גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
למרות שהרבה מהרכיבים נותרו דומים ואפילו זהים לאלו מהדור הקודם, צמד ה-iPhone 8 וה-iPhone 8 Plus עדיין מוערך עם עלויות BOM גבוהות יותר, אשר מסבירות את ההחלטה של החברה להקפיץ את מחיריה לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מהאייפון של אשתי נמחקו כל אנשי הקשר. בהתחלה רק אנשי הקשר של הטלפון ולאחר מכן גם ב- what's up. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה נמרוד
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לבקש עזרה בקניית טלפון סלולרי. בנתיים אני רוצה לקנות את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885120 הכל בסדר עם הטלפון אבל הבעייה שמפריעה לי היא הרזולוצייה הנמוכה. אני מעדיף טלפון של LENOVO כי המליצו לי על החברה הזאת. השימוש העיקרי שלי זה בעיקר לצפייה בוידאו אונליין באיכות יחסית גבוהה ושימושים בסיסיים כמו וויז גלישה ואפליקציות שונות.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אתמול בלילה ניסיתי להשתמש בתוכנה PLAN B התקנתי אותה בערך בחצות ועכשיו אני רואה שב 2:40 בלילה שלח לי לאימייל את המיקום של הנייד מספר פעמים זה באמת המקום שהייתי בו אבל זה רחוב פתוח יכול להיות שהנייד מתגלגל ברחוב? אין לי 3G רק WIFI ניסיתי לאתר אותו שוב בנתיים לא שלח מיקום נוסף אף אחד לא עונה בחיוג למספר לא נראה לי זה בידיים של גנב האם סלקום יכולים לעזור ולהגיד לי בול איפה הנייד אולי להפעיל משהו מרחוק אצלהם או להפעיל 3G מרחוק אם זה בכלל אפשרי אולי יש איזו תוכנה שמצלמת תמונה מהנייד ושולחת אותו למייל כמו שעשה למיקום לפחות זה אולי יתן לי איזה רמז האם הנייד בתוך מבנה או תחת כיפת השמיים או משהו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אח שלי קנה IPAD לא מזמן ויש לו יום הולדת השבוע , חשבתי לקנות לו איזה משהו נילווה לIPAD .. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, נעלם המטען ועל מנת שאני יוכל להשתמש בטלפון אני צריך לקנות חדש. רציתי לדעת איזה מטען כדאי לקנות? חשבתי לקנות ב-Ebay אבל קראתי לפני כמה ימים, ששימוש במטען פשוט הוא מסוכן למכשיר ולנו (סכנה להתלקחות). מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
iPhone 3G האיפון החדש החל להימכר במספק מדינות שבהם כבר 11 ביולי, שהראשונה שבהם ניו-זילנד. סיקור על האיפון 3G. http://www.engadget.com/2008/07/11/iphone-3g-review/
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאפיין שמתחיל להגיע אל משתמשי פלטפורמת המסרים המידיים יאפשר לשתף את כל הקבצים שתרצו, כולל תמונות וסרטוני וידאו בלתי דחוסים לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות סמארטפון לא סיני במחיר שלעד 850 שקלים עד עכשיו המכשיר הטוב ביותר שהוצע לי הוא lenovo s960 מישהו מכיר את המכשיר? מה אתם חושבים עליו? יש למישהו רעיונות למכשיר אחר? (לא סיני)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה האופציה הכי זולה בארץ היא KSP אילת ושם ניתן לקנות אותו ב- 2461 ש"ח. (אני מעוניין בגירסה אדומה) חו"ל - יש CLOVE שמומלצת פה על יד רבים והמחיר בה הוא 385 פאונד+ 24 משלוח שזה יוצא 2515.35 ש"ח - אבל אז נודע לי לגבי האתר של http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-siii-16gb-gt-i9300-free-norton-mobile-security-s3-sim-free-unlocked-garnet-red.html ובמחיר שם יוצא 338 פאונד+ 15 פאונד משלוח שזה יוצא כ- 2171 ש"ח. האם יש מישהו מכיר עוד אתרים שהמחיר בהם דומה להנדטק או אף נמוך יותר? אשמח להיות מופתע עוד פעם כמו עם CLOVE. עכשיו לגבי עניין מסים ומשלוח איזה מסים יש ומה גובהם על מכשיר? אם הם בוודאות יאכפו? והאם יש דרך להימנע מיזה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד, וברצוני לדעת איך מורידים אפליקציות, משחקים וכו' בחינם מהמחשב בלי שום קשר למרקט?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד לפני כמה שבועות היתה מותקנת בנייד שלי תוכנת הקלטות יעילה מאוד בשם ACR. העדכון האחרון של גוגל ל'אנדרואיד' חסם את המשך פעולתה (ניתן אמנם לעקוף את החסימה בדרכים מסויימות, אבל התוצאה לא תהיה באיכות המקורית). הצעות לחלופות שכן עובדות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי אפשרות לקבל בקרוב את ה-N95 8G ורציתי לדעת איך הוא מתמודד עם המכשירים היותר חדשים בסדרה, בפרט ה-N85... הוא נחשב מיושן ביחס אליהם או שהוא עדיין מספק את הסחורה? שווה לחכות עד שה-N85 יגיע לסלקום או שההבדלים לא מהותיים? תודה אנשים...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הטאבלט הזה. הוא עולה בסביבות 500 שקלים. האם הוא אמין? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות טאבלט מחברה ידועה (אסוס, מסמונג)? תודה, מיכל
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, כרגע יש לי טלפון נייד מדגם Nexus 4 משנת 2013, שעלה בזמנו כ-1700 ש"ח. מבחינתי הוא מספק אותי, אולם בזמן האחרון הוא כבה למרות שהסוללה שלו עדיין טעונה, מבצע איתחולים ואיטי בפעולות שבעבר היו מהירות. חבר הציע לי לחשוב על ה Xiaomi Mi A1 ועל ה Xiaomi Mi Note 3. היות וה Mi A1 זול יותר הוא כרגע האפשרות העדיפה. הנה השוואה בין תכונות ה Mi A1 וה Nexus 4: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8776&idPhone2=5048 לפי ההשוואה הנ"ל אני חושב שאפשר לומר שה Mi A1 עדיף בכל הפרמטרים על הטלפון הנוכחי שלי. אני רואה שהמכשיר הזה נמכר בארץ בטווח מחירים של 700-1200 ש"ח. כמו כן אני רואה שניתן לרכוש אותו מאתר כמו LightInTheBox עם הבט…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, חברה שלי התנתקה מחברת פלאפון ועברה להוט מובייל. בחשבונית האחרונה שהם שלחו לה מופיעה השורה "עמלת יציאה" חיוב על סך 8 שקלים. התקשרנו למוקד שם נאמר לנו כי הנוהל בחברה הוא לחייב את הלקוחות שמתנתקים מהחברה על סך 8 שקלים עמלת יציאה מהחברה. לקוחה רגילה לגמרי, לא עסקית ולא וועד. האם זה חוקי? הנציג התווכח איתי עד למצב שביקשתי שמנהל יחזור אליי (אין לך מה להמתין על הקו כי זה יקח המון שעות) לפנות למשרד התקשרות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חריגה: עד 200 ש"ח מטרות: שיחות, sms,משחקים ומוזיקה. דרישות: סמארטפון,נוח,מהיר,מסך טאץ ועמיד. חברה: לא משנה תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבריה ראו כותרת תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית היפנית מאותתת לנו שהיא עדיין כאן עם דגמים בעלי מסך 13 אינץ׳ ומשקלים שלא מגיע אפילו ל-800 גרם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אנדרואיד P זמינה להתנסות והתרשמות מוקדמת מאוד - אבל מסמלת גם את סוף הדרך עבור על משפחת מכשירי הנקסוס לדורותיה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר שנמצא ברשותי Nokia 6120C מתחיל להראות סימני גסיסה. רכשתי לא מזמן Nokia 1280 אני לא מרוצה ממנו הרמקול שלו מאוד חלש והממשק שלו מעצבן ולא נוח. הדרישות: (רוב השימושים מסתכמים בקבלה של שיחות ו- SMS) - מופעל ע"י כפתורים ולא מסך מגע - עמידות - איכות בנייה טובה - רמקול חזק - רדיו אם זה משנה כרגע אני נמצא ברשת Orange. (מנהלי הפורום - אין לי מושג לאיזה פורום ההודעה הזו מתאימה, אתם מוזמנים להעביר אותה לפורום המתאים)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-