסיפו.. יש למישהו מושג איך מוסיפים אחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ממ אני יודע שלCOWON יוצא נגןPMP נייד עם DMB כבר בתוכו ועם עוד שיפורים כמו GPS ואולי גם TV (ערוצים 1 ו2) זה נכון? ואם כן מתי זה יוצא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני משרת ביחידה סודית בחה"י והמפקד ביקש לא להגיע עם פלאפונים עם מצלמה או לנטרל את הקיימת איך עושים עושים את זה בלי להחליף מכשיר?יש לי nokia e72
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הדיווחים על כך שספינות הדגל החדשות מבית חברת הענק הקוריאנית יגיעו כבר בחודש ינואר 2018 מקבלים חיזוק משמעותי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
עם תדר עבודה מוגדל משמעותית ותהליך ייצור יעיל יותר, הענקית מקוריאה נראית מוכנה לעוד שנה של תחרות קשה בעולם הסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
תוצאה של מעל 150,000 נקודות שנצפתה במאגר מבחן הביצועים Antutu מרמזת על שיפור מאסיבי שמצפה לנו בשוק הביניים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה בחברה במסלול של 258 ש"ח 1300 דקות ו1300 SMS ואינטרנט של 5 GB ואחרי שנה אני יתחיל לשלם רק על 209 ש"ח(פשוט נשאר לי לשלם על המכשיר הישן עוד 12זה חודשים) הציעו לי באותו המחיר את שני המכשירים SGS ואייפון 4 ויש לי רק כמה שאלות קטנות לפני שאני מחליט 1)אני הולך לפרוץ את המכשירים בכל מקרה ועכשיו בקטע של האחריות איך זה ישפיע על אחריות יצרן בשני הפלאפונים,ומה קורה למשל אם נשבר לי המסך האם הפריצה תגרום לי לעליות נוספות? בתנאי שיש לי ביטוח מקיף 2)פלאש- אני עובד הרבה בבורסה והם כולם מבוססים על גרפים בזמן אמת עם פלאש האם האתר עובד במהירות באייפון 4? זה באמת חשוב לי www.etrader.co.il 3)שמתי לי שלסמסונג אין בכלל FLASH במצלמה שלו אין זה משפיע על הצילומים של הוידאו והתמונות בלילו…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחי שנמצא בצבא מחפש טלפון חדש עבורו והדרישות החשובות עבורו הן: עמידות- הוא בתנאי שטח מרבית הזמן וחשוב שטלפון יוכל לשרוד את זה היטב- לשים כייס על טלפון רגיל לא מספיק הוא צריך טלפון עמיד. סוללה- יותר סוללה תמיד טוב, אין צורך בסוללות בגודל מטורף שהופכות את הטלפון לכבד מאוד, 4000 מיליאמפר זה טוב, אבל אין צורך מעל ל6000. ביצועים- הביצועים לא חשובים לו במיוחד, מה שכן היה לו לפני זה טלפון עם סנאפדרגון 625 (שיאומי רדמי 4 פריים) והוא לא רוצה שהביצועים יהיו פחות טובים. מעבר לזה אין דברים מיוחדים, לא צריך מצלמה מדהימה אבל זה יהיה נחמד, מסך לא קטן אבל לא מסך ענק (בלי מסכי 6.3 אינץ' ענקיים, 5 אינץ' זה בסדר אבל לא פחות), עדיף שמערכת ההפעלה תהיה עדכנית (בגלל שיקולי …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגרסאות מה זה העדכון תוכנה..מה זה פרוץ לא פרוץ צ'יפים מה טוב מה לא טוב.. אם אפשר לגלוש באינטרנט בעזרת דפדפן כול שיהו ולהכנס נגיד לנענע ניתן לשים GPS סתם ככה.?????<??.. בקיצור אני צריך הסבר מלא והמלצות אם אפשר כמובן.. לא יודע אם זה שייך לפה זה נראה לי הכי מתאים לפורום הזה..
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מבטיחים סוללה ליום שלם ואחסון עד טרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שיאומי מציעה להורדה חינמית את הממשק הויזואלי החדש אותו יצרה עבור פיסת החומרה המגה-משתלמת שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חבר'וס, האם אתם מכירים אפשרות להשתמש בסמארטפון כמצלמת רשת? עדיפות לחיבור USB ולא ב ווייפיי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה משהו שכעיקרון יכול להרוס את הסוללה או לא בריא למשך החיים שלה? הסוללה בעיקרון מחזיקה לי לא יותר מיום שלם והתקנתי אתמול PILOTX 4 כדי לעשות את ה-קליברציה ?
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא מצאתי תשובה בגוגל, השאלה שלי האם כל עט תומך DIGITIZER יעבוד עם הטאבלט של HP (כן יש לו DIGITIZER תומך בעטי סטיילוס) העניין שהעט היעדי של HP ממש יקר ואני יכוללהשיג עט של GALAXY NOTE 3 או משהו בסגנון.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול שיהיה עם ספיקר. מישהו יכול להמליץ על אחד? תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-